Advertentie

CIA-klokkenluider: de 9/11-waarheid!


x

CIA-klokkenluider: de volledige waarheid rondom 9/11

© 2011 WantToKnow.nl/.be

xx

Een speech van voormalig CIA-medewerker Susan Lindauer, een vrouw die werd aangeklaagd door de Amerikaanse overheid, onder het regime van de Patriot Act, om haar waarheidsbijdrage aan de werkelijke versie van de aanslagen van 11 September 2001.  “You guys have no idea what actually happened. The lies are so much deeper.” Een heftige uitspraak, maar kijk zelf naar deze Engelstalig YouTube van haar presentatie.

Uit de eerste hand geeft zij een verpletterende versie van de ware gebeurtenissen achter het ‘intelligentie-gordijn’ van de CIA rondom 9/11. En rondom de aanloop naar de invasie van Irak. De werking van de Patriot Act, die feitelijk al klaar lag vóór de aanslagen van 9/11, die vooral bedoeld was om de 9/11-klokkenluiders en -dissidenten aan te pakken.Een arsenaal van geheime bewijzen, onbepaalde gevangenneming en de dreiging van het onder dwang toedienen van medicijnen.

Deze presentatie werd gegeven rondom de introductie van het boek van Susan Lindauer ‘Extreme Prejudice’, een boek rondom de uiterst brutale cover-ups rondom 9/11..!

‘EXTREME PREJUDICE’ (Book by Susan Lindauer) reveals one Asset’s desperate struggle to survive the brutal cover ups of 9/11 and Iraq. EXTREME PREJUDICE delivers a high tension expose of the real facts surrounding the CIA’s advance warnings of 9/11 and Iraq’s contributions to the 9/11 investigation.

x

x

Dit is het voorwoord uit haar boek, geschreven door haar advocaat in deze zaak:

Mijn advocatenkantoor verdedigde Ms. Susan Lindauer tegen een aanklacht van de overheid, als zou zijn een ongeregisseerde Irakese agente zijn, die spionage verrichtte voor de Irakese inlichtingendienst. Ik verzeker je dat het verhaal van Ms Lindauer heftig is maar waar. Het is een uiterst belangrijk verhaal, belangrijk in dit nieuwe politieke, post-9/11-tijdperk.

Als haar advocaat hield ik bijzonder hoge standaards aan voor de validatie van haar claims, dat ze gewerkt zou hebben als een US Inlichtingen-officier, onder supervisie van de CIA en de afdeling inlichtingen van het Ministerie van Defensie. Vóórdat ik besloot om haar te vertegenwoordigen, nam ik de moeite om me te verzekeren dat haar verhaal klopte, via onafhankelijke bronnen, die ik beschouw als bronnen van een uiterst hoog kaliber. Mensen die hieronder vallen zijn o.a. stafleden van het Congres, internationale journalisten, en verschillende Amerikaanse en Schotse advocaten, die betrokken waren bij de Lockerbie zaak in Den Haag. Ik ken enkele van hen als vrienden en goede kennissen, maar ook als professionele collega’s. Het verhaal van Ms. Lindauer bleef recht overend staan! Ze heeft een bijzonder persoonlijke geschiedenis, waarvan ik geloof dat deze waar is.

Brian Shaughnessy, links op de foto, samen met Susan Lindauer (midden) en rechts een getuige in haar zaak.

Het checken van haar verhaal werd vereenvoudigd door de enorme bibliotheek aan gegevens die in haar legale ontdekkingen te vinden zijn. Hieronder zijn bijvoorbeeld documenten en uitgeschreven mondelinge verklaringen van FBI-opnames, van meer dan 28.000 telefoongesprekken, 8000 e-mails en honderden faxen, die we te pakken hebben gekregen, waarop data en plaatsen staan, die de verzending bewijzen.

Toen mevrouw Lindauer bijvoorbeeld claimde dat haar CIA-contact, Dr. Richard Fuisz, haar US$ 2.500 had betaald, in Oktober 2001, voor haar werk rondom het 9/11-research, kregen we de persoonlijke cheque te zien, die als bewijs hiervoor diende.
En toen mevrouw Lindauer claimde dat ze papieren had afgeleverd rondom de afwezigheid van illegale wapens in Irak, aan de Minister van Binnenlandse zaken, Colin Powell, die het kantoor náást Dr. Fuisz had, was zij in staat om een fotokopie van de beschreven envelop te laten zien, waar deze papieren in hadden gezeten. Ze overhandigde me ook kopieën van originele documenten met handgeschreven notities aan genoemde minister, die waren aangereikt door de FBI om haar te vervolgen.

