Advertentie

Staat deze chemtrail-klokkenluider dan te liegen..?


waarheid leugens

x

x

Staat deze chemtrail-klokkenluider te liegen..?

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Kristen Meghan was militair en werkte bij de Amerikaanse luchtmacht.. Ze was senior specialist droeg de functie van Sr. Industrial Hygienist/Environmental Specialist. Het was haar werk om het werk rondom chemtrails te begeleiden. En natuurlijk heet dat dan ‘geo-engineering’.. Haar speciale code in de luchtmacht (AFSC) was 4BOX1, Bio-environmental Engineer. Geen dom blondje dus die even wat roddels komt vertellen. Kristen Meghan komt met een inkijkje over wat het Amerikaanse leger allemaal uithaalt achter de ruggen, of beter: OVER de ruggen van de Amerikaanse- én wereldburgers en natuurlijk ook met de kwaliteit van onze lucht en aarde.

Dat het daarbij zeer waarschijnlijk ook nog niet eens om het zogenaamde knutselen aan het klimaat gaat, maar om regelrechte depopulatie-praktijken, gaat voor velen een straatje té ver. Niet omdat mensen daartegen bewijs hebben, maar doordat het gewoon té heftig is, om te kunnen geloven. En dus speelt de cognitieve dissonantie in ons menselijke systeem weer haar rol voor deze personen.

chemtrails combiMaar uit het feit, dat deze klokkenluider al enkele keren ernstig bedreigd is, en dat haar dochter bijvoorbeeld van alles zou overkomen, valt toch ook het nodige af te leiden..?! Kristen gaf een uiterst indringende presentatie over datgene wat zij heeft ontdekt over ‘geo-engineering’ en ‘chemtrails’, die volgens veel betweters maar niet bestaan.. Hieronder kun je deze presentatie zien. Hoeveel bewijs hebben deze naïeve mensen nodig, dan een ex-senior-militair, die bijna jankend staat te vertellen, dat haar land wordt vergiftigd en haar medemens besodemietert..?? Kristen doet dit zoals ze zegt, omdat ze haar land nu ÉCHT te dienen en door de manipulerende krachten in het licht te zetten..!

Kristen Meghan is getuige geweest van de invoer van containers van gepoederde giftige metalen zoals aluminium en barium op US Air Force bases. Dit zijn de metalen die terug gevonden worden in bodemmonsters , regenwater monsters , stofmonsters en bloedmonsters wereldwijd. Wat betekent dit concreet? Nou simpel toch? Dat dit de ontbrekende schakel is, waarop velen hebben gewacht.

ChemtrailsZe roept mensen op om grond- en luchtmonsters te verzamelen en deze naar haar (geheime) adres te sturen. Ze werkt samen met een laboratorium dat uiteindelijk overbleef, nadat vorige labs de analyses niet meer wilden doen, toen ze bedreigd werden door overheids’dienaren’…  Inmiddels heeft Kristen een overweldigende hoeveelheid monsters gekregen en is druk bezig deze te laten analyseren. Dit verhaal krijgt dus zeker nog een staartje.

Wij van WantToKnow hopen, dat het hele ‘conspiracy’-verhaal nu eens van deze chemtrails af mag. Dat mensen die het allemaal niet kúnnen geloven hun cognitieve dissonantie in de ogen kijken en gewoon GAAN GELOVEN dat dit wel degelijk kan. Dát een overheid, of althans krachten in overheden, simpelweg de leiding hebben genomen en een democratie fundamenteel verkrachten door hun eigen agenda uit te rollen, in plaats van maatschappelijke verantwoordelijkheid af te leggen over hun fratsen.. Sterker nog, vaak aan de basis staan van het verkiezingsproces, om preciés die mensen aan het ‘bewind’ te krijgen, die dit spel meespelen. (HIER over de Amerikaanse verkiezingen bijv.)

Tot onze spijt is deze YouTube niet NL-ondertiteld, maar de presentatie van Kristen Meghan is duidelijk en vrij eenvoudig te volgen. Niet in de laatste plaats, doordat ze niets opleest, maar recht vanuit het hart spreekt..!!

x

x

Hoe werkt deze cognitieve dissonantie..
Mensen worden geconfronteerd met een waarheid, die feitelijk hun wereld op z’n kop zet. Want voor deze mensen is het een heftig verhaal, te zien hoe het -in dit geval- mogelijk is, dat een overheid, die jij vertrouwt en waar netjes je belastingcentjes aan betaald, jou naar het leven staat en jouw leven feitelijk wil verwoesten. Inderdaad, gefinancierd dus door jezelf..! Kijk eens naar dit voorbeeld waarin Kristen door een Twitter-volger (die ze inmiddels natuurlijk geband heeft) voor rotte vis wordt uitgemaakt. Zonder ook met maar 1 inhoudelijk argument te komen, is dit zijn uiterst beledigende Tweet van 9 februari jl:

Tweet beledigend

Dit is het commentaar van Kristen erop:

“Een commentaar dat ik zojuist heb verwijderd. Ik zal gebruik maken van deze scheldpartij door voor iedereen zijn beschuldigingen te weerleggen:  Als Industrial Hygienist en ‘Environmental Specialist’ verdien ik in mijn dagelijkse een jaarsalaris van 6 cijfers. Dit is niet gerelateerd aan mijn rol als activist. Ik heb nog NOOIT geld aangenomen voor zaken die met dit activisme te maken hebben. In het bijzonder waar het zaken rondom ‘Geo-engineering’ betreft, doneer ik alleen maar.
Dat betekent ook dat ik helemaal niets reken voor het geven van interviews en/of presentaties en speeches over Geo-engineering. Noch ben ik in deze zaak naar voren gestapt om ‘bekend/beroemd’ te worden.. Ik sta al enkele jaren in de publieke belangstelling als activist en als medewerker aan enkele alternatieve media die zaken behandelen rondom Liberty. De trollen vinden het geweldig het idee te verkondigen, dat ik hier maar zit en geld aan het tellen ben dat mijn verhaal opgebracht zou hebben. Ik ben zó gefocussed om totaal niets te verdienen aan deze zaak, dat ik niet eens donaties aan wil pakken, noch producten wens te verkopen.

Good night friends,

Kristen”

Ben jij een van die non-believers, conspiracy-voeders..?
We raden je aan, wanneer jij het nog allemaal niet kan geloven, hier op de site eens te kijken naar het vorswerk van bijvoorbeeld Peter Vereecke, oud-burgemeester. Hij is weer zo’n voorbeeld van mensen die het eerst allemaal óók niet konden geloven, maar uiteindelijk van non-believer tot keiharde actie-voerder werden.. Hoe dat mogelijk is, is niet zo heel moeilijk te raden.. Het is natuurlijk vooral de boosheid en het onbegrip dat deze actiebereidheid voedt. Kijk ook eens op de site van GeoEngineering Watch, door op deze banner te klikken.. Een veel beter gefundeerde informatie over chemtrails zul je niet snel vinden..
X

banner geo engineering watch

* * *

x

[bol_product_links block_id=”bol_53c3c82c1c987_selected-products” products=”9200000020672341,1001004002029703,1001004010629004,1001004011771363,9200000008588202″ name=”klokkenluider chemtrails” sub_id=”” link_color=”993C1A” subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”992B2B” background_color=”9EB5FF” border_color=”D2D2D2″ width=”728″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

131 gedachten over “Staat deze chemtrail-klokkenluider dan te liegen..?

 1. Wat een TOP meid, die Kristen. Iedereen met een beetje hart in zijn donder weet toch dat zij oprecht is. ‘Ik dacht dat het leger de mensen beschermde, maar het blijkt dat ze mensen vergiftigen’

  1. Waarom zouden we aan haar oprechtheid twijfelen, Ad? Ik ben echter wel nieuwsgierig wie haar salaris betaalt van een getal van 6 cijfers ( dus minimaal 100.000 dollar) en wat ze daarvoor allemaal doet, want zoals ze zelf aangeeft in een aangehaald commentaar van haar:

   “Als Industrial Hygienist en ‘Environmental Specialist’ verdien ik in mijn dagelijkse leven een jaarsalaris van 6 cijfers.”

  2. Als het niet zou deugen, zou ze dan überhaupt wat melden over haar salaris Dicky?

  3. Guido, toen ik 32 jaar was ( en zoals zij ontslagen bij de US Army), had ik nog geen salaris van 6 cijfers ( 100.000 dollar tot 999.999 dollar) per jaar. En die heb ik nu ook niet? Jij wel? Ik gun het haar van harte, maar ben alleen benieuwd waar ze haar geld verdient en wat ze er voor doet? Normale vraag, toch?

