Advertentie

MH17-crash gewoon nog even kritisch bekeken..!


cockpit paneel MH17
Het paneel uit de cockpitbuitenzijde, waarover Peter Haisenko in de documentaire spreekt. (Wil je het volledig beeld en alle details zien, klik dan met je rechtermuisknop op de foto en kies: ‘afbeelding bekijken‘!)

x

x

MH17-crash gewoon nog even kritisch bekeken..!

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

In de onderstaande uitzending van RT, vinden wij van WantToKnow fatsoenlijke berichtgeving over de crash met MH17. Informatie die weliswaar afkomstig is van de pro-Russische zender ‘RT’, maar waarom zouden we Russische journalisten niet fatsoenlijk de ruimte geven om hun verhaal te vertellen. Straks staat het nieuws, ons ‘onafhankelijke’ NOS-nieuws o.a., weer vol met berichten over de presentatie van het officiële verslag van de oorzaak en omstandigheden van de MH17-ramp en daarom reiken we je nog graag een keer dit verhaal aan.

Een gedegen documentaire over vooral het straaljager-verhaal, dat als de pest gemeden lijkt te worden door de Westerse media. Omdat het natuurlijk DIRECT de schuldige aanwijst: de Oekraïense luchtmacht, ongetwijfeld ‘geadviseerd’ door de Amerikaanse ‘adviseurs’, die in februari 2014 door Washington naar de Oerkraïne waren gestuurd. Nadat natuurlijk ene ‘Fuck-the-EU’-onderminister van Buitenlandse Zaken, Victoria Nuland, in december 2013 op een -door CHEVRON gesponsorde- lezing, al had gemeld, dat de vooruitzichten in Oekraïne steeds beter werden voor ‘Westerse belangen’. Voor alle zekerheid zullen we deze presentatie hieronder ook nog maar even plaatsen, zodat het verband, of wellicht zelfs ‘een motief’ zichtbaar wordt.

Maar we vragen je met open blik en mind naar deze documentaire te kijken en vooral te letten op de boeren en vele andere OOGGETUIGEN, die spreken over meerdere vliegtuigen, straaljagers, die WEGVLOGEN van het verkeersvliegtuig.. (En even voor de goede orde: ook geveschtsvliegtuigen zijn in staat om BUK-achtige raketten af te schieten, die vlak bij een vliegtuig ontploffen en eenzelfde werking hebben als een BUK-raket..!!)

Kijk naar deze docu en zie dat alleen al, door het interviewen van omwonenden van het rampgebied en onafhankelijke experts (zoals de Duitse Peter Haishenko) vrijuit te laten spreken, er feiten aan het licht komen, die niet of nauwelijks zijn behandeld in ons nieuws. Feiten die wel degelijk zeer belangrijke puzzelstukken zijn in een tragische gebeurtenis die om werkelijk onafhankelijk en objectief onderzoek vraagt, zoniet schreeuwt..!

x

x
De onderminister van Buitenlandse Zaken van de VS, Victoria *Fuck the EU* Nuland, aangenaam,
Wanneer we spreken over een motief voor deze afgrijselijke daad, brengen we je graag in herinnering, dat er op deze Aarde krachten werkzaam zijn, die werkelijk totaal en geen waarde hechten aan mede-menselijk leed, noch schromen om mensen regelrecht te vermoorden, wanneer het in hun ‘kraam’ past. Sterker nog: wanneer het ‘nodig’ is, om de emoties van burgers te ‘bespelen’, bijvoorbeeld bij een ‘valse-vlag-operatie’, dan zijn doden een essentieel onderdeel van het verhaal.

poetin alexander biertje
Het is maart 2014, de Olympische Spelen in het Russische Sotzji. Het zorgvuldig door Poetin opgebouwde imago, zoals hier met onze koning en koningin, al bierdrinkend op de foto, werd een paar maanden daarná, door de ramp met de MH17 ineens verbrijzeld. Tja, en wie had baat bij deze vernedering van Poetin..?

Bedoeld om haat op te roepen en datgene voor elkaar te krijgen, wat vóór de aanslag de bedoeling, het doel was.. De publieke opinie zódanig te beïnvloeden, dat de onschuldige als schuldige wordt aangewezen en de schuldige zijn list en bedrog in alle consternatie kan verhullen en maskeren. Maar wel als ‘redder’  op de proppen kan komen, en de bevolking helpt om de ‘grote boze wolf’ te bestrijden, die het feitelijk ZELF is..!
Later, véél later vaak, komt de waarheid dan aan het licht, maar dan blijkt dat veel burgers hun conclusies al hebben getrokken, niet in de gaten hebbend, dat ze zijn gemanipuleerd..!! Wat zou het motief voor de separatisten zijn, of nog heftiger: voor Putin, om een verkeersvliegtuig uit de lucht te schieten..?? Veel verder dan dat het een ongeluk is, kom je dan niet..

