Advertentie

Wat gebeurt er met de ‘kopstukken’ in de VS..??!


x

x

x

Wat gebeurt er met de ‘kopstukken’ in de VS..??!

2017 © WantToKnow.nl/be

x

Onze onvolprezen collega Ella*Ster is een van de vele gerespecteerde alternatieve media-sites, waarop bijna dagelijks de voortgang te zien is, van de zich ontrollende acties van een ‘groep’ rond president Trump. Kijk HIER bijvoorbeeld naar het goed onderbouwde artikel van Ella*Ster over dit fenomeen. En kijk maar eens naar de foto’s die we bij dit artikel plaatsen.. Is het niet uitermate vreemd, dat dit puur toeval zou zijn, dat zowel Chelsea Clinton, als haar moeder, als John McCain, met een brace lopen, om hun voet/been steun te geven. Eenvoudiger gezegd: je mag aannemen dat het hier om een ‘camouflage’ gaat van een aangebrachte enkelband..?

En als het werkelijk om een ongeluk gaat, is het dan niet vreemd dat ze allemaal hun rechtervoet hebben ‘bezeerd’..? Kortom, waar rook is, is vuur. En die rook is al te zien, sinds het ondertekenen van een zogenaamde ‘executive order’ door president Trump, half december. (Kijk naar ons artikel HIER) En laten we het met elkaar eens zijn over deze Donald Trump: het is en blijft een uitermate bizarre figuur, maar dom is hij niet.

Dat hij behoorlijk á-politiek is, mag iedereen inmiddels duidelijk zijn. Té vaak komt in dat verband de keiharde Amerikaanse zakenman/miljardair tevoorschijn, die geen blad voor de mond neemt en mensen behandeld alsof hij hun loon betaalt.. En in zijn hoedanigheid als president, net zó mensen ontslaat en aanstelt, zoals de ‘businessman inside’..

Human Trafficking is een doorn in het oog van Donald Trump

De door Trump ondertekende ‘order’ houdt in, dat speciale overheidsfunctionarissen per onmiddellijke ingang, gepermitteerd werden door de president, om bezittingen in allerlei hoedanigheden (onroerend goed en bankrekeningen bijvoorbeeld) in beslag te nemen, als onderdeel van beschuldigingen en/of juridische tenlasteleggingen. De tenlasteleggingen kun je afleiden uit de tekst van deze ‘executive order’, die we hier even vertalen voor je:

‘Ik, DONALD J. TRUMP, president van de United States of America, stel vast dat het grote aandacht verdiend, vast te stellen, dat de stabiliteit van internationale politieke en economische systemen wordt bedreigt. Door de omvang en reikwijdte van corruptie en het misbruik van mensenrechten, zoals deze worden gepleegd door personen die in de annex van mijn order worden genoemd.

Het misbruik van mensenrechten  en corruptie, ondermijnen de waarden die het fundament vormen, voor stabiele, zekere en functionerende maatschappijen. Dit misbruik heeft een verwoestende impact op individuen, ondermijnd democratische instellingen, degradeerde wetsregels, doet keer op keer geweldconflicten herhalen, faciliteert de activiteiten van gevaarlijke personen en ondermijnd economische markten.

De Verenigde Staten wil merkbare en significante consequenties uitvoeren naar hen, die zich schuldig maken aan indringende misbruik van mensenrechten of zich begeven in corruptie, evenals het beschermen van het financiële systeem van de VS, tegen misbruik door dezelfde personen. Ik verklaar hierbij deze toestand van dreiging een nationale noodgeval, waarbij ik bepaal dat dit indringende misbruik van mensenrechten en deze corruptie een ongewone én buitengemene dreiging vormen voor de nationale veiligheid, onze buitenlandpolitiek en de economie van de VS.

In de annex van dit presidentiële besluit worden 13 namen genoemd van relatief onbekende personen, waardoor de logische conclusie, dat dit verhaal om een veel verder gaand besluit handelt, meer dan aannemelijk is. Zeker wanneer rechtstreeks het misdrijf van de ‘human trafficking’ expliciet wordt genoemd in dit presidentiële besluit,,

We schreven HIER een artikel, dat in dit verband ook van essentieel belang is. Daarbij gaat het over het nieuws, dat Trump een speciale commissie heeft laten installeren, die een einde moet gaan maken aan het ‘child-trafficking’-fenomeen in de VS. Zoals je waarschijnlijk weet, is dit een ‘mooi’ woord voor de afgrijselijke kindermisbruikpraktijken, zoals die ook door menig ‘kopstuk’ in de VS gepleegd worden. (Kijk HIER eens op de site, waarbij het Witte Huis zelfs direct onder vuur lag!)

Arrestaties en acties vanuit het Witte Huis/president Trump
Volgens alternatieve-mediajournaliste Liz Crokin zouden er in 2017 al ruim 10.000 pedofielen gearresteerd zijn, sinds de aanstelling van Trump en het in werking zetten van de genoemde speciale ‘human trafficking research commission’, die overigens wordt voorgezeten door Trumps dochter.Ivanka.

Maar wat natuurlijk het meest in het oog springt, is de abnormale gedragingen van John McCain, Hillary Clinton en haar dochter Chelsea Clinton. Kijk eens naar bijgaande foto’s. John McCain zou een enkelband dragen vanwege een achilleshielblessure.. Maar op een foto die ruim 2 weken later werd gemaakt, zit hij met diezelfde camouflage-brace aan zijn linkerbeen.. ! Geen blessure dus.

En nee, het is geen gespiegelde foto..Want je kunt duidelijk zien dat McCain’s rechteroog groter is in vergelijking met het ’toegeknepen’ linkeroog. John McCain is dus druk doende met het ‘faken’ van zijn verwonding, teneinde zijn enkelband te verbloemen.. En kennelijk, héél toevallig, is het gedrag van de beide Clinton-vrouwen, van dusdanige proporties geweest, dat ook zij een ‘blessure’ aan het been kregen.. Tegelijkertijd wel te verstaan..! Enfin, gewoon gezond verstand vertelt ons dat ook zij een enkelband dragen..

Chelsea Clinton, directeur van de Clinton Foundation, loopt plotseling ook geblesseerd rond..
Huma Abedin, de personal assistant van Hillary Clinton met een enkelband..? Dat zou betekenen dat de verzegelde dagvaardingen ook te maken hebben met de periode van Hillary Clinton’s ministerschap..!

