Advertentie

30 mei 2015: Bevrijd de koloniën..!


Portal

x

Op 30 mei 2015

om 23.11 uur Nederlandse tijd!

x

Bevrijd de koloniën..!x

2015 redactie: Irma Schiffers

 

Het is tijd om weer actie te ondernemen. Het is tijd om het lot van onze wereld en het zonnestelsel in eigen hand te nemen! Daarom zullen we in groepen groot en klein, als individuen en als koppels, op 30 mei van dit jaar bij elkaar komen. Velen van ons zullen samenkomen en helpen in de doorbraak van de Multidimensional Operations Solar System (MOSS) om de Lichtkrachten (Lightforces) te ondersteunen die nu ons zonnestelsel van de laatste overblijfselen van de duisternis bevrijden. In het verleden leefden veel menselijke wezens als gijzelaars in slavernij in veel van de kolonies in het hele zonnestelsel, die toebehoorden aan verschillende geheime ruimteprogramma´s.

IMG_2920In 2012 hebben de lichtkrachten ons zonnestelsel van alle geheime ruimteprogramma´s en hun kolonies, die niet direct werden beschermd door de Chimera groep, bevrijd. Helaas werd een relatief klein aantal kolonies en ´implants stations´ in het hele zonnestelsel nog beschermd door Chimera´s strangelet bommen en mensen leven daar nog steeds in slavernij en in het algemeen overtreft de omvang van ritueel misbruik in deze kolonies hetgeen dat mensen op Aarde hebben ervaren. (Recente foto’s, zie hier:   2012portal.blogspot.nl/2015/05/disclosure.html )

Deze kolonies zitten nu in het proces om door de Lichtkrachten gezuiverd te worden in de huidige fase van de MOSS, en mensen die daar gevangen werden gehouden worden bevrijd en zullen genezing krijgen. Een zeer kritisch en gevoelig deel van de bevrijdingsoperatie zal gebeuren op zaterdag 30 mei. De Lichtkrachten hebben om ondersteuning gevraagd door de menselijke oppervlaktebevoking, zodat de bevrijdingsoperaties zo soepel en rustig mogelijk zullen verlopen.

Onze visualisatie en meditatie zal de Lichtkrachten ondersteunen bij het bereiken van dit doel. We kunnen het! Het moet rondgaan! We moeten veel mensen bereiken, zodat de kritische massa van mensen die het daadwerkelijkbzullen doen wordt bereikt. Meldt het aub. op uw websites en blogs! Als u alternatieve media kent, kunt u dit naar hen sturen. U kunt een Facebook-groep vormen met lokale mensen om dit te doen in uw deel van de wereld. U kunt een video hierover creèren en op You Tube zetten.

Wetenschappelijke studies hebben positieve effecten van massa meditaties op de menselijke samenleving bevestigd, dus wat we doen heeft echt invloed. Onze meditatie zal gebeuren op 30 mei, dat is het punt van maximale spanning voor het zonnestelsel zoals je kunt zien in deze heliocentrische horoscoop. We zullen alles doen deze activering op hetzelfde moment, op 2.11 pm Pacific Daylight Time

Dit is gelijk aan 15.11 uur MDT in Denver / 16.11 CDT in Chicago / 5.11 EDT in New York / 10.11 BST in Londen / en 23.11 CEST in Midden-Europa. Dit is die heliocentrische horoscoop van dit exacte tijdstip.

2015-05-29_151740

Instructies voor de meditatie:

 • Ontspan lichaam en geest door enkele minuten op uw ademhaling te letten
 • Visualiseer Lichtkrachten die alle resterende geheime ruimtevaartprogramma-kolonies door het hele zonnestelsel bevrijden, alle voelende wezens bevrijden die er momenteel gevangen worden gehouden, en alle duistere entiteiten van al deze locaties verwijderen
 • Visualiseer dat dit proces in het hele zonnestelsel plaatsvindt, rustig en soepel
 • Visualiseer ons zonnestelsel eindelijk vrij van duisternis en slavernij, vrij van alle kwaadaardige wezens en corrupte entiteiten.
 • Visualiseer een heldere nieuwe toekomst voor ons zonnestelsel, met alle verschillende kosmische rassen die er in vrede en harmonie wonen.
 • Visualiseer de mensheid die wordt geïntroduceerd in de uitgestrektheid van ons zonnestelsel, genietend van zijn schoonheid, reizend van maan naar maan en planeet naar planeet in schepen van Licht.