De gigantische voordelen voor de VS, voor de krachten-achter-de-schermen aldaar, bij de aanslag op de MH17 zijn voor iedereen zichtbaar, maar door weinigen ‘gezien’..! Kijk eens naar het economische voordeel, van de de EU-boycott van Rusland, voor de VS. Kijk eens naar de militair-strategische deur die ineens open gaat, voor de VS in oost-Europa..!! Daar waar dit eerst niet meer dan een natte droom was, blijkt de VS nu -officieel gesteund door NATO- aan de grens met Rusland te staan.. TEGEN ALLE AFSPRAKEN IN, toen de Russen beloofden hun Warschau-pact te slopen en op te heffen, na het vallen van de Berlijnse muur.

Enfin, het hele politieke spel is voor velen duidelijk. Maar dat dit keihard over lijken gaat, is voor velen nog steeds een moeilijk te verteren issue. Maar kijk eens naar de aanslagen van 11 september 2001 op de VS, die VAN BINNEN werden georchestreerd.. Daarbij verloren maar liefst 3000 mensen het leven, waaronder veel brandweerlieden en politie-mensen. Kijk naar de presentatie van Victoria Nuland, in december 2013, 3 maanden vóór de ‘revolutie’ in Kiev.. Let op haar zelfingenomenheid en je zult de puzzelstukjes in elkaar kunnen passen. Of er een compleet plaatje ontstaat, laten we echter aan jou over om te beslissen..!

https://www.youtube.com/watch?v=6czKOr0Wxfw

 

46 gedachten over “MH17-crash gewoon nog even kritisch bekeken..!

 1. Dat er nog geen woord is geschreven danwel gesproken over de inhoud van de zwarte dozen én de gesprekken met de Ukrainse ATC heeft nog het meeste weg van een doofpot-schandaal. Deze info is crusiaal in welk onderzoek dan ook. Het zou mij dan ook niets verbazen dat deze info heel duidelijk richting een bepaalde partij wijst en ik denk niet dat het de Russen danwel de lokale strijders in Donbass betreft.
  Neem nu die Transavia vlucht van enkele weken geleden, waarbij passagiers netjes aan de grond zijn gezet, maar wel liepen te klagen over slecht te zijn opgevangen. Al binnen 48 uur was (een deel van) de conversatie van de gezagvoerder al op youtube te horen – dus, waar is deze info v.w.b. MH17?

 2. Nuland heeft het over een economisch en een politiek gezond Oekraine alleen stel ik me de vraag daarbij wat zij daarmee bedoeld want als ik naar de meeste landen kijk waar de VS zich mee bemoeit heeft(ook al zouden dat dan voornamelijk dictaturen geweest zijn)dan blijkt telkens weer dat deze landen totaal in chaos achter blijven zoals Lybie,Irak ed.
  Wat wel gebeurt is dat er pro Amerikaanse leiders achterblijven om de boel ten gunste van de VS te regelen en alle rijkdommen in bezit nemen.
  Denk hierbij ook aan Griekenland wat een prachtig land was maar nu doormiddel van de EU,ECB en het (wederom)IMF volledig kaal geplukt wordt waardoor de Grieken straks geen bedrijven meer zullen bezitten die hen er nog enigszins bovenop zouden kunnen helpen omdat deze staatsbedrijven in andere Europese dan wel VS handen zijn gekomen zo zou Duitsland al een groot deel van de vliegvelden hebben wat betekend dat Griekenland bewust aan de bedelstaf wordt geholpen en in verval en armoede zal eindigen.
  De ECB,het IMF in samenwerking met de EU brengen landen bewust in financiele problemen om naderhand hun beslag op alle bezittingen van een land te kunnen leggen.
  Wat betreft Oekraine dan moet ik aan de belangen van oa Shell denken die in Oost Oekraine schaliegas willen gaan winnen tegen de wil van de bevolking in wat een verklaring kan zijn waarom het Oekrainse leger met hulp van de NATO nu deze mensen aan het uitmoorden zijn waar je de gewone media ook niet over hoort en verder hebben bedrijven als Monsanto daar ook grote belangen omdat zij daar veel grond bezitten.

