Advertentie

Indrukwekkende UFO, gefilmd bij daglicht..! (update: vertaling)


Op 24 Februari rijden 2 Brazilianen over een landweg en zien in de wolken een UFO; zij stoppen hun auto aan de kant van de weg om de UFO beter te kunnen zien en te filmen! De bijrijder heeft de videocamera in zijn handen, en de positie van de wolk/UFO is dusdanig dat het logisch lijkt dat hij om het stoppen van de auto vraagt.

Dan -na het stoppen van de auto- gaat de bijrijder door met filmen, hij vergeet in de consternatie waarschijnlijk ook de camera af te zetten en filmt dus door, terwijl hij uit de auto stapt.

Wat dan volgt is -naar onze mening- een uiterst indrukwekkend stukje film, dat zo uit de film ‘Close Encouters’  had kunnen komen. Wanneer je ervan uit zou gaan, dat dit een valse, gemanipuleerd stuk film is, dan is het wel verrekte goed gedaan én is er heel veel werk aan besteed. Kijk zelf, maar vooral: oordeel zelf.
Oproep: spreek jij Portugees en zou je ons kunnen helpen met het vertalen van de dialoog die de beide mannen hebben, help ons hier dan ajb mee; we zulllen dit transcript hier dan bij dit artikel plaatsen. Het zal het bekijken van deze beelden een extra dimensie geven.
x

* * * vertaling van het gesprek van de mannen uit de auto (met dank aan Lurdes!) * * *

Vrij vertaald uit het Braziliaans:

“He man! stop eens even! Stop eens even! Zo kan ik het niet zien.

Stop! Stop! De camera trilt.”

(stapt uit) “Zo hé ouwe…. focking hel!

Ooh focking shit (hij kan het niet geloven)

Zooo hé….kijk daar ouwe…. T’is van de hemel!”

“Ik zei je toch dat ik iets zag. Aan jouw kant…. aan jouw kant.”

“Kijk dan!…Kijk dan….!”

“Kom hier kijken….door de camera….zo zie je niet…”

“Ooh man… vervelend! De batterij is bijna op.”

[De verschijning gaat over in het licht]

“Focking hell! Hij is aan het verschijnen.”

(de 2e persoon word bang en hij zegt; wegwezen hier..wegwezen hier!

“De man met de camera zegt; houd op man. niet zo bang!”

De 2e persoon zegt: “Wat is het?”, waarop de cameraman zegt: “Ik weet ’t niet man. Hoe moet ik dat weten.”


* * *

Er wordt druk gespeculeerd, of deze video fake zou zijn; we houden je op de hoogte. We willen je graag verwijzen naar eenzelfde, indrukwekkende gebeurtenis, een paar weken geleden. Daar was een grote groep mensen ‘getuige’ bij een spectaculaire UFO-verschijning in Jeruzalem. (HIER de link)

x

Tot slot een aantal screenshots uit de video, die minstens net zo imponerend zijn. Daaronder de vermelding van deze UFO-sighting op het journaal van een Brazilaanse TV-zender. Het enig dat wij vreemd vinden aan dit hele verhaal, is de anonimiteit van de beide mannen, die dit ‘spektakel’ gefilmd hebben; zeker bij de tv-zender had je een interview met hen mogen verwachten..!
Wat weer niet betekent natuurlijk, dat dáármee deze footage getrukeerd is…!!

Dit is de vertaalde tekst vanuit het Braziliaans (Portugees) van het gesprek tussen de beide tv-presentatoren:
(Lurdes nogmaals dank!!)

* * *

De presentator van het “Tem Noticias” lokale TV zender, zegt dat tijdens de uitzending van het journaal, dat deze video één dag voor deze uitzending op het internet is geplaatst . Het heeft voor veel opschudding gezorgd hier in de regio S. Paulista. De presentator vertelt, dat wie de video op internet heeft gezet, een inwoner was van het plaatsje Lençois Paulista, maar hij is niet de filmer van de beelden.

De vrouwelijke presentator gaat verder om de beelden te beschrijven; zij noemt het een ongeïdentificeerd vliegend object …..ook beschrijft zij de beelden want het originele commentaar met het gevloek laten ze weg.  De presentator geeft aan waar ongeveer de lokatie van de verschijning was. Het heeft plaatsgevonden boven de autoweg in Lençois/ Agudos / Bauru.

Wat opvallend en duidelijk wordt in deze uitzending is: dat er tijdens de verschijning van het object ook een aardebeving plaatsvond. Deze aardbeving haden ze al genoemd eerder in het journaal.

(PS : Op het moment dat de man de film maakte,was er dus tegelijkertijd een aardbeving! Ze speculeren niet over de toevalligheid maar noemen wel de aardbeving nogmaals tijdens de verschijning van het object!! De video is afgelopen voor dat ze helemaal klaar waren met het onderwerp.)

Ook lichten ze toe, dat de aardebeving gevoeld werd door vele mensen in de regio.
(De man die aan het filmen was, vond het inderdaad moeilijk om de camera stil te houden in de eerste video. Ook zei hij dat de camera te veel trilde!!! (kennelijk schudde de aarde). Hij vroeg meedere keren aan zijn compagnon om de auto te stoppen.)

“Tem noticias “en alle lokale radiostations zijn zeer geïnteresseerd en op zoek naar wie deze beelden heeft gemaakt.  Ze vinden de beelden buitengewoon spectaculair en geven tijdens de uitzending aan dat de video al 1300 keer bekeken werd.

Ze zeggen ook dat in de hele regio iedereen het erover heeft en dat het het gesprek is van de dag. Het heeft echt veel indruk gemaakt!!!!

* * *

 

 

Screenshot 2, het eerste lichtspoor ontstaat, achter de wolk
Screenshot 3: de UFO ‘ontsteekt’ een fel licht achter de wolk
Screenshot 4: de UFO lijkt aanstalten te maken om te verdwijnen.
Screenshot 5: de UFO verdwijnt door een afdaling óf via een horizon-vlucht, in een ‘duaal’-flikkering.

109 gedachten over “Indrukwekkende UFO, gefilmd bij daglicht..! (update: vertaling)

  1. je heb geen idee wat je aan het begin heb gezien?? maar je bent wel zeker van je zaak betreft het einde!

   beetje vreemd. je staat dus open voorhet feit dat het een ufo kan zijn toch? wat is het anders?

   maar denk je nou echt dat als die ufo die hij filmde echt zou zijn dat hij daar nog aan gaat knoeien om het nog beter te maken?? lijkt me niet want IK vond het filmpje van nhet begin al bizar los van die verlichting.

   dan zijn er ook nog mensen hier die zeggen dat ze het vreemd vinden dat andere mensen het niet zien?

   zie jij iets in het filmpje voordat ie inzoomt? nee daarom dus…

   Ik ben van mening dat we eerst moeten wachten op verder info en dit niet gelijk moeten zien als nep!

   de vertaling van de video, de manier van filmen (de emotie),
   en het door filmen vanuit de auto denk ik toch dat dit wel echt is.

   gr

 1. Voor degene die het nog niet wisten (en gelukkig on-topic, want het het gaat om UFO technologie):

  Het programma van de spreker/onderzoeker Dr. Paul LaViolette (27 maart, Amsterdam) is nu online. LaViolette verklaart het fenomeen UFO en zal ook spreken over de geheime antizwaatekracht projecten (menselijke UFO projecten dus!). Hij beschijft echter ook de mogelijkheid dat een galactische beschaving gebruik maakt van pulsars en zal ook spreken over de verborgen fysica die in veel mythologische verhalen besloten ligt (kennis die in onze tijd pas onlangs is ontdekt en kennis die veronderstelt dat de oude beschavingen mogelijkheden moeten hebben gehad van vlucht boven de atmosfeer!)

