Advertentie

De aanslagen in Brussel; wéér een Valse Vlag?Drie explosies waarbij 34 mensen werden gedood. Daarbij nog eens zo’n 200 gewonden, volgens de aanwezige experts. 2 Ontstekingen in de vertrekhal van het Brusselse vliegveld Zaventem, waarvan één volgens de politie afkomstig zou zijn van een zelfmoordterrorist. Hét teken van de Moslim Jihadisten. Natuurlijk. Getuigen maakten ook melding van ‘geschreeuw’ en ‘kreten in het Arabisch’. 14 Mensen zouden bij de eerste telling als overleden zijn opgegeven op de luchthaven.

Toen was er nog een explosie in het metrostation van Maelbeek in Brussel. In het hart van de EU-democratie.. Vlakbij het hoofdkantoor van de Europese Unie. Daarbij kwamen 20 mensen om het leven en zouden 73 gewonden zijn gevallen. Was dit nu wel de aanslag die we dienen aan te nemen als waarheid, afkomstig van de Moslim Jihadisten? Of was het opnieuw een valse-vlag-operatie, een door het westen zélf gefabriceerde terreuraanslag..?

Het is Peter Koenig werkte over de hele wereld in zijn vakgebied ‘milieu en watervoorziening’. Hij schrijft regelmatig voor diverse nieuwmedia, zoals Global Research, ICH, RT, Sputnik, PressTV, CounterPunch, TeleSur, The Vineyard of The Saker Blog. Hij is auteur van het boek ‘Implosion, -an economic thriller about war, environmental destruction and corporate greed’ –(HIER) fictie gebaseerd op feitelijke ervaringen van de afgelopen 30 jaar in dienst van de Wereldbank, van over de hele wereld. En hij was co-auteur van het boek The World Order and Revolution! – Essays from the Resistance (HIER). Zijn mening over de aanslagen in Brussel?

* * *

x

x

De aanslagen in Brussel; wéér een Valse Vlag?

2016 © Peter Koenig / Global Research /© WantToKnow.nl

x

Peter Koenig, voormalig wereldbankmedewerker.
Peter Koenig, voormalig wereldbankmedewerker.

Peter Koenig is econoom en geopolitiek analist en werkte in die functie zo’n 30 jaar voor de Wereldbank. Een man die zich nu publiekelijk afvraagt, of de aanslagen in Brussel onderdeel waren van een westerse valse vlag-operatie..! Zijn woorden: “Binnenkort stuit de politie misschien wel weer op achtergelaten paspoorten of ID-kaarten uit Syrië, Irak, Jemen of een ander land dat het Westen onder controle probeert te krijgen; en dat alles om Europa steeds meer te veranderen in een politiestaat. Het volk zal het niet alleen accepteren, maar er zelfs om vragen. Het draait allemaal om angst.”

Koenig wijst erop dat de media niets schrijven over de landen die terrorisme financieren of de steun die Turkije en Saoedi-Arabië, bondgenoten van de NAVO en Washington, geven aan Islamitische Staat. “Waarom worden officiële verklaringen van de overheid voor waar aangenomen, zelfs door de zogenoemde progressieve media?” vraagt de econoom zich af. “Heeft iemand de link met IS onderzocht? Is Salah Abdeslam schuldig? En zo ja, wie heeft hem opdracht gegeven?”

Koenig vindt dat we onafhankelijke bronnen hard nodig hebben. De inlichtingendiensten zijn volgens hem niet betrouwbaar, die ‘voeren alleen maar bevelen op’. De overheid zal onafhankelijke bronnen echter nooit toegang geven tot gevoelige informatie. Mensen moeten dit wel gaan eisen, zegt de analist.

‘Mensen blijven in dezelfde val lopen’

De volksvertegenwoordigers in het Franse Lagerhuis hebben vorige maand gestemd voor de opname van de noodtoestand in de grondwet. President Hollande had daartoe opgeroepen na de aanslagen in Parijs van 13 november vorig jaar. De hervorming is bedoeld om een burgerlijk crisisregime in te voeren om tegen het oorlogsterrorisme te strijden. Zo’n crisisregime zal er in België ook wel worden doorgedrukt, stelt Koenig.

