Advertentie

Tessa over E.T’s en niet-feitelijke informatie


tessaVeel lezers hebben het al opgemerkt: op WantToKnow komt ook niet verifieerbare informatie voor. Neem bijvoorbeeld het artikel: E.T.’s en hun boodschap aan ons mensen. Hoewel het aanbieden van feitelijke informatie de kracht is van onze website, is het mijn stempel op de Nederlandse versie van WantToKnow dat er ook informatie op staat waarbij het vooral aankomt op je eigen onderscheidingsvermogen.

Ik denk dat de tijd er rijp voor is dat mensen uitgedaagd worden voor een ruimere blik op de werkelijkheid. Een werkelijkheid die vanuit ons huidige paradigma van ‘afgescheidenheid’ door veel sceptici naar het land der fabelen wordt verwezen. Ik merk om me heen dat mensen snel hun oordeel klaar hebben over mij, anderen, deze website en andere websites. Natuurlijk raakt me dat. Daarom in dit artikel mijn standpunt over een aantal zaken en waarom ik me als journalist specialiseer in het E.T./UFO-fenomeen.

Don’t shoot … yourself

Don’t shoot the messenger, is een zin die nu in me opkomt. Op de een of andere manier vinden veel mensen de boodschapper veel interessanter dan de boodschap. Ik snap het wel: het is prettig om een gezicht te zien, jezelf al dan niet te kunnen identificeren met een persoon of om jezelf heen te draaien en die ander een uitbrander te geven. En dat terwijl we allemaal spiegels van elkaar zijn in deze uitgestrekte schepping. Hoe jij reageert op jouw omgeving (positief of negatief), zegt wat mij betreft vooral iets over jezelf.

“Geef de hoop nooit op voor degenen die negatief lijken, want de waarheid is dat hun behoefte om liefde te vinden groter is dan de jouwe.” Milanovich/McCune.

Hoewel ik er zelf voor kies om in de openbaarheid te treden, is het niet makkelijk om afgekraakt te worden. Natuurlijk omdat ik als journalist mijn geloofwaardigheid niet wil verliezen, maar vooral omdat ik het doe met hart en ziel. Het is één van de nare bijeenkomstigheden van de weg die ik ben ingeslagen. Ik verschuil me niet achter een pseudoniem, net zoals ik er niet voor terugdeins mijn gezicht te laten zien. De reden dat ik ervoor heb gekozen om jou aan te kijken als je op de homepage komt, heeft te maken met de heftige informatie die op WantToKnow staat.

Het is dan prettig als iemand je aankijkt en als het ware zegt: ‘Het is heftig wat er gaande is, maar ik ben positief over onze toekomst.’ Maar ook hoop ik een vooroordeel op te heffen, namelijk dat er alleen maar mensen met deze materie bezig zijn, die een ’tik van de molen’ hebben gehad of geitenwollensokken-types zijn. Ik beschouw mezelf als een vrouw van de wereld, die met beide benen op de grond staat maar daarbij ook open staat voor een ruimer bewustzijn. Volgens mij is dat namelijk de sleutel naar de wereld waar we in feite met elkaar zo naar verlangen.

Een nieuw paradigma

Niet alleen in het heelal
Niet alleen in het heelal

Ik stel mezelf op deze manier wel kwetsbaar op, zeker nu ik heb besloten mezelf te specialiseren in het UFO/E.T.-fenomeen en de geheimhouding daaromtrent.  Ik heb grote respect voor mensen die het aandurven naar voren te stappen omwille van de boodschap. Neem een Steven Greer, neem een Alex Collier, neem een Barbara Marciniak, neem een Janosh, neem een Edgar Mitchell, neem een Anton Teuben, neem een Thea Terlouw, neem een Stephen Bassett, neem een Robbert van den Broeke, neem een Fred Burks, neem een Robbie Williams, neem een Dennis Kucinich, neem James Gilliand en nog vele anderen.

Dan heb ik het over hun boodschap:

 • dat we niet alleen zijn in het heelal
 • het contact dat er al is: met leden van de (geheime)overheid maar ook met gewone mensen
 • ons potentieel als scheppers van onze eigen werkelijkheid
 • de geheimhouding over hun aanwezigheid en hun (schone!) technologieën
 • en wat dit voor cruciale gevolgen heeft op alle niveaus van ons bestaan

We hebben het hier over een heel nieuw paradigma!

Het feit dat deze mensen de moed hebben hun hoofd boven het maaiveld uit te steken, zou de geloofwaardigheid van de boodschap juist moeten vergroten. ‘De mens’ laat immers liever zijn ego strelen, dan dat hij zijn imago laat afbreken. O.k je bent het misschien niet altijd eens met de manier waarop iemand het aanpakt, maar dat wil niet zeggen dat de boodschap daarom ook niet deugt. Of dat je alles en iedereen maar over één kam moet scheren. Als je met je vinger naar de ander wijst, wijs je er nog altijd met drie naar jezelf. Zie jezelf liever als een ontdekkingsreiziger, in een gigantische oceaan aan informatie en haal eruit wat jij op jouw levensreis kunt gebruiken en wees de mensen dankbaar die jou inzichten verschaffen. Ook al zijn hun inzichten niet de jouwe.

“Verspil nooit energie aan het reageren op degenen die proberen je omlaag te halen. Geef alleen voeding aan het positieve, en zorg dat deze energie in de richting van je aspiraties blijft stromen. Negatieve krachten leiden je energie af en voorkomen dat je je dromen vervult.” Milanovich/McCune

Aan de horizon gloort goed nieuws

Toen ik in 2006 met deze onderwerpen, vooral het UFO/E.T.-fenomeen, in aanraking kwam, snapte ik waarom ik journalist was geworden. De puzzelstukjes vielen voor mij in elkaar. Er ligt zo enorm veel waardevolle informatie op ‘disclosure’ te wachten – vooral over wie wij zijn – dat wilde ik met zoveel mogelijk mensen delen. Tot op de dag van vandaag vind ik het verbazingwekkend dat zo weinig journalisten hiermee op de proppen komen. ‘Complottheorieën’ verdienen het om opnieuw bekeken te worden. De wereld om ons heen is zo een puinhoop, hoe kunnen we denken dat de officiële verhalen nog kloppen?!