  Ook de Nulpuntenergie groep is aanwezig, zelfs met een Tesla speol en vrije energie demonstratie!

  http://www.healingsoundmovement.com/news/58/promotie-video-paul-laviolette-27-maart-2011-mirror-centre-amsterdam.html

  (en zie artikel hier op WTK!)

  1. Alweer John? ja ik kom ook kijken en luisteren!

   Voor al die anderen, ik ben ook aanwezig in hoogst eigen persoon.

  2. Ik heb sinds kort Photoshop wat meer door en ik moet zeggen, wat er daarbinnen alleen al mogelijk is met lagen, correcties en effecten…

   Maar ik vind het eigenlijk veel boeiender dat de bewijzen er zijn en de verklaringen voor de onderliggende ‘ Aether fysica’ technologie (UFO technologie, antizwaartekracht, electrogravitics, gravity control, gravity modification, microwave phase conjugation, etc) ook!

   Even een aantal veelzeggende teksten uit het boek ‘Secrets of Antigravity Propolsion: Tesla, UFOs and Classified Aerospace Technology’ van Dr. Paul LaViolette.

   Blz 45:” A full-scale model of (Thomas Townsend) Brown’s vehicle was thought to be able to accelarate to thousnads of miles per hour, change direction, or stop merely by altering the intensity, polarity, and direction of its electric charge.” (“..speed of the discs increased exponentially with voltage.”)

   Electrogravitics goes black, blz. 106: ” Around 1959, there was a substantial change in openness about antigravity research. Earlier, during the mid -1950s, aerospace companies did not hide from the public the fact that they were conducting electrogravitics R&D.”

   Blz 113: ” Still, these early predictions were partially correct: gravity control did become practically applied, but not for commercial use. As described in prevoius chapters, antigravity vehicles have been developed for the military and are being flown in large numbers, but knowledge of their existence is being kept a closely guarded secret.”

   Blz 148: ” As Browns experiments demonstrated, such an aircraft need not necessarily be disc shaped; triangular – and square shaped forms also exhibit antigravity lift when electrified, although the disc shapes give the best performance.”

   En over de experimenten van podkletnov (versus Brown):
   ” We may surmise that this electrogravitic impulse effect manifests in essentialy the same way as the Biefeld-Brown electrogravitic thrust effect. That is, it arises due to an inherent coupling between charge and gravitational mass.The impulse effect, though, exerts a much stronger instantaneous force than Brown’s gravitators since its field gradients is much steeper. However, because this more intense thrust operates over a much briefer span of time, it must be cyclically repeated to produce a sustained propulsion effect.”

   En na het vele bewijs van superluminale sneleheden te leveren (Einstein had het bij het verkeerde eind, de aether fysica is de enige ware fysica):
   ” In other words, taking the works of Tesla and that of Podkletnov and Moldanese in context, we see that superluminal shock front propagation speeds (ik noem dat: surfen op je eigen ‘ aether golf’!) are the norm rather than the execption…thus Einstein’s theory is certainly disproved and the subquantum kinetics ether theory is vindicated'”

   Blz 189: ” Is superluminal space travel possible? The answer is a resounding YES! It is no longer science fiction. It can be done using off-the-shelf technology coupled with a minimal amount of r7D. Commit 500 millions usd and one hundred engineers and technicians to the project, and an interstellar drive unit could be built within, say, ten years time.”

   Blz 238: ” In effect, this microwave phase conjugate resonator would act as a gravity wave amplifier to generate an enormous electrogravitic thrust for supporting the craft. Ray, the black-project physicist i had spoken to, said that in the black R&D world, this resonant amplification effect is referred to as ” field-induced soliton phenomena.”

   Blz 256: ” If Tesla’s technology could be used on a large scale for power generation, the threat of global warming would be a thing of the past.”

   Over reverse-engineering UFOs (geciteerd door laViolette, niet van hem):
   ” I know why some of this stuff is dangerous and i agree with it being kept secret. Because, while achieving a desirable effect of free body levitation is relatively easy to do,…there is an energetic mode in addition to the force mode and the energetic mode has to be controlled with some finess.” ” …of how the system is interacting with itself, It’s wrong to think about it as “field” being seperate from ” material”. You have to think of it as an implicit system.”

   Blz 261: ” Generally, UFOs are observed to sit level when they hover and to tilt when they perform all other manouvres. for example, they tilt forward to move forward, tilt backward to stop, bank to the left to turn left, and so on. All of these tilting manouvres are the kind that would be performed by a craft driven by a matter-repelling microwave soliton beam.”

   En uit Aviation Report, augustus 1954…:
   ” ..not only the methods but also the ideas are secret.”
   en: ” It is also apparent that antigravity, like other advanced sciences, will be initially sponsored for its weapon capabilities.”

   Blz 397: ” Thus, it is apparent that there has been an effort to keep secret the military’s capabilities in space. While NASA was mesmerizing the public with its rocket flights, aerospace companies were carrying out secret research on electrogravitics and microwave beam propulsion technologies. A good guess is that the U.S. military currently has large fleets of craft capable of hypersonic flight in space that use nonconventional means of propulsion”

   “..one of the generals said that the United States had a defense system in place at the time that consisted of a number of satellites, in orbit not only around the earth, but also around Mercury, Venus, Mars, and a few other, more distant planets they couldn’t talk about. He said the satellites functioned as an early warning system, that they were afraid of the ” people out there” because they didn’t know very much about them.”

   Misschien later meer, maar ik denk dat dit al aardig aangeeft dat het bewijs er is en ook de verkaringen vanuit de aether fysica, die overigens in experimten wordt bewezen! Dit en meer zal Paul LaViolette bespreken, 27 maart in Amsterdam. Echt bewijs dus, niet alleen een foto (echt of niet…)!!!

  3. Echte mensen worden de Japanse elektrische NinjaIntentiedozen ingetrokken om een hologram te worden, nog geen flauwe afspiegeling van zichzelf meer daarna, alleen nog maar trigger happy virtuele militanten.

   Laat mij nou maar hologrammen maken die vragen of game mensen weer echte mensen willen, worden, ze willen dat meestal wel, dat is het mooiste, je moet het wel echt willen, ook ik natuurlijk, jah ik wil het wel, de omgekeerde Wizzard Of Oz, dusz mijn naam is Zo met de Z van Zorro de intergalactische wervelwind, silver surfer is mijn boze collega, die zit wat anders in elkaar, kan ie ook niks aan doen, sommigen hebben nooit de kans gehad om een keer mens te zijn, of het is te lang geleden, dat ze het vergeten zijn.

  4. @ Hyper: De volgende stap wordt ‘a-sociale media’! Mensen die weer uit hun gecloonde Borg staat gewoon weer willen ontmoeten, voelen en delen…

   😉

  1. Tja Chris, ieder bepaalt voor zich wat hij/zij waar vindt. Het is idd indrukwekkend, en wanneer je zoiets als een fake-filmpje maakt, ga je volgens mij niet zo’n UFO achter de wolken zitten ‘schuiven’.. F001 schijnt het zeker te weten; heerlijk lijkt me dat, als je niet durft te twijfelen en/of alles zeker weet.
   Het feit dat deze jongen blijft filmen, terwijl hij uit de auto stapt, zegt me ook veel.. Zenuwen of heel doortrapt geklungel. Dan vervolgens het gewiebel, waardoor die UFO niet scherp in beeld komt; dat is bij het Hawaï-filmpje volledig anders, dat staat helemaal stabiel.

