Advertentie

William Cooper’s erfenis: ‘Behold a pale horse’..


Zelden voel ik me sterk genoeg om een hele YouTube film te gaan zitten kijken. Anderhalf uur achter je computer, afwachtend wat het allemaal gaat worden. En toch lukte het me bij de knarsende opname van de presentatie van William Cooper. Wat deze man te vertellen had in de presentatie, grenst werkelijk aan het ongelooflijke. Via deze link kun je het eerste deel van de presentatie van Cooper bekijken; het zijn totaal 12 delen. (Maar er zijn ook kortere interviews met hem te zien.)

William Cooper vlak voor zijn dood, gefotografeerd op zijn ranch.
William Cooper vlak voor zijn dood, gefotografeerd op zijn ranch.

De kern van zijn betoog: De Verenigde Staten van Amerika zijn een farce. De buitenkant die we allemaal zien, is het grootste toneelstuk waar de wereld jaren naar gekeken heeft. Misschien niet zo vreemd dat Hollywood in datzelfde land ligt.. William Cooper noemt in de YouTube waar ik over spreek, dossiernummers, feiten, data, personen, samenhang van omstandigheden. Mijn mond viel open.

Nou wil je wellicht weten waar het dan allemaal over gaat. Het is niet zo moeilijk te raden, want het gaat precies over datgene waar al jaren over gespeculeerd wordt. UFO’s, buitenaardse contacten, buitenaardse technologieën, Area 51, etc. etc. William Cooper is vermoord. Waarschijnlijk omdat hij te hard de klok liet luiden. Hij werd uiteindelijk vermoord door de lokale sherrif, die met zijn mannen Coopers’ huis binnenviel; een bewapende garde, omdat Cooper lawaai o.i.d. gemaakt zou hebben. ‘Gedood bij verzet tijdens een arrestatie’, was de officiële doodsoorzaak. Tja, zo lusten we er nog wel een..!

Dit artikel is een ‘hoofdartikel van de week waard’. Over het doorbreken van grenzen, over een nieuw bewustzijn en vooral over onderdrukking en manipulatie.. Een gefundeerde introductie naar het werk en die visie van William Cooper, de zoon van een hoge legerfunctionaris.

Mocht je in staat zijn het boek van William Cooper te bemachtigen, doe het! De titel luidt ‘Behold a pale horse‘ en het verhaal is zo ongeloofwaardig, dat je je niet voor kunt stellen, dat iemand dit werkelijk mee heeft gemaakt.. Dat deze ‘werkelijkheid’ zich achter onze ‘werkelijkheid’ afspeelt.. Hier is de introductie van William Cooper. Met heel veel dank aan René Voogt, die dit puzzelstuk in de WantToKnow-puzzel pastte.

Het onderstaande relaas kan zo af en toe wat chaotisch overkomen; bedenk dan dat het een transcript is van een audio-opname van een congres. Uitgewerkt vanuit het Engels en we hebben zo goed en kwaad als het kan veel polijstwerk aan de tekst uitgevoerd. Hierdoor ontstaat een duidelijker beeld van de verborgen informatie die William Cooper onthult.

Er is veel informatie te vinden over William Cooper en zijn uiterst bizarre onthullingen. In feite passen deze exact in het plaatje dat vele anderen ook schetsen. Contact met buitenaardsen, techniek ruilen voor menselijke en dierlijke experimenten, machtsmisbruik, een macht-achter-de-macht, etc.

xx

* * *
X

Speech van William Bill Cooper dd. 17 november 1989
Locatie ‘Life Expo’ in Los Angeles, California.

X

Vrij vertaald door René Voogt.

william cooper“Voor degenen onder u die niet weten wie ik ben, Ik ben opgegroeid in een militaire familie. Mijn familie, mijn voorouders, waren sinds zij naar dit land kwamen, werkzaam voor de regering. Wij hebben gediend in het leger en waren echte patriotten, we hebben gevochten in alle oorlogen, wij droegen zorg over dit land en geloofden in de grondwet van de Verenigde Staten. Wij weten, wat veel mensen niet weten: De grondwet van de Verenigde Staten van Amerika, IS de Verenigde Staten van Amerika! En dat is waarom wij altijd bereid geweest zijn om dingen te doen die nodig zijn om het te bewaren en te beschermen.

Toen ik het ouderlijk huis verliet ging ik bij de luchtmacht, naar het onderdeel ‘Strategisch Lucht Commando’. Als kind had ik verhalen gehoord van mijn vader en andere piloten over Foo Fighters, en UFO’s, vreemde vaartuigen die niet waren gemaakt op deze aarde. En als een kind, hoor je dat in het voorbijgaan, en het is lollig, en je giechelt er wat over, en je gaat weer buiten spelen “Ruimte Mannetje”, en je vergeet het verder weer.

Toen ik bij de Luchtmacht kwam ontmoette ik mensen die hadden deelgenomen aan het herstellen van neergestorte buitenaardse vaartuigen. Dit intrigeerde mij, maar het was meestal pas na een flink aantal flessen bier dat deze verhalen omhoog kwamen, en ik kon me vaak de volgende ochtend, niets meer herinneren van wat die jongens hadden gezegd…

Toen ik de luchtmacht verliet ging ik naar de US Navy (Marine), en dit is waar alles stond te gebeuren. Het was oorspronkelijk de bedoeling om van plek naar plek te gaan in de dienstverlening en service, iets wat heel weinig mensen ooit hadden gedaan. Ik was een heel avontuurlijke, erg gekke  jongeman. Ik dacht dat het een behoorlijk spannend leventje zou worden en ging als vrijwilliger op een onderzeeboot, op de onderzeeër USS Tyroot, SS-416, op een traject tussen het Portland/Seattle gebied en Pearl Harbor, onze thuishaven.

Op deze Pearl Harbor sub basis, waar ik op de uitkijkpost stond, zag ik een schotelachtig vaartuig, ter grootte van een Midden-klasse vliegdekschip, voor degenen onder jullie die niet weten hoe groot dat is, dat is écht enorm. Het vaartuig kwam uit het water op ongeveer twee en een halve zee-mijl van de bakboord boeg, dat is ongeveer 45 graden aan de linkerkant van het puntige einde van de onderzeeër. Het tuimelde langzaam om zijn eigen as, en verdween in de wolken. Het leek langzaam te bewegen voor mij op een afstand van twee en een halve nautische mijlen, maar in werkelijkheid ging het zeer snel, omdat het uit het water kwam, tuimelde een aantal keren, en het was weg!

Vervolgens heb ik het gemeld aan de officier van het dek. Ik vertelde hem niet wat het was dat ik had gezien, want mijn vader had immers geen dwazen opgevoed, en in het geval dat niemand anders het had gezien wilde ik niet de enige gek aan boord van het schip zijn. Dus ik heb de officier van dek gevraagd om me te komen helpen met het in de gaten houden van dat gebied, en dat deed hij, wat normaal is voor officieren op uitkijkposten om elkaar te helpen, als we op de brug op de uitkijk staan, omdat we allemaal samen hangen als er iets ergs zou gebeuren.

De cover van het oorspronkelijk boek van William Cooper: ‘Behold a pale horse’.

Na een paar seconden rondkijken, kwam hetzelfde vaartuig (of wellicht een ander zelfsoortig vaartuig) uit de wolken, tuimelde weer om zijn eigen as en verdween het water in. Ensign Ball was dienstdoend officier, en was letterlijk geschokt! Ik wist ook niets te zeggen?

Zeeman Dejeralimo, die aan stuurboord op de uitkijk stond was ook getuige van dit alles, en Ensign Ball riep vervolgens de kapitein naar de brug; deze werd gevolgd door de chef kwartiermeester en deze bracht een 35mm camera mee. Wij keken tussen de 7 en 10 minuten naar hetzelfde vaartuig (of verschillende vaartuigen die er precies gelijk uitzagen), welke het water betraden en weer verlieten. Het was een ongelooflijke show. We waren allemaal volledig van ons stuk.

Ik weet niet of deze bemanningen wisten dat wij er waren, of als ze er zelfs bezorgd over waren, de vaartuigen hadden geen gloed, waren van metaal, en waren zonder twijfel machines, en werden dus blijkbaar intelligent bestuurd. Ze waren enorm, in de luchtmacht en de marine weet men wat er voor nodig is, om een dergelijke machine te laten bewegen. En ik wist zonder twijfel, en weet dat nu nog, dat deze machine niet gemaakt was op het oppervlak van deze aarde. Want er is niets dat de mens kan maken, dat door de lucht kan vliegen met zo`n snelheid, om haar as tuimelt, en het water induikt en efficiënt verder vliegt/vaart onder de zeespiegel…!

