Advertentie

Martijn & Martijn..


goed idee loesje

x

x

Martijn & Martijn..

2016 © WantToKnow.nl/be

x

martijn beerepoot2
Martijn Beerepoot

In mijn vorige artikel over mijn ontwaken (HIER) vertelde ik dat ik eind 2014 Martijn van Staveren tegenkwam en daarover, het buitenaardse contact, meer wil schrijven. In eerste instantie zullen de meeste mensen bij buitenaards contact denken dat het allemaal onzin is, want er is namelijk officieel nog geen buitenaards leven ontdekt, laat staan dat we er contact mee zouden hebben. We worden echter in een hele beperkte wereld gehouden, een matrix. En die Matrix is 0,005% van alles wat bestaat. Waarvan we denken dat we alles -dus 100%-  kunnen waarnemen, in werkelijkheid is het dus maar een héél klein deel.

Buiten die 0,005% is er nog heel veel te ont-dekken en dat kunnen we alleen zelf doen. Door onderzoek te doen en onszelf te bevrijden uit de collectieve hypnose waar we in zitten. Alles wat zich buiten ons afspeelt, speelt zich in werkelijkheid af in ons eigen brein. Alles wat we zien zijn namelijk trillingen die binnenkomen in onze ogen via onze pupillen en ons brein maakt daar een beeld van. Het gaat er dus om wat voor beeld je van de wereld met je eigen brein creëert.

Nu heb ik makkelijk praten, want in één nacht kwam ik in een Transformatie terecht, waardoor ik vanaf dat moment plotseling voorbij de Matrix kon kijken. Toen kwam ik vrij uit de collectieve hypnose en was ik in staat om te zien wat er allemaal echt gebeurt in de wereld, ook buiten de Matrix om. Mensen die onder hypnose zijn ervaren dat wat de hypnotiseur vertelt als werkelijkheid en dus begrijpen ze niet dat ze onder hypnose zijn. Dat kan je pas begrijpen als je er uit bent.

Dan pas kan je het zien en begrijpen. Ik wil niet zeggen dat ik continu letterlijk een andere wereld zie, maar het gaat voornamelijk om het figuurlijk zien van een andere wereld. En die is een stuk groter dan wat ons vanaf de geboorte wordt voorgeschoteld. Ik heb van Martijn een aantal introductie lezingen gevolgd en vervolgens lezing 1 t/m 8. En het bijzondere was dat alles wat ik zelf online was tegengekomen aan informatie werd bevestigd door Martijn en de belangrijkste boodschap van Martijn is dat de Kracht in onszelf zit. En dat juist daarom de krachten achter de schermen er alles aan doen om ons in de Matrix te houden. Om ons klein en passief te houden. En ervoor te zorgen dat we precies doen wat van ons verlangd wordt.

john lennon love and violenceKrachten achter de schermen..
Mensen verklaren je voor gek op het moment dat je de waarheid naar buiten brengt. Ook John Lennon had dat al in de gaten. Het gaat er juist om dat op dit moment belangrijke informatie in het Veld wordt gebracht, want de krachten achter de schermen werken het liefst in het donker en ze willen absoluut niet dat we ons licht op hun schijnen. Het is net als zaken in onszelf waar we niet trots op zijn en we negeren. Dat zal steeds weer terugkomen tot het moment dat je er wel aandacht aan schenkt en het transformeert.

Net als ballen die je onder water houdt met veel pijn en moeite tot het moment dat je het niet meer vol houdt en de ballen met veel kracht het water uitschieten. Ik wil daarom ook vanaf dit moment Vrijschrijver zijn en op die manier mijn artikelen gaan schrijven. In het dagelijks leven houd ik me vaak in of ben ik constant aan het intunen op de ander om te kijken wat ik kan delen.