Ik heb meer dan 15 jaar op dit moment gewacht. Zo veel tijd is verstreken sinds de bevrijding van de planeet X. Met vreugde kan ik eindelijk deze gecodeerde boodschap overbrengen aan de sleutelfiguren in de koloniën:

L4/Light is ON
Nadat alle kolonies zijn bevrijd, zullen de lichtkrachten gebouwen en infrastructuur op die plaatsen omzetten ten gunste en genoegen van de mensheid, die deze locaties zal kunnen bezoeken na het eerste contact. De kolonies zullen dus van plaatsen van lijden tot plaatsen van vreugde worden getransformeerd. Er zijn al projecten van de Lichtkrachten achter de schermen gaande om de mensheid hierop voor te bereiden. De doorbraak van ons Zonnestelsel is er, de aarde is de volgende!
(2012portal.blogspot.com/ voor de aftelklok naar het meditatiemoment)

 LATEN WE HET SAMEN DOEN OP DIT ENE MOOIE MOMENT!

 x

UPDATE met meer informatie van 28 mei 2015

Bevrijd de koloniën! Activatie vindt binnenkort plaats. Om de mensen meer begrip te geven over de situatie in ons zonnestelsel, zal ik een paar zaken uitleggen over verschillende uitwijk-samenlevingen en hun ruimteprogramma’s.

Standbeeld van Chimero (Arezzo It.)
Standbeeld van Chimero (Arezzo It.)

In de laat-Atlantische tijd waren zowel de licht- als de duistere krachten openlijk op de planeet aanwezig. Toen deze planeet werd bezet door de Chimera en de Archons 26.000 jaar geleden, waren alle groepen die andere belangen en aanzienlijke macht hadden gedwongen om de oppervlakte te verlaten en ondergronds te gaan.  De lichtkrachten hebben toen hun eigen netwerk van ondergrondse steden gebouwd en dit netwerk hield het licht voor de planeet vast in de afgelopen 26.000 jaar. In de huidige ‘alternatieve’ informatiebronnen wordt dit netwerk Agartha genoemd, of Shamballa, of het ondergrondse koninkrijk van licht.

De duistere krachten hebben eveneens hun eigen netwerk van ondergrondse onderkomens gebouwd en zij hebben zich verenigd met de Dracos en de Reptillians die al op verscheidene ondergrondse locaties leefden. Zij hebben het duister op deze planeet in de laatste 26.000 jaar in stand gehouden. Verschillende informatiebronnen noemden dit netwerk Shamballa, het Agartha netwerk, het Naga koninkrijk, de Patala…. Dus als iemand het heeft over het Agartha netwerk, moet je een goed onderscheid maken naar welk netwerk wordt verwezen.

In de loop van de afgelopen 26.000 jaar hebben veel van de meest vooruitstrevende leden van de verschillende oppervlakte netwerken gebroken met hun gemeenschappen en hebben zich aangesloten bij het ondergrondse positieve Agartha-netwerk. Onder hen waren ‘paleolithic Gravettian’ shamanen, Egyptische hogepriesters, Minoische godinnen-aanbidders, Grieks Pythagoreaanse discipelen (die de ‘Hav-musuv’ uitwijk-samenleving onder Death Valley in California vormden), Romeinse ‘Auguri’, Maya, Inca and Hopi groepen, de 17e eeuwse Duitse onderzoekers in Zuid-Amerika, de ‘Marconi/Fulcanelli’ groep in de 20e eeuw…

Het positieve Agartha-netwerk had zijn eigen ruimteprogramma met een vloot vliegende schotels, reizend door het zonnestelsel en verder, contact makend met andere buitenaardse rassen. Hun bewegingsvrijheid door het zonnestelsel werd aanmerkelijk gelimiteerd als gevolg van de door de Chimera ingestelde quarantaine status van dit zonnestelsel en de planeet aarde.

