Advertentie

Poetin & Obama: ‘VS zit achter ISIS’..!


putin obama
Gezichten die boekdelen spreken. Een onvermurwbare Poetin, die ‘netjes’ de hand schudt van ‘haantje Obama’.. ‘Een hand voor de foto’…

x

x

Poetin & Obama: ‘VS zit achter ISIS’..!!

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

Tja, mensen die het maar niet geloven kunnen, dat de VS áchter ISIS zit, kun je moeilijk overtuigen. Er speelt natuurlijk een ander verhaal, dan alleen maar argumenten aandragen.. Toch..? Een stuk ‘cognitieve dissonantie’, zoals dat zo mooi heet.. Het gewoon niet-kunnen-geloven-dat-het-waar-is..! Want hoeveel argumenten en vooral FEITEN moet je laten zien, vóórdat mensen van mening dúrven veranderen? ISIS is een Islamitisch radicaal genootschap, maar het bestuur van deze club, met name de voorzitter en de penningmeester, zijn de dikste maatjes met de VS. En de vraag in hoevérre de VS niet zélf het bestuur van deze club in het zadel heeft geholpen, wordt met de dag indringender..! En ja, daar horen dan ook krachten uit de Mossad bij natuurlijk..! (HIER)

Lees het verhaal 'andersom', dan zie je wat er werkelijk staat.. "Als mijn zonen oorlog willen, komt die er!"..
Lees het verhaal ‘andersom’, dan zie je wat er werkelijk staat.. “Als mijn zonen oorlog willen, komt die er!”..

Er zijn al zóveel bewijzen dat dit allemaal het geval is.. Dát de VS degene is die, net als bij Al Qaida, deze beweging in het zadel heeft geholpen om de ‘dictator Assad’ uit de macht te ontzetten. Evenals dat gebeurde bij de moord op de leider van Libië, kolonel Khadaffi. Wat een misdadiger was dat nietwaar…? Maar wie zijn nu de misdadigers..? Kijk wat voor een ongelooflijke ROTZOOI het is in Libië, waar de macht van de sterkste geldt.. Wat gebeurt dáár met de aardolie, waar miljarden aan verdient wordt..? We vragen je, nog eens terug te slaan in dit grote WantToKnow-boek en het artikel te lezen over de ‘geweldloze revoluties’..

Niet dat er dan sprake is van ‘geweldloosheid’.. Nee, het gaat erom dat van de kant van de VS, niet meer het oude adagio van imperialistisch-beleid-met-geweld zichtbaar is/wordt. Dat de hele wereld niet ziet dat je de werkelijke marionettenspeler in je gelederen hebt. En wie zijn dan de machten achter deze macht (de VS)…? Tja, het zal wel weer om geld gaan. Of om met een quote van mevrouw de Rothschild te spreken.. (zie plaatje)

De ware reden dat Mohammar Khadaffi het toneel moest ruimen: de Gouden Dinar. Een eigen munt, buiten de Amerikaanse dollar om, als rekenmunt voor de wereldwijde olieproductie. De NAVO werd van defensie-alliantie ineens een aanvalsorganisatie om deze 'dictator' af te slachten..!! (klik voor artikel over de onbekende kant van Khadaffi!)
De ware reden dat Mohammar Khadaffi het toneel moest ruimen: de Gouden Dinar. Een eigen munt, buiten de Amerikaanse dollar om, als rekenmunt voor de wereldwijde olieproductie. De NAVO werd van defensie-alliantie ineens een aanvalsorganisatie om deze ‘dictator’ af te slachten..!! (klik voor artikel over de onbekende kant van Khadaffi!)

De Rotschild’s, is het zó simpel..?
De simpele vraag wie in de VS de macht heeft, krijgt het even zo simpele antwoord, dat degene die betaalt ook bepaalt.. Zo is het toch? En ja, die triljoenenschuld van de VS-bevolking hebben ze natuurlijk aan de FED, de Amerikaanse-Centrale-bank-in privé-handen.. Dus de krachten-achter-de-schermen gebruiken de grootmacht VS voor hun eigen agenda.. Simpeler kunnen we het niet uitleggen.. En de revolutie, de machtsovername, kwam met de moord op Kennedy. Na waarschuwingen overigens van én Kennedy zelf en zijn voorganger Eisenhower.

Maar wat is er dan zo speciaal, vanuit het perspectief van geld, met Syrië..? Wist je dat Syrië nog één van de landen in de wereld is, die de centrale bank onder haar eigen hoede heeft. Zonder buitenlandse inmenging..? Preciés zoals dat het geval wat met Libië..!! Daar wilde Khadaffi zelfs de Gouden Dinar invoeren.. Maar goed, dat vind je allemaal hier op de site, wanneer je de zoekmasjien zijn werk laat doen..

Terug dus naar de VS, die áchter de ISIS zit.. Ook artikelen genoeg hier op de site, die deze ‘bewering’ met keihard bewijs onderbouwen. Maar wat nu, voor die mensen die het maar niet kúnnen geloven, dat zelfs Obama zich in die woorden (ws. per ongeluk in een verspreking) uitlaat. En dat Vladimir Poetin, in een bijeenkomst, zich keihard, maar wel in keurige diplomatieke bewoordingen, uitlaat over de WARE ISIS-krachten-achter-de-schermen. Want je gelooft toch niet dat degene die ISIS financiert, niets te zeggen heeft..? Nee, dat zou een revolutie zijn in Rothschild-land..!

Enfin, kijk zelf naar Obama en kijk naar de verklaring van Poetin. Lees het transcript van Poetin’s uitlatingen eronder. Waarom worden deze FEITEN niet keihard door de Nederlandse pers geciteerd en naar voren gehaald. Mogen wij Nederlanders de waarheid niet weten.. Of lijdt de hele journalistieke wereld aan acute, selectieve vergeetachtigheid. Zoals in het sprookje van de ‘Nieuwe kleren van de Keizer’, waarin een klein jongetje op het plein, waar de keizer in zijn blote kont rondliep, om zijn ‘super-dun-geweven-mantel’ te showen, eindelijk de waarheid sprak.. ‘DE KEIZER LOOPT IN ZIJN BLOTE KONT!’..

Bij deze ‘vergissing’ van Obama: ‘Het Witte Huis heeft op haar website een pijnlijke vergissing van president Obama gecorrigeerd (??), dat hij op zijn persbriefing van 6 juli 2015 sprak over Islamitische Staat in de context van, dat VS-militairen ‘ISIL’ traint..”

X

x

Vladimir Poetin heeft het gehad met de kletskoek van de VS en Obama..!
Het is eind oktober 2014 en er is een forumdiscussie/persconferentie van de Valdai International Discussion Club in Sochi (waar later de Olympische Winterspelen worden gehouden). Deze ‘Club’ is een conferentie van internationale experts over de rol die Rusland in de wereld speelt. Deze non-profit-organisatie werd opgericht in 2004 om onderzoek te verrichten en werk te laten doen, rondom algemene thema’s in de Russische ontwikkeling, nationaal en regionaal. Het thema voor deze (2014) conferentie is: ‘The world order: new rules or no rules’. Het is op een vraag van één van de journalisten, dat president Poetin besluit, in diplomatieke termen de waarheid te vertellen over ISIS en het grote poppenspel erachter..!
x

“Wie heeft het noodzakelijke politieke klimaat gecreëerd die deze hele situatie in Syrië heeft geschapen?”

“Wie was degene die het leveren van wapens aan Syrië doordrukte?”

“Wie betaalt eigenlijk de huurlingen..?”

“Wie neemt de olie af van deze club (ISIS)?”

“Waar blijven de wereldwijde sancties tegen de opkopers van deze aardolie?”

“Is het Westen niet in staat één stap vooruit te denken,
wanneer ze steun en wapens aanbieden aan deze club?”
(met een referentie aan de terugslag zoals in Parijs!)

Allereerst: Ik heb nooit gezegd dat ik de VS een bedreiging vind voor onze nationale veiligheid. President Obama ziet Rusland, zoals u zegt (reporter), al een dreiging voor de VS, maar ik zie dat niet andersom. Wat ik wél voel, is de politiek van degenen in de cirkel-van-de-macht, als ik in die termen mag spreke. De politiek van degenen die aan de macht zijn in de VS, zit vol fouten. Die politiek schaadt niet alleen onze nationale belangen, het ondermijnt elk vertrouwen dat we hadden in de Verenigde Staten. En ook op een manier waarop het de VS zélf ook schaadt. Ze ondermijnen het vertrouwen wereldwijd, vanuit het gedachtengoed dat ze één van de wereldleiders zijn, in politieke zin, maar ook in termen van economie.

Maar ik kan niet blijven zwijgen over een aantal zaken. Maar zoals ik altijd zeg, en het is zojuist al genoemd, brengen eenzijdige sancties niets, in de continue zoektocht naar ‘verbindingen’ en ‘coalities’,die eigenlijk al van te voren vaststonden (Poetin doelt op de MH17-sancties), Het is een methode die NIET uitgaat van besprekingen en het eens worden over gemeenschappelijke uitgangspunten van wederzijds begrip. Het zijn slecht éénzijdige acties, die de hele tijd uitgaan van één kant. De leiders van de crisis. Ik heb het al eerder gezegd.