Dat werkt niet meer en daarom wil ik gewoon schrijven zonder me in te houden en zonder rekening te houden met verschillende mensen, maar gewoon schrijven vanuit mezelf. En als mensen me voor gek verklaren dan is dat maar zo, ik kan niet meer toneel blijven spelen en me blijven aanpassen aan andere mensen. Dan stroomt het niet bij me en doe ik mezelf tekort. Als mensen niet resoneren met de informatie die ik naar buiten breng dan zitten we sowieso niet op dezelfde frequentie en dan heeft het voor mij geen zin om me continu aan te passen aan de ander en mezelf anders voor te doen dan ik ben.

Fanon cognitieve dissonantieIk ben er al een tijd mee bezig dat het naar buiten brengen van wat ik zelf ont-dekt heb de laatste jaren voor mensen in mijn directe omgeving vreemd zal zijn, maar toch kies ik er nu voor om de waarheid naar buiten te brengen met de bijkomende consequenties. Het is namelijk zo dat de krachten achter de schermen weten dat we er graag bij willen horen. En nu is het niet zo dat ik er niet bij wil horen, maar ik wil mezelf niet aanpassen om geaccepteerd te worden.

Ook is het zo dat er altijd sprake is van cognitieve dissonantie. Dat wil zeggen dat als datgene dat gezegd wordt of geschreven wordt niet overeenkomt met wat de mensen geleerd hebben, dan zijn mensen eerder geneigd om de nieuwe informatie niet aan te nemen. Ze gaan ervan uit dat de opgedane kennis in de loop van de jaren hier op aarde de waarheid is. En dus het tegenovergestelde van wat mensen geleerd hebben is dan niet waar.

natural state is joyDe mensen vergeten dan even dat de krachten achter de schermen er alles aan doen om ons vol te stoppen met onjuiste informatie, zodat we niet in ons Eigen Kracht staan en op die manier makkelijker te controleren zijn. Martijn van Staveren noemt dat biologie van ontkenning. Vandaar dat kinderen steeds eerder naar school worden gestuurd, om zo vroeg mogelijk de hersenen te spoelen. De vrolijk spelende kinderen die allemaal hun eigen kleur hebben worden door de molen gehaald en met de jaren is het creatieve, vrolijke, inviduele kind verdwenen en zijn ze klaargestoomd om als robot hun bijdrage te leven aan het systeem. Een systeem dat ons totaal niet dient. Waarin we allemaal ziek worden en we onze eigen gevangenis aan het bouwen zijn met geavanceerde technologie, waarin we allemaal beperkt worden in onze vrijheid en continue in de gaten worden gehouden.

Eenheid in verscheidenheid!
Guido schreef over de robotisering van de mensheid op Facebook: “Als mensen beseffen dat ze ALLEMAAL UNIEK ZIJN, dan is dat de figuurlijke REGENBOOG. Ieder mens is een stukje met zijn eigen kleur.. EENHEID IN VERSCHEIDENHEID..!”
Samen máken we die regenboog. COMPLEET. Het robotiseren is JUIST bedoeld om het UNIEKE in de mens gevangen te nemen. Te controleren. Maar kijk naar ons DNA, vingerafdrukken en iris van het oog. Alllemaal tekenen van ieders unieke creatie.. ONVERWOESTBAAR..!!!!  DOE ER RECHT AAN, door jezelf niet als minkukeltje te zien. Toon je kleur, oprecht. Zodat de ‘ander’ zijn plaats in de regenboog kan herinneren..!”

Deze tijd komen er steeds meer scheurtjes in de Matrix en zoals David Icke aangeeft (in de 25 jaar dat hij de mensheid aan het wakker schudden is), zullen de scheurtjes net als in een dam op een gegeven moment de dam doen breken. Zo is dat bij hemzelf ook gebeurd in 1991 en ik ervaarde dat ook in één nacht. Daarbij is de dam in het brein van David Icke en bij mij gebroken en is de verbinding gemaakt met de rechterhelft en via de rechterhelft met het grote geheel. Zoals ik het zie zijn er vele mensen die dit ervaren om voorwerk te doen. En die mensen kunnen andere mensen die ontwaken weer begeleiden. Vele websites, zoals deze van Guido, lezingen van Martijn van Staveren en boeken & lezingen van David Icke zijn allemaal nodig om de grote Transformatie waar we nu middenin zitten op een juiste manier te laten verlopen.