  1. Howel dit onderwerp niet over Griekenland gaat dan ondanks dat een must om te reageren.
   De regering van Griekenland heeft de “de EU-zone” financieel belazerd bij de invoering van de euro en vele begrotingen daarna idem.
   De Grieken zijn verzot op het omzeilen van de belastingen en de corrupte ambtenaren werken daar maar al te graag aan mee, op verjaardagen gesprek nummer 1 !!!!!
   Beziet dat weinig huizen worden afgebouwd want dan geen onroerendgoed belasting en nog veel meer.

   Wie heeft dat geld eerder geleend ?, uiteraard een belangrijk deel van de “rijke” Grieken.
   Wie heeft er boven hun stand geleefd ?, uiteraard het ambtenarenkorps en niet te vergeten al die zogenaamde werkers uit bepaalde disciplines die met 35 jaar op pensioen mochten.
   De Griekse vloot levert nauwelijks bijdrage aan de noodzakelijke belastinggelden want varen onder andere vlag.

   Zij die lenen dienen terug te betalen zo simpel is dat !!!!!!!!

  2. @Ben: In je tweede zin moet je de Griekse regering vervangen door Goldman Sachs…dan kun je de rest van je betoog weglaten.

  3. @Ben…en ten tweede snap ik niet, wat zo iemand als jij op een site als WtK zoekt.
   Hiermee bedoel ik, dat we je hier liever niet zien, want ik snap het écht wel.

  4. Danny, Ik heb het idee dat je bepaalde zaken niet scherp ziet. Goldman Sachs werkt in opdracht van de klant en geeft de klant/insituut etc. wat hij/zij wil. De Griekse regering is de eerst verantwoordelijke.

  5. Ben, als je een beetje weet, hoe GS functioneert, is er wat mij betreft geen twijfel mogelijk wie hier hoofdschuldige is.
   Zoals zovelen is de Griekse regering met zachte hand gedwongen…
   Maar ik heb het gevoel, dat dit een welles nietes spelletje gaat worden en dus laat ik het hierbij. Hier weten we toch wel hoe het in elkaar steekt.

 3. Een mathematische berekening:
  Nog maximaal 2 maanden en het officiele rapport zal aantonen dat de SA-11 is gelanceerd vanuit separatistengebied.
  Och ja twee zijden zijn bekend waarvan de schuine zijde maximaal 35 km en de rechtopstaande maximaal 10,3 km.
  In alle gevallen is dan de basislijn te berekenen en de tegenovergestelde hoeken idem, moet u wel verstand hebben van SIN etc.
  U heeft slechts nodig een kaart van bezetgebied door de separatisten juni/juli 2014.
  Verder in alle gevallen de langste zijde geleidelijk in lengte doen afnemen.
  Daar de SA-11 in een grotere hoek dan 75 graden wordt afgeschoten zal deze daarna recht op zijn doel afgaan uiteraard dan opnieuw sprake van een schuine zijde waarbij de basislijn naar kleiner verschuift.
  In alle berekende gevallen valt de basislijn binnen het separatistengebied en geen twijfel mogelijk.

  1. Een aantal dagen voor het neerschieten van de MH17 werd een Oekrains tweemotorige Antonov AN-26 getroffen door een raket boven Izvaryne en vloog op 6,5 km hoogte, vlakbij de Oekraïens-Russische grens.
   Een “schouder/hand raket” etc. kan die hoogte niet bereiken.

   Geen twijfel mogelijk de separatisten/Russen hebben de MH17 door een ongelooflijke blunder neergeschoten.

  2. Dus als ik je goed begrijp Ben….knal ik iemand neer vanuit jouw woning, ben je sowieso de Sjaak?

   Dan een zinnetje uit een ander commentaar van jou; want de Oekrainse strijdkrachten waren daar niet…..

   Wie hebben dan wekenlang dat gebied beschoten toen de onderzoekers er niet naartoe konden omdat het er te gevaarlijk was? Deden de separatisten natuurlijk zelf om geen argwaan te trekken…..

   Het is duidelijk te lezen uit jouw commentaren dat het niet uitmaakt hoeveel mensen jou bewijs aandragen dat duidelijk laat zien dat jouw theorie niet kan kloppen. Je schrijft zaken zoal, het zal aangetoond worden, let maar op, levert geen enkel stukje bewijs of iets dat maar in de buurt komt. Je hebt jouw schuldige al en werkt daarnaar toe. De meesten van ons doen het omgekeerde. Er werd een schuldige aangewezen en wij gingen op zoek naar bewijs voor die stelling. Dat werd niet gevonden. Al het zogenaamde bewijs dat er was bleek gefabriceerde informatie zoals de buk die gezien zou zijn. Als je dan eerlijk gaat zoeken moet je ook de andere theorieën, die overigens wel onderbouwd worden met satellietbeelden van de Russen, daags later al geleverd, bestuderen. Het feit dat jij dit in alle toonaarden weigert maakt al jouw commentaren overbodig. Jij zoekt niet naar de waarheid, jij zoekt naar een zondebok die je op voorhand al benoemt. Jammer, vergeefse moeite!