ISIS
Een andere dreiging waar president Obama het over had, wat ISIS. NOU, IN HEMELSNAAM, WIE IS DEGENE DIE ZE VAN WAPENS VOORZIET? Wie leverde de wapens aan de Syrische troepen die met Assad vechten..?
En wie is degene die het noodzakelijke politieke klimaat heeft geschapen voor deze hele situatie? Wie bleef er op aandringen (wereldwijd) dat er wapens naar deze regio verstuurd moesten worden? BEGRIJPT U NOU ÉCHT NIET WIE ER NU IN SYRIÉ AAN HET STRIJDEN ZIJN?

putin at forumHet zijn vooral huurlingen en begrijpt u dat deze lieden geld krijgen om te vechten? Huurlingen vechten simpelweg voor degene die hen betaalt. Voor de partij die hen het meeste betaalt..! Dus deze lieden worden door ‘hen’ bewapend en ze krijgen van ‘hen’ ook een bepaalde beloning.. Ik kan u zelfs vertellen hoe hoog deze beloning is..! Dus vechten ze, ze hebben wapens toegeschoven gekregen, en natuurlijk geven ze die wapens niet meer terug, aan het einde van het verhaal. En dan komen ze erachter dat ze ‘verderop’ iets meer betaalt kunnen krijgen.. En dan gaan ze daar dus vechten.

Dan bezetten ze vervolgens de olievelden.. Dat doen ze in Syrië en ook in Irak. Ze beginnen olie op te pompen; maar deze olie wordt door iemand gekocht..! Waar blijven de sancties –zoals tegen ons- tegen degenen die hier de olie opkopen? Denkt u wellicht dat de VS niet wéét wie deze olie koopt en op de markt brengt..? Zijn het niet de bondgenoten van de VS die deze olie opkopen? En u denkt dat de VS niet de mogelijkheid heeft deze bondgenoten te beïnvloeden? Of is dit JUIST het punt: de VS heeft helemaal geen intentie om deze ‘partners’ te beïnvloeden?

Waarom dan ISIS bombarderen? Juist in dié gebieden waar ze olie uit de grond halen en de huurlingen meer zijn gaan betalen.. In die gebieden, blijkt dat de rebellen van de ‘geciviliseerde’ Syrische opstandelingen, onmiddellijk zich bij ISIS hebben aangesloten. Simpel, doordat ze meer betaald krijgen.

Denk nou alstublieft eens na, over deze ongelooflijke onprofessionele manier van politiek bedrijven. Een politiek die GEEN ENKELE VERBINDING MEER HEEFT MET DE WERKELIJKE WERELD. Wij dienen geciviliseerde, democratische oppositie in Syrië te steunen. En je steunt ze, bewapend ze en morgen vechten ze bij ISIS..? Denkt u nou écht dat ze hier niet aan gedacht hebben, dat ze niet één stap vooruit kunnen denken..? We nemen afstand van dit soort ‘politiek’ van de VS.. Het is fout en het schaadt álle partijen, inclusief de VS zelf..!

En wanneer het aankomt op de overwegingen van onze nationale belangen, dan zou ik het zeer op prijs stellen, wanneer u (Amerikaanse journalisten), die deze vragen stellen, uw regering op een dag ook ter verantwoording roept! Dan kunnen wij de situatie eens omdraaien! En als dat niet gebeurt, brengt u dan alstublieft mijn boodschap over aan uw regering. Aan de president van de VS, de vice-president en alle andere relevante mensen. Zeg ze, dat wij helemaal niet uit zijn op wat voor confrontatie dan ook. Wanneer u onze nationale belangen meeneemt in uw afwegingen, zullen ander onenigheden die we hebben, vanzelf oplossen. En dit moet écht gebeuren, en er moet niet alleen over worden gesproken. U dient het belang van ‘anderen’ in de gaten te houden, en andere mensen te respecteren.

Het verraad van de krachten achter de VS in één plaatje.. CIA-agente Valerie Plame en haar man, ambassadeur Joseph Wilson; beiden keihard verraden door de regering George Bush jr.
Het verraad van de krachten achter de VS in één plaatje.. Oud-CIA-agente Valerie Plame en haar man, ambassadeur Joseph Wilson; ze werden beiden keihard verraden door de regering George Bush jr. Simpelweg doordat Joseph Wilson het verdomde om leugenachtige rapporten te produceren, over de vermeende pogingen van Sadam Hussein om onderdelen voor een atoomwapen te kopen in Afrika..

Je kunt niet zomaar anderen onder druk gaan zetten, waarbij je alleen de afwegingen maakt die jou zelf economische dienen. En in militair opzicht, in alle opzichten; kijk eens naar Irak, de situatie daar is verschrikkelijk. Kijk eens wat jullie hebben uitgespookt in Libië, daden die jullie ambassadeur het leven hebben gekost..! Waren wij het, die dat ook op ons geweten hebben..? Jullie zorgden zelfs voor een zitting van de Veiligheidsraad om deze daad..

Om een no-fly-zone voor elkaar te krijgen bij de internationale gemeenschap. (Poetin wijst duidelijk hier een valse-vlag-operatie aan, waarbij de VS keihard haar eigen ambassadeur opoffert, zoals ooit ook Valerie Plame (CIA-agent) en haar man, ambassadeur Joseph Wilson, werden ‘geofferd’ HIER)

En waarom? Het was natuurlijk de bedoeling dat Khadaffi’s luchtmacht niet meer over de rebellen kon vliegen, die het land binnen waren gedrongen. En ook dat was niet een van de slimste beslissingen. Maar OK, wat hebben jullie toen besloten om te doen? Jullie besloten om het gebied te gaan bombarderen. EEN VOLLEDIGE SCHENDING VAN DE RESOLUTIE VAN DE VEILIGHEIDSRAAD! Het was gewoon keiharde agressie van één land tegenover een ander land.. Waren wij dat dit dit op ons geweten hebben?

Jullie waren het, die het met blote handen hebben uitgevoerd. En het eindigde met de moord op jullie ambassadeur. Wiens fout is dat ? Het is JULLIE FOUT! Is het een goede zaak dat deze man dood is? Het is toch gewoon een verschrikkelijke catastrofe? Maar kijk dan ajb niet rond, om iemand anders dan jezelf de schuld te geven. Want JULLIE zijn het die deze blunders maken..!

Doe nou eens het tegenovergestelde: stijg nou eens uit, boven de onblusbare lust naar dominantie. Jullie moeten stoppen met daden te verrichten vanuit imperialistische ambitie. Vergiftig alsjeblieft niet het bewustzijn van miljoenen mensen, door net te doen alsof er geen andere manier is dan het bedrijven van imperialistische politiek..! (diepe zucht)

We zullen nooit onze relatie met jullie vergeten, toen we jullie steunden in de oorlog van de VS om onafhankelijkheid. Ook niet de samenwerking die we hadden tijdens de beide Wereldoorlogen. Als bondgenoten. Persoonlijk geloof ik, dat de geostrategische belangen van de VS en Rusland, feitelijk gelijk zijn. Wij dienen te focussen op deze interrelationship.

* * *

x

muslims against ISIS

89 gedachten over “Poetin & Obama: ‘VS zit achter ISIS’..!

 1. Het meest vreemde is dat bij 9/11 de Twin towers vielen…America is opgericht door Vrijmetselaars (voortkomend uit de Tempeliers !)…Bij de Vrijmetselaars zijn de twee torens symbool voor Joan en Boaz…de torens die staan voor de tempel van Isis !!! Vrijdag de 13e is een ongeluksdag in Frankrijk, omdat die dag in 1307 de Tempeliers zijn opgepakt ! Toevallig nietwaar…en dan gebeurt die heisa voor de verkiezingen in Amerika en Frankrijk…Wat een gelukkig toeval voor extreem rechts !

 2. Ja Elisabeth, lees mijn eerdere berichten. Maar daarmee sluit ik Putin niet uit. Ook hij kan bij die kliek horen om alles langzaam geordend af te bouwen/op te bouwen. Als je zijn voorgeschiedenis kent, dan is het misschien wel het zoveelste kind dat de vrijmetselarij zelf heeft gecreëerd.