Haar portfolio van bewijsmateriaal weerlegt de claims dat inlichtingendiensten geen enkele poging gedaan zouden hebben om de valse informatie te weerleggen die aan regeringsfunctionarissen overhandigd zou zijn, voor de inval in Irak. En inderdaad, uit haar gegevens blijkt overduidelijk, dat ms. Lindauer het klokje rond heeft gewerkt om precies dátgene aan te tonen. Toen Republikeinse leiders besloten hadden om met een nieuw verhaal te komen rondom de waarschuwingen voor de 9/11-aanslagen, bleek dat ms. Lindauer’s activiteiten en haar reputatie voor het vertellen van de waarheid, haar in de weg kwamen te zitten. In het bijzonder ook rondom de gebeurtenissen achter de schermen rondom Lockerbie. Omdat zij wilden slagen, diende ms. Lindauer te worden ‘neergehaald’..

Naar mijn mening als haar advocaat, is ms. Lindauer altijd in staat geweest om terecht te staan; alleen bleek het Ministerie van Justitie schandelijke ontboezemingen rondom haar zaak uit de weg te willen gaan.”

Brian Shaughnessy 1 Juli 2010.

 

 

 

32 gedachten over “CIA-klokkenluider: de 9/11-waarheid!

 1. Deze dame spreekt de waarheid, ik ken haar al een tijdje en het lijkt alsof ze zich een beetje gek gedraagt, maar dat is ze zeer zeker niet.

  Zoals haar verklaring dat onder valse voorwendselen landen zijn aangevallen blijkt nu ook uit het feit, dat de VS vorig jaar propaganda films heeft gemaakt om de Amerikaanse bevolking klaar te stomen voor de aanval op IRAN.
  Kijk dit soort journalistiek krijgen we hier in het westen niet te zien tenzij we het zelf opzoeken,

  ‘Iran attack will expedite US demise’

  http://www.presstv.ir/detail/208655.html

  US, Israel plan ‘largest’ war games

  http://www.presstv.ir/detail/208648.html

  Inmiddels is er bergen legermaterieel naar het middenoosten getransporteerd.
  Onze media zwijgt in alle talen en gebruikt Griekenland en de EU problemen als afleidingsmanoeuvres. Straks wordt er gezegd, Hoe kan dat nou?
  En wederom is er geen enkele reden geweest om het land aan te vallen.
  Het gaat niet om kernenergie, maar om de Centrale Bank die zij niet hebben en veel hogere/grotere zaken. Vergeet niet dat IRAN de techniek in huis heeft ufo’s te bouwen wat de geheime projecten van de ELITE in gevaar brengt.

 2. Deze vrouw geloof ik op haar woord. Dat lachje is duidelijk een masker voor al het verdriet bij alles wat ze te vertellen heeft. Ze is een vechter en vechten kun je alleen volhouden als je het onrecht persoonlijk neemt en dus invoelt wat mensen door moeten maken. Ik heb de laatste 20 minuten maar over geslagen. Ik word hier iedere keer weer droevig van. Ik heb respect voor mensen als zij. Alle moed bij elkaar rapen en doorvechten tegen zo’n vijandig apparaat.
  King of Light. Ik blijf Iran zien als een goed land met goede mensen. Mensen die beter geschoold zijn dan hier in Nederland. Vrouwen hebben daar net zoveel recht op studie als mannen en maken daar ook gebruik van. Wat hun gewoontes in kleding zijn is hun zaak e niet de onze en doet er eigenlijk niet toe. Het gaat er om dat je zelf kunt kiezen omdat je een studie hebt gevolgd aan de universiteit en dus genoeg hebt geleerd om te weten dat het in andere landen anders kan zijn. Het is een land met oude tradities en heel veel oude kennis. Maar ook moderne wetenschap. Ik hoop en bis dat deze mensen niet ten prooi vallen aan het westen. Geen normaal mens wil nog ooit een kernaanval op wie dan ook. Iran is in de hoogste paraatheid en staat klaar om terug te slaan heb ik hier en daar kunnen lezen. En wat doen wij? Net doen of alles goed komt met de euro?