  4. Ik heb even gegoogeld, Guido, het meisje heet helemaal geen Kristin Megan, maar ze heeft die identiteit in 2013 aangenomen. Toen ze bij het leger zat heette ze nog Kristin Edwards ( zegt ze zelf in bijgaande youtube fimpje uit april 2013). Ze verricht werkzaamheden in opdracht van een aantal alternatieve media ( zegt ze zelf in bijgaand youtube fimpje). Het is me natuurlijk niet bekend of ze haar jaarsalaris van minimaal 100.000 dollar per jaar ook bij diezelfde alternatieve media verdient, maar het zou natuurlijk best kunnen. Ach, wat maakt het ook uit,het meisje zal vast heel integer zijn. Zo ziet ze er wel uit.

   http://www.youtube.com/watch?v=rAxXyMAmBMs

   http://www.youtube.com/watch?v=rAxXyMAmBMs

  5. Ik heb nog even een debatje van het internet gehaald van deze mevrouw met iemand die sceptisch staat tegenover het verschijnsel chemtrails.

   Ik hou altijd van be-licht-ing van 2 kanten, vandaar

   Het debatje beslaat 2 uur en 4 filmpjes. Ik heb hieronder deel 1 geplaatst

   https://www.youtube.com/watch?v=To0vYRTbZjg

  6. Ik heb net even het debat bekeken over chemtrails, tussen Kirsten en John.
   Om in eerste instantie even een misverstand weg te werken. Kisten vertelt als ze zihzelf introdeuceert dat ze in de 10 jaar bij US Airforce zich voornamelijk heeft bezig gehouden met “Environmental Health & Safety” en niet zoals in de introductie van jullie artikel wordt gesuggereerd “Het was haar werk om het werk rondom chemtrails te begeleiden.”

   Ik heb geen mening over of chemtrails bestaan of niet. Ik deel alleen John zijn mening dat zolang er geen bewijzen zijn voor het bestaan van chemtrails het lastig wordt om mensen te overtuigen. Kirsten kan geen bewijzen overleggen en komt niet verder dan aan John te vragen: “Maar kun jij wel bewijzen dat de verhalen in de bijbel waar zijn?”. Zoiets van: “Vertrouw me maar jongen, want ik heb het bij het rechte eind” Ik zou haar graag vertrouwen, maar dat zou hetzelfde zijn als ik zou vragen aan WTK-ers “Vertrouw me maar mensen, de verhalen in de heilige geschriften zijn waarheidsgetrouw. We zijn goddelijke wezens en kunnen zelf onze eigen hemel op aarde scheppen”. Ik vermoed dat daarbij ook aardig veel mensen hun wenkbrauwen optrekken en wellicht denken: Is die gast wel loco? 😉

  7. Ja, en als ik dan vervolgens ga roepen dat die mensen die het allemaal niet kúnnen geloven ( dat de heilige geschriften ons vertellen dat we Goddelijke Wezens zijn en zelf onze Hemel op Aarde kunnen scheppen) maar eens diep in hun eigen ogen van cognitieve dissonantie moeten kijken, dan zou dat eerlijk gezegd wel het toppunt van ARROGANTIE zijn 😉

  8. Het toppunt van arrogantie van mij zou echter zijn als ik zou roepen “Vertrouw me maar mensen, de verhalen in de heilige geschriften zijn waarheidsgetrouw. We zijn goddelijke wezens en kunnen zelf onze eigen hemel op aarde scheppen” en er vervolgens als een radicale amerikaanse evangelist aan toe zou voegen, zoals in dit artikel, dat mensen die het allemaal niet kúnnen geloven hun cognitieve dissonantie in de ogen moeten kijken en gewoon GAAN GELOVEN dat dit wel degelijk kan. Kom op zeg, we leven in het jaar 2014 🙂

  9. Dick kun je me vertellen waarom je zowat 10 reacties onder elkaar moet hebben.. Het kan ruimschoots de vergelijking met onanie doorstaan in mijn ogen.. Onaniefactor 10.
   Ik snap even niet waarom dit nodig is..?? Jonge jonge..
   En @ 1.3: je hebt mijn punt volledig gemist en geeft dus ook geen antwoord op de vraag. Ik weet inmiddels ruimschoots wat jij doet, laat, verdient, weer niet doet, gedaan zou kunnen hebben, van plan bent te doen, lering uit getrokken hebt, nog veel van te leren hebt, leuk vindt, wie jij leuk vindt, etc. etc. en vooral etc. pfffffffffffffffff

  10. Ja, Guido, ik heb je punt gemist inderdaad gemist. Wil je zeggen dat het noemen van het huidige salaris dat ze verdient met haar werk juist het vertrouwen in haar zou moeten vergroten? Iemand die sterk in haar schoenen staat, heeft dat toch soort niet ter zake doende dingen toch helemaal niet nodig, Guido?

  11. Guido 1.10, wat ik zo jammer vind is dat je nooit inhoudelijk kunt/wilt reageren op opbouwende kritiek op jouw “stokpaardjes”. Het begint echt meer en meer op sektarisch gedrag te lijken. En als je dan reageert zoals onder 1.2 gaat het gelijk gepaard met kleinerend gedrag ( he,Dicky ?)….. zo van “Jochie, heb jij ook nog iets te melden ? ” Niet dat ik dat erg vind ( ik ken je zo langzamerhand), maar verwacht dan ook niet dat ik zo’n vraag beantwoord 🙂

  12. If simple words are not enough, go back to basic behaviour.. Dag Dicky, goedemorgen!

  13. Dickj 1.12, dat was dan even een reactie van het kleine kind ( J ochie) in mij 🙂

  14. Het artikel heet “Staat deze chemtrail-klokkenluider te liegen..? “.
   Ik heb daar geen mening over. Ik ben wel van oordeel dat jullie ( WTK) in het artikel staan te liegen en helaas krijg ik daar geen antwoord op

   Leugen 1 “Het was haar werk om het werk rondom chemtrails te begeleiden.”
   Leugen 2 “Mensen worden geconfronteerd met een waarheid, die feitelijk hun wereld op z’n kop zet.”

   Normaal gedrag noem ik als ik daar een serieus antwoord op krijg!

  15. OK Dick, als we beiden NIETS weten over haar salaris, als ik als auteur dat volledig bijzaak vindt. Als jij daar vervolgens een eigen artikel van maakt, door niet op de essentie van het artikel in te gaan, maar op een ‘bijzaak’ (voor mij in ieder geval) dan mag ik toch gewoon stil zijn..? Dus: dag Dick, zoek lekker verder en ik ben oprecht benieuwd wat je allemaal tegen komt. Maar is het dan normaal om hier de reacties helemaal vol te kwakken mat Dick, Dick, Dick..?

 2. Ik zie het bijna dagelijks hier in de lucht. Ik ruik het, proef het en voel het. En iedere keer maak ik me er weer woedend over, want niemand met enige zeggingskracht doet er iets aan. En inderdaad, wie ik ook spreek zegt: ach, dat zijn normale vliegtuigstrepen, condens…. Psychologisch té confronterend en als men het dan toch gelooft is het antwoord: maar wat zouden we er dan tegen moeten doen? Blijf erover schrijven (doe ik ook!)

  1. @ Irma, zonder de chemtrail toevoeging, is het redidu van de vliegtuig motoren al erg genoeg, en uiteindelijk dodelijk, uit de laatste ceifers uit de USA, waar de meeste vliegtuigen Vliegen, heeft ieder één, dus de gemiddelde Americaanse burger een lichte lood vergiftiging, é voila, is dit niet erg genoeg, lang geleden liepen wij te joggen in het Bosplan, tussen Amsterdam en Schiphol, kwam een groot gevaarte over, nou nou geen asem meer, we zijn in onze auto’s gestapt verslagen door ons Eigen ongeloof, en nu gaat het de hele dag door, we moeten allemaal vroegtijdig dood, vanwege het money making met olie, want het alternatief is al sinds 1956 bewezen aanwezig, de waterstof motoren, ook voor vliegtuigen, mmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaar!

 3. De mensen die met depopulatie bezig zijn hebben zeker geen last van deze stoffen? Lopen ze met maskers op? Hebben we speciale medicijnen? Of offeren ze zichzelf op?