Ik weet zelf dat het erg heftig is om wakker te worden en doordat ik dat zelf ervaren heb kan ik andere mensen daar weer bij helpen. En dat doe ik graag. Ik wil mensen dan ook niet overtuigen, maar ik wil mensen juist begeleiden. Ook vind ik het belangrijk om kinderen te begeleiden, omdat ik van mezelf weet dat ik mezelf eigenlijk ben verloren in de Matrix / in het systeem en ik wil ervoor zorgen dat kinderen zichzelf niet verliezen in het systeem. Zoals ik het zie zijn de kinderen van deze tijd sterk genoeg om zich niet volledig te laten vangen door het systeem, maar toch zijn er zeker volwassenen nodig die de kinderen kunnen begeleiden. In het nummer ‘Read All About It’ van Emeli Sandé, zingt ze prachtig over het naar buiten brengen van de waarheid :

“I wanna sing, I wanna shout
I wanna scream till the words dry out
So put it in all of the papers,
I’m not afraid
They can read all about it
Read all about it”

En ook de rest van de tekst past helemaal bij mij en mijn proces. Ik heb me lang genoeg stilgehouden en me netjes aan de regels gehouden. Nu is het tijd voor ons! `If the truth has been forbidden. Then we’re breaking all the rules`

Is buitenaards contact werkelijkheid ?
Op dit moment is de aarde nog in quarantaine, maar de energetische laag om de aarde brokkelt sinds 2012 snel af. Het is de bedoeling dat we denken dat wij de enige zijn in het gigantische multiversum, maar dat is uiteraard niet waar. We kunnen onszelf bevrijden uit de mindcontrol en we kunnen ook collectief als mensheid hier op aarde vrijkomen uit de quarantaine en zo weer openlijk contact hebben met andere rassen en beschavingen. De andere rassen en beschavingen willen graag in contact komen, maar eerst is het belangrijk dat wij zelf in bewustzijn groeien. En vandaar de grote Transformatie die momenteel plaatsvindt. Om ons klaar te stomen voor verbinding met onze familie. Zijn jullie er al klaar voor ?

* * *

50 gedachten over “Martijn & Martijn..

 1. Geweldig dat je deze keus gemaakt hebt, Guido, om vrijschrijver te willen zijn, en blijven. Dat geeft je inderdaad alle ruimte om dat te doen. Het constant rekening te moeten blijven houden met onwelwillende mensen die liever de ogen sluiten dan ze te openen breekt je de nek in datgene wat ook jij als je missie beschouwt.
  Ik ben altijd reuze bij om je artikelen door te lezen, ze geven me zoveel meer inzicht, plus het besef dat er véél meer is dan we kunnen zien in deze 3D-materie. Dat alles zou ik niet hebben kunnen ontvangen van je als je je nog steeds bezig had gehouden met die heersende onbereidwilligheid. En juist vanwege jouw keus worden nu nóg meer mensen bewuster en gaan nóg meer ogen open. Petje af voor hoe jij dit allemaal doet!

  1. Hoi Fre,

   Guido heeft artikel geplaatst, maar ik heb het artikel geschreven :). Ik verklaar mezelf als Vrijschrijver.

   Martijn

  1. Het veld is zeker in beweging en er zijn steeds meer mensen die het zien
   Dankjewel voor je reactie Hans

 2. Het valt me op dat je van introductie tot einde voornamelijk spreekt over wat anderen denken en beleven en daarnaast nog het werk van 2 showmannen aanhaalt.
  Ook als je schrijft: ” En dat juist daarom de krachten achter de schermen er alles aan doen om ons in de Matrix te houden. Om ons klein en passief te houden. En ervoor te zorgen dat we precies doen wat van ons verlangd wordt.” Dan heb je het over “ons”, voel je je nog steeds klein en passief dan?
  Wij van de Illimitatie stellen graag lastige vragen.
  https://www.youtube.com/watch?v=F2pssFY8Ie0

  1. Dank Anna,
   Jouke schrijft inderdaad leuke verhaaltjes.

   De eerste regel: “Een frequentie is dus een signaal dat op zich slechts een signaal is” zou de peer review al niet hebben doorstaan ;-), laat staan de rest.
   Maar goed dat hoeft ook niet bij verhaaltjes.