  1. Selene

   Ik heb diep respect voor de Iraanse president, die het lef heeft in zijn eentje de Elite aan te vallen. Voor de rest valt het allemaal wel mee met Iran, het is precies zoals je zegt. Het past gewoon niet in het Elite plaatje. Ik heb ook helemaal niets tegen deze mensen.

   Laten we inderdaad hopen dat de mensen geschoond blijven van een stel gestoorde machtwellustigen.

 3. Ik geloof niet dat het tot een oorlog gaat komen.
  Weet niet of iemand aardbevingen en vulkaan sites in de gaten houd.
  Ik denk dat de aarde, de natuur hen dan voor zijn.
  De enorme gaten die in de aarde zijn geslagen door olie-, kolen-, gas en andere grondstoffen massaal weg te halen, dat gaat allemaal inploffen.
  Dan heeft de mens het zo druk met overleven dat men niet eens aan oorlog toekomt.
  Dan gaat het aankomen op eenheids bewustzijn en medemenselijkheid.

  1. Denk heel eind in deze richting als Daan. Zou wel fijn zijn als er hulp komt vanuit het universum. Vraag is dan wel, zijn het “positieve” helpers. Daarover vind je het antwoord ook in je <3 (HART) denk ik. En redding komt vanuit jezelf.
   Er wordt vaak gezegd dat je een ander NIET kunt veranderen, dus hoe zit het met gered worden!? Dat kan ook iedereen ZELF doen.
   Niemand van buiten kan een ander reden. Hulp kan iedereen gebruiken om te leren, daarvoor is nl. NIEMAND ooit te oud.
   Namasté,
   In Lak'ech
   Ala Ki'n
   en nog andere (spirituele) groeten die er te schrijven zijn. Weet iemand andere, positieve begroetingen, leer ik ze graag.

  2. @KOL
   Ga je diep schamen. Als je zo’n respect hebt voor die gozer, dan ga je er toch lekker wonen. Wat een verstand heb jij.

  3. Daan. Mag ik je er op wijzen dat de Turkse troepen gewoon doorgaan met hun oorlogvoering tegen de Koerden ondanks de aardbeving in de omgeving aldaar.

   De elite heeft maling aan alles. Er zal geen atoomoorlog komen maar wel een hoop shit als ze die oorlog wel beginnen.

  4. Contra

   Wat nu Kees, ga je me nu vertellen dat ie geen gelijk heeft? De innformatie die je hier in NL krijgt over Iran is gemanipuleerd!!!

  5. Contra

   Als ik me ergens voor zou moeten schamen is, dat we de boel geen halt toe roepen.
   Nee Kees wij hebben hier ook die propagandatroep (film) over Iran uit de VS gezien, maar jullie zijn daar aardig verblind in geraakt. Mind control heet, dat zo vaak herhalen dat je het gaat geloven.

   Zo kunt u zelf zien hoe de media wordt gecontroleerd in de VS. http://www.youtube.com/watch?v=GME5nq_oSR4

  6. @Guido, duidelijke taal. 🙂
   @King of Light, die laatste link die spreekt ook duidelijke taal.
   Zo gaat het hier ook, in het klein dan. Mensen moeten gewoon weg blijven bij die tv. Dan kun je ook niet geprogrammeerd worden.
   Zeg de krant op en zoek zelf naar wat je zelf aangaat. En ga vaker bij iemand op de koffie. Een goed gesprek en/of discussie kan ook heel verhelderend zijn.
   Want zeg nou zelf, als je iemand vraagt waarom ze op een bepaalde manier over iets denken krijg je antwoorden als; Zo denk ik er nu eenmaal over of dat is gewoon zo, dat weet iedereen toch?, iedereen zegt het, ik heb nooit anders geweten, enz. enz. Zelden een onderbouwd antwoord. Als je dat wel krijgt dan is het van iemand die niet geprogrammeerd is of zich daar al flink vantussen heeft gewerkt.
   Groet van Selene.

  7. @ Selene
   U reactie is ook duidelijke taal. De standaard antwoorden zoals je die van iedereen mag verwachten.