 2. hehe… hoi,
  in ben portuguese en help je wel met vertaling…
  maar hoofdzakkelijk zekken ze allen een hele hoop:
  “kijk… daar… uit de lucht… jouw kant… kijk goed
  en dan klote en een heleboel scheldwoorden 🙂
  en dat shit, motherf… batterij is bijna op
  hoop je daar iets aan heb.
  groet M

  1. Dankje Marta! Behalve die scheldwoorden, gaat het dus alleen over die batterij die bijna leeg is (wanneer zegt ie dat?) en dat hij ‘iets’ ziet in de lucht..?
   Wordt er nog iets gezegd over het stoppen van de auto en het uitstappen..?

 3. Overduidelijk twee verschillende frames. Sorrie, maar een kind kan nog zien dat dit grote nep is. Daarom laten dit deze beelden ook steeds dit soort vage onduidelijk aan elkaar gemonteerde stipjes zien.

  Het heeft het serieuze ufo-materiaal de nek omgedraait, want daadwerkelijke beelden zijn schaars. Ik heb ooit beeldmateriaal gezien van een ufo gefilmd vanuit een vliegtuig (Nieuw Zeeland) en dan zie je daadwerkelijk verschil met dit soort pulp. Bij dat soort beelden gaan je haren in je nekvel omhoog, omdat datgene wat je ziet niet strookt met de voor ons bekende wetten.

  1. omdat datgene wat je ziet niet strookt met de voor ons bekende wetten……

   Maar dat kan helemaal niet. Als iets niet strookt met onze wetten dan is het ook helemaal niet wetenschappelijk te bewijzen….. In die optiek zullen we ook nooit daadwerkelijk bewijs vinden…..Zucht….

   Hoe kan je daar nou voor open staan???? Het kan gewoon niet….
   Een ufo is nou eenmaal een ufo en wordt vroeg of laat toch wel een ifo, een identified flying object, toch F001?

  2. Er bestaat een groot verschil tussen op elkaar gemonteerde beelden en het schaarse échte ufo-materiaal. Ik noem overigens nergens ufo’s buitenaards, want het kan ook een voor ons (nog) onbekend natuurverschijnsel zijn.

   Die beelden die ik gezien heb kwamen erg onwerkelijk voor, maar het betrof bepaalde lichtverschijnselen en geen schepen, zoals de standaard ufo wordt voorgesteld. Het is moeilijk uit te leggen, maar een dergelijk beeld roept iets in je op. Ik woon zelf vrij hoog en zie veel vliegverkeer in de verte. Soms lijkt door optisch bedrog zo’n vliegtuig op een ufo. Ik zou talloze van dat soort vergelijkbare beelden als ufo-materiaal aan de man kunnen brengen. Maar dat is het niet.

   Ook gevonden materiaal waarbij diens samenstelling niet overeenkomt met de voor ons bekende (aardse) samenstellingen, wekt mijn interesse. Bij het gros wat uit lichamen wordt gehaald, blijkt het om aardse materialen te gaan of om toegebrachte brandmerkingen. Maar er bestaan enkele gevallen waarbij onderzoekers echt voor een raadsel staan. Dat zijn dus de interessante casussen.

  1. @apankebab
   Als je er gewoon naast zou staan zou je helemaal niets zien van b.v. de bloem . Wat je ziet is een mix van videobeelden die door de computer real time gemixed worden . Je ziet de bloem dus alleen op een videoscherm en niet echt in zijn hand . Het is nogal misleidend maar aan het begin legt hij het toch echt helder uit. Het zijn dus geen hologrammen maar computergestuurde videomix beelden.

  2. Het grote geheim is het principe van microwave phase conjugation!

   Vrije energie, antizwaartekracht, scalair elektromagnetisme, time-reversed healing, etc. Hebben er allemaal mee te maken.

  3. @John

   Ik begrijp dat het jouw stiel is maar wat denk je dat een leek kan met esoterische terminologie als

   “microwave phase conjugation!”

   ??!

   Ik begrijp dat mensen dit niet begrijpen en afhaken omdat voor hen referentiekader ontbreekt. Is het misschien in andere begrijpelijker taal uit te leggen wat je bedoeld?
   Even iets anders John, wat te denken van dit?

   https://www.youtube.com/watch?v=_oR3hlfDZE8&feature=related

   Ikzelf ervaar het als rustgevend. Wat vind jij er van en welke verklaring heb jij vanuit je expertise er voor dat het mij aangenaam stemt? Toch geen hypnose hoop ik…

  4. John maakt er altijd een leuk theoretisch feestje van, wel op zijn plaats maar niet in de praktijk toonbaar.

   Zoals Marcel het ook belichaamd is dit een voorbeeld van geen Blue Beam mogelijkheid maar wat men kan doen met de huidige kennis van computer technologie en diverse soorten beeld manupilaties, welke straks ook zelf op je PC en je 1 van je Consoles te verwezenlijken valt.

   Dit zijn geavanceerde kunstwerkjes die men bedenkt voor louter Computer Gaming, maar idem voor het maken van speelfilms, het kan namelijk al zo worden ervaren als of het pure werkelijkheid is, maar het is nog steeds een stukje van vernuft mentaal verbeeldingskracht.

   Beetje Computer Gamer Nerd heeft dit soort zaken al direct door.

  5. @ Paul: het principe van fase conjugatie (ik kan er ook niet aan doen dat dit niet eenvoudig is, probeer het te zien als een straal die via ene spiegel de andere kant op wordt weerspiegeld, alleen in dit geval keert het precies de weg terug als het gekomen is…En dat houdt in dat er een ‘ resonantie circuit’ ontstaat en dus versterking van het signaal en dus mogelijkheden van enorem energie opwekking en ‘ sturing’ vanaf de fase conjugatie bron, als je het belang van dit principe echt wil begrijpen wordt dit dus 27 maart uitgelegd) is geen theorie meer hoor…

   Dit is een bewezen vorm van antizwaartekracht, ook daar dus meer over de 27e…

  6. Hoho Paul,

   dat is niet wat ik bedoel en kan daar ook niet in meegaan wat je zegt. Ik neem het werk van John wel degelijk serieus. Ik vind het alleen zo jammer dat de feiten waarover hij het heeft zoveel kennis voorafgaande aan het begrijpen van deze feiten vereist. Maw. het wordt een esoterisch gebeuren. Juist daarom doe ik een appél op hem om zijn kennis voor een groter publiek toegankelijk te maken door deze kennis in voor iedereen begrijpelijke taal te verwoorden.

  7. Blue Beam is overigens wel wat complezer dan een hologram, daar wordt dus ook het principe van fase conjugatie en scalair electromagnetisme gebruikt. Ik wil er best wel eens een leesbaar artikel over schrijven.

   Ik kom het steeds meer tegen in het werk van Tom Bearden, Paul LaViolette, Pjotr Gariaev, Dan Winter, Nassim Haramein en anderen (soms verborgen of onder andere namen, het is dan ook zeer geheim gehouden technologie vanwege de militaire applicaties-superwapentechnologie…)

   Nogmaals; het verklaart vele vormen van vrije energie, UFO technologie, time-reversed healing en bio-elektromagnetische en bio-holografische vormen van genezing. Niet echt theoretisch dus, vooral revolutionair en de implicaties zijn verreikend…

  8. O, ik zie dat mijn reactie door de alertheid van John inmiddels al weer obsoleet is… Desalniettemin blijf ik het jammer vinden dat moeilijke materie blijkbaar moeilijk in eenvoudige woorden is uit te leggen.

