Advertentie

9/11: ‘Bevrijding van bedrog’ en meer..


affiche 911 bevrijding van bedrog

x

x

9/11: ‘Bevrijding van bedrog’ en meer..

2016 © WantToKnow.nl/be

x

Kom Plot george van houts2Zaterdag 10 september mochten de 5 organisatoren en hun partners dan eindelijk de daad bij het geplande woord voegen. De herdenking van 11 september 2001 werd ingevuld met een goed voorbereid 9/11-congres in de Utrechtse Jaarbeurs. Wij zullen dit artikel gebruiken voor een verslag van de dag en deze pagina daarvoor ook regelmatig verversen met nieuwe, aanvullende info. De dag zat vol intrigerende aspecten van verschillende manieren waarop je de gebeurtenissen van 15 jaar geleden kunt bezien. Vanuit de journalistieke kant, de geopolitieke -, de technische – en zelfs ook de drama-theaterkant..

Met dat laatste te beginnen: het was theatermaker George van Houts, die dankbaar gebruik maakte van de geboden gelegenheid om zijn aanstaande theatervoorstelling ‘Kom Plot’ (voorjaar 2017) onder de aandacht te brengen. Op uiterst humoristische, maar daarom niet minder erudiete wijze, bleek George van Houts in staat zijn woordje te doen over ‘samenzweringen en komplotten’. En vooral over zijn persoonlijke proces van analyseren. Maar vooral zich goed realiseren dat hij toch écht zag wat hij zag, bij al die feiten en data rondom de aanslagen van 9/11.

Eind van de middag op 11 September 2001, stort gebouw no.7 in. Uiterst verticaal, dus uiterst gecontroleerd. Zo simpel is de conclusie..! Wellicht stof om eens over na te denken EN je verder in te lezen/te informeren, wanneer je nog steeds de 'officiële' versie van 9/11 aanhangt..?
Eind van de middag op 11 September 2001, stort gebouw no.7 in. Volledig verticaal en ‘dus’ uiterst gecontroleerd. Een zogenaamde ‘controlled demolition’. Een geplande ineenstorting. Maar hoe kan dat, een gebouw volledig ondermijnen in 7 uur..??? Er was dus voorkennis en het gebouw was voor ‘dat moment’ klaargezet om te sneuvelen..

Wij zien uit naar zijn theatervoorstelling ‘Kom Plot’, die een vervolg wordt op de voorstellingen over de financiële wereld, die George met zijn vakkundige collega’s van theatergroep ‘De Verleiders’ speelde voor méér dan 100.000 mensen de afgelopen 2 jaar. ‘Door de bank genomen’. En een vervolg wordt op de aanstaande nieuwe najaarsvoorstellingen ‘Slikken of Stikken’, die George van Houts maakte over de farmaceutische industrie, over de ‘cowboys van Big Pharma’, om het zo maar te zeggen.

De technische kant..
Het waren de ingenieurs Wico Valk, als voorzitter van de Nederlandse afdeling van Architects & Engineers for 911Truth, en dr. Coen Vermeeren, die ’s ochtends de technische aspecten van de ineenstortingen van WTC# 1 & 2 en vooral ook WTC#7 de revu lieten passeren. Veel mensen weten overigens totaal niet, dat er naast de Twin Towers, nog een derde toren van het WTC-complex instortte die dag. WTC-toren no. 7. Een mega-kantoorwolkenkrabber van maar liefst 47 verdiepingen..! (HIER)

911 is gewoon een complot boekcover 2

Om precies te zijn, rond 17:15 die middag, zo’n 7 uur na de beide Twin Towers. Officieel zou het gebouw zo zwaar beschadigd zijn, dat het vanzelf instortte. Onmogelijk dat een dergelijk gebouw instort, als gevolg van de kleine branden die op lagere verdiepingen hadden gewoed..!! Dat betekent dat het gebouw is ondermijnd geweest en met gecontroleerde springlading is neergehaald. Maar dit kan natuurlijk NOOIT gebeurd zijn, in de 7 uren die liggen tussen de eerste aanslagen met de vliegtuigen en de ineenstorting van dit gebouw no. 7. EN DUS is het gebouw al vér voor de aanslagen ondermijnd geweest, in afwachting van de 11e september 2001..