Het resultaat van het originele en het gespiegelde detail uit de tekening van Da Vinci.
Het resultaat van het originele en het gespiegelde detail uit de tekening van Da Vinci. (klik voor lead naar artikel over Archonten)

In het begin van de 20e eeuw hebben de positieve Plaiadianen van Aldebaran besloten om de mensheid te assisteren om door de ruimte te kunnen reizen en ze zo te helpen om zich te bevrijden van de onderdrukking door Chimera en Cabal. Door middel van telepathisch contact met Marija Orsic van de fameuze Vril Society hebben ze instructies doorgegeven hoe een werkend ruimteschip gebouwd moest worden. Helaas werd de Vril Society overgenomen, eerst door de Jezuïeten door hun Rothschild-agent Adolf Schicklgruber (Hitler), en later rechtstreeks door de Chimera door hun agent Karl Haushofer.

Het is interessant om te weten dat de oorspronkelijke positieve Vril Society werd gefinancierd door de Esterhazy familie, een positieve ‘witte adel’ tempeliers familie uit Hongarije, die claimt zijn oorsprong te hebben in het Sirius sterrenstelsel. Alhoewel het oorspronkelijke Vril-project van de lichtkrachten op de korte termijn gezien had gefaald, heeft het op de langere termijn genoeg technologische kennis aan de mensheid gegeven, waardoor wij nu in staat zijn om de Chimera te verslaan.

Nazi-Duitsland, afspiegeling van Aardse overheersing..!
De Chimera controleerde de ontwikkeling van het in twee richtingen gaande Duits-Nazi geheime ruimteprogramma. Het meest geheime deel van het Duitse ruimteprogramma werd geleid door Hans Kammler. Kammler werkte samen met de ‘groene mensen’ (een ondergrondse Draco samenleving). Onder Kammler hebben de nazi’s een netwerk van ondergrondse tunnels en bases gebouwd in Groenland, Argentinië en Antarctica. Zij hebben hun territorium verder geëxpandeerd door kolonies te bouwen op de Maan, Mars en de asteroïden.

Opgepompt door de nazi suprematie-ideologie waren ze dwaas genoeg om te geloven dat zij de ‘donkere vloot’ (Orion/Draco/Reptillian interstellair complex) konden uitdagen. In verscheidene gevechten medio 1950 zijn alle nazi-ruimtekolonies volledig verwijderd van dit zonnestelsel door de Draco/Reptillian vloot. Het officiële nazi-ruimteprogramma was ontwikkeld door Werner von Braun; hij werd later met het ‘paperclip’ programma naar de VS gehaald, samen met vele andere wetenschappers, en opgenomen in het VS militair industrieel complex.

Zij hebben zowel het officiële NASA ruimteprogramma ontwikkeld als het meer geheime Solar Warden programma (van het militaire deel van de Cabal) en het zakelijk ruimteprogramma (van het meer zakelijke deel van de Cabal), en diep-ondergrondse militaire bases. Zowel Solar Warden en de zakelijke programma’s waren met elkaar verbonden, maar zeer in vakken verdeeld. In de top werden zij aangestuurd door de ‘onheilige vier’ (Kissinger, Bush, Cheney, Rumsfeld).

SSPFedex

 

In 2012 hebben de lichtkrachten al deze geheime ruimteprogramma’s opgeruimd, samen met alle diep ondergrondse militaire bases zoals Dulce, Area 51 en Pine Gap. Het merendeel van de topkrachten in deze ruimteprogramma’s is meegenomen naar de Galactische Centrale Zon omdat zij hun misdaden toegaven maar niet bereid waren om het licht te accepteren. Veel van de supersoldaten die in deze programma’s werkten waren goede mensen die echt geloofden dat zij de aarde verdedigden tegen de buitenaardse dreiging. Het grootste deel van hen heeft zich aangesloten bij de positieve Alliantie vloot in het zonnestelsel en helpen nu in MOSS.

