Advertentie

Het tij keert: 9/11-officiële versie dé complottheorie..


x

'Ommision' staat voor 'verzuim'. Hoe toepasbaar op dit artikel..!
‘Ommision’ =  ‘verzuim’.

x

x

Het tij keert: de officiële versie nu de complottheorie

2016 © Paul Craig Roberts
2016 © deze versie WantToKnow.nl/be (vertaling L.Smit)

x

Dr. Paul Graig Roberts, auteur van dit artikel en oud-Witte Huis-medewerker. Kent als geen ander de fijne kneepjes van de Amerikaanse politiek.
Dr. Paul Graig Roberts, auteur van dit artikel en oud-Witte Huis-medewerker. Kent als geen ander de fijne kneepjes van de Amerikaanse politiek.

Het is vijftien jaar geleden dat 9/11 plaatsvond en op 22 november 2016 zal het 53 jaar geleden zijn dat president John F. Kennedy in Dallas, Texas, werd vermoord. Deze twee staatsmisdaden tegen de democratie hebben niet alleen de Amerikaanse democratie vernietigd, maar ook de verantwoordelijke overheid en de bescherming van de burgerlijke vrijheid door de Grondwet. Het is nu jaren geleden na de schade die is ontstaan door deze gebeurtenissen. Het Amerikaanse volk gelooft de officiële verhalen niet meer.

De regering ook niet trouwens, maar de regering zal nooit het wantrouwen bevestigen dat de Amerikanen nu hebben tegen de regering van oligarchen en de waarheid toegeven. De officiële verklaring van de moord op John Fitzgerald Kennedy (JFK) was altijd al onzinnig en werd tegengesproken door video’s en getuigen. Veel geloofwaardige mensen hebben de verklaring van de overheid altijd betwist. De CIA werd langzamerhand geconfronteerd met een als droog zand uit elkaar vallende verklaring en moest twijfelaars met een mediaprogramma tegen ‘complotdenkers’ openlijk stigmatiseren: HIER[1]

We the peopleDe psychologische oorlog van de CIA tegen het volk was jarenlang succesvol; getuigen stierven op mysterieuze wijze en het spoor werd koud. Maar in de late jaren ‘70 was er zoveel publieke scepsis over het officiële verhaal dat het Amerikaanse Congres het risico nam om zelf het label ‘samenzwering gekkie’ te krijgen. De ‘United States House of Representatives Select Committee on Assassinations’ (HSCA), een parlementaire onderzoekscommissie, heropende het onderzoek naar de moord op JFK.

Hun conclusie was dat het onderzoek van de Commissie-Warren zeer gebrekkig was geweest, vol hiaten en onbeantwoorde vragen; dat er meer dan één persoon op president Kennedy had geschoten en dat Kennedy slachtoffer was geweest van een samenzwering. De corrupte ‘US Department of Justice (‘het ministerie van Justitie) sprak het rapport van HSCA tegen en het advies om verder onderzoek te doen werd niet opgevolgd.

Maar, het Amerikaanse volk geloofde de parlementaire onderzoekscommissie en niet het ministerie van Justitie, die nooit de waarheid zegt over wat dan ook. In 2013 toonden opiniepeilingen aan dat de meeste Amerikanen in de JFK samenzwering theorie geloven en niet de officiële verklaring van de CIA en overheid. Met betrekking tot de moord op JFK zijn ‘samenzwering theoretici’ dus in de meerderheid. De Amerikanen die niet uit de hersenspoeling kunnen ontsnappen zijn in de minderheid. HIER[2]

kennedy-poll-washington-post

Het is 15 jaar geleden dat een vermeende aanslag door al-Qaida op het World Trade Center en het Pentagon plaatsvond en we zijn getuige van de vervagende bescherming door het woord ‘complottheorie’. Sterker nog, het officiële 9/11 verhaal stort voor onze ogen ineen..! Uit de gerespecteerde publicatie van het Europese natuurkundige blad Europhysics blijkt dat “het bewijs overweldigend wijst richting het feit dat alle drie de World Trade Center gebouwen door middel van een gecontroleerde sloop werden verwoest”.