Ir. Coen Vermeeren had deze dag gekozen om ook de introductie van zijn boek over 11 september te laten plaatsvinden. Het boek dat de titel heeft ‘9/11 is gewoon een complot’ is door hem op uiterst erudiete wijze geschreven en is bijzonder compleet. In zijn presentatie bleek ook het ‘gehannes’ met de technische vliegtuigimpact in de torens. 2 Aluminium vliegtuigen zouden volledig -als een heet mes door zachte boter- de gebouwen ingevlogen zijn, waarbij zelfs de neus van het tweede vliegtuig onbeschadigd DOOR de toren (ca. 75 meter) gegaan zou zijn. Bij de impact zouden beide vliegtuigen volledig onbeschadigd het stalen frame van de buitenwand van de Twin Torens doorboort hebben..?!

Luchtvaartingenieur Coen Vermeeren wist overduidelijk te maken, dat alleen al de slechts enkele MILIMETERS dikke aluminium (zacht-buigzaam en licht), geen enkel verweer heeft gehad, tegen de stalen balken in de kern van de WTC-torens, noch de stalen frontpanelen, die de buitenkanten van de gebouwen vormden. DUS…? Tja, dan zitten we dus kennelijk met z’n allen te kijken naar een bijzonder mysterie.. Of in andere woorden: ‘Wat zien we nou eigenlijk?’...!?

Ir. Wico Valk (m) en Ir. Coen Vermeeren (r) in gesprek over hun technische 9/11-presentatie o.l.v. Gijs van WeAreChange.nl
Ir. Wico Valk (m) en Ir. Coen Vermeeren (r) in gesprek over hun technische-9/11-presentatie o.l.v. Gijs van WeAreChange.nl (foto © Yfke Laanstra)

Ir. Wico Valk maakte zijn persoonlijk verhaal duidelijk, die áchter zijn beslissing ligt, om voorzitter te worden van de AE911Truth-beweging. Meer dan 2600 architecten en ingenieurs die wereldwijd, een verklaring hebben ondertekend, waarbij ze de officiële verklaring voor het instorten van de torens afdoen als TECHNISCH ONMOGELIJK. Wist je overigens dat in het officiële rapport rondom de 9/11-aanslagen, het WTC#7 niet eens genoemd is..? Het verhaal van Wico Valk was daarmee een persoonlijk oproep aan alle 250 aanwezigen en aan JOU, om dát te doen wat in je macht ligt, om deze daden aan het licht te brengen. Veel mensen zitten -zoals dat heet- nog in de ontkenningsfase, maar het is de hoogste tijd voor een nieuw en vooral ONAFHANKELIJK onderzoek.

Het discussiepanel dat sprak over het falen van journalistiek rondom de waarheidsvinding van 9/11. Vlnr: Oud-journaallezeres Noraly Beyer, Guido Jonkers (wanttoknow-uitgever), Maria van Boekelen (WAC) en oud-journaalmedewerkster Janneke Monshouer.
Het discussiepanel dat sprak over het falen van journalistiek rondom de waarheidsvinding van 9/11. Vlnr: panelvoorzitter oud-journaallezeres Noraly Beyer, Guido Jonkers (wanttoknow-uitgever), Maria van Boekelen (WeAreChange) en oud-journaalmedewerkster Janneke Monshouer. (foto © Yfke Laanstra)

Journalistiek
Waarom liet de pers het massaal afweten en erger: laat de pers het NOG STEEDS afweten. In haar taak om de democratische processen op Aarde te bewaken. Om de achterliggende informatie rondom 9/11 te onderzoeken en daar verslag van te doen. Daar waar goed-geoliede nieuwsredacties deze daad nálaten, zijn het vooral de nieuwe media, die met minimale budgetten en met een hoge motivatie en inspanning het werk doen, rondom waarheidsvinding van deze heftige 9/11-gebeurtenis, die tot op de dag van vandaag zijn heftige impact heeft op onze levens.