  2. Hoi Jouke,

   Ik heb heel veel gelezen, geluisterd en bekeken en overal heb ik stukjes uitgepakt en daar heb ik nu mijn verhaal van gemaakt. Als ik deel wat andere mensen zeggen / denken ben ik het daar dus mee eens, omdat het resoneert met mij en past in mijn verhaal. Aangezien we allemaal één zijn, maakt het niet uit wie wat zegt. Het gaat mij niet om de persoon, maar om wat er gezegd wordt. Maakt niet uit of de woorden uit Eckhart Tolle, Martijn van Staveren of Jouke Berg komen. Komen de woorden uit de Bron of uit het ego. Dat verschil kan ik altijd heel duidelijk merken!

   Ik voel me dus juist niet klein en passief, omdat ik begrijp dat de krachten achter de schermen ons klein en passief willen hebben. Als je je bewust bent van bepaalde zaken kan je ze Transformeren 🙂

   Martijn Beerepoot

  3. Doe je ding Martijn 😉
   Als je denkt dat je in 1 nacht op ayahuasca kan “ontwaken” dan kan ik je alleen voorspellen dat je nog een lange weg te gaan hebt. Weet ook dat mr. Icke en vooral Mr. Staverman gewoon zakenmannetjes zijn. Hun verhaal heeft niets te maken met werkelijk ontwaken, hopelijk zal je dat later inzien.
   Werkelijk ontwaken gaat gepaard met het diepe weten wie je bent, dat gaat voorbij woorden. Wat de rest van de wereld doet en laat dat doet er dan niet meer toe, gezamelijk ontwaken is een new age bullshitverhaal.
   Succes op jouw reis, ik zal je niet meer lastig vallen 😉
   https://www.youtube.com/watch?v=OCz3D4WgFUI

  4. Guido.J. Hoe zo, planten mannetje versus Bhouda, waarom die sneer, ik begrijp de intentie in het schrijven van de Fries Jouke, naar de Groninger Martijn heel goed. Goede wijn behoeft geen krans, waarom wordt dit stukje doorlucht met enkele groten der aarde, trouwens het zet geen kracht bij, het maakt Martijn alleen maar kleiner als hij al is.
   Dit vind ik, groet Jenne

  5. Ik vind het jammer dat er etiketjes nodig zijn om mensen in een vakje WEG te stoppen. Waarom is dat nodig. Groningers en Friezen.. Dat gebruik je niet geografisch alleen Jenne.. 😉

  6. Hallo beste Guido.j.

   Etiketje Moringa plantenmannetje tegen Bhuda, tja ik benoem deze Nederlanders met één menselijke denk basis, als Fries en Groninger, ja Guido.j. de Vlamingen, kennen dit verschil niet, alhoewel het toch duidelijk mensen uit noord Europa zijn, de Goede Brabanders spreken een ander soort denken uit als de Rijselaars, of de Gentenaren, dat mag als zodanig toch benoemd worden, jouw initiatief van het plaatsen van het geschreven woord, zelfs van dilettanten / uit Latijn vermaak scheppen uit liefhebberij, soms met een bijbetekenis van oppervlakkigheid, cq en beginners, is bewonderens waardig, en strekt je tot eer.

   Groeten Jenne

  7. Jenne, door niet te reageren reageer ik ook 😉 Ik kan deze achterlijke reactie van Guido niet plaatsen, zo ken ik hem niet.