Het zou in het geval van de Clintons betekenen, dat zij betrokken zijn in een juridisch proces rondom hun Clinton Foundation, zoals we hier op de site onlangs schreven. Daarnaast is Hillary natuurlijk de ‘wazige’ ex-minister van Buitenlandse Zaken, met eenzelfde reputatie als haar stichting. Alleen duiken er nog geen foto’s op van Bill Clinton met een (mogelijke) enkelband, maar van Huma Abedin, de personal assistant van Hillary, zijn al wel beelden op het internet opgedoken, op basis waarvan je eenzelfde enkelband zou mogen veronderstellen..

Gesloten dagvaardingen..
Inmiddels is bekend dat de FBI zo’n 294 verzegelde of gesloten dagvaardingen heeft laten registreren bij de Federale rechtbanken door de hele VS. En als je denkt dat dit vaker gebeurt, dan heb je het mis. Want het gebeurt zelden dat dit soort dagvaardingen wordt gedaan. Meestal loopt een officier van justitie graag te pronken met zijn ‘buit’, die het liefst zo bekend mogelijk dient te zijn, zodat diens bekendheid op de zijne afstraalt. Maar áls het dan gebeurt, zo’n dagvaarding, dan toch zeker niet met z’n 294-en TEGELIJK..!! Hier is dus iets ‘groots’ aan de hand..

Naast deze 294 zijn DAARBIJ nog eens een ‘slordige’ 81 verzegelde dagvaardingen in Washington en Virginia geclasseerd bij de rechtbanken. Dat betekent dat we te maken hebben met zo’n 400 personen (en/of organisaties), die zich zullen moeten verantwoorden tegen een aanklacht. Dit is volgens juristen in de VS een actie van ‘ongekende omvang’ en ‘uniek in de historie van de VS’..

En even voor de goede orde: dit is geen disinfo.. Of.. nepnieuws.. Wat we wel willen melden, is dat dit weer niet op het ‘gewone’ RTL- en/of NOS-nieuws te zien is (geweest)!! Deze dagvaardingen zijn van begin november, dus een goede redactie zou hier zéker lucht van hebben moeten gekregen..

Trump doet feitelijk wat ie beloofd heeft..!
Want weet je nog, tijdens de verkiezingsdebatten op de Amerikaanse Tv..? Die avond, dat Trump zijn spontane, niet-bedachte reactie gaf op een relaas van Hillary Clinton..? Het begon toen Trump dit verhaal vertelde: “Als ik win, zal ik mijn hoofdofficier van Justitie instrueren een speciale aanklager aan te stellen, die jouw situatie eens onder de loep gaat nemen…. we zullen een speciale aanklager aanstellen.”

De response van Clinton was niet de sterkste, want ze zei: “Het is gewoon heel goed dat iemand met jouw temperament niet de baas is van de wetten in dit land.” Waarop Trump DIRECT reageerde met: “Anders zou jij al in de gevangenis zitten!”  Trumps statement werd direct ontvangen door de zaal met gejuich en een donderend applaus.

 

 

 

58 gedachten over “Wat gebeurt er met de ‘kopstukken’ in de VS..??!

 1. Dit is very hopefull, als dit zo is, kan Trump niet meer kapot voor mij, we zullen zien, bedankt voor dit bijzondere artikel, Guido.J. well done, groet Jenne

  Aansluitend, in Nederland broeid iets heel ongezonds, Jozias van Aartsen, Ambassadeur voor het leven van de provincie Drenthe, zoon van de allehoogste politieke elite, waarnemend burgemeester van Amsterdam, gaat zich inzetten, voor de Homo’s de sexueel mindervalide bedrijgde opperkliek in Amsterdam, samen met het LHBT plus de C.O.C. met de nacht Burgemeester één is niet genoeg de homo Iconen Mayday en Lola Benzina, wordt op ieder plaats waar een homo een opdonder krijgt wordt een regenboogtegel geplaatst, nou ja is het idée, om over na te denken, groet Jenne

  1. Volgens mij ben je zelf homo, je hebt het er net iets te vaak over wat meestal een teken is van niet uit de kast gekomen gaylords. Waarschijnlijk laten je ouwe botten het niet meer toe om veilig uit de kast te komen.

 2. Hallo Guido,

  Ik verbaas mij over de manier waarop de alternatieve media in Nederland zich laat leiden door iemand die anoniem op het internet wat stellingen gedeponeerd heeft. Qanon heb ik het dan over waar de meeste van deze informatie vandaan komt. Ik zag zelfs dat Fullford er het over had in één van zijn laatste postings.

  Zoals jij weet ben ik er als de kippen bij als de elite voor eens en altijd van deze Aardkloot verdreven kunnen worden maar ik vind dat de hele alternatieve media hier te makkelijk over denkt en van de ene in de andere aanname struikelt. Wat er precies aan de hand is weet momenteel nog niemand, mainstream niet en de alternatieve media ook niet.

  Ik schrijf dit omdat ik vrees dat mensen straks een enorme teleurstelling te verwerken krijgen als blijkt dat het weer eens niet was wat het leek! De negatieve energie die daarmee vrij komt zal enorm zijn.

  Wat zijn de werkelijke harde feiten over dit gebeuren?

  Dat er aanklachten gedeponeerd zijn die gesloten zijn, net als pakweg zo’n 10 jaar geleden met Dhr. Fitzgerald die de elite aan het oprollen zou zijn.

  Feit is dat Trump en zijn aanhang rasechte zionisten zijn, dat is ook duidelijk geworden door de actie van Trump om de ambassade naar Jeruzalen te verplaatsen. Verder weten wij dat Trump in Syrië nog steeds troepen een het aanvoeren is en daar wellicht een autonoom gebied gaat uitroepen voor de Koerden, dat is een doorn in het oog van Putin en Assad.

  Van de vermeende arrestaties weet ook niemand iets, zelfs de afbeeldingen van al die mensen die ( misschien ) een enkelband om hebben, zeggen helemaal niets als wij het niet zeker weten en zelfs als wij het zeker weten, weten wij nog altijd niet waarom.