Eerst wilde ik delen vanuit angst, omdat ik de informatie zo schokkend vond. Wat wil je als je ontdekt dat er zoveel op wijst dat een kleine club (op geld en machtbeluste) mensen uit is op één wereldregering ten koste van de Aarde en alles wat erop leeft! Ik had een enorm somber toekomstbeeld. Maar nu ik een paar jaar verder ben, wil ik vooral delen vanuit het positieve. De inzichten die ik heb gekregen over wie we zijn en uit welke miljoenen verbazingwekkende mogelijkheden we kunnen kiezen. Aan de horizon gloort wat mij betreft goed nieuws voor de hele wereld en als je ervoor open staat kan jouw leven vandaag nog positief veranderen. Zie deze tijd als dè kans om het beste uit jezelf naar boven te halen. Ik las laatst ergens: ‘Het is geen tijd van desperatie maar reparatie.’

Voor mij was het van begin af aan niet zozeer de vraag of UFO’s bestaan (het onderzoeken van The Disclosure Project heeft daar zeker bij geholpen) maar waarom ze hier zijn. En natuurlijk zeg ik niet dat ik de waarheid in pacht heb, maar ik kan goed leven met wat ik allemaal heb ontdekt en nog iedere dag ontdek. Sterker nog: het heeft me er enkele weken geleden toe gezet om mezelf te specialiseren en de ambassadeurs van Buitenaardse Zaken in deze wereld te ondersteunen bij dit heidens karwei. Het is wat ons betreft hoog tijd dat mensen de waarheid kennen, hun blikveld verruimen, verantwoordelijkheid nemen en iedere op zijn eigen manier bijdraagt aan positieve verandering. Die overigens begint bij jezelf. Dat is misschien wel de allergrootste boodschap van E.T’s aan ons mensen, die hier niet komen om ons te verlossen (zoals sommige mensen hopen) maar om een helpende hand te bieden.

Geloof en vertrouw alleen jezelf

Let op: ik ben geen evangelist!
Let op: ik ben geen evangelist!

Let op: ik ben geen evangelist. Ik ben hier niet om mensen te overtuigen van wat dan ook. Ik leef gewoon mijn waarheid en omdat ik er zo blij van word, wil ik dat delen met andere mensen. Dat voelt als mijn verantwoordelijkheid.

Jij hoeft mij – of de informatie op WantToKnow – niet te geloven, ik ben de eerste die roept: “Geloof en vertrouw alleen jezelf!” De tijd van het volgen van allerlei goeroes is voorbij, jij bent jouw verlosser. Alles zit in jou. Daarom kun je ook niet om jezelf heen tijdens je zoektocht naar ‘de waarheid’. WantToKnow.nl probeert je een tipje van de sluier te geven van ‘dat wat is’ (zowel positief als negatief) maar het gaat te allen tijden om jouw eigen onderscheidingsvermogen.

Durf daarbij eerlijk te zijn naar jezelf: ben je open-minded of houd je halstarrig vast aan bepaalde overtuigingen, die misschien vooral zijn gebaseerd op angst, wat altijd voortkomt uit onwetenheid. ‘Er is namelijk niets om bang te zijn, behalve voor de angst zelf,’ zei de Amerikaanse president Franklin D. Roosevelt ooit treffend. Iemand vroeg in een interview eens aan mij: ‘Als jij de macht had, welke doofpot zou jij dan willen opentrekken?’ Wat mij betreft is de allergrootste doofpot de macht die wij hebben als mens. En dat is ook de allerbelangrijkste boodschap van E.T’s.

“Draag onverschrokken het banier van St. Joris in de strijd en voel de overwinning aan jouw zijde. Winnaars begeven zich in gebieden waar verliezers zich niet vermoeien. Diep in je binnenste is er iets dat zich herinnert hoe het voelt om zonder angst te zijn.” Milanovich/McCune

Verdiep jezelf niet alleen in negatieve doofpotten maar voed jezelf ook met inspirerend nieuws, dat je in je kracht zet in plaats van negatief nieuws dat je uit je kracht haalt. Zoek de balans. Wist je dat het achterhouden van positief nieuws ook onderdeel uitmaakt van ‘de doofpot’? Stel je eens voor wat er zou gebeuren als de media ons ieder half uur met informatie zouden verblijden, waardoor we ons als mensen massaal bewust worden van onze eigen macht, kracht en potentie? Zouden we het dan nog toestaan dat onze regeringsleiders keuzes maken op basis van hun ego, ten koste van de Aarde en alles wat erop leeft? Zoals je eigen leven een afspiegeling is van jouw innerlijk, zo geldt ook dat de wereld een afspiegeling is van ons collectieve bewustzijn.

Mijn fascinatie voor E.T’s

Het is niet voor de hand liggend dat ik me ben gaan verdiepen in het UFO/ET-fenomeen. Want heb jij vandaag nog een UFO voorbij zien komen? Contact gehad met een buitenaardse? Nee, natuurlijk niet! Of tenminste: de kans is zowat nihil. Waarschijnlijk heb je vandaag ook niet aan buitenaards leven gedacht, of een heeeel klein beetje. Begrijpelijk: buitenaards leven is leuk om over te filosoferen onder het genot van een wijntje maar in jouw leven van alledag waarschijnlijk niet van fundamenteel en aards belang. Een paar jaar geleden dacht ik er precies zo over.

Zelfs de bewijzen dat we momenteel worden bezocht door buitenaardsen, lijkt voor velen irrelevant in een wereld die wordt geteisterd door klimaatverandering, toenemende armoede en aanhoudende oorlogsdreiging. Vergeleken met de echte uitdagingen waar we als mensheid voor gesteld staan, is de UFO-kwestie, extra terrestrials en projecten van de geheime overheid slechts van ondergeschikt belang. Toch? NEEEEEEE!!!!!!!!

Sorry…

Sorry als ik er tijdens dit schrijven niet altijd rekening mee houd dat jij misschien nog in de fase zit, dat je überhaupt nog moet wennen aan het idee dat in UFO’s piloten zitten. Voor mij is de materie inmiddels zo vertrouwd, dat ik liever niet te lang blijf hangen in  jouw eerste vraag: zijn UFO’s echt en waar is het bewijs? Voor mij staat dat als een paal boven water: UFO’s zijn echt en de bewijzen hiervoor stapelen zich op. Tenzij je wacht op een officiële verklaring van de Amerikaanse president Barack Obama of dat er morgenochtend in De Telegraaf staat: ‘UFO’s zijn echt.” Ik ga liever zelf op onderzoek uit en raad je aan hetzelfde te doen. Er gaat een wereld voor je open. Kijk bijvoorbeeld voor meer informatie over het UFO-fenomeen eens op www.ufowijzer.nl.