 4. Naar mijn gevoel is deze dame wel integer, maar er is de mogelijkheid dat ook de eigen mensen binnen de fbi ,cia enz bewust vals geinformeerd werden om het hele verhaal nog echter te maken. Wetende dat op een gegeven moment men toch uit de school gaat klappen.

  1. Imke Als je het verhaal een beetje hebt kunnen volgen dan had je begrepen dat Susan zowat aan de top stond. En dus volledig van alles op de hoogte was.

  2. Imke ,ik denk dat je daar een punt hebt. Hetzelfde kwam in mij op als mogelijkheid. Zijzelf gelooft/ weet haar verhaal als waarheid,hetgeen niet wil zeggen dat niet ook zij gebruikt wordt door “hogere machten”om de zaak te verdraaien. Toch valt er ook veel te zeggen voor het en / en verhaal zoals zij het verteld. Blijft alleen de vraag waarom zoveel van de “hyjackers”nog leven en dus onmogelijk tot de groep kapers kunnen hebben behoord.

  3. MarcelW in 5D

   Omdat deze vliegtuigen misschien wel eens op afstand kunnen zijn bestuurd. Daarnaast hingen er tanks onder die daar niet horen en bleken er maar een aantal raampjes te zitten achter de cockpit, wat duidt op een militair toestel. Het zou dus zo maar een kunnen zijn dat er helemaal niemand in die vliegtuigen zaten. Op diverse foto’s van de staalconstuctie van het WTC is aangetoond dat er geknoeid is met de stalen kolommen. Het vliegtuig wat zou zijn neergestort bij het bos, was volgens getuigen niet groter dan een LearJet een zakelijk prive toestel. Dagen daarvoor was er al beweging aan de rand van het bos en werd alles al afgezet volgens de Burgermeester van het plaatsje aldaar. En zo kan je nog wel even door blijven gaan. M

   Maar als je alles goed op een rijtje kan zetten kom je vanzelf tot de conclusie dat het een inside job was.

   Dat zelfde geldt voor het aanvallen van landen, stapels leugens om het maar te rechtvaardigen en dat zie je nu ook weer met Iran.

   Als je goed op let geeft Iran allleen maar steeds commentaar op de agressieve reacties en aantijgingen van de VS en Israel.
   De laatste reactie van Iran op het rapport van het Atoomagentschap IAEA “ze doen maar”. Zegt al genoeg. IAEA is ook al meerdere malen door de mand gevallen al niet betrouwbaar.

   Vast staat wel dat err een nieuw spel wordt gespeeld.

  4. @kol
   Ik ben goed thuis in alle ins en outs van 9/11 ,Leg me alleen niet vast op welke theorie dan ook. Vind het eigenlijk niet eens zo interessant meer vanwege de duidelijke leugens en onwaarheden. Voor mij is het heel duidelijk een inside job,ik denk dan alleen niet aan een regering maar aan een groter geheel. De meewerkende regering(en) zijn imo net zulke poppetjes als de slachtoffers. Overigens zou er van een learjet toch vleugel delen en stukken van de romp moeten zijn geweest ,die heb ik op de foto’s niet kunnen zien.
   Dat er geknoeid is met de staalconstructie is idd evident. Het is ook de eerste keer dat een dergelijke staalcontructie door een combi van kerosine en kantoormeubilair zou zijn ingestort ( terwijl het ontwerp rekening hield met de impact van een volgeladen 707)
   Echter ik hou er terdege rekening mee dat ook deze mevrouw een mooi verhaal heeft ,dat gestuurd en gecontroleerd is door de machten achter de aanslagen. En dat zijn dus naar mijn mening niet mensen als bush cheney of rise. Die verantwoordelijke zijn niet met naam genoemd tot op heden.Het feit dat zij dus “hooggeplaatst “was zegt mij hoegenaamd niets.

