Advertentie

UFO’s: de waarheid is niet verborgen


licht-wereldWil je de waarheid weten over UFO’s en buitenaardse verschijnselen? Vermijd diegenen die beweren dat zij toegang hebben tot geheimen. De waarheid is niet verborgen, het gebeurt pal voor je neus.

Tekst: Michael Mannion
Bron: Mindshift Institute
Vertaling met dank aan Ellen du Burck

Laat de bewaarders van de UFO- en buitenaardse geheimen ze maar lekker houden. Laat hen maar gaan in hun eigen bedachte wereldje van mysterie. De feiten over de nieuwe kosmische realiteit zijn openbaar en duidelijk te zien voor ons allemaal. Waarom negeren we hun kleine spelletje niet en houden we ons bezig met meer productief werk. De geheimen van de bedrieglijke militaire figuren, de intelligentsia en de ministeries zijn de geheimen van het verleden. De waarheid vind je in het nu.

Vermijd deze mensen

De bewaarders van de UFO en buitenaardse geheimen zijn de dode zielen waarvan sommigen zeggen dat die achterblijven in deze wereld nadat ze zijn overleden. Ze kunnen niet loslaten en zitten hier vast, niet in staat om verder te gaan. Natuurlijk kunnen ze nog steeds schade berokkenen en anderen met zich mee de diepte insleuren. Vermijd deze mensen daarom alsof het een plaag is.

new-top-secretDe zogenaamde geheimen zijn niet relevant. De meeste ‘geheime’ informatie van de overheid is allang op een bepaalde manier vrijgegeven, als informatie, non-informatie of onjuiste informatie. Je kunt het terugvinden in boeken, tijdschriften en op websites. In tegenstelling tot oude geheimen, worden nieuwe wetenschappelijke feiten ontdekt en het publiek aangereikt als ondersteunend bewijs voor een nieuwe kijk op UFO- en buitenaardse verschijnselen. Bijvoorbeeld:

– In de laatste 5 jaar zijn er meer dan 50 planeten ontdekt;
– Gegevens suggereren dat er op Mars ooit leven was en misschien nog steeds is;
– Andere hemellichamen in ons zonnestelsel zouden leven herbergen;
– Ruimte is niet een vacuüm, maar is gevuld met een energie dat ooit ruimtevaartuigen kan voortdrijven;
– De snelheid van licht wordt niet langer gezien als een ondoorgankelijke barrière, maar maakt het mogelijk om de ruimte in de diepte te verkennen;
– “Extremophores” leven waar ooit van gedacht werd dat leven onmogelijk zou zijn.

Vergeet de geheimen en de bewaarders van deze geheimen. Ze zijn niet belangrijk voor het leerproces en nieuwe kennis. Vorm je eigen kijk op dit onderwerp gebaseerd op je eigen studie en ervaring. En het meest belangrijke van alles, denk voor jezelf.

Nieuwe kijk op de wereld

Het is nu aan het publiek om deze bewijzen op waarde in te schatten en ze aan te wenden voor een nieuwe kijk op de snel veranderende kijk op de wereld.

De oude geheimen zijn niet belangrijk ten opzichte van de nieuwe ontdekkingen die het voormalige wereldbeeld aan diggelen slaan. Nieuwe kennis is de fundering van de wereld die geboren wordt. Geheimen vormen de schakels in de kettingen die mensen ketenen aan een wereld die aan het doodgaan is. Nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen ondermijnen de overtuiging dat er alleen leven is op Aarde en dat contact met buitenaardse intelligentie onmogelijk is.

We staan op het punt om een ruimtereizigers-beschaving te worden door nieuwe technologische ontwikkelingen die ons laten reizen met een snelheid die verder gaat dan onze wildste fantasieën (of we daar al klaar voor zijn is een andere vraag)

Man naar de maan

De Wright Brothers
De Wright Brothers

Als je tegen de aanwezigen bij de eerste vlucht bij Kitty Hawk had kunnen zeggen dat wat ze zojuist hebben gezien zou leiden tot een man die naar de maan vliegt, zouden maar weinig mensen je hebben geloofd. Toch duurde het maar 66 jaar om van de Wright Brothers naar de eerste maanlanding te komen. Wat zal de mensheid over 35 jaar hebben bereikt, of over 66 jaar na de eerste maanlanding?