  1. Daar gaan we weer met verwarring zaaien. Nu heeft Putin ineens de vrijmetselarij gecreeerd. In Rusland zijn ze veel verder in hun ontwikkeling dan hier. Daar weten ze allang dat er buitenaardsen zijn en Poetin erkent ze ook in tegenstelling tot de U.S. gouvernment. Zelf gebruiken ze al in delen van het land vrije energie. In speciaal gebouwde pyramides waar de verhoogde energieen waargenomen worden wordt ook het beste eten verbouwd en geoogst.
   Ik zal later op de dag kijken of ik die info nog kan vinden om hier te plaatsen, dat wordt zoeken want ik weet niet meer waar ik het gezien heb. Ik geloof in een video van David Wilcock en nu geen tijd om het uit te spitten. laterzzz…

  2. Elise49
   Elise ik denk dat je het toch wel met mij eens bent dat de VS geen regering meer heeft die wat in de pap te brokkelen heeft omdat zij alleen maar mogen uitvoeren wat hen door de zielige figuren(ook wel de elite genoemd)gezegd wordt wat zij moeten doen.
   Zoals ook ik al eerder aangegeven heb heb ik ook mijn twijffels of het niet allemaal bij het plan van de elite hoort.
   Dat betekend dat we twee keuzes hebben of we kiezen voor Poetin omdat hij de enige is die normaal overkomt en doet wat velen van ons wel kunnen waarderen.
   Of we kunnen blijven denken dat het bij het spel hoort want welke van de twee ook als winnaar uit de bus komt Poetin of Obama de winnaar zal het voor het zeggen hebben en dan ga ik liever voor Poetin omdat dat tot nu toe onze enige hoop lijkt te zijn.

  3. @Christina…Ik weet vrijwel zeker, dat Elise bedoelt, dat de vrijmetselarij Putin zelf heeft geschapen i.p.v. dat Putin de vrijmetselarij heeft geschapen.

   @arnold…we hoeven niet te kiezen…De enige op wie je moet vertrouwen is jezelf. De rest is meegenomen. Ik ben ervan overtuigd, dat velen van ons automatisch de juiste keuze maken als het moment daar is.
   Het beste is om van een afstandje te blijven kijken om de situaties zo neutraal mogelijk te kunnen blijven bekijken en van daaruit de logische keuze te maken.

   Het is chaos, maar het zijn ook spannende tijden…
   Het staat toch al vast hoe alles gaat lopen. Alleen weten wij dat nog niet. Tot het moment dat we dat weer gaan herinneren…

  4. Dat heb ik niet geschreven. Ik heb geschreven dat Putin misschien wel gecreëerd is door de vrijmetselarij. Dus een soort van puppet kind naar nu. We hebben al veel gelezen over misbruikte kinderen bij die kliek, maar er zijn vast ook kinderen al van jongs af aan opgeleid als leider. (zonder dat ze het zelf dan weten) Een voorbeeldje van zo’n kind: Sophie bij de film de Da Vinci code. Vrijmetselarij komt in vrijwel alle landen voor. Bv. China heeft dat ook, maar dan op hun manier.
   De vrijmetselarij/tempeliers waren christelijke ridders(nu hoogpriesters), dus neem ik aan dat die in verbinding staan met het Vaticaan. Als je zag hoe nederig Putin was bij de paus, dan zegt mij dat genoeg. Overigens is een paus ook een hoogpriester.
   En nu ga ik terug naar de tijd van de farao’s/piramides. Een Farao is een de vorst/koning. Aan hun rechterhand stond een hoogpriester. Zie Piramide tekeningen. Wat ik me wel afvraag: hoe ontstaan hoogpriesters? Van wie hebben zij alle kennis gekregen?
   De tempeliers stammen al af van koning Solomon. De eerste koning van Israël. Het christendom is in Israël ontstaan. Jeruzalem als basis. Als je kijkt naar de stammen van Israël, dan is Jeruzalem verdeeld aan stammen. Een van die stammen is het christendom ontstaan.
   Er vormt momenteel een nieuwe wereld orde. Om dit uit te voeren worden we constant bestookt met dualiteit(Putin versus VS), maar achter de schermen weet men heel goed wat men aan het doen is. Men is een oud tijdperk gecontroleerd aan het afbreken en een nieuw tijdperk aan het opzetten.(globalisering via corporaties/centrale banken/EU enz.) Geschiedenis tot nu: De tempel van Solomon op de tempelberg wil men weer opbouwen. Daar komt dan de nieuwe wereldleider.(voor sommige de anti-christ). Voor moslims is die berg ook heilig en daarom is er zo’n gedoe in die omgeving.
   Arabieren stammen af van Esau en Jacob(stamvader geloof). Maar het eerstgeborene kind van hen heeft zijn rechten verkocht. En eigenlijk begint hier al een soort van ruzie tussen arabieren tegen joden en christenen.
   Feitelijk is het dus een familie ruzie wat er nu allemaal gebeurt. Kijk voor meer duidelijkheid de stamboom van noach.

  5. Hoogpriesters werden richteren genoemd. Ons woordje “rechter” stamt daar vanaf. Hoge raad dus ook. Zij bepalen de wetten enz. Ook nu nog. En daarom is de agenda altijd al uitgerold geweest. En daarom worden zij de uitverkorene genoemd. De stam Levi zorgt bv. voor de wetten. Google zelf naar die naam. En andere stammen van Israël heersen in de muziekwereld, scheepvaart, handel enz. Lijkt aardig op een vrijmetselarij niet?

  6. Het zit héél diep geworteld…
   Ik ga spoedig googelen op Levi en van daaruit verder.

  1. Naar mijn mening zijn alle grote wereldleiders betrokken bij het eindspel, Poetin is geen haar beter dan Obama, ook al lijkt dat voor de buitenwereld wel zo, allen zijn the puppets on a string van de grote krachten van de Rotschilds en consorten, niets is wat het lijkt…..
   Daarnaast vraag ik me af bij zowel Poetin als Obama of zij wel de personen zijn die ze zouden moeten zijn, wellicht hebben we hier misschien ook nog eens te maken met klonen.
   De weduwe van de werkelijke Poetin heeft hierover een boekje open gedaan, dat de Poetin die wij nu zien, niet de man is waarmee zij toen destijds trouwde. De geheime dienst heeft hem ontvoerd en de man die ze terugkreeg, terwijl zij en haar kinderen bedreigd werden met de dood, om dit verhaal niet naar buiten te brengen, was een andere Poetin dan haar voormalige echtgenoot, dat was ook geen heilig boontje,laat dat duidelijk zijn, je kunt dit interview met deze mevrouw googlen.
   Ik heb diverse foto’s van Poetin voorbij zien komen, allen zien er zeer verschillend uit, dus ik twijfel over de ware en echte Poetin.
   Daarnaast vraag ik me af of we bij Obama niet te maken hebben met hetzelfde programma, wat wij nu zien is een opgevoerd toneelstukje van een moslim Obama, die getrouwd is met een voormalige man, hij noemt haar zelfs in een speech, Michael. De kinderen zijn geadopteerd, niemand heeft mevr. Obama ooit gezien met een dikke buik, dus deze man/vrouw is nooit zwanger geweest. Ook kun je diverse foto’s van Michelle, dat dit geen vrouw is, aan lichaamsbouw, schouders, nek etc.etc., dit is een man en Obama schijnt een homo te zijn, gezien de verhalen die ooggetuigen hebben vertelt over zijn escapades in een leven als jonge homo, daarnaast is hij een fanatiek moslim, hij draagt nog steeds zijn ring dat laat zien dat hij lid is van de Moslim Broederschap. Ook zijn geboortecertificaat is vervalst, ook weer een omstreden punt van de kandidaat president Donald Trump.
   Momenteel laat Obama moslim Jihadstrijders in grote getale het land binnenkomen, zie daarvoor Beforeitsnews, in 30 bussen zijn de fanatieke moslim Jihadstrijders binnen gekomen en in diverse staten bevinden zich zich de trainingskampen van de Jihadstrijders/ISIS/IS/Al Quaida.
   Deze Obama wil zijn eigen bevolking vernietigen, dit is de ergste tiran ooit op aarde, voorheen waren er meer tirannen, Pol Pot, Mao en noem ze maar op die hun eigen bevolking lieten afslachten.
   Alex Jones doet een boekje open wat zich momenteel afspeelt in Amerika, dat ziet er voor de Amerikanen slecht uit. Er wordt gesproken over de dag X, waarin wereldwijd de Jihadstrijders los gaan, zowel in Europa als in Amerika, dit zijn de slapende cellen, die zich ook in diverse opvangcentra bevinden in geheel Europa, voorzien van wapens, zodra alle grenzen dicht gaan, zal de Islam de Westerse cultuur gaan vernietigen, ik vrees dus een grote genocide wereldwijd, ik hoop dat ik het bij het verkeerde eind heb, maar heb inmiddels zoveel sites, ook de Amerikaanse, bezocht dat dit het uiteindelijke doel is van de Jihad, het kalifaat moet er komen!
   Over beide karakters van zowel Obama als Poetin heb ik gezien wat ik heb ontdekt, ik heb er een slecht gevoel bij. Daarnaast is er nog een foto te zien van de wereldleiders in Illimunati-kledij, blauw met gele sterren, Obama en Poetin behoren tot dezelfde club, dus het is allemaal toneel, niets is wat het lijkt….
   Alles wat zich hier op deze 3D planeet afspeelt, is de agenda van de Archonten, de Rotschilds en Bilderbergers en vergeet het Vaticaan niet!!
   We zitten in de gevangenis van de Matrix, waarin alles mogelijk is, maar als je door de leugens heen prikt, valt er nog heel veel te ontdekken. Helaas zien de mensen die zich nog steeds bevinden in de ontkenning, de cognitieve dissonantie, willen het ook niet weten, nog horen, want dat is een bedreiging voor hun veilige oude wereld, het zogenaamde huisje-boompje-beestje-baantje;biertje, waar absoluut niet aan getornd mag worden, want dat doet pijn. Deze mensen willen vasthouden aan het oude, willen of zijn niet bereid om wakker te worden. Voor de planeet en mensheid is het dus nu van cruciaal belang om massaal wakker te worden, het is inmiddels al lang vijf over twaalf, de mensheid bepaalt NU zijn eigen lot en daarnaast wordt het de hoogste tijd dat de mainstream media, de leugenjournalisten eens een voorbeeld zouden nemen aan Ufkotte en andere journalisten, die wel waarheid durven spreken. Zodra de mainstream media de waarheid durft te melden, wat er werkelijk gaande is op het wereldtoneel, dan zou het misschien wel eens kunnen zijn dat de slapende mens eens wil ontwaken uit zijn cognitieve dissonantie. Dus, naar mijn mening, hangt het welzijn en overleving op de mooie planeet af van het massale ontwaken van de mensheid, als dit niet gebeurd en het ziet er naar uit dat dit al te laat is, dan vrees ik dat wij ernstige en zware tijden kunnen verwachten, zoals ook voorspeld door Nostradamus, Cacey en de openbaringen in de bijbel, dan krijgen we een derde wereldoorlog met nucleaire wapens, dat betekent in feite dat de mens door al hun voormalige karma’s, landelijke karma’s, men kiest voor zelfvernietiging. De tijdlijn waarin we nu zitten, de neergang van de planeet, moeder aarde, is nu inmiddels gezakt naar begin 3D (info DJR-advies mevr. Jongepier) dan komt het niet goed met deze planeet. Ik heb het inmiddels opgegeven om mensen, zelfs mijn familie, nog wakker te maken, men geloofd niks, wil niks zien noch onderzoeken, ik ben een aluhoedje en complotdenker, maar…men is ook nooit bereid om onderzoek te doen, als ik hen wijs op diverse alternatieve sites, dan krijg je meteen de bal terug: maar wie zegt dat die sites betrouwbare informatie geven, zijn allemaal complotdenkers en daar geloven wij niet in, dus het is dweilen met de kraan open:((.