  Wat wij wel zeker weten is dat de Khazaren, waar de zionisten en een groot deel van de elite van afstammen of er trouw aan gezworen hebben, zelfs hun occulte Baal offer praktijken nog steeds uitvoeren, een onbetrouwbaar en verdomd geraffineerd volkje is die gepokt en gemazeld zijn in het gebruik van deceptie. Trump als zio-lover nr.1 lijkt één van hen. ( veronderstelling van mij gebaseerd op de vriendschappelijke betrekkingen en het Jeruzalem verhaal ).

  Kan het niet zo zijn dat verschillende fracties van de elite met elkaar in gevecht zijn en dit uitgelegd wordt door sommigen als het oprollen van de hele elite?

  Het lijkt alsof er veel bewijs is voor wat Qanon stelt maar feitelijk is er vrijwel geen bewijs en moeten wij maar aannemen dat wat de man stelt ook daadwerkelijk waar is. Ik heb daar grote moeite mee.

  Desalniettemin hoop ik dat ik er zo faliekant naast zit dat straks iedereen over mij heen valt. Dat heb ik er heel graag voor over als het gebeurt!

  1. Nexus, dank voor je bijdrage. Kun je een verklaring geven voor de essentie van bovenstaand artikel. Dat ze met deze elektronische enkelbanden lopen.
   Daarnaast is dit nieuws niet uit één bron afkomstig, zoals je kunt lezen. (Zie Ella*Ster). Niet gezien?
   Daarbij laten we ons niet leiden door.. Zéker niet door een wazige man als Fulford.. Je legt ons nogal wat ‘in de mond’ Nexus…? Of heb ik dat mis.?

   En ja, de verschillende fracties ZIJN met elkaar in gevecht. Maar de vraag blijft en zal dat ALTIJD blijven imo, dat je niet zult weten, of ze allemaal in ‘hetzelfde spel’ hun rolletje spelen.. Dus speel je eigen rol Ronald, en leef daarbij zo oprecht mogelijk, want imo is élke verborgen agenda er één teveel..!

  2. Nexus, je zit er faliekant naast zoals je hoopte.
   Wat op een ander niveau in werking is gesteld heeft tijd nodig om te manifesteren.

  3. Naar mijn idee en dat van velen, is Trump in zijn handelen, natuurlijk niet alleen. Hij is ‘overgeleverd’ aan een groep ‘medehelpers’, die vanuit hun expertise, kunnen helpen het tij te keren.

  4. Ja wij willen misschien te graag, waardoor we minder critisch worden op de aangebode feiten, onze sites moeten niet te driest worden bij het brengen van het nieuws, over deze daadwerkelijke bedriegers, Jenne

  5. Cozmic, wat weet jij hier van af, weet jij meer als wij, geloof jij niet in foto’s die bewerkt worden, als je nieuws verspreidt, moet je toch wel heel zeker van je zaak zijn, en dan het standpunt verdedigen, en Nexus terecht wijst, om Guido.J. een plezier te doen, geeft te denken, groet Jenne

  6. Nexus,

   hoewel ik onvoldoende op de hoogte ben van de wereldpolitiek en hun huishouding kan ik je mening enigzins bijtreden.

   Mij is duidelijk dat , als er al enig onderling geschil is tussen de wereldleiders, deze geïnstrueerd is door de schaduwregering. Naar mijn mening is de schaduwregering niet menselijk en heeft zeker geen menslievende houding tot ons in hun gedachten.
   waarmee ik niet per definitie wil beweren dat onze wereldleiders op de hoogte zijn van de schaduwregering en hun plannen.

   M.a.w: Naar mijn gevoel lijkt het zo dat als Trump een zuivering doet dit sowieso met medewerking van deze schaduwregering zal zijn .

   of…

   een interventie door … in te vullen volgens eigen geloofsysteem!

  7. Tweedracht zaaien en mensen in de war brengen,zou dat een mogelijkheid kunnen zijn?
   Mij valt op dat wanneer deze lieden echt een enkelband zouden dragen ze wel veel moeite doen om dat vooral ook op beeld vast te laten leggen (niet hun vermeende enkelband maar hun brace) waardoor mensen vragen gaan stellen vooral omdat het nu bij allen op hetzelfde tijdstip gebeurd.Waarom niet gewoon verbergen door niet in het openbaar te verschijnen?
   Veel voormalige presidenten tot de huidige aan toe behoren mogelijk allen tot één en dezelfde zionistische club met dezelfde doelstelling WERELD HEERSCHAPPIJ.
   Geef mensen eerst hoop om vervolgens je slag te slaan.
   Ook de protocollen van Sion kunnen hier mogelijk meer duidelijkheid over geven.
   Citaat protocol 5 punt 14.
   Om zich van de openbare mening meester te maken,moet men deze door alles geheel en al in de war te brengen,terwijl men van alle kanten op de meest verschillende manieren onderlinge tegenstrijdige beschouwingen tot uitdrukking brengt,totdat men geen weg meer weet in de doolhof en ten slotte tot het inzicht komen,dat het,het beste is,in politieke kwesties er helemaal geen mening meer op na te houden.Op dit terrein heeft het volk niets te maken,het is voorbehouden voor hen,die de leiding hebben.Dat is het eerste geheim.
   Aansluitend is het misschien interessant om ook protocol 10 (voorbereiding op macht) te lezen al ben ikzelf van mening dat er eigenlijk te weinig aandacht voor deze protocollen lijkt te zijn.Feiten zijn wel dat Trump Nethanyahu fan is,de Dakota pipeline wat ondanks protesten gewoon door gaat,Trump wilde toestemmen met olieboringen voor de VS kust,belastingherziening/verandering waar de rijksten het meeste profijt van hebben,enz.
   Vergeet ook niet de rabbijn bij de inauguratie van Trump die ook bij duistere aangelegenheden betrokken blijkt te zijn.Daarom ga ik ervan uit dat het gewoon part of the game is en zou naar mijn mening Nexus wel eens gelijk kunnen hebben.

