Advertentie

De Epstein-zaak nog steeds in ‘full swing’..!


xx

De Epstein-zaak nog steeds in ‘full swing’..!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Michael Baden de beroemde forensische patholoog, die door de familie van de veroordeelde zedendelinquent Jeffrey Epstein werd ingehuurd, beweerde onlangs, dat het bewijsmateriaal aantoont, dat Epstein werd gewurgd en dus niet door zelfmoord werd gedood. Zijn broer, Mark Epstein, is naar verluidt bezorgd ‘dat zijn leven, en het leven van andere mensen, in gevaar kan zijn’, omdat de federale autoriteiten niet ‘volledig hebben onderzocht wat er met zijn broer is gebeurd’, aldus rapporteert de Miami Herald.

Patholoog Michael Baden

Deze krant meldt: ‘Epsteins broer denkt niet dat het zelfmoord was – hij is bezorgd dat het moord zal blijken te zijn. “Het is nu 80 dagen na de dood van Jeffrey en als blijkt dat het feitelijk moord is, kunnen andere mensen in gevaar zijn,” zegt ook Michael Baden, de prominente forensisch patholoog die werd binnengebracht om toezicht te houden op de Epstein autopsie.

De lijkschouwer die in New York die het feitelijk bij het forensisch-pahtologisch onderzoek op het lijk van Epstein, als toeschouwer aanwezig was, concludeerde dat de dood van de 66-jarige Epstein, werd veroorzaakt door opknoping in zijn gevangeniscel in Manhattan. Daar zat hij in afwachting van een proces over federale aanklachten wegens sekshandel en pedofilie.

Op de Amerikaanse Tv, in het programma ‘Fox & Friends’, zei Michael Baden dat de autopsie die hij observeerde ‘wijst op moord in plaats van op zelfmoord’..! Dit baseert hij naar zeggen, op het feit dat Epstein een aantal verwondingen had die “zeeer ongebruikelijk zijn bij zelfmoord ophangingen en veel vaker voorkomen bij moorddadige wurging”. Baden voegde eraan toe: “Ik heb dit nog nooit gezien in de 50 jaar van mijn loopbaan, wanneer zich in een geval van suïcidale opknoping voordeed.”.

Voor alle duidelijkheid, de belangrijkste medische onderzoeker van New York City, Barbara Sampson, heeft Epstein’s dood als zelfmoord bestempeld en heeft de beweringen van Baden sterk ontkend. Ze bevestigde direct ná de uitlatingen van Michael Baden, dat ze ‘stevig’ achter haar eerdere bevindingen staat en blijft staan. De 85-jarige Michael Baden, is in de VS een beroemheid en getuigde in de verdediging van O.J. Simpson’s moordzaak en hij werd ook ingehuurd om prive-autopsies uit te voeren, na de moorden op Michael Brown en Eric Garner (HIER).

Klokkenluider ABC-anchor Amy Robach over Epstein-media-manipulatie…
Nieuwstopvrouw Amy Robach van ABC News en co-presentator van ‘Good Morning America’ bij dezelfde omroep, heeft geopenbaard, dat ze drie jaar geleden een explosief verhaal rondom Jeffrey Epstein had, maar door haar directie gedwongen werd, het verhaal op te schorten. Dat zou zijn gebeurd ná ‘bedreigingen’ vanuit Buckingham Palace.

Robach zei dat ze gesprekken met slachtoffers en getuigen had verzameld, die zowel prins Andrew van Groot-Brittannië als ex-president Bill Clinton ontmaskerden. De woorden van Robach zijn daarover duidelijk: “Wij hadden Clinton – wij hadden alles.”. Deze krachtig openbaring werd getoond in deze video van klokkenluiderssite Veritas van ‘Project Veritas’. Want deze ontboezeming van Amy Robach werd vastgelegd via een ‘hot mic’ in de studio en camera’s die aan het opnemen waren, zónder dat ze het zich realiseerde. Ze besprak het hele verhaal met een producent en de opname is vervolgens gelekt door een anonieme ‘dappere insider’ die ergens bij ABC nieuws werkt..!