  1. Slagers hakken zichzelf ook de vingers af bij het slachten; piloten bombarderen hun eigen families; kappers knippen hun eigen haar; beulen martelen hun eigen kinderen.
   Soldaten schieten zichzelf in het hart, ijscomannen eten hun eigen ijs op, tuinmannen zagen hun eigen armen af, loodgieters gieten lood over eigen voeten. Politie schiet eigen collega’s neer, chemtrails komen op eigen mensen neer. Kortom, het is meer septisch, dan skeptisch.. 🙄

  2. En doodsbange redacteuren van WTK proberen hun eigen angsten te projecten op anderen 😉

  3. Ach Joh, het is toch allemaal gewoon bangmakerij. Ik ben vanaf april thuis en geniet meer dan ooit van de natuur. De luchten zijn in de regel geweldig. De vogelstand ervaar ik beter dan ooit, de vissen en de kikkers voelen zich lekker in het water. En ik heb nog nooit zo goed in mijn vel gezeten als nu, al jaren geen enkele vorm van ziekte meer ( zelfs geen verkoudheidje). En jij wilt me allerlei dingen aanpraten, die er misschien helemaal niet zijn. Pure bangmakerij! Hou daar toch mee op en ga aan de slag met nuttige zaken, die ons geestelijk leven verrijken 😉

  4. Dick, je vraagt toch niet om aandacht 🙄 met je cheluul in de ruimte…geo-engineering wordt toegepast! Bel anders maar even b.v. de Europese commissie die zullen je wel vertellen dat ze sinds maart 2014 een aanvraag voor onderzoek hebben aangenomen.

  5. Leren lezen, Monika, en misschien het debatje volgen van Kristen met John “Het was haar werk om het werk rondom chemtrails te begeleiden.”
   Toepassing van vormen van geo-engineering ben ik wel van overtuigd. Het gaat hier echter om chemtrails met als doel: DEPOPULATIE! Lees toch eerst eens het artikel van WTK en kom dan met je commentaar!

  6. Dick, Kirsten heb ik al 3/4 jaar geleden gezien. Ik vond ze toen heel authentiek en had hier de link naar haar speech gepost. Sun reageerde toen nog met..ja wat een geweldige vrouw. Zoveel moed.
   Waar jij je druk overmaakt (haar salaris) zal mij worst wezen. Voor mij is belangrijk dat ze überhaupt over de materie spreekt en er daardoor meer mensen erover gaan nadenken (jij blijkbaar niet, jij doelt op the messenger, das jammer) 😉

  7. En over cheluul in de ruimte gesproken, Monika. Ken je het spreekwoord “beter 1 vogel in de hand, dan 10 in de lucht”? Daar is in de volksmond ook een hele mooie variant op: “Beter 1 k.. in de hand, dan de lucht van 10” 🙂

  8. Dick, als er grootschalig rotzooi in de lucht wordt gesproeid, voeding steeds slechter wordt, mensen met medicatie ziek worden gemaakt, inentigen etc. dan lijkt het me niet zo van ver weg gehaald om over de-populatie te praten…ja dat klinkt misschien overdreven maar je kunt het ook ‘schijt aan de gewone mens hebben’ noemen.

  9. Dick, waarom moet je altijd zo seksistisch worden…misschien ooit aan een therapie gedacht?

  10. To be or not to be, that’s the question? Wil je in je door jezelf geschapen slavernij (hel) verblijven of wil je vrij worden en de hemel op aarde scheppen. Aan jou de KEUS!

  11. Dick, denk je nou echt, dat als men veranderingen waarneemt als mens dat men dan in een hel moet leven…nee ik leef niet in een hel.

   Zijn, is waargenomen zijn.

  12. De Inferno van Dan Brown raakt het onderwerp dat jij hier aanhaalt, Monika, ik noem het de Angst voor Tekort ( i.v.m. een wereldbevolking van nu 7 mln mensen, progose 2050 11 mld mensen).

   Inferno betekent Hel, Monika, maar gelukkig bestaat de Goddelijke Komedie uit 3 delen. Er is ook nog zoiets als de Louteringsberg. Daar kunnen we even uitrusten en tot ons zelf komen ( zelf-reflectie). Ja, en dan, hoop ik dat iedereen zichzelf uiteindelijk mag terugvinden in de Hemel 🙂

  13. Dick, er komt geen hemel…jouw deeltjes zijn straks weer in een frequentie die bij je bewustzijn aansluit…daarom alles waar je je nu bewust van wordt, helpt je in je volgende manifestatie een andere leefomgeving te ‘scheppen’…

  14. Ik heb zomaar het gevoel, als ik dit allemaal lees Dick, dat zich hier een prachtig voorbeeld van cognitieve dissonantie afspeelt.. De halve wetenschappelijke wereld weet dat ‘GeoEngineering’ plaats vindt. Ik geef je hierboven in het artikel gewoon de lead ernaar toe. GeoEngineering Dick, is een camouflagewoord voor chemtrail-gerotzooi.. Snappie..?? Je kunt geen wereldwijd gif verspreiden, met vliegtuigen, die door iedereen gezien worden, als je daar geen officieel verhaal bij hebt.. Snappie…?? En dus is deze Kirsten met chemtrails bezig geweest. Ik sla dus, mijn excuses voor de onduidelijkheid, het woord geo-engineering over als officiële functie. Kijk eens naar goed naar je eigen gedrag Dick..!
   Want wat doet onze Dicky..? Die begint over het salaris van de dame in kwestie, het woord- enzinsgebruik, dat hem tegen de borst stuit. Nee, niets inhoudelijks, fluitende vogeltjes, niet-stervende bijtjes, alles vredig. Gewoon: ‘Alles koek-en-ei’, riep de struisvogel van onder de grond.. Dus even terug naar een paar weken geleden en bij jezelf voelen makker:
   http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/ook-last-van-cognitieve-dissonantie/
   Tot slot:

   Hou daar toch mee op en ga aan de slag met nuttige zaken, die ons geestelijk leven verrijken 😉

   Daar zijn we dus PRECIES mee bezig ome Dick. Simple as that. See the dark side of the coin, the more you’ll appreciate what you CAN see..

  15. Een lege dop.. zozo.. Niet te vergeten.. idd.. Had ik niet willen missen.. Pfff..
   (btw ik heb maar weer eens 2 reacties van je bij elkaar gezet (het wordt een beetje Dicky-Dick-show anders))

  16. Dank je, Guido, voor het samenstellen. Ja,ja, een lege dop. En dan te bedenken dat het struisvogel-ei 30 keer zo groot is als een kippen-ei. ik heb hem daarom 15 jaar geleden een plaatsje gegeven in een groot windlicht op mijn toilet. Ieder keer voor ik het “kleine joch” ( Dicky) een handje geef, zeg ik in mezelf: “Dicky, bedenk goed dat je gedurende lange tijd een struisvogel was ( voor jezelf wegliep), maar dank Onze Lieve Heer op je knietjes dat je op jouw tijd en op jouw wijze weer jezelf hebt teruggevonden” 🙂

  17. Misschien komt daar ook de term vandaan “je pik achterna lopen” ( struisvogelpolitiek) 😉

  18. De ware meesters achter de schermen zijn van energetische aard en gebruiken slechts de mensen die deze zaken uitvoeren. Dat ook die het loodje leggen zal ze worst wezen voor hen zoveel anderen.

  19. Maar Marcel, geloof je dan niet in het 100 aapjes effect ? Maar dan in omgekeerde weg ( mannetjes aapjes lopen per definitie hun pik achterna)

  20. @dick
   Je bent weer helemaal terug van weggeweest niet? Sexistische shit, debiele bijbelpraat en vooral zo snel mogelijk een dialoog of topic maken , al de aandacht naar jezelf trekken. En elke vorm van verdieping tegengaan, bijzaken tot hoofdzaak maken endaardoor de hele topic teniet willen doen. Ik ben een beetje veel klaar met je dick doeidoei

  21. No hard feelings Dick, maar eigenlijk ben ik het 110% met Marcel eens. Graag een beetje zelfkennis man!

  22. Sorry, Marcel, ik bedoelde juist het tegendeel. Ik moest denken aan een uitspraak van een goede vriend, die vaak tegen me zegt: Wij mensen staan op een brug. We kunnen springen en worden weer als de dieren ( lees: apen). Of we springen en we worden goddelijk. Niks is erger dan op de brug te blijven staan 🙂 Hier laat ik het bij. Je hebt gelijk, het wordt te filosofisch 😉

  23. Ik wijd 1 reactie aan het verdwaalde geschrijf 😉
   Moet eerlijk zeggen dat ik wel een paar x heb gegrinnikt, beelddenker als ik ben kan ik een aap niet zijn jongeheer achterna zien lopen. Ga zelf maar eens op handen en voeten staan en doe een poging.

  24. Coz, ik mag niet meer van Guido. Maar op het gevaar af: Wat denk je van een ge-evolueerde aap?

  25. @ guido
   Zelfkennis? de diepgang van een leeg struisvogelei. Wat kan je dan verwachten?

  26. Dick, ik denk dat ik je wel aardig kon volgen totdat je in megaCalimero’s en mini Dicky’s verdwaalde. Als je er vanuit gaat dat je je eigen realiteit creëerd dan kan je er ook voor kiezen om chemtrails daar niet in op te nemen: delete program: etc etc.
   Feit dat je anderen daar zo van wil overtuigen, getuigd er echter van dat je dus niet in je eigen creëren vertrouwd ( wilde bijna geloofd zeggen :blush: )
   Volgte gij mij nog?