Maar weinig Amerikaanse wetenschappers zullen dit toegeven, omdat hun carrière afhankelijk is van contracten met de Amerikaanse regering en het militaire/beveiliging complex. Onafhankelijke wetenschappers in de VS zijn een verdwijnend ras, een bedreigde diersoort. De wetenschappers in Europa zeggen dat in het licht van hun bevindingen het moreel gezien van belang is dat door de verantwoordelijke autoriteiten “een wetenschappelijk en onpartijdig onderzoek moet worden gedaan naar 9/11.” HIER[3]

europhysics-911

Dus zitten we nu in een bijzondere situatie.
De wetenschappelijk onwetende Amerikaanse pers beweert dat ze meer kennis heeft dan de redactie van het tijdschrift van de Europese natuurkundige gemeenschap. Is het niet vergezocht, dat onwetende, corrupte en laffe Amerikaanse journalisten, die liegen omdat ze ervoor betaald worden, meer kennis zouden hebben dan 2600 fysici, chemici, hoogbouw architecten en bouwkundige ingenieurs?

Zouden de journalisten echt meer van de hoed en de rand weten dan de brandweerlieden en hulpverleners die als eerste aanwezig waren op de plaats van de aanslag, meer dan de militaire en civiele piloten en voormalige hoge regeringsfunctionarissen, die allemaal verklaren het onmogelijke officiële verhaal van 9/11 niet langer te geloven? Welke idioot is van mening dat de overheid van de Verenigde Staten en de hoeren van de media het beter weten als algemeen aanvaarde natuurkundige wetten?

profs on 911 en Gage

Het vermogen van de pers en de media om Amerikanen te beïnvloeden lijkt op zijn retour te zijn. De media spande tijdens de Republikeinse voorverkiezingen samen tegen Donald Trump, met de bedoeling om Trump van het toneel te stoten. Maar de kiezers negeerden hen. In de presidentiële campagne is Hillary niet de gedoodverfde winnaar die de ‘presstitutes’ van haar proberen te maken. En de benen onder het officiële 9/11 verhaal raken op zijn zachtst gezegd wiebelig, ondanks het Ministerie van Propaganda.

Sterker nog, het officiële 9/11 verhaal heeft bij het Amerikaanse publiek alle geloofwaardigheid verloren. Afgelopen april werd door Rasmussen reports een enquête gehouden waaruit naar voren kwam dat “Amerikanen betwijfelden of ze alle feiten over terreur aanslagen op de Verenigde Staten op 9/11 hadden gekregen en ze zijn ervan overtuigd dat de overheid schoon schip moet maken.” HIER[4]

Het ene ná het andere onderzoek toont het geloof in bedrog aan..
Uit een YouGov enquête in 2013 blijkt dat 50% van de Amerikanen ‘twijfels heeft over de verklaring van de regering over 9/11′, waaruit blijkt dat het publiek veel intelligenter is en minder corrupt dan de media. Uit deze enquête blijkt ook, dat als gevolg van de cover-up door de Amerikaanse pers 46% van de Amerikanen zich niet eens bewust waren van het derde ingestorte WTC-gebouw, Building 7. Na het bekijken van films over het instortende WTC 7, meent 46% dat het een gecontroleerde sloop is. Verreweg de meeste respondenten zijn voorstander van een nieuw onderzoek naar WTC 7. HIER[5] en HIER[6]

conspiracy CIAIn Amerika vandaag de dag zijn er meer ‘samenzwering denkers'” dan mensen die de officiële leugens geloven. Als de officiële leugens zelf samenzweringstheorieën blijken, overtreft het aantal Amerikanen dat de officiële complottheorieën niet geloven het aantal Amerikanen dat officiële complottheorieën geloven. De vraag is: Wie zijn de echte samenzweringsmafkezen..? De meerderheid die de officiële leugens niet voor de waarheid houden of de minderheid die de officiële leugens geloven?