  9. @ Wattenstaafje, dat wil ik ook best en kan ik ook zeker. Aleen geef ik alleen aan dat zo iemand als Paul LaViolette (vandaar dat ik het uniek noem dat hij naar Nederland komt om vrije energie en UFOs te verklaren en aan te tonen!) hier nog veel meer van weet…

   En daarom heb ik een vragenronde en paneldiscussie toegevoegd, zodat iedereen (ook mensen zonder wat voor kennis dan ook op dit gebied) hier vragen over kunnen stellen (die ik zal vertalen en geen vraag is te gek). Ik zie zijn komst als een buitenkans om dit soort ‘esoterische’ kennis juist voor een breder publiek kenbaar te maken (wat niet wegneemt dat ik met een boek bezig ben over ook dit soort zaken, en er best eens een artikel aan wil besteden).

   Ook de nulpuntenergie groep komt met een demonstratie met een Tesla spoel (ik heb zelf kunnen zien dat je in je andere hand ene losse TL buis kunt vasthouden die vervolgens toch echt gaat branden…). Maa rhet mooie is juist dat de fysica nu beschreven en verklaard wordt, en we de kans kregen om allerlei vragen te stellen totdat het steeds helderder wordt, prachtig toch?

  10. John, hartstikke mooi, ik kan je tot op zekere hoogte wel volgen, maar waar ik mee zit is bijvoorbeeld, hoe leg ik het mijn dochter uit? Ze is 16, weet niks van waar we het hierover hebben. Heeft niets te maken met desinteresse van haar kant maar zoals ik al zei de toegankelijkheid is het obstakel. Het begrijpen vereist zoveel voorstudie. En als de uitleg dan ook nog eens niet bij het begin begint maar al gelijk over de helft heen de niet-weters bereikt, jah dan snap ik wel dat mensen er niks van snappen. Daarom! Ik ben net als jij gedreven om de andere kant van vandaag te laten zien, maar daarvoor dien ik me wel van een taal te kunnen bedienen welke ook door leken verstaan wordt.

  11. @ Wattenstaafie

   Gaat heen en vermenigvuldig je kennis, vergeet de mijne want die is toch onbelangrijk, men is toch bevoordeeld dat ik een berg shit ben en John’s fraaie werk afzeik.

   Want wat jij allemaal vind zo zijt het, zo is de waarheid, ik ben maar een dwerg die iedereen op zijn nummer zet en wezenlijk helemaal geen ruk voorstel, ben Hypkriet vanaf het oude Sanskriet en doe toch alles met opzet louter verkeerd.

   Wat betreft die warme koffie van is niet ze lekekr als de ijskoffie die van me buurvrouw kan krijgen, je bent een prachtig mens Jacques, werkelijk waar!

   Quo Vadis jongen, la via apia kom ik ook wel in Rome.

   *** De ze reactie vernietigd zich zelf in 5 seconden! ***

  12. @ John

   Je bedoeld dat Jan Spoelstra van multiwave weer van de partij is?

   Leuk om hun weer eens te zien, als ouwe jongens krentenbrood onder elkaar, heb toch heel wat leuke dingen met hun gedeeld op oa nulpuntenenergie weekenden in Drenthe .

  13. Hoi Paul,

   Ik snap niks van je reactie…Cryptische reacties daarmee heb ik altijd moeite om deze juist te duiden. Denk daar in een bepaalde context soms zelfs ironie in te lezen. Eenduidige reacties laten weinig tot geen ruimte voor misinterpretatie.
   Waarom zulke mistige taal? Ik moest het latijn helemaal opzoeken en nog snap ik niet helemaal wat je bedoeld.

   Jacques

  14. @ Wattenstaafie

   Is niks cryptischcheillus aan, tis oude Griekse Mythologie en ooit op gedaan van me lagere school boekjes, die ik nog herinereh kan uit de Ouden tijd.

   Tja dat jij er niet mee overweg kan is al een duidelijke Toeter signaal in dikke romige soep dat je door de groente de lepel ook niet meer terug ziet, grappige is dan dat je daarmee je de ontchoogeling misloopt van de Jip en Janneke Taal, door sommige mensen os het Status Quo zo prachtig aangeven die JIJ dus als een zacht boterklontje zo maar even bevatten kan.

   Als alles nu in een taal uiteen gezet wordt die we allemaal kunne bevatten zou heel erg mooi zijn, maar dat is dus weer niet het geval en zo zie je maar weer dat er van alles langs elkaar schuift en we graag elkaar weer de sneer geven van illusie en achterdocht.

   Je komt maar op 27 Maart, dan mag je me wel even die ene omarming geven die je altijd al hebt willen toepassen, misschien vind je terplekke wel een nieuwe nulpuntenenergie microwave phase conjugation met me uit…

  15. Ik geef me gewonnen Paul. Jij ziet ondanks de groente in de soep nog steeds de lepel.
   Heb ik als zacht boterklontje even mazzel dat ik de ontgoocheling misloop. Prachtig toch..
   “Je komt maar op 27 Maart” klinkt toch wel even anders als kom je ook op 27 maart.
   Wat is dit voor rarigheid?

  16. In Paul LaViolette’s boek’ Secrets of Antigravity propulsion’ staat een heel hoofdstuk over phase conjugation, dat vat je niet ff samen…

   Even wat ‘ highlights’:
   blz 226: However, the nonlinear (nonlineariteit en holografische principes, interferentiepatronen, etc zijn hier erg belangrijk) media used in a radar mixer, as it turns out, can also act as a phase conjugate mirror. That is, when illuminated with a radar pulse echo coming in from the target, it produces an outgoing microwave pulse THAT EXACTLY RETRACES the path of the incoming target.”

   Blz 227: “These counterpropagating beams are culled the pump beams. the light that scatters from the target object toward the crystal is called the probe beam.”

   “The interaction of the probe beam with each of the pump beams produces an INTERFERENCE PATTERN that alters the index of refraction within the crystal to form a complex pattern of light-refracting surfaces collectively called a HOLOGRAPHIC AMPLITUDE GRATING.”

   ” The phase conjugate beam has the special attribute that its light waves move outward from the crystal along trajectories that precisely retrace the trajectories that had earlier been followed by the probe beam’s incoming waves.” (een soort ‘phase-lock’ dus, in tegenstelling tot een gewone spiegel waarbij licht van een bepaalde hoek weerkaatst wordt de andere kant op…en juist die ‘ verbinding’ zorgt voor een resonant circuit van versterking van energie via verbinding met een UFO, met een straal vanaf de grond die verbonden blijft met de UFO via fase conjugatie!). ” The light stays bottled up” …

   ” Since the light waves have no immediate exit, the energy trapped in this phase conjugate resonator can build up to very high intensities.”

   “…to produce a resonantly amplified stationary wave pattern, a soliton(a giant energy capacitor)” !!!

   ” In effect, this microwave phase conjugate resonator would act as a gravity wave amplifier to generate an enormous electrogravitic thrust for supporting the craft. Ray, the black-project physicist i had spoken to, said that in the Black World (geheime UFO projecten!), this resonant amplification effect is referred to as ‘ field-induced soliton-phenomena.”!!!