  27. ‘Als je gelooft, dat je onherroepelijk weet dat het zo is, dan gebeurt het.’

  28. Wat mij opvalt is, dat de beschrijver van de HEL, Dante, is ingeruild voor Dan Brown, ja wat het doordrammen al niet doet.
   En dan volgens Dick wordt het op een zeker moment te filosofisch,
   ja hoe kan dat, om dat hij niet begrijpt wat filosofisch inhoud,
   de arme donder loopt constant achter zijn jonge heer aan rond het doopfond, hij is ongevaarlijk net als ik.
   Op deze derde regel heerst een mooie gelaten stemming, zacht ook van aard, het gevoel van na je kinder feestje, en je je cadeautjes uitpakt, vol verrasingen en illusies.

  29. @Monika, 3.5

   Ik vraag je af of je eigenlijk wel weet geo-engineering is, want het lijkt er op dat je er geen flauw idee van hebt.

   Maar ach, het roept zo lekker: depopulatie door de illuminatie!!! Who cares of het waar is wat er allemaar beweerd wordt, als het maar eng is en de mensen bang maakt. Dat er intussen van al die depopulatiepogingen niets terecht gekomen is, integendeel juist, valt de plottertjes vreemd genoeg totaal niet op.

  30. @ Jenny Jo, als ik jou was, wat dus gelukkig niet zo is, zou ik mijn stem maar verheffen tegen mijn Eigen losbollige volkje, die zich vermaken om van af hun schepen op kinderen die op een strand spelen te schieten, en ze in stukken te rijten, doe er eens iets aan, voor dat God zich nog verder vertorend, en op jullie land atoom bommen gaat gooien, dan kunnen wij jullie niet beschermen door jullie in onze huizen te verbergen!!!

 4. Yes, there is evidence of some chemtrail spraying, for instance in the US and China, for many decades already. But compared to emissions by millions of regular flights, contributing to global warming, chemtrails seem to be peanuts.

  TRAILS EN DE PROPORTIES
  Contrails zijn strepen van ongevaarlijke waterdamp. Het reguliere vliegverkeer trekt elke dag bij bepaalde luchtvochtigheid tienduizenden van zulke strepen.
  Chemtrails ontstaan door het lozen van chemisch afval of door gassen bedoeld om het weer te beïnvloeden en komen een enkele keer voor.
  Als je boven drukbevlogen gebieden zoals West-Europa een hemel vol kruisende strepen ziet, zijn die vrijwel zeker achtergelaten door de honderden verkeersvliegtuigen die hier tegelijk in de lucht zijn. Daar kan een chemtrail tussen zitten, maar dat is vrijwel niet te zien voor een leek. Pas als je boven West-Europa maar één streep ziet, heb je kans dat het een chemtrail is.
  Overigens is de kerosinedamp die het reguliere vliegverkeer uitstoot vele malen gevaarlijker dan de chemtrails en draagt aanzienlijk bij aan klimaatverandering. Tegelijk is die reguliere uitstoot nog niets vergeleken met wat auto’s, fabrieken en elektriciteitscentrales aan klimaatgassen produceren. Als wij al die uitstoot willen reduceren, kunnen wij beter de auto wat meer laten staan, minder vliegreizen maken, minder stroom gebruiken en minder spullen kopen. Dan reduceren wij ook het argument dat gifvluchten nodig zijn om klimaatverandering tegen te gaan.

  1. @Jenne, bij 3.34

   Tja, jullie is jodenvolk zeggen ze dan.

   En nee, gelukkig lijk ik niet op jou, groot en met baard, ik moet er niet aan denken, lol, om over de andere aspecten van je persoonlijkheid nog maar te zwijgen.

   Ben je al eens bij een psycholoog geweest? Haat, rancune en afgunst zijn ziekmakende factoren, mensen kunnen er zwaar depressief van worden. Maar je kunt er van af komen, als je wil, moet je wel een beetje moeite voor doen.

  2. JennyJo, zet je reactie dan ook onder de juiste persoon….anders is het tamelijk verwarrend.
   Of trok het je naar Peter (familie?) die ook denkt dat er honderden vliegtuigen zo dicht op elkaar vliegen ook in gebieden waar helemaal geen vliegveld is…en dan hebben we het nog niet over de vliegveiligheid…wat ik al aan vliegacties heb gezien, zo mag geen enkele personenvliegtuig vliegen.

  3. Jenny Jo, ik wil je verzoeen niet van dit soort messages aan mij te richten, volgens mij ben jij het type wat soms in mensen abstracte gevoelens oproept, blijf gezellig je zegje doen, en zorg dat je niet te veel uit de toon valt, dat verstoord de close harmony, en het is ook heel verkeerd om mensen een generaliserend denk beeld/patroon aan te meten.

  4. @Monika Je kunt een website ook overzichtelijk inrichten, maar dat zal wel te moeilijk zijn voor Guido. Wat je verder bedoelt weet ik niet, ik heb geen idee waar je het het over hebt en ik heb ook geen zin om het uit te zoeken.
   Wat je andere reactie betreft, over aluminium: de risico’s van aluminium zijn bekend, daarom zijn er ook regels voor maximaal veilige inname. Het is overigens niet waar dat alle aluminium die je binnenkrijgt, wordt opgestapeld in het lichaam. En over aluminium in de hersens van alzheimerpatiënten enz. daarover kan ik kort zijn: NIET WAAR.
   Probeer eens zelf na te denken en niet domweg alleen maar complotsites na te kwaken. Met je klakkeloos napraten help je alleen maar mee om allerlei leugens de wereld in te brengen die mensen onnodig bang maken.

  5. @Jenne

   “…en het is ook heel verkeerd om mensen een generaliserend denk beeld/patroon aan te meten.” Ja, inderdaad, heel verkeerd en heel vervelend ook, ben blij dat je het nu zelf ook eens merkt. Ik weet dat je het heel vervelend vindt, maar je roept het zelf op Jenne, met je smerige antisemitische praatjes. Een flink pak op je donder zou je moeten hebben en je mond een paar uur lang met zeep spoelen, al ben je dan oud, en dat zou ook goed zijn voor al die anderen hier die zo praten. En helaas zijn het niet alleen de joden die hier belasterd worden, getuige ook het grote aantal werkelijk walgelijke artikelen over Obama.
   -BELEDIGENDE REACTIE VERWIJDERD-

  6. Goh, wat een gelukkie dat JJ’s verlichte ziel hier dan nog rondwaard tussen alle die domme new age kwakers. Poeh poeh, er is nog hoop.

  7. Jenny Jo, heb je de docu ‘de akte aluminium’ al gezien dan?
   Blijkbaar niet, anders zou je niet zo onnozele opmerkingen maken.
   Je weet het dus allemaal en daarmee schluss 🙄
   Het is duidelijk dat jij niet vrij kunt denken, dat is jammer want het beperkt je alleen maar. Je komt op mij over als iemand die in het ‘dat geloof ik niet, dus bestaat het niet’-programma is blijven hangen…wat zoek je hier dan op de site…?

  8. JennyJo, belachelijke opmerking 4.5 naar Jenne. Ik heb eerder de indruk dat jij ‘je mond moet spoelen’…jij bent de ‘antisemiet’. Je haat het echte joodse volk want anders zou je begrijpen over wat het Jenne heeft.

  9. Moon, ik hou alle opties op. Mijn slogan: Ik weet niks en zelfs dát weet ik niet.
   Vanuit de positie gezien dat men roept over ANTI-semieten, wat houdt een PRO-semiet dan in?

  10. Hallo MONIKA, laat maar zitten, geen beginnen aan, ze leeft zich zelf volkomen in de weg.
   Van daag op The Veteran to Day, “”the death camps to come””, uit de ingewanden van het Joodse haat denken, en toekomstige doen.

 5. De nanoparticle chemtrails, de nanoparticle uitstoot van verkeer en industrie en de CO2 story. Het heeft volgens mij allemaal met elkaar te maken. Ook omdat zowel de EU en VS pertinent weigeren om nanoparticles van de uitstoot van verkeer te reguleren.
  http://news.newclear.server279.com/?p=2514

  Ook hier wordt geen aktie ondernoemen: https://www.youtube.com/watch?v=buMXAiIaE3k

  Ik heb contact met een professor in de VS. Ook de VS weigert te reguleren. http://now.tufts.edu/articles/big-road-blues-pollution-highways

  Het kapitalistische systeem lost nooit de problemen op. Het ziet een probleem als een nieuwe business opportunity. Dat is de reden dat er is gekozen voor het CO2 verhaal van Al Gore terwijl de oorzaak van klimaatverandering de luchtvervuiling is. Voor zover ik weet ga ik niet dood door CO2 in de atmosfeer. Maar wel van de nanoparticles.