Altijd weer die CIA.. Ook in Nice..!!
Het is merkwaardig dat de psychologische-operatie (psyop) mind-controle van de CIA bij de moord op JFK en de aanslag op 9/11 niet hebben gewerkt. Maar de mind-controle is nog steeds effectief in meer recent georkestreerde gebeurtenissen, zoals San Bernardino, Orlando, Parijs en Nice. Misschien is dit omdat er niet genoeg tijd is verstreken om aandacht te besteden aan de discrepanties tussen de verhalen en de bewijzen.

Op het internet zijn veel tegenbewijzen van de officiële verklaringen te vinden. Ten aanzien van de aanslag in Nice hebben de politieambtenaren zelf al problemen met het officiële verhaal. De Franse Anti-Terrorist Sub-directoraat in Parijs heeft de gemeente van Nice bevolen om video-opnames van de ‘terreuraanslag’ van beveiligingscamera’s weg te vagen. De autoriteiten van Nice hebben geweigerd op grond van het feit dat dit duidelijk vernietiging van bewijs is.

Dit verhaal is verdwenen uit het nieuws. Ik heb vrienden in Frankrijk gevraagd of dit conflict is opgelost, maar ik heb nog geen antwoord gekregen. De Fransen willen leven als god in Frankrijk en wanneer zij geconfronteerd worden met vluchtelingen uit de oorlogen met Washington, lijken ze gericht te zijn op goed leven. Als ik nog iets hoor laat ik het weten. HIER[7]

Blijkbaar was de opdracht om het videobewijs van de terreuraanval in Nice te vernietigen voor het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken niet voldoende. Volgens een senior politieagente uit Nice, Sandra Bertin, heeft het ministerie van Binnenlandse Zaken haar onder druk gezet haar om het proces-verbaal te vervalsen. Bertin vertelt in de krant Journal du Dimanche dat ‘mij werd bevolen [het rapport] te veranderen en specifieke standpunten van de nationale politie toe te voegen, die ik niet had gezien op de schermen’.  HIER[8]

De Minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve klaagt nu de politie van Nice aan voor laster, alsof het mogelijk is in het Westen welke politicus dan ook in te belasteren. HIER [9]  Bovendien, waarom zou een senior official in Nice een verhaal verzinnen over het feit dat haar is bevolen om een rapport te veranderen? Lijkt niet logisch, toch? Het is duidelijk dat de overheid probeert om bewijs tégen het officiële verhaal te vernietigen. HIER [8] en HIER [10] Het lijkt erop dat de Franse media het imago van de politie ambtenaar uit Nice probeert te beschadigen, haar als een rechtse racistische vrouw af te schilderen, die tegen de huidige regering is. HIER [11]  Bekijk deze video eens (en negeer de verteller met een woordenschat van vier letters…) [12].

https://www.youtube.com/watch?v=ytM-cYfLxzk

Al die mensen die je zag lopen in de tv-reportages hadden geen idee waarom ze daar hardliepen. De media creëert de indruk dat ze van de truck wegliepen. Zoals uit de interviews komt naar voren komt, lopen ze hard weg omdat andere mensen lopen, omdat de politie hen verteld heeft, Terroristen! Zet het op een lopen! en omdat ze schoten hoorden (losse flodders van de politie). Ondervraagden zeggen, je loopt met hen mee ook al heb je geen idee waarvan je wegloopt. Je kan het niet helpen, je loopt gewoon mee. Geen van deze mensen heeft de vrachtwagen gezien.

Volgens de grofgebekte verteller van de film lopen de mensen weg voorafgaand aan het moment dat de vrachtwagen naar verluidt 185 mensen zal neermaaien, 85 van hen dodelijk. Als de tijd op de video’s correct is, klopt dit. De verteller zegt dat de straat moet worden vrijgemaakt voor de crisis-acteurs, die de mind controleshow moeten gaan opvoeren. Ik heb erop gewezen dat een vrachtwagen welke 185 mensen raakt, op straat een beeld achterlaat van een met bloed bedekt wegdek en overal lichamen. Maar de foto’s en video’s tonen iets anders. De gestopte truck waarop de politie het geweervuur richt is zo wit als sneeuw.

