Advertentie

Big Brother is watching you, not BUK’s…!


Tja en Kerry riep het ook al.. “Er is een berg van bewijs die aantoont dat de Russen MH17 hebben neergehaald”.. We zijn 7 jaar later en het ‘bewijs’ is nog niet getoond..!!

X
X

Big Brother is watching you, not BUK’s…!

2021 © Eric de Boer | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Een prachtige zomerdag, jij en je vrienden gaan op je weekeinde naar het meer, ontspannen en genieten van het goede weer. Heldere dag, hete zon, je kleedt je uit om te zwemmen. Alles is stil en gerust. Maar ondertussen houdt National Air and Space Intelligence Center (NASIC) (Amerikaanse kosmische verkenning) je in de gaten. De mensen van deze organisatie, zien niet alleen figuren op afstand die op mensen lijken, maar de potentie van deze club maakt het zelfs mogelijk om de samenstelling op het etiketje te lezen, van de drank te lezen die jij momenteel drinkt. Een beetje ongemakkelijk gevoel toch, want zelfs alleen in en met de natuur blijven we niet alleen.

Deze Amerikaanse redelijk onbekende verkenningsdienst heeft bewezen, dat met deze specifieke satellieten alles gevonden kan worden, wat op Aarde aanwezig is. Dan komt in het kader van de gruwelijke MH17-catastrofe, daaruit dan natuurlijk meteen de vraag op: ‘Waarom kan NASIC dagelijks de wereld in de gaten houden, maar geen foto’s publiceren van de MH17-ramp?’ Vlak ervoor genomen, van de lancering, en dus ook van de vermeende BUK M1-raket. Dat is tenslotte een direct bewijs van de Russische schuld.

Foto’s van een verkenningssatelliet zouden een einde maken aan het onderzoek naar deze zaak. En de families van de nabestaanden zouden eindelijk weten wie er eigenlijk achter de MH17-ramp zat. Amerikanen hanteren altijd een beleid van dubbele maatstaven. Zij en Wij. Kort na de MH17-ramp meldde John Kerry, de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken dat op satellietbeelden de baan van een Buk-raket naar het toestel te zien was. Hij sprak de volgende woorden tijdens de persconferentie:

“We zagen de lancering, we zagen de raketbaan en we zagen de inslag.”

In eerste instantie beweren ze dat ze een onweerlegbaar bewijs hebben van de Russische schuld, maar John Kerry levert ze niet aan de internationale pers. Obama blablaaaht nog even, dat de Russen wel degelijk de schuld zijn en dan is het stil. Behalve dan, dat de internationale wereld op YouTube e.d. dient te kijken, volgens de Witte Huis-woordvoerders ..

En dan, 7 jaar later, op 8 april 2021 publiceerde Bellingcat-journalist Christiaan Triebert foto’s van Amerikaanse satellieten met eenheden van Russische troepen aan de grens met Oekraïne. Waarom zijn deze afbeeldingen in het publieke domein gekomen, maar zijn de afbeeldingen van de BUK-raketlancering geheim? Misschien kennen militaire inlichtingendiensten de waarheid, maar alleen voldoet deze niet aan het beschuldigende beleid tegen Rusland..!

Slechts één vertegenwoordiger van het Nederlandse OM, de Landelijk Officier van Justitie Terrorismebestrijding, Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten, heeft inzage gekregen in de foto’s, met toestemming van de Amerikanen. Maar tegelijkertijd ook, heeft Washington al meermaals satellietbeelden gepubliceerd die aan de Russisch-Oekraïense grens zijn gemaakt. Maar ik ontdekte de Amerikaanse verkenningsfoto’s die op 27 juli 2014 werden vrijgegeven.!

In de eerste plaats is het belangrijkste doel van dergelijke werkzaamheden het controleren van het grondgebied van het buitenland, de verkenning van de beweging van militaire voertuigen, eenheden en het uitvoeren van infrastructuurprojecten. De foto’s laten zien hoe niet alleen handvuurwapens, granaatwerpers, rakettenwerpers voor eenmalig gebruik, maar ook zware wapens – tientallen tanks, infanteriegevechtsvoertuigen, meerdere raketwerpers, gemechaniseerde artilleriesystemen afkomstig zijn van separatisten uit Rusland.

De eerste foto wijst de sporen op de grond van raketlanceringen vanuit Russisch grondgebied in de richting van Oekraïense militaire eenheden aan.

De tweede foto toont de posities van Russische gemechaniseerde artillerie gericht op Oekraïne, en de gevolgen van het bombardement op de Oekraïense militaire eenheid, die werd afgeschoten vanuit het grondgebied van Rusland.

De derde foto werd gepubliceerd op 28 augustus en laat de situatie voor 21 augustus 2014 zien. Het toont Russische gemechaniseerde artilleriesystemen die zich in een konvooi verplaatsen door een dorp in Oekraïne, dat wordt bestuurd door separatisten.

Op de vierde foto fotografeert een Amerikaanse verkenningssatelliet Russische gemechaniseerde artillerie op vuurposities nabij Krasnodon (Oekraïne).