Grote veranderingen worden mogelijk op het moment dat de maatschappelijke mindset verandert. Publieke kennis over gebeurtenissen zoals Kitty Hawk en de maanleiding veranderen de mindset. Juiste informatie over het UFO-verschijnsel en buitenaards leven zal onze mindset op dat gebied ook veranderen. In Project Mindshift: over de heropvoeding van het Amerikaanse publiek met betrekking tot buitenaards leven wordt gezegd dat de media de mindset van het publiek over het UFO-verschijnsel en buitenaards leven geleidelijk aan omvormt. Een recent voorbeeld illustreert deze stelling.

Wat zouden we zeggen?

Een paar jaar geleden had ABC Evening News een uitzending over het SETI-programma, waarin het idee dat er buitenaards leven zou zijn in ons universum belachelijk werd gemaakt. Dit werd standaard geroepen. Toch zond ABC in 2001 een ander verhaal uit over SETI waarin werd beweerd dat de belangrijkste vraag niet langer was of er intelligent leven buiten onze aarde is maar de nieuwe vraag werd: ‘wat zouden we zeggen als we intelligent leven zouden ontmoeten?’.

Het geeft aan dat er een enorm verschil in denken gaande is. En wie besluit om zo’n andere boodschap uit te zenden. En waarom kwam die uitzending op dat moment. Er was geen schijnbare ‘hook’, geen breaking news-gebeurtenissen waar het verhaal aan gekoppeld zou kunnen zijn. ABC beweerde dat Amerikanen hun nieuws halen uit ABC, meer dan vanuit welke andere bron dan ook. Hoe treurig dat ook mag zijn, het is interessant op te merken dat een enorme verandering gaande is in de manier waarop nieuws over buitenaards leven wordt behandeld.

Waarom tijd verspillen?

Vandaag zijn er zoveel openingen waardoor nieuwe kennis vloeit. Waarom zouden we kostbare tijd verspillen om op valse aanwijzingen van de geheimbewaarders af te gaan? Hoeveel UFO en buitenaardse doodlopende wegen moeten we het hoofd bieden voordat we verder gaan naar andere, meer vruchtbare gebieden van onderzoek?

tijdSommigen zullen vragen: ‘Hoe kun je nu echt leren over het UFO-verschijnsel en buitenaards leven als je niet de ‘geheime’ informatie onthuld van insiders?’. Hier zijn wat alternatieven: Kijk eens naar de nachtelijke hemel. Je zult verrast zijn over wat je ziet. Luister naar je vrienden, buren en familieleden. Je zult schrikken van de abnormale ervaringen. Heel veel mensen hebben die ervaringen, maar er zijn er maar weinig die dat durven te delen.

Denk voor jezelf

Lees over datgene dat wordt ontdekt aan de buitenkanten van de gangbare wetenschap over het leven op aarde en daarbuiten. Onderzoek het werk van grensverleggende wetenschappers. Bestudeer de boeken en artikelen die zijn geschreven door hardwerkende researchers die het UFO-verschijnsel en buitenaards leven serieus onderzoeken. Luister wat anderen zeggen met een open mind. Vergeet de geheimen en de bewaarders van deze geheimen. Ze zijn niet belangrijk voor het leerproces en nieuwe kennis. Vorm je eigen kijk op dit onderwerp gebaseerd op je eigen studie en ervaring. En het meest belangrijke van alles, denk voor jezelf.

16 gedachten over “UFO’s: de waarheid is niet verborgen

 1. Inderdaad wordt het de hoogste tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken in actie te komen. Niet alleen meer kijken naar het verleden en energie steken in de oude kennis. De personen instanties die deze kennis voor hun zelf wilden behouden. Elke dag weer wordt de geschiedenis opnieuw geschreven.

  Het is jammer voor die wetenschappers die jarenlang op een bepaalde theorie hun studies hebben gedaan, maar eens zullen ook zij verder moeten op nieuwe theorieën. Vernieuwen zorgt voor vooruitgang en dat dient het voornaamste doel van de mens, evolutie.