Als je ooit aan boord bent geweest van een vliegtuig, ga dan vervoglens aan boord van een onderzeeër, waarschijnlijk hebben sommigen van u in deze ruimte al eens ooit in het verleden een onderzeeër bezocht, dan heb je zo door, zelfs zonder technische betrokkenheid hoe moeilijk het zou zijn zoiets klaar te spelen. Waar zou zoiets van dat formaat gebouwd kunnen zijn? Het was absoluut wonderbaarlijk.

Het is onnodig te zeggen dat het  mijn leven drastisch veranderde en ik wist dat alle verhalen die ik gehoord had in mijn leven waar waren, en ik begon de wereld vanuit een heel ander licht te zien.

Na de ommekeer

Het was lang daarna dat ik getraind werd als ‘Naval security in intelligence’, en naar werd Vietnam gezonden. Ik werd ingedeeld als kapitein op een patrouille boot, eerst in de DaNang haven, waar de bemanning werd samengesteld voor de multi-miljoenen-kostende-patrouille-boten. Mijn werk was het verzamelen van informatie van het volk dat aan de oevers woonden en van de vissers die de haven passeerden, zodat we de veiligheid van de haven en onze schepen konden waarborgen.

Na ongeveer 5 maanden werd ik naar het noorden gezonden naar DMZ, naar een plaats genaamd Qua Vieaf (sp), aan de Tacan (sp) rivier. Ons basiskamp was aan de riviermonding. We waren maar 3 mijl zuidelijk van de noord Vietnamese grens en onze opdracht was om over de Tacan-rivier te patrouilleren vanaf de monding tot aan Dang Ha (sp) en daarna tot aan Quang Tree (sp) om de stadt Quang Tee af te snijden. Bovendien zouden we het volk op de oevers leren kennen en informatie van hen lospeuteren. Elke avond patrouilleerden we om de veiligheid van de scheepvaart en de rivier te waarborgen.

BILL-COOPER-SHEEP-AND-GOVT-BADHet was aldaar in Vietnam dat ik ontdekte dat er een ontzettende hoeveelheid aan ufo- en allien-activiteiten plaatsvonden. En werd altijd in officiële berichten gemeld als zijnde ‘vijandelijke helikopters’. Ieder van u die ook maar iets van de Vietnamoorlog afweet, weet dat de Noord Vietnamezen geen helikopters hadden en al helemaal niet meer sinds de laatste luchtaanvallen op Noord Vietnam. Zelfs als ze er nog een paar hadden zouden ze nooit zo dom zijn geweest om deze in te zetten boven de Gedemillitarisseerde Zone (DMZ), dat was zeker hun ondergang geworden.

Onze troepen werden zo nu en dan beschoten door deze zogenaamde ‘vijandelijke helikopters’ en ook vijandelijke troepen werden beschoten door deze zogenaamde ‘vijandelijke helikopters’. Zo nu en dan verdwenen personen gewoon. Van één voorbeeld weet ik zeker dat een heel dorp verdween na allien/ufo-activiteiten. De reden dat men de term ‘vijandelijke helikopters’ gebruikte in mededelingen en spoedberichten was omdat je in Vietnam zomaar overspoeld kon worden, maakte niet uit waar je was.

Ze hadden geen Cripto coderings uitrusting meegenomen naar Vietnam, ik praat over het hele systeem. Wat wij deden, we hadden cripto tabellen en door die 24 uur lang te gebruiken zouden die niet goed zijn. Dus dat deden we. Door het niet kunnen gebruiken van de cripto apparatuur moesten we code woorden als ‘vijandelijke helikopters’ gebruiken.

Toen ik Vietnam verliet was ik gehecht geraakt aan het hoofdkwartier van de staf bevelhebber van de United States fleet op Makalapa, Hawaii, die op een kleine heuvel lag welke neerkeek op Pearl Harbor’s mooie witte gebouwen. En ik was speciaal gehecht geraakt aan het ‘intelligence briefing team’ van de commandant van dienst van de United States Pacific Fleet.

Het was tijdens deze ’tour of duty’ dat ik in relatie tot mijn verplichtingen, documenten in handen kreeg welke zo ongelooflijk waren dat het me een behoorlijk tijdje heeft gekost mezelf af te stemmen op het feit of dat wat ik zag wel echt was. Voor iedereen die niet begrijpt hoe ik die informatie onder ogen heb gehad, laat ik u een korte uitleg geven wat ervoor nodig is om beveiligde en geklasseerde documenten in te kunnen zien als je bij het leger of de overheid in dienst bent.

Ten eerste heb je veiligheidsverklaring nodig, en je hebt een verklaring per beveiligingsgraad nodig. In dit geval was het geclassificeerd als ‘Top Secret’, beperkte informatie, welke, en daar kwam ik later pas achter de hoogste classificatie in onze Natie is.

Om dat type beveiliging te kunnen krijgen, is alles wat je nodig hebt een FBI-achtergrondonderzoek van jouw persoon, dat ongeveer een half jaar in beslag neemt. Ze sturen FBI-agenten naar je huis, je oude school, naar al je leraren, je vrienden, simpelweg naar iedereen die jij invult op je beveiligingsaanvrage. Al je oude adressen, je buren, iedereen waar je voor gewerkt hebt, gaan ze langs en dat is soms best beschamend want ze vertellen er niet bij waar ze naar op zoek zijn.  Ze laten gewoon hun identificatie zien en beginnen vragen te stellen, en op die manier kom je er dus meteen achter wie er wel en wie niet je echte vrienden zijn, omdat veel mensen bang worden en denken, Bill heeft net een bank beroofd, ik spreek niet meer met hem.

De grote mastermind zat op zijn troon, eindelijk. George Bush sr. werd directeur van ’s werelds meest geheime macht-achter-de-schermen: de CIA. Hij werd machtiger dan de president, die verantwoording moet afleggen aan zijn volk. De CIA doet alles in het belang van het land, maar vooral ‘geheim’.

Als je het dan eenmaal hebt, heet het een ‘B.I.’. Voor degene van u die een copy hebben ontvangen van mijn CV, kijk op de eerste pagina DD – 214 waar staat ‘beveiligingscertificaat’. Daar zie je de term ‘B.I.’ (Bureau of Investigation) en dat is dus een toegangsverklaring. Nu vanaf dat punt heb je toegang tot alles, inclusief ‘Top Secret’-files en hoger. Aan de hand daarvan word bepaald dat hetgeen je onder ogen gaat krijgen je ook dient te weten voor het werk dat je doet en voor het goed kunnen uitvoeren van je functie.

Ik was toegewezen aan het Intelligence Briefing Team van de commandant van dienst van de Pacific Fleet welke alles diende te weten van het gebied over de operaties die zich afspeelden op een oppervlakte ter grote van de helft van de aardbol, de Indische oceaan, de Atlantische oceaan en al de landmassa’s ertussen in.
En geloof het of niet, als we in oorlog geraken is het de Amerikaanse marine, die de eerste klap toe gaat dienen en daarbij poogt de vijand op afstand te houden. Historisch gezien is het gebruik van kernwapens in zijn soort een afgedaan concept, maar militaire commandanten praten er hoe dan ook toch nog graag over.

Vanwege dit, en je hebt geen idee van de hoeveelheid materiaal en informatie welke een commandant van een bepaald gebied dient te weten. Dat is werkelijk ongelooflijk en hij dient dat bij houden, hij moet er bovenop blijven zitten. Hij moet weten wat er gebeurt, hij moet de juiste beslissingen kunnen nemen. Omdat het menselijkerwijs bijna onmogelijk is voor 1 persoon om dat te doen, hebben ze dus een zogenaamd Briefing Team en het was onze taak om ervoor te zorgen dat de Commandant van de juiste informatie werd voorzien, continu, de hele tijd, op een 24-uurs basis.

