Advertentie

We dienen te geloven dat Epstein dood is…!!


x

x

We dienen te geloven dat Epstein dood is…!!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Jeffrey Epstein is dood, hij heeft zelfmoord gepleegd. Logisch ook, want als je zo’n lijst met gruwelijke misdaden op je naam hebt staan, waarvan seks met minderjarigen nog maar het topje van de ijsberg is, wil je niet verder de juridische gehaktmolen in. Wat heb je erbij te winnen, nietwaar? Inderdaad… NIET WAAR.. Eind juli deed Epstein een vermeende zelfmoordpoging. Dát willen we nog wel geloven, maar als deze man vervolgens onder observatie wordt geplaatst dat het karakter heeft van ‘zelfmoord-observatie’, dan is het niet écht logisch dat hij 2 weken daarna in staat is zich van zijn eigen leven te beroven. Maar wat is er dan wel aan de hand..? Nou dat is eigenlijk heel simpel, mits je de juiste puzzelstukje op z’n plek legt.. Laten we dat voor je doen..!

De essentie is het BELEID van de Israëlische geheime dienst, de MOSSAD, om de smerige, mensonwaardige ’taktiek’ van de zg. ‘honey trap’ te gebruiken.. Dit artikel is geschreven op basis van de verklaringen van Dr. Steve Pieczenik over de Epstein-case. (Lees DIT ARTIKEL) Hij verklaart dat enkele decennia geleden, twee opeenvolgende Mossad-directeuren het beleid hebben goedgekeurd EN doorgevoerd, om via minderjarige kinderen, bekende en invloedrijke personen te compromitteren via pedofiele relaties/pedofiele seksuele daden.

Dit wordt dan een ‘honingval’ genoemd, een ‘honey trap’. Met zoetigheid lokken en vervolgens vangen..! Dit is de letterlijke quote van deze verklaring van deze joodse Dr. Steve Pieczenik in dit verband:

“Dus wat de Israëliërs deden, onder de voogdij van de briljante Mossad directeuren, Efrahim Halevi en Danny Yatom, was om ‘pedofilie als honingval’ te gebruiken en  Jeff Epstein was een bereidwillige agent. Hij was gewillig betrokken bij pedofilie; de Israëliërs wisten dat en dat schiep zijn verhaallijn, die je laat geloven dat Epstein miljardair is. Wexner was de theoretische reserve-man voor hem en ironisch genoeg werkte hij in Bear Stearns hypotheekbank. dat was een ander corrupt joods bedrijf dat ten onder ging, samen met Drexel Burnham, een ander corrupt Joods bedrijf.”

Het motto van de Mossad laat er geen onduidelijkheid over bestaan..

Je dient voor het grote plaatje, écht het verhaal van deze erudiete joodse, universitair geschoolde Pieczenik te beluisteren. We zorgden voor een Nederlandse vertaling van zijn relaas bij het artikel. Dit transcript geeft je een onverhulde inkijk in de smerige praktijken van de MOSSAD. Praktijken die állemaal, zonder één uitzondering, te scharen zijn onder het motto van deze geheime dienst: ‘Via misleiding zult gij uw oorlogen voeren’..

We kunnen hier diep ingaan op deze ‘strijdkreet’ van de MOSSAD, maar als je een beetje zoekt en leest op het internet en hier op de site, zul je verbaasd staan over het vermogen van deze club, om zich continue verborgen te houden.. En dátgene wat je wel te zien krijgt, is dan ook vooraf haarfijn geregisseerd, zodat je denkt dat je ergens naar ‘waarheid’ kijkt, maar waar je feitelijk niets anders doet, dan dieper de leugen bekrachtigen..

De ‘Liberty’-aanval; de mislukte valse-vlag-operatie..
Kijk naar het onvoorstelbare verhaal van de valse-vlag-operatie op het Amerikaanse verkenningsschip ‘Liberty’, dat onder de vlag van de VS in de Middellandse Zee voer, voor de kust van Egypte. Zonder enige merktekens te voeren,  voerden straaljagers uit het niets een verschrikkelijke verrassingsaanval uit op dit schip, waarbij tientallen onschuldige Amerikaanse bemanningsleden werden vermoord. Het doel van de aanval was, om Egypte te schuld in de schoenen te schuiven, zodat Amerika, de grote partner van Israël, woedend ten aanval zou trekken tegen Egypte, destijds de grote vijand van Israël…! (Lees HIER over dit verhaal.)

