Advertentie

Epstein zelfmoord, ná beerput open: duizenden riooldocumenten..!!


x

x

De Epstein/Maxwell-beerput toont

duizenden riooldocumenten..!!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Jeffrey Epstein is dood, vermeende zelfmoord.. Maar de dag ervoor, afgelopen vrijdag 9 augustus 2019, zijn op instigatie van de rechtbank in het ‘Southern District of New York’  duizenden documenten vrijgegeven, inzake de aanklacht die Virginia Roberts in 2015 heeft ingediend tegen Jeffrey Epstein, de ‘miljardair’ die nog steeds in voorarrest zit. Vanzelfsprekend gaat het niet om documenten waarin alléén over Virginia Roberts wordt gesproken. Niet alleen Epstein wordt in deze zaak beschouwd als hoofdverdachte, ook en met nadruk is zijn ‘madam’, Ghislaine Maxwell de klos.. Ook zij dient verantwoording af te leggen voor een van de meest indringende aanklachten waarvan een mens een ander mens kan beschuldigen, namelijk seksuele onderdrukking, -uitbuiting en – misbruik.

Maar met de publieke opening van deze documenten in deze rechtszaak is het hek van de dam. Het gaat al lang niet meer -met alle respect voor Virginia Roberts- over deze zaak van één persoon tegen een of twee andere personen. (Epstein en Maxwell) Wellicht heb je de reikwijdte gezien van deze zaak, in het artikel waarin we de joodse dr. Steve Pieczenik aan het woord laten. (HIER) Daaruit blijkt overduidelijk dat het hier niet gaat om deze Epstein-zaak, maar om het diepe, rottende riool dat erónder ligt. En in dat riool speelt de Mossad de rol van koning-rat..!

Epstein is zeer waarschijnlijk, zoals ook dr. Pieczenik verklaart, een puppet voor de MOSSAD geweest. De Mossad, die belangrijke personen in de VS en daarbuiten, kwetsbaar wil hebben, als dwang/afpersmiddel..! De gevallen van seksueel misbruik door de gasten van Jeffrey Epstein -zelf volledig seksueel doorgedraaid- zijn met alle aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ook allemaal gefilmd/gefotografeerd..

Stel je voor dat dit filmmateriaal vrij komt.. Prins Andrew die één van die vele bekende personen is, zou voor de Amerikaanse rechtbank gedaagd kunnen worden, wegens misbruik van minderjarigen.. Film/foto-materiaal als bewijs.. Zo zijn er in de vrijgegeven documenten vele, vele aanleidingen voor verdere exploratie. Alsof je in een soort rioolstelsel bent beland… Maar let op de hoofdrat, die met het grootste gemak ook weer afscheid neemt van de aangestelde hulprat, Jeffrey Epstein.. Zijn zwijgen is natuurlijk een essentieel onderdeel van de façade waarachter de werkelijke daders schuil gaan.

En ja, daarbij is de rol die hoerenmadam Ghislaine Maxwell speelt in dit stinkende verhaal, natuurlijk ook essentieel.. Kijk eens naar deze foto hieronder en het bijschrift uit de aanklacht van Virginia Roberts, tegen Epstein en Ghislaine Maxwell. Kijk hoe deze laatste op de achtergrond, bij de ontmoeting van prins Andrew met Virginia Roberts, in haar sas is, met deze koppeling en kennelijk ook met de foto ervan… Een foto die dit keer TEGEN HÁÁR zal worden gebruikt waarschijnlijk…!

Ghislaine Maxwell
De Britse Ghislaine Maxwell is de dochter van de joodse krantenmagnaat Robert Maxwell, een man waar ook dr. Steve Pieczenik over spreekt. Robert Maxwell was voor vele joodse mensen een overduidelijk Mossad-medewerker, een spion van het eerste uur, sinds de oprichting van de staat Israël, door de zionistische krachten in de wereld. Dr. Steve Pieczenik spreekt over Robert Maxwell als ‘het beste jongetje in de klas van de Israëlische geheime dienst’..

Na een lange periode van samenwerking en dienstbetrekkingen bij de Mossad, was het einde bitter voor Maxwell, die op de middag van 5 november 1991 dood (officieel ‘verdronken tijdens het zwemmen na hartproblemen‘) in het zeewater naast zijn jacht werd aangetroffen. Hij had een deal gesloten, naar zijn idee…, met de Mossad, als zouden ze hem helpen zijn bijna US$ 1 miljard-schuldenlast af te lossen.