   Mocht er ook maar een scherf echt bewijs zijn voor wat jij stelt, dan was dat al maanden geleden uitgebreid in het nieuws geweest. Het feit dat bewijzen, niet alleen over MH-17 maar ook de vermeende bemoeienissen van Rusland met de separatisten, uitblijven, dat kranten nu nog het schaamrood op de kaken hebben staan over de vermeende invasies van Russen in Oost Oekraïne waarvan ze meermalen wereldwijd melding maakten, niet kunnen aantonen met wat dan ook, maakt duidelijk dat men probeert Rusland te framen. Met alle satellieten die de VS en gelieerden hebben kunnen ze niets bewijzen! Dat zou jou toch aan het denken moeten zetten.

  1. Helaas werkt de link bij het aanklikken niet, maar wel kopieren en plakken. Dit is de titel op Youtube:
   Frank Höfer im Gespräch mit Wolfgang Eggert Kriminalfall MH17 – Eine Spurensuche

   en de DELEN link is: http://youtu.be/91qva21idAk

 4. Elk redelijk mens kan bedenken dat het neerschieten van de MH17 voor geen van de partijen enig voordeel zou kunnen bieden slechts enorm nadeel. Echter Wolfgang Eggert en noch vele anderen verdienen geld (boeken en artikelen schrijven) met het in de lucht houden van complottheorieën. Keihardbewijs hebben ze zelden of nooit 🙂
  Overigens de FSB weet dat er een fatale blunder is begaan met de BUK installatie en niet voor niets dat Rusland weer eens een veto in de VN heeft uitgesproken. Wie niet schuldig is hoeft niets te vrezen !!!!

  1. Tja, hoe kun je als journalist bewijs leveren? Er zijn officiele instanties mee bezig en die geven nogal of tegenstrijdige onderzoeken, geen bewijzen op kritische vragen waar men wel degelijk beweerd ‘zo is het’ etc.

   Er wordt ook niet gezegd dat hij het bewijs heeft maar hij stelt wel de vragen die niet gevraagd worden door de main-stream media weet ook te vragen waarom de zogenaamde bewijzen niet de openbaar gemaakt kunnen worden.

   Als je stelt dat die of de andere partij schuld is er er bewijs voor is – laat het dan zien, maar ga niet beschuldigen en iedereen moet maar geloven dat het zo is.

   Ik dacht dat het in deze artikel erom gaat dat veel te veel geheim wordt gehouden maar wel beschuldigd wordt. Men moet immers ook wel sancties aan Russland opleggen en verwacht van het publiek de officele ’theorieen’ wel zomaar te geloven.

  2. Het bewijs zal geleverd worden dat de SA-11 is afgeschoten vanuit het separatistengebied ( taak onderzoeksraad).
   Gezond verstand is voldoende om dan aan te nemen dat de separatisten/Russen dat gedaan hebben, want de Oekrainse strijdkrachten waren daar niet en bovendien deze zijn niet opgewassen tegen de betaalde huurlingen in Oost-Oekraine om daar binnen te sluipen met een BUK installatie.
   Een stuk moeilijker tot wellicht onmogelijk is het bewijs te leveren welke BUK groep dat gedaan heeft, ik ben mij daarvan bewust, overigens dat laatste is niet de taak van de onderzoeksraad voor de veiligheid.

  3. He ben is weer eens terug, lijkt er veel op dat het weer helemaal gelijk op loopt met de msm opleving. Ben ook jouw redenaties zijn nniet meer dan speculaties dus bespaar je de moeite . En laat alsjeblieft uitspraken alá Opstelte achterwege “Het bewijs zal geleverd worden dat de SA-11 is afgeschoten vanuit het separatistengebied ( taak onderzoeksraad).” Dat geeft alleen maar aan dat je er deel van uit maakt en niet dat het een onafhankelijk onderzoek betreft.