   27 maart komt dit ook aan bod, met plaatjes en heldere uitleg, dit zijn wat flarden uit het boek…

  17. Ach, in het echt is alles mogelijk, ben benieuwd naar alle zinsbegoocheling die er gaat komen. Sinds WOII komen er zoveel magische technologische hoogstandjes vrij. De mogelijkheden zijn vast al uitgevonden, die jullie breinen voorbij gaan. Ik zie het wel. Eén groot feest, de balans zoekende kracht, hoe meer er wordt uitgevonden hoe leuker het wordt. Hoe magischer ook, het niet alles willen weten, willen doorgronden, is ook een kunst hoor. Maar ik begrijp het best dat velen door allerlei nieuwe snufjes, nieuwe ideeën, een beetje gedesoriënteerd raken. Ik ga er wel in mee maar waarom bang zijn als je uiteindelijk toch dood gaat? Geniet ervan zou ik zeggen.

 4. wat ik niet met zekerheid kan geloven, dat niemand anders stopt daar voor. en toevalig hun het wel zien.
  maar om de echheid te zeggen? ja/nee.
  er zijn zoveel filmpjes in de omloop,de een met fake ,maar dat ook echt fake,dat kan ik rederlijk zien.
  maar zo veel moeite doen om iets iemand te laten geloven?
  ik denk zelf….het kan,maar ik denk ook…eerst zien en dan geloven?

  p.s we zijn niet alleen op deze planeet.
  er is meer tussen hemel&aarde

  1. Kun je misschien uitleggen hoe je dat kunt zien, kun je dit onderbouwen?

  2. Wat HELLO zegt over ‘fake’ zegt misschien meer over HELLO dan over ‘fake’..?

  3. Janee, het is anders wel net echt, tot dat lichtflitsje en dat ie naar beneden komt, zou er gelijk heen rennen…
   Maar die fantasie is misschien ook wel niet echt.

  4. LAAT MAAR ZIEN!!!!!!!!!

   als je ermee werkt dan kan je vast ook zo n filmpje maken????

   de meeste mensen hier hebben een verklaring dat het nep is maar zie niet waarom dit gelijk nep moet zijn???

   die ufo in jeruzalem 28 jan 2011 riep ook iedereen DAT IS NEP!!! maar toch is het tegendeel al bewezen dat het NIET nep is.

   dus laten we eerst rustig wachten op verdere info

  5. Mee eens, dat is een zeppelin of zo.
   En daarna zijn er wat lichteffectjes aan toegevoegd.
   Ik heb al veel gezien, maar dit is overduidelijk nep.
   En trouwens, waarom rende hij niet meteen naar de plek waar dat ding zou zijn geland?
   Zou ik namelijk wel doen…

  1. Ik kan je in ieder geval nog wel een geheimpje verklappen Mirakel.
   Ik heb foto’s gezien waarvan ik vrijwel zeker weet dat ze echt zijn.
   Het vervelende is nou dat de echtste foto’s het nepste er uit zien.
   Dat komt omdat schotels van bijvoorbeeld de Pleyaden zo geavanceerd zijn dat ze dwars door de dimensies heen kunnen kachelen.
   Als je dat op foto ziet dat lijkt het heel opgeplakt op de achtergrond, maar het is echt.
   dAt is het probleem dusz, de echter het isz de nepper het lijkt vaak….
   Maar goed ga zo eerst even naar je Disclosure clipje kijken met een open oog.
   Zeg nog wel wat ik er in zie.

  2. Jah deze is nep volgens mij ook, ziet er ook “te echt” uit.
   Ik heb foto’s van Billy Meyer gezien die er heel “nep” uit zien maar die zijn bijna allemaal echt Echt.
   Dat is het probleem, je moet weer alles omdraaien zoals gewoonlijk.
   De omgekeerde wereld….

   Maar wat anders dat boek van Silver Surfer en Billy Gatenkaas?
   Welk boek? Ikku niet snappe, wat voor boek bedoelen jullie?
   Mis ik wat? (KOmt wel vaker voor, ben niet altijd de snelste met allesz)

   http://en.wikipedia.org/wiki/Billy_Meier

  3. @ Hyper alert, heb boek silver surver is van davinci, die hebben we bij Denver airports besproken, staat omstreeks dezelfde datum, met nog wat sumiere info over Billy. Billy heeft dat boek gekocht, had ik toen uitgezocht voor drie miljoen dollar. Hel bleek te gaan om luciferiaanse methoden, die symbolisch uitgebeeld worden in de vorm van een silver surver. Dat kun je bijvoorbeeld bij de originele clip van de petchopboys ook zien, zo zijn we er toen met elkaar op gekomen…..En hollywood had er nog een andere zeer symbolische film over gemaakt, the silver surver. Staat allemaal wel bij Denver A.

   http://www.imdb.com/video/screenplay/vi2477130009/

  4. Dank je Mirakel voor de uitleg, ik ben niet voor niets wel drie keer blijven zitten op de middelbare school, ik had moeite met de integratie van de verschillende lessen zei de Wiskunde leraar dan heel deftig tegen mij…. Samen komen we er wel uit zo, dat mocht dusz niet in de klas, dat je er voor elkaar was en dat je elkaar kon helpen zo nodig, ik had en heb dat nodig, dan kan ik weer voorruit zonder beslagen voor ruit.

  5. Grappig ‘Toeval’, 2 dagen terug heb ik een boekje gekocht dat in de aanbieding lag bij de plaatselijke witte boekhandel.
   Het heet “Duivels Dagboek”, geschreven door Nicolas D. Satan en bewerkt door professor dr. M.J. Weeks.
   Hele mooie kleurige rijk geïllustreerde uitgave in fotografisch middeleeuws perkament, in het Nederlands…
   Ik heb het boekje nu voor de gein er even bij gepakt, een ‘willekeurige’ bladzijde opgeslagen.
   Dat heb ik weer, het zal eens niet over x gaan, de tarot methode kent z’n klantjes wel…

   Nou ik censureer mezelf nu niet en zal toch citeren wat er op deze pagina staat, (zucht)
   Overigens geen pagina nummers maar dagboek format

   Quote:

   “zesde dag, zesde maand, jaar 1701

   ik weet niet wat er met me aan de hand is. Ik heb altijd een gezond x leven gehad en sinds de zondeval is er aan vrouwvolk geen gebrek. Maar dit is anders. Lilit (o, Lilit!) is vanaf dag een een trouwe dienares geweest, maar pas toen ze met haar beentjes van de vloer ging en haar bril afzette, zag ik hoe mooi ze was! Ik heb nog nooit zulke gevoelens voor iemand gehad: helemaal week en invoelend. Zou het liefde zijn? Wat doet een leuk meisje als jij op een plek als deze? ”

   P.s. die laatste zin staat er dus echt achteraan, in dat boekje, ik heb het niet verzonnen, ik had het wel kunnen bedenken geef ik toe, de tarot methode weet meer van ons dan ons soms lief is blijkt wel weer, je hebt er geen eens een spel kaarten voor nodig, een boek is ook goed, op internet werkt het ook als je een “willekeurige” link opzoekt, echt gaaf….

   Volgens mij ben ik hiermee een alternatieve nieuwe studie methode op het spoor. Alleen de integratie van de verschillende kennis delen laat bij mij nog wel een te wensen over, daar heb ik jullie dan weer voor, op een gewone school van de overheid moet je elkaar altijd laten barsten, heel kwalijk, competitie noemen ze dat dan, niets gezonds aan, voor mij in ieder geval niet, je kan mij zo dom maken als je wil, ik heb niet voor niets 2 extreme studie adviezen gehad, het ene jaar in de brugklas was studie advies; bijzonder lager onderwijs; het volgende jaar in een andere woon plaats mocht ik naar het vwo omdat ik zoveel tienen had gehaald; beide uitersten zijn niet gezond voor mij, de tussenweg heb ik nooit durven bewandelen; ik lijk Nicholas santana wel zeg….