En natuurlijk is president Trump er snel bij, als hij bewijs ziet van zijn beweringen dat de Amerikaanse nieuwsmedia onder een hoedje spelen. Dat blijkt het geval te zijn in het kader van de berichtgeving rondom Jeffrey Epstein. Al heel lang weten ingewijden in het Amerikaanse nieuwscircus dat nieuws rondom Epstein wordt en werd tegen gehouden door ‘hoger hand’.. Het verhaal van Amy Robach is daarvan slechts één voorbeeld. Wanneer je naar haar video kijkt hierboven, besef je dat de frustratie van de nieuws-medewerkers héél hoog zit.

Niet alleen omdat hen primeurs worden onthouden, maar vooral omdat op een essentiëlere, diepere laag, hen het werk onmogelijk wordt gemaakt. Hun miljoenensalarissen maken echter dat ze gevangen zitten in hun eigen baan en er vaak, té vaak natuurlijk, het zwijgen toe moeten doen..! Als ze tenminste in dienst wensen te blijven. Maar als het e.e.a. dan naar buiten komt, is dat spekkie-voor-het-bekkie van Trump… Zo ook in dit geval.

Trump heeft ABC News over deze doofpotoperatie rondom de explosieve Epstein-informatie met de grond gelijk gemaakt. President Trump was vernietigend over ABC-nieuws, zoals uit zijn Tweet op Twitter bleek: “Wij hebben geen persvrijheid meer!” Deze Tweet van Trump volgt op rapporten dat CBS-news bracht, dat een werknemer ontslagen was, die naar verluidt deze openbaring van Robach aan de Veritas-klokkenluiderorganisatie lekte.

De jonge producent ontkent de beschuldiging echter met tranen in zijn ogen. “ABC is net zo slecht als de rest van hen. Journalistieke normen zijn vandaag de dag niet meer aanwezig. De pers is zo oneerlijk dat we geen persvrijheid meer hebben”. (HIER)

8 gedachten over “De Epstein-zaak nog steeds in ‘full swing’..!

 1. Allemaal acteurs & actrices, ik geloof er niks van, Epstein is alive. Jeffrey zat in een MK programma en werd geprogrammeerd te denken dat hij boven de samenleving stond en meteen verslaafd gemaakt aan jonge meisjes, Ghislaine was geprogrammeerd als sex-kitten. Het is een kleine kring en all in the family. Zijn “broer”Mark(of the beast) was een directeur van Humpty Dumpty, had a great fall, een zogenaamde denktank en liefdadigheidsinstelling, meer een witwaspraktijk en arme landenovername instituut. http://thehdi.org/global_creative_forum.html, verder heeft hij de Cooper Union college, een gratis school naar de afgrond geleid, zijn ex-vrouw had een modellenfotobureau https://www.modelingportfoliosnyc.com/ Dan heb je Donald Barr, de man die Jeffrey een baan gaf in het onderwijs, een boek schreef over slaverij en de vader van William Barr https://heavy.com/news/2019/08/donald-barr/ en LesLie Wexner, de man van het geld en Victoria’s Secret. Wat hebben ze gemeen, allemaal Jesuïten die moeten gehoorzamen aan hun overste en dus slaven zijn. Hier is 60 minuten uit Austalië met Virgin -ia https://www.youtube.com/watch?v=VQOOxOl9l80