  4. Marcel.
   Marcel hoe kun je dat nu schrijven jij weet toch ook wel dat dit kabinet open en transparant opereert?
   Rutte antwoord niet op moeilijke vragen “daar kan ik in het belang van het onderzoek geen uitspraken/mededelingen over doen” alleen als het in het nadeel van de seperatisten/Russen is dan wordt wel alles zonder bewijs naar het publiek uitgedragen.
   O ja voor ik het vergeet vandaag las ik dat de kamer geen inzage meer heeft in documenten aangaande TTIP wat duidelijk aangeeft dat Rutte en consoorten open en eerlijk spel spelen toch?
   Oh eh Ben als de vragen te moeilijk worden haak je dan weer net als je eerder bij mij deed af omdat je eerst weer een nieuw draaiboek moet ophalen en instructies?

  5. Zoals het hele Libische volk bedoel je? En alle Afghanen die niets van doen hadden met 911, het waren immers 19 Saoedisch, toch?
   Jazeker Ben, het recht zegeviert altijd………..dream on!

 5. Ik quote uit het artikel: De gigantische voordelen voor de VS, voor de krachten-achter-de-schermen aldaar, bij de aanslag op de MH17 zijn voor iedereen zichtbaar, maar door weinigen ‘gezien’..! Kijk eens naar het economische voordeel, van de de EU-boycott van Rusland, voor de VS.
  end
  Wat een onzin en bij elkaar gelogen. De boycot is niet vanwege de MH17 maar door de bezetting van De Krim en Oost-Oekraine.

  1. Je hebt gelijk wat de sancties betreft. Maar wat is het dat de VS zo driftig laat zoeken om spanningen met Rusland aan te gaan. Wat heeft de VS en Europa in de Ukraine te zoeken? De NATO uitbreiden naar het oosten, waarom. Rusland laat zich niet door het westen rondkommandere en dat zit ze behoorlijk dwaars. Rusland ging niet akkord om Syrie binnen te vallen, met met een waarschuwig van ‘conflict met Rusland’. De enige reden waarom Syrie nog geen VS kolonie is.

   Laten we Putin eens aan het woord: Journalist makes Putin laugh, almost to tears
   http://www.youtube.com/watch?v=laxr5ZgPV68
   en
   Russian President Putin calls McCain a crazy old fart http://www.youtube.com/watch?v=C-7fi0-Jii4

   Ook het westen kan er wat van, van ‘eenzijdige propaganda’

  2. De Krim is op rechtmatige wijze terug gekomen bij Rusland of wil je soms ook beweren dat je meer van recht weet dan de in Europa hoogst aangeschreven professor op dit gebied? Professor Schachtschneider, dit zijn de woorden die hij erover schreef;

   “Het zelfbeschikkingsrecht van de Krim burgers kan niet opgeheven worden door Volkenrechtelijke verdragen of de Oekraïense grondwet. De Krim heeft en had als autonome republiek het recht een eigen weg te kiezen, ook als dat afscheiding van Oekraïne betekent. De hulp die Rusland daarbij bood was legitiem en zeker geen schending van het Volkerenrecht.”

   Had de man nu herhaald wat de VN, NATO en elite graag wilden horen, was het over de hele wereld uitgezonden. Nu het niet in het straatje past van de bovengenoemden moet je op zoek naar de bevindingen van de man.

   Voor dit sport aanslagen geldt altijd, who benefits of follow the money. Als je dat doet dan kun je maar één conclusie trekken.

 6. Helaas complottheoristen ………mijn technische verklaring is geheel voor mijn rekening en onafhankelijk.
  Zoals ook ik reeds het plan en pad ken van de corridor Oost-Oekraine naar de Krim vandaar dat de gevechten voorlopig niet zullen stoppen.

  1. -beledigend verwijderd-
   Ben zoekt gewoon aandacht. Vervallen in termilogie als complottheoristen geeft direct aan uit welke rioolpijp je gekropen bent ben, je doet net alsof je iets inhoudelijks te melden hebt, maar je loopt ondertussen te kakelen als een kip zonder reet. Lekker boeiend Ben 😛

  2. Die Ben, nog volstrekt niet op de hoogte van het fenomeen ‘valse-vlag-operatie’.. Kijk eens wat meer detectives jongeman.. Er is altijd een motief nodig voor een moord; en daarover spreken we hier. En een valse-vlag-operatie is ook een motief, mijn beste.
   Verder lijkt de term ‘circumstancial evidence’ ook volledig niet besteed aan je. Google er eens op mijn beste en kom dan terug; maak het verhaaltje af en kleur de plaatjes..
   Verder ben ik het volstrekt met Cozmic eens: waarom kom je hier als je mensen wilt beledigen..? Kun je uitleggen wat je bedoelt met ‘complottheoristen’..? Zeker niet op de hoogte van deze twee essentiële artikelen in dat verband..?
   http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/bewezen-complotdenkers-hebben-gelijk/
   http://www.wanttoknow.nl/overige/complottheorien-en-een-strategie-om-niet-ingewijden-en-sceptici-te-bereiken/
   http://www.wanttoknow.nl/economie/geld/complotters-overal-de-skeptici-zijn-jullie-excuses-verschuldigd/
   (Oh sorry, het zijn er 3 geworden..)