Vervuiling is 'so last season'
Vervuiling is 'so last season'

Komende tijd mag je van mij allerlei artikelen verwachten waarom het van cruciaal belang is om openheid over dit fenomeen te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan ons DNA dat misschien wel buitenaardse genen bevat! Geen wonder dat steeds meer mensen ‘contact’ hebben of zich verwant voelen met bepaalde constellaties, gesternten en planeten. Of wat dacht van de buitenaardse technologieën die nu al beschikbaar zijn op Aarde, maar waar in verkeerde handen mee wordt geëxperimenteerd. Al meer dan 60 jaar. Dit is een grote bedreiging voor onze wereldveiligheid, terwijl deze technologie in goede handen voorgoed een einde kan maken aan (olie)oorlogen, de energiecrisis, vervuiling en armoede! Dat wij hier bijna niets vanaf weten heeft te maken met de (fenomenale) geheimhouding, lees bijvoorbeeld dit populaire WTK-artikel ‘Hoe je het grootste geheim uit de moderne geschiedenis bewaart‘. Je hoeft geen genie te zijn om te bedenken dat de machtselite geen baat zou hebben bij ‘disclosure’.

Ruimteschild tegen maffe dictators

Tenzij de onthulling negatief wordt gebracht! Dat we bijvoorbeeld worden bedreigd door buitenaardsen (hoe zit dat met het ruimteschild tegen ‘maffe’ dictators?). Zoals een positieve onthulling kan bijdragen aan positieve eenheid onder de mensen, kan een negatieve onthulling bijdragen aan nog meer angst en chaos op aarde. Waar de machtselite van kan profiteren. Ik kan me zo voorstellen dat achter de schermen hard wordt nagedacht (of het draaiboek ligt al klaar) hoe met deze kwestie moet worden om gegaan. Zo zal ik binnenkort een artikel wijden aan het harde werk van Steven Greer, die druk in overleg is met leden van de Obama Administration. In zijn boek Hidden Truth Forbidden Knowledge, lees je van alles over zijn ontmoetingen met de Clinton Administratie en James Woolsey, hoofd CIA destijds. Je zult het niet geloven als je leest dat Woolsey tegen Greer zegt: ‘Ik en de president hebben geen toegang tot deze informatie, dus hoe kunnen wij voor openheid zorgen?!’

“Wees dankbaar voor hen die de deur voor je hebben geopend, want zij zijn diegenen die jou nieuwe mogelijkheden hebben getoond.” Doreen Virtue

Ja lieve mensen er valt nog een hoop over dit onderwerp te vertellen en uit te zoeken. Het was overigens dit boek dat mij het laatste duwtje in de rug heeft gegeven om definitief deze richting op te gaan. Maar wat mij het aller, aller, allermeest aanspreekt is toch wel de mooie boodschap, die ons wordt aangereikt. Het draait allemaal om jou en het ontdekken van je eigen (het woord is wat zoet maar ik kan er niks anders van maken) goddelijkheid. Steven Greer schrijft er prachtig over: “Het hele universum zit in ons. Er is één groot bewustzijn en wij zijn HET. Dus geen ‘alien’of mens; maar gewoon één, ononderbroken, naadloos bewust leven in het universum, en wij maken er allemaal deel van uit.” En ja het is de boodschap die ook door talloze ‘aardlingen’ door de eeuwen heen veelvuldig is gepredikt. Je hoeft dus niet via buitenaardsen tot inzichten te komen, er zijn vele paden die naar Rome leiden. Maar er is voor ieder mens maar één weg naar het licht en dat is via liefde, God, het eenheidsbewustzijn, het AL, Great Spirit, Allah…

Over uitlachen, kant-en-klare-brokken en wonderen

Jij bent de schepper van jouw werkelijkheid. Als mens heb jij de potentie om alles in het leven te bereiken wat je maar wilt. Ik zou je echt aanraden om je eens te verdiepen in Universele Wetten als: ‘Wat je uitzendt komt naar je terug’. Of wat jouw overtuigingen zijn. Hardnekkige overtuigingen, zoals afgescheidenheid of denken in tekorten of dat iemand beter is dan de ander, kunnen jouw geluk aardig in de weg staan. Of ben jij je ervan bewust hoeveel kracht jouw gedachten hebben? Ik heb al langs allerlei paden gewandeld, nu verdiep ik mij in buitenaards leven. Soms voel ik me enorm op de proef gesteld en vraag ik me hardop af: ‘Waarom doe ik dit? Waarom zet ik mijn geloofwaardigheid op het spel? Waarom laat ik me uitlachen en voor gek verklaren?’ Dat heb ik vooral na een verjaardag, als ik met mensen ben die met heeeeeeeeeeele andere dingen bezig zijn. Of ik heb dat als ik negatieve reacties lees op mijn artikelen. Dan kan ik me vreselijk alleen voelen, alsof ik voor een onmogelijke taak sta.

Ja, je mag wonderen verwachten
Ja, je mag wonderen verwachten

Dat is natuurlijk niet zo. Ik lees net de tweede reactie op dit artikel en dat is waar: van zogenaamd ‘negatieve’ reacties leer ik vaak heel veel. Het is wederom die spiegel waar ik in kijk (zoek ik goedkeuring?). En heel veel mensen reageren hartverwarmend, wat ook veel positieve energie geeft. Bovendien hoef ik niet de wereld te redden, net zo min als ik er alleen voor sta. Meestal ben ik enorm positief en blij met mijn ontdekkingsreis en ervaar ik dagelijks vele wonderen.

Ja, je mag wonderen verwachten met een ruimere blik op de werkelijkheid. Wie weet, als de tijd rijp is, ik daar ook nog eens een boekje over opendoe. Laat ik eerst maar eens peilen hoe mijn werk wordt ontvangen door vooral te belichten wat er al is. Op een manier dat het toegankelijk is voor een groot publiek.

Maar het worden geen kant-en-klare-brokken. Ook worden het niet alleen maar feitelijkheden. We leven al zolang in een wereld waarin we vooral leven vanuit ons verstand in plaats van vanuit ons gevoel. En wat brengt het ons? Wat mij betreft is het tijd voor de hereniging van onze linker- en rechter hersenhelft. Waarbij niet ons verstand maar ons gevoel leading is. Dus als je mijn werk wilt kunnen volgen, nodig ik je ook uit een beroep te doen op jouw eigen intuïtie.

Ik hoop dat je nog lang met me meewandeld op mijn ontdekkingsreis en maak er de jouwe van.