  8. Een artikel dat aanwijst dat Trump ze laat ‘oppakken’, wil niet zeggen dat we ‘voor’ of ’tegen’ Trump zouden zijn. Het enige wat we proberen is mensen alert te maken op dingen die aan de gang zijn.
   En ja, het geven van valse hoop en het opwerpen van camouflage-fake-gebeurtenissen hoort ook bij de ‘wapens’ van hen-die-zich-niet-durven-laten-zien..!! Krachten achter de schermen, die -zoals Martijn van Staveren het ook zegt- niet DURVEN zich te tonen omdat ze WETEN hoe krachtig de menselijke blik is..!!

   Anyway, we proberen niets anders, dan attent maken op. Vandaar de vaak vele vraagtekens in artikelen. Wie het allemaal zéker weet, mag het zeggen.. 😉

  9. Guidoj 8.
   Guido hier is mogelijk een misverstand aan de gang want ik bedoelde niet deze site die tweedracht zou zaaien,maar dat het mogelijk de bedoelde bedoeling van de Cabal is.
   Mijn excuses hiervoor.
   Ook is bekend dat er wel eens mensen opgeofferd worden door de Cabal zolang ze daarmee hun doelen maar kunnen bereiken.Was Harvey Weinstein er één van?
   Op de site van Henry Makow kwam ik een artikel tegen wat in elk geval de moeite van het lezen waard is ivm met de Me Too gebeurtenissen denk ik.
   https://www.henrymakow.com/ en dan #ME TOO IS BEGINNING OF A FEMALE POWER GRAB Ook hier weer tweedracht en ook weer tijdens Trump zijn presidentschap.

  10. Arnold je commentaar onder nummero 7, kan ik goed begrijpen en ook mee eens zijn, het is allemaal veel te onduidelijk, om een standpunt te kunnen innemen, het is afwachten, met een zeker idée van hoe het gaat aflopen, van wat we in het verleden beleeft hebben met dit land !, groet Jenne

  11. “jenne schreef:
   13 januari 2018 om 10:49
   Cozmic, wat weet jij hier van af, weet jij meer als wij, geloof jij niet in foto’s die bewerkt worden, als je nieuws verspreidt, moet je toch wel heel zeker van je zaak zijn, en dan het standpunt verdedigen, en Nexus terecht wijst, om Guido.J. een plezier te doen, geeft te denken, groet Jenne”
   Ouwe seniel, ik wijs niemand terecht en doe ook geen poging om iemand een plezier te doen.

  1. ‘foto dochter’..? Het zijn er 2 toch Jenne? Geef gewoon meteen je bron erbij, of is dat onwaardig aan je verhaal? Nu weten we nog niets, behalve je opmerking.

  2. Guido,
   Foto’s via Google ; dailymail art – 2122100 en 2130218 astublieft graag gedaan Jenne

  3. Ik zie alleen maar pinguins als ik op die nummers zoek monsieur. Een URL van de betreffende pagina hier zetten kun je toch wel?

  4. Het zou dee eerste keer zijn dat je iets zou onderbouwen, ook al is het weer eens kritiek op wat een ander geschreven heeft. Maar ja, wat kan je verwachten van een inhoudsloze zuurpruim?

 3. Je moet heel goed opletten om hoopvolle tekenen te zien, wie zich laat informeren door de msm zal de andere kant op gewezen worden. In de USA worden de caballeden in een hoek gedreven, velen vluchten letterlijk naar een andere planeet, ze voelen zich niet meer veilig, zelfs niet in hun ondergrondse steden. Zowel fysiek als energetisch wordt hun het leven zuur gemaakt, ze zijn nu bang om te leven en nog banger voor de dood, dit omdat ze in hun familie traditie eeuwenlang entiteiten uit de onderwereld hebben gedwongen om voor hun te werken, duistere magie heeft een keerzijde en dat weten ze maar al te goed.

 4. Gewoon ziek, zwak en misselijk…?
  Never ever komt een van deze mensen naar Guantanamo. Alsof Trump de gehele wereld zou laten zien door welke boevenbende (democraten én republikeinen) het land geregeerd wordt, zo maak je Amerika alleen maar onzeker, en niet ‘great’.
  McCain is zwaar ziek en Killary ook…
  https://fellowshipoftheminds.com/2016/08/16/hillary-clinton-wears-a-catheter/
  https://www.infowars.com/secret-service-whistleblower-hillary-has-major-neurological-problems/
  McCain heeft een hersentumor en is al jaren kwakkelig.
  http://www.washingtonexaminer.com/john-mccains-walking-boot-mysteriously-appears-to-swap-feet-in-latest-photo/article/2641581

  1. Naar het schijnt bestaat er toch een God, die deze beestmensen opruimt,
   in de Verenigde Staten van Noord Amerika, die ik goed ken van uit mijn jeugd, en mijn Familie nog steeds aanwezig, loopt het op zijn eind, de echte oude inwoners nou die zijn aan het kwaad overgelevert en niet instaat om hun toestand te verbeten, om dat zij keer op keer verraden worden door de gene waar ze hun vertrouwen in hadden gesteld.
   Thze old deep South the Dixi country’s worden willens en wetens zwart gemaakt en belastert, tot op het moment, wat niet meer ver af is ?
   Het was en is een heel geraffineerd spel wat er speelt, en langs de grenzen van het menselijke gaat, nou we kennen allemaal het bijbelse verhaal Sodom en Gamorra, het vuur uit de hemel, wordt de atoom bommen deze keer, en dan herhaalt de geschiedenis zich weer ! Jenne

 5. Ik voel mij door niemand terecht gewezen Jenne.

  Guido, Ik had ook kunnen schrijven, lopen wij niet veel te hard van stapel? Ik probeer niemand iets in de mond te leggen. Zo steek ik helemaal niet in elkaar Guido. Ik ben een collega en vriend.

  Arnold, jij begrijpt wat ik bedoel. De elite weten van bepaalde energieën en werken daarmee, welk effect zou het op de wereld hebben als straks blijkt dat Trump precies het tegenovergestelde is van wat mensen menen te hebben gezien?

  Dat is ook mijn hypothese die ik met mijn eerste reactie probeerde duidelijk te maken.