Ik vermoed dat de ‘terroristische aanslag’ in Nice verdacht is, om dezelfde reden dat de aanslag in het Pentagon verdacht was. Ondanks alle bewijzen die het tegendeel zouden kunnen laten zien weigeren de autoriteiten het videobewijs vrij te geven dat, als het laat zien wat de autoriteiten beweren dat het zou laten zien, de sceptici de mond zou kunnen snoeren. Wanneer een regering beweert dat het video-bewijs heeft dat haar officiële verhaal staaft, maar weigert om het bewijs vrij te geven, inderdaad zelfs vraagt om de vernietiging ervan, weten we zeker dat de video in tegenspraak is met het officiële verhaal. Dat is de enige mogelijke conclusie.

jeffrey tucker conspiracy believeMijn lezers schrijven me en vragen hoe de regering verwacht weg te kunnen komen met dit soort nep-aanslagen en in het geval van 9/11, terreur-orkestraties? Mijn antwoord is, het lang kan duren, zoals het een lange tijd duurde na de moord op JFK en na de shock van 11/9. Langzaam ontwaakt het publiek. In de tussentijd zullen de georkestreerde gebeurtenissen de agenda dienen en tegen de tijd dat het publiek de orkestraties doorziet, zullen nieuwe situaties zijn ontstaan met weer nieuwe orkestraties.

Houd in gedachten dat het publiek denkt bewijzen te hebben gezien. Kranten hebben foto’s nodig die een visuele dimensie geven aan hun verhaal en de TV heeft video’s van de gebeurtenissen nodig. Nieuwsorganisaties staan onder tijdsdruk en gebruiken wat ze hebben toegestopt gekregen of wat ze bij de hand hebben. Er is geen tijd om het beeldmateriaal te onderzoeken of vragen te stellen. Het grootste deel van het publiek denkt dat de getoonde foto’s en video’s bewijzen vormen, anders niet zouden worden getoond. Het  visuele ‘bewijs’ wordt zonder twijfel aanvaard.

In een eerdere column linkte ik een serie foto’s uit Nice die in Engeland zijn aangeleverd door de Daily Mail. De foto’s tonen een rustige situatie. Er zijn een paar mensen die op straat liggen zonder enig teken van lichamelijk letsel of bloed. Er liggen ook bedekte voorwerpen, waarvan men uitgaat dat het de dode mensen zijn. Er zijn geen bloedspetters, geen verminkte lichamen, het gevolg van een vrachtwagen die 185 mensen omverrijdt. We hebben heel weinig video’s gezien en van de filmpjes die we gezien hebben is de herkomst onbekend, behalve van de video van ene Richard Gutjahr, die blijkbaar van te voren gepositioneerd was om een onduidelijke film te schieten, zowel in Nice als bij de Duitse ‘terreuraanslagen’.

Online analyse van de video’s toont aan dat de video’s geen bewijs vormen voor de verhaallijn. De echte vraag is dan ook waarom de Franse minister van Binnenlandse Zaken de vrijlating heeft verhinderd en vernietiging eist van de beelden van de bewakingscamera’s. Het hele evenement werd gefilmd. Waarom dan het bevel van Parijs dat voor conflict zorgt met de gemeente Nice? Er lijkt in deze zeer vreemde gebeurtenis geen Amerikaans belang te zijn. Het is toch geen samenzweringstheorie om je af te vragen, waarom wij het videobewijs, dat laat zien wat er werkelijk is gebeurd, niet zouden mogen bekijken?