Hartelijke groet Tessa

119 gedachten over “Tessa over E.T’s en niet-feitelijke informatie

 1. Beste Tessa,

  Het is een waar genoegen om te zien dat je tot de generatie behoort die de moed heeft om zaken aan de kaak te stellen die het daglicht niet kunnen velen.
  Ik behoor zelf tot de pioniers die de weg hebben gebaand voor een ruimer begrip voor intergalactische beschavingen.
  Waar halen bepaalde figuren het lef vandaan om een grote mond op te zetten tegen onze Bron. Hebben zij dan niet door dat onze planeet aarde een stofje in het Heelal is. Daar op leven microben die zich aanmatigen om te stellen dat wij alleen inteligent leven in het Heelal zijn.
  Ga door met het openen van de ogen van de mensen voor de grootsheid en schoonheid van het Heelal.

  Mijn complimenten voor je courage.

  Alfred

 2. Beste Tessa,

  Bij deze mijn complimenten. Je steekt je hoofd boven het maaiveld uit en neemt een duidelijk standpunt in. Het bestaan bewijzen is inderdaad niet meer nodig. Er is voldoende materiaal voorhanden, waarin bewezen wordt dat er buitenaards leven is. Op mijn website is er ook meer over te vinden. Het is goed dat er meer en meer bekendheid over deze materie naar buiten komt. Ieder van ons heeft zo zijn kwaliteiten hier een bijdrage aan te leveren. En gelukkig stop jij niet bij het naar buiten brengen alleen. Het gaat uiteindelijk om het grote geheel: het delen van kennis vanuit je innelijke zelf dat onlosmakelijk verbonden is met de Allesomvattende Geest in onvoorwaardelijke liefde.

  Met vriendelijke groeten,

  Giovanni Montalto

 3. Michiel | juli 4, 2009, 23:23 postte:
  “De milieu vervuiling problematiek, 9/11, hoogverraad van politici, armoede, chemtrails, big pharma etc. lijken mij toch veel belangrijker om je energie in te steken.En wees er bewust van dat je de waarheidsbeweging die het bedrog van de criminele elementen binnen de overheden aan het licht proberen te brengen kan schaden.Want elke keer als ik bijvoorbeeld mensen probeer uit te leggen dat 9/11 een valse vlag operatie was dan is de reactie meestal. En je gelooft zeker ook ik buitenaardse wezens?!”
  Vind ik een hele zinnige opmerking en zeker het overdenken waard. Ter illustratie onderstaand interview

  http://data.argusoog.org/radio/Argusoogradio_04-06-2009-ArendNexus-SylviaLucia.mp3

  Niet zozeer het besproken onderwerp maar wel de manier waarop met de materie wordt omgegaan spreekt mij enorm aan.

  Ik begreep hieruit:
  Ja, er zijn E.T.’s, ja er zijn meerdere dimensies, ja er is een overmaat aan negatieve krachten, en ja wij worden geholpen.
  Maar wij leven vooral NU op deze aarde in DEZE dimensie. Het is de bedoeling dat dat leven daadwerkelijk geleefd wordt, NU en in DEZE dimensie. Het is belangrijk ook dat weer in balans gebracht wordt. Geen uitgeschoten kropje sla zijn (zijn haar woorden). Luister maar.

 4. Hey Drop, alles wat er in deze 3d wereld is, heeft een geestelijke onzichtbare reflectie, welke het materialistische vormgeeft. Hoe kan je nou puur in 3D leven en er iets van maken, als je dat feit negeert?

 5. @Nikolai
  Heb je het interview op argusoog al afgeluisterd?
  Daarin krijgen ook de andere dimensies absoluut hun plaats. De BALANS tussen dat alles vond ik juist zo prachtig. Een ’teveel 3d’ of ’te veel hoger dan 3d’ verzwakt het geheel. Het is niet of, of, het is én én.
  Wat ik hier in deze site als trend proef is een te veel ‘hoger dan 3d’.
  De aarde is een van de plaatsen om zaken uit te laten kristaliseren. Om bepaalde dingen te leren die moeilijk ergens anders te leren zijn.
  In het boeddhisme wordt ook wel gezegt, dat je lichaam (het fysieke aspect) een tempel van (verzin een naam) is. Iets heel kostbaars wat er onnoemelijk lang over gedaan heeft om te materialiseren!!!!
  En ik heb toch niet het idee dat het boeddhisme alleen voor 3d staat….

  Zoiets als, maar er zullen ongetwijfeld meer uitleggen zijn:
  Een idee, theorie kan nog zo prachtig zijn het staat pas echt als de praktijk duidelijk is.
  Of nog anders: Een boom heeft én wortels, én een stam, en bladeren nodig. Zonder dat alles valt die om, heeft geen voeding, kan niet naar de hemel toe groeien.
  Of weer anders: Door hier op aarde kompleet te leven wordt het universum wijzer.
  Of krijg je dus die uitgeschoten krop sla.

  Respect, dankbaarheid, voor het leven uit zich ook in fysieke zaken. Zorgzaamheid voor het milieu, voor je eigen lijf, het lijf van anderen, voeding verzin ’t maar.

  Je moet er even voor gaan zitten om het hele interview aan te horen, maar ik vond de hele sfeer een verademing.

 6. Het stomme is dat als je er voor uitkomt dat je in ufo’s geloofd dat je niet meer serieus wordt genomen.
  Daarom zal ik bij familie het hier nooit over hebben.
  Verder blijf ik altijd nog met een gezonde twijfel zitten, de verhalen zijn soms werkelijk ongelofelijk.
  Ik hoop dat Tessa door haar opleiding als journaliste veel boven water weet te krijgen en hoop dat ze op de ingeslagen weg door gaat.

 7. Tessa schreef: Mijn fascinatie voor E.T’s

  Het is niet voor de hand liggend dat ik me ben gaan verdiepen in het UFO/ET-fenomeen. Want heb jij vandaag nog een UFO voorbij zien komen? Contact gehad met een buitenaardse? Nee, natuurlijk niet! Of tenminste: de kans is zowat nihil.

  Wat ik me hierbij afvroeg ik ben zelf watersporter en kijk regelmatig naar de blauwe lucht.
  Toch heb ik nog nooit van een watersporter gehoord dat hij een ufo heeft gezien, ook nooit berichten watersporters zien een ufo.

 8. Ik hoop dat Tessa als onafhankelijke objectieve journaliste het kaf van het koren weet te scheiden, in haar zoektocht naar de waarheid.
  En zich niet laat intimideren en/of zich in een slachtofferrol laat duwen door wie dan ook.

 9. Hoe weten wij nou eigenlijk zo precies dat ‘wij van de Aarde’ komen/zijn..? Grappig dat bijna iedereen daar gewoon altijd vanuit gaat. Terwijl de historie vol zit met bewijzen die het tegendeel bewijzen. Zij en wij, of… WIJ?
  Zacharia Sitchin is een professor met een open mind. Kijk naar zijn verhaal in dit verband, verteld door Bram Vermeulen op Google-video ‘In den beginne’.