En elke ochtend, tussen 8 en 9 uur, dan gaven we hem een briefing die alles besloeg wat er in de voorafgaande 24 uur was gebeurd. Alles wordt vervolgens gepland wat er staat te gebeuren in de komende 24 uur, en alle relevante rapporten van de inlichtingendiensten die we hadden gekregen sinds de laatste informatie die hij nodig heeft om beslissingen te nemen, en door te spelen aan zijn medewerkers die dat moeten weten.

Af en toe kregen we berichten die als ‘Top Secret, Magic’ waren gemarkeerd, ‘Beperkte Informatie’, die op een zodanige wijze gecodeerd werd dat alles wat je had, waren de antwoorden op vragen waarvan je niet wist wat de vragen waren, zodat je echt niet wist waar de boodschap nu om ging.

‘Project Grudge’ en ‘Operatie Majority’.

Uiteindelijk kreeg ik 2 documenten in mijn bezit, een ervan genaamd ‘Project Grudge’ en een ander genaamd ‘Operatie Majority’.  Project Grudge bevatte de geschiedenis van de betrokkenheid van Aliens sinds ca. 1936 en het sprak ook over de betrokkenheid van Duitsland met een gecrashte buitenaardse schijf die zij hadden geborgen in 1936. De Nazi’s waren inmiddels bezig geweest met een poging om de technologie te dupliceren.

Daar waren ze nog niet in geslaagd, ondanks alle WildWest verhalen hierover. Als ze succesvol waren geweest, zouden we de oorlog niet hebben gewonnen natuurlijk! Deze wapens zijn simpelweg niet te verslaan! Je kunt ‘niets’ met onze ambachtelijke vliegtuigen, daar hoeft je zelfs niet eens aan te denken met de huidige moderne vliegtuigen! Maar als Duitsland toen succesvol was geweest, had er nu een Duitse vlag op de voorzijde van dit podium gestaan.

De covertekst van het boek van William Cooper 'Behold a pale horse'.
De achterzijde van het boek van William Cooper

Ze maakte een aantal vorderingen. Toen gingen we naar Peenemünde [SP] we veroverde er documenten, we namen een aantal wetenschappers, en kregen wat hardware. De Russen namen ook een aantal documenten, een aantal wetenschappers, en wat hardware.
Het duurde tot 1947 dat we een heel vaartuig konden buitmaken, een heel vaartuig, niet helemaal gebruiksklaar maar het was compleet. En dat vond plaats in de buurt van het stadje Roswell, New Mexico. Er werden daar ook dode aliens geborgen bij het vaartuig.

In Project Grudge zag ik foto’s van die dode vreemdelingen uit het vaartuig, ik zag foto’s van levende wezens, ik zag foto’s van autopsies, inwendige organen; ik zag foto’s van de vreemdeling ‘EB’ [of Ebe] genoemd, die in gevangenschap werd gehouden van 1949 tot 2 juni 1952, toen ‘hij’ stierf. Ik heb de totale geschiedenis gezien van wat ze tot dat moment bij elkaar hadden weten te sprokkelen, van incidenten tot zelfs uit de jaren 1800 welke betrekking hadden tot buitenaardse wezens en hun vaartuigen.

Ik zag de namen van de projecten. Ik zag een project om met buitenaardse geborgen vaartuigen te vliegen, die intact en onbeschadigd gevonden en geborgen waren, sommige daarvan werden helemaal intact en onbeschadigd gevonden.. Hoe dat kan? Ik heb werkelijk geen idee.

Het heette ‘ Project Redlight, ‘en werd in eerste instantie getest op de Tonopah-testplane in het Nevada testgebied en werd vervolgens verplaatst naar een speciaal gebied, wat in opdracht van president Eisenhower werd gebouwd, het zogenaamde “Area-51,’ codenaam ‘Dreamland’, in het “Groom lake” [SP] (droog merengebied) van de Nevada-testplane, in een geheime presidentiële ‘Executive Order’.

Het gebied bestaat niet officieel, als je het iemand vraagt, of als je brieven schrijft aan de regering, zullen ze u vertellen dat het niet bestaat. Maar als je erheen gaat zie je ze op verschillende plaatsen vliegen, ‘kijk’ goed en je ziet ze, jij weet dat ze daar zijn, maar volgens de regering bestaan ze dus niet…

Het project om te vliegen, om deze vaartuigen te testen, ging door tot ergens in 1962 toen een vaartuig explodeerde niet ver van het testterrein, in de lucht, de explosie werd gezien vanuit 3 staten; de piloten werden gedood. Niemand had een idee wat er was gebeurd of waarom het vaartuig explodeerde, maar ze zetten het project Redlight stil “tot een latere datum dat de aliens ons drie schepen leverden met bemanning om ons te helpen leren om te gaan met deze vaartuigen.

Dat project is afgerond, en we hebben nu niet alleen alien-vaartuigen waarmee we vliegen, we bouwen ze inmiddels zelf, met behulp van verkregen technologie, sommige van de UFO’s gezien door mensen in de Verenigde Staten, en misschien ook elders, worden gevlogen door personeel van de Verenigde Staten.

Dit kan bij u aankomen als een schok. We hebben de technologie welke veel verder gaat dan ons verteld word. Veel van onze hedendaagse ontwikkelingen stammen af van deze technologie, sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog. Het gevolg van de uitwisseling van technologieën die plaatsvond in het gebied ‘Area-51’ op dagelijkse basis … en dat gebeurt dus nog steeds.

Toen James Oberth, professor Oberth met pensioen ging, velen van u weten niet wie hij was.. … niet al te veel ruimtedeskundigen hier… Professor Oberth was waarschijnlijk een van de grootste raketwetenschappers die ooit geleefd heeft. Toen hij met pensioen ging , gaf de overheid hem een speciale prijs en was er een persconferentie, met allerlei ceremonie. Toen hij opstond om te spreken zei hij: “Heren”, en ik citeer professor Oberth: “Heren, we kunnen niet garant staan voor alle technologische ontwikkelingen die we in de afgelopen tien jaar hebben gehad. We hadden hulp” en daar stopte hij…

“Eén van de verslaggevers hief zijn hand en zei:” Professor Oberth, kunt u ons vertellen waarmee andere landen ons hebben geholpen? “

Oberth sprak toen: “Het waren die kleine mannetjes uit de ruimte” en keek vervolgens naar beneden en zou verder geen commentaar meer geven. Dat gebeurde in 1959. Ik kan doorgaan en doorgaan, maar vanwege de tijd is dat onmogelijk.

Ik kan u zeggen dames en heren, dat er allerlei zaken al een hele tijd spelen, we maken een snelle vooruitgang als we dit allemaal zouden openbaren. Sinds ik begon met spreken, komen de mensen in snel tempo uit hun schulp, mensen die weten en stukjes van deze puzzel hebben, helpen ons om het als een geheel samen te stellen, omdat ik zelf ook niet alle antwoorden heb.
Ik zag heel veel materiaal, ik herinner me er heel veel van, maar er zijn desondanks waarschijnlijk toch kleine foutjes in mijn geheugen ingeslopen, echter ik garandeer u dat deze minimaal zijn, als ik ze al gemaakt heb.

Jason Society
We hebben onlangs, voor degenen onder u die niet geloven dat de Jason Society van de Jason Scholars, in het geheim als groep bestond, een brief van het Pentagon in handen gekregen, met 51 namen van de Jason Scholars; in feite een bekentenis van het Pentagon. Deze lijst die zij in bezit hebben, onder de hoogste veiligheidsmachtiging in de natie, een toelating van het Pentagon, dat zij in het bezit zijn van een rang protocol van de vice-admiraal, en worden als zodanig behandeld op een militaire installatie of in een regeringskantoor.

Er staan 6 Nobelprijswinnaars op die lijst, en dat zijn de elite van de elite van de wetenschappelijke wereld; zij zijn de enigen die echt de waarheid weten over de technologie van vandaag en over de echte wetenschap van de fysica. Kinderen wordt op school telkens het verkeerde geleerd… Als u uw kinderen naar school stuurt om natuurkunde/wiskunde te leren is dat weggegooid geld omdat er dingen geleerd worden die niet zullen werken, het is niet waar, het is niet echt. De zwaartekracht is bijvoorbeeld niet wat we denken dat het is. Er is een theorie! We weten al wat het is, het is wat deze vaar/voertuigen doet functioneren. Het is absoluut ongelooflijk wat er gebeurt.

