Advertentie

Groep achter valse Al Qaida- en terreurdreiging ontmaskerd!!


Hoe komt het toch dat wij niet echt opkeken van dit bericht. Natuurlijk, het moet allemaal nog wel bewézen worden, maar als we de daden van met name Michael Chertoff de afgelopen jaren hebben gevolgd, dan ligt zijn valse-vlag-gedrag er duimendik bovenop. Wij schreven al eens uitgebreid over deze creep, in een artikel onder de kop: ‘Veiligheidsadviseur-VS-handelt-als-een-NAZI’ HIER

We plaatsten hier dus al regelmatig artikelen over deze valse profeet, die angst en verdoemenis predikt en er zelf vervolgens met de macht en de poet vandoor gaat. Deze creep blijkt nu dus één van de drijvende krachten te zijn achter een organisatie, die VALSE alarmmeldingen genereerde en aldus de VS en andere landen in staat van paraatheid bracht.

Maar het meest vreemde is natuurlijk dat met name Michael Chertoff de man is die een hele carrière achter de rug heeft binnen de Amerikaanse overheid. Hem werden dus de handen boven het hoofd gehouden, tot de dag van vandaag..!

Hij is dus feitelijk één groot spel aan het spelen, samen met andere krachten achter de VS-regering, over de ruggen van Amerikaanse burgers. En je weet waarschijnlijk dat deze Chertoff de man is achter de bodyscanners, waarvan de Amerikaanse overheid voor een bedrag van ruim US$ 300 miljoen er voor elk binnenlands vliegveld een aanschafte..?

Chertoff was nota bene ooit minister onder het ‘regime’ van George Bush jr. Minister van.. Binnenlandse Veiligheid.. Kun je het je voorstellen…? Is dit geen nieuws dat wereldwijd op het TV-nieuws zou moeten komen..?

Wil je de handel en wandel van deze creep gade slaan, blader dan eens door deze artikelen. HIER het artikel over de bodyscanners en de oplichting bij klaarlichte dag.. Het zou ons helemaal niet verbazen, als deze Chertoff ook achter de valse-vlag-operatie zat met de ondergoed-bommer, de jongen die op een vlucht van Amsterdam naar Boston met een bom in zijn ondergoed gepakt zou zijn.

Lees hier dit artikel, waaruit blijkt dat deze vlucht téveel verdachte zaken aan het licht bracht, die nota bene gesignaleerd zijn door een advocatenechtpaar, om serieus genomen te worden..

Maar deze vlucht was wel de aanleiding tot het installeren van de bodyscanners.. En wie levert deze scanners inmiddels..? 3x raden.. Juist ja, Michael Chertoff..!

En dan de dame Rita Katz, oprichtster van het SITE, dat hieronder uitgebreid wordt besproken. Het is een privé-bedrijf (!!), dat zich in Washington DC heeft gevestigd. Het instituut zegt tot doel te hebben, om wereldwijd terroristische netwerken op te sporen.. Het probeert ook ‘geheime boodschappen’ te onderscheppen en deze ter beschikking te stellen van overheden.. Op deze wijze vooraf waarschuwingen te geven voor aanslagen van terroristische groeperingen.. Maar jongens, het is toch logisch dat je als privébedrijf hier geen omzet mee kunt maken, als je niet gesponsord wordt door overheden en andere geldschieters..?

Hieronder het hele verhaal. (Met dank aan Niburu.nl voor de vertaling!)
WiX

* * *
x

Groep achter valse Al Qaida en terreurdreiging ontmaskerd!!

x
© VeteransToday.com, 11 September 2011

© vertaling door en dank aan NIBURU!

x

Er is bewijs geleverd dat de een vage organisatie, genaamd ‘SITE’ zich actief bezighoudt met de creatie van groepen die terroristen ondersteunen. SITE staat voor Search for International Terrorist Entities (SITE) Intelligence Group
Eén van deze groepen werd ingehuurd door de FBI met als doel de VS te voorzien van onjuiste inlichtingen. Betekent dit het einde van alle vervalste Al Qaida filmpjes en verzonnen terreurdreiging?