Een van de meest laffe valse-vlag-operaties die Israël uitvoerde op een Amerikaans verkenningsschip. Zelfs grote broer de VS dient kennelijk rekening te houden met ‘wie de baas’ is..

Jeffrey Epstein’s zelfmoord als valse-vlag…??!
Vanuit het perspectief van de MOSSAD is het natuurlijk levensgevaarlijk dat je wordt ontmaskerd. Zeker wanneer het gaat om de Amerikaanse justitie, die niet erg flexibel is, om het zo maar te zeggen. De feitelijk invrijheidstelling van Epstein, ruim 10 jaar geleden, waarbij zijn milde straf als een veroordeling werd gezien, stelde natuurlijk niets voor. Maar het was de druk die toen is uitgeoefend op de toenmalige Officier van Justitie in Florida, de onlangs afgetreden Alex Acosta, Minister van Arbeid onder Trump, vanuit de regering Obama. Deze zouden Acosta hebben opgedragen, deze zaak in de luwte te schikken, om geen ‘onnodig rumoer te veroorzaken’. Klinkt als een doofpot-order, en dat was het zeer waarschijnlijk dan ook.

Het gaat nu om de vermeende zelfmoord op Jeffrey Epstein. Het is werkelijk ongelooflijk hoe mensen wereldwijd de laatste jaren hun best doen, om zaken die verdacht zijn, te ontrafelen en anomaliën in de publiciteit te brengen.. Wat dat betreft is de argwaan en het wantrouwen groot genoeg om die hele MOSSAD te ontmaskeren. Er is natuurlijk geen houden aan, om een leugen in de lucht te houden, als werkelijk tienduizenden mensen op hun hoede zijn en elke daad tegen het licht van de Waarheid houden..

Wat vind je in dit verband van deze opname, waaruit toch fijntjes blijkt in onze ogen, dat de foto van de overleden Epstein, die gisteren ineens op het internet te vinden was (!!), GROTE VERSCHILLEN LAAT ZIEN in neus- en oorschelp-anatomie.

Waar het om gaat, is dat je dient te geloven wat ze je onder de neus duwen.. In dat verband is ALLES wat de MOSSAD doet feitelijk te verstaan als ‘de waarheid wordt als leugen gepresenteerd en de leugen wordt als waarheid ‘verkocht’ en te worden beschouwd.’. De foto van Epstein die dood op de stretcher/brancard ligt, spreekt eigenlijk ook boekdelen in dit verband. Oordeel zelf:

In dit verband is het ook bijzonder te kijken naar een anonieme Twitter, die zaterdagnacht, vóór de (zelf)moord op Epstein werd verzonden en die nu ook rondgaat. Lees het verhaal van de ‘reisbus met een militair achterin’ die onaangekondigd het terrein van de gevangenis op gereden was.

We plaatsen hier nog één illustratie van een Facebook-persoon, die in de 3 foto’s die merkwaardigerwijs ineens publicitair werden vrijgegeven, duidelijk de sporen ontwaart van fake, fotoshop en fraude…

Het verhaal gaat ongetwijfeld een stevig vervolg krijgen, zéker als we alle Q-Anonberichtgeving moeten geloven. Laten we dan ook maar eindigen met ‘wordt vervolgd’…

 

15 gedachten over “We dienen te geloven dat Epstein dood is…!!