Hoeveel van jullie volgen de show met Billy Goodman op KVEG uit Las Vegas? Voor diegenen die dat niet doen, zou ik er elke avond proberen op af te stemmen tussen 10 uur en 1 uur op de 840 AM radio. Elke avond zijn er onderwerpen die geen enkele andere media in de Verenigde Staten zal bespreken, elke avond behalve op zaterdagavond. Het is de enige show die u kunt bellen en kunt praten met een andere bellers, je hebt drie minuten om te zeggen wat je zeggen wilt, zolang je niet vloekt of iemand beledigd. En elke avond helpen zij om dit hele verhaal bloot te leggen.

Toen John Lear en ik voor het eerst vertelden wat er gaande was bij Groom Lake, zei iedereen: “Je bent gek, er is niets aan de hand bij Groom Lake!” De luisteraars van Billy Goodman radio show stelden echter een excursie samen en gingen naar Groom Lake met z`n allen. Sindsdien gaan zei er iedere avond kijken naar testvluchten van de vliegende alienvaartuigen..!

De eerste nacht hadden ze daar100 mensen. En 100 mensen zagen daar 4 buitenaardse vaartuigen capriolen uithalen die geen enkel ander vliegtuig of helikopter kan uitvoeren. Ze vertellen nu dus niet meer dat er niks gebeurd op Groom Lake.
Wat ons nu vertelt wordt, is dat zoiets als alliens niet bestaan, het zijn allemaal geheime regeringsprojecten. Dat is verder OK, we zullen eventueel bewijzen dat ook dat verzonnen is. Het kost alleen extra tijd, omdat er niets naar buiten komt wat we horen te weten, en daar ben ik echt niet blij mee.

Nu, als je wilt zien wat er op het moment gebeurt, blijf dan je films kijken, blijf kijken naar tv-commercials, je buitenaardse programma’s op televisie, lees Streiber Whitley’s Majestic (document), dat onderdeel is van het rampenplan genaamd ‘Majestic’ om de reactie te testen van de bevolking op de aanwezigheid van buitenaardsen op aarde.

Ik heb net m`n studie klaar van het boek van Whitley Streiber’s Majestic, en ik ga je nu vertellen dat het merendeel van de documenten daaruit, welke hij aanhaalt als fictie, echte documenten zijn die recht uit ‘Project Grudge’ komen. Het is deel van de overheid`s campagne om informatie te lekken op een manier dat ze het altijd kunnen ontkennen dat het echt is. Er is maar een ding mis met de informatie in dat boek, namelijk de verhalen van de personages erin, daar weet ik verder niets over.

Waar ik het over heb zijn de vermeende regeringsdocumenten die hij in dat boek gebruikt; ik vertel je vanavond dat ze echt zijn. Dat zijn enkele van dezelfde documenten die ik zag in Project Grudge tussen 1970 en 1973, waar we ons over verbaasden, nu weten we dat Whitley Streiber werkt voor de overheid. En we hadden een vermoeden, want in het begin van zijn boek stelt hij dat hij aan informatie werd geholpen door het onderzoeksteam van Moore, Shanderey en Friedman. William Moore heeft publiekelijk toegegeven op 1 juli dat hij een agent is van de Amerikaanse regering, en we weten dat de anderen dat ook zijn.

Dit gaat allemaal uitkomen, en de reden dat ze het doen zoals ze het doen, is omdat ze weten dat u er eventueel toch achter zult komen dat het waar en echt is.. Ze proberen het ongevoelig te maken, zodat u niet geschokt zult zijn, en er geen ineenstorting van de maatschappij zoals wij die kennen plaats zal vinden, zodat de religieuze structuur niet in stukken valt, en de aandelenmarkten niet gek worden, want dat was hun oorspronkelijke angst.

Nu, er is niets wat we kunnen doen aan dat laatste, omdat het al gebeurd is, zullen er segmenten van de bevolking zijn die de buitenaardsen zullen aanbidden, ook al zijn ze niet anders dan ons, ze zijn gewoon van ergens anders, en kunnen er een beetje anders uitzien. Het zijn geen goden. Maar er zijn mensen die de buitenaardse wezens aanbidden en voorspelden dat dit zou gebeuren, toen ze het geheime stempel op al deze zaken tegenkwamen.

Drugs als financieringsbron

“Weet je, er is echt niets mis met wat er gebeurt met uitzondering van deze drie dingen.”

(Cooper vergat het derde ding te vermelden, of zat op een zijspoor, of heeft het opgenomen in het tweede.)

Nr. 1, toen ze besloten het geheim te houden hadden ze natuurlijk wel bronnen nodig om het geheime verhaal te financieren, ze konden het niet publiek bekend maken, noch aan het Congres. Ze besloten om het te financieren met de invoer, en de verkoop van drugs. In de documenten die ik las, in Operatie Majority, werd er nadrukkelijk op gewezen dat toen George Bush sr. de president en CEO van Zapata Oil was, dat hij, in samenwerking met de CIA, de eerste grootschalige invoer van drugs dit land in organiseerde vanuit Zuid-en Midden-Amerika door vissersboten, naar de voor de kust gelegen olie-platforms van Zapata Oil. Vandaar naar het strand, daardoor konden alle controle van douane-inspecties en rechtshandhavingautoriteiten van welke aard dan ook, worden omzeilt!

En het gaat nog steeds door; ze brengen nog steeds drugs het land in, in beperkte mate, maar op diezelfde manier. Een andere manier is door middel van CIA-vliegtuigen, die hun basis hebben op Homestead [SP] luchtmachtbasis in Florida. We hebben beëdigde verklaringen van luchtverkeersleiders die de vliegtuigen binnen leiden, die ervoor hebben gezorgd dat ze niet werden gestoord op welke manier dan ook. We hebben beëdigde verklaringen van het personeel van Homestead Air Force Basis die zeggen dat de vliegtuigen zijn bezocht door Jeb Bush, de zoon van George Bush. We hebben beëdigde verklaringen van mensen die werken in de Golf van Mexico, op deze, voor de kust gelegen boorplatformen. In deze verklaringen staat aangegeven dat de drugs inderdaad op deze manier worden binnengehaald. In elk geval een groot deel van de drugs gaat via de booreilandenroute.

Uit het publiek kwam een duidelijk opmerking:  “Just say no” (zeg gewoon nee)

Pardon? Ohh ja! Zeg gewoon nee! Nou dat is wat we gaan doen dames en heren met uw hulp. We gaan nee zeggen, nooit meer! En jullie moeten dat doen, jullie moeten handelen. of toekijken hoe je land de afgrond in gaat. Nu, dit is één geval van wat er mis is. Het volgende dat er mis is, is om het geheim te houden. Ze doden heel veel mensen die probeerden dit naar buiten te brengen. En als ik het niet had gedaan op de manier waarop ik het heb gedaan, zou je mij hier nu niet meer zien lopen of staan op deze aardbol.

Ze vermoorde president Kennedy, voor degenen onder u die de film nog niet hebben gezien, die zal ik u laten zien, op de video, is te zien wie de president neerschoot en waarom. Tussen ’70 en ’73, in Operatie Majority werd woord voor woord bevestigd dat president Kennedy MJ-12 duidelijk opdracht had gegeven dat ze de invoer en verkoop van drugs aan het Amerikaanse volk diende te staken, en dat hij wilde dat ze een plan zouden opstellen om de aanwezigheid van vreemdelingen bekend te maken aan het Amerikaanse volk en dat voor het einde van het komende jaar. Zijn moord werd bevolen door het politieke comite van de Bilderbergers.

John Kennedy als schietschijf in de open limousine, zonder geheim agenten op de achterbumper. Voorin zit de chauffeur, waarvan William Cooper claimt dat hij IN de auto één of meerder schoten heeft gelost op president John Kennedy.

MJ-12 zette het plan op en voerde het uit in Dallas. Het ging om agenten van de CIA, divisie-5 van de FBI, de Geheime Dienst, en de Office of Naval Intelligence. President Kennedy werd vermoord door de bestuurder van zijn auto, zijn naam was William Greer, hij gebruikte een wapen zonder terugslag, elektrisch bediend, het door gas aangedreven moord wapen werd speciaal gebouwd door de CIA om mensen mee te vermoorden op korte afstand. Hij vuurde een explosief propje, dat een grote hoeveelheid gif ïnjecteerde in de hersenen, en dat is de reden waarom de documenten verklaren dat de hersenen van president Kennedy werden verwijderd. Als je de zaak hebt bestudeerd, vind je inderdaad dat zijn hersenen waren verdwenen.