  5. Nou weet je Marcel, ik geloof dat al die mensen áchter deze scam ook gewoon mensen zijn. Vooral op het niveau van de uitvoerenden zit zoveel naïviteit, zoveel ongelooflijk amateurisme, dat dit verhaal er gewoon onder valt. En ik zoek ook niet, zoals Imke probeert te vertellen, een dubbele-dubbele bodem in dit verhaal. Kijk eens naar de verklaring van die meneer Mineta voor de 9/11-senaatverhoren. HIER Hij verklaart de MEDEPLICHTIGHEID van Dick Cheney, onder de neuzen van heel de wereld..!! Niemand die hier verder op in ging van de Amerikaanse senatoren.. Wat is er dan wel nodig, behalve deze diepe, diepe naíviteit…? Zal ik het zeggen: ons GELOOF dat het een inside-job is..!!! Het ongeloof van 90% van de wereldbevolking rondom 9/11 zit HENZÉLF in de weg.. Niet de bewijzen, die zijn er volop. Maar je kent het gezegde:
   You can lead a horse to water, but you can’t make it drink..!

   In gesprekken met mensen over de inside-job, blijkt veel vaker dat het niet-waar MAG zijn van hen, dan dat ze zich werkelijk verdiepen in het ware karakter van de fake-aanslagen. HET GROTE SPEL van de krachten áchter de 9/11-inside job is de job ZO GROOT te maken, en de LEUGENS EROM HEEN ZO DIEP, dat mensen zichZELF in de weg gaan zitten om een neutrale, open mind te houden.
   De mensen die hierin WEL getraind zijn, bijvoorbeeld oud-inlichtingenchef van Duitsland, Andreas von Bulow, zag METEEN bij de aanslagen de idiotie ervan in. Voor velen, en ook voor mij, duurde het 4 tot 5 jaar, vóordat ik in staat was mijn diepingefreesde trauma hieromtrent te omzeilen..! En toen kwam de boosheid, en nu is er de berusting, bijna ‘dankbaarheid’ voor de ‘donkere kant’ dat ze deze transformatie bij me teweegbrachten…! Voila!

  6. @ guido
   Op het moment dat ik het tweede vliegtuig op tv in de toren, zag vliegen heb ik gelijk gezegd dat de verklaring omtrent de daders een leugen zou zijn.Dat werd mij niet in dank afgenomen .Toch wist ik gelijk dat het niet was wat ons werd voorgespiegeld , de bewijzen daarvoor heb ik net als een ieder pas achteraf kunnen vinden .Doch het innerlijk weten was er vanaf de eerste minuut. Ondertussen( eigenlijk net als toen) ben ik steeds meer op dit innerlijk weten gaan vertrouwen , en slecht zelden heeft dat het mis.

  7. Misschien wel heel gek maar ik weet nog dat ik thuis kwam en de tv aanzette en de beelden zag. Ik weet dat ik dacht, hier klopt iets helemaal niet.
   Je ziet het van allerlei kanten en later werd dat nog veel erger. Alsof mensen paraat stonden met camera’s toen het eerste vliegtuig de tower in vloog.
   De volgende dag bij een cliënt (bij de thuiszorg) die de hele morgen voor de tv zat en ik bij een minuut stilte haar gezelschap hield maar in mijn hart steeds die dreun van dit klopt niet. Mijn eerste reactie toen ik Bush de avond van het gebeuren op tv zag was dat ik mijn man zei dat Bush probeerde te verdoezelen dat hij het helemaal niet erg vond en er bijna een komedie van aan het maken was. Ik had steeds het gevoel dat ie stiekem in zijn binnenste zat te gniffelen.
   Ik heb nog nooit zoveel spijt van mijn gelijk gehad als toen. En ik heb heel veel interviews en filmpjes, foto”s en weet ik niet wat bekeken om ergens te kunnen ontdekken dat het geen fake was.
   Ik heb dus juist gezocht naar het bewijs dat ik het mis had. En dat heb ik nergens gevonden.

  8. MarelW in 5D

   Ik begrijp je stellingname. Ik leg heel kort uit waarom het een leugen is bij flight 93. Het vliegtuig zou in een hoek van bijna 90% de grond hebben geraakt. Een getuige verklaarde dat het vliegtuigje vlak over haar heen vloog op nog geen 2 km van pas delict. Het zou daardoor compleet versplintert zijn. Dat kan dus niet omdat de snelheid boven 1 mach moet liggen. Vervolgens lag het bos vol met onverbrand papier.
   Van mensen is niks over maar wel onverbrand papier???.
   Voorts en nu komt het is daar jaren ervoor, toevallig niet, op precies dezelfde plek een vliegtuig neergestort. Wat ze dus hebben opgegraven waren oude resten.