De schrijver van het boek over Maxwell, verklaart dat Maxwell geld zou krijgen van de Israëlische overheid, omdat hij veel wist en ze hem in ere dienden te houden.. Een soort chantage dus.. En ja, in plaats van hulp van de Mossad/Israël, slopen er MOSSAD-agenten aan boord van het jacht van Maxwell (‘The Lady Ghislaine’…) dat rond de Canarische Eilanden cruisde.

Deze ‘Kidon’ (Mossad-beulen) injecteerden een dodelijk zenuwgif achter Maxwell’s rechteroor, waarna ze hem overboord gooiden en hij (ook) verdronk.. En ja, Mossad of géén Mossad als dader, ’the show must go on’ en  Robert Maxwell werd netjes begraven met een staatsbegrafenis op de Olijfberg in Jeruzalem. Omwege zijn verdiensten voor de staat Israël..

Robert Maxwell met dochter Ghislaine, die ná zijn dood het zakelijke moeras van vaders’ erfenis ontvluchtte en in de VS de rechterhand van Epstein werd.. Een door de Mossad uitgedachte constructie.

De enorme zakelijke chaos die Robert Maxwell achterliet, werd Ghislaine kennelijk teveel of er was nog een schuld te vereffenen met de Mossad. Ze verhuisde naar de VS, waar ze niet lang daarna, de ‘madame’ werd van ‘miljardair’ Jeffrey Epstein.. De inmiddels 57-jarige Ghislaine Maxwell staat te boek als de vrouw die meisjes ronselde voor orgies, seksmisbruik en het in elkaar zetten van compromitterende situaties, die door Epstein waren bedacht.

Zelf zou ze, mét Epstein ook verantwoordelijk zijn voor het misbruik.
Waarschijnlijk om verwarring te vermijden, wordt ze (nog) niet of nauwelijks genoemd in álle officiële stukken rondom Epstein. Mogelijk dat men haar als kroongetuige wil laten functioneren. Zelf verklaart ze absoluut ‘onschuldig’ en ‘zich van geen kwaad bewust’ te zijn… Het resultaat van alle aandacht die naar Epstein gaat, is dat deze, aan Oxford University afgestudeerde Ghislaine Maxwell, steeds vaker onder de aandacht komt te liggen. 20 Jaar werkte ze aan de zijde van Epstein en links- of rechtsom is helemaal duidelijk dat ze Epstein’s rechterhand was, zijn ‘personal assistant’ (PA).

Hier enige punten, afkomstig uit de vrijgegeven documenten:

 • In de documenten is een foto (HIER) aanwezig, van een ontvangstbewijs van Amazon.com voor een order van Jeffrey Epstein. Het gaat om een order voor boeken over sadomasochisme en het ‘houden van seksslaven’.. De titels van de boeken: ‘SM 101: A Realistic Introduction’, ‘SlaveCraft: Roadmaps for Erotic Servitude’ en ‘Training with Miss Abernathy: A Workbook for Erotic Slaves and Their Owners.’

  x
 • In een transcript van een interview uit 2013 met de FBI, beschrijft Virginia Roberts, (HIER) hoe Epstein haar verzorgde als minderjarig meisje, en haar continue bij zich hield en haar verwende. Dat pamperen bestond er dan uit (HIER) dat hij haar honderden dollars in cash gaf, haar meenam op luxe vakantietrips en betaalde voor shopping-uitstapjes, toen ze pas 15 jaar oud was.
  X
 • Donald Trump blijkt (HIER) op de onverzegelde vluchtlog-gegevens te staan van de private jet van Epstein. (HIER)  Het gaat om een vlucht van Palm Beach in Florida naar Newark-New Jersey (NY) . Hij vloog samen met het miljardairsechtpaar Glenn and Eva Dubin, waarbij het voor allen een verhaal wordt, in het kader van de arrestatie van Epstein, dit uit te gaan leggen.. (HIER)
  X
 • Een andere aanklacht kwam van Johanna Sjoberg, die gelijkluidend is aan de aanklacht van Virginia Roberts-Giuffre  (HIER) tegen de Engelse prins Edward..!! In een ander geval dan de beschuldigingen van Viriginia Roberts inzake de beschuldigingen aan de Engelse prins, vertelt Sjober de onderzoekers (HIER) dat ze seks had met Andrew en daarvoor betaald werd. Johanne Sjoberg vertelde de onderzoekers (HIER) dat Prins Andrew de borsten van Virginia Roberts vast had gegrepen, terwijl ze naast hem zat en ook nog eens werd ‘betast’ door een pop in de gelijkenis van Prins Andrew.

WIL JE DE HELE JURIDISCHE FILE BEKIJKEN,

KLIK DAN HIER VOOR DE 2024 PAGINA’S TELLENDE DOCUMENTENFILE (350 Mb!)