  1. Arnold2 :
   Ja, inderdaad, de AIPAC, ADL, Mega groep, Kosher nostra en de Mossad !!!
   Of Biedermann und die Brandstifter !!
   Intussen er nog een verband opgedoken :
   https://www.veteranstoday.com/2019/08/10/was-jeffrey-epstein-murdered-over-nuclear-thefts/
   met citaat :
   One day after Jeffrey Epstein was tied to scandal ridden Clinton Energy Secretary, Bill Richardson, in a sex and Mossad blackmail scandal, Epstein is dead. Our sources say Richardson was under investigation for a far wider range of security issues, including a role in facilitating the theft of weapons grade fissionable material from the PANTEX weapons disassembly facility in Amarillo, Texas……………………
   In what was called the AIPAC Spy Scandal, key members of that powerful organization were accused of passing nuclear secrets to Israel. I spoke with several people involved in that investigation.
   I was told it was part of a long, ongoing FBI-CIA joint task force tied to deep penetration of the US Department of Energy by Israeli security agencies that had somehow gained control of the director who had altered inventory records of uranium and plutonium “pits” that had been removed from nuclear weapons disassembled due to arms limitation agreements.
   Bill Richardson, named yesterday, in the Epstein case as having had sex with a 15-year-old girl while with Epstein, that and much much more, was nominated as Director of the DOE by then President Bill Clinton, himself compromised in what was also an alleged Mossad operation, using a “honey trap.” (=einde citaten).
   Ik stel uiteindelijk mij de vraag : Wie is daar niet corrupt ? Wie wordt daar niet gechanteerd ? Wie kan daar nog de beerput leegmaken ?? Ik zie momenteel geen schijn van kans om de Augias stal uit te mesten.

  2. https://nos.nl/artikel/2297219-epstein-moest-elk-halfuur-gecontroleerd-worden-dat-is-niet-gebeurd.html Het maakt eigenlijk niets uit of hij nu vermoord is of dat hij dat zelf gedaan heeft en ook de verhalen dat hij nog leeft maar dat hij verdwenen is maken voor de rechtsspraak niets uit omdat in alle gevallen hij er niet is en dus ook niet berecht kan worden.
   Hier zou alleen verandering in kunnen komen wanneer zou blijken dat hij nog leeft en dat hij herkend wordt.Ook andere mensen mogen nu vrezen voor hun leven zoals dame Maxwell en andere lieden die zouden kunnen getuigen wie zich schuldig hebben gemaakt aan kindermisbruik en mogelijk nog ergere misdaden zoals mishandeling en/of moord.
   False Flag aanslagen zijn voor de Israëli’s ook geen probleem en kennelijk een veel gebruikt middel om te bereiken wat zij willen bereiken,wanneer ik aan de aanslag bij Charly Hebdo denk en weet dat een politiecommissaris zelfmoord heeft gepleegd zou dat best wel eens met elkaar in verband gebracht kunnen worden omdat de mogelijkheid bestaat dat de politieman wist dat hij een onmogelijke taak had omdat hij het tegen enorm hoge lieden moest opnemen die hem mogelijk op alle mogelijke manieren zouden dwarsbomen of erger.Dat Israël meer voor problemen zorgt was gisteren weer in Jeruzalem te zien toen Israëli’s de Tempelberg betraden terwijl dat normaal niet toegestaan is tijdens dat feest.De aanwijzingen zijn toch duidelijk genoeg aanwezig zoals hoogwaardigheidsbekleders die deelgenomen zouden hebben aan sexparty’s met kinderen wat natuurlijk strafbaar is,maar zij zullen denken dat ze onaantastbaar zijn en zich alles kunnen permitteren en anders kunnen ze mensen altijd nog laten neutraliseren natuurlijk.Wanneer zulke hoge koppen bij misdaden betrokken zijn wordt het tijd dat mensen zich eens gaan afvragen wie er eigenlijk over ze regeren en wat zij mogelijk op hun kerfstok hebben.Ook diplomatieke onschendbaarheid zou verboden moeten worden omdat het simpel misdaad in de hand kan werken en dat moeten we niet willen.

