Advertentie

’t Verhaal achter de samenzweringstheorieën..!


x

conspiracy CIA

x

x

x

x

Het verhaal achter de samenzweringstheorie:
x

Ben jij een gehersenspoelde stroman van de CIA?
x

2016 © Dr. Paul Craig Roberts / deze versie WantToKnow.nl/be 
(vertaling L. Smit)

x

conspiracy theory in AmericaKrijg jij een besmuikte glimlach op je gezicht wanneer je iemand in het openbaar hoort twijfelen aan de officiële verhalen over Orlando, San Bernardino, Parijs of Nice? Of heb je het gevoel dat je meer weet dan 2500 architecten, ingenieurs, brandweerlieden, commerciële en militaire piloten, natuurkundigen, chemici en voormalige overheidsfunctionarissen, die allen over de officiële verklaringen rondom 9/11 hun twijfels hebben geuit? Als dat zo is, dan ben je een goede mind-gecontroleerde stroman van de CIA.

‘De term ‘samenzweringstheorie’ werd in 1964 bedacht door de CIA om de vele sceptici af te schrikken die de conclusie van de ‘Warren Commissie’ niet geloofden: president John F. Kennedy zou vermoord zijn door één eenzame schutter – Lee Harvey Oswald. Oswald werd vervolgens neergeschoten terwijl hij in politiehechtenis was, voordat hij kon worden verhoord. De in het openbaar twijfelende mensen moesten in diskrediet gebracht worden. De CIA gebruikte hun vrienden van de media om een campagne te starten. Mensen die het vermoeden hadden dat de Warren Commissie zijn werk niet goed gedaan had zouden doelwit worden van spot en vijandigheid. Deze campagne was ‘een van de meest succesvolle propaganda initiatieven aller tijden’.

Dat zijn de woorden van professor politieke wetenschappen Lance DeHaven-Smith, die in het intercollegiaal getoetste boek ‘Conspiracy Theory in America’, het verhaal vertelt hoe de CIA erin is geslaagd om de publieke opinie reflexief, automatisch en stigmatiserend te maken, tegenover hen die kritische vragen durven te stellen over de verklaringen van de overheid. Dit is een leesbaar boek van formaat, een van die zeldzame boeken met de kracht je uit de matrix te halen.

(Over de matrix gesproken: kijk naar de bekentenis van Jack Ruby, de moordenaar van Lee Harvey Oswald, die aan reporters doorgeeft dat ’the man in office’ (oftewel de nieuwe president Johnson (vice-president was onder John F. Kennedy)) de man is, die het brein is achter de moord.)

DeHaven-Smith kon dit boek te schrijven omdat hij het oorspronkelijke memo van de CIA in bezit had, nummer # 1035-960, verkregen na een verzoek via de ‘Freedom of Information Act’. De bureaucraten vonden dit oude document blijkbaar niet echt belangrijk. Het document was gemarkeerd met de woorden ‘vernietig wanneer niet langer nodig’. Op de een of andere manier was dit niet gebeurd. CIA-memo #1035-960 is opgenomen in het boek. Het succes dat de CIA heeft gehad met het stigmatiseren van naar de overheid toe sceptische mensen heeft het moeilijk gemaakt om ‘State Crimes Against Democracy’ (SCAD, misdaden van de staat tegen democratie) te onderzoeken, zoals 9/11.

De publieke opinie is voorgeprogrammeerd om ‘gelovers in samenzweringstheorieën’ belachelijk te maken, zelfs als de gebeurtenissen verdacht zijn, zoals 9/11. De overheid kan bewijs vernietigen, procedures negeren, onderzoek vertragen en een politieke commissie aanstellen die hun beeld van het officiële verhaal opleggen. Professor DeHaven-Smith benadrukt dat bij het onderzoek naar de moord op Kennedy en de daders van 9/11 de politie en het openbaar ministerie werden gepasseerd. Een door de overheid samengestelde politieke commissie kreeg de opdracht. DeHaven-Smith’s boek sluit aan bij wat ik mijn lezers vertel: de overheid controleert het verhaal van begin tot eind..!!

