Advertentie

De 911-erfenis: nú officieel al 10.000 kankergevallen..


x

x

De 911-erfenis:

nú officieel al 10.000 kankergevallen…!!

x
2018 © WantToKnow.nl/be
x

Het dodental als gevolg van de valse-vlag-aanslagen van 11 september 2001 op de VS, zouden in de miljoenen kunnen gaan lopen, als gevolg van het giftige stof dat New York City teisterde toen de Twin Towers instortten. Veel burgers van New York zijn reeds gediagnosticeerd met kanker, die vooral door de asbest werd veroorzaakt; inmiddels zijn bijna 10.000 officiële gevallen van kanker-door-de-911-stof gediagnosticeerd. Stof dat bestond uit benzeen, glasfiber en kwik. Maar het was vooral het asbestpoeder, dat afkomstig was van de wolkenkrabbers van het World Trade Center, dat de oorzaak is van de kankergevallen. En deze vooraanstaande gezondheidsdeskundige heeft dus gewaarschuwd dat het nog veel erger zal gaan worden..

Dr. Raja Flores

Dr. Raja Flores, hoofd van ‘Thoracic Surgery’ in het Mount Sinai Hospital, NY: “Over 15 tot 20 jaar zullen we hier in New York een ernstig gezondheidsprobleem zien. We hebben nog niet eens het topje van deze ijsberg gezien.. Er zijn bijna negen miljoen mensen in New York… misschien zijn er veel meer mensen blootgesteld (aan asbestvezels) dan we voor het eerst dachten. Het vervuilde een immens gedeelte van de stad en het stof werd aan de volledige bevolking van New York werd blootgesteld”.

Om je een idee te geven van de omvang van de massale verspreiding van het VOLLEDIG TOT POEDER GEREDUCEERDE BETON/GEBOUW, plaatsen we de volgende gegevens:

  • Zo’n 400.000 mensen zijn blootgesteld geweest in directe zin aan het stof, afkomstig van de ingestortte torens. We spreken dan vooral over de vluchtende mensen, en natuurlijk de medewerkers van politie-, brandweer- en hulpdiensten ter plaatse
  • We spreken over vrijkomen van zo’n 2000 ton (= 2 miljoen kilo!) asbestpoeder; het equivalent van zo’n 180 schoolbussen..
  • Er is natuurlijk veel stof veroorzaakt door het verwijderen van het puin. Alles bij elkaar zo’n 1.500.000 ton puin met stof.
  • Volgens dr. David Prezant, chief medical officer van de New Yorkse brandweer, de NYFD, zal er jaarlijks een toename zijn van zo’n 20% in de kankerdiagnoses onder de brandweerlieden die direct gerelateerd zijn aan de 911-aanslagen.
  • Vanuit de analyse van het puinstof van de instortingen/explosies kon worden vastgesteld dat de asbest-blootstellingsnorm 112.000-voudig is overtreden..!!

Reden temeer de WERKELIJKE DADERS via nieuw onderzoek te vinden/bevestigen
Alleen al als we kijken naar het uiterst verdachte gedrag van de eigenaar van het WTC-complex, meneer Larry Silverstein, is een nieuw onderzoek MEER DAN GERECHTVAARDIGD..!! De man is betrapt op directe leugens en manipulatieve uitlatingen en heeft vooral zijn woorden moeten intrekken over het laten neerhalen van WTC#7, dat volgens hem door de brandweer was gebeurd.

Eind van de middag op 11 September 2001, stort gebouw no.7 in. Uiterst verticaal, dus uiterst gecontroleerd. Zo simpel is de conclusie..! ‘Stof’ om eens goed over na te denken EN je verder in te lezen/te informeren, wanneer je nog steeds de ‘officiële’ versie van 9/11 aanhangt..

Toen hij ongetwijfeld op zijn vingers was getikt, door de ‘brains’ achter deze aanslagen, dat dit ‘officieel’ zou betekenen dat de brandweer het 47-verdiepingen tellende giga-gebouw als het WTC-7 dan in een paar uur hadden moeten ondermijnen, kwam ‘Lepe Larry’ terug op zijn woorden en zei dat hij nooit had bedoeld dat het gebouw zou zijn opgeblazen.

Maar dát het wél opgeblazen is, werd vooral bevestigd door de Nederlandse explosieven-expert Danny Jowenko, die de beelden van de instorting betitelde als: “Dit is duidelijk controlled demolition”. En natuurlijk betekent dat, dat het gebouw al dagen tevoren was ondermijnd en men dus WIST dat deze aanslagen zouden plaatsvinden, dat er een planning was om dit gebouw IN EEN REEKS VAN GEBEURTENISSEN te laten instorten..!!

Kijk naar de letterlijke tekst van Silverstein, die op band is opgenomen (HIER) en de duidelijk laat zien, dat de term ‘Pull it’ wel degelijk bedoeld was om het gebouw te ondermijnen.. Dus dacht Larry van het opblazen van het gebouw een leugen te maken, alsof de brandweercommandant hem dat had ‘geadviseerd’..

“Ik kan me herinneren dat ik een telefoontje kreeg van de brandweercommandant, die me vertelde, dat ze niet zeker waren dat ze het vuur zouden kunnen controleren. Waarop ik zei: “Weet je, we hebben zo’n verschrikkelijk aantal levens al verloren, misschien is het het slimst om het gebouw gecontroleerd te laten instorten.” En zij namen toen de beslissing om dit te doen en we zagen toen het gebouw in elkaar storten.”

Larry Silverstein, eigenaar van het WTC-complex in New York.