  8. Kennelijk jou niet begrepen dan; over Icke en Stavoren. Dacht een vette sneer te lezen; sorry voor het onbegrip dan!

  9. Guido, zelfs al geef ik een vette sneer over Icke en het mannetje van Stavoren, wat ik niet deed by the way, dan zou dat mijn mening zijn. Ik heb inderdaad geen hoge pet op van deze heren, dat terzijde, Mr Icke gaat nog wel maar van Staveren vind ik persoonlijk een drama. Ik zal er niet verder op ingaan want voor ieder zijn meug. Ik sprak Martijn aan op een bepaalde vorm van taalgebruik, waarschijnlijk was dat een tandje te hoog ingeschaald. Het werd dus niet begrepen. Met domme mensen een dialoog aangaan is onbegonnen werk, dat leidt hooguit tot een discussie die tot niets zal leiden, tabé dus 😉

  10. Het volgende etiketje is geplakt; maar laat ik simpel zeggen dat jij niet begrijpt wat ik bedoel; kan dat ook nog? Niemand dom, niemand de schuld; zender en ontvanger, snap je? Als het niet aankomt bij de ontvanger, is dan de zender foutloos..?? Maar plak rustig verder als je daar happy van wordt Coz. Als ik je verkeerd begrepen heb, dan spijt me dat; zo simpel is het.
   http://www.kootenbie.nl/index.asp?http://www.kootenbie.nl/teksten/krommunicatie.asp
   https://www.youtube.com/watch?v=MHqmXlXwBEg

  11. Cozmic,
   Met Icke’s werk en hoe hij zijn financiën regelt, ben ik te weinig bekend. Over Martijn van Staveren durf ik wat meer te zeggen. Zakenmannetjes heb ik in mijn leven wel eens ontmoet. Die opereren anders. Als je kijkt naar wat je voor lezingen door Martijn (v. S.) moet betalen, wat hij jarenlang heeft gerekend voor consulten, etc. dan kun je hem volgens mij moeilijk een ‘zakenmannetje’ noemen. Ik heb er altijd moeite mee als mensen met digitale snelheid worden weggezet en heb het gevoel dat je hier een oprecht mens tekort doet. Hij heeft ook nogal wat interviews gegeven waar hij niet rijkelijk voor betaald is. Je kunt ze gratis volgen via het Internet. Heb je hem gesproken, wel eens lezingen gevolgd, of interviews beluisterd? (Dit is niet cynisch neergepend, trouwens.)
   Ik wel. Hij heeft het vooral over het weten wie je bent, over het jezelf kennen, wat inderdaad dikwijls voorbij woorden gaat en over het belang van niet allemaal in de pas lopen, vrij te spreken, ook als dat veel moed vraagt, veel weerstand oproept. Vrijheid is een kernbegrip. Wat New Age betreft, heeft hij zijn nek uitgestoken, door dit ook met manipulatie in verband te brengen. Over een gezamenlijk ontwaken, heb ik hem nooit gehoord.
   Ik zal niet zeggen dat je iemand altijd vaak hoeft te hebben ontmoet, om er soms toch een goede indruk van te hebben, maar gezien wat jij schrijft over werkelijk ontwaken, verbaast het me dat je Martijn van Staveren een ‘drama’ vindt. Waarom; kun je hier wat meer over zeggen?

  12. Janneke, ik heb door de jaren heen geleerd om naar mijn intuïtie te luisteren en goed te observeren. Zodra ik zie dat men eerst in de angst wordt gezet en de “meester” daarna komt met een oplossing is voor mij meestal een “tell tell sign” Ook hoe het publiek tijdens de pauze en na de show naar buiten komt, de frequentie waar ze in gezet zijn spreekt voor mij boekdelen. Maar ja, ik ben maar een observer…. Not my cup of tea. Ik zie ook een heel begaafd prater en een doorgewinterde manipulator waar de gemiddelde mens geen weerstand tegen kan bieden. Het kan me eigenlijk geen ene fuck verrotten want mijn initiële vraag aan Martijn was een speelse vraag over taalgebruik die zoals gewoonlijk weer tot chagrijnige reacties leidde.