  1. Nexus, ik ben niet de gene die jou heeft terecht gewezen, en misschien kun je mij buiten jouw onmin met Guido.J. houden, dat verhaal van collega’s onder elkaar, maak ik mijn hele leven al mee, vreselijk elastisch woord collega, groet Jenne

  2. Trump heeft het eerder ook gehad over 9/11 en dat het allemaal niet klopt wat eerder als officieel naar buiten is gebracht.Wanneer hij dan opdracht tot een nieuw onderzoek zou geven zullen de meeste mensen denken dat eindelijk de waarheid naar voren gebracht zal worden.Niets hoeft minder waar te zijn vooral wanneer hijzelf deel van de Cabal uitmaakt.
   Laat gewoon de onderzoekers van toen b.v. op TV in discussie gaan met onafhankelijke experts die de bevindingen van die eerdere onderzoekers zullen ontkrachten middels wetenschappelijke bewijzen Dit moeten dan wel experts zijn die allang geschreven en wetenschappelijk aangetoond hebben dat er niet veel van het officiele verhaal klopt en geen door de overheid aangestelde of beinvloede figuren die voor geld alles doen.Gebeurd dat niet dan kan de Cabal nog alle kanten op.
   Wat ik hiermee bedoel is dat alleen al de aankondiging van een nieuw onderzoek Trump het imago zal geven dat hij eerlijk is en naar de waarheid op zoek is (dat zal voor de meeste mensen reden zijn om Trump te geloven) terwijl dat niet per definitie het geval hoeft te zijn.Wel kan de Cabal hun eerdere rapport veranderen zodat het geloofwaardiger overkomt.
   We zien op dit moment dat overal in Europa en de VS wetsveranderingen plaats vinden en rechters en andere “hoogwaardigheids bekleders” worden vervangen door anderen en zelfs daar wordt in de protocollen over geschreven dat het illegaal zou zijn maar nog erger dat die vervangers door de Cabal aangestuurd worden.Voorbeelden genoeg zoals Oekraine en Polen en niet te vergeten het aanstellen en ontslaan van belangrijke posten in de VS zelf. De Cabal draait nu op volle toeren is mijn mening.

  3. Controlled oppostion wordt hier ook niet uitgesloten in dit verhaal. Gewoon niet te hard van stapel lopen na het lezen van het artikel. Hopelijk attent-gemaakt-op.. That’s all folks.
   En ja, ook wij zijn maar mensen, die fouten en foutjes maken. Ga des te meer dus, zoals altijd, voor je eigen waarheid. Gebruik info simpel als ‘punt-van-aandacht’ met de bekende korrel (of zak zo je wilt) zout.

  1. En zo is het preciés. Het gaat me in de stuk om ‘attent maken op’. Als dit betekent dat ik de vraagtekens boven het stuk er voor de kat-z’n-achterste erachter heb gezet, wil ik die hier nóg wel een keer benadrukken.
   En ja, wellicht is Chelsea’s ongeluk van een tijd geleden enz. De mensen die hier reageren, wil ik gewoon vragen, ajb naar de essentie van dit artikel te kijken en gewoon ‘even’ je punt neer te leggen in een reactie, zonder er meteen een halszaak van te maken? Door al het gevloek en getier verlies je die uit het oog imo.

  2. Nexus, weer een aanname Guido weet wie en hoe ik ben, de formulatie moet zijn, Guido denkt en neemt aan, te weten wie ik ben, dat jullie beide fidele mensen zijn is aan te nemen, ook mijn gevoel doet mij dit aannemen,
   maar enig bewijs hier voor ontbreekt me, groet Jenne

  3. Ouwe bemoeial moet zich ook weer even roeren, je kan niet eens lezen joh, wat zit je nou er weer tussendoor te mekkeren?

 6. Het feit dat de MSM media de problematiek van de “kopstukken” grotendeels doodzwijgt, is al een reden om er de aandacht op te trekken, wat WTK dan ook gedaan heeft. Trouwens dit komt ook reeds geruime tijd aan bod op de webstek Hartgeld.com in de rubriek USA en Eliten. Hier wordt ten andere ook verwezen naar de “kopstukken” in de EUSSR, waaronder Merkel. Het probleem is dat Trump omringd is door , en tal van overheidsdiensten ook geïnfiltreerd zijn door handlangers van de “cabal”. Handlangers die ook in zijn partij zitten, en die allemaal bezig zijn met Trump op één of andere manier te “neutraliseren”, in plaats van de “swamp” aan te pakken. Is het wachten op iets dat het vuur aan de lont steekt, om de pedofiele beerputten te ledigen ?? Een oorlog kan hier m.i. dan ook het vuur aan de lont steken. In een andere reactie heb ik reeds verwezen naar de escalatie in het Midden Oosten. Er is echter een recent bericht dat echter onrustwekkend is :
  https://www.zerohedge.com/news/2018-01-12/chinas-official-military-newspaper-warns-war-not-far-us
  met citaat :
  “Last week, President Xi Jinping kicked off the new year with a rare speech to the military urging soldiers to be ready for war and “don’t fear death.”
  Een dergelijke waarschuwing wordt echter niet zo maar gegeven, en ik denk dan ook dat een conflict dan verre van uitgesloten is, niet alleen in de Zuid Chinese zee, maar ook met India. Recent zijn er immers al strubbelingen geweest aan de China -India grens. Er is ook de as China – Pakistan die zorgen baart zowel in India als de USA. Er zijn immers de plannen voor de bouw van een Chinese marinebasis in Pakistan. Ik zie dan ook een verband met de buitenlandse gebeurtenissen en het optreden om de “swamp” op te ruimen.

  1. Sub Rosa 1.
   “Het probleem is dat Trump omringd is door,en tal van overheidsdiensten ook geinfiltreerd zijn door handlangers van de cabal” tot zover ben ik het met u eens.
   Handlangers die ook in zijn partij zitten,en die allemaal bezig zijn met Trump op één of andere manier te neutraliseren.Zegt u hiermee dat Trump tegen de cabal strijd?
   Ik kan het natuurlijk verkeerd zien maar ik ben van mening dat Trump zelf mogelijk ook deel van die cabal uitmaakt om de volgende redenen:
   1.Hij heeft Jeruzalem als hoofdstad van Israel erkent.(precies zoals dat in Netanyahu zijn straatje past).
   2.De bouw van de Dakota pipeline gaat gewoon door en hij heeft groen licht gegeven om voor de kust van de VS naar olie te boren.(beiden zijn in het belang van de cabal).
   Ik begrijp wel dat men soms iets moet geven om een bepaald doel te bereiken maar vooral de erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israel vind ikzelf een nogal grote gift.
   Op voorhand kon men weten dat een dergelijke erkenning in de moslimwereld voor opschudding zou zorgen.Mogelijk gebeuren dergelijke dingen onder een enorme druk van die cabal maar zou Trump zich echt laten dwingen?Als Trump voor de cabal een probleem is zou dan een ongeluk of hartaanval niet meer voor de hand liggen?