De reden daarvoor was dat ze niets van de deeltjes terug zouden kunnen vinden in zijn hersenen van het geexplodeerde propje wat overtuigend bewijs zou zijn geweest dat Lee Harvey Oswald niet de moordenaar was. In feite heeft Lee Harvey Oswald nooit één schot afgevuurd, hij was simpelweg de pineut!!.

Cooper zweeg even, en een dame in het publiek vroeg een voor de hand liggende vraag. “Waarom bent U nog niet vermoord? “
“Als ze me nu hier ter plekken zouden vermoorden wat zult u dan denken?” antwoordde William Cooper.

“Dat u hier de waarheid spreekt”, antwoordden verschillende mensen.

Ik heb ze precies waar ik ze hebben wil. Als ze me aanraken zal iedereen die mij ooit hoorde spreken, totaal uit z`n dak gaan van woede. Hij zal weten dat alles wat ik heb gezegd waar is. Zolang ze me niet aanraken zullen er altijd sommigen van u zijn die het zich af zullen blijven vragen. Uiteindelijk zullen we voldoende bewijs uitbrengen en je zult hier tijdens de workshop een heleboel van te zien krijgen dat het waar is. Het is echt. Het gebeurd!!

‘Oke, ik heb geprobeerd een heleboel dingen te openbaren, in het kort, want het is onmogelijk nog meer te openbaren in 45 minuten. Mr Cooper kondigde daarna de geplande workshop voor de volgende dag aan waarin tastbare bewijzen kunnen worden gezien. Hij opende vervolgens het woord voor vragen en antwoorden.

Een gedempte vraag werd nauwelijks gehoord vanuit de voorkant van de zaal, maar hij werd beantwoord:

“Hoe zit het met alle mensen in de pers en anderen in Dallas die de moord hebben gezien? Konden die niet vertellen waar het schot vandaan kwam? Waarom komen ze niet naar voren? Er moeten er genoeg zijn.”

“Er was, we weten dat er tenminste 18 getuigen waren welke allen vermoord zijn binnen 2 jaar na de gebeurtenis. De kans dat zoiets gebeurt is 1 op 300.000 triljoen,” antwoordde Cooper.

Opnieuw een gedempte vraag, “Waarom heeft de bestuurder Kennedy neergeschoten?”

“Omdat die andere uilskuikens misten! Er werden in totaal drie schoten afgevuurd op president Kennedy, 1 raakte hem in de keel en was niet dodelijk, en twee kogels raakte John Connelly [sp]. De ene die werd afgevuurd kwam vanaf de heuvel en raakte de president in de keel. De andere twee schoten kwamen van achter de limousine en dus niet uit het school (bibliotheek) gebouw, en raakte gouverneur Connelly. Gouverneur Connelly, welke in intelligence community kringen, bekend staat als een allesweter, omdat hij na die twee treffers nog steeds zijn mond dicht houdt.

“Hoe kan het dat de bestuurder, zittende op de voorstoel, aan de linker zijde van de auto, de rechterzijde van Kennedys hersenen eraf kon knallen, als de kogel inderdaad binnendrong, dat zou praktisch onmogelijk zijn geweest …” zei een andere persoon.

Voor al diegenen onder u die hebben geluisterd naar al deze talkshow hosts, wiens taak het ook is om een talkshow host te zijn, en die geen onderzoek hebben gedaan naar dit alles, als je naar de workshop komt, zal ik je laten zien, op band, hoe het werd gedaan. U zult zien dat Kennedy in feite onderuitgezakt was tegen Jackie, zijn hoofd draaide [deze richting], het was zeer eenvoudig, het was gemakkelijk en u zult het met eigen ogen zien.

Nog een gedempte, zonder microfoon gestelde vraag van een lid uit het publiek vroeg: waarom niemand anders naar voren was gekomen met de informatie die de heer Cooper verspreidt, en waarom zij die het wisten het zolang geheim hadden gehouden.

Antwoord van Cooper: “Dat is niet zo, ik heb het er nu over. Bill Engels sprak er acht jaar geleden over, maar iedereen lachte om Bill Engels. John Lear’s sprak er zo`n drie jaar over, en iedereen lachte ook hem uit. Nu zijn er zoveel mensen die erover praten, mensen beginnen te luisteren, en dat werd ook tijd ook. Het werd ook tijd dat men stopte ons voor gek uit te maken, en dat is ook precies wat ze denken dat wij zijn (gek), maar wij bewijzen het ze elke dag weer.”

De volgende vraag ging over de alien-technologie: “Is er nog niet iemand anders [anders dan de overheid] op de proppen gekomen met de energie-technologie die de aliens hebben? ” Hierop antwoordde de heer Cooper: “Er zijn al heel wat mensen die naar voren zijn gekomen maar ze zijn allemaal gestopt, en ze zullen allemaal worden gestopt. Want zodra je het hebt, heb je je eigen gratis energie. Als u gratis energie hebt, hebben zij geen macht meer over je. Begrijp je? Dat is waarom ze stoppen.”

Vraag: “In de film van de moord, welke zeer goed is onderzocht door deskundigen, wordt niet geconcludeerd dat de bestuurder van Kennedy hem neerschoot?”

Hierop was het antwoord van Cooper: “Onderzocht door wie? In de meeste films die u kunt kopen, is dat segment er uitgesneden, en u kunt het altijd vertellen tegen de persoon rennend op de achtergrond, ze zullen hierheen rennen en plotseling komen ze allemaal al rennend hier naar beneden.

“U ziet in de meeste clips die u ooit hebt gezien op televisie, of in de films, of die waarvan je in staat was om ze in uw handen te krijgen, zie je dat Willem Greer begint te draaien als dit … ‘, dan een gedempte opmerking uit het publiek, waarop Cooper antwoordde: “Dat is omdat ze het eruit sneden! ik wed met de meesten van u, elke keer dat u de clip hebt gezien op televisie, dat u nooit keek naar de bestuurder. Als je echt eerlijk bent tegen jezelf, en tegen mij, weet je dat de ogen recht op Kennedy gericht zijn..”

Met de ontwikkeling van de Stealth-techniek, die het voor vijandelijk radar bijna onmogelijk maakt, om vliegtuigen waar te nemen, verkreeg de VS in één klap weer de positie van militaire wereldmacht. Hoe kon de VS in een uiterst korte periode, deze uitzonderlijke techniek ontdekken en ontwikkelen..?

Een vrouw vroeg of de buitenaardse technologie wordt gebruikt in de hedendaagse militaire uitrusting en werd beantwoord door de Russen bijvoorbeeld.
Cooper: “Er is veel buitenaardse technologie in de Stealth bommenwerper, dat klopt. De Stealth Fighter vloog al gedurende 10 jaar voordat we wisten dat die bestond.”

Een volgende vraag vroeg meer duidelijkheid naar wat we konden doen. “Voordat u ons allen verlaat, en ons achterlaat in een bos, wat kunnen we allemaal doen om te helpen dit allemaal aan het licht te brengen?”

Een enkel woord, ‘opstand’, werd afgegeven door verschillende luisteraars gelijktijdig, maar Cooper antwoordde:
“Geen opstand. Wat u moet doen is wat u lang geleden al had moeten doen. Je moet meedoen met uw regering. Het eerste wat je moet doen is het aanschaffen van een kopie van de grondwet, waarvan ik weet dat de meeste van u die niet in huis hebben, en als ik rond zou gaan in deze zaal en vraag elke persoon wat de grondwet zegt, dan kunnen de meeste van jullie mij niet eens kunnen vertellen wat de grondwet zegt vanaf een kassabonnetje van de supermarkt. En dat is de waarheid! En dat is uw land.

Dus als je niet weet wat de Grondwet is, dan ben je al dood, dus het eerste wat je moet doen is ervoor zorgen dat je een kopie krijgt van de Grondwet. Het tweede wat je doet is die grondwet bestuderen! Het derde wat je doet is het bellen van uw senatoren en congresleden, en de president van de Verenigde Staten, leun op hen, en vertel ze wat er speelt.

Tenzij we de overheid weer in orde krijgen, en tenzij we eindelijk de waarheid beginnen te krijgen, en dan bedoel ik de hele waarheid, en niet meer van deze flauwekul. dit is de laatste baan die ze ooit zullen hebben, punt uit. En ik zal er alles aan doen wat in mijn vermogen ligt om ervoor te zorgen dat het uitkomt.