Welke agenda wordt gediend met de terreuraanslagen in Parijs en Nice?
Dat is de vraag die iedereen zich moeten stellen en de media, als we die zouden hebben, zou deze vraag moeten onderzoeken en zien te beantwoorden. Met de informatie die ik tot mijn beschikking heb zeg ik het volgende: van alle mensen in Europa zijn de Fransen de meest onafhankelijken. De Franse onafhankelijkheid heeft een aantal klappen gekregen van Washington.

cia-conspiracy-in-action truth liesDe grootste bank (BNP Paribas) heeft een megaboete van US$ 9 miljard aan Washington aan zijn broek gekregen omdat zaken waren gedaan met een land op de Amerikaanse zwarte handelslijst. Washington heeft Frankrijk geforceerd om een lucratieve scheepsbouw deal met Rusland te annuleren, tot de afschuw van Franse scheepswerven. Washington heeft Frankrijk tot een diplomatiek conflict met Rusland gedwongen. De Fransen wilden dit niet. Washington heeft Frankrijk in een militair conflict met Rusland gedwongen, dat de Fransen nog minder wilden.

Zo’n conflict zou kunnen leiden tot de vernietiging van Frankrijk. Eén Russische SS-18 kan drie vierde deel van de staat New York vernietigen, hoeveel zijn er nodig om het hele land Frankrijk van de aarde te vegen? Nog geen handje vol. Vergeet niet dat president Charles de Gaulle in 1966 Frankrijk uit de NAVO haalde om de onafhankelijkheid te kunnen bewaren in wereldzaken. Frankrijk vond dat de Verenigde Staten een te grote rol speelden in het militaire bondgenootschap. Het NAVO-hoofdkwartier en het centrale commando verhuisden daarop van Frankrijk naar België.

Dumas
De Franse oud-minister van Buitenlandse Zaken, Ronald Dumas schreef een boek, waarin hij keihard de vloer aanveegt met de MOSSAD. (Klik voor artikel op de illustratie)

Frankrijk heeft zich pas in 2009 overgegeven aan Amerikaans controle, onder Nicolas Sarkozy, president gemaakt door geld uit Amerika, gevolgd door hun orders en het opnieuw lid worden van de NAVO. De georkestreerde events in Parijs en Nice dienen mijns inziens om Frankrijk terug in de armen van Washington te dwingen. Bang te maken. Dromen over onafhankelijkheid worden nachtmerries wanneer onafhankelijkheid het Franse volk aan de genade van terroristen en Russen overlaat. Sarkozy zit in de zak van Washington en Sarkozy is opnieuw Washingtons kandidaat voor het presidentschap van Frankrijk, om Frankrijk in de NAVO te houden.

Last but not least..
Het artikel in Europhysics wijst op de onmogelijkheid van het officiële 9/11 verhaal en dat zou tot een wedergeboorte van de scepsis onder Europeanen kunnen leiden. Alleen sceptische media, bereid om de verhaallijnen van de overheid te onderzoeken, kan een halt toeroepen aan de geheime agenda’s dienende geënsceneerde terreur gebeurtenissen.

Houd er rekening mee dat de Amerikaanse regering in overvloed videobewijs heeft van de 9/11 aanval op het Pentagon, maar weigert het ‘ondersteunende’ bewijs vrij te geven. Op dezelfde manier heeft de Franse federale regering de autoriteiten in Nice verboden het materiaal van de bewakingscamera’s van de vrachtwagen in Nice naar buiten te laten komen en wil zelfs dat het vernietigd wordt. Hoe kunnen we regeringen geloven die weigeren om ons de harde bewijzen te tonen?

september 2016 PaulCraigRoberts.org:

* * *

URLs in this post:

[1] http://www.paulcraigroberts.org/2016/08/31/are-you-a-mind-controlled-cia-stooge-paul-craig-roberts/ HIER

[2] https://www.washingtonpost.com/news/post-politics/wp/2013/11/20/poll-62-percent-believe-broader-plot-killed-kennedy/ : https://www.washingtonpost.com/news/post-politics/wp/2013/11/20/poll-62-percent-believe-broader-plot-killed-kennedy/

[3] http://www.europhysicsnews.org/articles/epn/pdf/2016/04/epn2016-47-4.pdf : http://www.europhysicsnews.org/articles/epn/pdf/2016/04/epn2016-47-4.pdf

[4] http://www.rasmussenreports.com/public_content/politics/general_politics/april_2016/americans_want_government_to_tell_all_about_9_11 : http://www.rasmussenreports.com/public_content/politics/general_politics/april_2016/americans_want_government_to_tell_all_about_9_11