9-11-complot-kwartet

De verklaring van de overheid staat al klaar op het moment dat de ‘State Crimes Against Democratie’, de misdaden van de staat tegen de democratie, begint. Iedere andere verklaring wordt automatisch een complottheorie. Of, om de woorden van DeHaven-Smith te citeren:

De aanpak bij een SCAD met ‘memes’ (ideeën die zich verspreiden via de pers en sociale netwerken) laten zien dat de CIA en andere deelnemende instanties de memes ruim van tevoren hebben geformuleerd. De memes verschijnen zeer snel en raken populair, ruim voordat concurrerende verklaringen het toneel op kunnen komen.

cia-conspiracy-in-action truth liesDe rol van de CIA
Het succes van de CIA in het controleren van de publieke perceptie van wat de grondleggers van Amerika zouden hebben beschouwd als verdachte gebeurtenissen, maakt dat degenen in machtsposities binnen de overheid events kunnen orkestreren die een verborgen agenda dienen. De gebeurtenissen van 11 september creëerden het nieuwe paradigma van een eindeloze oorlog in opdracht van een door Washington gedomineerde wereld.

paul-graig-roberts
Dr. Paul Graig Roberts

Door het succesvolle beheersen van de publieke perceptie is het niet langer mogelijk politieke misdrijven van de elite te onderzoeken. Bijgevolg kan verraad het officiële Amerikaanse overheidsbeleid worden. Professor DeHaven-Smith’s boek (zie hieronder) geeft je het verhaal van de moord op president Kennedy – verteld door mensen van het Amerikaanse leger, de CIA en de geheime dienst. Net zoals de Warren Commissie de staatsmisdaad tegen democratie afdekte, toont professor DeHaven-Smith waarom we moeten twijfelen aan het officiële 9/11 verhaal. En aan andere zaken die de Amerikaanse overheid en buitenlandse overheden ons vertellen.

Lees dit boek. Het is kort. Het is betaalbaar. Het is een voorbereiding op de realiteit. Het zal je immuun maken tegen het worden van een domme onwetende gehersenspoelde Amerikaan. Ik ben verrast dat de CIA de hele oplage niet heeft gekocht en verbrand.  Misschien voelt de CIA zich veilig door het succesvolle hersenspoelen. Misschien gelooft de CIA niet dat de Amerikaanse democratie en een verantwoordelijke overheid hersteld kunnen worden.

x

* * *

roberts-on-alternative-media

[bol_product_links block_id=”bol_57df98fc90799_selected-products” products=”9200000025457381,9200000054536064,9200000038601028,9200000051779152,1001004006656150,1001004008388955,1001004002406930,9200000047597276,1001004004527582,1001004011830200,1001004005773675,9200000011499576,9200000009735592″ name=”paul roberts conspiracy” sub_id=”” link_color=”0042C7″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”9CFFD1″ border_color=”595959″ width=”728″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

 

10 gedachten over “’t Verhaal achter de samenzweringstheorieën..!

 1. Dit is precies waar het allemaal om gaat. Manipulatie op alle fronten. Ik zie mezelf als een linkse kiezer, maar zou nu voor Trump gaan.
  Bekijk het volgende filmpje met een compilatie van uitspraken van Trump over de laatste 30 jaar.
  This Video Will Get Donald Trump Elected http://www.youtube.com/watch?v=OCabT_O0YSM
  Volgens mij is hij de enige kans om een eind te maken aan het corrupte systeem!

 2. Belangrijk baanbrekend werk in het domein van de massa manipulatie werd verricht door het Tavistock instituut :
  http://educate-yourself.org/cn/tavistockarticlesindex04jun04.shtml
  met een uittreksel :
  “Funding was initially provided by the Royal family, but soon to include the Rothchilds (related to Lord Northcliffe by marriage) and the Rockefellers. Wellington House would grow into the Tavistock Institute in 1921 after the propaganda “victories” of the First World War and the Federal Reserve banking system (created in 1913) had been secured. ”
  Een andere baanbreker :
  Edward L. Bernays, 1891-1995, Neffe von Sigmund Freud, Begründer von PR (Public Relation) schrieb in seinem Buch ´Propaganda´, 1928:
  „Wenn wir den Mechanismus und die Motive des Gruppen-Denkens verstehen, ist es jetzt möglich die Massen, ohne deren Wissen, nach unserem Willen zu kontrollieren und zu steuern”
  Een citaat van Gustave le Bon , grondlegger van de massapsychologie :
  ” „Noch nie haben Menschen nach Wahrheit gedürstet. Von den Dingen, die ihnen missfallen wenden sie sich ab und ziehen es vor, den Irrtum zu vergöttern, wenn er sie zu verführen vermag. Wer sie zu täuschen versteht, wird leicht ihr Herr, wer sie aufzuklären versucht, stets ihr Opfer”
  Of in het Nederlands samengevat :
  De massa is niet geïnteresseerd in de waarheid, maar enkel in leugens die ze graag hoort. De boodschapper met de leugens is de held, de boodschapper met de waarheid wordt dood geklopt”.
  Uit de voormelde bronnen dient dan ook afgeleid te worden dat de manipulaties van de publieke percepties, het gevolg zijn van een grondig wetenschappelijk onderzoek,waarbij blijk wordt gegeven van een verbluffende kennis van de menselijke aard. Dit maakt de tegenreactie dan ook zeer moeilijk.
  Er is bovendien nog een ander aspect dat het best verwoord wordt via de volgende uitspraak :
  “It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends upon his not understanding it.”
  – Upton Sinclair, 1935.