  6. hahahah ja dat boek bedoelde ik!!!!!! Oeps een nul vergist, het was afgerond 31 miljoen dollar. ietsje meer……

   Codex Leicester en andere losse manuscriptenDe zogenaamde Codex Leicester bestaat uit 18 vellen papier, met rode inkt in spiegelbeeld beschreven door Leonardo Da Vinci. De perkamenten betreffen uiteenlopende ideeën over onder andere astrologie en religie. Naast deze codex zijn zo’n 7000 vellen van het werk van Leonardo bekend. Onder meer het Windsor Castle en verschillende bibliotheken in Milaan bezitten werk van Leonardo (waaronder ook de Codex Atlanticus, die in Milaan bewaard wordt). De meest recent ontdekte codex bevindt zich in twee delen in Madrid.

   In 1994 kocht Bill Gates, oud-topman van Microsoft, de Codex Leicester op een veiling voor 30,8 miljoen dollar. Bill Gates leende hem na zijn aankoop uit aan het Fogg-Museum van Harvard University, waar de geschriften nu te bewonderen zijn.

   Anatomie

  7. in dit code boek, staat de silver surver afgebeeld die met het luciferiaanse in verbinding zou kunnen staan, zie symbolisme in petchopboys, en de film, waarin de silver surver voorkomt. Silver surver zou mogelijk voor voor luciferiaanse praktijken kunnen staan, waar Billy de pilly als de kippen bij was, door dat boek te kopen…..

   http://www.youtube.com/watch?v=7NZ04BG7TfA&feature=related

   Zie hier de survende poppetjes,
   en natuurlijk de rest van de symboliek……

   De rode kleur: midden oosten, mind controll.
   driehoeken: elitair satanisme
   De hoeken op het hoofd vrijheidsbeeld: elitair satanisme
   Survers: Luciferiaans, satanisme
   Back east, rood…..midden oosten, egypte (misschien, klonen).
   Blauw…..weet ik zo even niet precies,
   obelisken: Staan voor de geslachtsorganen van de buffel, uit het satanisme,
   Hoge gebouwen, vermoedelijk ook, maar weet ik niet zeker…
   Toorts van het vrijheidsbeeld….werken met energie
   stairway to heaven (de trap)
   Driehoeken in de vorm van duiven: mogelijk vrijmetselaars tekens
   Einde van de stairway to heaven: vrijmetselaars teken/symbool.
   gouden ballen: kikkervorsprins…….mutatie????
   …..interdimensionaal reizen????
   enz enz enz

  8. Hey Bedankt voor je goede uitleg Mirakel. Via de Codex Leicester van Leonardo da Vinci kom ik dan weer op de volgende tekst uit;

   Wij zijn de afstammelingen van Shem (wit) en Ham (donker), volgens Sitchin, en in die tijd hadden ze meerdere Spaceports zoals Denver Airport.

   De kleur blauw kan overigens voor buitenaardse technologie staan, dat lelijke blauwe paard met de rode ogen en de zwarte p*epert dat op Denver Airport staat.

   Oh jah je zei dat je alles wel wil begrijpen van de schaduw onderdrukkers maar dat je ook graag plezier wilde maken en genieten van het leven, dat vind ik leuk, dat zie je niet vaak bij mensen, het is meestal of alleen maar serieus en zwartgallig of alleen maar plezier maken. Dat jij alle 2 tegelijk kan dat vind ik bijzonder en mooi ook.

   Komt zeker omdat jij een Kristal geval bent of zo, net als Jessica Schab? Vind ik een romantische gedachte ook wel, een echt sprookjes verhaal, misschien ook wat voor Dawn voor een nieuw boek?! Het leven is dusz toch wel een echt sprookje!? Mijn moeder kon mij vroeger niet erg blij maken met het voorlezen van sprookjes, ik begreep die verhalen nooit, nu de laatste tijd wat beter, nu ik meer over symbolen weet en zo.

   Blij dat je nu weer beter bent Dawn, ik snap nu wel dat jij je regelmatig over de kop werkt hoor, jij houdt niet van half werk met niks niet, ook hier niet op Wtk zie ik wel, ik ga nog even allemaal op me in laten werken wat je vanavond allemaal geschreven hebt, lekker veel weer, en je had je nog zo voorgenomen om het hier kort te houden, grappig wel, ik geniet wel van je tekst en uitleg gedachten Dawn en ik ben vast niet de enige hier, dusz ook jou moeite is weer niet voor niets geweest, keep up the good work en zie maar hoe je het beste je energie kan verdelen, hopelijk heb je af en toe nog eens wat tijd voor ons…. Ik ben fan maar dat wist je al wel.

   Quote:

   “The descendants of Ham (“He Who is Hot” and also “The Dark-Hued One”)…. correspond to the African nation-lands of Nubia, Ethiopia, Egypt, and Lybia as the core nations of African resettlement, again beginning with the topographically higher areas, then spreading to the lowlands.

   “”And Shem, the father of all who descended of Eber, also had offspring; he was the elder brother of Japhet.” The first nation-sons of Shem were “Elam and Ashur, Arpakhshad and Lud and Aram,” nation-states that encompassed the highlands arching from the Persian Gulf in the south to the Mediterranean Sea in the northwest and bordering the great Land-Between-the-Rivers, which was as yet not habitable. Those were the lands one could call the Spaceport Lands:

   Mesopotamia, where the pre-Diluvial spaceport had been

   the Cedar Mountain, where the Landing Place remained functioning

   the Land of Shalem, where the post-Diluvial Mission Control Center was to be established

   the adjoining Sinai peninsula, site of the future spaceport

   The name of the forefather of all these nations, Shem – meaning “Sky Chamber” – was thus quite appropriate.

   “The broad division of mankind into three branches, as related in the Bible, followed not only the geography and topography of the areas to which man had spread, it also followed the division of the Earth between the descendants of Enlil and the descendants of Enki.

   http://www.bibliotecapleyades.net/sitchin/sitchinbooks03_03.htm

  9. Het is allemaal niet zo ingewikkeld volgens mij, doorzoek ook eens je zwarte kant. Doorleef je goede en slechte eigenschappen en er zal iets nieuws uit tevoorschijn komen, alhoewel, nieuw, het was er altijd al. Voorbij de appel, denken over goed en kwaad, ja, hoe doe je dat? Ach, laat ook maar, you can go your own way. De geest beheerst de materie en beiden zijn illusie, denk daar maar eens over na. Dat is dus echt waar. Wij vullen ons eigen leven geheel in, zowel van binnen als van buiten.

  10. @ hyper alert en Martijn,
   Inderdaad, maar dat bedoel ik ook met in balans zijn of komen.

   citaat:
   In ongeveer 3000 voor Chr. schreef Fu Hsi een boek, de I Tjing, of “Het Boek der Veranderingem”, waarin hij in 64 hoofdstukken de 64 verschillende niveaus en stadia van energie heeft toegelicht. De idee hierachter is dat alles dat kan bestaan is ontstaan vanuit één universele bron van energie. Deze universele bron van energie die Tao wordt genoemd, is het begin van alles dat bestaat inclusief het universum zelf, de sterren, de planeten, de aarde, de natuur, de mens en het lichaam, etc

   http://www.reflextherapie.nl/yingyang.htm

  1. @jeroen
   Het lijkt me een landend vliegtuig landingslichten aan, linkervleugel rood lampje, en rechter groen onder de romp een rode knipperlicht. Lijkt me duidelijk. (of het is een buitenaardse imitatie van een aards vliegtuig ,nemen ze ons even in de maling,dat kan ook)

  1. debenkers = bedenkers of debunkers ?
   blondie hier snappum ff niet

  2. Ah, heb losse voortanden, dan klinkt alles ietsje anders dan bedoeld wordt.
   En gelijk maar ook eens tijd voor een andere bril…

   Maar je hebt gelijk…gaat om debunker, “goet gesien trouwes die foud!”