In de VS en elders in de wereld, bestaat de mogelijkheid om een verdachte te veroordelen op het zg. ‘circumstantial evidence’. Dat wil zeggen, dat er sprake is van zoveel indirect bewijs, dat er voor een rechter niet veel anders mogelijk is, op basis van al dat indirecte bewijs, iemand te veroordelen. Inmiddels is gebleken dat deze ‘Lepe Larry Silverstein’ zóveel indirect bewijs aan zijn kont heeft hangen, dat het een kwestie van tijd is, dat iemand hem zal aanklagen en voor een rechter daagt. Al was het alleen maar een collectief van familieleden van werknemers die die dag zijn omgekomen in de WTC-torens.

Larry Silverstein’s voorkennis en co-daderschap
Want het is OVERDUIDELIJK dat deze Silverstein kennis had van wat zich ging afspelen. Maar het is veel waarschijnlijker, dat deze man preciés van de hoed en de rand wist en MEDEWERKING heeft verleend aan ’the Brains’ achter de aanslagen, om ‘zijn’ WTC te ondermijnen en te laten vernietigen. En zoals zo vaak, speelt het ‘hebzucht’-bewijs tegen deze daders de hoofdrol. Wat te denken van nog een paar van die ‘circumstantial evidences’..?

Zo had Larry Silverstein (die al eigenaar was van WTC#7) in juli 2001 ook de lease-rechten (verhuur) voor de ‘Twin Towers’, de beide WTC-torens,in handen gekregen, doordat en nadat de NY-Port Authority, die het complex beheerde/verhuurde, had besloten om deze huur te privatiseren. Over deze overheidsinstantie is veel te vertellen, maar belangrijk te weten, is dat de voorzitter van deze instantie, Silversteins vriend Lewis Eisenberg was, die werd gesteund door miljardair Frank Lowy.

Vervolgens had Lepe Larry een verzekeringscontract afgesloten voor het lieve bedrag van US$ 3,5 miljard op het complex van beide Twin-torens #1 en #2. Bijzonder was dat in dit verzekeringscontract een specifieke en zeer uitgebreide clausule was opgenomen, die schade door terrorisme dekte…! Wat een visionair die man, nietwaar? En ja, 2 maanden later was het zover..

Ná deze aanslagen van 11 september, bleek dat Larry van mening was, dat er sprake was van 2 aanslagen. Beide torens waren immers door 2 vliegtuigen geraakt.. De verzekering zag het als één aanslag en Larry Silverstein bracht het Jiddische woord ‘gotspe’ in de praktijk, door deze verzekeringsmaatschappij voor de rechter te dagen.. De rechter was overtuigd door de advocaten van Silverstein en kende Silverstein ruim US$ 4,5 miljard toe..!!

Het bleek dat Larry Silverstein ELKE WERKDAG begon met een ontbijt in het restaurant ‘Windows on the World’. van het WTC. Maar wat denk je? Precies die dag bleek dat Larry -naar eigen zeggen- verhinderd was geweest in de toren aanwezig te zijn, door een doktersafspraak.. Natuurlijk is dit te checken en voordat dit werd gedaan, bleek dat Larry zijn woorden had ‘aangevuld’, door toen te vertellen, dat deze afspraak bij de dermatoloog was gecanceld en dat hij, in plaats van gewoon naar zijn restaurant te gaan, had ‘gewandeld in New York’.

En hoe bizar, toen bleek dat ook zijn beide kinderen, die in het WTC-complex werkten, die dag miraculeus ontsnapten aan de dood, door afwezig te zijn. Zijn zoon bleek gewoon té laat naar zijn werk gegaan te zijn..Van zijn dochter is niet bekend, op welke fameuze wijze zij de dans was ontsprongen.. Of is het: ‘Hoe zij mee kon doen met de vreugdedans van haar vader en broer’..?

Wat te denken van het FEIT, dat Larry Silverstein een nieuw WTC#7 had laten ontwerpen, 17 maanden voor de aanslagen..!!! Kijk naar de zelfingenomen Larry SIlverstein, die hier zijn woordje/verklaring doet voor een pro-Israël-groep in 2014.

Tot slot en last but not least
Het verhaal is overduidelijk voor hen die lezen en ZIEN en luisteren en HOREN. De opeenstapeling van indirect bewijs van het moedwillig laten verwoesten van de WTC-gebouwen, is indrukwekkend. Vooral voor hén die durven te oordelen vanuit een neutrale houding en niet afgaan op wat de ‘officiële’ versie is van deze 911-aanslagen. Het woord ‘valse-vlag-operatie’ schijnt bij slechts enkele journalisten bekend te zijn, terwijl het de MEEST-GEBRUIKTE STRATEGIE is om een oorlog mee te beginnen of in ieder geval de publieke opinie zóver te krijgen, dat de sluwe en WERKELIJKE daders achter deze aanslagen hún zin krijgen. En de plannen uit te voeren, die ze op voorhand hadden gesmeed.

Met de a.s. herdenking van de aanslagen van 11 september 2001 is het zaak, dat JIJ je beseft, dat deze zaak NOOIT zal mogen rusten, voordat de werkelijke daders gepakt zijn. Want dat we kijken naar een nep-verhaal als verklaring van deze aanslagen, wordt zelfs door enkele leden van de 911-onderzoekscommissie toegegeven..!! Wat méér is er nodig om een nieuw onderzoek naar de werkelijke daders achter deze moordpartij voor de rechter te slepen..?

De vele honderdduizenden slachtoffers die aan verschrikkelijk vormen van kanker zullen sterven, als gevolg van de vernietiging van deze WTC-torens, hebben recht op een antwoord. De 911-zaak wordt het best gediend met de waarheid. Of zoals de erudiete Barbara Honegger het zo mooi verwoordde:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.