 10. @ Gold | juli 4, 2009, 18:49
  ik denk zelfs dat tessa die deze site in de lucht houd ? dit allemaal zelf verzind en er totaal geen bewijs voor heeft. en dan heb ik het niet over bewerkte foto’s of nep filmpjes maar echte buitenaardsen en of hun voertuigen vreemde metalen die door iedereen te zien zijn en niet door een select vaag groepje die het kwijt is zodra je er om vraagt.

 11. Lieve Tessa,

  Naar aanleiding van je grote artikel op wkt doe ik hier ook een poging je een hart onder de riem te steken. Ik ben er heilig van overtuigd dat je op de goede weg zit, ik bewonder je moed om te doen wat je doet. Ik vertel mijn familieleden ook over gevaren van vaccinaties en ook ik vind weinig tot geen gehoor. Je handelt duidelijk vanuit je hogere zelf en als je dit doet dan heb je God of het Universum achter je en dan hoef je je niets aan te trekken van negativiteit die over je heen komt! Al die negativiteit kun je inademen in je eigen onmetelijke oceaan van Liefde(geleerd bij een reiki master).
  Ook namens mij reuze bedankt dat je je inzet om mensen te laten nadenken over een ruimere werkelijkheid. Ik wou dat ik kon doen wat jij doet.

  Wees gegroet,
  Jurjen

 12. @Guido
  Ik heb het filmpje destijds op TV gezien. Prachtig stukje werk maar….
  Moet het toch nog effe inpeperen:
  In het boeddhisme wordt ook wel gezegd, dat je lichaam (het fysieke aspect) een tempel van (…verzin een naam…) is. Iets heel kostbaars wat er onnoemelijk lang over gedaan heeft om te materialiseren!!!!

  Los van wat meneer Sitchin allemaal voor opzienbarends te vertellen heeft en of er nu wel of niet nederzettingen op de maan en mars zijn/waren en of de piramides tijdreismachines zijn en of het heelal een 2d hologram is….

  Respect, dankbaarheid, voor het leven uit zich ook op 3d nieveau. Zorgzaamheid voor het milieu, voor je eigen lijf, het lijf van anderen, voeding … .
  Iets wat die slimmeriken van meneer Sitchin toen volgens mij nog niet helemaal door hadden.

 13. @droppie ik ben je helemaal kwijt. Dat is op zich niet erg, maar het lijkt er gewoon op dat we het over hetzelfde hebben. Alleen komt het bij ieder van ons redelijk anders uit de bek. Maar ja, ieder vogeltje zingt..
  Wie beweert iets anders dan dat jij beweert? Waarom is er altijd dualiteit nodig, zij en wij..? Je bent ONLOSMAKELIJK verbonden. Je kunt je dus niet eens afscheiden. Afgescheidenheid is fictie. Dus past alles en alles in elkaar. Het is alleen ’n kwestie van puzzelen. Want het moet passen. DUS is er ook geen dualiteit.. Wel dualiteit, niet dualiteit. Een kat die zijn eigen staart probeert te vangen..

  Stel geen vragen maar wees stil. In die stilte liggen alle antwoorden op de vragen die je eigenlijk helemaal niet hoeft te stellen.

 14. Het is ongelofelijk populair, conspiracy verhalen. Ook hier wordt er eentje opgevoerd. Een belangrijke vraag: ok er zijn aliens want het universum is onvoorstelbaar groot en het is hoogst arrogant om te stellen dat wij het enige intelligent leven zijn, ook al is dat relatief intelligent omdat we druk bezig zijn onszelf en onze habitat te vernietigen maar dat is een ander verhaal.
  Die aliens, stel dat jij die aliens was, wat zou jij doen om dat zooitje zelfdestructieve pratende apen te helpen? Zou je eigenlijk wel willen helpen?
  Kijk, het is heel eenvoudig. Plan een publieke show waarin a) je jezelf voorstelt en b) een paar wonderen an je superiëure technologie wordt gedemonstreerd.
  Dat is zo evident dat ik me afvraag hoe naïef een mens moet zijn om die verhaaltjes over contacten, ontvoeringen etc te geloven.
  Als Aliens werkelijk hier komen, wil dat zeggen dat ze enorme investeringen gedaan hebben – en dan komen ze niet als vriendjes maar ze komen op prospectie. Ze komen koloniseren want de enige reden dat ze lange afstanden afleggen, die erg lang duren (ja ja geloof jij maar dat ze over een ‘magische’ manier van reizen beschikken waardoor ze afstanden van 100.000-en lichtjaren in een oogwenk kunnen afleggen – dream on) en enorm veel kosten.
  Nog erger, weten ze überhaupt wel dat er hier iets te vinden is? We verzenden nog maar 150 jaar electromagnetische signalen, die signalen hebben mogelijke alien-planeten nog lang niet bereikt (over een paar honderd duizend jaar wellicht).

  Nee ze zijn er enkel in onze zeer levendige fantasie, geen fatsoenlijk logisch denken mens gaat mee in die verhaaltjes, hoe leuk het ook klinkt – het is gewoon wensdenken. Daar zijn we erg goed in.

 15. Niets nieuws onder de zon Tessa.
  Ik ben al ongeveer 35 jaar een UFO, of E.T. addept maar het gevoel is de laatste tijd wel weer toegenomen.misschien omdat ik er de laatste tijd 2 gezien heb en wat langer geleden ook nog 1.
  En inderdaad, je kunt er tegenwoordig wel iets makkelijker over praten, maar toch……..
  doe je best meid, ik ben ook heeeeel ver op dit pad en ik zal je volgen.

  goretjes,

  Ben

 16. @Ed: Ik ben zelf redelijk sceptisch en vind dat ook een gezonde manier van kijken naar zaken als deze, maar ik vind jouw redenaties wel een beetje kortzichtig als ik het zo mag stellen. Je kijkt wel heel erg vanuit een beperkt kader.
  Kosten voor aliens.. ik kan me zo voorstellen dat als je al zoveel verder bent, geld toch wel een heel primitief middel is.
  Afstand.. Er komen steeds meer vermoedens dat het heelal niet zo 3d is als we denken, maar multidimentionaal of manipuleerbaar. Dan zou er een techniek kunnen bestaan die ruimte als het ware buigt en dus de afstand verkort van 100.000en lichtjaren naar een paar uur. Zou zomaar kunnen.. we weten het niet.
  Als je je bewust bent dat we zo ontzettend veel nog niet begrijpen zijn er ineens ook heel veel mogelijkheden.