En dan, blijf ze regelmatig schrijven, vertel continu hetzelfde. En als ze dan in uw omgeving zijn, op kantoor, neem dan een kleine delegatie mee en ontmoet ze, en laat ze begrijpen dat ze in armoede zullen leven omdat ze geen baan meer hebben tot de dag van de verkiezingen. U ziet, de geheime regering kan de uitvoerende macht bezitten, maar jullie, het volk, ieder van jullie, het congres is van ons, en het Congres maakt de wetten, en het Congres kan de gehele uitvoerende macht beschuldigen.

U hebt ook het recht om een petitie te houden tegen de regering voor herstel van het toegebrachte letsels. Dus u heeft macht, u bent gewoon vergeten dat u machtig bent, ben je vergeten dat u stem macht betekend elke keer als je die bij een verkiezing afgeeft, die stem weergeeft u macht. Die stem heb je niet gegeven aan een macht zodat diegenen je kunnen ondermijnen, de Grondwet vernietigen en het land ten onder laten gaan.”

Een meneer vroeg toen: “Wat werd er verhandeld/geruild voor de allien technologie?”

“Mensen en dieren” antwoordde Cooper bondig.
Een andere man vroeg of de Sovjet Unie hierin ook verzeild is, en op welke manier dan ook?

“De Sovjet-Unie en de Verenigde Staten van Amerika zijn nauwe bondgenoten al sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog en hebben nauw deelgenomen aan de geheime ruimte programma`s al die tijd. De Sovjets hebben hetzelfde als wij hebben, ja. Wat je nu ziet gebeuren in de Sovjet unie, is niet het gevolg van mensen die opstonden en zeiden: ‘We willen vrij zijn’.

Het is het resultaat van de internationale bankiers welke zeggen: breek de grenzen open, en ontmoet het westen halferwege, geef je mensen wat vrijheid, het Westen zal enige vrijheid van hun mensen afnemen, zodat ze een één wereld economisch systeem kunnen samenstellen, welke alle macht zal hebben. Dat is wat er gebeurt! En als je het niet geloofd, steek je kop uit en ga zoeken!”

Een vrouw vroeg toen “Waarom werd Kennedy vergiftigd met het propje? Veel van zijn hersenen werden er zo-wie-zo uit geblazen.”
Cooper: “Het propje vergif? Als je iemand wenst te vermoorden, heb ik één ding heb ik geleerd en ik leerde het echt goed, en leerde het nog beter toen ik in Vietnam was, als je iemand gewoon neerschiet wil dat niet zeggen dat ze dood gaan. En als ze niet dood gaan, dan zullen ze gek worden. En als ze dan een wapen hebben, dan ben jij dood.

Dus je het in 1 keer goed wilt doen. Dus als je echt iemand wilt vermoorden dan speel je niet in het rond. Als je echt iemand wilt vermoorden, dan dood je hem, en speel je niet, je zorgt ervoor dat als je schiet dat ze ook neer gaan. Dan zijn ze dood. Op die manier kunnen ze jou geen pijn meer doen. Ze kunnen je totaal niet meer kunnen kwetsen.”

De volgende vraag was helaas totaal onverstaanbaar, maar dankzij Cooper’s attente toehoorders, kwam de vraag toch bij Cooper.

“De eerste maanlanding was op 22 mei 1962 … of neem me niet kwalijk, dat was de eerste landing op Mars. Sorry, 22 mei 1962, was de gevleugelde sonde die een hydrozine propeller gebruikte, vloog ongeveer drie keer rond en landde weer op 22 mei 1962, het was een gezamenlijke Verenigde Staten/Russische streven. De eerste keer dat we landden op de maan was ergens in de … waarschijnlijk midden ’50 jaren, want op het moment dat president Kennedy verklaarde dat hij wilde dat een man voet op de maan zou zetten aan het einde van het decennium, toen al hadden we een basis daar. Wat is er met Mars? “, was toen de snelle vraag..

“Op Mars hebben we ook al een basis” antwoorde Cooper kalmpjes.

“Wanneer gebeurde het dat we die hebben gevestigd?”

“Ik weet de datum niet exact, maar weet wel de project namen, dat waren Adam en Eva.”

“Hoelang weet u dat al?”

“Nou, ik heb het publiek geopenbaard, voor het eerst op 2 juli 1989. Binnen 3 weken dat ik het bekend had gemaakt in het openbaar, liet de regering op haar beurt, met veel tamtam, om het Amerikaanse volk niet naar me te laten luisteren, naar buiten brengen dat ze van plan waren een basis op de maan en een kolonie op Mars te bouwen.
Nu, drie dagen voorafgaand aan deze bekendmaking, zeiden vertegenwoordigers van NASA: “We kunnen nooit een kolonie hebben op Mars, en het is onmogelijk dat er een kolonie op Mars bestaat omdat Mars een dode planeet is.”

“En dat is het niet, het is GEEN dode planeet, ze hebben tegen je gelogen over Mars.

“Mijn naam is Dave en ik ben een vertegenwoordiger van het Crystic Instituut, en ik zou graag willen weten waarom het was dat toen we een vertegenwoordiger naar u thuis stuurden, op uw verzoek, waarom u faalde alle beweringen met documenten te staven.”

bill cooperHet antwoord van William Cooper:
“Op de eerste plaats was het niet op mijn verzoek, ik heb nog nooit in mijn leven contact opgenomen met het Crystic Instituut. Ik was op de Carol Hemingway Show, zij nam contact op met het Crystic instituut, zij vertelde Daniel Shehan [SP] dat ik iets zei over Bush en drugs in deze show. Hij belde me en vertelde me dat hij een onderzoeker wilde sturen, in feite vroeg hij me zelfs de onderzoeker te helpen, omdat hij nieuw was in dat werk, zijn naam was Wayne Nelson, een echte heer, hij verbleef 2 dagen bij mij thuis, sliep 2 nachten op mijn bank en ik gaf hem alles wat ik had.

Ik heb Daniel Shehan nooit verteld dat ik documenten bezat, en ik heb nooit tegen Wayne Nelson gezegd dat ik documenten had. In feite, wat ik Wayne Nelson zei was, en ik citeer, ‘Wayne, als ik de documenten in mijn bezit ZOU hebben, dan kon ik het niet toegeven en ik ken je niet van Adam, en ik ken Daniel Shehan niet van Adam en wat laat jou denken dat ik ze jou zou geven.

Aan wie geef ik ze en hoe snel zullen ze verdwijnen, dat was mijn eerste gedachte. Wayne Nelson kwam ook naar mijn huis met een stapel documenten zo dik, ook ter onderbouwing van de aanwezigheid van buitenaardse en buitenaardse vaartuigen op deze planeet, en ze houden het geheim, omdat ze bang zijn dat iemand zal lachen om hen, waardoor ze hun geloofwaardigheid verliezen.

We hebben een aantal patriotten nodig in dit land, en dan niet de mensen die proberen om een naam te maken voor zichzelf, die proberen een aantal drugskoeriers te ontbloten, want dat zijn gewoon de stro mannen. De echte boeven zitten in het Witte Huis! En dat kun je tegen Daniel Shehan zeggen.”

“Waarom heeft Jackie Kennedy geen aangifte gedaan (tegen de dader)? ” Vroeg een andere toeschouwer.

Cooper: “Bij wie zou ze dat kunnen doen? De Geheime dienst vermoorde net haar man, terwijl die waren aangesteld de president te beschermen. En dan ook nog wie had haar kinderen? Dezelfde Geheime dienst had haar kinderen op dat tijdstip.”

“Was het vaartuig bij Roswell, New Mexico, niet vernietigd en werden niet alle buitenaardsen gedood?” vroeg een andere jonge man.

Cooper: “Alle alliens waren dood maar het vaartuig was niet helemaal vernietigd. Het was zwaar beschadigd ja.”

Een oudere man vroeg: ‘Betekent dit dat Alternative-3 waar is?”

Cooper: “Jazeker, Alternative -3 is waar en Alternative 2 ook.”

Dan steekt een oudere man zijn hand op en zegt iets onverstaanbaars; maar Cooper herkende de man blijkbaar en vraagt de man naar het podium te komen om tot het publiek te spreken.