  1. Het grote gevaar lijkt inderdaad te zijn dat de “machthebbers” en hun schoothondjes die voor geld alles doen inderdaad gebruik maken van hun kennis over hoe mensen reageren op situaties.In Nederland bv weet men dat de meeste mensen erg makkelijk te manipuleren zijn en bijna alles wat de officiële overheidsinstanties ze wijsmaken geloven.Al moet ook eerlijk verteld worden dat velen afgeleid worden door hun dagelijkse bezigheden (zoals werk) en vaak door diezelfde overheid veroorzaakte problemen die dan weer alleen op te lossen zijn (als het al op te lossen is) door enorm veel tijd aan bureaucratische rompslomp te verspillen.Dat op zich zorgt ervoor dat velen NIET zien wat er echt gaande is en waar de overheden naartoe werken,en dat weten de overheden natuurlijk ook vandaar dat ze er gebruik van maken.
   Geld is voor de meeste mensen van het grootste belang en daarom zijn de meesten gedwongen om ervoor te zorgen dat hun financiën toereikend zijn om kostendekkend te zijn om de vaak onzinnige en onterechte door overheden verzonnen belastingen en natuurlijk de vaste lasten te kunnen betalen en als het kan ook nog over te houden om van te leven wat steeds problematischer wordt.(Meer dan één miljoen mensen in Nederland leven onder de armoede grens en meer dan 300.000 mensen kunnen ook al werken zij niet meer of nauwelijks rondkomen). En de politiek heeft het over vuurwerkoverlast in de kamer en maken van flauwekul dingen belangrijke zaken terwijl de echte problemen niet eens benoemd worden laat staan dat ze er al iets aan doen.
   Leo N.Tolstoy “Geld….is een nieuwe vorm van slavernij,te onderscheiden van het oude door het simpele feit dat het onpersoonlijk is,er is geen menselijke relatie tussen de meester en de SLAAF”. Ooit was er niet eens geld,maar door voor elkaar te zorgen hadden velen het beter dan nu.Zij die het meeste geld hebben menen de baas te mogen spelen over alles en iedereen en dat kan alleen omdat wij allen ze dat toestaan en dat zou moeten veranderen.
   Hoe het net zich steeds verder sluit om iedereen in gevangenschap te houden kunt u opmaken uit de volgende verwijzingen.
   Het wereldwijde netwerk van Amerikaanse bases.https://www.ncpn.nl/archief/2007/17/basisa.htm eerst militaire controle en vervolgens elektronische controle http://www.wordenwijwakker.org/nl/technologie/chip/p741 Vreemd dat een man die het faillissement van ziekenhuizen niet eens ziet aankomen pleit voor VERPLICHTE controle van iedereen door verplicht digitale patiëntengegevens uit te wisselen.
   https://nos.nl/artikel/2264484-bruins-wil -verplichte-digitale-uitwisseling-van-patiëntengegevens.htm
   Bij de huisarts werd mij eerst gevraagd of ik mee wilde doen met het elektronisch patienten dossier waar ik NEE op heb gezegd.
   Den Haag heeft daar kennelijk niets mee van doen en wil af van de vrijblijvendheid wat neerkomt op het afnemen van ons zelfbeschikkingsrecht zoals ze dat eerder ook al deden met de donorwet en nog erger het verplicht willen vaccineren van kinderen wat aangeeft waar ze naartoe werken.Bij WNL vanmorgen hoorde ik dat het NIBUD wil dat kinderen zo snel mogelijk leren pinnen,wat precies in het elektronisch controle straatje van de overheid past natuurlijk terwijl het NIBUD beweerd een onpartijdige instantie te zijn.Privacy bewakers zijn er allang niet meer en moesten ze er nog wel zijn dan ze in ieder geval hun werk niet.