  3. @Paul

   goede link
   Het is dan ook de ultieme False Flag: een ‘buitenaardse’ overname van de wereld.

  4. Hoe zal dat eruit gaan zien, net als nu zeker, gewoon de boel intern omgooien in diverse m-o landen. Maar dan wereldwijd. Ik lach me nu al rot, deze vage manifestatie. Zo zou ik kunnen denken.
   Tweede gedachte is, gedachten zijn krachten, die achterlijke shit ga ik geen energie aan geven, leuk om even door te kijken maar dan gauw weer naar buiten kijken, de natuur. De mensheid is in staat een grote sprong te maken waar duistere krachten net niet genoeg verstand van hebben.

   Voorbij verstand, durven sterven voor jouw ideale wereld, gelukkig is niet iedereen zo bang als dat ze hier nog wel eens willen verkondigen. Wie is er bang, het klootjesvolk of jullie slimme jongens. Over in het midden blijven gesproken…

   http://www.youtube.com/watch?v=DH04pp9Sjsw

 5. Hadden jullie de konspierazie van Devils Tower al vernomen?
  Gaat om het volgende. Denver International Airport is op exact dezelfde coordinaten gebouwd als 16 jaar eender ‘voorspeld’. Voorspeld door wie? Door Steven Spielberg natuurlijk in het meesterwerk;
  ‘close encounters of the third kind’

  In deze film zie je dat disclosure plaatsvind bij Devils Tower, een werkelijk bestaande monoliet. Ze geven de coordinaten door van deze first encounter; http://www.planet-flipside.com/index.php/ufosalienslink/126-nwodenver

  Aangezien er toen nog geen Google Earth bestond viel niemand hierover, totdat….

  iemand 16 jaar later de coordinaten van Spielberg in gaat voeren in G.Earth en wat krijg je te zien als uitkomst?
  Denver International Airport. Die toen nog helemaal NIET bestond.

  Bekijk je nu de coordinaten van de oorspronkelijke plaats: Devils mountain dan is deze afgeblokt op Google Earth. Vreemd toch, waarom een berg afblokken?

  Dan nog iets waar ik later op terug zal komen, de kaart nr. 16 van Tarot- die toevallig een toren laat zien gebouwd op dezelfde structuur als Devils mountain? Kan hier niet teveel linken plaatsen dus zoek de kaart van Waite zelf maar op.

  En dan deze berekening:
  Opening Denver airport operationeel vanaf 1995 + 16 jaar = 2011. Wil dit zeggen dat wij dit jaar het vervolg van Spielberg te zien zullen krijgen in Denver?

  1. Zooh heeh Dawn je hebt weer meer dan grondig huiswerk verricht!
   Nee dit had ik niet zo precies in kaart met die coördinaten van Denver Airport en zo en die Spielberg film…
   Jij werkt heel gestructureerd grondig en helder Dawn zie ik wel, ik wil nog wel eens de mist in gaan in totale chaos, straks moet ik ook hier op Wtk blijven zitten een jaar, totale trauma, de leukste meiden en vrienden zijn me dan weer eens te slim af en dan moet ik als uit de kluiten gegroeide lummel de totale vernedering weer tegemoet, dan word ik uiteindelijk terug gezet naar de klas van mijn 2 jaar jongere zus, ik ben daar nog niet overheen zoals je wel merkt.

   Het heeft overigens wel voordelen, ik geloof niet zomaar in een sekte die wat dingen bij elkaar geraapt hebben voor een goed klinkend verhaal, dat kan ik zelf ook nog wel, een aantal dingen bij elkaar rapen, dan hebben we weer een nieuw geloof. Ik dacht gisteren net shhhttt Dawn komt nu echt niet meer terug zeker, dat is het onzekere kleintje in mij, zal wel blijven, hier kan ik daar tenminste eerlijk over zijn, misschien dat ik ooit nog eens over m’n verlatingsangsten heen groei zo op deze manier.

   Wat ik wil zeggen is dat ik dan ook “dommer” word dan ik werkelijk ben, dom door de emo ellende die soms golfsgewijs weer terug komt, dusz maatschappij bedenkt eer ge beschadigt met voorbedachte rade nog wel, ze doen het met opzet, trauma based education, daar ben ik van overtuigd, en ik kan dat ook nog onderbouwen ook, zoals Mirakel dat zo mooi zegt, kan je het ook onderbouwen zegt ze dan heel lieff?

  2. @Hyperalert,
   Week goed ziek geweest, daarna moet je alle achterstand ook nog es wegwerken en weer up-to-date komen in het nieuws en achtergronden. Heb je al snel een achterstand van een jaartje of wat! Verder wil ik eigenlijk gas terug gaan nemen. Alleen opmerkelijke dingen bekend maken want de dagen vliegen waanzinnig snel voorbij.

   Ben er zelf erg van overtuigd dat er een spel met de mensheid gespeeld word. Dat moet afgelopen zijn, laat alles maar transparant worden. Verantwoordelijkheid begint toch bij jezelf en dus probeer ik met onderbouwingen te komen voor de hypothese dat dit jaar een extreem belangrijk jaar gaat worden wat betreft een heuse disclosure a la Spielberg.

   Zie hier Devils Tower:
   http://www.google.nl/images?q=devils+tower&hl=nl&prmd=ivnsm&source=lnms&tbs=isch:1&ei=d69vTd6WBtCKswaH4ajmDg&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CBcQ_AUoAQ&biw=1327&bih=660

  3. …. vervolg – ivm de blok op meerdere linkjes…

   Als je deze vorm bekijkt dan valt mij op dat deze Devils Tower en deze kaart overeenkomsten hebben (let vooral ook ff op het nummer van de kaart die is 16):
   http://members.home.nl/bduijnker/pagina's%20tarot%20kaarten/arcana/pagina%2016%20toren.html
   Waarom is dit inzicht en koppeling belangrijk? Het verteld dit verhaal; Waite is de vormgever van het Tarotdekspel. Tevens was hij lid van de bende, dat laatste is het meest belangrijke. Spielberg was ook lid getuigen zijn duidelijke voorkeus voor filmscripts, connectie’s met Ronald Regean. Ga hieronder weer verder ivm de volgende link…

  4. -Volgende vervolg…

   Deze link dus die de connectie duidelijk laat zien:
   http://www.presidentialufo.com/ronald-reagan/102-hollywood-director-confirms-spielberg-reagan-ufo-story
   M.a.w. ook deze twee heren zijn lid van dezelfde club als; Waite, en da Vinci.

   Dat da Vinci lid van de club was is geen geheim. Welnu wat heeft hij hiermee te maken? Alles en niets!
   Da Vinci was een gedreven uitvinder en via zijn schilderijen gaf hij duidelijke signalen door. Verstopte code’s. Hieronder een van zijn verstopte zaken….