  Buiten dit alles zou het ook nog zomaar kunnen zijn dat er nog nooit een et op aarde is geweest. Ik heb er iig. nog nooit een gezien en ook geen ufo, met de technieken vandaag de dag is een youtube voor mij iig. geen bewijs, noch een fantastisch verhaal van iemand die ik niet ken en fysiek ontmoet heb.

 17. Met onderzoek over UFO’s en ET’s zijn we nog niet veel verder dan wat Allen Hynek en Jacques Vallee
  ooit al in den treure hebben onderzocht in de 70-er jaren (en dat van 1e hands informatie!).
  Conclusie: UFO is een erg complex fenomeen, er is nog geen bewijs dat het buitenaards is, hoewel sommige getuigenissen daar wel voor pleiten. Het verschijnsel heeft ook paranormale eigenschappen. We bewegen ons nog in een vaag en onbekend terrein.
  Wie wil daar geen ambassadeur van worden? De verleiding is erg groot en Tessa denkt haar roeping
  te hebben gevonden om de wereld in in dit nieuwe gebied te gidsen. Dat mag ze doen maar doe dat wel op een goede manier. Het is goed dat je je inzet voor een onderwerp dat te weinig in de media wordt belicht. Maar ik ben het hier met enkele sprekers eens dat je dingen herhaalt die al door honderden anderen zijn gezegd. Wil je echt het grote publiek bereiken (en dat lijkt mij hier het geval) moet ze echt met nieuwe feiten komen! Zelfs Disclosure Project kennen de meeste mensen niet. En ja natuurlijk is er censuur en dara gata het m.i. om: niet de waarheid over UFO’s aan het publiek melden want dat is al vaak genoeg gedaan, maar een weg vinden om het grote publiek te bereiken is de opdracht anders blijft het preken voor eigen parochie en gaat de UFO-sage nog jaren zo door en verdwijnt ook Tessa met haar mooie intensie om de wereld wakker te maken.
  Dus Tessa, het is goed dat je je energie erin gooit maar dwaal niet af naar dingen en zaken dia al verteld zijn. Onderzoek eerst kritisch hoe de verpakking van je boodschap moet worden: uiteindelijk hangt het hier van af of je het werkelijke grote publiek bereikt. Anders word je een 2e niburu: entertainment en geen journalistiek.
  Succes met je missie, ik wens je alle wijsheid toe (de innerlijke heb je al, nu nog de ‘uiterlijke’ wijsheid!)

  Al wat de anderen hebben gezegd (en wat Tessa nog een keer doet) is ook niet in de media verschenen.

 18. Dag Tessa prima stuk en ik heb respect voor je werk en de lef die je hiervoor nodig hebt.

  Maar Robbert van den Broeke is na zijn tv misstappen bij mij afgevallen.

 19. Hoe meer ik me de realiteit zoals die is begin te realiseren (ontwaken) hoe meer ik het gevoel heb dat “we are living a dream” en net als in een droom creëren wij onze eigen realiteit. En net als in een droom zijn het externe invloeden die onze realiteit beïnvloeden.

  Dus wie of wat laten we in ons leven!

  Dat is jouw eigen keus en ik kies WTK.nl

  En nee ik ben het niet met alles eens maar goed ik kan de berichten kiezen die ik wil lezen toch 😉

 20. Te veel fictie te weinig feiten, vind het triest dat ufologen alle wetenschap afdoen als corrupt.

  Ze zullen vast en zeker bestaan ben ik van overtuigt gezien de groote van het helal. Maar de arrogantie dat ze interesse in ons zouden hebben is walgelijk. We zijn niet maar dan apen met een een paar trucjes.

  Maar ach ja….

  Heb me dood gelachen met blossom goodchild 😛 😛 😛

  ik zou zeggen “whats next”

 21. Van mij Tessa zul je nooit “ongelijk” hebben. In feite gaat het ook helemaal niet om “gelijk” of “ongelijk” hebben maar afgaan op je gevoel en liefde die in ieder zit. De een is er nu eenmaal meer klaar voor dan de ander, maar we zijn hier allemaal met hetzelfde doel en daar valt niet om te twisten. Een ander kan dan zeggen “onzin” maar laat hen in hun waarde en ze moeten dit zelf nog een keer meemaken. Dit is alles heel hort gezegd ik vind het moedig wat je doet en heb er “Great Respects” voor! Ik zal er ook altijd zijn en lees alles waar ik wat mee kan.

  Elke ziel op aarde die iets “afkraakt” over UFO’s of over ET’s kunnen er gewoonweg nog niet bij met hun bewustzijn dat wij allen een veel mooier en groter doel hebben dan ze zich kunnen realiseren. Het is te mooi om waar te zijn en de tijd zal het zeggen. Ik voel ook dat binnen 2 jaar iets schokkends te gebeuren staat, maar dan in zeer positive zin.

  Keep up the good intentions for showing us what’s real and what not!!! Hetgeen snel voor onmogelijk lijkt te zijn is vaak meestal waar. Dit heb ik zelf maar al te vaak ervaren.

  In principe wat zou er ook slecht of niet mooi aan zijn dat wij juist niet de enigen zijn? Ik zou het ook alleem maar geweldig vinden. Zoveel nog te ontdekken en dan kunnen we allemaal dit nare leven opzij zetten met al die drukte van deze Westerse maatschappij. Maar “SAMEN MOETEN WIJ WAKKER WORDEN!!!!!!!!!”

  Bedankt Tessa voor al je inzet en moeite. Mij steun zul je voor eeuwig hebben. Je bent een goede ziel! 🙂

 22. @ Tumalu
  ik denk dat je volledig van het pad bent.
  1 wat voor doel hebben we dan ?
  2 wat heb jij ervaren ?
  3 wat gaat er gebeuren dan ?
  4 slapen wij dan ?

  graag concreete antworen geen gezweef !

 23. Hee Tess,

  Moedig hoor.

  Nu je voor jezelf en dus voor anderen kleur hebt bekend, lijkt mij dat een volgende stap het kiezen van een positie is.

  Vanuit welk uitgangspunt ga je researchen en schrijven? Vanuit de wereld van lichtwerkers, chanellers en abductees? Of hou jij Jan met de Pet/Mien met de Muts voor ogen bij je onderwerpen en stukken?

  Of mensen somewhere in the middle?

  Wat heeft het grootste effect en satisfactie? Effect & bevrediging voor de onderwerpen die je gaat brengen én voor jezelf?