Nu zullen zij helpen bij de laatste operaties om ons zonnestelsel te bevrijden van de laatste vestingen van het duister, de Chimera bases en de implantaten stations. De voltooiing van deze operaties zal een ongelooflijk positief effect hebben op de geopolitieke situatie. Daarom vraag ik iedereen om deze operaties te ondersteunen met hun meditatie op 30 mei (Nederlandse tijd 23.11 uur), teneinde te bewerkstelligen dat het hele proces zo vreedzaam en harmonieus mogelijk zal plaatsvinden:  http://2012portal.blogspot.com/2015/05/make-this-viral-free-colonies_27.html

De Youtube videos voor deze activatie zijn beschikbaar in 15 talen, waarvan we de Nederlandse en de Engelse tonen:

English; German; Dutch; Danish; French; Italian; Spanish; Portuguese; Romanian; Hungarian; Polish; Croatian; Japanese: Chinese (traditional); Chinese (simplified):

De doorbraak voor ons zonnestelsel is nabij, de Aarde komt hierna aan de beurt!

 

4 gedachten over “30 mei 2015: Bevrijd de koloniën..!

 1. Hans Kammler had ook de leiding bij de bouw van ondergrondse ruimten waar men de eerste straaljagers bouwde dit geschiedde door gebruik te maken van dwang arbeiders en omdat deze ruimten laag gelegen waren moesten de straaljagers met een soort liftenstelsel naar de afgevlakte top van de berg gebracht worden vanwaar ze konden opstijgen.
  Wat ook steeds weer terugkomt met betrekking tot de elite(duistere krachten)is het gebruik van oorlogsmisdadigers en geleerden zoals Werner von Braun die ook talloze doden op zijn conto had staan en desondanks niet berecht werd maar in dienst kwam bij de NASA waar hij betrokken was bij de ontwikkeling van de Apollo die de eerste mens naar de maan bracht.
  De oorlogsmisdadigers waren onder het mom dat ze kennis hadden van het rode gevaar en hun ervaringen daarmee nuttig ivm hun kennis op het gebied van martelen en mensonterende praktijken streden zij niet tegen het rode gevaar maar brachten hun kennis over op hun opvolgers zoals o.a Claus Barbie heeft gedaan.

 2. hebben we net net iemand gevonden die overtuigend genoeg wil getuigen over z’n 20 jarig jubileum als astro werknemer buiten de planeet aarde, moet er als de razende roellie onmiddellijk een vals licht sausje over gegoten worden van ‘jah ze hebben al voor het gerechtshof van god spijt moeten betuigen en hun ruimtevloot is gisteren in beslag genomen en ergens bij de zon geparkeerd met een groot hek er om heen’ …. Het bestaan komt net aan het licht maar neeh we hebben vorige week besloten het is er al niet meer, kan je beter slapen of zoooh…. En wat de events van tante cobra er mee te maken hebben is mij nog lang niet duidelijk, geschreven door het ‘irmateamcollectief’ maar zo mysterieus dat het maar even op een geheel andere website moet worden geparkeerd, het zal wel; https://eventnl.wordpress.com/ met de groeten aan tante Veronica wie dat ook mogen wezen. Maar goed tegenwoordig speelt alles zich af op fb zeker en is het mode om niet meer op je eigen artikelen te reageren, ik geloof dat dit wtk artikel van 29 mei alweer compleet ins hinein is verdwenen verschwunden… we zijn nog maar 1 Juni toch.

  GoodETxSG Part I – Secret Space Program, ET Federation Delegation & MILAB Participant
  http://www.youtube.com/watch?v=6f_L5lmKCb4

  http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/mind-control-2/comment-page-1/#comment-311330

  Silversun Pickups – Three Seed
  http://www.youtube.com/watch?v=Geq_DMhUUFQ

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.