 2. @Marc: Helemaal mee eens en een schitterend verhaal overigens. Het weerspiegeld telkens mijn eigen gevoelens ten op zichte van de werkelijkheid.
  Zowieso is in het “NU” zijn altijd de enigste manier op gelukkigheid te voelen. Verleden en toekomst zijn tekeken dat je met je gedachten alweer op iets anders aan het richten bent terwijl dit er helemaal niet toe doet.

  “Nulpuntsenergie” kan nog wel eens berusten op het antwoord van al onze vragen.

 3. Via solar healing.com ontdekte ik
  de kracht en energie van onze ZON.
  Sungazing wordt wereldwijd beoefend
  Mij geeft het reeds na een paar maanden positieve energie, gezondheid en kreativiteit.Wel belagrijk is het de regels goed in acht te nemen m b t de veiligheismarge van een uur en de opbouw met tien seconden per keer.
  Anka

 4. @Anka

  Inderdaad, het is zowieso gezond het zonlicht. Velen denken “Maar het is toch slecht om lang in de zon te zitten!?” Dan zeg ik ja en nee. Wat je al zei, overal waar “te” voor staat is niet goed. Zonlicht heeft ieder levend wezen nodig. We krijgen er vitaliteit van en een hoop energie. Het doet mij ook altijd goed. En dan nu te weten dat de zon EXTRA veel potentie uitstraalt nu met de liefdevolle kracht van het licht van het universum.

 5. Dit is juist wat er moet gebeuren!
  We moeten eens naar ons zelf kijken, even vergeten welke naam je hebt gekregen toen je geboren werd en gewoon bij je zelf de vraag stellen wie of wat ben ik?
  Wij zijn zelf al het bewijs dat er buitenaards leven is!!!!! we moeten gewoon nuchter leren nadenken, en af en toe alles wat ons is aangeleert in deze maatschapij, opzij zetten en onszelf de vraag stellen, of hetgeen wat ons is bijgebracht of dat wel puur is.
  we leven allemaal voor DE economie en het geld, maar dat is het leven niet! kijk verder en besef dat alles wat wij hier op dit bolletje doen onze eigen belevingswereld is, wat in de rest van het heelal helmaal niet zo hoeft te zijn!! of zouden ze daar dr eigen ook druk maken over de beurskoers?????
  Het enige waar het om draait is liefde en geestelijk groeien. zoveel mogelijk kennis vergaren, zodat je zelf tot je hogere doel komt!!

 6. Aan ieder de wenste en cordiaal groeten uit het Zuid-Oostelijk deel-van Riviera del BíoBío RCL.
  Hier op zuidelijk deel van Cono Sur is het van groot belang het Waarheid te achter hallen over deze kwestie een komen we op het punt dat jullie alle al hier zijn op komen.
  We moeten en Kwantise sprong van mentaliteit maken een deze Moeder Aarde reden van deze genocide van corruptie en monetaristisch onder drukking. MARICHIWEW

 7. pal voor je neus idd en toch merk je als je erover praat tegen mensen die er wel open voor staan dat het ze weer te ver gaat als je verteld over de dingen die je meemaakt het is een dunne lijn die je bewandeld met dit onderwerp waarbij je al gauw in de ja die is gek hoek beland

  hou het wel mooi voor mezelf en de enkeling die er wel ECHT open voor staat

  groetjes van de dorpsgek hahahahahaha

 8. Droppie:
  Je haalde een tijd geleden in een post aan dat Camelot het niet met Greer op zou hebben. Er is nadien aardig wat gebeurd w.b.t. video interviews online. En ook nieuwe statements over Greer op de site van Camelot. Ze verschillen van mening op bepaalde fronten maar er is aardig wat nieuw kijk- en luistervoer verschenen. Waaronder een tekst over het misverstand omtrent een ‘aanvallende’ Greer: Hield verband met een taalbarriere, bepaalde zaken werden door enige Spanjolen verkeerd geinterpreteerd. Kijk naar onderstaande link en de tekst van 26 juli + de update:

  http://projectcamelot.org/index.html#Greer

  Buiten dat zie je in de linker kolom, als je naar beneden scrollt, het video interview tussen Camelot en Greer. Staat nu ook online op youtube. Als je een beetje zoekt en linken klikt, kan je ook een complete nieuwe presentatie van Greer op youtube vinden. Gefilmd door dezelfde cameraman die het interview van willenwijweten met Camelot heeft gedraaid. 3 fascinerende stukken van elk een dik uur. Heb nog weinig bekeken maar ga dat deze week zeker doen.