Of klik links onder op het grijze pijltjes-diagram voor het lezen online!

9 gedachten over “Epstein zelfmoord, ná beerput open: duizenden riooldocumenten..!!

 1. Zelfmoord ?? Op de website van Jim Stone zijn er berichten die doen twijfelen aan de “zelfmoord versie :
  http://82.221.129.208/.we1.html
  met citaat :
  “Epstein is alive. He got smuggled out of the jail when there was no security for three entire hours and someone else was put in his place, possibly dead. I can’t explain why the head on the gurney was the wrong size, but it is obvious this particular story is not even close to what was reported…” (=einde citaat ). Ik verwijs voor de rest naar de voormelde website.
  Op de website Zero Hedge zijn er ook berichten in die zin, maar enkel tussen de reacties :
  https://www.zerohedge.com/news/2019-08-10/jeffrey-epstein-dead-apparent-suicide
  met een reactie :
  “3 uren geleden
  Robert David Steele predicted exactly this after he was remanded ~2 weeks ago.
  That Mossad would fake a death, smuggle him out, debrief with in Tel Aviv, give him a new passport, new hair cut, thick spectacles, false teeth, and starts a new life in southern Brazil.
  This ****’s just unbearable. Produce The Body! Habeas Corpus, or Revolution.”(=einde reactie).
  Het feit dat het FBI een onderzoek gaat doen naar de omstandigheden van de “zelfmoord” imo al meer dan verdacht. Het FBI is immers een criminele organisatie in dienst van de deepstate.

  1. Zou het mogelijk kunnen zijn dat dit een duivels bedacht plan van de elite is?
   Volgens velen wil de elite heersen over de hele wereld en ook zouden zij de wereldbevolking terug willen brengen naar 500 miljoen mensen die voornamelijk uit chinezen zullen bestaan omdat die gehoorzaam en gedwee doen wat de overheid van hen vraagt waarbij ze nu al op alle mogelijke manieren gecontroleerd worden door de Chinese overheid.Niet voor niets heeft de chinese leider zich dan voor het leven laten benoemen en zich “zeker” gesteld van zijn functie als de grote leider.Dat stelt natuurlijk niets voor want wanneer de elite wil dat een Rothschild zijn plaats inneemt zal dat ook gebeuren.
   Ook Hong Kong willen zij dan natuurlijk onder hun hoede hebben.
   Rusland en China slaan op dit moment grote hoeveelheden goud in en dat kan ervoor zorgen dat de US dollar waardeloos wordt/is en dat binnen afzienbare tijd de hele financiële wereld in de VS en Europa in elkaar kan gaan storten wat waarschijnlijk ook zo gepland is.De elite zal wellicht hun vermogen wel allang veilig hebben gesteld waardoor ze Europa en de VS kunnen verlaten en aan het lot overlaten.
   Wanneer dan Iran uitgelokt wordt voor een oorlog met de VS en haar bondgenoten uit Europa dan is het verhaal compleet vooral ook wanneer de Russen dan na afloop Europa voor hun rekening nemen zodat ook zij hun deel hebben van de te verdelen wereldheerschappij hebben.De Epstein zaak is dan zeg maar een trap na voor iedereen waarbij ze laten zien waartoe zij in staat zijn zonder dat het voor hen gevolgen heeft en dan is het goed mogelijk dat Epstein niet dood is maar naar een veilige haven is gebracht waar hij rustig verder kan gaan.

  2. De elite maken de dienst uit in de bankenwereld,Nederlands goud kunnen zij al in bezit hebben want er ligt nog maar weinig in de Nederlandse Bank maar veel in Canada en Londen.
   Cash geld is een vloek en alles gaat zowat elektronisch wat gewoon gebakken lucht is omdat het niets anders is dan roulerende cijfers in computers.
   Eerlijk is eerlijk dat hebben zij voor elkaar gekregen terwijl iedereen erbij stond en niets deed,maar wat rest er dan nog voor ons? Zij hebben alles van waarde.
   Er zou nog maar één ding kunnen en dat is arresteren wat nog mogelijk is binnen de elite kringen te beginnen met de bekendste families.Dat is mijn mening.