  3. https://caitlinjohnstone.com/2019/08/10/jeffrey-epstein-dies-of-suicide/
   In deze verwijzing kwam ik een paar interessante verwijzingen tegen ook bij de reacties die u niet onthouden mogen worden daarom licht ik er twee uit.
   https://www.conservapedia/Clinton_body_count Epstein staat ook al bij de dodenlijst.
   https://www.youtube.com/watch?=PU0YDyThlmk&feature=youtu.be
   David Steele tijdens een ITNJ seating.
   Opvallend vind ik de reacties van de MSM of eigenlijk de afwezigheid van hun reacties.
   Bij de nos hebben ze het nu al vaak gehad over een dak van een NAC stadion wat naar beneden is gekomen en dat men daar nu naar gaat kijken hoe dat kon gebeuren.
   Hoe normaal is het dat een ingestort dak van een stadion belangrijker gevonden wordt om het publiek mede te delen dan melding maken van misbruik van kinderen en andere zaken gepleegd door hoogwaardigheidsbekleders? Elke echt onafhankelijke journalist zou hier bovenop springen en proberen achter het naatje van de kous te komen en die gasten het vuur aan de schenen leggen maar niets van dat bij de MSM waaronder de NOS.
   Nou begrijp ik dat er brood op de plank moet komen maar welke mentaliteit heeft iemand als hij of zij als journalist/verslaggever/ster kinderen die misbruikt worden kunnen helpen door te proberen de waarheid te achterhalen zodat de daders bestraft kunnen worden maar dat gewoon niet doen? Zijn zij dan niet medeverantwoordelijk?

 1. Het wordt steeds duidelijker dat de mainstreammedia problemen heeft met het goed en op deugdelijke wijze uitvoeren van hun journalistieke verplichtingen.Wat doen zij dan wel?
  Anderen die wel opzoek zijn naar de waarheid wegzetten als complotdenkers en meer van die onzin.Ook zoeken zijzelf niets of weinig zelf uit en zijn ze afgezakt tot de spreekbuis van oa de politiek en andere lieden op “hoge” functies en laat nou net dat hele Epstein gebeuren mogelijk betrekking hebben op deze lieden. Speciaal voor hen die bij de mainstreammedia journalistiek werk zouden moeten verrichten maar daar kennelijk nogal moeite mee hebben deze verwijzing.
  https://www.youtube.com/watch?v=PU0YDyThImk&feature=youtu.be
  En natuurlijk hebben zij onderzoek gedaan en weten ze wellicht antwoord op de volgende vragen?
  1.Waarom is er nog geen uitslag van de autopsie? Of waarom is dat vertraagd?
  2.Wat is te zien op de camerabeelden bij de cel ?
  3.Waarom was er geen toezicht meer om te voorkomen dat hij nog een keer zelfmoord zou kunnen plegen of natuurlijk gewoon vermoord kon worden?
  4.Waarom hielden de gevangenebewakers zich niet aan de gevangenisregels en waarom controleerden ze niet elke 30 minuten?
  5.Waarom zou Epstein zichzelf iets aandoen terwijl het erop leek dat hij het wel naar z,n zin had in de cel?
  6.Waarom vertelde Epstein aan de bewakers dat iemand hem wilde of probeerde te vermoorden?
  7.Hoe kon Epstein zelfmoord plegen in een cel die juist ontworpen en ingericht was om dat te voorkomen?
  https://blacklistednews.com/article/74259/7-unanswered-questions-about-jeffrey-epsteins-death-that-the-mainstream-media-needs-to-be-tal
  Clinton werd ook genoemd in dit kindermisbruikschandaal en het lijkt erop dat die daar geen prijs op stellen is dat al onderzocht door die mainstreammedia? Om ze een eindje op weg te helpen dit: https://www.blacklistednews.com/article/74251/complete-list-of-clinton-associates-who-allegedly-died-mysteriously-or-commited-suicide-before.
  Geen vragen,geen onderzoek en anderen die dat wel doen wegzetten als complotdenkers is wel erg zwak maar nog zwakker is dat zij alle luisteraars en kijkers proberen te laten geloven dat Epstein zelfmoord heeft gepleegd zonder daar ook maar het minste bewijs van te leveren.