 3. De wwerkwijze van de CIA, etc. De Nederlandse AIVD moet dit ook weten. De Nederlandse regering moet dit ook weten. Ondanks dat ze hier van op de hoogten zijn steunen ze dit soort CRIMINELEN. Het Nederlandse volk wordt gewoon verraden door deze idioten die trouw hebben gezworden aan de Rothschild-Zionisten. Wat een elende roepen deze idioten over zichzelf en anderen af.

  https://youtu.be/Uo2tVWP9LtE
  Bush and Clinton drug smuggling, financed by Rothschild and profits to Rothschild his NWO order projects.

  https://youtu.be/pyEoRck0abA
  Colin Powel, Cia, Mossad, Mi6, drug runners for Roosevelt’s and Rothschild-Zionists from London, assassinations by the USA government on Americans and foreigners

  https://youtu.be/kewhJ_ORZos
  Drug running for the Clintons/Bush and Rothschild/Roosevelt

  1. Genius of Death :
   Nog een bron over de drugsmokkel :
   http://watchingamerica.com/WA/2014/03/16/all-secrets-of-sibel-edmonds-or-who-manages-world-terrorism/
   met uittreksel :
   “Sibel Edmonds pointed to the fact that shortly after the American occupation of Afghanistan, the production of opium was immediately renewed. In one of her interviews she said: “I know for a fact that NATO planes routinely shipped heroin to Belgium, where they then made their way into Europe and to the U.K. They also shipped heroin to distribution centers in Chicago and New Jersey.” The FBI and the Drug Enforcement Administration found that many senior officials of the Pentagon, CIA and State Department were involved in this trade. Of course, nothing about that was published”.
   We zien hier een sleutelrol voor Turkije!!

 4. Bij mij is de indruk nogal sterk dat mainstream journalisten zich in een onmogelijke situatie hebben gewerkt.
  Zo ben ik bezig met het lezen van het boek gekochte journalisten (sinds kort in het Nederlands verkrijgbaar) van Udo Ulfkotte en daar staat bv in dat journalisten nieuws brengen wat beinvloed is door omkoping.
  Zo is te lezen dat de Sultan van Oman de journalisten met een limousine met airco laat ophalen van het vliegveld en vervolgens zorgt dat deze lieden niets tekort komen.
  Natuurlijk wordt wel verwacht dat deze journalisten niets negatiefs schrijven over deze sultan en dat doen ze ook niet omdat ze anders niet meer kunnen profiteren.
  Gevolg is wel dat de mainstream media steeds meer geloofwaardigheid verliest wat op langere termijn de profiteurs en bedriegers (ivm het voorliegen van complete bevolkingen)zelf hun baan zal gaan kosten.
  Zelfs in de verwijzing die volgt geeft Erik mouthaan toe dat de journalisten misschien wel iets fout doen.
  Zelfs ook al weet hij dat wordt zelfs hier nog geprobeerd om Trump als leugenaar weg te zetten maar zien ze over het hoofd dat dat juist de berichtgeving ongeloofwaardig maakt omdat ze een standpunt innemen wat juist onpartijdige verslaggeving in de weg staat.
  http://pauw.vara.nl/media/364850 verder sluit dat wel aan op deze verwijzing http://www.ninefornews.nl/de-amerikaanse-journalistiek-richt-zich-recht-voor-onze-ogen-te-gronde/
  Wie een beetje op internet zoekt kan makkelijk achterhalen wat er wel gebeurd in deze wereld en dat strookt dan ook niet met wat de mainstream media ons wil doen geloven.
  Van de week zag ik op TV Domeniek van der Heyde verslag doen na het uitkomen van het MH 17 rapport maar kan deze dame wel onpartijdig verslag doen?
  Wanneer deze dame negatieve berichten over bv MH 17 zou doen waardoor Rutte bv het heel zwaar zou kunnen krijgen dan zal de politiek verslaggeefster hem mogelijk niet meer voor de camera krijgen vandaar ook dat zij waarschijnlijk uit angst om haar baantje te verliezen ook nooit vragen stelt die er echt toe doen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.