  3. Kijk gewoon op een simpele manier naar wat er gebeurd is De NAVO wordt door velen gezien als het priveleger van de elite,het amerikaans defensie gebeuren werd aangestuurd door presidenten die ook bij de elite horen zoals Bush en anderen en overal ter wereld hebben zij die elite gediend en ervoor gezorgd dat alle rijkdom uit veel landen naar de elite ging en afgelopen week was er maar één land wat echt gerechtigheid wil hebben en dat is Maleisië die 17 topbankiers willen berechten.Dit kan ook verklaren waarom Maleisië niet bij het JIT team welkom was omdat bekend was dat zij eerder Bush en Blair voor oorlogsmisdaden hebben berecht wat wel eens een probleem kon opleveren wanneer zij zich ermee gingen bezighouden.Zie ook de uitspraken van de Maleisische premier.
   Dit maakt het ook begrijpelijker waarom nu elke clown als leider van een land mag fungeren simpel omdat het de elite toch niet meer uitmaakt en zo zijn ze er ook nog van verzekerd dat het een zootje wordt.

  4. Arnold2 :
   Na al die jaren, waarbij ik meermaals op het verkeerde been werd gezet, durf ik niets meer uitsluiten. Ik poog dan ook, in voetbaltermen uitgedrukt, “out of the box” te denken.. en de plat getreden paden te verlaten. Dit is echter niet makkelijk. Het belangrijkste speelt zich immers af in de occulte wereld. Wat we zien paraderen op het toneel zijn m.i. de handlangers, stromannen & vrouwen, valiezendragers, zondebokken enz… !!!
   Ter info voor de lezers 2 bronnen :
   http://themillenniumreport.com/2019/08/suicided-how-does-the-most-famous-and-closely-watched-jail-inmate-in-u-s-history-kill-himself/#more-83559
   http://stateofthenation2012.com/?p=125834
   met titel :
   “Will Epstein be Arkancided, suicided, disappeared in a Supermax or secreted away to Israel?” (=einde citaat). Dit artikel dateert van 26.07.2019!!!
   Ook interessant is de link door Arend gepost in een ander item over Epstein en dat handelt over de Mega group. Met deze groep zit men imo dicht bij de top van de piramide.

  5. Sub Rosa het grote probleem is meestal dat mensen te gemakzuchtig zijn en alleen maar hun eigen welzijn proberen te beschermen waarbij enig zelfstandig denkwerk of iets uitzoeken al teveel gevraagd is of afgedaan wordt als complottheorie waarmee ze juist hen die wel de moeite nemen iets uit te pluizen als idioten proberen weg te zetten.
   Dat zij een gevaar zijn voor zichzelf is nog tot daar aan toe maar het probleem is meestal dat ook hun eigen familie en nageslacht het slachtoffer van hun nonchalance zullen zijn.
   Dan hebben we nog mensen in overheidsdienst die meestal alleen maar opdrachten uitvoeren zonder zich af te vragen of alles wel zomaar uitgevoerd moet worden en dat dus ook blindelings doen wat enorm veel schade heeft aangericht want het zijn toch feiten dat alles zowat verslechterd terwijl de rijksten op aarde gewoon met hun medewerking konden bereiken wat zij bereikt hebben.Hoe normaal is het dat Rutte bv een cadeau wilde geven door de dividendbelasting af te schaffen,hoe normaal is het dat multinationals bijna of helemaal geen belasting betalen,hoe normaal is het dat banken met belastinggeld overeind gehouden worden.

   Doe daar nog bij dat de overheid zelf verantwoordelijk is voor de hoge vaste lasten die iedereen verplicht moet betalen en de onnodige belastingverhoging op dagelijkse boodschappen van 6 naar 9 procent waardoor een Nederlander niet goedkoper kan werken want dan komt hij of zij in de financiële problemen en vervolgens werkt de overheid er zelf aan mee dat die (buiten hun eigen schuld om) dure Nederlander ontslagen wordt en promoten ze de aanname van nieuwe Nederlanders die dan ineens arbeidsmigranten worden genoemd die ze veel goedkoper kunnen laten werken (dat is pure discriminatie van eigen volk) vervolgens wordt die buiten zijn/haar schuld om ontslagen dure kracht gekort wanneer hij of zij binnen zoveel tijd geen ander werk vind en dat doen ze ook bij zieke mensen.