 2. Citaat uit artikel AD: ‘Een lijkschouwer in New York is ervan overtuigd dat de omstreden miljardair Jeffrey Epstein zelfmoord heeft gepleegd. De doodsoorzaak is ook nog niet met volledige zekerheid vastgesteld, maar het lijkt erop dat Epstein zichzelf heeft opgehangen in zijn cel. Op verzoek van de familie van de rijke zakenman keek een particuliere lijkschouwer mee tijdens de schouw. Die is inmiddels afgerond.
  https://www.ad.nl/buitenland/patholoog-overtuigd-van-zelfmoord-epstein~a4ccaff8

  De wereldwijde gevestigde media blaten natuurlijk het verhaal na dat een patholoog ervan overtuigd is dat Epstein inderdaad zelfmoord heeft gepleegd. MAAR, als je nu zelf even nadenkt, HOE kan iemand, WIE DAN OOK!, vaststellen dat het laken om iemands nek door de dode persoon zelf is omgeknoopt, of door een ander? Of welk ander materiaal of wapen er ook is gebruikt? Geheime diensten zijn een meester daarin. En de media schrijven het braaf over zonder vragen te stellen. Echter, de media, als pionnen van de Deep State, zouden het zelfs zonder vragen te stellen als een onomstotelijke zelfmoord brengen, als de officiële verklaring zou zijn dat het slachtoffer zijn beide polsen heeft doorgesneden, met een pistool twee schoten heeft afgevuurd: één recht in het hart en de tweede in de hersenen, en hij ook nog eens, met zijn handen op zijn rug, vastgebonden aan een boom is gevonden.

  1. Mr Paul Harmans : een bron over de lijkschouwing :
   http://aanirfan.blogspot.com/2019/07/jeffrey-epstein-comments.html?showComment=1565594951549#c2269582794141608730
   met een reactie uit deze link :
   “Anon12 August 2019 at 00:29
   Anonymous
   12 August 2019 at 00:23
   ‘SPECIAL AUTOPSIES FOR JEWS’ :
   DR BARBARA SAMPSON, CHIEF MEDICAL EXAMINER OF THE CITY OF NEW YORK
   “Dr. Barbara Sampson was appointed the Chief Medical Examiner of the City of New York in December 2014. In this role, she oversees investigations into deaths in New York City, and the operation of the largest DNA laboratory in the nation.”
   “Mayor Bill de Blasio on Wednesday appointed the acting chief medical examiner to the position permanently, a move hailed by one Jewish group as the best thing the mayor could have done for the community.
   “Yanky Meyer, founder and president of Misaskim, said that he has met with her ’tons of times’ …
   “‘The mayor has made a lot of appointments,’ he noted. ‘This particular nomination that he did here is one of the best things that he did for the Jewish community.’
   “Meyer said that the importance of the relationship he and other Jewish groups have built with Sampson, as well as with her predecessor, Charles Hirsch, cannot be overstated. This is because the New York City Medical Examiner’s Office is followed across the world for the latest developments in terms of sensitivity to the dead and their families, and the extent that they go to determine the cause of death …
   “The chief medical examiner has the responsibility to investigate all deaths occurring from criminal violence, by accident, by suicide, suddenly when in apparent health, or in any unusual or suspicious manner. They also are responsible for establishing the cause of death and maintaining records on all deaths investigated.
   “Former Mayor Michael Bloomberg appointed Sampson as acting chief medical examiner in 2013 upon Hirsch’s retirement.”
   https://www1.nyc.gov/site/ocme/about/chief-medical-examiner.page
   https://hamodia.com/2014/12/10/de-blasio-appoints-new-chief-medical-examiner/
   Key sentence:
   “This is because the New York City Medical Examiner’s Office is followed across the world for the latest developments in terms of sensitivity to the dead and their families, and the extent that they go to determine the cause of death.”
   This alarming sentence can be translated into plainer English:
   1. In line with the Jewish community’s wishes, Dr Barbara Sampson’s autopsies on Jewish decedents *differ significantly* from standard autopsies.
   2. Specifically, Dr Sampson WAIVES standard autopsy protocol when examining the bodies of Jews (“the extent that [medical examiners] go to determine the cause of death”).
   Note:
   Divergence from standard autopsy protocol is often rationalized in terms of ‘respecting religious beliefs or traditions’. These beliefs or traditions may involve: preserving the integrity of a decedent’s body; not removing organs from a decedent’s body; not spilling blood; need for a swift burial, etc.
   While community religious beliefs and traditions should of course be accommodated IF & WHEN POSSIBLE, medical ‘double standards’ for autopsies are impossible to justify in terms of scientific validity!
   In cases of ‘suicide’ – especially where foul play can’t be ruled out, for obvious reasons – there can be NO justification for jettisoning standard autopsy protocol on religious grounds.
   The effusive praise for Dr Sampson’s ‘special’ Jewish autopsies should ring loud alarm bells for anyone who wants to know how Jeffrey Epstein died. (=einde citaat). De laatste zin imo duidelijk. Er is echter nog meer :
   https://www.thedailybeast.com/jeffrey-epstein-camp-sends-pathologist-michael-baden-to-watch-over-his-autopsy
   met citaat :
   Jeffrey Epstein Camp Sent Pathologist Michael Baden to Watch Over His Autopsy.(=einde citaat). En wat deed Michael Baden zoal :
   https://www.washingtontimes.com/news/2019/aug/12/michael-baden-private-pathologist-jeffrey-epstein-/
   met citaat :
   “Private pathologist in Epstein autopsy had roles in O.J. Simpson case, JFK and MLK assassinations…” (=einde citaat). Kortom de juiste man op de juiste plaats !!!