   Hierbij een citaat uit het artikel wat Martin Vrijland schrijft op Beyond the Matrix: “de angstterreur van de elite”:

   ISIS is de zelfgeschapen vijand om zoveel mogelijk terroristen naar Europa te jagen. Dat is ook de reden dat we nu steeds meer samenwerking zien tussen het Westen en Rusland in de vermeende strijd tegen die zelfgeschapen vijand. Want waar velen nog dachten dat Rusland wel ‘the good guy’ zou zijn in dit grote schaakspel, lijkt het er steeds meer op dat Poetin (zie hier) meedoet in dit spel georkestreerd door de vrijmetselarij (de Saturnus cult).

   Naar mijn gevoel heeft Martin hier wel een punt, kortom niets is wat het lijkt……
   We zullen zie hoe de volgende scenario’s van de aanslagen zich zich zullen ontvouwen, aanslagen georkestreerd door de cabal/elite/illimunaten.
   Maar dat geloven de schaapjes niet, ISIS is de boosdoener en niets meer of niets minder. Ja het is inmiddels wel goed met jullie, sweet dreams schaapjes.
   Er zal, hoop ik, als het nog niet te laat is, ooit een dag komen dat de waarheid aan het licht zal komen, wellicht gaat dat niet zonder slag of stoot, maar de waarheid komt boven tafel!

  2. Hoi Freedom,
   “De weduwe van de werkelijke Poetin heeft hierover een boekje open gedaan, dat de Poetin die wij nu zien, niet de man is waarmee zij toen destijds trouwde.”
   Dit is een van de vele aannames in je reactie (misschien heeft hij een facelift achter de rug 😉 )
   Heb je hierover een bron? Of is dat een stuk van een Amerikaan die gefrustreerd is over zijn eigen regering en daardoor ook in Rusland van alles zoekt?
   Poetin heeft al lang bewezen dat die op de goede kant staat…hij is wel een staatsman die een verantwoordelijkheid voor zijn volk heeft en geen heilige die uit ‘naastenliefde’ zijn volk laat stikken.

   Een verhelderende docu met Nederlandse ondertiteling, met dank aan Willem Zweers!!
   ‘Een nadere kijk op Vladimir Poetin’
   https://www.youtube.com/watch?v=LjNjIbEBXnc&feature=youtu.be

  1. Ik denk, dat Poetin dezelfde rol speelt als Obama.
   Good cop, bad cop, maar allebei cop…
   Zelfde einddoel, andere benadering.
   En dat trekt mensen aan 🙂

  2. publieke ludieke is slapstick warzone humor, bestaat dat?, jahah zeker; ‘als ik dit overleef stop ik onze grootvader’s machinegun in je achterste’ haaaah bijna een standup tragi-komisch theater optreden !

   http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10033:2015-11-20-15-31-47&catid=12:et&Itemid=25

   http://www.thefreedictionary.com/slapstick

   FUNNY: ISIS attempts to shoot down Russian jet and see what happens..
   https://www.youtube.com/watch?v=ctirIlbRpTw

  3. HyperAlert.
   Als er geen doden bij zouden vallen zou het hele gebeuren een comedy kunnen zijn.
   We hebben veiligheidsdiensten,terreur experts en achterlijke politici die blind op hun VS vriendjes vertrouwen ten koste van onze vrijheid.
   Iedereen die een klein beetje van de geschiedenis kent weet dat gevaar ook van binnenuit kan komen alleen nemen al die zogenaamde experts de moeite niet om dat eens te onderzoeken want ja dan is het spel uit en dat mag natuurlijk niet.
   Voorbeeld:Claus von Stauffenberg heeft een mislukte aanslag gepleegd op Adolf Hitler en heeft dat met zijn leven moeten bekopen.
   Als je dat weet waarom kijken ze dan eens niet naar hun bondgenoten waar ze mee in zee gaan?
   Hier in Nederland blijkt een lek in een commissie te zitten wat aantoont dat het gevaar overal vandaan kan komen en als ze dan toch blind vertrouwen op hun bondgenoten wat kan dan nog de reden zijn om geen onderzoek in te stellen want dan hebben ze toch niets te vrezen?

  4. Als iets onsamenhangend in iemand’s hoofd zit hebben ze zich naar alle waarschijnlijkheid iets in dat hoofd laten leggen wat ze zelf niet begrijpen. Als degene die het hem/haar, in dit geval Elise vertelt het zelf al begrijpt want bewust verwarring zaaien is hun core busines. Dat wordt dan serieus genomen, bang dat ze iets niet snappen gaan ze serieus op de grootste nonsens in. In wezen is het gekkenpraat zal ik maar zeggen.
   Dat iemand nog serieus tijd neemt om iets wat een gek verzint, tegen iemand vertelt die het niet begrijpt en het dat uit te gaan pluizen en het dan nog een leuke bezigheid noemen ook. In grote lijnen komt het volgens mij hier op neer dat ze de stukken uit de bijbel in scene willen zetten en dan wel zo, zodat het hen het beste uitkomt, zoals ze er ook van alles en nog wat in veranderd en weggelaten hebben. Ik weet wel leukere bezigheden dan me hiermee bezig te houden. Ze gaan het toch verliezen met hun bla bla. Want nogmaals, verwarring zaaien is hun core busines. Ik weet wel leukere bezigheden dan me hiermee bezig te houden.

  5. Christina…zo zie je maar weer, dat iedereen in zijn eigen realiteit leeft en dat hoe jij de realiteit beleeft, afhangt van waar je geboren bent en wie jou gebaard heeft.

  6. Interessant, ik wordt beperkt op mijn kijk op de liefde, het leven en nu al zelfs wat ik met mijn vrije tijd doe. En als ik met oprechte interesse naar iemands belevingswereld vraag krijg ik te horen waar bemoei je je mee. Maar gelukkig hebben we de standvastige Christina nog die verteld het U zonder er doekjes eromheen te winden wat U mag weten en doen, zonder haar ben ik hopeloos verloren in dit oerwoud van belachelijke reacties zonder echte kennis, dank!

  7. Elize en Odette, dat moeten jullie zelf weten wat je allemaal onderzoekt in je vrije tijd. Ik zeg nergens dat ik me er mee bemoei, alleen dat ik altijd wel iets beters/leukers te doen heb. Maar haal je hart op aan die uit de mouw geschudde onzin zaken waar de mensheid niets maar dan ook niets aan heeft en ons geen stap verder brengt. Kijk ook eens in de hoek van de sprookjes, de nieuwe kleren van de keizer vind ik bv interessanter dan de vrijmetselaars, koning Solomon en Esau en Jacob bij elkaar.

   https://www.youtube.com/watch?v=1tfw0HnWnm4

  8. Hoi Pietje,
   Ik ben ook nog steeds van Putin, alleen de echte Putin is er al een hele poos niet meer helaas. We hebben te maken met een double.
   Maar weet wel dat alle publieke figuren in de media puppets zijn om de mensenmassa bezig te houden. Putin hoort daar gewoon bij.