  13. Zoals ik zei: ‘Als de zender zich vrijpleit, is het ALTIJD de ontvanger, who’s to blame’. Hoe simpel kan het zijn Coz? Het chagrijn van onbegrip hangt imo overigens ook hier weer tussen de regels. Herkenbaar dus voor mij 😉

  14. Er ontgaat je niet veel makker! mooi…..en als antwoord op je vraag, “eventueel….to stay on the save side”.

  15. Guido, wij van de Illimitatie hebben collectief besloten dat wij de volledige verantwoordelijkheid op ons nemen voor iedere Babylonische verwarring, tenslotte is dat unsere Heimat. Na een kort, luidruchtig en vooral gezellig spoeddebat zijn wij tot deze unanieme conclusie gekomen, vooral de commissie van inkomende en uitgaande humor vond dat een zeer belangrijke uitgangspositie. Via Skype deden de leden van Zeta ridiculi er nog een schepje bovenop met hun uitspraak: “Smrf murt ruft gurt snuf”. Hetgeen zoiets betekent als : Wie een scheet laat moet hem zelf opsnuiven. In onze cultuur maakt dat weinig indruk, maar als je weet wat die lui vreten dan is dat bijna hetzelfde als een doodsvonnis, sommigen verkiezen er 3 jaar in de gierput voor om deze straf te ontlopen.
   Desalniettemin niettegenstaande het feit dat het een zeer waardevolle meeting met alle aardse leden en het interstellaire genootschap vanuit meerdere densiteiten was, was het zeer kort en vruchtbaar. We hadden de loge van het Bilderberghotel voor de gehele dag afgehuurd en hebben daarna de bar onveilig gemaakt en ook het aangrenzende zwembad met zoveel bommetjes bestookt dat er nog lang over na gepraat zal worden.
   Tot zover het verslag van de multidimensionale meeting van de Illimitatie.
   Mochten er nog vragen zijn dan beantwoorden wij ze graag. Sterker nog, onze partners die buiten de tijd/ruimte matrix zijn hebben de antwoorden al klaar.
   too slow down below 😉

  16. Ik zie dat we uit doorgaans betrouwbare bron mogen concluderen, dat de rust is weder gekeerd en de illiminatie appels en peren nu onderscheiden en hierdoor eieren voor hun geld kiezen. Terwijl de bij anderen, die in de put zitten, de appel niet ver van de boom viel; juist dáár.

  17. En hoewel velen in de put terecht komen, bij het zoeken naar de bron, bewijst dit dat alle fruit familie is; behalve de gums. Natuurlijk.

  18. Volgens onze bron zijn er meerdere varianten op “in de put terecht komen”
   Uiteindelijk is een put slechts een verdieping zonder uitzicht, of een verticale doodlopende straat. Vele putten zijn gegraven met als doel “hoop” de hoop die zich ontwikkelt zodra de put gegraven wordt, na te lang graven in de verkeerde grond wordt dan de hoop steeds groter en de put steeds dieper tot er een status quo bereikt wordt waar er er geen hoop meer te putten valt.
   Andere putten zijn de zgn. bodemloze putten, uiteraard is dat een metafoor in Aardse begrippen, anders zou het een tunnel zijn die ergens weer boven komt.
   Wat betreft fruit en fruitgums nog even dit “all god asked for was spiritual fruit and all he found were religious nuts” dat even terzijde.
   Verwar de Illimitatie ook niet met de illuminati, dat is een zonde die wij zelden vergeven.
   Channel closed

  19. Als het kalf verdronken is dempt men de put. Men kan dan nog altijd een fruitboom planten op de genoemde plaats 😉

  20. De put is dus een in hoop gegraven gang die wel degelijk kan doorbreken als een tunnel.
   Een tunnel kan ook een ondergronds gangenstelsel worden uiteraard, maar een mol komt altijd weer boven Jan 😉

  21. Ze koesteren de zon, ze koesteren het licht; alles gaat naar het licht toe 😉
   Als je vliegen het huis uit wil hebben moet je deze methode proberen.
   Weliswaar bij avond… Doe het licht uit, en doe het licht aan op de plek dichtbij de uitgang, althans voor de vlieg. De vlieg gaat naar het licht toe. Is de vlieg daar, dan doorgaan met het voortgaande, totdat ie weer buiten vrij rond kan vliegen. Werkt echt 😉