   Ohja, als je lekker wilt dromen, lees dan nog even, voor het slapen gaan, het vermakelijke stukje over ‘wetenschappelijk medewerker’ Dr, Jan Willem van Prooijen, de onderzoeker die ‘complotten’ onderzoekt.. (Kijk ook even goed naar zijn statiegeld, eh portret!) Wat blijkt, HIJ is de man die in het complot gelooft van mensen die in complot-theorieën geloven.. Alsof dat namelijk een bezigheid op zich zou zijn.. De schat.. (We mogen toch niet hopen dat deze schuimkraag het tot ‘professor’ gaat schoppen’..)
   http://www.wanttoknow.nl/overige/het-complot-van-de-complot-theorieen/
   Vervolgens en tot slot, wens ik u namens de hele WantToKnow-redactie een goede nachtrust. Dat je morgen weer mag zijn die je vandaag was.. BEN..

 7. Dank je Guido voor dit artikel en de video. Deze had ik nog niet gezien.
  Het gevoel dat die ramp bij mij oproept is dat de crash een doel heeft zoals de ondergang van de Lusitania en Pearl Harbour. Maar ik kan het niet bewijzen.
  Wat ik zeer vreemd vond: ca 2 weken na de crash ging Kiev dat gebied aanvallen (bombarderen?) en dat vind ik verdacht.
  Op de website van gewoon-nieuws.nl heeft iemand een reactie geschreven, waarin hij vertelt dat hij tijdens de maidan rellen in Kiev op het plein aanwezig was met z’n meisie en haar nichtje en dat dat nichtje en de andere demonstranten betaald werden voor hun demonstratie. Hij schreef dat het nichtje net zolang gedemonstreerd had tot ze een nieuwe Iphone bij elkaar ”gedemonstreerd” had. Ik kan helaas het artikel met die mi zeer interessante reactie niet meer vinden.

  1. Het doel van die bombardementen in Oost Oekraïne, vlak na de ramp, is natuurlijk verwerpelijk; Rutte en de rest deed alsof hun neus bloedde. Het was imo een smerige poging, de separatisten weg te drijven en het rampgebied in handen te krijgen..
   Waarom zou je anders een offensief beginnen, dat wereldwijd bekend zou worden.. Dan ben je behoorlijk desperaat. Veroveren lukt toch niet, vanaf de grond en uit de lucht (…!), zodat alleen met beschietingen dit bewerkstelligd kon worden.. Helaas niet gelukt.

   Maar waar was de NL-regering om publiekelijk deze Oekraïense troepen tot de orde te roepen..? Een rampgebied onder vuur nemen, waar separatisten vragen om snelle assistentie bij het bergen van stoffelijke overschotten..! Voor degene die kijkt en.. ZIET..!

 8. Tja GuidoJ. dat wordt een hard gelach voor je als de waarheid aan het licht komt, kan direkt hierna alle geplakte onzin van jou het cylindrisch archief in. Ik zal “luidkeels” het hier van de daken schreeuwen. GuidoJ. je laat dit bericht toch staan of ben je van het soort te vinden in het “Stalinistische bewind”. Vrijheid van meningsuiting of respecteer je dat niet ?

  1. Volgens mij maak je daar als soort Stalin flink gebruik van…van de vrijheid van meningsuiting…Je weet toch hopelijk wie net als jij zo vaak en op zo een manier zijn mening verkondigd, het alleen maar propaganda kan wezen.

  2. De tone of voice van ‘Ben’ komt me bekend voor.. Heel bekend. Té bekend eigenlijk. Ook de techniek van vragen vermijden en de zielepiet spelen.. We gaan je driehoeksmeting in de gaten houden Ben. En één advies: volg die leads eens, die ik je aanreik en waar je niet op in gaat..! Dag Ben, twas leuk dajje er was… Ben was here.