[5] http://rethink911.org/news/new-poll-finds-most-americans-open-to-alternative-911-theories/ : http://rethink911.org/news/new-poll-finds-most-americans-open-to-alternative-911-theories/

[6] http://www.ae911truth.org/news/256-news-media-events-yougov-poll-2016.html: http://www.ae911truth.org/news/256-news-media-events-yougov-poll-2016.html

[7] http://www.paulcraigroberts.org/2016/07/22/french-anti-terrorist-police-demand-destruction-of-nice-evidence-paul-craig-roberts/print/ : http://www.paulcraigroberts.org/2016/07/22/french-anti-terrorist-police-demand-destruction-of-nice-evidence-paul-craig-roberts/print/

[8] http://www.presstv.com/Detail/2016/07/25/476757/France-nice-police-woman-harassed-CCTV : http://www.presstv.com/Detail/2016/07/25/476757/France-nice-police-woman-harassed-CCTV

[9] http://www.newsweek.com/french-interior-minister-bernard-cazeneuve-sue-police-officer-over-nice-attack-483595 : http://www.newsweek.com/french-interior-minister-bernard-cazeneuve-sue-police-officer-over-nice-attack-483595

[10] http://www.foxnews.com/world/2016/07/24/french-government-denies-cover-up-nice-police-deployment.html: http://www.foxnews.com/world/2016/07/24/french-government-denies-cover-up-nice-police-deployment.html

[11] http://www.france24.com/en/20160725-french-government-hits-back-nice-security-allegations : http://www.france24.com/en/20160725-french-government-hits-back-nice-security-allegations

[12] https://www.youtube.com/watch?v=ytM-cYfLxzk : https://www.youtube.com/watch?v=ytM-cYfLxzk

 

19 gedachten over “Het tij keert: 9/11-officiële versie dé complottheorie..

 1. Als het echt allemaal Bullshit is, waarom worden er dan geen rechtszaken gevoerd tegen de Amerikaanse Overheid? Dat is toch een mogelijkheid, of kan dat niet in Amerika…?

  1. (Je bedoelt denk ik overigens ‘Als het echt allemaal GEEN BS is’..?)
   Voorbereidingen voor rechtszaken zijn in volle gang. Zelfs de Italiaanse opperrechter die de maffia een krachtige slag toebracht, is in de VS om met raad en daad deze advocaten bij te staan. Het zal mogelijk gaan om een internationale rechtszaak..!
   http://www.washingtonsblog.com/2012/09/president-of-the-supreme-court-of-italy-to-refer-911-crimes-to-international-criminal-court.html

  2. Miranda, In het boek “Inside Job” van Jim Marrs is er op pagina 162 een kopij van een klacht die werd ingediend bij het United States district court for the district of Columbia tegen een tiental USA kopstukken waaronder ook het CFR.
   Ik ken echter niet het gevolg dat aan deze klacht werd gegeven.

 2. De bewijzen zijn zo overweldigend en worden door zo veel wetenschappers gedeeld (ook Nederlandse wetenschappers die daarvoor hun nek uitsteken) dat het niet meer een kwestie is van of er vervolging komt, maar wanneer. Het liefst zo snel mogelijk. Veel mensen, ook in Nederland zijn hier door “wakker” geworden.
  (Trouwens een geweldige dag afgelopen zaterdag o.l.v. Jan …)

 3. Samenzweringscomplotten, samenzweringstheorieën, samenzweringsdenker: vanmorgen las ik ook weer bericht over onze “dierbare” Hilary C. waar ook weer deze termen vallen. En ineens dacht ik, deze woorden worden geuzentermen !! Wees er trots op want als de andere partijen dit gebruiken, dan weet je dat je in de goede richting zit.
  LEVE DE GEUZENTERMEN !!!

 4. Toch vind ik het vreemd en opvallend dat enkele dagen terug de Saoedisch hebben erkend dat de misdaad van 11. sept. op de voorbereiding van hun vastendag gepland was en uitgevoerd en geheel door Arabs werd georganiseerd.