Michael Chertoff en Rita Katz

Acht Duitse en Turkse jongeren zijn gearresteerd op verdenking van het verlenen van steun aan een terroristische organisatie omdat ze propagandapamfletten en video’s van het mediabedrijf van Al Qaida (CIA), Al-Sahab, in het Duits vertaalden en op een forum hadden geplaatst.

Hun organisatie was sinds 2006 voornamelijk actief in Duitsland en Oostenrijk en staat bekend als Global Islamic Media Front (GIMF).

Gerechtelijke procedure
Gedurende de lopende gerechtelijke procedure is bewijs geleverd dat deze zogenaamde jihadisten worden ondersteund door de SITE Intelligence Group, een zeer verdachte organisatie die geleid wordt door Rita Katz, een Israëlisch analiste en oud-soldaat van het Israëlische defensieleger. SITE brengt ‘breaking news, artikelen en analyses van het gevaar van de jihad’ en staat erom bekend dubieuze Al Qaida video’s aan te leveren.

Naast Rita Katz is ook Michael Chertoff, oud-minister van het Amerikaanse Departement van Binnenlandse Veiligheid, verbonden aan het Al Qaida front. De door de CIA en Israël gefinancierde groep werd door de Duitsers aangezien voor Al Qaida, zorgde voor de invasie van Irak en eiste de aanslagen van 9/11 op.

Virtueel
Toen de Bundeskriminalamt (BKA), de Duitse equivalent van de FBI, onderzoek deed naar GIMF werd het emailadres tavit201@yahoo .de gemonitord. Het ging om een virtuele persoonlijkheid met de naam Said ibn Abdullah al-Hanafi. Ook gaf ene Ahmet K. advies aan de oprichter van de Duitse tak van GIMF. De personen achter tavit201@yahoo .de leverden een webserver in Maleisië voor de groep, kochten en installeerden forumsoftware en gaven tips hoe de leden onopgemerkt konden blijven.

De SITE-site, waarschijnlijk vol met leugens. Een haatzaaiende, door de overheid gesponsorde, privé-onderneming.. Hoe gek moet het worden..?

Omdat Yahoo een Amerikaans bedrijf is vroeg de BKA de FBI uit te zoeken wie er werkelijk achter tavit201@yahoo .de zat. De FBI ontdekte dat het account werd beheerd door ene Joshua Devon, een analist en mede-oprichter van de SITE Intelligence Group.

Het BundekriminalAmt (BKA) bleek vervolgens onderzoek te doen naar het verdachte emailadres waarvan de Bundesnachrichtendienst (BND), de Duitse geheime dienst zeg maar, al wist dat het nep was…! Klaarblijkelijk is er weinig samenwerking tussen de Duitse inlichtingendiensten.

Infiltranten
De BND was ervan op de hoogte dat Ahmet K. in werkelijkheid Joshua Devon van SITE was en als tussenpersoon fungeerde voor de Duitse tak van GIMF. Bestaat er überhaupt een internationale tak van GIMF of is het opnieuw een creatie van de SITE Intelligence Group om islamofobie verder te verspreiden..?

En in welke mate ondersteunt SITE mensen die terroristen steunen in samenwerking met of op verzoek van de FBI en andere inlichtingendiensten?

Advocaat Rainer Ahues uit Bremen zei tegenover de rechtbank van München dat de ‘tweede generatie’ van het Global Islamic Media Front (GIMF) zowel SITE als de FBI infiltreerde. De Bundesnachrichtendienst zou volgens hem vooraf geweten moeten hebben dat de groep waar men onderzoek naar deed in feite voor Israël en de FBI werkt…!!

Bron:

2 gedachten over “Groep achter valse Al Qaida- en terreurdreiging ontmaskerd!!

  1. Allemaal false flag operations, ik zal je zeggen dat ik ze stuk bij stuk hoor in mijn mind tijdens het slapen, en ik zal je zeggen dat er niks geheim is. Alle wat die reptiels opgebouwd hebben is toch zichtbaar. Volgende set Amerika, zet N koria op tegen Z koria, zet iedereen op in egypte tegen elkaar. USA verantwoordelijk voor tal van doden en aanslagen overal in dcer wereld, doofpot, we moeten nu de reptiels arresteren en de mensen die ten onrechte vastzichten vrijlaten
    die reptielenshijt is niet te hachelen, hhahahah

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.