   Hier nog wat over desinformatie wat me ‘zomaar’ bij me opkwam.
   “Twijfel zaaien als job

   Door terug te gaan naar de ondertussen verloren strijd van de tabaksindustrie om via desinformatie wetenschappelijk onderzoek, dat aantoont dat roken ongezond is, in twijfel te trekken, wordt duidelijk dat er gewerkt werd met een playbook. Dit is als een lijst met tactieken die helpen om twijfel te zaaien en die moeiteloos naar een andere context kunnen worden overgeheveld.

   Het illustreert ook hoe cynisch de twijfelzaaiers toen waren en nu nog zijn. Wat te denken van de topman van Philip Morris, Helmut Wakeham, die stelt “dat wanneer het bedrijf in zijn geheel overtuigd was geweest dat sigaretten schadelijk waren, we ze niet gemaakt hadden. We’re a very moralistic company”.

   http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2015/10/02/merchants-of-doubt-twijfel-zaaien-met-desinformatie

   staaltje van desinformatie volgens het boekje. We gaan eens kijken.

   Desinformatie is bedoeld om het publiek te manipuleren op een rationeel niveau. Dit kan door:

   – ofwel tegenstrijdige (maar juiste!) informatie in diskrediet te brengen;
   – ofwel door steun te verlenen aan verkeerde conclusies.

   Een geregeld voorkomende desinformatietactiek is om een gedeelte van de waarheid en zichtbare fenomenen te vermengen met valse conclusies en leugens, of om een deel van de waarheid te presenteren als het hele verhaal.

   Nu dan we hebben te maken met 2 vormen van desinformatie. De eerste is de valse, maar ogenschijnlijk rationele suggestie dat hernieuwbaar (wind en zon) nu toch echt zich concurrerend manifesteert. De tweede is het verzwijgen van de waarheid, namelijk de echte oorzaken van de prijsdaling.

   “Een trol (mv.: trollen) in een internetomgeving is een persoon die op Usenet, fora, websites of chatkanalen berichten plaatst met het doel voorspelbare emotionele reacties (bijvoorbeeld woede, irritatie, verdriet, of scheldpartijen – ook wel flames genoemd in internetjargon) van andere mensen uit te lokken,[1] opzettelijk verkeerde informatie (desinformatie) te geven of zichzelf expres anders voor te doen.[2] Het gebruik van het woord trol in deze zin, is afkomstig van de vroege uitsluitend Engelstalige internetgemeenschap.”

  9. In 4.11 ben ik zowaar het woordje “fan” vergeten. Wel een hele raar zin zo geworden… 🙂
   Coz (4.14), daar kun je niet boos op worden, veel te schattig.
   Ha Odette (4.13), heel soms.

 3. Christina: De piramides staan over de hele wereld. Het geheim zit in de ark des verbonds. Het geheim is dus niet specifiek Russisch. Het publiek in de piramides zien/voelen maar een stukje van het geheim. Er mist nog iets van het stukje van de puzzel, omdat die piramides niet over schachten beschikken, zijn het denk ik zendmasten. Zoals de Eiffeltoren.(zendmast). Daarmee wil ik niet zeggen dat de russen het geheim niet al weten.

  1. @Elize49: vrijmetselarij, hogepriesters, arc des verbonds, de paus, de farao’s, koning Solomon, de verdeelde stammen van Israel, de tempeliers, Esau en Jacob….verder gaat het goed met je? Pfff het lijkt wel of The Don Himself hier aan het woord is. Wat een wartaal. Nog een keer David Wilcock over de Russische pyramides want die heb je volgens mij nieteens gezien, en vertrouw er maar op dat hij WEL weet waar hij het over heeft.

  2. Ik heb geprobeerd vandaag Elisa haar wartaal een beetje te ontrafelen daar zij spreekt als een orakel van Delphi.
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Orakel_van_Delphi
   Het eerste had ik al gegeven over pyramides en de ark van het verbond.
   We gaan nu naar de verdeelde stammen en richteren, komt uit Ezechiël.
   Pagina 9 en 10
   http://home.kpn.nl/turen029/Ezechiel,%20God%20maakt%20sterk.pdf
   We pakken nog een beetje mythologie voor dummies (Romeinen) erbij omdat je hieruit begrijpt dat goden (regeringsleiders) wel van een aanbidding en verhaal hielden wat hier op aarde gebeurde en nog steeds gebeurd.
   https://books.google.nl/books?id=cwNiAzpInTEC&pg=PA153&lpg=PA153&dq=romeinse+goden+pantheon&source=bl&ots=qXkb8gzzoT&sig=7KNrOtreLiBGTVhNZYxl5W_WFq4&hl=nl&sa=X&ved=0ahUKEwjHht_VsqLJAhXGRw8KHX4fBVEQ6AEIZDAM#v=onepage&q=romeinse%20goden%20pantheon&f=false
   En dan Poetin vrijmetselaar, net als de rest? De aardse goden door de onderwereld god (Rothschild?)gestuurd?
   http://new.euro-med.dk/20140320-is-putin-still-a-freemason.php
   En weer terug naar het hoofdartikel, ‘Het laatste uur nadert’, bijna identiek artikel met een onverwachte omweg.
   http://www.angelfire.com/space/gmf2000/conspiracy.htm
   T’is wel lastig om te proberen te vertalen wat onsamenhangend in iemands hoofd zit, maar wel een uitdaging. Ik hoop dat dit de bedoeling was van Elisa. Zo niet dan was het een leuke bezigheid. 🙂

  3. @ Elise die pyramides kunnen wel op leylijnen staan en is dat het geheim. Want die liggen ook overal ter wereld. Over Napoleon die op de vlucht sloeg staat ik meen in 1 van David Wilcock’s video’s maar daar zijn er best veel van en ook lange, dus ik zou zeggen zoek het maar op. En als je daar geen zin in hebt en het ook niet gelooft maakt mij ook niet uit.

 4. Christina, ik heb die filmpjes gezien, maar ook vele andere filmpjes over piramides. Zo zijn er wetenschappers, die verklaren dan experimenteren met piramides heel gevaarlijk kan zijn. Als energie niet naar de ruimte wordt gestuurd, maar aan de zijkant eruit vliegt dan kan dat heel gevaarlijk zijn voor de aarde. Kijk filmpje: van Brown bv.

  1. Het is alleen gevaarlijk voor mensen in een hele lage frequentie, die kunnen niet tegen zoveel positiviteit. Napoleon schijnt eens gillend gek uit een dergelijke ruimte weggerend te zijn. Nadere details.

  2. Elise49:
   Weet je wat heel gevaarlijk is voor de aarde, CERN, de wordt volgende week woensdag weer op volle kracht opgestart. lees artikel op Beforeitsnews!

 5. Christina: Vladimir is een grootmeester/hoogpriester.
  Ik ga het nu bewijzen.Toevallig vandaag ontdekt.
  In de telegraaf staat dat Rusland een puppy(Dodrynia genaamd) schenkt aan Frankrijk omdat herdershond Diesel(olie/volkswagen uitlaatconflict) dood was gegaan na aanslag als solidariteit. Als je bij wiki kijkt bij dobrynia. d wordt b uitgesproken in het Russisch. Staat een verhaaltje over Vladimir de grote. Dat hij een moederlijke oom en een grootmeester is. Verder kun je op internet lezen/googlen dat in huidige tijd Dorbrynia staat voor valse waarde papieren. Het cadeautje is dus geen cadeautje, maar meer een knipoog/wraakactie van wat er allemaal de afgelopen tijd gebeurt is. Hetze tegen Rusland. Maar het echte bewijs dat Putin een hoogpriester is heb ik je nu gegeven.
  Als je dit niet begrijpt, dan kun je beter niet meer mijn reacties gaan lezen, want dat gaat dan denk ik iets te ver voor jou. Ik neem het je ook niet kwalijk, want je moet erg veel gelezen hebben over van alles en nog wat om mij nog te begrijpen. Ik ben al jaren bezig om kennis te vergaren en mij eigen visie er op te krijgen. En misschien zit ik er wel naast? Ieder zijn waarde oke? Heb geen zin in conflicten.

  1. Ik zag zojuist in het grote ruimtevaartboek van 1971, dat er een satelliet was met de naam Dodrynia. Voor mij betekent het dan ook, dat deze hond, gelijk aan de satelliet, vooruit gestuurd wordt.. Naar een onherbergzaam koud gebied.. Frankrijk in dit geval, waar het ge-oh-in-de-ruimte plaats vindt. (zie je de overeenkomsten al?)
   Wat is het leven toch simpel, als je goed oplet, nietwaar..? Zo’n zachtaardig lieve pup, die als symbool van vriendschap, de donkere, enge ruimt wordt ingeschoten.. Tja, c’est tres miraculeus..

