Advertentie

Rusland bestookt olietransporten ISIS..


x

Een stoet van olietrucks die DAGELIJKS onafgebroken van de olievelden in Irak en Syrië naar distributiepunten voor de illegale olie rijdt. De afnemers..? Een groot deel van de G20-landen..!
Een stoet van olietrucks die DAGELIJKS onafgebroken van de olievelden in Irak en Syrië naar distributiepunten voor de illegale olie rijdt. De afnemers..? Een groot deel van de G20-landen..!

x

NIET IN HET NOS-JOURNAAL:

President Poetin op de G20-meeting:

“Ik heb onze collega’s met foto’s uit de ruimte, de illegale oliehandel aangetoond.

Autokonvooien die zich uitstrekken over tientallen kilometers,

die verder gaan dan de horizon wanneer ze gezien worden

vanaf een hoogte van vierduizend meter.”

x

x

x

Rusland bestookt olietransporten ISIS..

2015 © WantToKnow.nl/.be
x
Terwijl de hele wereld, en in ieder geval een groot gedeelte van de zogenaamde G40-elite keihard boter op het hoofd heeft, betreffende de afname van olie van de ISIS-club, doet Rusland wat de VS al bijna 3 jaar hadden kunnen doen: ISIS aanpakken op haar levensaders. Namelijk het hele proces van de verkoop van illegaal opgepompte aardolie in Syrië en Irak.. (Waarom de Amerikanen deze simpele manier van ISIS-aanpak hebben laten liggen, is overigens niet zo’n heel groot raadsel, als we kijken naar de financiering en training door de VS van teroristengroepen in het Midden Oosten..!)
 x
Afgelopen dagen hebben de Russen met luchtaanvallen, naar eigen zeggen, rond de 500 (!) olietankauto’s vernietigd; transportvrachtwagens die natuurlijk een slagader zijn in de hele ISIS-poppenkast. Het betreft vooral dan het transport van olie, van Noord-Syrië naar Irak,  aldus de generale staf van de Russische luchtmacht. Volgens een Russische woordvoerder, is de afgelopen jaren voor enkele honderduizenden tonnen aardolie geleverd, via deze vrachttransporten. En de opbrengsten van deze olie is één van de belangrijkste bronnen van inkomsten van de terreurorganisaties.

“De afgelopen jaren is door ISIS/ISIL/IS en andere terroristengroepen, zonder veel weerstand, een ‘pijplijn op wielen’ gecreëerd, binnen de gebieden waar ze de dienst uitmaken”, aldus de Russische kolonel en woordvoerder Andrey Kartapolov. Inmiddels heeft de Russische luchtmacht, deze beelden vrijgegeven van gerichte bombardementen op deze IS/ISIS-doelen.

President Poeting op de G20-top in Antalya:
““Wij hebben kunnen vaststellen, dat de financiering van ISIS van 40 landen afkomstig is, waaronder landen die hier aanwezig waren op de G20-top”.

“Naar onze vrij correcte schattingen, is onze luchtmacht erin geslaagd, zo’n 500 van deze tankauto’s te vernietigen, wat een stevige reductie zal betekenen voor de illegale olie-exportmogelijkheden van de militanten. Daarmee zullen hun inkomsten natuurlijk dienovereenkomstig teruglopen”, aldus Kartapolov. En volgens Kartapolov is de Russische militaire macht al volop bezig om militaire acties te plannen met de Franse marine, zoals de strijd tegen ISIS volgens president Poetin aangepakt dient te worden..

De volgende ‘keurig-diplomatieke’ tekst, geeft aan dat de wereldwijde afspraak rondom illegale oliedeals met terroristen, door vele landen wordt genegeerd, zelfs in het kader van de aanschaf van olie door G20-landen..Namens de Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, had woordvoerder Maria Zakharova eind oktober al laten weten, dat er wereldwijd concensus bestaat over het aanpakken van de financiering van terroristische organisaties:

“VN-resolutie 2199, zoals aangenomen door de VN-Veiligheidsraad, inzake het aanpakken van illegale handel in olie en olieproducten, heeft een mechanisme in werking gesteld, waarbij rapportage dient plaats te vinden, over de implementatie van deze voorziening. Maar voor zover wij kunnen zien, heeft dit mechanisme tot nu toe niet gewerkt. Gezien de aanhoudende problemen in de wereld, baart dit ons grote zorgen.”