  22. Zit me onderwijl wel te bedenken dat fruitvliegen van een ander kaliber zijn. Die willen ontbindend fruit haha, iets met alcohol zijn ze dol op, dus licht werkt bij fruitvliegen niet 😉
   Bewustwording is een groot goed, of je nu een mol, mens, een vlieg of een fruitvlieg bent. Laten we het over de andere soorten maar later hebben 😉

 3. Hoi Martijn,
  Mooi geschreven, het is alsof ik mijn eigen ervaring lees!:-) Heb je de nieuwe virtual reality al bekeken bij een belcompany winkel? Doen! Dan zie je duidelijk hoe wij makkelijk voor de gek te houden zijn in deze matrix.

 4. Ik ben ook absoluut een voorstander voor nieuw onderwijs. Zoals jij t voelt is heel herkenbaar.
  Heb zelf een zoon van 13. Helaas is ie al te ver gevormd Door de maatschappij. NU AL!!!!!!! Heb hier veel moeite mee. Zou ook heel graag iets willen betekenen voor de kids.
  Weet alleen nog niet wat. Ik voel zo veel maar het wordt niet omgezet in actie en creativiteit lijkt wel.

  1. Hoi Wendy,

   Ja, ik snap dat je het lastig vindt. Als jij je er al bewust van bent, zal je dat ook uitzenden naar je zoon. En hij volgt zelf zijn eigen pad. Jij hoeft hem alleen maar te begeleiden.

   In de nabije toekomst zullen we onze krachten bundelen en zullen er nieuwe systemen ont-staan. Misschien kan je je aansluiten bij Nederland Bewust Anders ?

 5. Heel herkenbaar, ik voelde het al jaren en ook veel research gedaan maar je bent geneigd om snel weer terug te gaan naar de orde van de dag, maar ik ben vorige week ook echt wakker geworden. Vanuit het niks vielen alle puzzelstukjes opeens in elkaar en zag ik het grote geheel. Ik voel me een beetje als herboren en wil het eigenlijk van de daken schreeuwen maar tegelijk realiseer ik me dat ik niet de “dorpsgek” wil zijn. Bij iets simpels als bijv. Geen vervuild vlees meer eten en biologisch eten, een keuze die ik gewoon voor mezelf gemaakt heb stuit ik al op veel weerstand vanuit mijn omgeving zonder ook maar iemand aan te sporen hetzelfde te doen of te vertellen wat zij eventueel anders zouden moeten doen. Ik voel me meer dan ooit buiten de maatschappij staan maar tegelijk voel ik me sterker dan ooit. Ik kan sinds vorige week ook geen tv meer kijken zoals ik gewend was,ik zie de patronen nu. Hoe nu verder?

  1. Mooi wat je schrijft! Van de daken schreeuwen is heel herkenbaar 🙂
   TV kijken kan ik ook niet meer. Hoe nu verder ? Facebook vrienden worden met mij ? 🙂 Misschien kunnen we chatten / afspreken ?

 6. Beste Martijn, Schrijven van uit je zelf, ja klinkt goed, zou niet echt weten hoe je anders zou moeten schrijven. Jij als nuchtere noordeling, zal begrijpen dat zonder de juiste basis en feiten, het holle vaten schrijven wordt. Schrijven om het schrijven, dat wordt Proza wil je dat, je wilt mensen iets meegeven voor onderweg, vooral gevoelens van het mogelijk zijn.
  Maar er zijn je vele voor gegaan, en er gaan ongetwijfeld nog vele volgen, laat je inspireren door de grote Schrijvers, ik raad je op dit moment, de veel te laat voor mij, ontdekte schrijver ” Italo Calvino ” om te beginnen Why reed the classics, hier mee zal hij zorgen dat je literaire Wei’tas vol komt te zitten, je wordt dan de lezende schrijver.
  Vriendelijke groet Jenne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.