  2. ik vind prachtig hoor Eliza dusz voel je niet op voorhand tekort gedaan, of ik het direct bevat begrijp is een ander, zo half om half is al heel wat, vruchtbaar genoeg 1 deel zand en 1 deel potaarde, kan ie lekker lunchen met ‘The Don’ in z’n gouwe Apollonia paleissie op de zesde verdieping nummertje 66, vroegâh hadden we priestess Dawnie voor dit soort dingen maar die heeft het te druk met getrouwd zijn en Hamelen boekkies schrijven voor haar uitgevert.

   http://pre01.deviantart.net/df32/th/pre/i/2011/276/6/1/demon_priestess_by_thebastardson-d4bouj0.jpg

   High Priest Rush Limbaugh
   https://www.youtube.com/watch?v=NinZQkJtUeU

   effe lekker raggen met die high pitch over de top compleet over de rooie VV VV Voice;
   Rush – 2112 / Overture – The Temples Of Syrinx
   https://www.youtube.com/watch?v=PCj3oBHSA5M

  3. Gelukkig dat ik nu weet dat je de Telegraaf serieus neemt. Aan watvoor kant denk je dat de Telegraaf staat? Juist ja, de kant van The Don. Dat zegt wel iets over je. En bedankt voor de link van 12.16 die was de moeite van het lezen waard. Verder volg ik David Wilcock’s onderzoeken liever, daar zit ik gevoelsmatig meer mee op een lijn en die is in mijn gevoel 100% betrouwbaar. Dat vind ik helaas niet van iemand die de Telegraaf hoog heeft zitten. Maar je hebt gelijk, geen zin in conflict, smaken verschillen. Fijne avond verder.

  4. Chrissie dat er iets visueels symbolisch via de televaag wordt gecommunie-rook-sig-naald in een hooiberg, kan toch, via plaatjes beelden, een andere taal, kan toch? het is maar een medium, en je kan er een hoedje van papier van maken en de kachel opstarten, 4 proppen niet te stijf aandrukken vanwege de zuurstof zijn voldoende is mijn ervaring, aanmaakhoutjes in een wigwam piramide er boven op aansteker erbij en hoppaaah er was vuur en licht, even wachten, pizza nog meer infrarood gloei warmte, therapeutisch, wanneer doen vrouwen nu eens een keer een beetje aardig tegen elkaar, zo gauw er een obelix in de hal staat te paraderen te staan te wezen in het zicht is er trouble in de hall of fame, het Olympiade gevechtstoernooi om de plaatselijke kasteelheerenmeester is geopend.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Tournament

   kacheltje
   http://g02.s.alicdn.com/kf/HTB1QiD2FFXXXXbjaXXXq6xXFXXXr/214413/HTB1QiD2FFXXXXbjaXXXq6xXFXXXr.jpg

   beton paalties bunt kaah
   https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c8/Obelisk_hoheward.jpg

   worden jullie ook zo warm van Jamie & Erik?! ikkuh welluh, lichtvoetig zijn zuh zo zalig woesh woesh en daardoor onweerstaanbaar, volle bak, 9 aliens in de kamer, party time;
   http://achterdesamenleving.nl/channeling-erik-over-aliens-en-starseeds/#.Vk5SY4Q54yo

   More on Aliens, (best nog wel jong zat Odie, bijna dezelfde sterren als Anna11 dusz mega geschikt voor mij in potentie als er niks donkers tussen komt);
   https://www.youtube.com/watch?v=lyjM-jK4y5Y

   Skik – Betonpaolties
   https://www.youtube.com/watch?v=MgkJwKlOh9E

  5. een alternatief A premium klasse wereldleider van formaat, onze eigenste redder in nood zonder presstitutie, Ali B. for press-identity!! ik ben meer dan voor, Armand heeft meer in zich dan je zou denken afgaande op z’n rooie poedelpruik, kijk naar die glasheldere ingezielde ogen van hem, dat half opgebrande lichaam van hem heeft een leven lang op het podium daarvoor gediend, die helderheid die Harry Mulisch op het einde in z’n ogen had live op tv, die Brownie kan verdorie nog goed zingen ook, niet beperkt tot een mengpaneel en drum computer, die gast kan wat, Nina wanneer komt je volgende afrekenplaat uit, top taal performer met passende ritme sectie, ik hoorde net op de radio dat Brussel al plat ligt, niemand meer op straat, geen saturday night, horeca sluit z’n deuren wegens gebrek aan durf klanten, zullen we een toy-oyaatje met machinegun georven van oma lenen van die onvervaarde woestijn bokkenbaarden met sandalen, http://www.dictionarist.com/onvervaard uitgaan was de laatste tijd al ergerlijk verhinderd door rookverbod en drankverbod en fb virtuele appie vermoeidheid en geen geld meer de genadeklap ‘voor onze manier van leven’ (proest braak) spertijd hoeft niet eens meer uitgeroepen te worden dat doen we zelf wel.

   Pauw 20 nov 2015 : Pauw
   http://www.gemistvoornmt.nl/a.aspx/501375900/0

   indrukwekkende bruggenbouwert in actie, diep respect, hoe het kan als je talent hebt;
   http://www.npo.nl/ali-b-op-volle-toeren-met-armand/21-11-2015/AT_2049923

   power x-ie in- en overslaande Voice van Nina (gevoelig daardoor Xtra krachtig), ik ben voor;

   Nina – Straattaal
   https://www.youtube.com/watch?v=wR-uRrcgIaI

  6. sorry voor te vaak achterelkaar posten maar is even belangrijk, geen eens bier op; ik word boos van die opgeknipte stukkies; het gaat om Het Gehele Ongeknipte Programma, de highlights worden weer eens weg geknipt, zoals gewoonlijk, zie ik tot mijn schrik, hier de gehele uitzending;

   Pauw 16 nov 2015 : Pauw
   http://www.gemistvoornmt.nl/a.aspx/501030300/0

  7. HyperAlert.
   Ook in deze uitzending van Pauw zie je dat de wethouder van Molenbeek niet aan het woord mag komen.
   Ali B haalde de aanslagen van Bush erbij (WTC 2001) en ook daar werd weer niet verder op ingegaan net zoals op de rol van Timmermans.
   Telkens als de waarheid naar voren dreigt te komen wordt dat belet en sterker nog daar mag niet over gesproken worden.
   Ook zag ik zaterdag avond op RTL 4 teletekst het bericht dat zondag(vandaag dus)aanslagen zouden plaats vinden in Frankrijk,de VS,Italie,Libanon en Indonesie omdat Anonymous sites hadden gehackt waar dit uit zou blijken (dit was berichtgeving waar mensen angst mee wordt ingegeven).
   Wat blijkt nu zondag 22-11-2015 Anonymous heeft ontkent bewijs voor deze aanslagen te hebben en gezegd dat dit bericht niet van hen afkomt.
   Conclusie goed onderzoek of iets wel waar is lijkt onmogelijk voor de redactie van RTL waardoor zij klakkeloos berichtgeving naar buiten brengen die mensen onnodig angst bezorgen zonder ook maar een beetje goede onderbouwing en alleen maar omdat ze dat bericht hadden ontvangen.
   Dit houd dus in dat wanneer welke gek dan ook de redactie van RTL belt en zegt dat er iets gaat gebeuren zij dat keihard op teletekst zetten zonder na te gaan of het ook klopt.
   Zelfs onze politiek gaat meermaals uit van berichten via kranten en tv met de nodige gevolgen voor iedereen zonder na te gaan of berichtgeving wel juist is.
   En wat betreft dat je veel reacties geef dat lijkt mij logisch omdat er veel gebeurd op dit moment en willen wij inzicht krijgen in al het bedrog en zien hoe de ene leugen de ander dekt dan is dat niets om je voor te excuseren maar mogen wij daar juist blij om zijn is mijn mening daarom dank.

  8. arnold…Ik sta daar niet van te kijken. Heel gecontroleerd worden zaken naar buiten gebracht. Waar of niet waar. Als het maar doelgericht is.
   Daarbij komt het meeste nieuws ook nog van Reuters en Associated Press. Dan weet je wel welke kant op gestuurd wordt.
   Of we het nu willen of niet, de chaos komt er toch wel.
   Gelukkig beperkt het zich bij mij nog tot tv en internet, maar ik houd er rekening mee, dat het zich ook in mijn wereldje kan en zal gaan afspelen.
   Ik lees puur de MSM, om zoveel mogelijk geïnformeerd te blijven m.b.t. de plannen van de elite. Om het allemaal gevoelsmatig te kunnen beredeneren.
   Dar er nog maar eens iemand durft te beweren, dat propaganda iets is van China en Rusland.
   Het westen is nog veel erger.

