Advertentie

Wil jij ons helpen als vrijwilliger?


x

Regelmatig hebben wij van de redactie eigenlijk hulp nodig, omdat simpelweg de tijd ontbreekt, om dátgene te doen, wat we graag zouden willen doen. Dat werk bestaat bijvoorbeeld het uitwerken van een audio-opname in een transcript. Hierdoor is het mogelijk voor ons als redactie, om bijvoorbeeld de tekst van een video-opname te gebruiken als tekst. Dit is een intensieve klus, waar iemand, die er plezier en tijd voor heeft, waarschijnlijk met plezier aan zou werken. Daarom deze oproep.

Ben jij wellicht die persoon, die deze klus als vrijwilliger zou willen doen? Je zou ons er in ieder geval enorm mee ‘uit de brand’ helpen, want veel zéér waardevolle informatie blijft op deze wijze liggen. En dat is jammer, voor alle betrokken partijen. Een reading, waar een boel tijd in heeft gezeten, om hem tot stand te brengen, mag natuurlijk niet blijven liggen als geluidsbestand ‘dat nog wel eens zal worden gebruikt’..!

We kunnen je als redactie weinig bieden op het gebied van financiële vergoeding; het is vooral een bijdrage vanuit een vrijwilligershart. Dat neemt niet weg dat we je wel in natura kunnen vergoeden. Bijvoorbeeld door gratis toegang bij onze lezingen te verlenen. En zo is er natuurlijk een welkom-bij-de-club-gevoel, dat ongetwijfeld zal gaan manifesteren.

Voor het uittypen van de teksten, is er speciale software, waarmee je kunt werken en die het afluisteren en uittikken eenvoudig maakt. Een relatief eenvoudige, maar niettemin wel tijdconsumerende zaak is. Enfin, ben je iemand die hierover weleens wil van gedachte wisselen, mail ons dan: contact@wanttoknow.nl

We stellen je interesse/inzet in deze bijzonder op prijs! Alvast dank voor je reactie.

 

Advertentie

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.