Zijn woorden laten aan duidelijkheid weinig te wensen over: “De aanstichters blijven mensen doden met een specifiek doel: controle over hulpbronnen en geld-geld-geld,” zegt hij. “Het draait allemaal om angst. Mensen die verblind worden door angst en in shock zijn accepteren iedere doctrine – meer politiebescherming. ‘We geven u onze burgerrechten en ‘vrijheid’, maar zorg alstublieft voor ons.’ Op verzoek van het volk worden militaire regimes geïnstalleerd.”

 

Evenals bij andere 'terroristische aanslagen' wordt er veel gesproken over het inzetten van crisis-acteurs bij de aanslagen in Brussel. Zoals dat inmiddels ook is toegegeven door de Amerikaanse overheid bij de 'aanslag' op de Sandy Hook-basisschool . Kijk naar deze beide 'gewonde' personen, en dan naar de vrouw links en de donkere jongen, die kennelijk niets heeft, maar wezenloos meeloopt.. Zou een vrouw, die zó bloedt, de straat opgaan om tussen het publiek met een vuile zakdoek haar 'wonden' te verzorgen..??
Evenals bij andere ’terroristische aanslagen’ wordt er veel gesproken over het inzetten van crisis-acteurs bij de aanslagen in Brussel. Zoals dat inmiddels ook is toegegeven door de Amerikaanse overheid bij de ‘aanslag’ op de Sandy Hook-basisschool . Kijk naar deze beide ‘gewonde’ personen, en dan naar de vrouw links en de donkere jongen, die kennelijk niets heeft, maar wezenloos meeloopt.. Zou een vrouw, die zó bloedt, de straat opgaan om tussen het publiek met een vuile zakdoek haar ‘wonden’ te verzorgen..??

Koenig vraagt zich af welke stad het volgende doelwit zal zijn. Berlijn, München, Frankfurt, of misschien een minder bekende stad? Het hangt er volgens de econoom maar net vanaf hoe goed de Duitse leiders naar hun meesters in Washington luisteren. Hij noemt ook Wenen en Genève als mogelijke kandidaten. Genève, waar de vredesgesprekken in Syrië worden gehouden, is met name interessant voor jihadisten. Een aanslag zou Washington en zijn vazallen een reden geven om Syrië, Irak of Jemen binnen te vallen en te strijden tegen de groepen die ze zelf hebben gecreëerd, getraind, gefinancierd en bewapend, aldus Peter Koenig. Gelukkig zijn daar Poetin en Rusland, voegt hij toe. Het Russische volk heeft al vaak genoeg offers gebracht om de mensheid te redden en vrede af te dwingen, stelt hij.

“Een recent voorbeeld is Syrië en 70 jaar geleden versloeg het Rode Leger Hitler, waardoor er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. De wereldelite blijft dezelfde vormen van agressie gebruiken en dezelfde leugens en propaganda verspreiden om hun agressie te rechtvaardigen, en mensen blijven in dezelfde val lopen,” legt Koenig uit. “Het monster kan alleen worden gestopt door een revolutie. Die is nergens in zicht. Als gevolg van de ongebreidelde consumptie is de westerse wereld nu letterlijk hersendood.

Heeft de mensheid een bloedbad nodig om wakker te worden, of is er hoop dat de waarheid genoeg mensen bereikt om politieagenten en soldaten in te laten zien dat ze door de elite worden gebruikt als kanonnenvoer of als slaven om hun rijkdom en macht te beschermen?”

11 gedachten over “De aanslagen in Brussel; wéér een Valse Vlag?

 1. Nou die vrouw op de bank, ja die heeft iets in haar gezicht dat ik denk ik neem haar even in mijn armen, om gerust te stellen, maar goed, het kan natuurlijk ook een hele goede commèdianne zijn, nou dan nog een goeie om arming is nooit weg !

