Advertentie

Win ’n expeditie naar Borneo met Eneco en WNFxc

– Een mededeling van een van onze sponsors –

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met Eneco.

x

Eneco en het Wereld Natuur Fonds (WNF) bundelen hun krachten.

 

.

Ze gaan samen voor schone energie en beschermen de natuur door klimaatverandering tegen te gaan. Eneco heeft met WNF concrete afspraken gemaakt. Bijvoorbeeld om nog meer duurzame energie op te wekken en te leveren. Tevens steunt Eneco het veldwerk van het WNF op Borneo. Wil je dat met eigen ogen zien? Speel Waku Waku en maak kans op een expeditie naar Borneo of een van de 250 Waku Waku knuffelaapjes.

Samen voor duurzame energie
Schone energie helpt klimaatverandering tegen te gaan. Als één van de schoonste energiebedrijven van Europa levert Eneco niet alleen 100% groene stroom aan bijna 2 miljoen klanten, maar heeft ook als eerste energiebedrijf ter wereld de Climate Saver erkenning van WNF ontvangen.

Samen voor de natuur
Als missiepartner steunt Eneco het werk van het Wereld Natuur Fonds op Borneo, een van de rijkste natuurgebieden ter wereld. Daar zet het WNF zich in voor behoud van het regenwoud, het leefgebied van onder andere de orang-oetan.

Samen naar Borneo
Wil je zelf zien wat het WNF in Borneo doet? Win een expeditie naar dit bijzondere gebied. Of maak kans op de schattige Waku Waku knuffelaapjes (herinner je dat TV-programma nog?).

Een Orang Oetan met baby in het Camp Leakey Tanjung Puting Reservaat (Zuid-Kalimantan, Indonesië) (bron: WNF)