Onze collega’s van WeAreChange.nl
Het was een uitermate prettige constatering dat onze collega’s van WeAreChange.nl

De discussie over de geopolitieke consequenties van 9/11 op het podium. Met vlnr: Coen Vermeeren, Ricardo (Piratenpartij), William Engdahl, Anny Machon (oud MI5-klokkenlkuidster) en (dag)voorzitter Jan van Aken.
De discussie over de geopolitieke consequenties van 9/11 op het podium. Na de presentatie van professor dr. William Engdahl. Met vlnr: Coen Vermeeren, Rico Brouwer (Piratenpartij), William Engdahl, Annie Machon (MI5-klokkenlkuidster) en (dag)voorzitter Jan van Aken. (foto © Yfke Laanstra)

 

Wil je weten, wat voor doortrapte politiek achter het hele GMO-bolwwerk zit? Lees dan het materiaal van William Engdahl. Dit is de cover van het opzienbarende boek van Dr. William Engdahl hierover, een MUST voor bijv. beleidsmakers en regerings-functionarissen die met GMO-voedsel bezig zijn!! (klik voor het boek in e-formaat!)
Een standaardwerk over de doortrapte politiek die achter het hele GMO-bolwwerk zit. Het opzienbarende boek van Dr. William Engdahl hierover, een MUST voor bijv. beleidsmakers en regerings-functionarissen die met GMO-voedsel bezig zijn!! (klik voor het boek in e-formaat!)

Geopolitieke consequenties
Een uitmuntende presentatie gaf dr. William Engdahl, vlak ná de middag-theepauze. Een betoog van 3 kwartier uit het hoofd, klip-en-klaar, over de geopolitieke consequenties van 9/11. Dat deze aanslagen PRECIES en NAADLOOS in het imperialistische plaatje past van de ‘Tsaren’ -zoals Engdahl ze noemde, die achter de schermen de touwtjes in de wereld in handen hebben. Engdahl belichtte de situatie vanuit financieel-economisch, zowel als vanuit energie (olie en gas) oogpunt.

Het is -zo zei hij- vooral de val van de petro-dollar, die de machthebbers-achter-de-schermen ernstig in verlegenheid brengt en die onomkeerbare ontwikkelingen tot gevolg heeft op dit moment. Ook de ontmaskering van de leugens omtrent 9/11 hoort in het plaatje van ‘een nieuwe wereld’ thuis, aldus dr. Engdahl: “Mensen over de hele wereld zijn wakker en gaan niet meer slapen”

Op deze site kun je verschillende artikelen van zijn hand lezen. (HIER) Wij spraken hem in de pauze van het evenement even, over met name zijn revolutionaire boek ‘Seeds of Destruction’, dat één van de klassiekers is in de hele GMO-zaad en -gewasdiscussie in de wereld. (Volgens Engdahl is de depopulatie-agenda, zoals hij die in zijn boek beschrijft, het onderliggende fundament van de opkomst van genetisch gemanipuleerde zaden en -gewassen én een bedrijf als Monsanto..)

De discussie met Rico Brouwer, Annie Machon, Coen Vermeeren en William Engdahl met de zaal (foto boven) was bijzonder waardevol, omdat daaruit bleek hoeveel we feitelijk kunnen doen om de gevolgen van 9/11 OM TE DRAAIEN. Eén van die initiatieven werd ter plekke geboren en heeft inmiddels opvolging: het juridisch ‘aanpakken’ van overheden, nationaal én internationaal, op basis van het laten bestaan van onrechtvaardigheden en niet-vervolgen van misdaden..