 6. Persoonlijk probeer ik mijn vrede te bewaken als mijn kostbaarste schat. Ik zeg met nadruk probeer omdat ik nog wel wat oefening kan gebruiken. En het zijn niet mijn geliefden en vrienden die mij die mogelijkheid bieden. Het zijn deze manipulerende krachten die mij ahw uitnodigen om, ongeacht wat, liefde- vreugde- en vredevol te zijn. Het zijn deze krachten die mij de weg naar mijn ware Zelf wijzen. En als ik dan geleerd heb om mijn ware Zelf te Zijn ,dan sta ik voor de hemelpoort. En daar realiseer ik me dat ik er zonder deze krachten nooit gestaan had.En als ik dan van mijn verrader mijn verlosser kan maken kunnen wij samen door de poort. Dit geloof ik, maar zoals ik al zei, ik heb nog wat oefening nodig.

  1. Mooi MD, een mooie open-baring. Ik hoop dat ik je 1 troost kan bieden: we kunnen allemaal nog wel enige oefening gebruiken 🙂

  2. De verrader en de verlosser.
   Een klein vogeltje besloot om de wereld te gaan ontdekken. ‘Nee, ik ga niet mee naar het zuiden’, zo sprak het kleine beestje dapper tegen de andere vogels. ‘Ik ga naar het noorden, ik wil zien wat er in de rest van de wereld te koop is’. De andere vogeltjes lachten hem uit, en verklaarden hem voor gek.

   Boos op zijn vrienden, boos op de wereld sloeg het kleine vogeltje zijn vleugels uit. En begon te vliegen. Naar het noorden. Dagen en nachten vloog het vogeltje, verder en verder. Weg van zijn vertrouwde omgeving. Weg van het gebruikelijke. En het vogeltje zag nieuwe omgevingen en nieuwe werelden. Het vogeltje zag rivieren en zag bergen. Zag oceanen en zag vulkanen. En op een goed moment zag het vogeltje ijs en sneeuw.

   ‘Ik ben er”, dacht het vogeltje, ‘Eindelijk ben ik in het noorden’. En het zocht een plek om te landen, want het was toch een beetje moe geworden van al dat vliegen. Het vogeltje landde op de grote ijsmassa van de Noordpool. En het vogeltje begon vrolijk rond te hupsen. Maar het kreeg het koud, en het bibberde. Langzaam bevroren zijn vleugeltjes. En het vogeltje kon niet meer vliegen.

   ‘Help, Help’, begon het vogeltje te roepen, daar op die verlaten ijsvlakte. ‘Help, help, ik heb het zo koud. Help me dan toch!’. Er kwam een ijsbeer aangelopen. ‘Wat is er vogeltje?’, vroeg de ijsbeer. ‘Ik heb het zo koud, kun jij me weer warm maken? Zodat mijn vleugels ontdooien?’, vroeg het vogeltje aan de ijsbeer. ‘Ja hoor, dat kan ik wel’, zei de ijsbeer. En de ijsbeer poepte over het vogeltje heen.

   Het vogeltje kreeg het weer warm, en zijn vleugeltje ontdooiden. Maar de poep van de ijsbeer was dik, en het vogeltje zat vast en kon nog steeds niet vliegen. Het vogeltje voelde zich een beetje zielig, want hij zat letterlijk en figuurlijk in de shit. Daarom begon hij weer te roepen: ‘Help, help! Haal me uit de shit!’, riep het vogeltje. En hij bleef roepen en roepen.
   Net toen het vogeltje de hoop op hulp had opgegeven, kwam er een poolvos aangelopen. ‘Wat is er vogeltje?’, vroeg de poolvos. ‘Ik zit vast in de poep van de ijsbeer’, zei het vogeltje, ‘en nu kan ik me niet bewegen en niet vliegen. Kun jij me hier uit halen?’ ‘Ja hoor’, zei de poolvos, ‘dat kan ik wel’. De vos haalde het vogeltje uit de shit, maakte het schoon en vrat het op.

   De moraal van het verhaal? Iemand die je shit bezorgt, hoeft niet je vijand te zijn. Iemand die je uit de shit haalt, hoeft niet je vriend te zijn.

  3. Mooi verhaal Coz.Mooie eigentijdse invulling van het oeroude sprookje. Gaat over hetzelfde. In de tijd gezien is er dus niets veranderd. De conclusies van toen, zijn de conclusies van nu.

  4. Daarvoor ben ik op dit tijdstip niet meer intelligent genoeg haha…
   De V van verlosser en verrader kan ik nog volgen, de rest niet 😉

  5. Zonder Judas had het Jezus verhaal waarschijnlijk met een sisser afgelopen. Zonder chemtrails en Rothchilds leefden we hier nog lang en gelukkig.

  6. Nogmaals, toch niet moe genoeg om deze conclusie te trekken, wél om em fout te deponeren haha.
   Verrader en verlosser zijn dezelfden, maar dat wist ik wel.
   Deze conclusie brengt me alleen niet verder, dus zo inzichtgevend is het ook weer niet.
   Pas op de plaats zeg maar…
   En dan: hoe nu verder?

  7. Ik zie en voel het niet zo Coz.
   Jezus en de Rothschilds zijn de beide rollen die gespeeld kunnen worden. Zit allemaal in onszelf. Waar kiezen we voor als we bewust zijn dat we deze keuze mogen maken? De Rothschilds beslaan een aantal generaties, de kinderen van de eersten hebben niet geweten van de plannen van hun ouders, maar zijn er wel door verziekt/geprogrmammeerd. Hoe moeten zij zichzelf ontdoen van hun illusies? Lijkt me nog moeilijker dan de mensen die helemaal niets meer te verliezen hebben.

  8. Gewoon uit het dualisme stappen. Niets is waar, maar alles is zoals het is.

  9. Daar ben ik het pertinent mee oneens.
   Ik noem het ook geen dualisme. Ik noem het bewust worden welke keuze er gemaakt kan worden. Vervolgens vind ik Boedha een mooi achterwaarts voorbeeld en Mark Passio een mooi voorwaarts voorbeeld. Ze komen beiden tot eenzelfde conclusie. Alleen Passio is meer realistisch in de tegenwoordige tijd, dus een meer passend voorbeeld om het verhaal uit te leggen. Kinderen zullen Boedha het beste begrijpen….

  10. En wat ik net zei, is ook niet goed geformuleerd. Niet welke keuze, maar dat er een keuze gemaakt kan worden. En de beste keuze is misschien je onthouden van een keuze, en het middenpad bewandelen… Daar is dan alles goed en in vrede. En dan bedoelen we waarschijnlijk hetzelfde 😉

 7. Ik denk dat wij onze houding, wat betreft het willen bewijzen omdat er turtles van begrip zijn alsmede trollen wiens beroep het is te ontkennen, wel kunnen veranderen.
  Chemtrails zijn al bewezen.
  Kijk hoe geo- engineering in elkaar zit, en klaar is klara. Wij hoeven niets meer te bewijzen.We laten ons op de kast jagen.
  Is er iemand die geo enigineering ontkent?
  Is er iemand die ontkennen wil dat er stoffen in de lucht verspreidt worden via vliegtuigen en ballonnen?
  David keith en andere geo -engineerders, praten openlijk over de stoffen die er in zitten en ook dat ze het niet onderzoeken wat de gevolgen kunnen zijn op onze gezondheid. Dat er meer in zit dan ze toegeven kunnen we zien aan de regenwater samples.
  We weten inmiddels dat de opwarming van de aarde een hoax is.
  Chemtrails zijn niet om de opwarming van de aarde tegen te gaan maar kunnen voor meerdere doeleinden gebruikt worden, alles is te vinden als je zoekt op verschillende tag woorden.
  In combinatie met Haaarp is het een wapen. Wat wereldwijd gebruikt kan worden.
  Ik zeg: google ze. Of blijf dom en ontken.

  1. Mmmmmmm…… eh ja nou eh……. Wat is internet???????? (Internet is een netwerk van computernetwerken ( definitie wikipedia). Wat is google? Google is een webbrowser waarmee we op het wereldwijde internet kunnen zoeken. Kortom, het is een middel om je op een eenvoudige wijze met zo ongeveer de gehele wereld in Verbinding te brengen!