  Vermoei je niet met een antwoord hierop; van harte volg ik hier op WTK.nl jouw keuzes en ontwikkeling.

  Ga ervoor & succes!

  Richard

 24. Gevoel en intuitie ‘leading’ ipv verstand? Mijn intuitie zegt dat dat niet klopt.

  Mijn gevoel zegt ook dat Robert van den Broeke een oplichter is.

 25. Hoi Tess

  Erg mooi artikel
  En ik bewonder je zeer voor je moed om de waarheid tegen de mens te vertellen, ookal krijg je daar soms vervelende reactie’s op.

  Van mij krijg je die zeker niet

  Maar wel een beetje kritiek

  Hopelijk vind je dat niet erg want zo is dat niet bedoelt ik bedoel het zodat je betere stukken kan schrijven.

  Nou hier komt het dan

  Ik wist alles eigenlijk al.
  Ik ben nog niet zo lang aan het onderzoeken en de waarheid aan het zoeken. Maar toch wist ik alles al.
  Er werd eigenlijk niet zoveel verteld. (sorry voor de zwakken woord keuze)

  Als klein inleidingtje is het leuk.
  Maar ik zou graag meer willen weten. Je maakt me erg benieuwd naar wat je te vertellen hebt maar toch word er niet zo veel onthuld of verklaard.

  Hopelijk heb je er iets aan

  Mede UFO vriend Ko

 26. altijd een hoop gezweef maar geen bewijs , en dat is zo jammer.
  ik wil eens kijken in zo’n ufo !
  of een echt ruimte mannetje zien, of een vroutje ook leuk , en weten hoe alles nu echt zit maar ja het zijn allemaal verzinsels want bewijs krijg ik niet , en er word ook niet gereageerd wat dat mag niet op anders denkenden. life long and prosper

 27. Volgens mij zijn het gewoon engelen met een nieuw type vleugel en ze zien er uit als ufo louter en alleen om zich in onze bekrompen 3 dimensionale bewuste waarneming van hun aanwezigheid te laten blijken. Een moderne verschijning dus en alleen ten behoeve van communicatie.
  Ga vooral zo door Tessa, ik geniet van je.
  Rob

 28. Gait: Geen enkele reactie. Ik zeg alleen: “Als ik hierop ga reageren is het niet bepaalde 5e dimensie gedrag en dat kan ik ook niet tolereren. Ik voel ook dat jij het in je hebt. Ik vertrouw op iedereen. Goed dat je hier in inder geval leest! Ik ben blij dat er mensen zijn die hier toch min of meer terecht komen. Jullie zijn allemaal op het pad. Ook diegene die waarschijnlijk vinden dat het allemaal onzin is.

  It’s all in your mind. De reactie op mijn stukje wordt opgevangen door mij als een aanval. Maar ik weet ook dat dit mijn zwakke kant is en dat dit eigenlijk pure verspilling van energie is.Ik kan je wel vertellen dat met mijn mediteren er iets heel moois is gebeurd waarmee ik in een keer van al mijn twijfels over het bestaan van iets dat we niet kunnen waarnemen in de 3e dimensie af was. Bewijs krijg je ook zomaar niet, alleen maar als je hiervoor open staat en dat is nu net het probleem met jou. Ik merk het aan je schrijfgedrag. Dit is geen aanval op jou en vat het ook niet zo op aub. Als je mijn ziel zou kunnen inzien dan snap je het heel erg goed. Erg makkelijke woorden allemaal maar niks is eigenlijk minder waar… in woorden iets uitdrukken voor mij is hier nog nooit easy geweest. Ik voel ook heel intens dat ik ook absoluut niet van aarde kom. En dit verhaal heb ik kunnen delen met een zielenmaat van me uit Roemenië. Ik ga hier niet alles over mij vertellen en wat ik mee heb gemaakt, daar gaat het in principe niet om. Ik weet gewoon “hetgeen” dat ik weet de pure waarheid is en dat dit zal gaan blijben voor alle zielen op aarde… Sooner or later.. jij ook Live Long and Prospor!! 😉

 29. Ik heb veel zaken doorgenomen en het gerelativeerd. Veel is echter waar, door juist snel te geloven dat het onzin is zit je juist vaak al op het verkeerde pad. Ik luister nu echt naar mijn gevoel en dat zegt me dat ik nog meer moet achterhalen.

  Zoek gewoon eens op “bible prophecy” maar wees gewaarschuwd, dit is in de handen gevallen van miljoenen verkeerde mensen. Lees het voorzichtig en geloof niet alles blindelings. Makkelijk om dit te denken nietwaar gait? Maar het laat me koud, doe wat het beste is voor jezelf maar houd alles wel in je achterhoofd als je hier tenminste serieus mee verder wilt. Ik kan je zeggen dat ik een jaar geleden nog helemaal niks wist wat er “gaande” is. En ja dit is veel interessants! En ook minder leuke dingen helaas… Zo ineens knapte er iets in me bewustzijn en dat was spontaan en vertelde me exact dit ik dergelijke zaken moest gaan uitzoeken. Eigenlijk me gevoel vertelde me dat al constant.. toen ik klein was en nu natuurlijk ook nog steeds.

  Maar goed, nog andere “prophecies”, we hebben de Maya, de Hopi, Soemerische geschriften en nog veel meer. Sommige mensen hebben deze stukken veel beter vertaald dan Zacharia Sichin (jaja ik weet wie dit is, doe je huiswerk maar eens..) Ook al is hij een Illuminati “zak” het boeit me echt geen ene $%^@*$%@(*^%@(. Deze mensen hebben wel de “anti gravitatie” kracht herontdekt =)
  Ik weet dat dit waar is en veel meer. Omdat deze Soemerische kennis behoorlijk is benadrukt.

  Dit zijn echt de wortelen “roots” op zijn engels gezegd. En vertakkingen hiervan volgden.. zeker na Jezus zijn lessen, orthodox, het katholicisme, het calvinisme, het jodendom en nog vele anderen.

  Ik ga me tijd hier naar aan verknoeien omdat als je weet wat er “gaande” is dit overbodig is en de totale illusie is van hetgeen “echt” is. Weet je dat dit alles eigenlijk ook nep is en complete onzin? Snap je het nog?

  Voor iedereen hier: Vind het voor jezelf maar eens uit… het heeft mij een paar maand gekost totdat er iets gebeurde waar ik het door heb gekregen. Me leven is dan vanaf dat moment ook enorm interessant geworden en uitdagend! Het blijft leuk :-))) Ik heb er schik in, net als lieve Tessa hier waarschijnlijk. Zet hem op diegenen die echt willen! Vroeg of laat krijgt iedereen er weer mee te maken =))

  Ok genoeg voor nu, ik hoef mezelf nergens tegenover te bewijzen. Ik kan je alleen maar zeggen “Wacht maar af tot 2011 en zie!!!!”