“Wat ik zei was, dat ik hem [Cooper] zeer dankbaar ben voor het naar voren komen en te vertellen. Veel van mijn vrienden hier weten dat ik betrokken was bij de Verenigde Staten Special Forces, UFO Traceer onderzoek uit de jaren 1971 tot 1975.

Mijn naam is Richard Murray, ik was gestationeerd op de 71e Tac Control Flight, McDill Lucht Macht Basis, Tampa, Florida. Wij waren het ‘Mobiel Radar Commando,’ dat strijd en oorlog`s klaar was. We konden binnen 1 uur aan boord van vliegtuigen worden geladen en vele malen werden we naar gebieden gebracht [to] om de radar op te zetten. Heel wat keren werden we opgesteld in en rond Engeland`s [SP] Luchtmacht bases. Dat is waar ze de specifieke temperaturen van het weer kunnen veranderen (weercontrole), en waar ze diverse vliegtuigen kunnen testen op krimp- en afmetingsveranderingen tijdens de wisselende temperatuur.

Dat u het weet, ik ben tot tweemaal toe gemaand me mond te houden in 1982;  uiteindelijk hebben ze zelfs het leven van mijn ouders bedreigd, en dus verstopte ik me en bleef een tijdje rustig, en toen werd Wendel Stevens van de straat gehaald… Zomaar! En heb ik me een tijdje verstopt, en besloot pas om terug te komen toen ik hoorde dat deze man [Cooper] met zulk een hoge rang als hij had, ook in de openbaarheid trad. Ik voelde het juist om je beweringen en hetgeen wat je te zeggen te bevestigen; alles wat je hier vandaag hebt gezegd, heb ik gehoord achter gesloten deuren.

En jij legde voor mij echt de link naar de Kennedy-moord. En er zijn nog een paar linken die verder moeten gaan met het ‘Columbia kartel’ en het witwassen van geld. Ik denk dat er meer dan één kartel bij betrokken is, ze schakelen er één uit, zodat een andere de macht oppikt, het lijkt erop dat het op die manier werkt.

De lezing was in wezen voorbij.
De “Alternatieve-2 en Alternatieve-3” die werden genoemd in het kort zijn (nu kunnen we slechts gissen) twee overheids rampen scenarios’. Vooral om het uitroepen van de politistaat mogelijk te maken en de Grondwet opzij te zetten op grond van een veronderstelling dat een terroristische groep het land zou zijn binnengekomen met een nucleair wapen. En met plannen om deze bom te laten ontploffen in een grote stad.

Alle dissidenten zullen worden opgepakt en in concentratiekampen worden geplaatst, de pers en de media zullen worden genationaliseerd. Dit allemaal, als de informatie naar buiten komt voordat ze het willen, of als de aliens een poging doen voor overname, en als 2e een ander gedetailleerd plan bevat ter vertraging of het vrijgeven van deze informatie, de ‘exacte details’ heb ik waarschijnlijk toch verkeerd.

Heer Cooper is een man die rond de 50 lijkt te zijn , van middelmatige lengte en gewicht, en was gekleed in makkelijk zittende kleding tijdens het college. Zijn terugwijkende haarlijn was licht, en hij had een houding die vertrouwen uitstraalde en duidelijk een doel nastreefde. Bill Cooper, zoals hij genoemd werd door verschillende aanwezigen, was duidelijk geen professionele spreker. Zijn presentatie miste de gepolijste rand ten opzichte van de herhaalde leveringen van alle andere lezingen tijdens deze Expo, wat hij miste was de ‘fine tuning’ maar dat werd tot tevredenheid van alle aanwezigen goed gemaakt door de inhoud van zijn lezingen.

* * * * * * *

Mocht je meer willen weten over de theorie dat de chauffeur van Kennedy’s limousine de moord op zijn geweten zou hebben, kijk naar deze site en de uitgebreide verhandeling aldaar. HIERWil je meer weten over William Cooper, kijk op deze site HIER, gemaakt door René Voogt, die ook dus het bovenstaande artikel opstelde. Complimenten René..!

34 gedachten over “William Cooper’s erfenis: ‘Behold a pale horse’..

 1. Interessant verhaal. Verbazen of schokken doet het niet meer.
  Geschokt was ik toen Kennedy werd vermoord.
  Een basis op Mars is voor mij een waarheid. Teleportatie idem. De maan is gewoon bewoond en ook zichtbaar.Technologisch zijn we in het geheim al zo´n 1000 jaar verder dan we weten.nu nog onze perceptie transformeren.
  Liefde, dan komt het goed.

 2. @Aram

  In de nog komende stukken nog veel meer duidelijkheid..

  Hier een door Bill in elkaar gezette docu over de moord op Kennedy incl het Zaprunder filmpje.. Vanaf 11 min ong het schot, verderop hetzelfde filmpje maar dan door de Chinezen met computers bewerkt en in kleur..

  René

 3. Ja Rene en Guido onwijs bedankt voor dit stuk!
  En inderdaad, ik heb altijd naar de omgeving ipv naar de bestuurder van Kennedy gekeken.
  Weet iemand waar dit filmpje vandaan komt?
  Is dit uit handen van een klokkenluider of was dit altijd al via de ‘normale weg’te vinden?
  Ik hoop dat ik alles nog mee mag maken.

 4. @Mira Dank je,

  Het bewuste filmpe is gefilmd door een man die Zaprunder hete, zo is het filmpje ook gedoopt. Dit is het beeldmateriaal wat zei achter de schermen altijd al in handen hebben gehad echter een klein stukje eruit hebben gehaald en dat al die tijd hebben getoond op tv.. Bill heeft het originele filmpje bemachtigd via John Lear wat ook een fbi agent is geweest. En het filmpje gaat al een aantal jaren over het internet.

  Bill was die klokkenluider

  Copieér en verspreid aub

 5. William Milton Bill Cooper, een van de meest oprechte en eerlijkste mensen ooit. Hij wilde alles naar buiten brengen en de mensheid op het rechte pad zetten.
  Hij moest daarvoor helaas betalen met zijn leven (valt het je niet op? Dat alle goede mensen omkomen? Alleen dat is al genoeg bewijs voor de skeptici om eens anders te gaan kijken maar alles wat zij kunnen melden is: “Gewoon toeval!” Yeah right!)

  1. @Wout

   Je hebt helemaal gelijk, laat men maar eens over het feit nadenken, waarom al die andere zogenaamde Klokkenluiders wel kunnen blijven doen wat ze doen?

   Voor alle geinteresseerde die iets meer willen weten over het occulte dan zijn de uitzendingen van Bill Cooper`s “Mystery Babylon” een must om te luisteren. Het is een hele ruk (41 uur) 41 afleveringen van elk een uur, maar dan heb je ook wat.

   http://ukginger.net/mystery-babylon.php

   René

 6. Ik wil niet heel flauw zijn, maar wat ik zie als ik naar de bestuurder kijk is de reflectie van het (goed gewaxte haar) van de bijrijder in de voorste stoel. In de aangedragen film is dat niet goed te zien, wel in deze. Het pistool is dus de reflectie van het haar van de man naast de bestuurder.
  Ik ken de rest van het verhaal van William Cooper niet, maar dit lijkt me iig. niet waar.

  http://www.metacafe.com/watch/1208170/jfk_assassination_watch_the_limo_driver/

  1. @Morelio

   Niet om flauw te doen, maar word er niet in beide nagenoeg hetzelfde getoond?

   Waar het om gaat is, dat het te zien is, en vervolgens toch in de doofpot blijft. Denk daar maar eens over na.