   Waarmee wil jij je Verbinden? 🙂

  2. Middels internet kun je een hele boel wetenswaardigheden te weet komen , dick .Ook kun je achter achtergehouden waarheden komen, en je ogen sluiten voor wanklanken is ,op zijn zachts gezegt , een beetje dom. ignorence is bliss is niet meer van deze tijd , en draaikonten om maar de waarheid te omzeilen evenmin. Het gaat niet meer op ( mede dankzij internet) om te zeggen ich habe es nicht gewusst, Het wordt dus ook voor jou hoogste tijd je bijbel eens dicht te slaan en je ogen ten hemele te heffen om eens te zien wat er is te zien! Tot nog toe ben je ziende blind gebleken imo. En ik heb de hele jeugd doorgebracht onder de bulderbaan van schiphol, ken de contrails als geen ander , ze wijken vreselijk af van de chemtrails van nu, dat kun je gewoon waarnemen. Ik heb nog nooit contrails zien uitwaaieren tot sluierbewolking ( weermannen praat)het verdween gewoonweg loste helemaal op zonder waas achter te laten.En dat beste dick is niet te weerleggen of je je er nu mee verbind of niet, dat is namelijk een heel andere discussie.

  3. Marcel, het gaat er mijns inziens niet over of de wereld verrot is of niet. Het gaat er om of je je ermee wilt Verbinden, ja of nee En dat is het mooie van internet, Marcel, we kunnen er ook heel veel mooie, heilige, wijze gnostische geschriften terugvinden, zoals de Nag Hammadi geschriften. Wat denk je van de volgende tekst uit het Evangelie van Thomas, logion 56:

   Jezus zei:
   “Wie de wereld heeft leren kennen, heeft een dood lichaam gevonden;
   en wie een dood lichaam heeft gevonden, hem is de wereld niet waardig”
   http://www.gnostiek.nl/db/thomas/toelichting/?logion=56

   Waar willen we ons aan verbinden? Ik ben wel in de wereld, maar niet van de wereld 🙂
   Staat ook in het Johannesevangelie, Jenne. Zoek het zelf maar op, staat allemaal op internet 😉

  4. Om het nog duidelijker te zeggen: “Alles waar je aandacht aan geeft wordt groter” Dus, Coz, ik deel je woorden, dat ik gisteren al weer geweldig de mist in ging door overmatig veel aandacht te besteden aan een artikel van WTK ( niet de inhoud) dat mijn aandacht niet waard was 🙂 Alsof er uberhaupt al een artkel van WTK mijn aandacht waard is 😉

  5. Marcel, helemaal eens.
   Internet is een zegen wat dat betreft.
   Zonder, had ik alle informatie die noodzakelijk is om te begrijpen wat er werkelijk allemaal al dan niet in het geniep speelt, niet kunnen weten.
   De reguliere media geven namelijk een compleet ander beeld.
   En ik denk nog steeds dat de schaduw naar het licht gebracht moet worden om verlost te kunnen worden.
   Een andere manier van verlossing is er niet, en dit geldt zowel persoonlijk als maatschappelijk.
   Kop in het zand steken door je ervan af te keren is, middels welke mooie theorie dan ook die mensen zichzelf kunnen wijsmaken, in mijn optiek niet de weg.

  6. Aan alles waar je géén aandacht geeft wordt groter…
   Dat heeft de tijd ons ondertussen wel geleerd lijkt me.

  7. Ver-los-sing is mijns inziens je zelf Bevrijden, Anna11. Dat heeft niets met de buitenwereld te maken, maar met je binnenwereld. Zo binnen, zo buiten! Als je Vrij bent van binnen, ervaar je ook Vrijheid buiten. Dan ben je nog wel in de wereld, maar je bent er geen eigendom meer van ( slaaf). Ervaar je schoonheid, waarheid en goedheid van binnen, zul je ook schoonheid, waarheid en goedheid buiten je gaan opmerken. Waar je aandacht aan geeft, wordt groter 🙂

  8. Dick,
   Dat is jouw opvatting over verlossing. Niet de mijne…
   We zijn als bewustzijn allemaal een en met elkaar verbonden. En daarom ook mede verantwoordelijk voor elkaar. Ik vind dat mensen die alleen met zichzelf bezig zijn, zichzelf voor de gek houden.

  9. Ho,ho, Anna11, stop, schoonheid, waarheid en goedheid in jezelf zien betekent ook automatisch schoonheid, waarheid en goedheid in de ander zien. 🙂 Anders ben je een ego-ist… en dat ben je alleen als je de schoonheid, waarheid en goedheid in je zelf ontkent 🙂

  10. @ dick
   En weer ga je de discussie aan op een heel ander vlak dan de topic is , een vlak dat jou interresseerty en je zet de topic weg als niet relevant. Kruip maar weer terug in je reliqui beste dick .En ik reageer weer op je wanneer je de topic als leidraad neemt voor een mopoie dialoog . wanneer je de diepte zoekt en niet wanneer je alles in het werk steld die ten koste van alles te mijden. Om met de woorden van je vriend te spreken “de mensheid staat op een brug , en als dick springt lazert die met een noodgang naar beneden!( vrij naar Martijn)

  11. Marcel, even een spelletje Wie van de Drie: Van wie is de uitspraak: “Wanneer we ons losmaken van onze conditioneringen, is er geen box meer waarin we ons met ons denken beperken.” Cozmic, Marcel of Dick ?

  12. je kunt je pas losmaken van een conditionering wanneer je je daar van bewust bent. Dat gaat dus niet als je je kop in het zand steekt.

  13. Marcel, een belangrijk voorbeeld van Bewustwording is:

   “Religie is een conditionering ( overgeleverd van generatie op generatie,gebaseerd op het denken), de heilige geschriften zijn te doorgronden als we ons los hebben gemaakt van onze conditioneringen 🙂

  14. @ dick 8.12
   Zo ook de sprookjes van grimm. Dus dat zegt me geen reet, en gaat voorbij aan de boodschap die ik uitdroeg.

  15. Dick wat heeft het voor zin op zoek te gaan naar de diepere “betekenis” waar men zich aan verbindt op het moment dat mensen onderdeel geworden zijn van weather warfare, heb jij kinderen en of kleinkinderen????
   Waar wij ons nu aan moeten verbinden is dat de onderste steen boven moet komen, politici aan moeten spreken, en op moeten komen voor toekomstige generaties.

   Hier hebben we mee te maken met dit gebrek aan moraal:
   http://www.youtube.com/watch?v=bI-yfEQst5o

   http://thecolbertreport.cc.com/videos/lv0hd2/david-keith

  16. Eh ja nou zeg eh, ik was ooit heel erg strijdbaar en vocht voor mijn idealen. Ik heb echter heel veel geleerd van een petitie, die ik een paar jaar geleden heb gehouden, voor het behoud van 400 prachtige 100 jarige beuken op ons landgoed. De stelling van het gemeentebestuur was, dat die beuken ziek zouden zijn. Men wilde die beuken kappen omdat er een enorme pot geld uit Brussel beschikbaar was om het landgoed te renoveren. Die beuken zijn toen “ziek” gepraat, terwijl uit vele onderzoeken bleek dat ze kerngezond waren en dat die beukenlaan misschien nog wel 100 jaar in stand kon worden gehouden. Ik heb voor die beuken gevochten tot de laatste snik, maar het was onmogelijk om die strijd te winnen. Ik heb toen besloten om me nooit, maar dan ook nooit meer te Verbinden aan welke vorm van “machts”structuur dan ook. Mijn gevoel is dat zodra ik mij Verbind, ben ik er Deel van.

   Ik hou er van om kleinschalig met gelijkgestemde mensen initiatieven te ontplooien, die een bijdrage kunnen leveren aan wat ik noem een “hemel op aarde”. Ik heb hier op WTK al initiatieven voorbij zien komen, waarvan ik voel dat ze daar een bijdrage aan leveren. En dat vind ik mooi om te zien en te ervaren 🙂

  17. Dick 8.18

   Dus jij ziet het als we gaan het toch niet winnen.. en legt je er bij neer. Leuk voor de generatie die na ons komt!
   Het minste wat je kunt doen is de reageerders hier die nog wel vuur hebben aanmoedigen.
   In plaats van jezelf erg verbinden om ons niet te willen begrijpen.
   Kijk omhoog, lees en kijk de linkjes onderzoek, doe er wat mee! Durf de nieuwe generatie in de ogen te kijken wanneer je zegt ik heb er alles aan gedaan voor jullie! Wij lopen snoeihard achter in de discussie over de trails!!! Wereldwijd, zijne er discussies moeten we dit wel willen, David Keith zwengelt ZELF de discussie aan, en wat doen wij? “nee joh het zijn contrails”

   KAASKOPPEN!!!!!

  1. Eh ja nou eh, ik kijk al de hele dag omhoog en zie alleen maar mooie blauwe luchten. De merels, vinkjes en vlindertjes vliegen om me heen. Ik adem ( is LEVEN) zo diep mogelijk in en verwonder me over alle schoonheid. 🙂

 8. Wat een held die vrouw om zo naar voren durven komen , echt niet bang en heeft nog een kind ook nog .

  Dit gaat ons allen aan en voor degene die denken dat dit niet in Nederland gebeurt ga maar eens naar you Tube of kijk maar eens omhoog .