  Een fijne avond iedereen.

  Gr. Tumalu. The balance between good and evil.

 30. @ Tumalu
  ik denk dat je volledig van het pad bent.
  1 wat voor doel hebben we dan ? Dat lijkt me nogal duidelijk.. als je dit nog vragen moet dan vraag ik me af waar jij mee bezig bent?
  2 wat heb jij ervaren ? Genoeg om te weten wat er komen gaat.
  3 wat gaat er gebeuren dan ? Simpel: Eenheid
  4 slapen wij dan ? Hoe laat is het nu? 😉

  Goedenavond vast en weltrusten voor straks. En vergeet vooral niet je “humor” buiten je slaap te houden hehehe
  Ook dit zal iets zijn wat straks in balans zal zijn. Live Long and Prospor – Spock.

  graag concreete antworen geen gezweef !

 31. @ Tumalu
  en het blijft gezweef en subjectief geleuter. wacht maar tot 2011, wacht maar tot het ruimte schip komt (kwam niet ) de maya’s hun kalender is klaar in 2012 dat stop alles , enz
  het blijft onzin volgens mij, en subjectief , en niet te controleren , en elke voorspelling mbt ruimteschepen vergaan van de aarde enz zijn nog steeds niet uitgekomen !
  may the force be with you !

 32. @gait
  Dat ik jullie schrijven erg aandoenlijk vind, dat het mij in wezen helemaal niets uit maakt wie er gelijk heeft, zelfs voor ieders visie wel wat voel, jullie inspanning erg waardeer…
  voegt helemaal niets toe. De toekomst zal het inderdaad leren. De ‘werkelijkheid’ is vaak nog ongeloofwaardiger als ieders stoutste fantasie.
  Moest het alleen even kwijt. Schiet ook lekker op zo, met het aantal reacties. Goed voor de ‘kijkcijfers’ hè webmasters 😛

  Maar wie had dit durven dromen
  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M4&s=M111&ss=P691&l=NL
  Ben er persoonlijk erg gelukkig mee. En of dat nu wel of niet de schuld is van groene marsdingetjes ’t zal me …. .

 33. @Gait: Dit zijn puur jouw eigen woorden. Persoonlijks vind ik er niks “Informatiefs” vanaf komen dan onheimelijk geneuzel. Je bent hier alleen om de boel te lopen verzieken. Dat is meer dan duidelijk.

  @Droppie: Ik sta dan wel weer compleet achter jou woorden. Op een of andere manier komt daar meer liefde vanaf stralen. Het is inderdaad waar. Ieder heeft zijn eigen denkbeeld en dit zal ook waarheid worden daartegen iedereen zijn eigen creatie manifesteerd. Dit is een Universele Wet en zelfs jij Gait zou dit moeten weten. Wat gij uitstraalt zult gij ontvangen. Dit is voor mij al gebeurd 🙂

  Maakt verder niet uit hoor en zie jou toch ook als een goed mens Gait we zijn dat in feite allemaal. Sorry dat ik wat bot tegen bovenaan.. in ieder geval blijf ik bij mijn standpunten en believe what’s going to happen. Maar het zal positief en goed zijn. In ieder geval wat is hier dan niet “goed” aan?

  De komende tijd zal het wel blijken. Kijk ook eens naar Cliff High en zijn Webbot voorspellingen. Veel overeenkomsten zie ik daar en ook veel is al gebeurd. Natuurlijk kan niet alles kloppen, de informatie is bij elkaar gehaald van allerlei bronnen op het net dus ook van de oplichters etc. Dus niet alles kan precies kloppen, maar vergeet niet dat ook veel informatie wel klopt en van betrouwbare bronnen komen. Ok, veel kan je zelf niet controleren. Hierbij komt weer je eigen “kracht in het staan van je leven” ter sprake. Doe er je voordeel mee!

  Ook wil ik nog even iets kwijt over ruimteschepen etc. Ik heb nooit gezegd dat het ruimte schepen zouden zijn of iets anders. Persoonlijk weet ik wel dat ze er zijn maar dat terzijde. En dat wij ze niet zien is ook heel logisch. Kijk hoe groot de aarde is en op sommige plekken zul je dan ook nooit iets zijn omdat ze daar simpelweg niet van houden. Ze zijn verder dan wij en houden niet van die futuristische gebouwen die we af en toe hebben. Ook de drukte, hoe we met elkaar omgaan staat hen niet aan. Er kan veel over worden verteld. Je hoeft ze “nooit” te hebben gezien om te weten of ze wel bestaan want wij besetaan toch ook!? 🙂 Ik snap dit op een of andere manier gewoon en voelt als normaal.

  Maar ok de tijd zal het laten blijken. Wacht maar rustig af =) Een prettige dag nog!

  @Gait: Verder ben je een goed mens! Dat weet ik gewoon, want we zijn van hetzelfde bloed. Iedereen en alles. Enjoy your day ^^

 34. @ iedereen
  het is niet mijn bedoeling om iemand te kwetsen, maar ik zie graag een goed met feiten onderbouwd verhaal. maar uit geen van deze verhalen om deze site blijkt enige realiteits zin, tevens zie ik nog steeds geen concreet bewijs. en dat ga ik ook niet krijgen denk ik. mocht je het wel hebben zeg het dan. tevens bespeur ik bij dhr boss enige iritatie dit blijkt uit de tekst “hou je bek eens man “.
  dat is op zich jammer want een site als deze die iedereen zou moeten accepteren als hij is met zijn ervaringen en soms zelfs levens verhalen, is wel erg gesloten tegen kritiek en relativering.
  life long and prosper

 35. @gait
  Breek me de bek niet open.
  Maar kop op, je valt blijkbaar in ieder geval in de categorie ‘goed mens’. Zelfs hier op deze site moeten ze nog veel leren. Ahum… 😉

 36. @gait
  Een deel van de titel zegt volgens mij al genoeg: “niet-feitelijke informatie”.
  Een beetje kritisch over deze “niet-feitelijke informatie” is volgens mij juist heel goed!
  Ik mis zelf ook de met feiten onderbouwde verhalen.
  Echter sta ik zelf wel open / deels open voor veel verhalen. Draai het eens om, kun jij (of ik) wel bewijzen dat een verhaal niet waar is? Ook de zweverige onderwerpen??

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.