 3. Oke, velen van ons kijken liever niet naar video’s zonder NL ondertiteling, dat begrijp ik. Ik heb een behoorlijk aantal van dergelijke video’s van een NL ondertiteling voorzien, maar iedereen die dat zelf ook al eens heeft gedaan, weet dat zoiets vele uren kost en ik heb helaas geen tijd om alle belangrijke video’s te vertalen en van ondertiteling te voorzien en dus ook niet voor onderstaande video.

  Maar… deze video zou je beslist moeten bekijken. Dave Janda is niet de eerste de beste (is geen aanhanger van Q, mocht dat een probleem voor je zijn) en hij geeft je hier een perfect inzicht in wat er speelt rondom Epstein en zijn vermeende zelfmoord. Ook geeft hij wat info over Trump en wat daarover in de afgelopen vrijdag vrijgegeven Epstein documenten staat. De video is opgedeeld in 2 delen, het eerste deel kun je op deze link bekijken (het tweede deel is nog niet online, ik zal de link plaatsen als dat wel is gebeurd):
  PART 1 THE DEPARTURE OF THE DEEP STATE’S JEFFREY
  https://www.youtube.com/watch?v=R7Q_Hzdaf54

  1. Epstein zou dus nog geleefd hebben toen ze hem vonden en toen hebben ze hem geïntubeerd oftewel een slangetje in de keel aangebracht om hem te proberen te redden.
   Via een slangetje in de keel kan men natuurlijk van alles toedienen,ook dingen die niet levensreddend zijn dus wat hebben ze door dat slangetje ingebracht? Is dat ook een reden om niet zijn hele gezicht te laten zien op die beruchte foto met te groot hoofd?
   Trump zou niet meegedaan hebben met pedofiele praktijken en zelfs geen pogingen hebben ondernomen om kinderen daartoe te verleiden en dat is goed natuurlijk maar hij kan wel op de hoogte zijn geweest dus waarom heeft hij dan geen alarm geslagen of actie ondernomen? https://bigleaguepolitics.com/fbi-agents-finally-raid-jeffrey-epsteins-sex-trafficking-private-island/ Het is wel een beetje aan de late kant maar goed uiteindelijk doen ze dan kennelijk toch onderzoek op Epstein z,n eiland,waarom nu pas terwijl het al vele jaren bekend is dat daar onfrisse praktijken plaatsvonden? Hebben anderen hierdoor niet de tijd gekregen om belastende dingen te doen verdwijnen?

  2. Arnold, ik weet het niet hoe het allemaal in zijn werk is gegaan, maar feit is dat de slachtoffers erkennen dat Trump hen niet heeft misbruikt en zelfs niet met hen heeft geflirt. Wat wel bekend is, is dat Trump bij de eerste veroordeling van Epstein een jaar of tien geleden, als ENIGE zijn verhaal over Epstein aan een (ik meen) advocaat heeft verteld. Alle anderen (oa. de Clintons) die door die advocaat waren benaderd hebben NOOIT iets van zich laten horen. Alleen Trump had blijkbaar niets te vrezen. En nogmaals, dat Trump met Epstein omging (meer dan 10 jaar geleden) is omdat de jetset overal ter wereld met elkaar omgaat. En ja, Trump staat op foto’s met naast hem mooie vrouwen, maar dat zegt ook weinig. Het is volgens mij niet denigrerend om te beweren dat multimiljonairs als een magneet op mooie vrouwen werken, ze (niet allemaal natuurlijk!) gaan maar wat graag met rijke mannen om in de hoop te kunnen meedelen in de rijkdom. Maar we wachten af wat er komt.