  3. onze ome maagpijn meneer wijdbeens brennie biatch die publiekelijk met z’n te korte schotse school merites passertje met omzichtig omtrekkende bewegingen en sinusoïde rechthoek speelt speelt waarschijnlijk menselijkheid en is het niet, daar kan je het als simulerende a.i. entiteit ver mee schoppen in deze monetaire psycho uitzuig zinsen welle dog eat dog censuur simulatie nep false flag maatschappij op de evil zuid-Ax die mensen vroeg geleerd heeft niet zelfstandig na te denken, en dat wat niet menselijk is en duidelijk kwaadaardig geen deel uitmaakt van de hier bekende dieren wereld mag misschien zelf wel zonder vluchtelingen pardon linea rectaal in the shredder zonder medeleven en hartzeer, 1 probleem, de ras psychopath wil dat je zo reageert, want dan heeft ie juh bytheballs, run to the hills eventueel nadat je gedaan hebt wat je moet doen uit lijfsbehoud en ten dienste van de rest van de mensheid in dit soort gevallen, het is een plaag van wel minimaal 5% van de mensheid, foute foklijnen?! en er valt niet van te winnen en niet mee te leven, de oplossing mag niet uitgesproken worden maar is er natuurlijk wel.

   ‘positieve’ blauwe vogels, ‘positieve’ bavianen en nijlpaarden, ‘positieve’ mieren en leeuwen, waar hebben we het over, relie lokvogel organisaties met de bekende blaah blaah, voor ieder wat wils zolang het maar schuift en het brein tot bedaren brengt, hopium voor de minderheid van de nieuwe age die straks de meerderheid kan worden met als aanvoerster queen biatch isis met haar bevallige drie tenige vogel pino voetjes. blaffende Benito kale kleine man je bent een lieverd, ik ga je zoenen man, top kerel, gelukkig spreek jij duidelijk de waarheid, you are my friend (in italics), soms moet het adagio van de gelofte van ‘no care’ gedragen worden door de warmbloedige zieldragenden, om door dit soort paradoxen heelhuids heen te kunnen komen, vrijheid van ‘meningsuiting’ my-ax ;

   http://www.gettingfittips.com/wp-content/uploads/2013/07/pina-colada-shakeology.jpg

   De Positivoos: “Onze God is de Beste”
   http://www.youtube.com/watch?v=7adi7OMaWnA

   Kees van Kooten & Wim de Bie – Bang voor Jacobse & van Es
   http://www.youtube.com/watch?v=Pdw0igYYVk4

 9. Tja GuidoJ. dat wordt een hard gelag voor je als de waarheid aan het licht komt, kan direkt hierna alle geplakte onzin van jou het cylindrisch archief in.
  Ik zal “luidkeels” het hier van de daken schreeuwen.

  GuidoJ. je laat dit bericht toch staan of ben je van het soort te vinden in het “Stalinistische bewind”.
  Vrijheid van meningsuiting of respecteer je dat niet ?

 10. …….Tja GuidoJ. dat wordt een hard gelag voor je als de waarheid aan het licht komt, kan direkt hierna alle geplakte onzin van jou het cylindrisch archief in.
  Ik zal “luidkeels” het hier van de daken schreeuwen.

  GuidoJ. je laat dit bericht toch staan of ben je van het soort te vinden in het “Stalinistische bewind”.
  Vrijheid van meningsuiting of respecteer je dat niet ?

  1. Ben.
   Gezien je reacties in 10,11,en 12 beschik je over een wel heel erg kort geheugen omdat je in drie reacties achter elkaar hetzelfde schrijft.
   Waar ik leef wordt dat als volgt uitgelegd:Deze persoon kan onthouden van 12 uur tot de middag,en geloof me dat is wel erg kort.
   Nu zou ik wederom weer met je in discussie kunnen gaan maar dat heeft geen nut want als ik een woord heb geschreven weet je bij het volgende woord al niet meer wat het vorige was.
   Daarbij komt dat een persoon net als jij met een geheugen als een vergiet nooit serieus op de omstandigheden kan participeren/reageren ivm vergeetachtigheid.
   Dus als jij schrijft dat je alles al op een rijtje hebt en weet wat er gebeurd is en wie daar verantwoordelijk voor zijn dan kan men niet anders dan daar om lachen terwijl het eigenlijk toch diep triest is.
   Alleen is het probleem met jou dat je wel wilt reageren waardoor je onzin gaat verkondigen en jezelf te kijk zet en als je er niet meer uitkomt dan haak je ineens weer af omdat je een nieuw draaiboek en instructies nodig hebt omdat je het niet meer weet.
   Dus Ben mijn advies aan jou zou zijn blijf lekker bruinwerken of duw je armpje ergens in tot deze bruin is maar loop hier aub geen onzin wat ook nog eens niet onderbouwt is te verkondigen.

 11. Heldere documentaire. Ben benieuwd wanneer we dit op de Nederlandse televisie kunnen zien. Als je als media dit tot je beschikking hebt en er bewust niet mee doet dan lijkt me dat een klap in het gezicht van alle nabestaanden van deze ramp.