De hele G-20: boter op het hoofd, inclusief Frankrijk..!!
Afgelopen maandag was het president Poetin, die -na afloop van de G20-landenontmoeting- tegen journalisten had gezegd: “Ik heb in deze vergadering meer dan genoeg voorbeelden aangereikt, met betrekking tot de financiering van de ISIS/Islamistische Staat. Wij hebben vastgesteld dat de financiering afkomstig is van natuurlijke personen uit 40 verschillende landen waaronder een aantal leden van de G20. En we begrijpen allemaal, dat het essentieel is dat we de financieringsaders van ISIS onklaar moeten maken.”

Poetin zie dat Rusland satellietbeelden en luchtfoto’s heeft getoond, die de omvang aantonen van de oliehandel die door de Islamitische Staat wordt uitgevoerd. “Ik heb onze collega’s met foto’s uit de ruimte de illegale oliehandel aangetoond. Autokonvooien die zich uitstrekken over tientallen kilometers, die verder gaan dan de horizon wanneer ze gezien worden vanaf een hoogte van vierduizend meter.”

* * *

obama poetin
In de wandelgangen van de G20 in Antalya, kwam het uniek-spontane gesprek tussen Barack Obama en Vladimir Poetin op gang. (Het gezicht van Obama is een verhaal op zich naar ons gevoel!)

 

 

 

41 gedachten over “Rusland bestookt olietransporten ISIS..

 1. http://montaguekeen.com/page1470.html

  Halo mensen, Genoeg is GENOEG!!!!!!! Laten we elke week met rode vlaggen naar Den Haag gaan en de politici de valse vlaggen aan het verstand brengen. De aanhouder wint!! Dinsdag de hele dag voor het parlement en ook positieve energie zenden. Wie maakt er een lied? We maken er een feest van! Wij zijn de 99%.Het GOEDE is sterker als het kwade. Laat zien wie je bent,wie komt??? Tot dinsdag, Akoeta

  1. Tja, Akoeta, als IK naar 2000 jaar wereldgeschiedenis kijk dan zie IK niet dat het goede sterker is dan het kwade, kijk naar de wereld status quo !!! En ja, er zijn zòveel goedwillende mensen maar juist die paar procent KWAADwillenden hebben de touwtjes en dus de macht in handen, De communicatie, de voeding, de olie de geldstroom, de medische instellingen, leger en politie, etc.Alleen revolutie zal wellicht een kans maken, kansje… Kijk naar wat de Occupy-beweging heeft opgeleverd…

   nee, IK denk dat er iets radicaals moet/gaat gebeuren en daar kan je dan op wedden welke kant het opvalt daarna….. maar IK…. heb er een hard hoofd in, maar goed, hoop doet leven en wie weet wat de toekomst brengt, maar 2000 jaar terug zei de keizer tegen de paus; hou jij ze DOM, dan hou ik ze ARM…. en dat spel is in verhevigde mate gaande. En ik heb vroeger ( ik ben 68) met protestmarsen meegelopen in Den Haag enz, paar jaar terug getracht de Codex Alimentarius te stoppen met handtekeningenacties…. onlangs nog tegen de TTIP gedemonstreerd in Amsterdam, dus ik tracht mijn steentje bij te dragen, maar als je alle berichten volgt en ziet wat wereld-(en onze) leiders voor politiek bedrijven en er geheime agenda`s op nahouden, die weliswaar doorzien worden, door de kritische mens, door PUTIN…. en nog zo wat slimme mensen, dan weet je dat het GROTE spel NU gespeeld wordt tot aan het gaatje…. en of wij mensjes daar enige invloed op uit kunnen oefenen is maar de (grote) Vraag.
   Eèn knal (of zelfs maar een (de) schreeuw) op een plein, en duizenden mensen rennen in paniek alle kanten op…… you know, nee, ik denk dat de verandering van BINNENUIT moet komen, daar zitten toch ook INTEGERE mensen bij, die weliswaar bang voor hun baan en hachie tot nu toe in het gareel lopen, maar NU… hopelijk een soort `paleisrevolutie` ontketenen en de macht overnemen, nu ja, ik wetutookallemaalniet…. we zien wel waar het schip strandt, en een kleinigheidje hou je toch 😉 En van je hela hola houterdemoedmarin…….;)

