Advertentie

Interneringskampen in VS: Nazi-kampen revisited..?


De map met FEMA-kampen, waarover uiterst geheimzinnig gedaan wordt! (klik op illustratie voor meer info)
De map met FEMA-kampen, waarover uiterst geheimzinnig gedaan wordt! (klik op illustratie voor meer info)

x

X

Interneringskampen in VS: Nazi-kampen revisited..?

2013 © wanttoknow.nl/.be
x
De aanslagen van 9/11 waren nog maar een paar weken achter de rug en een kant en klare 'Patriot Act' werd gepresenteerd.. Uit de kas gehaald..?
De aanslagen van 9/11 waren nog maar een paar weken achter de rug en een kant en klare ‘Patriot Act’ werd gepresenteerd.. Uit de kast gehaald..? Burgers gaven hun vrijheden op. in ruil voor ‘valse bescherming’ door degenen die verantwoordelijk waren voor de aanslagen..!

We schreven het hier al eerder op de site: interneringskampen in de VS bestaan. (HIER en HIER)We verwijzen je ook naar het boek van Paul Peters, dat we HIER op de site ook bespraken.. Het lijkt allemaal een kwestie van tijd, vóórdat de ‘goed-bedoeld’-lijkende FEMA-kampen hun masker zullen moeten laten vallen en het ware gezicht voor iedereen zichtbaar zal zijn. En denk nou niet dat die kampen wettelijk verboden zijn..

Ze zijn ‘gewoon’ wettelijk geregeld, democratisch tot stand gekomen.
En dan praten we dus niet (meer) over FEMA-kampen voor vluchtelingen, maar over kampen voor ‘politieke dissidenten’..! Wat is het verschil..? Tja, het hangt van de definitie af..
En aangezien de Amerikaanse president inmiddels de macht heeft om ‘groepen’ mensen en/of individuen voor ‘onbepaalde tijd’ vast te laten zetten, dien je naar ons idee niet te verwachten dat deze maatregelen allemaal ‘los’ van elkaar staan.Kun je je voorstellen dat dát nou preciés 1 stap verwijdert is van het fenomeen dat we in de Tweede Wereldoorlog hebben gehad..? Toen werd op ras geselecteerd, en werden dié specifieke rassen in ‘kampen’ gestopt, die niet voldeden aan het beeld van de leiders..!
Interneringskampen in de VS bestaan, en zijn dus géén conspirary-theorie.. Laten we daar héél duidelijk over zijn.
Er is een document van het Amerikaanse ministerie van Defensie, dat is getiteld: ‘Internment and resettlement operations’, of in code: ‘FM 3-39.40′, en dit document maakt zonder enige gerede twijfel, duidelijk dat er overheidsdienaren’ zijn die de naam ‘Psychological Operations Officer’ (POO) hebben.
En hun taken zijn ook duidelijk omschreven (letterlijke quote):
* De ‘POO’ identificeert opruiende teksten, getrainde opruiers en politieke leiders binnen de faciliteit, personen die trachten de weerstand te organiseren en onrust te stoken.
* De ‘POO’ ontwikkelt indoctrinatie-programma’s en voert deze uit, teneinde antagonistische houdingen te verminderen of te verwijderen. 
* Identificeert politieke activisten.
De Engels-talige video die we hieronder laten zien, laat aan duidelijkheid absoluut niets te wensen over. En zeker wanneer je daarbij het genoemde document inziet, en kijkt naar de specifieke, in de video genoemde pagina’s. Dus mocht er bij jou nog een sprankje twijfel zijn, dat dit ‘plan’ wel degelijk actief is, in plaats van een theoretische optie, kijk dan ook eens op de recruiteringspagina van de website van het Amerikaanse leger, of je wellicht in de functie-omschrijving van de positie van ‘Internment-Resettlement Specialist’ aanleiding ziet, dit sprankje twijfel te behouden.. (HIER).
x

6 gedachten over “Interneringskampen in VS: Nazi-kampen revisited..?

  1. Wij ook niet! Maar iemand moet toch het ‘officiële plaatje’ invullen..?

 1. Die smerige corrupte bende bij NUjij.nl Hebben dit bericht zo snel mogelijk verplaatst en discussies gesloten. Hij had in de lijst van stijgers moeten staan, maar helaas, het is naar PAGINA 4 gegaan.

  De naam NUjij.nl klopt dus ook niet!

 2. Interesant verhaal, maar typisch Hollands, altijd met een vinger naar iemand anders wijzen, men praat over de VS, maar niet over Israel, Saudi, Rusland, China, Cuba, N. Korea, of Holland, die ook duizenden mensen in Indonesie heeft gevangen gehouden en vermoord, en toen de Indo’s gingen terug vechten, verlieten de Hollanders Indonesie als ratten uit een zinkend schip.
  Voor dat je over iemand praat. moet je eerst zorgen dat je eigen Huis opgeruimd is, Hollanders zijn een van de meest discrimerenden mensen in de wereld, maar te laf om openlijk er voor uit te komen.
  Ruud..

 3. In 1984 probeert Yuri Bezmenov ons in een interview, met de hier nog piepjonge schrijver en onderzoeksjournalist G. Edward Griffin, uit te leggen dat zogenaamde intellectuelen in het Westen ons ten onrechte proberen wijs te maken dat concentratie kampen iets van het verleden is.

  Soviet Subversion of the Free World Press, 1984 – Complete
  http://www.youtube.com/watch?v=Cnf0I2dQ0i0

  onze Kinderen behoren voortaan tot de Staat;

  Melissa Harris-Perry: All Your Kids Belong to Us (Not the Parents)
  http://www.youtube.com/watch?v=vZoNDYOdmBM

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.