 2. De 2 foto’s in het artikel zijn gemaakt door Ketevan Kardava die op wonderbaarlijke wijze de bomaanslag overleeft.

  http://www.usatoday.com/story/news/2016/03/22/story-behind-brussels-photo-you-saw-everywhere-not-able-help-them/82134802/

  Ketevan Kardava, 36, a special correspondent in Brussels of Georgian Public Broadcaster, was in the departure hall of the Brussels Airport in Belgium headed to Geneva on an assignment when the first explosion went off a meter and a half from where she was standing.

  1,5 meter van de explosie????????

  Dan haar volgende reactie;

  Her first reaction was to take out her camera as glass, debris and smoke swirled in the air around her.
  “I was in shock. It was instinct.”

  Huh??? Zou je niet eerst maken dat je weg komt. Nee madame gaat rustig foto’s maken.

  Ook bij de 2de bom blijft ze lekker staan terwijl iedereen weg rent. Aldus haar eigen verklaring.

  http://time.com/4268618/brussels-attack-airport-victim-photo/

  En dan komt de op uit de mouw;

  http://beforeitsnews.com/economy/2016/03/busted-brussels-bombing-media-photos-taken-by-eu-insider-2808775.html

  Een echte Wonderwoman!!!

  1. Loki, ik twijfel, ben nog niet volkomen overtuigt, uiteindelijk is niet alles maar wel veel mogelijk, groet

  2. Jenne
   Misschien heb je hier iets aan. Kijk dan vooral even naar punt 2 a.
   Let even op de datum.

 3. beeldmateriaal uit Moskou las ik ergens, in ieder geval NIET GELOOFWAARDIG als je er ( gelukkig!!) niet zelf bij “was ”
  en dan nog blijft de vraag : is het een oefening met actors compleet met wonden en allerlei ander niet fraais, of kijken we naar een virtual geheel welk geprojecteerd ( hologram) is ??

  Wie zal het zeggen, alles KAN en ALLES is mogelijk, maar de echte waarheid is een zwerende vinger voor de elite die steeds meer en meer etter zal doen uitstromen waar ze zich zelf aan zullen infecteren als nimmer hier voor

  1. Wie zal het zeggen Luna?

   Als je naar de foto kijkt van de 2 vrouwen valt mij op dat de rechtste vrouw met een bebloede hand, wat overigens nepbloed lijkt, zit te telefoneren. Wie neemt nou zo zijn telefoon ter hand. Ik heb best veel ervaring met bloed, bloed droogt vrij snel op en wordt donker, maar zo rood als de hand van deze vrouw blijft het absoluut niet.
   De linker vrouw met kind is ook hoogst opmerkelijk. De originele foto laat een vreemd beeld zien van verbouwereerd kijken de mensen. Let maar op de man boven het kind. Het vreemde is dat niemand haar en het kind helpt cq bij staat, ook op een latere foto niet. (want er is er nog een)

   Dan zijn er nog 2 merkwaardige foto’s van 2 op de grond liggende heren en ook daarin zijn opmerkelijke dingen te zien.

   Mijn gevoel zegt dat dit deels in elkaar is gezet.

 4. Het zijn niet alleen de beelden. Maar de oplossingsgraad is bijna 100%. Hetzelfde politie-apparaat heeft tijd en geluk nodig om bij het vinden van een lijk in een park de dader te achterhalen. Maar bij alle aanslagen zowel in de VS als Europa worden de daders in een mum van tijd bekend en huiszoekingen gedaan op de juiste adressen.En het frappante van dit alles is dat de media bijna dagelijks met informatie over de voortgang en succes ons hierover informeert. False flag?? Er zijn genoeg redenen om dit aan te nemen.

 5. ik heb het verhaal gelezen van 9/11 en dat er iets niet klopte kon je op de vingers na tellen ,daar zitten de alleen heersers achter, zoals de Farma industrie,maar dit is niet de wil v/d Schepper van de wereld

  gr Jacques

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.