  9. Ik kijk nooit naar de TV, soms met mijn vrouw op de BBC de Horizon programma’s, maar de rest is één leugen, over heel Europa hangt de zelfde brain f..k sluier, heb wel wat beters te doen, heerlijk lezen, schrijven, soms een uurtje internetten, en dan de mooie momenten met mijn familie en vrienden,de markt, klein cafétje, ja hoor is een stuk rustiger ook, heb Pauw ooit in levende lijve ontmoet, nou nou, met een oortje zal hij er wel uit komen, de hele redactie zit in zijn oor te blazen, als een maroionet aan draadjes hangt, groetjes we gaan aan tafel, ja ja het Zondagse maal, met gebed en al, van sommige gasten dan, groet Jenne

  10. Ja ik ben ook heel mijn leven bezig met kennis vergaren maar maak wel het onderscheid met 1. wat anderen vinden dat zinnige kennis is waarvan ze denken dat het goed is voor me om te weten en 2. kennis waarvan ik zelf denk dat het handig is om te weten. Vaak gaat dat niet samen met punt 1. en schieten ze vaak in eigen doel. Ooit eens een 1 daagse cursus van IBM van de zaak moeten doen. Ik zei na afloop tegen de boekhouder, hij mag dan een gortdroog beroep gehad hebben, het was absoluut geen domme jongen, die die cursus ook verplicht moest doen, ik zeg ik snap er geen sikkepit van, waar ging het eigenlijk over?’ Zegt hij ”ik ook niet maar dat kunnen we morgen beter niet zeggen op de zaak want die 1 daagse cursus van ons kost hun meer dan wij per maand verdienen en dan hebben ze graag dat je het snapt.”
   Wat een gebakken lucht werd daar verkocht. Daarna in mijn werk, voor die cursus ook al niet, nooit problemen gehad met computers waarvan ik later dacht, toch handig dat ik dat van de heren van IBM heb geleerd. Nada.

 6. Elise, ik blijf erbij Poetin is onze redder ?! Lees eens het boek van de slapende profeet Edgar Cayce die heeft al voorspeldt dat Rusland de redder zou zijn, vele jaren geleden ! Maar je hoeft het niet te geloven ! Ik zie Poetin echt als een redder met behulp van mensen buiten onze aarde ! Want hij heeft echt contact, andere wereldleiders hebben geweigerd Hij niet !! Hij heeft het geaccepteerd ! Zoals we allemaal zouden moeten doen ! Laten we deze wereld redden ! Zou heel mooi zijn ! Onze wereld is zo mooi ! Kunnen we haar redden ? Gaia wil dat wel maar wil jij dat ook ???????? Ik wel !

  1. Ik denk, dat die “mensen buiten onze aarde” ons niet op de juiste manier gaan helpen. De Anti-Christ…De valse verlichting…
   Wil je naar 4D of naar 12D?
   WIJ zijn degenen, waar we op wachten.
   WIJ zijn degenen, die het moeten doen.

  2. Het goede kwam altijd uit het Oosten, en deze keer ook, maar ik houd mijn hart vast, het kwaad omcirkeld hem, ze willen zijn dood, om daar dan op te kunnen dansen !!!

 7. Putin lijkt een wolf in schaapskleren. Volgens velen is hij een Azkenazi Jood met als echte naam Epstein.
  http://wariscrime.com/new/putin-pawn-rothschilds/

  http://www.whale.to/b/putin_h.html

  http://henrymakow.com/putin-is-nwo-pawn.html

  http://redefininggod.com/2014/08/vladimir-rasputins-jewish-communist-and-bloodline-connections/

  http://new.euro-med.dk/20141219-the-daily-mail-cornered-putin-more-dangerous-than-ever-whom-is-he-afraid-of.php

  De reden om dit alles niet voor zoete koek te slikken is de volgende – Follow the money, ROTHSCHILD OWNED & CONTROLLED BANKS: (11-13-13)
  (LIJST VERWIJDERD, OVERAL BESCHIKBAAR, TE LANG VOOR EEN REACTIE..! GEEF URL ANDERS!)

  Alle BRICS landen staan er tussen, terwijl BRICS juist zou ziin opgericht als TEGENWICHT voor de Rothschild banken.
  Er wordt zand in onze ogen gestrooid. Er wordt “Good cop, Bad cop” gespeeld. Er zijn een aantal redenen op te noemen waarom dit gaande is.
  – Steeds meer mensen zijn op de hoogte van de Rothschilds, banken en geldcreatie
  – Syrië is in de zionistische teksten een zeer belangrijk land, dat eveneens deel uit gaat maken van Groot-Israël
  – Syrië is 1 van de weinige landen in de wereld die geen geprivatiseerde Rothschild bank heeft.

  Er zijn ook secundaire doelen.
  – Creëren van een ongelofelijke hoeveelheid vluchtelingen naar Europa, om rassenvermenging te forceren
  – Crëeren van angst onder de bevolking (voor “terroristen”, moslims, etc.)
  – Laag houden van lonen binnen de Europese landen.

  Putin speelt nu nog good cop om te laten inzien dat de dollar zijn tijd heeft gehad. Of en wanneer hij zijn masker af zet is te bezien…

  1. Maak je geen zorgen Annie, Putin heeft contact met buitenaardsen en dus E.T. waardig bevonden en dus het beste met de mensheid voor. En een pluim voor je lange reactie, hier moet je beslist veel werk aan gehad hebben.

  2. an argie.
   Sommige mensen denken dat Poetin (de echte)dood is.
   Als ik dan in het artikel kijk naar de bovenste foto waar Poetin Obama de hand schud en de foto waar hij met allebei zijn wijsvingers naar boven wijst dan zijn dat volgens mij twee verschillende personen.
   Hoe logisch is het dat iemand zijn trouwring afdoet?
   En op de bovenste foto en de foto van poetin helemaal beneden zie je ook (voor de kijker)links boven zijn bovenlip een soort pukkeltje wat je op de middelste foto ook niet ziet.
   Wie het boek van Abel Basti heeft gelezen waarin Hitler gevlucht zou zijn naar Argentinië daar spreekt men ook over een dubbelganger van Hitler dus waarom zouden ze dat zelfde trucje nu weer niet herhalen?
   Het zou ook kunnen dat dit gebeurt ivm veiligheid voor het geval ze een aanslag verwachten op Poetin.
   Of ik moet me zoals met de vlaggen van IS eerder vergissen natuurlijk.

  3. Ik bedoel niet dat Poetin net als Hitler vlucht maar ook daar wordt gesproken over minimaal 1 dubbelganger.

  4. Dat van dat pukkeltje klopt niet maar toch zit er verschil tussen bovenste en middelste foto.

  5. Putin bombardeert ook de burgerij van Sirie en de Koerden.
   Ook Asad laat hij aan de macht. Dus wat bedoelen we met “Putin”doet het goed?
   Tevens waren hoge priesters vroeger spiritueel medium. Dus dat is tegenwoordig daarin ver te zoeken.

   Als laatst: De uitspraak “Wacht u voor het gele gevaar”! betekent I.S. en Extreem Moslim. Omdat het symbool van Religie (verbondenheid)met de kleur GEEL aangeduid wordt.
   Dus is het gele gevaar: “Hoedt u voor het verkeerde Mohammedaanse!”

  6. Beste Arnie,

   Als mensen dat stellen dat moeten ze dat eerst bewijzen. Denk je niet dat het misschien net de bedoeling is dat wij zelfs mensen die het goed voorhebben met de wereld ook betichten van kwade dingen?

   Wat betreft de financiële kant. Rusland is zich op dit moment aan het afsplitsen van de BIS. Daar zijn ze al heel lang mee bezig maar eerst moet Rusland sterk genoeg zijn en ze willen alles op zo legaal mogelijke wijze uitvoeren. Putin weet dat de oorlogen die gevoerd worden door de banken opgezet en gewenst zijn. Geef de man een kans!

  7. Nexus.
   Ik schrijf niet dat Poetin goed of slecht is maar ik zie alleen verschil tussen beide personen op de foto,s.
   Verder heb ik wel mijn twijffels maar tot op heden lijkt Poetin te doen wat nodig/goed is.

  8. @wim warbout
   Waarom zou Assad niet aan de macht mogen blijven?
   Het westen wilt hem per se weg hebben, maar dat is geen legitieme reden.

  9. an argie, typische VK reactie, met een onder toon van een gewenste gedachte er in, het heeft me altijd verwonderd dat de PVDA, altijd pro USA is en anti Rusland, kan natuurlijk zijn om dat de PVDA top in handen is van het uitverkoren volk, net als in Frankrijk de Socialisten in verkeerde handen zijn beland, en dan al die lul verhalen a la Carmiggelt, maar het is duidelijk hun duimen zijn stukken groter als van normale bewust levende mensen, komt van al dat uit hun duim zuigen natuurlijk, wat een stel corrupte leugenaars, de NOS en big brother VARA, ooit een schilderij gekocht van Melle het lullekoppen volk, ja die had het ook al door, groet Jenne

 8. Poetin en Chamenei eens over kwalijke rol VS

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24782866/__Poetin_en_Chamenei_eens_over_VS__.html

  De aanslagen in Parijs worden door het Westen weer gebruikt om een coalitie te vormen als tegenwicht tegen Rusland.
  Het gevaar van escalatie is levensgroot.
  Putin liet zich in de Oekraïne niet uit de tent lokken.
  Maar Rusland wordt nu in Syrië in de val gelokt.