  2. Paleisrevoluties. Zonder draagvlak is het slecht toeven tegenover overheidsmedewerkers met geweldsmiddelen. zie de crisis van ’93 in Rusland, of de Oekraine, of de Arabische Lente. Griekenland was nog redelijk geweldloos (en in mindere mate kwam zelfs de paleisrevolutie in Portugal, Spanje of Ierland niet eens van de grond).

  3. Hoi Grappig Ja, je hebt gelijk, het is misschien een beetje ouderwets. Gisteren was ik dus in Den Haag en heb de reptielenfontein met rode vlaggetjes versierd en een foto gemaakt.(ik heb het wel eerst gevraagd)Iedereen kan een foto maken met rode vlaggetjes om te laten zien dat je weet dat het een valse vlag(rode vlag) is. Kost niks en geen gevaar!Akoeta

 2. Hoi Christina
  Ik bedoel een Nederlandstalig sarcastisch meezinglied b.v. op de wijs van:Pappie loop toch niet zo snel. Misschien kunnen we ook rode paraplu’s meenemen in geval van regen. Geen woorden, maar DADEN! S.O.S. Akoeta

 3. Hoe kunnen mensen zo dom zijn als makke schapen,hoe krijg je het voor mogelijk om te geloven van 911 dat men daar helemaal heeeeele pasporten hebben gevonden,de vorige aanslag in Parijs ook pasporten gevonden,en nu weer pasporten gevonden 🙂 😉 🙂
  Echt SUPER DOM ben je als je de media gelooft,sorry dat ik het moet zeggen.
  Echt,mensen die hun vrijhied inruilen voor beveiliging,DIE VERDIENEN HET ALLE BIJ NIET..
  En dan nog het mooiste,heb je die OERMENSENal gezien heo ze proberen vliegtuigen van Poetin uit de lucht te schieten,met geweren 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 en dat heeft hier in Parijs waar men helemaal niet bekend is,deze aanslag gepleegd,man man man of eerder gezegt BEEEE BEEEEE BEEEEEE voor de schapen onder ons!!!!!!!!!!!
  Doe je oogjes maar toe en slaap lekker,daag en welterusten meneer de UIL 🙂 🙂 🙂 🙂
  Vertel het het een beetje grapig,maar bedoel het BLOED sirieus,MENSEN WORD WAKER!!!!!!

 4. Halo Hansz
  Aardig (van de aarde) dat je gere(a)geerd hebt:Ja natuurlijk moet het van binnenuit komen maar je moet wel eerst weten hoe alles in elkaar steekt.De meeste mensen weten niks over valse vlaggen. Nederland is een klein land en als je elke week 1 dag met een groep naar Den Haag gaat, dan valt het wel op, op den duur. Je kan grappige gimmicks gebruiken; b.v. als iedereen een rood hoofddeksel op heeft, samen het vredesteken maken. Het verschil met vroeger en nu is: het internet!!,maar ja voor hoe lang?Ik kijk altijd naar galacticconnections.com uit Amerika maar het is al dagen uit de lucht! De meeste mensen zijn heel druk: werken,kinderen,familie,huishouden,keep fit enz. Ik keek vroeger altijd naar buitenlandse sites; Project Camelot b.v. en wist niet dat http://www.wanttoknow.nl bestond.(ze gaan nooit in een praatprogramma) Dat is het idee er achter: mensen informeren, hoop geven en liefde en kracht in zichzelf vinden.Er zijn genoeg mensen die niet werken en kunnen komen en het kan elke week op een andere dag.dag meneer Hansz

 5. Hallo Hansz

  Ik ben al wat jaartjes op zoek naar antwoorden waarom (alle ellende in de wereld). het is sinds ik het boek “Het meest gevaarlijke bijgeloof” gelezen heb van Larken Rose, dat ik heel veel antwoorden heb gevonden. Om het te kunnen begrijpen moet je het boek lezen, gratis als E-boek te downloaden.
  Maar simpel gezegd het boek legt de waanzinnige geloof in gezag uit. Dit is een wereldwijd fenomeen, waardoor de mens nog nooit echt vrijheid heeft gekend.
  Veel plezier met lezen, en veel wijsheid toegewenst….