  2. Enorme grote hoeveelheden aannames, niet met zekerheid weten, dus g.l.l
   in de ruimte, helaas we weten niets ! Jenne

  3. Jenne, een beetje inhouden zou je sieren…de gehele media lijkt op aannames gebaseerd, en nog erger op leugens. Ik persoonlijk vind het fantastisch, dat er Sub Rosa en Arnold en ook even Nexus zijn, en hun gedachtes prijs geven. Alleen zo is het mogelijk om achter dingen te komen, alles op een rij zetten…het is niet niets wat er allemaal gebeurt…en Trump mag men idd in twijfel trekken, omdat dat gehele zooitje corrupt blijkt tot het bot (in dit geval de VS). Niemand weet het precies, daarom ook zo veel ‘speculaties’. Let it be!

  4. mc z goede morgen, even het gemoed laten spreken, en het geweten gesust, nu ik kan je zeggen dat er enorm groot verschil bestaat tussen het besturen van een land, met inspraak van de inwoners, of politiek Voeren, denk er om de USA is verrot nu de EU en andere landen niet minder, als we zinvol willen schrijven met elkaar, ik praat niet van discusseren, moeten we uit gaan van wat we zeker weten, en niet vermoeden, of hebben horen zeggen, een prettige zondag, Jenne

  5. Arnold2 :
   Zoals ik het reeds verwoordde in een reactie op het onderwerp “Cinton Foundation”, gaat het hier eerder om een strijd tussen clans binnen de Deep State. Bij deze strijd, komt het er m.i. dan ook op aan om van alle hout pijlen te maken, en via “geven en nemen” bondgenoten te zoeken. Ik weet dan ook niet wie er als overwinnaar zal uit de bus komen, en wat het uiteindelijk lot van Trump zal zijn. Trump is ook op één of andere manier gebonden aan deze Deep State. Ik verwijs naar zijn initiatief inzake de banken :
   https://www.telesurtv.net/english/news/Trump-Waives-Punishment-for-Convicted-Mega-Banks-Including-Deutsche-Which-He-Owes-Millions-To-20180110-0016.html
   met citaat :
   “The administration of U.S. President Donald Trump has waived part of the fines levied against five megabanks whose affiliates were involved in manipulating the global interest rate and other fraudulent activities. …..”
   Wat Jeruzalem betreft is er natuurlijk de schoonzoon, die met (financiële) handen en voeten gebonden is aan Tel Aviv en Bibi. De herkenning van Jeruzalem trekt anderzijds ook de aandacht , op de nu niet meer zo geheime as : Tel Aviv – Rhyad, en de rol die deze laatste zou moeten spelen in Jeruzalem.
   http://www.middleeasteye.net/news/israeli-political-suggests-saudi-arabia-be-custodian-holy-site-jerusalem-241461428
   met citaat :
   “Isaac Herzog’s suggestion might be perceived as an attack on Jordan, which has been the custodian of Al-Aqsa for decades…..”.
   Er zijn ook de nu niet meer geheime plannen van Israël om de Palestijnen te verplaatsen naar de Sinaï woestijn, een plan dat te financieren is door Rhyad. Achter de herkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israël door Trump & USA, gaat m.i. dan ook meer schuil, dan op het eerste zicht duidelijk is. Is dit zoals U stelt, een prijs die Trump moeten betalen, voor de aanpak van de Swamp ??? Ik weet het niet, maar het is mogelijk. De herkenning past wel in het kader van het Oded Yinon plan, dat er op gericht is het Midden Oosten te “balkaniseren….” via een verdeel en heers politiek. Het bevestigt m.i. wel het verband tussen de aanpak van de “swamp” en buitenlandse toestanden. Een ander aspect wat het lot van Trump betreft is het recente boek van Michael Wolff. Enkele personen blijven hier uit het zicht = de VP Mike Pence en de Koch brothers.
   Zie in dit verband :
   http://dailycaller.com/2017/07/05/behind-the-koch-comeback-trump-and-movement-conservatives-unite-as-2018-nears/
   Het is m.i. dan ook bij de Koch brothers dat U de recente beslissingen van Trump inzake energie dient te zoeken. Het voormelde illustreert hoe moeilijk en ook duister de toestand is. Ik zie hier dan ook een soort “Nacht und Nebel”, waar alles bedrieglijk is, en het wachten is op een nacht van de lange messen. Ik durf mij dan ook niet uitspreken over het uiteindelijk resultaat.

  6. Jenne, heb je zin in feiten dan? ;))
   Kijk hier eens na….de sleutel is ‘Paneuropa’ . Check de ledenlijst.
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Paneuropese_Unie
   Dan kan je even hierna kijken: Honecker und der Masterplan Merkel.
   https://www.youtube.com/watch?v=t3JTDX0MG6E
   ‘Flyer’ Pan-europees Picknick 1989
   https://antilobby.files.wordpress.com/2014/08/paneuropc3a4ischespicknick89.jpg
   Kijk naar de ideologie (gedachtes) van Coudenhove-Kaligeri (boek: Praktischer Idealismus), zijn werk en zijn supporters.
   Een van zijn uitspraken: “De toekomstige mens zal van gemengd ras zijn. Hedendaagse rassen en klassen zullen geleidelijk verdwijnen als gevolg van ruimte, tijd en het verdwijnen van vooroordelen. Het Euraziatische-negro ras van de toekomst, dat zal lijken op de oude Egyptenaren, vervangt de verscheidenheid van volkeren met een verscheidenheid aan individuen.” De nazis verboden 1933 deze ‘club’, maar na de oorlog ging de club weer door.
   Dat allemaal in het kader van de ‘gemaakte vluchtelingstromen’….flyertje, weg wijs maken, grenzen openen….dezelfde club! Het boek is in het origineel te lezen als je het als pdf gaat downloaden. In Duitsland is het blijkbaar gecensureerd.
   http://balder.org/judea/Richard-Coudenhove-Kalergi-Praktisch-Idealisme-Wenen-1925.php