 2. Wat ik maar niet kan begrijpen is de manier waarop de politiek en andere hooggeplaatsten reageren of juist niet reageren(althans niet zichtbaar in de publiciteit).
  Wanneer duidelijk naar voren komt uit de Epstein case dat politici en hooggeplaatsten betrokken zijn bij pedofilie zaken en andere sex gerelateerde misdragingen dan zou het toch logisch moeten wezen dat alle nieuwsbronnen daar over schrijven en tot op de bodem uitzoeken wie die lieden dan zijn? Helaas lijkt het de politiek koud te laten zoals het er ook op lijkt dat zelfs binnen justitiële kringen er weinig animo lijkt te zijn om ook maar iets te ondernemen.Hoe kan bv Nederland zaken blijven doen met de VS terwijl binnen de politiek ook bekend moet zijn dat er kindermisbruikers tussen politici aanwezig zijn en zelfs een prins zou betrokken zijn? Is dit geen vriendjespolitiek waarbij politici en handlangers alles in de doofpot willen doen verdwijnen? Daarbij bekruipt bij mij ook steeds meer het gevoel dat politiek op een circusact begint te lijken waar clowns de hoofdrol in spelen. Een Nederlandse straaljager heeft meer dan 70 mensen gedood en dat wordt dan nevenschade genoemd en de premier kan zich niets herinneren terwijl de destijds verantwoordelijke minister zelf voor de VN in Irak werkzaam is en geen commentaar wenst te geven.Het hele Co2 gebeuren waarvan nog nooit is bewezen dat het een probleem is zet heel de maatschappij op z,n kop en zinloze acties worden ingesteld.
  De snelheid van 130 naar 100 is namelijk zinloos wanneer men geen luchtkwaliteit meet in landelijke gebieden of industriegebieden maar overal op snelwegen de maximum snelheid verlaagt.Rond de randstad (Europoort) waar veel industrie is en fabrieken de lucht vervuilen zou mogelijk de snelheid verlagen nut kunnen hebben maar wat is het effect bv op de snelweg Bergen op Zoom naar Vlissingen wat grotendeels tussen weilanden door loopt? Welk effect heeft deze onzin op de mensen?Het is bekend dat mensen steeds meer agressie vertonen in het verkeer omdat velen gejaagd zijn en overal op tijd moeten zijn,en nu lijkt de snelheid verlagen voor velen een bron van irritatie te zijn waardoor nog meer agressie niet uit te sluiten is en dan heb ik het nog niet eens over alle controles die mogelijk het gevolg zullen zijn omdat de staat er weer aan kan verdienen.(Uiteraard zal dit ontkent worden want natuurlijk is het voor onze eigen veiligheid).Alles lijkt uit de kast getrokken te worden om het de verkeersdeelnemers zou onaangenaam mogelijk te maken en de reistijden zolang mogelijk terwijl velen haast hebben omdat de werkgever dat nu eenmaal van ze vraagt want tijd is geld toch?Alleen lapmiddeltjes zien we vanuit de politiek waarbij niets goed doordacht lijkt te zijn.Daarom zou de wet veranderen verboden moeten worden want ook daar heeft de politiek al gefaald en moeten zaken teruggedraaid worden,zoals de studiefinanciering bv. Te vaak worden wet en regelgeving veranderd terwijl de bestaande wet en regelgeving afdoende is waar ze vaak geen gebruik van maken terwijl dat wel kan.Elke verandering van de wet is een stukje vrijheid afnemen van de burgers in het voordeel van de wel bekende elite.En zaken die van belang zijn daar doen ze vaak niets mee vooral niet wanneer het vriendjes of vriendinnetjes kan beschadigen hierbij denk ik dan ook aan pedofielen en de MH 17 zaak bv.Met de huidige politici in Nederland heb je geen vijanden meer nodig want zij zullen er wel voor zorgen dat alles kapot gemaakt wordt.