  1. Het antwoord is, de meeste mensen zijn te stom om voor de dufel te dansen, en “”WILLEN”” niet verder kijken als dat hun neus lang is, voetbal, vacantie, bier en sex, dat is wat hun leven vervult, jammer maar misschien ook niet who knows !

  1. Trolletjes, ach ze zijn zo amusant, net als Danny en Piet, ik vraag mij altijd af zouden zij zich zelf geloven, of maken zij gewoon deel uit van dat inmens grote bastion van het onverstand, who knows !

  1. Fijn, dat Rusland direct ook even een raffinaderij compleet van de kaart veegt.
   Ook al was die in handen van ISIS. Lijkt me dat Syrië die straks goed kan gebruiken als het geld nodig heeft voor de wederopbouw.
   Zo worden ze wel richting het IMF en dus overgave geduwd…
   We doen wel alsof Rusland alleen maar goede dingen doet, maar uiteindelijk zijn ze ook gewoon bezig met daar alles plat te gooien, wat het land niet gaat helpen bij de wederopbouw.
   Of moet Syrië voor de plannen van de Cabal “anders” ingericht worden?

  2. Hoi Danny,
   “Straks goed gebruiken”? Wie zegt dat dat de bedoeling is?
   De Midden-Oosten gebieden waar men al decennia aan het vechten is, aangestuurd door de VS, Engeland, Saudi-Arabië, Turkije, Golfstaten en Israël?
   Je mening over Poetin, muah.
   Je zou maar een goed mens zijn, stel ik me zo voor. Je maakt geen kans op deze planeet, toch? Omdat er krachten zijn die het goede in het slechte daglicht stellen, en velen erin tuinen. Dat wordt me steeds duidelijker. De trilling op deze planeet is gedoemd om te mislukken.

  3. Grappig dat Danny er meteen vanuit gaat dat alleen het IMF voor de benodigde fondsen kan zorgen voor de wederopbouw van Syrië.

   Wel eens gehoord van China? De AIIB is niet voor niets opgericht.

   Je aanname dat Rusland de eigenaren van het Westen dient is ook discutabel. Kijk eens hoe de Russische Federatie het Westen te kakken heeft gezet met de hereniging met de Krim. Hoe Rusland de Westerse hand achter ISIS ontmaskert. En de demonisatie van Poetin die in de categorie grotesk valt.

  1. Lees zojuist dat de Turken een toestel hebben neergehaald omdat deze het luchtruim zou hebben geschonden.
   Volgens RTL nieuws zou niet bekend zijn om welke nationaliteit het gaat maar wel dat daar een Russische basis in de buurt is.
   Vreemd dat de Turken een toestel neerhalen zonder te weten welke nationaliteit het heeft want zijn ze dan niet bang dat het een bondgenoot zou kunnen zijn?

  2. Arnold, volgens andere bronnen hebben de Turken een Russisch gevechtsvliegtuig afgeschoten…mooie bende. Turkije het verlengstuk van de Vreselijke Staten. Een grote provocatie…wat een sukkel die Erdogan.

 6. Ik vind het hypocriet om alle schuld naar alle landen behalve Rusland te schuiven.
  Omdat dit land met Ijn walchelijk op mqcht beluste presidentje welke net als China alles heeft geblokkeerd om deze waanzinnige proxi oorlog te stoppen toen het kon.
  Rusland heeft voor 25 jaar ALLE rechten op al het olie en gas al als kado gekregen van een massamoordenaar die zijn eigen volk samen met raspoetin uitmoord, iedereen die niet in het straatje van assad past wordt vermoord.het enige doel is om te voorkomen dat het westen gas mag ontvangen via Qatar omdat dat een alternatief kan zijn voor russisch gas en olie omdat wij in het westen dan niet afhankelijk zijn van rusland……alles gaat om het geld, mensen zijn waardeloos in hun ogen…