 7. Voor alle geinteresseerde die iets meer willen weten waardoor de illuminaten gedreven wordt, en welke kennis ZEI bezitten en krampachtig verborgen houden, verdiep je dan in de 41 uur durende radio uitzending van Bill Cooper “Mystery Babylon” genaamd waarin Bill tracht in Jip en Janneke taal uit te leggen hoe het OCCULTE in elkaar steekt.

  http://ukginger.net/mystery-babylon.php

  Hier is de hele serie te downloaden (via torrent):
  http://isohunt.com/torrent_details/116388317/bill+cooper+mystery+babylon?tab=summary

 8. Space-future-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen

  Ufo-coverups binnen en buiten de Navo sinds 1947 gestart in de VSA en lijsten van parlementaire aanwezigheden
  binnen de nationale parlementen van de EU en Europarlement, wat geen cinema-grappen zijn, wel voor de belastingbetalers.
  Het usa-disclosurerapport van dr.Steven Greer en het Franse cometarapport de Geipan fr. Esa-centra….Welke universitaire en beroepskwalificaties hadden deze ooggetuigen en beroepsverantwoordelijkheden, geen psychiatrische ziekelijke gevallen of wat een politiek bestuur?
  Wat gaan en zullen astronauten en ruimtevaartweteschappers meemaken als
  beroepsmensen in de ruimte, wat valt te ontkennen….. door beroepsgeheimen en beroepsricico’s, ook berekent voor andere beroepen binnen het ministerie van arbeid en tewerkstelling…
  Geen ruimtevaartwetenschappelijke kennis en techniek om het universum te onderzoeken en planetair te exploiteren zonder of met hulp van Extraterrestrals.
  Volgens de juiste politieke informatie voor Vlaanderen?
  Met welke Extraterrestrials rassen werden binnen de VN en 30 staten geheime akkoorden afgesloten zonder medeweten van de democratische volksvertegenwoordiging. Wat staat er allemaal te lezen over ufo op het internet?
  WIe stak stokken in de wielen voor de sociale lotsverbeteringen voor de bevolking in samenwerking met Extraterrestrials

 9. Heel graag spreek ik mijn waardering uit richting René voor de tijd en energie die je hebt geïnvesteerd om er ook in het Nederlandstalige taalgebied ervoor te zorgen dat de moord op Bill Cooper de omgekeerde uitwerking mag hebben dan de opdrachtgevers voor deze moord voor ogen zullen hebben gehad. Ik heb ook even een kijkje genomen op de site die je aan hem hebt gewijd, maar bij mij zijn zowel de achtergrond als en de letters blauw gekleurd, en kan ik het alleen lezen wanneer ik de tekst selecteer. Ik kende het levensverhaal van Bill nog niet, maar na dit gelezen te hebben, heb ik hem gelijk toegevoegd aan de erelijst op Pateo.

  Ook dank aan WTK voor het plaatsen van dit artikel.

  Hoewel ik in grote lijnen wel denk te weten hoe het allemaal zit wordt ik toch iedere keer weer geraakt door de gewetensloosheid waarmee deze lieden klaarblijkelijk menen te kunnen blijven handelen.

  Hoe maak je ‘mensen’ zonder hart duidelijk dat wij het voortaan wel liefdevol gaan doen op deze planeet (en daarbuiten)? Hoe helpen we hen op een liefdevolle manier om tot inkeer te komen (mocht dat mogelijk zijn)? En met hen bedoel ik eigenlijk alle mensen die nog vanuit macht denken en doen.

  1. Dank voor je waardering Johan,

   De site zou weer normaal leesbaar moeten zijn, ik zat even met de instellingen te prutsen..

   Bill wist teveel. Daarover in de komende stukken meer.

  2. Helemaal mee eens. Ik sta ook achter Bill zijn verhaal. Ik had altijd het gevoel dat de meesten al van hem hadden gehoord. Hij was een van de eerst die ik via een vriend van mij uit Roemenïe (Die nog maar 20 is en volgens mij gevoel al veel meer op de hoogte is dan ik) toegewezen heb gekregen om te bekijken. Ik heb ook het Luxor Hotel verhaal van hem en alle mp3’s MB00 02111993 The Dawn of Man.mp3 t/m MB41 03021994 The Occult & The Third Reich Pt 3.mp3. Ik heb nog wat meer materiaal van hem kunnen vinden. Mochten er mensen zijn die hier naar op zoek zijn laat het mij aub weten.

   Ik zal dan regelen dat je dit van me kunt krijgen. Zal het via mijn ftp doen of andere mogelijkheid. Ik wil dit graag delen met mensen die willen weten hoe een en ander zit.
   Je wordt er niet vrolijk van als je het eenmaal weet, maar zet de energie om in positieve en doe er je voordeel mee. Alles komt wel goed 🙂

   Mijn dank.

 10. Toen we nog met z`n allen boven in het Licht waren hebben we dit allemaal besproken en we hebben er voor gekozen om het zo te doen.
  Iedere ziel is zich hiervan bewust, en omdat we dit spel zo spelen kunnen we met z`n allen dadelijk de vruchten ervan plukken.
  Dat is nu pas echt liefde.
  De een speelt de rol van de slechterik en de ander van de goeierik, en het loopt altijd goed af.
  Dit gaat zo al miljarden jaren maar het ego en de dualiteit binnen onzelf doen ons soms wankelen, maar uiteindelijk lopen we dadelijk allemaal trots met rechte rug.

 11. Al heel snel kwam ik uit bij Bill Cooper, tijdens mijn onderzoeken naar de NWO. Aanvankelijk keek en las ik veel van Alex Jones, maar die kan ik nu slechts zien als een leugenaar. A. Jones zou ook een klokkenluider zijn,maar ………………..hij leeft nog. Bill Cooper niet meer. Netzomin als de lange lijst van virologen, die opeens het leven lieten gedurende de ontwikkeling van diverse vaccin’s.

  De film over de autopsie op een alien, die zgn, in 1947 in Roswell, New Mexico, plaatsvond, vond ik aanvankelijk al heel erg vreemd, en bleek dat ook te zijn toen dit hele verhaal een leugen bleek te zijn.

  Ik twijfel er niet aan, dat de technologie zover gevorderd is, dat men “gewone” mensen voor de gek kan houden. Kan HAARP hier iets mee te maken hebben? Ik acht het niet uitgesloten.

 12. om kort te gaan,mensen je denk toch zeker zelf ook niet dat wij de enige bewoners in de kosmos zijn,dat soort sprookjes moeten we ver achter ons laten.Heb prachtige tekeningen een poos geleden kunnen maken van indruk wekkende mede bewoners. Liefs en vr groeten. Anke Troost

  1. @ Anke Troost

   Ik acht de kans ook lang niet denkbeeldig dat er in het universum nog ergens anders leven is dan alleen bij ons.

   Maar of die andere “bewoners”, zoals jij ze noemt, in staat zijn om op onze planeet te landen, dat weet je natuurlijk helemaal niet. Als ze als van ons bestaan af zouden weten, want dat weet je ook niet. Misschien wonen ze wel veel te ver weg daarvoor.

   Je wat ook helemaal niet wat die eventuele andere bewoners voor wezens zijn, of het intelligent leven is. Misschien zijn het wel eencelligen, of extremofielen.

   Misschien lijken ze wel op de wezens die Stephen Hawking heeft bedacht:
   http://www.youtube.com/watch?v=i-Y6SqO8720&feature=related

   Nog iets van Hawking over mogelijk leven in het heelal:
   http://www.youtube.com/watch?v=ZJ2hJHP8ub4

 13. nee dan weten guido en tessa zeker wie ik ben , maar hun relatie heeft zeker 3 maand geduurd guido hield van fellatio en tessa heeft daar veelvuldig voor gezorgd , ik heb zelfs foto’s en ben van plan ze te publiseren , ik wacht mijn tijd nog even af.

 14. @onbekend

  Wees er op voorbereid dat die 2 dat verhaaltje van jou in hun voordeel zullen willen ombuigen. Het is natuurlijk hartstikke spannend als je gestalked wordt door iemand met gefotosjopte foto’s. Dat levert weer een hoop bezorgde lezertjes op.

 15. @ konkelfoes ik ben er niet op uit om serieus genomen te worden, ik ben hier om mijzelf te vermaken met apies kijken.( je eigen woorden) Jij neemt helemaal niks serieus en bent gewoon een van de intriganten hier,die een pracht site pogen te slopen. Maar wat je zaait zal je oogsten.

 16. @marcel

  “die een pracht site pogen te slopen. Maar wat je zaait zal je oogsten.”

  D’r valt hier niets te slopen. Hooguit wat tere zieltjes op hun teentjes te trappen, ouwe zuigmarmot.

  Apies zijn dol op nootjes.

 17. Hallo Trijntje,
  bedankt voor je reaktie,maar mijn z.g bewooners komen uit een andere belevings-wereld,zodoende jou reaktie,op de mijne.
  Vr groetjes anke troost

 18. Hallo,
  probeer de website van René Voogt te openen, maar is deze gewijzigd of verplaatst?

  Graag reactie waar ik, op dit moment, zijn website kan vinden?!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.