  Groet aan iedereen.

 9. @Edwin
  I know, attent van je om het toch even te melden.
  Ik heb ze gezien en het is heel interessant en ook heel mooi om te zien hoe iedereen ongelofelijk z’n best doet om z’n wereld aan elkaar uit te leggen en de wereld van de ander te begrijpen.

 10. Ja er gebeurd veel deze dagen en hoop dat eindelijk iedereen zich openstelt en JA zegt tegen buitenaards contact. Na 32 jaar studie ben ik hoopvol gestemd dat deze verandering op komst is.

  Steven Greer is een goede onderzoeker die al meer dan 20 werkt aan ‘disclosure of extrabiological entities’ en veel bereikt heeft. De stap tot openheid ligt echter bij ons allemaal. Zeg bewust JA in jezelf en wees niet bang. De waarheid is te mooi om er een ‘angst gordijn’ voor te hangen.

  Project Camelot en de website van Steven Greer, Anton Teuben en vele anderen vooral bijven volgen en wijs je vrienden, kennissen en familie de weg naar deze sites.

 11. Aan ieder die deze wed bezoek,wenste een cordiaal groet uit het Zuid-Oostelijk deel-van Riviera del BíoBío RCL.※.※.※
  Hier op zuidelijk deel van ´Cono Sur´ is het van grootste belang het Waarheid te achter hallen over deze kwestie en komen we op het punt dat jullie allen al hier zijn op komen.
  We moeten en Kwantiteit sprong van mentaliteit maken om onze Moeder Aarde te reden van deze genocide van corruptie en monetaristisch onder drukking. Laten niet vergeten dat in deze wereld we de Communisten ook mensen zijn en dat we niet nutten los de ondergang zoelen af wachten we denk dat we alle samen de oplossingen moeten zijn vinden om op deze Nieuwe Wereld Orde de natuur en het wereld te reden. MARICHIWEW※.※.※

 12. Spacefuture-exopolitic vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  Zowat om diverse redenen in Vlaanderen is er interesse om kennis te kunnen maken met Extraterrestrials civilisaties die de Aarde al dan niet al jaren bezoeken.
  Zowel uit politieke, mutualistische en syndicale zijde is er enorme belangstelling voor ruimtevaarttoerisme.
  Wie de bestaande wetgeving nakijkt kan op verschillende manieren vrijaf nemen voor een bepaalde tijd zodat nergens op de werkvloer alles in het honderd dreigt te lopen.
  Degenen die graag amusement maken via verdere ufo-cover-ups, doet maar rustig verder stoort anderen niet.
  Zolang de Extraterrestrials geen gevaar voor de volksgezondheid vormen en zonder defensie-agressie, wie gaat er nu ziek op reis door de ruimte.
  Extraterrestrials zijn de privé-eigenaars van hun ruimteveren en bazen
  van hun ruimtevaartprogramma’s, hebben hierin het eerste en het laatste woord en niemand anders.
  Er zijn genoeg goed opgeleide vlamingen die willen en kunnen deelnemen aan rondetafelgesprekken met de Extraterrestrials, omtrent hun civilisatie en maatschappij-organisatie als space-bevolking van naderbij te leren kennen. Al kennisgenomen met politieke interne aangelegenheden van een staat …. neus buiten houden

 13. Ik heb al zo vaak Ufo’s gezien dat ik me door niemand iets laat vertellen over het wel of niet bestaan ervan. De meest bijzondere was een prachtige grote zilverkleurige bol met twee kleinere zilverkleurige bollen er naast. Ze bleven een tijdje hangen en verdwenen daarna met een enorme snelheid. Geweldig om te zien.

 14. Op 2avonden zag ik heen en weer Schietende “sterren”
  Eerder (paar jaren terug) zag ik 2 “witte volle manen”
  De ene danste op en neer en de ander had een pastelkleurige rand.
  Ik belde heel enthousiast mijn zoon, die een glazen dak in zijn serre heeft.
  Ik had niets verteld over het op en neer dansen en pastel kleurige rand.
  Toen hij had gekeken, zei hij dat een van die bollen op en neer ging.
  Voor mij een bewijs dat hij ze OOK had gezien.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.