  El gore en Keith zetten zich door de humor die er gebruikt worden letterlijk voor schut en hopelijk dat de boodschap duidelijk mag zijn .

  Vreemde reacties moet wel zeggen en iemand zijn naam eer aan doet alsof het allemaal niet belangrijk is .

  Wat zou het mooi zijn als mensen hier een voorbeeld aan zouden nemen en we kunnen het toch niet normaal gaan vinden als we op grote schaal vergiftigd worden en dit is maar een tipje van de ijsberg van hoe we nog meer voor de gek gehouden worden .

  1. Wat zegt ze nou eigenlijk? “Ik heb een heleboel bewijs maar ik kan het niet laten zien.”
   Einde verhaal. Nou, daar hoef je niet zo dapper voor te zijn, daar raakt namelijk niemand van overstuur, het Amerikaanse leger al helemaal niet.

 9. Kristen Meghan is getuige geweest van de invoer van containers van gepoederde giftige metalen zoals aluminium en barium op US Air Force bases.

  Allemachtig, is er hier eigenlijk wel iemand naar school gegaan?? Dit zijn producten die in zeer veel doodnormale industriële toepassingen gebruikt worden, bij een techniet die onderpoederlassen heet. En ja, ook het leger gebruikt die toepassingen, want ook daar wordt gelast, bij de productie van tanks bijvoorbeeld.
  Gepoederd barium wordt gebruikt bij processen waarbij een snelle of explosieve verbranding plaatsvindt, waaronder ook vuurwerk. En dát is het bewijs voor chemtrails?? Het moet toch niet gekker worden.

  1. Wie heeft gezegd dat dit het bewijs is dat er chemtails zijn..??! Ik weet niet wat er met je aan de hand is, maar je zichtbare intelligentieniveau zakt zienderogen. Maar er is natuurlijk iets anders aan de hand met je reactie, want deze stoffen zijn -zoals je ook weet- uiterst giftig voor een mens.
   Maar laat ik eerst inhoudelijk ingaan op je reactie; het gaat er niet om waar ze voor gebruikt zouden moeten worden, maar waar ze voor gebruikt worden. Monsters van deze stoffen zijn gevonden in chemtrail-lucht en -bodemmonsters. Dus:

   1. Circumstancial evidence.. Weleens van gehoord..?
   2. En weet je, van simpel lood, dat overal in huizen wordt gebruikt, moet je niet téveel binnen krijgen, bijv. van zaagpoeder of via (loodhoudende) verf, die je vrolijk staat af te schuren. Deze twee genoemde stoffen worden dus voor vergiftigingsdoeleinden gebruikt en daarbij gaat het erom HOEVEEL er wordt geimporteerd.. Toch?

   Meen je dit nu in je reactie, of ben je jezelf hier nu als Supertrol aan het ontmaskeren JJ..? Het feit dat je als laatste weer reageert, zodat je bovenaan de artikelreacties weer te lezen bent.. Het werk overgenomen van onze Feniks, die bij Wilma en consorten volop aan het klikken is. Cryptoloog ook, zoals ik aldaar zie..
   Nee jongen, dit is geen slimme reactie in dat verband. Je had ook over haar mysterieuze salaris kunnen beginnen bijvoorbeeld.. Valt niet mee hè, geloofwaardig trollen. 🙄

  2. @Guido
   Wie heeft gezegd dat dit het bewijs is dat er chemtails zijn..??! Jij. Lees de intro van je artikel nog maar even goed door. Maar als het niets te betekenen heeft in het kader van het onderwerp, namelijk een chemtrail-klokkenluider, dan snapt ik niet waarom je het zegt. Het slaat nergens op en het bewijst ook niks, maar je roept het gewoon zomaar. Vreemd.

   >Maar laat ik eerst inhoudelijk ingaan op je reactie; het gaat er niet om waar ze voor gebruikt zouden moeten worden, maar waar ze voor gebruikt worden. Dergelijke stoffen wórden gebruikt voor onderpoederlassen.
   van deze stoffen zijn gevonden in chemtrail-lucht en -bodemmonsters. Zegt Meghan. Ze zegt dat haar huis er vol mee ligt. Vervelend bijkomstigheidje: niemand heeft ooit nog ook maar 1 monster gezien.
   Dus:
   1. Circumstancial evidence.. Weleens van gehoord..? Circumstancial evidence van wat? Dat deze stoffen gebruikt worden bij onderpoederlassen?
   2. En weet je, van simpel lood, dat overal in huizen wordt gebruikt, moet je niet téveel binnen krijgen, bijv. van zaagpoeder of via (loodhoudende) verf, die je vrolijk staat af te schuren.lopt. Daarom zijn er duidelijke adviezen over hoe deze verf te verwijderen en dat je niet moet afschuren is zo ongeveer regel 1. Loodhoudende verf is overigens al vanaf 1925 verboden.
   Deze twee genoemde stoffen worden dus voor vergiftigingsdoeleinden gebruikt. Hoezo “dus”? en daarbij gaat het erom HOEVEEL er wordt geimporteerd.. Toch? Hoezo gaat het daar om? Als er veel nodig is, wordt er veel geïmporteerd. Dus aan de hoeveelheid geïmporteerde stof kun jij afleiden waar het voor gebruikt wordt en of het gebruikt wordt als gif, om mensen te vergiftigen?? Zie je nou zelf niet hoe dom dit is?

   >Meen je dit nu in je reactie, of ben je jezelf hier nu als Supertrol aan het ontmaskeren JJ..? Het feit dat je als laatste weer reageert, zodat je bovenaan de artikelreacties weer te lezen bent.. Het werk overgenomen van onze Feniks, die bij Wilma en consorten volop aan het klikken is. Cryptoloog ook, zoals ik aldaar zie..
   Nee jongen, dit is geen slimme reactie in dat verband. Je had ook over haar mysterieuze salaris kunnen beginnen bijvoorbeeld.. Valt niet mee hè, geloofwaardig trollen. Waarom mag je eigenlijk niet rechtstreeks op een artikel reageren? En waarom moet ik over haar salaris beginnen, het interesseert me geen lor wat voor salaris ze heeft, wat me gewoon opvalt is dat ze niks van wat ze zegt, hard kan maken. En wat Feniks er mee te maken heeft, wie hij dan ook is, dat snap ik niet. Is weer typisch verward Guido-gezwam, zal wel door de warmte komen. Tot slot een welgemeend advies: controleer eens iets voordat jet het plaatst, dat zou de kwaliteit van je website ten goede komen.

  3. JennyJo,
   ja precies en deze stoffen die ze sproeien zitten idd ook in cosmetica, deo, tandpasta, verpakkingsmateriaal… Kijk maar naar deze doku van het ORF en ook door Arte uitgezonden.
   De akte aluminium:
   http://www.youtube.com/watch?v=_xtHe0y6RBY

   Aluminium wordt pas 100 jaar gebruikt. Daarvoor had je alleen ijzer/staal, aluminium komt in de natuur voor als een onderdeel van de aardekorst, maar geen! enkel levend ‘wezen’ op de aarde doet er iets mee. Het zit in het gesteente, en het is een ontzettend karwei het los te krijgen…om uiteindelijk als materiaal gebruikt te kunnen worden.

   Aluminium is kankerverwekkend!!! Het accumuleert zich in je lichaam.
   Mensen die reuma, allergieën, dementie etc hebben, hebben alle een verhoogde concentratie van aluminium in hun lichaam.
   Bij dementie zit zo veel meer alu in de hersenen van de patiënten dat er definitief van een relatie gesproken kan worden.

   Dus doe er aub niet zo laconiek over.

  4. Monika, je van de domme houden, is de beste tactiek om mensen dol te maken. Het is ZO simpel wat we beiden bedoelen, en er komt zo’n kletsverhaal uit die lichtblauwe blockquotetunnel, dat de ‘je-van-de-domme-houden’, hier wel degelijk van toepassing is. Ik pas in ieder geval met reacties op dit getrol.
   Waarom dit gemutst over kleine puntjes, als je de grote lijnen laat liggen. Als je nou niet zo begiftigd was met intelligentie, dan begreep ik het.. Maar daarvan is bij onze Jenny niet of nauwelijks sprake..
   Klik gewoon op die zwarte ‘GeoEngineering’-link hierboven in het artikel en lees het stuk over gevaarlijke stoffen, om de hoofdlijnen maar weer even naar boven te halen.