 3. Arnold, al die zogenaamde hoge personen zitten gevangen in een World Wide Web en de Black Spy-der zit in de controle-stoel. Voordat iemand in een machtspositie komt worden ze getest op het klakkeloos uitvoeren van bevelen en ze moeten hun eed bewijzen door onuitspreekbare handelingen. Constant gecheckt, lid van geheime clubjes met broedertrouw en de meesten kregen met de paplepel een negatieve opvoeding met veel misbruik ingegoten. Lees hier op deze site: Het verbijsterende misbruikschandaal en De Jezuïtenpiste.. Ieder geval je kan kwaad niet met kwaad vergelden, het zijn maar arme slaven en echt niet gelukkig, kijk naar de kromme rug van Jacob Rothschild. We moeten ze bevrijden, één dag dat ze allemaal kappen en hun ketenen doorzagen en kiezen voor zelfverantwoordelijkheid en leven in liefde. Alles wordt steeds gekker… om iedereen wakker te schudden. Wil je de nieuwste mode? https://www.youtube.com/watch?v=BG6YhglZAGs

 4. https://nos.nl/artikel/2310655-prins-andrew-over-banden-met-epstein-kan-mezelf-wel-voor-de-kop-slaan.html Hij is al net zo vergeetachtig als onze premier zo lijkt het.
  Hij zou zich niet kunnen herinneren dat hij die vrouw ooit heeft ontmoet,tja dat kun je aanvoeren wanneer het te heet wordt onder de voeten maar feit is toch dat zelfs nadat bekend was dat Epstein kinderen misbruikte hij gewoon bevriend bleef met Epstein en dat op zich is natuurlijk al schandalig want daarmee heeft hij toch laten zien dat het hem niet zoveel uitmaakt of kinderen misbruikt worden.(mogelijk was hij toen ook al vergeten dat Epstein veroordeeld was en waarvoor?).

 5. Arnold 2:
  Een antwoord op je vragen kan m.i. alleen verklaard worden door omkoping en chantage.
  Een recente bron :
  https://needtoknow.news/2019/10/uk-retired-scotland-yard-detective-explains-that-childrens-care-homes-are-used-for-pedophilia-and-organized-child-sex-rings/
  met citaat :
  “UK: Jon Wedger, a retired police detective who served with Scotland yard for 27 years and specialized in pedophile rings, reveals how police protect politicians, celebrities, and other powerful people who commit pedophilia. [Child sex abuse is a political strategy that creates a means to control politicians and judges through blackmail. It has become a standard method of operation at the highest levels in almost all governments of the world, which is why it is so difficult to get governments to clean it up” (=einde citaat).
  Na zoveel jaren van infiltraties, stel ik mij dan ook de vraag : Zijn er op nog op verantwoordelijke posten die niet gechanteerd & omgekocht zijn ?? Ik denk niet dat er nog veel zijn. Het is intussen al zover gekomen dat er preventief wordt opgetreden, zie wijlen Mr Pim Fortuyn. Zoals uit de laatste zin van het citaat blijkt , is het dan ook imo quasi onmogelijk om een dergelijke augias stal uit te mesten.

 6. Re interview: Wat een gozers, goddelijke groot, Jon Wedger (hij plaatst een wig onder de deur) en Shaun Attwood (in het bos).
  Waarom wordt alles verborgen? minuut 1:18-1:25 Om de economische, financiële en politieke stabiliteit te handhaven en om als een dwanginstrument te gebruiken als het nodig is. De kinderen zijn een melkkoe. https://www.youtube.com/watch?v=K1b8AhIsSYQ rock=sex, roll=geld. Het is moeilijk te geloven voor mensen, dat andere mensen tot weerzinwekkende daden in staat zijn, maar ze worden geholpen, vernederd en soms overgenomen door duivelse astrale wezens. Soort zoekt soort en samen sterk in meerdere meesters van het kwaad maar als je liefdevol denkt beïnvloed je ook de astrale entiteiten die rond de aarde dwalen en zo wordt alles lichter.