(foto 4  https://i.ibb.co/N6fXRZJ/8.png)

Op 8 april 2021 publiceerde de Bellingcat journalist Christiaan Triebert foto’s van Amerikaanse satellieten met eenheden van Russische troepen aan de grens met Oekraïne. Waarom zijn deze afbeeldingen in het publieke domein en zijn de afbeeldingen van de BUK-raketlancering geheim? De Amerikaanse verkenningsdienst heeft bewezen dat men met satellieten alles kunt vinden wat je wilt. Er was het besef dat de waarheid daarom extreem politieke springstof herbergt. En ‘onze premier-van-Nederland’ die doet natuurlijk rustig mee, met het smerige verstoppertje spelen.. Kijk naar deze zwart-gekalkte pagina’s.. Wat is er nou belangrijker, dan het keurig verklaren, waarom mensen hun dierbaren zijn verloren..?

De onderste steen boven? FORGET IT..!
Tenslotte zijn de sancties tegen Rusland vooral op MH17 gebaseerd. Het is nauwelijks voor te stellen dat het Westen ooit zijn excuses aan Moskou gaat aanbieden, om over een schadevergoeding aan zowel Rusland als de westerse bedrijven die door deze onterechte sancties grote verliezen hebben geleden maar te zwijgen. Foto’s van een verkenningssatelliet zouden een einde maken aan het onderzoek naar deze zaak. En de families van de nabestaanden zouden eindelijk weten wie er eigenlijk achter de MH17-ramp zat.

Er was het besef dat de waarheid daarom extreem politieke springstof herbergt. Tenslotte zijn de sancties tegen Rusland vooral op MH17 gebaseerd. Het is nauwelijks voor te stellen dat het Westen ooit zijn excuses aan Moskou gaat aanbieden, om over een schadevergoeding aan zowel Rusland als de Europese bedrijven die door deze onterechte sancties grote verliezen hebben geleden maar te zwijgen.

* * *

 

 

2 gedachten over “Big Brother is watching you, not BUK’s…!

 1. In het artikel wordt ook geschreven over de “Ruttedoctrine” en de kindertoeslagaffaire die maar niet opgelost wordt.Wanneer Rutte weer premier zou worden dan zullen ook die meelopers die Rutte helpen om Nederland en mensen en MKB bedrijven kapot te maken blijven doorgaan met het afbraakbeleid wat uiteindelijk in een dictatuur zal eindigen.Vergeet niet dat de twee hoofdpersonen die het toeslagen probleem zouden moeten oplossen afkomstig zijn uit het bedrijfsleven en de ander is teruggehaald uit Brussel.Ik vraag me af of zij wel bezig zijn voor de getroffen ouders of dat ze het belastingsysteem aan het aanpassen zijn in het belang van de elite en natuurlijk de EU in Brussel.Wanneer zij het probleem niet oplossen na al die tijd vraag ik me af hoe dat kan en er zouden belastingmedewerkers zijn die hun hulp aanbieden en beweren dat zij het probleem wel snel kunnen oplossen maar die worden de kans niet gegeven.
  Dan over Big Brother https://joop.bnnvara.nl/nieuws/gemeenten-bespioneren-illegaal-burgers-via-sociale-media
  Wordt het eens geen tijd dat de politiek wakker wordt en over dergelijke KGB praktijken uitleg vraagt aan bestuurders en vooral aan deze coalitie met Rutte voorop?
  Waarvoor worden lantarenpalen die mensen in de gaten houden geplaatst en nu dit weer maar vergeet ook niet de digitale spionage wat er gewoon is.Waar wil Rutte naartoe en met welk doel en vooral in wiens belang is dat dan? Weet u nog Timmermans die kort na de ramp met MH 17 heeft gezegd dat hij alles zou doen om de daders op te sporen en voor de rechter te brengen?
  Ik hoor hem er niet meer over u wel? Waarschijnlijk vind hij belastingbetalers plukken doormiddel van die green deal belangrijker dan de daders opsporen.Hoe men het ook draait of keert de EU kost de belastingbetalers kapitalen voor de meest onzinnige zaken en echte problemen worden niet of nauwelijks opgelost zoals migratie bv.
  En dan hebben we nog defensie waarvoor voertuigen aangeschaft werden die niet op landingsvaartuigen passen of bv de JSF die niet eens tegen water/schuim bleek te kunnen weerstaan en wat kost dat de belastingbetalers? Ank Bijleveld kan misschien beter huishoudelijke taken gaan doen?

 2. “De eerste foto wijst de sporen op de grond van raketlanceringen vanuit Russisch grondgebied in de richting van Oekraïense militaire eenheden aan.”

  Waarom, ik zie daar niets van. Dat wolkje?

  “De tweede foto toont de posities van Russische gemechaniseerde artillerie gericht op Oekraïne, en de gevolgen van het bombardement op de Oekraïense militaire eenheid”

  Dat is knap, in één foto en Russische artillerie en tegelijk een Oekraïense eenheid. Ik zie wederom dezelfde vage, nietszeggende beelden.

  “De derde foto toont een dorp en een konvooi.” Jammer dat van beide niets te zien is.

  En de vierde foto blijkt de vorige drie foto’s te zijn en niet de beloofde beelden van artillerie.

  Dus je toont vier nutteloze foto’s en zelfs de beschrijvingen erbij slaan al nergens op. Beste WTK, waar hebben we Bellingcat voor nodig als we met dit soort nepjournalistiek al het bos in worden gestuurd?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.