Een fantastische dag die in het teken stond van vooral de persoonlijke inzichten en het verbreken van de implicaties van de gefabriceerde leugens rondom 9/11. Veel ontmoetingen tussendoor en gesprekken tussen bezoekers onderling, die de hele dag door gingen. De aanwezige verslaggevende pers, was uitermate kritisch en heeft zich inmiddels ook dusdanig uitgelaten. De een wat minder cynisch dan de ander, waarbij met name de aanwezigheid en presentatie van George van Houts als catalysator heeft gewerkt.

Tot slot, last but not least:

Deze indrukwekkende video van
X
WeAreChange-Rotterdam

x

De mensen van WeAreChange Rotterdam presenteren hun video, die jij hieronder kunt zien.
De mensen van WeAreChange Rotterdam presenteren hun video, die jij hieronder kunt zien.

x
Een magnifieke compilatie van essentiële ontwikkelingen vanaf de dag van de aanslagen. Dat zagen we in de excerpt van de video, die jij hieronder helemaal kunt zien, van de mensen van WeAreChange-Rotterdam. Een mooie docu met oog vooral voor de consequenties die deze aanslagen hebben op de wereld. Vanuit de manipulatie en vanuit de enorme angst die in de wereld werd gezet. Waarheidsvinding, zo luiden de woorden van Osho, is niet zo heel gemakkelijk voor een mens, wiens hele leven is gedomineerd geweest door leugens..!

In deze documentaire komen wetenschappelijke professionals aan het woord, zoals de Deense professor Niels Harrit, die onderzoek deed (samen met de Amerikaanse professor Steven Jones) naar de termiet-deeltjes die gevonden zijn in het stof van het WTC-complex. Maar ook de enorme en complexe gevolgen van de aanslagen worden helder en zeer transparant op een rijtje gezet.

Ga er rustig voor zitten en denk ook eens aan de mensen van WeAreChange, die volstrekt belangeloos hun werk deden. Als je ertoe in staat bent, laat dan een financiële bijdrage op hun rekening achter. Klik en support deze mensen van www.wearechange.nl (Themamuziek van de video: Wouter de Ridder en visuals: Matthijs van Baardewijk)

x

x

loesje voorop feiten

 

19 gedachten over “9/11: ‘Bevrijding van bedrog’ en meer..

  1. Als het goed is, gaat Irma Schiffers een video-verslag maken. Gaan we ook plaatsen. Hou idd de updates in the holes..!

  1. Dank Richard. Het werk van Judy Wood is uiterst waardevol, maar is intens om ‘zo maar even’ te behandelen. Zij komt vanuit de gedachte dat AL HET BETON IS VERPULVERD, tot de conclusie, dat daar zóveel energie voor gebruikt is, dat er een speciaal wapen/werktuig voor nodig is geweest. De bijzondere schade aan auto’s op Roosevelt Drive (FDR Drive), aan de andere kant van Manhattan, is in onze ogen een zéér sterke aanwijzing daarvoor.
   Kijk naar deze politie-auto.. Tot aan de achterdeuren HELEMAAL kaal, tot op het metaal. Een decimeter verder is alles in orde, vanaf de achterdeur…! HEEEEL BIZAR. Toch?

  2. Hallo Richard,
   Ja ik ben bekend met haar werk ze is in 2012 in Hilversum geweest en heeft daar een presentatie gedaan
   zoals je misschien weet kan er altijd maar 1 ding waar zijn
   The Towers turned to dust in mid-air
   vandaar ook dat er nagenoeg geen seismische impact werd geregistreerd bij de collapses.
   dat dit empirisch BEWIJS voor de meeste mensen te hoog gegrepen is kan ik begrijpen.
   mij gaat het om het bedrog of de so called controlled opposition,
   waar ik dat hele Architects& Engineers met Richard Gage en zijn nano-thermite onder schaar inclusief de zgn alternatieve media die hier over berichten !
   De echte waarheid achter 9-11 is natuurlijk dat er een techniek bestaat dat staal en beton tot stof kan veranderen.
   dit proces heet magnetic electrogravitic nuclear reactions
   in de volksmond bekend als free-directed energy !
   en daarmee het bestaan van letterlijk vrije energie op wereldschaal,
   m a w een totaal andere wereld !