   En zo zie je maar hoe makkelijk je dan iets kan manipuleren.

   En Bush en Rumsfeld waren volledig op de hoogte van de gang van zake.
   De PR stunt van Rumsfeld met de hulp van het dragen van een brancard op het gras voor het Pentagon klopt natuurlijk van geen kant in crisistijd als minister van Defensie. Dan hang je aan de Telefoon met de President.

  9. @ king of light
   Aangezien ook deze dame zich bij haar “baas” moest verantwoorden, en die op zijn beurt weer bij zijn meerderen, is “aan de top” ook maar relatief.

  10. @ kol
   Alleen al de sleuf in de grond op de foto’s weerspreekt de val in een hoek van 90 graden . het ontbreken van de stabilo- en vleugel vlakken ,Het ontbreken van menselijke resten ( de lijkschouwer verliet na 20 min. de plaats bij gebrek aan werk, hij vond geen druppel bloed). Geeft allemaal aan dat dit een heel slappe opvoering was.
   Ik vind echter dat het niet belangrijk is, vanwege de duidelijke leugens en onmogelijkheden van het gebeuren. Het is wel van belang te weten dat we hier vals over voorgelicht zijn.
   Over het feit dat het is gebruikt om”The war on terror “te starten wil ik het volgende in herinnering brengen: het golf van tonkin incident dat leiden tot de vietnam oorlog voor de vs
   Pearl harbor Dat de tweede wereld oorlog inluidde voor de vs ,De plannen om een amerikaans vliegtuig op te blazen door “cubanen” etc . enz.
   Kortom er wordt altijd wel een reden gecreeert voor de volgende oorlog.
   Zoals ook nu de aanzet voor een preventieve aanval door israel op iran vanwege het vermeende nucliare programma daar( israel heeft nog nooit toegegeven of ontkent dat het nucliare wapens heeft , en laat het internationale atoomgenootschap niet binnen)

  11. @ kol
   Overigens lijken resten van een Learjet in de verste verte niet op resten van een 737. Maar dat zal je zelf ook al wel hebben bedacht.

  12. MarcelW in 5D
   Precies, Pearl Harbor is ook altijd een heet discussiepunt geweest, omdat Washington van te voren zou zijn ingelicht, wat ook vaak wordt aangekaart in docu’s.

   Vandaar dat ik ook zij ze hebben oude troep opgegraven, met wat brokstukken van die Learjet lijkt het allemaal wat echter.

   Maar duidelijk is dat het niet klopt.

 5. “Haar portfolio van bewijsmateriaal weerlegt de claims dat inlichtingendiensten geen enkele poging gedaan zouden hebben om de valse informatie te weerleggen die aan regeringsfunctionarissen overhandigd zou zijn,”

  http://news.findlaw.com/hdocs/docs/terrorism/80601pdb.html
  Is U toch welbekend?
  Presidential Daily Briefing
  bin Ladin Determined to Strike in US
  August 6, 2001

  Hopeluk helpt dit boek om wat mensen wat wakkerder te maken.

 6. hallo , ik snap iets niet…….het vliegtuig dat het pentagon in vloog knalde door 6 dikke muren volgens mij………maar als je naar het word trade center kijkt komt het nog niet eens door talloze mini muurtjes………..waarom bij het pentagon wel?