   You are now Breathing Ethylene Dibromide, Virally Mutated Molds, Nano-Particulates of Aluminum and Barium, and Polymer Fibers with Unidentified Bio-Active Material

  5. Is er nog wel ruimte voor een constructieve discussie als al die trollen niet worden geweerd GuidoJ ?

  6. Je mag me erop wijzen hoor Frank, als je er onverhoopt een ziet..! We weten ook niet alles. En bedenk: de ene trol is de andere niet!

 10. Even gecheckt maar ja hoor : alweer geen flinter van een flinter bewijs van Chemtrails. Er is geen enkel wetenschappelijk instituut die chemtrails erkent, geen enkele ernstige wetenschapper die chemtrails erkennen, het Code Orange report is tot gruis gemalen door mensen met een minimum aan begrip van de reele wereld.

  De Vlaamse MilieuMaatschappij, die al jarenlang via meetstations de luchtkwaliteit meet zegt dat er absoluut geen enkel spoor is van abnormale waarden van Al, Ba, of wat dan ook. Pijnlijke feiten voor paranoide en hysterische kwak-believers, nietwaar?

  Al wat jullie moeten doen is AANTONEN dat er gesproeid wordt, maar blijkbaar zijn daden moeilijk en woorden, woorden, woorden gemakkelijk.
  Wat een zwaktebod van een groepje mensen met een mentaal deficiet.
  Mijn sympathie, want het moet moeilijk leven zijn met dergelijke beperking.

  1. Peter.

   Degene met een beperking bent u kennelijk. En een ernstige ook nog.
   U mag zich even gaan verdiepen in geo engineering en de wetenschappelijke dialoog. Zij erkennen het zelf. Wel wel… U heeft huiswerk te doen.

   En sterkte met uw blinde vlek.

  2. Wat is een ernstige wetenschapper? Enkel wetenschapper is dus niet meer genoeg het moet nu een ernstige zijn WOT!
   Wat dacht je van Coen Vermeeren? Die is zeker ook niet “ernstig” genoeg.
   http://www.coenvermeeren.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=37

   Standaard luchtmeetstations zijn niet gekalibreerd voor de detectie van nanopartikels.

   Aantonen dat er gesproeid wordt. Laat gewoon die breedbeeld (16:9) » breder beeld (21:9) » uiteindelijk eendimensionale streep hysterie los en kijk ook eens omhoog ipv alleen in de breedte.

   Schelden kunnen we verder allemaal.
   Welke score halen mensen met een “mentaal deficiet” op een IQ test volgens zou doorgaan?

  3. Peter, als naamgenoot deel ik zeker wel je mening niet! Ik twijfel er geen moment over dat chemtrails een feit zijn. Er is meer dan voldoende bewijs van chemtrails. Verder zijn reguliere wetenschappers in dienst van allerhande overheden of andere instituten welke niet vrijuit kunnen praten. En verder zijn er wel wetenschappers welke gewag maken van deze metalen in de lucht en water! Ik heb zelf de metingen niet gedaan, maar we moeten ons maar eens de vraag stellen wat een wetenschapper is! Als wetenschappers tot zo een verschillende conclusie kunnen komen is de mate van aan wetenschap doen zeker ongeschikt! Dan nog liever mijn gezond boerenverstand! En ja, uitmaken kunnen we inderdaad allemaal. In plaats zou je beter met gezonde argumentatie komen. HET BEWIJS VAN GEBREK AAN KENNIS BIJ JEZELF!

 11. Een jaar of 20 geleden handelde ik internationaal in vliegtuigen, nieuwe en gebruikte. De inruilers, die voor passagiersvluchten niet meer up-to date waren, konden nog heel goed dienst doen voor pakketvervoer en andere toepassingen. Zo hebben we op verzoek van een militaire klant een installatie voor aan boord ontworpen (op basis van een venturi-principe) om tijdens de vlucht vloeistoffen te kunnen vernevelen; aan boord moest plaats zijn voor verschillende vaten met de nodige afsluiters + aansluitleidingen naar die ene uitgang onder de romp; de installatie moest tevens geschikt zijn voor meerdere vloeistoffen tegelijk. Het vloeistofverbruik tijdens de vlucht, en daardoor het gewichtsverloop in de vaten, zorgde o.m. voor de nodige uitdagingen qua verschuiving van het zwaartepunt dat binnen veilige grenzen diende te blijven. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Dus sorry voor degenen die nog in ontkenning verkeren: wat we vandaag chemtrails noemen, is realiteit, ik spreek uit ervaring. Toegegeven: 20 jaar geleden wist ik niet wat ik nu weet over geo-engineeering.

  1. Hoi Niels,
   Ik geloof dat er wel veel moed voor nodig is maar waarom treed je niet officieel naar buiten met die ervaring?

   Dank je voor het delen, Frank

 12. Of chemtrails dergelijke metalen bevatten is de vraag.
  Wel werd er in de VS melding gemaakt van sneeuw, dat geen echte sneeuw bleek te zijn, en zelf in brand kon worden gestoken.
  Er zijn genoeg filmpjes over *Fake Snow*
  http://www.youtube.com/watch?v=tmSn0na-i-w
  http://www.youtube.com/watch?v=qYqsx2R2dUc
  http://www.youtube.com/watch?v=DhRJPHY8u6s
  http://www.youtube.com/watch?v=Gd5dURIaOgs
  http://www.youtube.com/watch?v=Ooc1zHCa6oU
  http://www.youtube.com/watch?v=0xou-wJQyjk
  https://www.youtube.com/watch?v=boTKtMbJXJs

  Ik heb wel op 26 juni hier laaghangende chemtrails gefotografeerd, die zwart waren. Nog nooit eerder gezien.

  Naar mijn mening bevatten chemtrails echter geen metalen, maar bepaalde virussen, bacteriën, etc. in zeer geringe hoeveelheden.
  Door dat stelselmatig te sproeien, kan men bepaalde effecten bereiken, en is er ineens een uitbraak van een bepaalde ziekte.
  Bekend is dat Mycoplasma een ideale voedingsbodem is voor allerlei *ongedierte*.
  Zo heb ik kunnen zien, dat bij een persoon die nog nooit in Africa is geweest, wel het *Filovirus Ebola* in zeer geringe mate aanwezig is, tussen veel ander *ongedierte*.
  Ra, ra, hoe zou dat kunnen?

  1. Curieus dat hier fel gedebatteerd wordt over het wel of niet bevatten van bepaalde stoffenb in chemtrails.

   Niemand heeft echter gereageerd op mijn opmerking dat ik sporen van het Filovirus Ebola heb gemeten.
   Verder heb ik het bij meerdere personen kunnen vaststellen.
   Niemand schijnt zich af te vragen hoe en waarmee.
   Kennelijk is men meer in het *welles-nietes spel* geinteresseerd, dan in feiten.

  2. Meninkjes op dit soort blogs schrijven hebben geen enkele status. Lees zo’n stukje hierboven nu eens: “bepaalde virussen, bacterien”. Welke dan? “In zeer geringe hoeveelheden”. Hoeveel dan? Het was immers meetbaar?
   “kan men bepaalde effecten bereiken”, “uitbraak van een bepaalde ziekte”. Welke dan? Kom eens met harde feiten en voorbeelden.
   Lekker concreet allemaal. Dat is het niveau van dit soort blogs.
   Onafhankelijke wetenschappers van Meteo France hebben “chemtrails” bestudeerd en aangetoond dat dit gewoon contrails zijn. Fysisch zijn deze wolken allemaal prima te verklaren.
   Voor de waarheid is het beter je verre te houden van meninkjes op blogs. Discussies over dit soort zaken moeten in een wetenschappelijk debat worden gevoerd met mensen met kennis van zaken.

  3. ”Naar mijn mening bevatten chemtrails echter geen metalen”…
   Naar jouw mening?
   Spreek feiten aub,wtf is dit voor (on-)’zin’?
   lekker laconiek werk je soms voor de overheid?

 13. benno dit zijn feiten ,jij wilt alles wetenschappelijk achterhalen het rotte van wetenschap is dat na jaren alles weer achterhaald is en niet klopt ,chemtrails zijn een feit alleen zal jij nooit iets gaan zien omdat je theoretisch bezig bent,niet alles hoef te worden verklaard met wetenschap chemtrails zie je en mijn gevoel zeg mij dat dit geen natuurlijke wolken of strepen zijn,intuitie en gevoel is mijn feit ,wetenschap is man made

 14. Voor die mensen die denken dat ieder vliegtuigspoor een opzettelijke besproeiing met chemicaliën is: het is hooguit een onopzettelijke. Iedere verbrandingsmotor produceert deeltjes en waterdamp. Wat je op sommige dagen ziet is niets anders dan waterdamp gecondenseerd op die kleine deeltjes (half verbrande kerosine) en dat wat je ziet is dus een sliert druppels, een langgerekte wolk. 99.999% water en nog een kleine kern koolstof met wat waterstof en zuurstof.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.