 1. Nog 2 bronnen met bijkomende gegevens :
  https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2016/09/12/11-sept-wie-die-welt-bei-der-nase-herumgefuehrt-wurde-die-vorbereitungen-der-wirkliche-hergang-die-taeter-anlass-zum-erklaerten-3-weltkrieg/
  (er is ook een Engelstalige versie beschikbaar :
  http://new.euro-med.dk/20160911-911-11-sept-how-the-world-was-hoodwinked-the-preparations-what-really-happened-the-perpetrators-cause-of-declared-ww3.php
  In deze bijdrage wordt er dieper ingegaan op de technische en wetenschappelijke aspecten van de aanslagen. Gezien dit buiten mijn kennis sfeer valt, laat ik het aan de deskundiger lezers over om dit op zijn juiste waarde in te schatten.
  Een 2de bron is Veterans Today :
  http://www.veteranstoday.com/2016/07/19/debunking-the-28-pages-top-secret-911-doc-revealed/
  In deze laatste tekst is er de melding dat ook tunnels en bruggen dienden vernield te worden, wat in extremis werd verhinderd. Dit aspect komt echter bijna nooit aanbod. Ik verwijs dan ook naar de plannen en foto’s in de tekst.
  Uit de 2 voormelde bronnen kan dan al wel afgeleid worden dat de voorbereidingen jaren in beslag namen met betrokkenheid van tal van personen en diensten.
  Waarom heeft niemand dan ooit iets gezien??. Waarom is er nooit een lek geweest??

 2. Veel Amerikanen weten de waarheid niet. In gesprek met toeristen;* Waar komen jullie vandaan? – L.A..* Oh, mooi de stad van engelen, het is wel een gevaarlijk land hè.- niet begrijpend kijkend.* Nou, al die aanslagen. -Jaa, er was er ook één bij ons in de buurt.* En de FEMA-kampen, maar iedereen weet nu wel dat 9/11 een inside job was? -nee.* Een klein vliegtuigje kan toch niet een heel gebouw neerhalen? -Het was een heel sterk vliegtuigje. En gebouw 7 dan? -?? Een hele fijne tijd in Nederland bye, bye. Misschien gaan ze wat opzoeken, hopelijk. Hier wat wijze woorden van Monty: http://www.montaguekeen.com/page127.html

 3. 9/11 was een nucleaire gebeurtenis, hoe kom je anders aan schildklierkanker. Termiet verklaart niet wat met die torens gebeurt. Termiet is een stukje van de puzzel, niet het hoofdingrediënt.
  In Fukushima zijn ze zo netjes om dat tritiumwater op te slaan in vaten. In New York vonden ze dat niet nodig.

  https://www.youtube.com/watch?v=ZAEvw2CjAYQ
  https://www.youtube.com/watch?v=b9-YU8fgJNU
  https://www.youtube.com/watch?v=vadSaWyiozg

  https://www.youtube.com/watch?v=anHasqFguCM

  Ik doe er voor jullie gemak dus een presentatie van Judy Wood bij, dan is het nucleaire verzameld.

 4. Ik heb inmiddels het boek, 9/11 is een gewoon complot van Coen Vermeeren, gelezen en kan vertellen dat het een rijk bezit is. Voor een heel technisch verhaal hoef je niet bang te zijn. Persoonlijk vind ik
  de kracht van het boek juist de eenvoud waarmee de schrijver alles duidelijk uitlegt.
  Voor 2016 een aanrader voor een boekenprijs !
  Hulde voor Coen Vermeeren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.