  Dan wist toch geen ene Amerikaan ergens iets van?

 5. In het nieuwe boek van David Wilcok, The Ascension Mysteries. (Echt een aanrader)
  In hoofdstuk 5 verhaalt hij over de massa zelfmoorden van een sekte ingegeven door hun leider Jim Jones, in het Zuid Amerikaanse land Guyana. Op 18 november 1978 in de stad Jonestown. De koude oorlog met Rusland was in volle gang. De russen hadden stiekem een basis met nucleaire raketten gebouwd gericht op Amerika, in Guyana. Het Amerikaanse militaire regime gebruikte de massa zelfmoorden om Rusland te dwarsbomen. Om een lang verhaal kort te maken komt het erop neer dat er uiteindelijk op mysterieuze wijze, in totaal 900 mensen zijn omgekomen. Waaronder heel veel kinderen. Dat maakt dat deze gebeurtenis de grootse verliezen van Amerikanen heeft gegeven tot 9/11.

 6. In het nieuwe boek van David Wilcock, The Ascension Mysteries. (Echt een aanrader)
  In hoofdstuk 5 verhaalt hij over de massa zelfmoorden van een sekte ingegeven door hun leider Jim Jones, in het Zuid Amerikaanse land Guyana. Op 18 november 1978 in de stad Jonestown. De koude oorlog met Rusland was in volle gang. De russen hadden stiekem een basis met nucleaire raketten gebouwd gericht op Amerika, in Guyana. Het Amerikaanse militaire regime gebruikte de massa zelfmoorden om Rusland te dwarsbomen. Om een lang verhaal kort te maken komt het erop neer dat er uiteindelijk op mysterieuze wijze, in totaal 900 mensen zijn omgekomen. Waaronder heel veel kinderen. Dat maakt dat deze gebeurtenis de grootse verliezen van Amerikanen heeft gegeven tot 9/11.

 7. Voor mij is het duidelijk dat politici aan de basis liggen van de wereldse problemen. Of ze nu uitgekocht zijn of ze handelen onder eigen gesternte is niet belangrijk. Vandaar dat mijns inziens gezocht moet worden naar andere bestuursvormen welke niet zoveel macht kunnen uitoefenen of de burgers. Of zoals David Ycke zegt, Ultimate power corrupts ultimate! Moeten dus maar eens nadenken of Het verenigd europa ons inderdaad wel dient!
  Was het niet zo dat bij de stichting van europa ons werd gezegd door politici dat europa het recht van minderheidsgroeperingen hun recht op bestaan zou worden gegarandeerd??? Wat doen onze politici??? Ze openen de grenzen voor iedereen en onze rechten worden zwaar verkracht! Letterlijk en figuurlijk!

  1. Laten ze in ieder geval de grens eens sluiten voor de macht en verborgen krachten-achter-de-schermen van de VS..!! Europa IS de VS NIET.. Flikker op laat ons met rust. WIJ bepalen ons beleid en onze acties en niet de NAVO en/of CIA..!!

  2. Het is veel te laat voor uw plannen.
   Er zijn miljoenen en miljoenen Arabieren vermoord door de NAVO.
   Er zijn miljoenen en miljoenen Chinezen (Indonesie Soeharto en Soekarno CIA doodslijsten)/Koreanen/Vietnamezen vermoord door de NAVO.
   Dit gaat helemaal fout aflopen voor de NAVO landen.
   En terecht.
   Ik ga op 250 meter hoogte wonen. De vloedgolf uit de Noordzee zal niet mijn dood worden.

  3. hMMM, Guido J.

   is me niet zo duidelijk tegen wie jij je pijlen van gramschap richt! En wie zijn Wij???? Spreek jij hier voor jezelf of voor een groepering waar jij deel van uitmaakt?

   en verder Genies of death heb ik zelf in deze geen plannen maar werp ik enkel een idee of suggestie in de ring! Anderzijds denk ik net als jij dat wij inderdaad te lang hebben gewacht enige actie te ondernemen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.