 7. Michael Baden !! Ik stel mij in alle geval vragen over deze “deskundige”. Een bron :
  https://www.straitstimes.com/world/united-states/jfk-oj-and-now-epstein-another-controversial-case-for-celebrity-pathologist
  Als men betrokken geweest is bij het onderzoek van de moord op JFK, en wetende wat het resultaay hiervan was, dan is imo het grootste wantrouwen t.o.v. Michael Baden gerechtvaardigd.
  Ondertussen is het FBI gestart met een onderzoek tegen 2 bewakers :
  https://www.zerohedge.com/political/epstein-guards-arrested-failing-check-him
  met citaat :
  “The FBI is treating Epstein’s death as a criminal matter, according to Bloomberg.
  “Federal prosecutors unsealed charges against two guards at the U.S. jail in lower Manhattan who were supposed to keep watch on financier Jeffrey Epstein.”
  “The two guards are charged in New York with falsifying documents and conspiracy to defraud the U.S.” (=einde citaat).
  Wat een ergelijke komedie, ze gaan nu twee “zondebokken” aanpakken.. !! In de reacties staan er hierover zeer interessante opmerkingen.
  Intussen is Andrew van het toneel verdwenen :
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/corporate-logos-vanish-prince-andrews-website-sex-scandal-intensifies
  Ik zie de voormelde elementen echter als afleidingsmanoeuvres… die de aandacht moeten afleiden van het echte probleem en gevaar, namelijk dat de Lolita express een gigantisch spionage – en chantagenetwerk is van de Mossad, met eventueel ook de CIA (?). Met dit moordonderzoek door het FBI moet ten andere ook de indruk gegeven worden dat Epstein dood is. En Ghislaine is ook nog spoorloos ondanks dat de USA beschikken over een gigantische veiligheids – en afluisterinfractstructuur. Intussen lachen ze zich een bult in Tel Aviv… eerst met de manier waarop de USA werd verraden, en vervolgens hoe de USA dan bijna letterlijk door de str.. moet kruipen om Tel Aviv uit de wind te zetten en waarbij het toppunt van zelfverachting wordt overschreden.

 8. Het doek is dus gevallen over Epstein en co, athans volgens de A.G. Barr maar niet iedereen is blijkbaar volledig overtuigd van zijn bewering :
  https://www.zerohedge.com/political/barr-ends-all-conspiracy-theories-forever-saying-epstein-died-series-coincidences
  met citaat :“Well if reporting that he’s reviewed footage which we were previously told didn’t exist isn’t enough to dampen those kooky conspiracy theories, I don’t know what is.

  So there you have it. The US government says that an intelligence asset with damning information on many powerful individuals did in fact kill himself due to an admittedly bizarre and wildly unlikely series of strange coincidences I for one have no more questions. Checkmate, conspiracy theorists.…………” (=einde citaat).
  De auteur van de tekst in de voormelde link geeft echter enkele raadgevingen om dergelijke “conspiracy theories” te voorkomen :
  “It’s hard to imagine what more the US government and its allied political/media class could possibly do to quell conspiracy theories that now have Hollywood celebrities clamoring for government internet censorship. I guess if they really, really wanted to dampen conspiracy theories, there are a few more extremely drastic steps that could be taken. Steps like not lying all the time. And maybe not hiding immense amounts of information about what the most powerful institutions in the world are doing behind thick walls of government opacity. And maybe cease promoting conspiracies themselves, as with Russiagate. And maybe stop secretly doing depraved things. And maybe stop engaging in conspiracies…”(=einde citaat).
  Ik zou het niet beter kunnen verwoorden. Het belangrijkste m.i. staat echter niet de tekst, namelijk wie is A.G. Barr? Een bron :
  https://www.globalresearch.ca/ciabushiran-contra-covert-operative-fixer-william-barr-nominated-attorney-general/5662609
  met titel : “CIA Covert Operative William Barr Nominated by Trump for Attorney General. His Role in the Iran Contra Affair “(=einde titel).
  Ik verwijs naar de volledige tekst in de link, die m.i. een goed beeld geeft van de USA “swamp…”. Ik zie W. Barr dan ook als een stroper die stroper gebleven is, en geen boswachter geworden is, gezien zij rol in de Iran Contra gate zaak, die nog steeds verdragende gevolgen heeft, en dit is imo niet beperkt tot de USA.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.