  Turkije heeft vanmorgen een Russische straaljager neergehaald!
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24783575/__Turkije_haalt_vliegtuig_neer__.html

  1. Aanval op de alternatieve media!
   Please Note – The NSA, CIA or Mossad hack which took Larry Nichols and the first two hours of our network totally off the air, world wide, has now been identified and was a new and never before seen technology. We are offering the Nichols and Jim Marrs hours as Free Listens below. They are also now in our Archives. Thank you for your support and patience. The evil on the planet knows no bounds and views Freedom of Speech as an arch enemy. – Jeff Rense
   Dit is de uitzending.
   http://rense.gsradio.net:8080/rense/special/rense_112315_hr1.mp3

  2. De taal die gebruikt wordt spreekt op zich boekdelen !
   Het toestel vloog in het Siryse lucht ruim, op 6000 meter hoogte en is door een van af de grond afgevuurde raket geraakt, en dus niet neergehaald door F16 iens.
   De Russen gaan hier op een hele eigen wijze mee om, doen niets overhaast, maar Erdogan krijgt zijn afrekening t.z.t. gepressenteerd.
   Dat de NATO denkt Rusland uit zijn tent te lokken, ja dit zal wel gebeuren, maar ook weer op een hele eigenwijze, Rusland wacht op het instorten van de USA, wat elke dag kan plaats vinden, de Russen kunnen met heel weinig leven, en als de beren doen, een winterslaap.

  3. Het neerhalen van het vliegtuig is blijkbaar in opdracht van het hoogste gezag in Ankara.
   Eén van de piloten zou gedood zijn bij de aanval.
   Het afdwingen van respect voor territoria is blijkbaar belangrijker dan het voorkomen van escalatie.
   Russische helicopters die een reddingsactie uitvoerden zijn beschoten.
   Putin heeft aangekondigd een statement te geven voor de tv.
   Dit heeft hij niet gedaan na de aanslag op het passagiersvliegtuig!

   http://21stcenturywire.com/2015/11/24/breaking-russian-su-24-fighter-bomber-shot-down-by-turkey-on-syrian-border/

  4. VforVendetta.
   Belangrijk ook is dat gezegd wordt dat Turkye lid van de Nato is en dat ze kennelijk een dubbele agenda hebben.
   Aan de ene kant zegt de Nato IS te bestrijden.
   Terwijl ze nu een Russisch toestel neer halen die hetzelfde doet maar dan actief wat dus neerkomt op sabotage omdat Turkye daarmee de strijd tegen IS tegenwerkt.
   Waarom haalt Turkye een toestel neer dat IS aan het bestrijden is?
   En ook al zou het zo zijn dat de Russische jager een stukje boven Turks grondgebied zou hebben gevlogen wat maakt dat uit als je hetzelfde doel dient namelijk IS bestrijden.
   Dit is pure provocatie van de Turken en niets anders.

  5. Ben benieuwd wanneer het eerste amerikaanse toestel uit de lucht geschoten wordt door de turken.

  6. Marcel.
   Wij weten dat ze niet vies zijn van valse vlag operaties.
   De VS maakt op hun tv zenders gebruik van beelden die vanuit Russische toestellen zijn genomen om de bevolking voor te liegen.
   Wat stelt het dan voor om vandaag of morgen een toestel van de VS neer te halen en de schuld bij Poetin in de schoenen te schuiven?
   Als het zou gebeuren verwonderd mij dat niet.
   Poetin heeft ook gezegd dat wat de Turken hebben gedaan een aanval in de rug is en dat het niet zonder gevolgen zal blijven.
   En het ergste vind ik nog wel dat de twee piloten in de lucht toen ze aan hun parachute naar beneden kwamen zijn dood geschoten wat wel aangeeft wat voor een mentaliteit de Turken hebben.

 9. Breaking!!!
  De link tussen Oekraïne en het conflict in Syrië!

  The revealed information clearly indicates that the Qatar Ministry of Defense is arranging supplies of the Ukrainian air defense systems to Syria-based terrorist organizations via Bulgaria and Turkey. The US officers in Qatar have approved the deals. Taking into account that “Pechora 2D” system is able to strike the aircrafts at the heights up to 21 km, the investigation of the A321 Metrojet downfall over Sinai may receive an unexpected turn…

  http://orientalreview.org/2015/11/22/building-air-defense-for-isis-a-qatar-ukraine-link/

  1. Nederland heeft bij wijze van spreken anderhalf gevechtstoestel.
   Nu is Hennis in de VS en die willen hebben dat Nederland mee gaat vechten in Syrie met gevechtstoestellen.
   Niet doen zou ik zeggen omdat 1.wat kunnen wij bijdragen met anderhalf toestel. 2.waarom onnodig het gevaar opzoeken met het risico dat hier in Nederland ook aanslagen komen 3.Laat je niet meeslepen naar de afgrond want de VS is dit begonnen dus laten zij ook maar voor hun daden de gevolgen voelen.

  2. Als dit wordt bevestigd door de Russische inlichtingen dienst, stopt het bombarderen met vliegtuigen, en gaat men over op hun vernieuwde lange aanvals raketten, van af schepen, en of onder zee boten, maar er gaat in de Oekraïne ook iets gebeuren, men spreekt van een opstand van leger onderdelen en burgers, het zelfde geld voor Litauwen, mensen zijn de dreiging van de Zio Nazi’s zat, en willen vrede, zo als alle mensen.

 10. arnold 14.1

  Ik ben het helemaal met u eens.
  Je zult je waarschijnlijk nog wel het tv gesprekken herinneren inzake de dreigementen en intimidatie aan het adres van “volksvertegenwoordigers” vanwege de vluchtelingenstroom.
  Dhr Klaver van GroenLinks heb ik toen een mail gestuurd.
  In mijn laatste zinnen schreef ik dit;

  Ik verbaas mij dan ook dat Nederland nog steeds F-16’s in Irak heeft, welke nutteloze actie uitvoeren tegen de “IS”.
  Waarom zult u zich afvragen? De zogenaamde Coalitie tegen ISIS hebben helemaal geen baat bij het vernietigen van ISIS, maar ondersteunen het juist. Vandaar de Zwartmakerij van Poetin welke met zijn eigen coalitie de juiste keuzes heeft gemaakt.
  F-16’s zouden per direct moeten worden terug getrokken moeten worden. Nu doet men alleen nog maar aan kapitaalvernietiging welke is betaald door de belastingbetaler.
  Ik ben benieuwd of u hier vragen over durft te stellen in kamer.

  Zover ik kan zien houdt de uit samengevoegde PPR, CPN, PSP en EVP ook haar mond.
  Tja, maar wel van de toren blazen over het intimideren van …….
  Maar accepteren dat de bevolking het zat begint te worden ho maar.

  1. Soms vertellen beelden meer dan woorden.
   In de twee bovenstaande filmpjes is dit duidelijk het geval.
   Schokkender kan de waarheid niet zijn.
   Het morele verval van de landen die zich vechters noemen van vrijheid en democratie?
   En dan het waarheidskompas dat wordt aangereikt door de analyse van David.

  2. Wanneer worden militairen,politie en al diegene die de belangen van een elite groep behartigen zich daar eens van bewust?
   Niet alleen zijn het telkens de mensen van het desbetreffende land dat onnodig in oorlog wordt gedompeld die het slachtoffer zijn,maar ook menig overheids dienaar die nog steeds denkt het land te dienen (als ze natuurlijk al denken).
   Militairen,politie en dat soort mensen worden misbruikt om de rijkdom van de elite te vergroten en dat heeft niets met je inzetten voor je vaderland.
   Wel is het zo dat de elite altijd anderen de kastanjes uit het vuur laten halen en als dat dan is gebeurd worden zij niet zelden afgedankt als oud vuil.
   Ook komen er steeds meer positieve berichten in het nieuws zoals dat de telegraaf 36 mensen gaat ontslaan omdat de oplage van de telegraaf terugloopt en zij zich meer op het internet willen richten.
   Je zal maar 1 van die mensen zijn die telkens tegen beter weten in de bevolking heeft voor gelogen om hun baantje te houden om vervolgens toch ontslagen te worden.
   Dus MSM journalisten blijf lekker voorliegen en valse informatie verstrekken maar weet dan wel als je niet meer nodig bent dat je dan ook wegens bewezen diensten ontslagen zal worden.

 11. R.I.P. PUTIN is DOOD dank je wel anargie 11 voor 2de link.
  (Rest In Purgatory) Putin heeft altijd dubbels gehad maar nu komt hij zelfs niet meer voor belangrijke officiële afspraken. http://www.google.com/search?q=brics&safe=strict&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiJlLzx3rXJAhXEKw8KHYYyBaAQ_AUIBygB&biw=b.v. Brics,let op de handen! Ik heb even onderzoek gedaan.Scoop,scoop: It’s in his walk. Putin loopt met linkerarm zwaaiend en rechterarm met ring stil. Eerste link is van nepperd, eerst denkt hij er nog aan maar dan komt natuurlijk gedrag. http://www.youtube.com/watch?v=MCZlvfC9SCM De tweede link is van Putin;in het begin zie je de scheve hoofdjes van de bewakers en op het einde komt Putin in de Gouden zonnetempel.http://www.youtube.com/watch?v=K2yj2uMTqSs Nou,ik ben blij dat zijn vrouw verlost is van hem en Putin had veel te veel geld en bloed aan zijn handen op zijn reis naar de top. In ieder geval hoeft niemand meer Putin/Poetin te schrijven, misschien aapje op een stokje? Akoeta

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.