  5. http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://image3.examiner.com/images/blog/EXID2024/slideshows/090207125001Ghirlandaio%2520Madonna%2520%27ufo%27%2520blowup.jpg&imgrefurl=http://paraspiracy.com/viewtopic.php%3Ff%3D227%26t%3D7289&usg=__UCJrWZpCmG60TVi30x4I7UkteMU=&h=231&w=430&sz=26&hl=nl&start=0&zoom=1&tbnid=Hu_RQEopruQqYM:&tbnh=85&tbnw=159&ei=NbJvTbq_LIzwsga0gvnxBw&prev=/images%3Fq%3Dda%2Bvinci%2Bufo%26hl%3Dnl%26biw%3D1327%26bih%3D660%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=rc&dur=109&oei=NbJvTbq_LIzwsga0gvnxBw&page=1&ndsp=29&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=94&ty=44

   (sorry voor deze lange tekst Guido)
   Zoals je ziet werken deze gasten op dezelfde manier, ze maken allemaal deel uit van 1 plan. Alle neuzen staan in dezelfde richting… niets toeval want daar doen ze niet aan. (Toeval is voor de mens die het geheel niet overziet.)

   Dan komt het, ze werken via code’s in schilderijen, kaarten, kunst, literatuur, films, scripts alles zo door dat we gaan accepteren dat in 2011 de spot-lights aankunnen. De spot-lights op Denver Airport (die overigens al genoeg aandacht krijgt lijkt mij?) en met een script van close encounters of the thirt kind, disclosure op dezelfde coordinaten als 16 jaar tevoren! De locatie van Devils Tower is verschoven. Dan vraag ik mij alleen af waarom Google Earth deze geblokt heeft.

   Zo ff rust…

  6. @ dawn. Op denver A. besproken we weet ik nog, dat dergelijke gebouwen hun energie punten zouden kunnen zijn in de aarde, via de aardlijnen (net als kerken die op die lijnen geplaatst zijn). Als alles op aarde verschuift, vergis ik mij dan, dat zij niet meer kunnen werken met deze aardlijnen, waardoor zij er geen enegie meer aan toe kunnen voegen>
   Dat door dit natuurfenomeen zij gedesorienteerd raken, en alles weer opnieuw zouden moeten activieren, om er uberhoubt nog wat mee te kunnen????? Anders gezegt, dit natuur fenomeen, zou hun hun kracht, energie kunnen ontnemen, waardoor ze zich wat moe gaan voelen?????
   Misschien dat ze daarom wel uitsterven????? Het is maar een hypothese, ik denk met je mee…..????

  1. Kijk eens, naar de nieuwe happy meal van mac Donalds, allemaal symboliek: Clone wars!!!!!!! Alleen de naam al.
   Een typetje met een cleopatra hoofd (gecloonde egyptenaren)?, een kikker enz enz. Het lijkt wel of ze steeds meer voorzichtig de waarheid onthullen…..

  2. hey.. heb het gelezen en vind het wel wat ja…

   als je alles naast elkaar legt (de gebeurtenissen omtrent planeet niburu)dan is het toch wel apart!! en ik ben bang dat het echt waar is (artikel van jou)

   ik zit al 3 jaar 4a5u per dag naar dit soort sites te kijken. ik heb al zooooveeeel gezien dat voor mij het plaatje wel rond is. waarom bouwen overheden over de hele wereld bunkers??

   denken jullie echt voor oorlogen, natuurrampen etc..?

   was de dreiging voor oorlog niet groter in de jaren 90?

   natuurrampen: denkt de overheid een storm van cat:7?

   nee mensen de waarheid is dat ons iets te wachten staat waardoor (denk ik) minstens 2/3 van de wereld dood zal gaan.

   als jullie denken die gozer is gek! maakt mij niet uit want als je net zoveel info zoekt over dit soort onderwerpen zul je verstelt staan wat er allemaal in de wereld speelt.

   helaas zien wij in dit land alleen maar nieuws wat minder belangrijk is dan in andere landen. waarom zien wij nooit iets over ufo’s?

   een tijdje terug was ik op een meeting bij niburu in baarneveld en daar was powednews ook. toen powednews het ging uitzenden was in zeer benieuwd wat ze zouden uitzenden.

   tot mijn verbazing lieten ze alleen maar beelden zien van mensen die claimen dat ze van planeet venus of mars zijn en dat zij ons moeten helpen en in de gaten houden. zoiets is voor een non believer aleen maar leuk om te zien en die zullen ook niet overtuigt worden dat het fenomeen ECHT is. maar waarom laten ze de beelden van bv: ufo in jerusalem niet zien? een paar landen hebben dat laten zien maar nederland????

   dan hebben we nog het verhaal van 13-10-10 waar fullham zijn voorspellingen had gedaan? in bijna heel euro was het te zien maar nederland????

   ik hoef dit jou volgens mij niet uit te leggen want jij denkt daar net zo over?

   3 jaar geleden dacht ik nog van jezus 2012 duurt nog zo lang maar de tijd gaat gelukkig snel voorbij en bkort komt het vanzelf wel naar buiten want er zijn genoeg particuliere mensen met een telescoop!

   nog 1 tip aan iedereen: GENIET NOG VAN HET LEVEN VOORDAT HET VOORBIJ IS.

   gr

  3. Hallo Jeroen,

   Ja eigenlijk denk ik er inderdaad ongeveer ook zo over. Ik heb inderdaad heel sterk het idee net als natuurlijk vele met mij, dat er iets voor ons achter gehouden zou kunnen worden, waar wij misschien iets mee zouden kunnen, maar wat ons niet verteld word omdat wij dan zo vrij kunnen zijn, misschien, dat er geen controle meer over ons gehouden kan worden door een bepaalde groep, en dat wij ons (wanneer wij alles weten) dan doodlachen om bijvoorbeeld burocratie, geld en o.a id kaarten met een vingerafdruk. Ik heb enorm de behoefte om plezier te maken en me gewoon gelukkig en vrij te voelen, daarom wil ik heel graag weten wat dit nou allemaal precies zou kunnen zijn……Ik ben niet bang, maar erg benieuwt en geeinteresseert in dit religieuze, wetenschappelijke, aardrijkskundige, scheikunde, astrologische, geschiedkundige en spirituele raadsel.

  4. Mirakel toch, zoveel woorden, begrippen in één zin, een soort van verkorte samenvatting van menselijk vernuft (lees dwaling)in één zin gecomprimeerd. Jawel, wat ons wakker zou kunnen schudden mogen we niet weten. Daar wordt zo geheimzinnig over gedaan dat het wel ergens een belletje moet doen rinkelen. Begrijp je me nog? Ik bedoel dat het geheel van informatie welke op welke manier dan ook vrijgegeven wordt
   strategisch wordt vrijgegeven. Are you still with me?

  5. Ten volle van het leven genieten in alle praal en pracht, vijheid en blijheid, dat is wat ontwaakt zijn is, de rest staat allemaal op een doodlopend zijspoortje en is uit geranceerd voor altijd.

   Zelf zit ik liever op een van die rangeerloc’s, want zo kom ik tenminste over het hele terrein heen in elke hakke hakke puf puf mode.

  6. Mijn automatische piloot zal het wel weten, ik ben er niet meer, reeds gestorven. Geeft veel vrijheid, heerlijk. Doen door niet doen, lichaam/geest uit wat ie te uiten heeft, ik geniet.

  7. TUUUUT TUUUUT TUUUUUUUUUUUT

   Ha die Martijn, zin in om een eindje me te rijden, dan gaan we naar @@pjes zwaaien op het perron.

 6. Toen de man nog in de auto zat trilde zijn camera.
  Dus de aardbeving was al bezig voor hij uitgestapt was de ufo in plasma veranderde
  en naar de aarde zakte.Momenteel word er hard gewerkt achter de schermen om aardse veranderingen op een positieve mannier te begeleiden en om de mensheid te beschermen In 2012 weet je nog !!?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.