  3. Paul.
   Het is natuurlijk niet eenvoudig om als buitenstaanders te weten te komen wat er allemaal speelt en wie wel deugen of juist niet.Ook lijkt het er sterk op dat de invloed van hen achter de schermen wereldwijd reikt en dat zij voor veel ellende overal op deze wereld verantwoordelijk zijn.In mijn achterhoofd moet ik vaak denken dat Trump bij de goede kan horen en de strijd met de slechten aan gaat maar ook moet ik dan denken aan de protocollen van Sion waarin beschreven staat dat regeringen zich buitenspel zullen zetten waarna er veel ellende gaat volgen voor iedereen (behalve dan voor de machten achter de schermen ) waarna zij als redders te voorschijn zullen komen. Wanneer ze dan nu doen of Trump goed doet en later als redder tevoorschijn kan komen zal bijna iedereen hem accepteren vooral omdat het nu lijkt dat hij de slechten wil aanpakken.Dit kan opzet zijn vandaar dat ik voorzichtig ben want dan kan hij in het slechtste geval ook nog deel uitmaken van die bende.Is het echter oprecht dan weet ik ook dat het voor hem ontzettend moeilijk is om het kwaad uit te roeien en dan moet hij vrezen voor zijn leven.
   ook het feit dat de FED nog steeds in handen is van bankiers en dat hij Israël steunt met de kwestie van Jeruzalem spreekt natuurlijk niet in zijn voordeel.
   Wat betreft Epstein nu las ik dat de directeur van die gevangenis en twee bewakers zouden zijn geschorst en de directeur is tijdelijk vervangen,alleen is de vraag door wie en behoort hij/zij ook niet tot die smerige bende?
   Wie in militaire dienst heeft gezeten of bij de politie weet dat de bewakers niets zullen doen zonder bevel daartoe dus dat betekend dat zij vermoedelijk zijn weggehaald door hogere lieden,maar door wie? Staat dat op camera?
   https://nos.nl/artikel/2297469-justitie-vs-schorst-gevangenbewaarders-vanwege-dood-epstein.html Wanneer dergelijke corrupte lieden op hoge posities zitten is het dan ondenkbaar dat zij overal op belangrijke posities hun invloed hebben zoals bij justitie,politie en zelfs het defensieapparaat wat ze in het slechtste geval dan kunnen inzetten om hun smerige plannen te realiseren? Telkens zijn het toch de VS,Frankrijk,Engeland en de NAVO die meestal voorop gaan om landen binnen te vallen zonder dat er vaak bewijs is van beschuldigingen (hierbij moet ik denken aan gifgas aanvallen waar niets bewezen is maar wel militair ingegrepen). Ook dat laat Trump toch gebeuren?

  4. En dan nog iets is het niet vreemd dat inlichtingendiensten hierover niets bekend maken terwijl toch duidelijk gezegd is dat politici en allerlei hoge kopstukken bij de kindermisbruikzaak betrokken zouden zijn.Wanneer dan de dood van Epstein door handlangers “onderzocht” wordt die eerder ook al bij de JFK en andere zaken aanwezig waren dan geeft dat toch aan hoever de invloed van die gasten gaat? Ook verklaard dit mogelijk waarom die onderzoeker destijds van de zaak Dutroux werd gehaald omdat hij een bordje spaghetti had gegeten.Het lijkt er sterk op dat het hele overheidsapparaat maar eens grondig schoongeveegd moet worden in vele landen.Wat ook opvalt is de aandacht voor Epstein en wie er bij zijn dood profijt kunnen hebben maar dat totaal niets over kinderen die misbruikt worden wordt vermeld,zou het niet de hoogste prioriteit moeten zijn om die kinderen te redden uit handen van die viezerikken?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.