  1. Daarom kunnen we alleen maar toekijken hoe het zich op het wereldtoneel gaat afspelen. Informeer jezelf van zoveel mogelijk kanten en probeer daarop te anticiperen.
   Ieder heeft zijn eigen agenda.
   Wie verplicht ons om “een kant” te kiezen? Niemand. Dus nog lekker aan de zijlijn blijven staan en proberen van bovenaf alles te overzien.
   Maar het is me een wirwar…

  2. Nou Piet, dit is wel een prima duidelijke uitleg van de situatie, vooral dat Rusland zie je heel duidelijk, waar haal je al deze duidelijke inzichten van daan, ik bedoeld wat zijn je bronnen van al deze toch heel duidelijke uitspraken, dag Piet !

  3. Daarom Danny hou je bij de NOS en de VARA, is er niets verwarrend meer voor je, alles zo klaar als een klontje ! O ja en ook de VK is ook een hele belangrijke bron van het weten !

  4. Jenne…Ik geloof al lange tijd eigenlijk niks meer wat in de MSM te lezen en te zien valt. Maar voor ons verandert ook alles ieder moment. Denk je eerst heel even, dat Poetin the good guy is, blijkt al vrij snel, dat hij (hoogstwaarschijnlijk) ook gewoon deel uitmaakt van het spel en dat het allemaal nog veel groter is, dan eerst gedacht. En ondertussen is het vrij duidelijk, dat het Eindspel aan de gang is.
   Maar ga me a.u.b. niet linken aan NOS, VARA of VK, want dan heb je nog nooit een post van mij hier gelezen of je geheugen laat je heel erg in de steek.
   Daarom…belachelijke comment.

  5. Danny

   In het commentaar van U, zit iets heel onduidelijks, U heeft het er over om geen partij te kiezen, en lekker aan de kant te staan, en kijken hoe de
   anderen de kooltjes uit het vuur halen, ook voor ons.
   Dit is een duidelijk standpunt, van niets ondernemen, dan kan mij ook niets gebeuren, de historie heeft uitgewezen dat het vaak heel anders uitpakt.
   En mijn geheugen werkt nog perfect, de PVDA zit vol van die slappe toekijkers, kijk wat zij mede, van ons eens mooie Nederland hebben gemaakt, één grote sociale en economische smeerboel, maar blijf gerust toekijken van af de zijlijn, het ja knikkende klootjes volk, ja dat stond toendertijd in de VK.

  6. Aw Danny je kunt nog lachen…dus, valt toch allemaal mee.
   Jenne is Jenne, dus misschien snap je hem beter naar een tijdje, en een goed mens. Jou ken ik nog niet zo goed…ben je die Danny van Indigo?

   Verder heb je je idee al klaar. Eerst hoort Poetin bij de ‘goede’ in jouw ogen…en nu niet meer?? Hoe komt het? Werkt de propaganda, en jij bent het goede voorbeeld?
   En als je al achter komt dat het spel veel groter is, dan welkom in de spiral…het wordt steeds groter…en uiteindelijk gaat het allemaal om niets, de grote leegte, het vacuüm…hoe dan ook.
   Misschien helpt dit te relativeren?
   “Out beyond ideas of wrongdoing
   and rightdoing there is a field.
   I’ll meet you there…”

  7. @Jenne…de enige partij die ik kies, is die van de liefde. Misschien weet je dan aan welke kant ik sta.
   Geen kant kiezen bedoel ik meer in de trant van: Er is van alles aan de gang in de wereld en het enige, dat ik écht kan checken, is datgene, wat zich in mijn eigen kleine wereldje afspeelt en voor de rest moet ik op mijn gevoel afgaan.