 7. Ongelovelijk wat een lef heeft die vrouw, heeft een prettige stem en heeft alles op een rijtje, heeft humor. Ik geloof haar.
  Leerling piloten besturen een zogenaamd vliegtuig die eigenlijk voorgeprogrammeerd was door de boardcomputer om in de twintowers te vliegen. Dat is precies een reptilian streek, false flag operation, om andereen de schuld te geven. Bin Laden was al jaren geleden overleden door een nierziekte.
  De seals hebben in opdracht een zogenaamde Bin Laden actie opgezet in Pakistan
  Het lichaam van Bin Laden werd in zee gedumpt, niemand heeft een foto rvan Bin laden laten zien. Toen kwam een navy seal met een boek over de operation, hoe is dat mogelijk, terwijl ze een zwijgperiode van 30 jaar hebben. Opzet om iedereen op het verkeerde been te zetten.
  Net zoals de inslag van 9/11 op het pentagon waarbij 1 foto werd vrijgeven.
  Er is steeds te weinig bewijs omdat het niet zo gegaan is.
  Als ik met een sportvliegtuigje boven het pentagon zou vliegen wordt ik gelijk neergeschoten, alleen de vliegtuigen van 9/11 niet. Norad zat te slapen, volgens mij slapen computers niet, maar bij hun wel dus blijkbaar. In nederland is de pyramidespel verboden, waarom zitten we dan in het pyrimadespel van de USA? Wat wij moeten doen om dit alles te stoppen:
  Iedereen, moslims, christenen, joden, en alle anderen met welk geloof dan ook
  moeten ons verenigen en ons samen sterk maken en 1 vuist maken tegen de elite.
  We gaan die 30% terugpakken, wanneer gaan we lopen en ons geld terugpakken die ze gestolen hebben?
  Ik had een glas met de USA flag erop, maar die viel laatst stuk, maar voor mij een voorteken
  dat de USA verdeeld raakt en uit elkaar aan het vallen is. Er wonen daar plus minus 300 miljoen mensen
  zwaar gelovig, geloven nog in de bloedhond de paus met zijn praatjes en kindermisbruik on de mijter, hoeveel sperma is niet gespoten in die kinderen.
  Ze staan nog steeds voor het vaticaan te bidden, hoe op daarmee, poppenkast er is geen god.
  Het heelal is een klok en die loopt precies op tijd, niks met god te maken, dit hebben mensen je wijsgemaakt.
  De bijbel en Koran zijn herschreven om oorlogen te creeren en eraan te verdienen.
  Ik dacht dat we allemaal broeders waren op deze planeet,
  het is 2014 en op 2021 is alles transparant. geef je over reptilians.
  we zijn allemaal broeders en hebben heelal energie.
  Als er een voetbalwedstrijd zou plaatsvinden tussen de maan en aarde, dan zijn we
  ineens allemaal voor de aarde.
  Er zijn steeds false operations opgezet om het volk te misleiden.
  Ongelovelijk dat de reptilians zo wakker zijn. Vergeet niet dit is geen USA zaak
  reptilians zitten in elk land en op keypositions.
  Lopen gewoon in je straat. Wat Hilter geflikt heeft namens de joden dat doen de joden
  nu zelf (wraakactie) elke niet jood is een ongelovige, dus die moet dood.
  De mensen achter het complot 9/11 zijn zelf joden, de hele overheid is doordrenkt
  met joden met hetzelfde doel, kill everything whats in the way.
  Ik heb evaren dat joden het achter de elebogen heeft, stiekum.
  En dat heeft gevolgen op de maatschappy met hun gif en leugens
  De reptilians ziten overal met hun gif en leugens, ik praat over hoofddorp, heemstede haarlem bennebroek, bloemendaal ect. overal in nederland.
  gif en leugens, kijk naar de film kriegerin en ales klopt.
  Tyd om korte metten te maken met deze leugenaars.
  Ze hebben 2 aanslagen op me gepleegd en heb nu geen medelijden met hun
  Alle betrokkenen bij die aanslagen gaan eraan.
  Ongeluk, been eraf, coma zuipen, het maakr me niet uit, je gaat eraan
  Ja vooral die aanslag in club panama in amsterdam waar alle vidiobeelden verdwenen. Ik doe aan Voodoo en I will kill them all.

 8. Waarom denk je dat de White Americans niet hun wapens inleveren, in tegendeel zich steeds zwaarder bewapenen, al de door de USA-CIA-FBI-SWAT valse vlag opgezette moordpartijen, ze weten van de FEMA kampen, ze zien dat er van het politie apparaat Gestapo SS eenheden zijn gemaakt, de situatie is niet zo ver af als die in de Oekraine, waar de USA-CIA machine op volle kracht draaid, we stomen volle kracht vooruit op een WWIII af, the USA is aan het bezwijken aan zijn enorme schuld, het laatste druppeltje is het openen van de Mexicaanse grens kom maar binnen maak er maar een chaos van, ja en vele Joden niet alle staan hier achter en zijn zeer actief aan de zijde van het kwaad, helaas, en aan het eind moet je altijd het gelag betalen, en dat is dan de zoveelste keer voor de Joden/zionisme

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.