  7. Beste mc, het zijn maar gedachtes fantasiën, in wezen tot een politieke fictie geworden roman.
   Natuurlijk vinden er verschuivingen plaats, altijd zo geweest, en zal altijd zo zijn.
   Die wereld die ik gekent heb als jong mens, bestaat niet meer, in één mensenleven heeft zich het één en ander veranderd, soms is dit pijnlijk !
   Het hele midden oosten was eens in handen van de Indo-Europide volkeren, je vind er nog residuën van terug.
   De meest opdringde waren en zijn de Turco manen, Khazaren o.a. ,zit iets cruels in die volkeren, maar alles geht for uber, mijn liebste, est is ein kommen und ein gehen, Frans Lehar ook al lang geleden, groet Jenne

 7. Intussen is er toch al een eerste actie :
  https://www.zerohedge.com/news/2018-01-13/doj-unseals-11-count-indictment-involving-uranium-one-scandal
  met een belangrijk citaat :
  “Based on what the FBI knew – including evidence which purportedly includes a video of Russians preparing briefcases of bribe money – the Uranium One deal never should have gone through. Moreover, both Robert Mueller and current deputy Attorney General Rod Rosenstein were directly involved – and current Attorney General Jeff Sessions and other Justice Department officials appear to be covering for them……”.
  Met Mueller en Rosenstein zie ik dan ook de stropers aan het “werk” die stroper gebleven zijn.

 8. Foto’s van Chelsea Clinton met ankle brace uit 2012! Zoek even op Google dan zie je dat de rechter foto afkomstig is uit een artikel van de Daily Mail van 31 maart 2012. In 2010 heeft ze ook haar enkel gebroken aan dezelfde kant. De linker foto is ook uit 2012 en staat in een artikel van 15 april 2012 op de Daily Mail. Checken, checken en dubbel checken om “fake news” tegen te gaan! Dat wil niet zeggen dat de andere personen met een “ankle brace” niet een monitor verbergen!

  1. Dankjewel Kiek, inderdaad check en dubbelcheck. Het bijzondere bij dit verhaal blijft imo dat het dezélfde braces zijn. Kleur en vormgeving. Maar helemaal juist om te dubbelchecken.
   EN!
   Waar ik niemand over hoor is het verhaal over Huma Abadin, de PA van Hillary. Dat zij zo’n ding draagt, is naar mijn idee behoorlijk confronterend-bevestigend voor dit verhaal.

  2. Mogelijk dragen zij allen een brace om de enkelband te verstoppen .Wanneer ze inderdaad een enkelband dragen betekend dat dat ze iets misdaan moeten hebben want anders krijgt men geen enkelband.
   Mogelijk speelt er ook nog iets anders een rol namelijk het verleden heeft laten zien dat na 9/11 mensen zijn opgepakt (Israëli,s die stonden te dansen bv) en mogelijk ook nog andere lieden die ivm 9/11 gebracht kunnen worden.
   Ook is bekend dat die Israëli,s niet bestraft zijn maar terug gevlogen zijn naar hun land en dat geeft aan dat er iets niet klopt.Ook is bekend dat zowel de CIA maar mogelijk ook de FBI is geinfiltreerd door lieden die niet willen dat de waarheid naar buiten komt.
   Daarom ben ik van mening dat er een strijd gaande is tussen instanties onderling en machtige personen binnen en/of buiten die organisaties want er zullen best wel mensen zijn die echt iets tegen misdaad willen doen maar ook lieden die dat niet willen en proberen te voorkomen dat smeerlapperij naar buiten komt.

  1. Mac O Ronie spaghettie en Cheese kaas Cain de broer van was ineens vergeten welk zere been waar aan welke kant zat, zat z’n brace ineens aan de verkeerde kant, hoe ken dat? en hij zou gezegd hebben dat wij geen idee hebben hoe erg hij de pest heeft aan het dragen van zo’n klompvoet geval. Die foto van Chel-sea met die sxy legging en een robocop wit voetje schijnt behoorlijk recent te zijn evenals die van Hillie met dat egale blauwe space pakje dat haar goed staat. Ik las dat er de afgelopen paar maanden een stuk of 4000 Sealed Indictments zijn, die zijn in behandeling en worden nog niet openbaar gemaakt, duizenden meer dan normaal max 1000 in een jaar. Zal dat met die nieuwe wet van Trumpiedumpie te maken hebben, intensieve mensen koe handel inclusief organen vast wel slaafjes vee vervoer naar everywhere en nergens voor hongerige draakjes en heksjes die dat nodig schijnen te hebben voor de vitamientjes en het benzine koper gehalte in het stroperige blauwe koude bloed. The Rolling Stones – No Expectations https://www.youtube.com/watch?v=1rIqBeMZAMc wie draagt er geen enkelband de laatste tijd, een nieuw trendy mode verschijnsel. Ze zeggen dat OppieRrrraah doet alsof ze hetero en goedaardig is, de nieuwe president voor 2020, ik hoop het niet, weinig fiducie in haar of het. http://www.encyclo.nl/begrip/fiducie die Q-Anon zal er wel meer van weten, iemand schreef van ‘zou lachen zijn als Q Trumpie himself blijkt te zijn.. Q anon’s coming Storm a Rothschild’s Coup of America https://www.youtube.com/watch?v=5ThDLb47UkY https://nl.wikipedia.org/wiki/Q_%26_Q ’there seems to be a purge that’s taking place’ https://www.infowars.com/chelsea-clinton-sends-happy-new-year-tweet-to-the-church-of-satan/