   En dan hebben we natuurlijk nog de gelegaliseerde diefstal door belastingen voor de gewone burger en het MKB omdat die nu eenmaal een makkelijk doel zijn en het MKB is zowieso al een doorn in het oog van hen die grote bedrijven bezitten en geen belasting betalen omdat wat zij verkopen ook door die grote jongens verkocht dient te worden.Dan is er nog de EU invloed en de hersenspoeling van de jeugd wat ervoor zorgt dat er grote protestmarsen zijn tegen dingen die juist goed zijn en soms gaat dat wel erg ver vooral omdat ze nu al praten over vuiligheid in de lucht te verspreiden om het zonlicht en de straling te temperen,vlees was nooit slecht en nu ineens wel,eerder hadden we natuurlijk al die E nummers die aangaven welke troep er in het voedsel verwerkt wordt en nu vragen ze om vleesvervangers maar wat zit daar dan in?Dan hebben we de vaccinatie dwang waarbij de niet na denkenden zelfs de wel na denkenden die zich niet zomaar alles door de strot laten duwen willen dwingen zich te laten vaccineren,hoe normaal is het dat producten die kanker kunnen verwekken zoals Round Up gewoon nog voor zoveel jaar binnen de EU wordt toegestaan,hoe normaal is het dat justitie en het OM boetes/straffen uit laten delen voor een waarschuwingslampje wat genegeerd wordt of mensen die ergens in een camper overnachten terwijl er maar weinig inzet getoond wordt voor het berechten van pedofielen (Demmink) of de opsporing van kindermisbruikers is dat niet belangrijk genoeg of zijn ze bang dat dan uitkomt dat hoogwaardigheidsbekleders in beeld komen?

   Waarom blijven wij achter de VS aan hollen terwijl het gewoon feiten zijn dat die overal ruzie zoeken en landen leeg roven? Simpel zij die het kwaad een warm hart toedragen en hun zakken kunnen vullen kunnen beschikken over de inzet van veel overheidsmiddelen.
   Zelfs geld wordt uitgegeven door overheid en gemeenten voor kunst terwijl ze geen geld hebben voor hulp aan de armsten en ook voedselbanken (die niet zouden moeten bestaan) moeten het hebben van vrijwilligers en donaties (80 miljoen werd per schilderij uitgegeven door Nederland en Frankrijk aan de familie Rothschild) daar was wel geld voor.
   Gemeentelijke heffingen is niets anders dan diefstal omdat we allemaal landelijk belasting afdragen voor sociale voorzieningen en dat zou genoeg moeten zijn wat vroeger ook zo was maar nu haalt de overheid zelf geld weg bij gemeenten of stoten ze taken af naar gemeenten die dan maar weer extra boetes gaan uitdelen en gemeentelijke heffingen voor de grootst mogelijke flauwekul gaan lopen verzinnen en zo kan ik nog een hele tijd doorgaan,het gewone volk laat zich graag bedonderen kennelijk en sommigen zeggen och het valt allemaal wel mee of het zal zo,n vaart niet lopen.

 2. Als ik Epstein was, dan zou ik alle informatie over de talking heads van het wereldtoneel die hun broek niet konden aanhouden, ergens veilig hebben opgeslagen.
  En dat ingeval van mijn onverwachte/onnatuurlijke dood een soort Epstein-leaks zou losbarsten!

 3. Omdat ik eigenlijk niet goed weet waar ik het volgende mag plaatsen doe ik het maar hier omdat dit bij mij nogal geraffineerd overkomt en mogelijk is de ware reden van deze ophef eigenlijk om niets,bedoeld om mensen af te schrikken om melding te doen van strafbare feiten omdat ze anders de politie op hun dak gestuurd kunnen krijgen.Ik beschuldig niemand maar geef alleen mijn mening over deze berichtgeving die door mevrouw Halsema in mijn optiek nogal opgeblazen wordt.Waarom doet zij dat?
  https://nos.nl/artikel/2297523-politiek-vindt-kwestie-halsema-privezaak-politie-weerspreekt-doofpot.html een kind van haar is aangehouden om eigenlijk iets wat kattekwaad genoemd kan worden maar er was ook een nepwapen aanwezig in dit verhaal dat is eigenlijk alles.Natuurlijk had dit ook heel anders kunnen aflopen wanneer de politie was gaan schieten omdat ze dat nepwapen voor echt zouden kunnen aanzien en wat zou mevrouw Halsema dan doen?
  Nu wordt dat zo opgeblazen en de politie gaat uitzoeken wie er naar de krant zou hebben gelekt,en juist dat is waar ik verbaasd over ben en mij zorgen over maak want vooral ook het schrijven van Kajsa Ollongren doet mij vermoeden dat hier meer achter zit vooral ook nu bekend is geworden uit die Epstein documenten dat er ook politici en andere hoogwaardigheidsbekleders bij het kindermisbruikgebeuren zijn betrokken.Moeten mensen die meer weten nu maar zwijgen want als ze naar een krant gaan kunnen ze de politie verwachten?
  We weten dat mevrouw Ollongren ook op de Bilderberg vergadering is geweest en ook hoge lieden kent.Is dit een poging om eventueel anderen te beschermen? Waarom juist nu,nu er veel uit dreigt te komen wat niet zo fris ruikt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.