  Gelukkig dat de nieuwe media telkens meer lezers trekt. Maar het zal je baan maar zijn zeg bij de NOS werken en dan opzettelijk dit soort informatie voor heel Nederland onthouden. Vraag me af of je jezelf dan nog in de spiegel aan kunt kijken.

  1. Douwe.
   Staatssecretaris Dekker heeft van de week gezegd dat hij het niet erg vind als er minder TV kijkers zouden zijn wanneer programma,s geen platte humor meer bevatten(platte humor wil hij schrappen).
   Het probleem is dat de ministers en staatssecretarissen vaak doelwit zijn waarin zij te kijk worden gezet en dat mag natuurlijk niet ook al lokken ze dit met hun optreden zelf uit.
   De mensen mogen ook geen plezier meer hebben en ontspanning is al helemaal uit den boze.
   Gevolg is straks wel dat je alleen door de overheid goedgekeurde uitzendingen vol met propaganda gaat zien(als je naar die flauwekul blijf kijken).
   Tijdens de tweede wereld oorlog was er ook zo,n man (Goebbels genaamd)die propaganda minister was wat bij ons dus Dekker is maar het komt wel op hetzelfde neer.
   Wie denkt Dekker in een zogenaamde vrije democratie te zijn en hoe vrij zijn wij eigenlijk nog als de overheid zelf censuur gaat toepassen wat het makkelijker maakt om dingen(feiten en waarheden)die niet gezien mogen worden te verzwijgen of te verdraaien?
   Dit kan je gewoon met puur fascisme vergelijken want de TV kijker heeft zich maar aan te passen aan de wensen van de overheden zonder enige mate van inspraak wat dus onderdrukking is.
   Steeds meer wordt het overgrote deel van de bevolking feiten onthouden zoals ook het geval met MH 17 is en bewijs wat door gelijk welke partij wordt aangedragen maar die de berichten van de regeringen en hun maatjes tegenspreken krijgen we net als nu al het geval is niet meer te zien een paar voorbeelden.
   Weinig bewijs mbt MH 17 wat door Rusland is/wordt aangedragen krijgen we niet te zien of wordt verdraaid zodat de Rus als boeman kan worden weggezet.(Ook getuigenissen van gewone burgers ter plaatse wonende en die het hebben zien gebeuren wordt niet uitgezonden en ook van anderen die Rutte tegenspreken niet).
   Over de Brickslanden horen we ook niets(China,Rusland,Brazilie,India en zuid Afrika) terwijl deze landen steeds meer de markt overnemen(wat een bedreiging voor de Dollar is).
   De boycot van Rusland treft alleen (opzettelijk)onze economie wat de bedoeling is omdat ze willen dat wij chaos gaan scheppen en ons tegen de moslims gaan verzetten vandaar nu ineens die vluchtelingen die het erger moeten maken.
   Er wordt telkens gezegd dat de economie weer groeit wat gewoon gelul is want dagelijks lees je dat er vooral bij grote bedrijven mensen ontslagen worden met duizenden tegelijk en er is geen minister die zich afvraagt waar deze mensen straks van moeten leven omdat een uitkering voor zoveel mensen niet meer opgebracht zal kunnen worden.
   Telkens wordt gekeken naar de groei van de grote bedrijven en dat zou de indicator zijn voor een groeiende economie terwijl dit echt niets over de gewone burger zegt die net ontslagen is en op een houtje moet bijten omdat hem/haar alles ontnomen wordt.
   Ik weet dat dit niet zoveel met dit artikel te maken heeft maar het geeft wel aan dat ze bewust naar een ramp aansturen en nu zou het fijn zijn als er iemand is die een voorbeeld kan geven van wat onze regering eigenlijk voor de Nederlandse bevolking doet(en dan bedoel ik goed doet)ik zou het niet weten.

  2. PS
   Als hier dan chaos uitbreekt dan zou dat een reden kunnen zijn om militairen (waarschijnlijk Nato of VS)in te zetten om deze chaos te beslechten wat Bull shit is omdat ze er naartoe werken.
   Wat is dan de mogelijke reden?
   Ik ben van mening ten eerst dan staat de nu nog vrije burger onder militaire dictatuur en er staan in Europa gelijk militairen klaar (een soort front)om het tegen de Russen op te nemen.

 12. De op dit ogenblik heersende macht in Amerika is krankzinnig en uiterst gevaarlijk. En de MSM zijn hun tools om hun zieke daden te bekrachtigen of te camoufleren. De taak van de toekomstige mens is het uitroeien van mensen die daar aan meedoen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.