 9. Al jaren lees ik zo nu en dan artikelen op WTK, de aardse realiteit kun je nou eenmaal belichten vanuit verschillende invalshoeken. Zonder overal een mening over te hebben is het toch welkom om na te denken over het “andere” perspectief, de kant van de zaak die ik zelf niet bedacht zou hebben. Forumdiscussies op WTK zouden volgens mij bij uitstek geschikt zijn om de verschillende onderwerpen aangedragen in de artikelen van vele kanten te belichten. Simpelweg doordat ieder mens zijn eigen perspectief heeft en dat daarmee ieder mens zijn eigen persoonlijke licht kan laten schijnen op een onderwerp.
  De aardse werkelijkheid wordt nou eenmaal bepaald door ons allen gezamenlijk hier op aarde.
  dat wat wij denken te zien is tegelijkertijd datgene wat wij creëeren.
  De reden dat ik mij tot nu toe nooit heb gemengd in de gesprekken/discussies op deze plek is omdat voor mijn gevoel dit platform gedomineerd wordt door niet zo zeer gesprekken over de inhoud van artikelen maar meer door de strijd die gevoerd wordt door ego’s.
  Een aantal mensen probeert wel inhoudelijke gesprekken te voeren maar die worden al snel weer overschaduwd door een hoop, venijnig ego-gebral. Waarom zijn er mensen die deze site gebruiken om zichzelf op te blazen om indruk te maken op………..ja op wie eigenlijk? Hebben ze in de niet anonieme wereld geen kans om zichzelf naar tevredenheid te profileren omdat ze zich dan onvermijdelijk moeten bloot geven? En moeten we daarom hier horen van de belangrijke buitenaardse connecties van Cozmic en het zakelijke en materiële ozo succesvolle leven van Jenne………………???
  Polariteit is realiteit, donker en licht in evenwicht brengen en houden is onze taak als mensen. “Integratie van de schaduw” wat mij betreft HET thema van deze tijd.
  Maar de schaduw die op dit moment geworpen wordt op de ze site door de regelmatige banale, agressieve en respectloze discussies die hier worden gevoerd maakt dat naar mijn mening het licht hier zal doven. Ik geloof dat liefde en licht uiteindelijk altijd zal overwinnen, echter die moeten dan wel de ruimte krijgen. Wellicht dat Cozmic en Jenne zich samen kunnen terugtrekken op een onbewoond eiland waar ze in een onuitputtelijke strijd kunnen proberen om elkaars ego’ s omver te blazen om vervolgens als verlichte geesten terug te keren om dit platform met hun verkregen inzichten te verlichten.
  Een oproep aan diegenen die Liefde en Licht in zich dragen om vooral hun licht volop hier te laten schijnen en ruimte te geven aan gesprekken met inhoud en respect die een waardevolle bijdrage leveren aan onze beeld vorming. Dan heeft wat mij betreft dit platform zin.
  Maar dit zeggende , het is enkel mijn bescheiden mening, wie ben ik om de sfeer van deze site te bepalen, het is enkel mijn persoonlijke behoefte. Zonder er een discussie over aan te gaan, een ieder ervaart immers de dingen op z’ n eigen manier, ben ik wel benieuwd hoe het door anderen ervaren wordt.

  1. Prima betoog Grace, althans refererend naar de eerste alinea’s. Daarna ga je zaken invullen naar eigen inzicht, prima wat mij betreft, maar het slaat de plank mis en lijkt tussen de regels meer te vermelden dan in de overvloed aan woorden. Terugtrekken op een onbewoond eiland is sowieso een contradictio in terminis want zodra je op een onbewoond eiland gaat wonen is het een bewoond eiland, maar dat terzijde. Ik haalde even uit omdat ik het zat was om jarenlang door een niet nader te noemen insignificant persoon zo ongeveer werd gestalkt en de grond in werd bekritiseerd afhankelijk naar diegene’s gemoedstoestand en alcoholpromilage. Ik heb het lang geprobeerd te negeren, te omzeilen, maar op een gegeven moment is het genoeg geweest. So mote it be.
   Saluti 😉

 10. Het is daar bij de US elite één pot nat. Hoe valt het uit te leggen dat op onderstaande foto Don Trump met pedo Jeff Epstein op Victoria’s Secret-feestje rond dwarrelt?
  Vergeet niet dat zowel D.Trump als B.Clinton zich hebben vermaakt op het privé-Caribische eiland van J.Epstein, waar hij orgieën met minderjarige meisjes zou hebben houden voor het plezier van zijn ‘elite vriendenkring’.
  Blijkbaar wordt dit onder de rader gehouden.
  https://is.gd/nCiPFr

  1. Hier nog Donald Trump’s en Jeffrey Epstein’s verkrachtings-rechtszaak en beëdigde verklaringen. Ten minste vier van de “parties” in 1994 werden bijgewoond door beklaagde Donald Trump. Trump kende Epstein al zeven jaar en wist dat het slachtoffer toen pas 13 jaar oud was. Food for thoughts.
   https://is.gd/rkC12T

 11. Chavera :
  Er gaat meer schuil achter Epstein. Het vliegtuig naar zijn eiland was de Lolita express!!! Epstein hield nauwkeurig bij wie er het eiland bezocht. Er is het beruchte boekje met de namen!!
  Zijn assistente was Ghislaine Maxwell( ja dochter van ….!!!). Zie link hierna :
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4539434/Jeffrey-Epstein-sex-slave-Virginia-Roberts-settles-suit.html#ixzz4iDh9eLMr
  De foto in Uw eerste reactie ken ik. De vrouw, is Ingrid Seynhave, een model uit Vlaanderen :
  http://aanirfan.blogspot.be/2017/07/trump-boys-epstein.html
  Het belangrijkste is echter dat het ganse gedoe een chantage operatie is of was van de Mossad :
  http://thegoodlylawfulsociety.org/mossad-blackmail-ring-linked-prince-andrew/
  http://aanirfan.blogspot.be/2015/01/jeffrey-epstein-mossad-and-9-11.html
  Ik verwijs naar de inhoud van de linken.
  Iedereen die de Lolita express heeft gebruikt is dan ook een potentiëel doelwit voor chantage. Een dergelijk chantage netwerk kan m.i. dan ook verklaren wat op het eerste zicht niet verklaarbaar is. Dit geldt voor iedereen , dus ook voor Trump. Ik houd dus niets onder de radar. Het resultaat zal bepaald worden door wie de strijd zal winnen tussen de clans. In alle geval dank U voor de voorzet… die mijn reactie heeft vergemakkelijkt.

  1. @Sub Rosa Blijkbaar halen we beide onze info van gelijksoortige blogs. Met het onder de pet houden doelde ik meer op de MSM. Dank u voor de links. Steeds meer puzzelstukjes vallen op hun plek.
   https://wp.me/p2cWGR-xL

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.