  8. @Monika…nee, ik ben niet díe Danny. Al lees ik zijn column wel altijd met veel plezier. (beetje weinig columns de laatste tijd…)
   Of de propaganda bij mij ook werkt, weet ik niet. Misschien wel.
   Eerst hoopte ik, dat Poetin et degene was, die tegen de VS opstond en een einde wilde maken aan de huidige hiërarchie in de wereld met de VS als enige supermacht. Nu twijfel ik daaraan en denk dat Rusland misschien de ‘rechtsom-optie” is om uiteindelijk hetzelfde doel te bereiken.
   Het hoeft niet, maar ik hou wel de optie open.
   En dat is, wat ik bedoel met “geen kant hoeven kiezen” op dit moment.
   Of ik Rusland nu tot de “good guys” of de “bad guys” reken, maakt feitelijk nu nog niks uit, want het verandert voor de rest niks over hoe ik denk en het verandert niks aan hoe ik mij opstel.
   Over je quote: Er is geen goed of slecht. Dat is wat ik bedoelde met langs de zijlijn staan: Neutraal blijven en proberen het grote plaatje te overzien. Maar dat is nu juist best lastig, maar ook precies de bedoeling.
   Zelf merk ik heel goed, dat ik qua emoties vaker op en neer ga tussen “alles komt uiteindelijk wel goed” en “ziet dan niemand wat die **** allemaal uitvoeren?”.
   Komt wel goed, maar het is een mooie rollercoaster… 🙂

 7. Rusland bestookt olietransporten ISIS, en gedaan met Tankauto’s van de Erdogan familie, hij pakt ze deze smerige hypokriete pseudo Moslims waar het het meeste pijn doet, financieel, van het oude Ata Turk Turkije is niet veel meer over, ook door toe doen van de USA-NATO, waardoor ze zich ogenschijnlijk laten gebruiken, ik zeg ogenschijnlijk, want in wezen heeft de Erdogan clan een heel eigen programma, het Kalifaat !
  Putin die gaat recht zo die gaat, Obama is constant zijn koers aan het verleggen, Obama is de spreker voor de USA-CIA-Israel-Mossad eigenaars van de USA, heeft geen zeggenschap, en is uiteindelijk een zielige moordenaar, met de Nobel vredes prijs, als je de hier achter liggende retoriek niet kent of begrijpt, ja dan wordt het heel moeilijk om je in dit soort situaties op te stellen, het opvallende is dat practies alle commentaren en réacties gegeven op de mainstream media, in Duitsland, Engeland, en Frankrijk duidelijk aan geven dat de lezers een heel andere mening hebben dan wat de journalisten/redacties schrijven, in opdracht van !!!, in Nederland is het ietsje anders, daar zijn ze toch wel behoorlijk gebrain f..ked, de Nederlanders laten het allemaal lekker gebeuren, en leven gezapig verder, ja waarom niet zou je zeggen, ze maken het natuurlijk wel heel gemakkelijk voor de heersende Elite, die dan ook net doen, of er geen bewoners in Nederland bestaan, en doen waar ze zin of opdracht toe krijgen.

 8. In Frankrijk waar ik woon, heerst momenteel een onderstroom van het niet meer geloven van de overheid, het is ogenschijnlijk allemaal te clair te doorzichtig, en dat zou het nu juist niet moeten zijn.
  De Fransen hebben uiteindelijk een Republique, en zijn in staat indien nodig deze te verdedigen, de overheid en zijn dienaren, dienen uiteindelijk de Republique, en indien nodig gaan ze de straat op, niemand is nog 1968 vergeten toen de President gedwongen werd om een stapje terug te doen, en de Fransen zijn toch wel een stukje politiek bewuster als ? andere volkjes,
  met Putin gaan ze voorzichtig om, ook wat hij met de olietransporten aan het doen is, Putin wordt geacht en heel positief gewaardeerd, er is natuurlijk ook een sterke zionistische invloed waar te nemen, en daar wordt steeds heftiger tegen geageerd door de Fransen ongeacht hun politieke statuur, de oude linkse Fransen zijn zich duidelijk aan het hergroeperen, met andere leiders, authentieke Fransen hebben duidelijk de voorkeur, in Spanje en Portugal speeld dit al langer, racit kun je zeggen, maar soms moet je eieren voor je geld kiezen, en ze zien hoe het de Verenigde staten vergaard, hoop op goede beslissingen, werk er hard aan mee op mijn niveau,. wel te verstaan.

 9. Ik vind het zo erg voor die chauffeurs. Zij hebben niets met IS te maken. Het zijn gewone mensen die iets proberen te verdienen te midden van de chaos. De werkelijke daders bevinden zich bij de bronnen en raffinaderijen. Maar niemand, ook de Russen niet, gooit daar zijn bommen. Rara…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.