Advertentie

Maleisië is het zat: ‘Waar is bewijs tegen Russen MH17’


Op 22 Juli 2014 komen de zwarte dozen van MH17 ONGESCHONDEN in handen van de autoriteiten. Ze werden overhandigd door de ‘rebellen’.. Tot op de dag van vandaag weet NIEMAND precies wat er op deze voicerecorder-gesprekken staat.. Het is symbool ‘DO NOT OPEN’ voor het hele onderzoek. Waarom mag Maleisië niet simpel horen wat er besproken is in de cockpit..???? Het is verdorie een vliegtuig van Malaysian Airways..!!

x

x

Maleisië is het eigenlijk zat:

‘Waar is bewijs tegen Russen inzake MH17’

2019 © WantToKnow.nl/be

x

De bom is in de kerk gegooid.. Het MH17-verhaal moet verdieping krijgen vindt de Maleisische regering. Het wil sterk bewijs dat aantoont dat Rusland verantwoordelijk is voor de Malaysia Airlines vlucht MH17 tragedie in 2014. Dat verklaarde premier Dr. Mahathir Mohamad van Maleisië gisteren. Hij zei dat Maleisië het Nederlandse onderzoeksrapport slechts tot het punt goedkeurde waar het vliegtuig door een raket neergehaald werd die door Rusland wordt gemaakt.

Mahathir zei dat zijn de regering meegaat in de conclusies van het JIT, het gezamelijk onderzoeksteam, dat het vliegtuig werd neergehaald door een Russische BUK-raket, maar dat het niet zeker is dat de raket door Rusland werd gelanceerd. Want, zo sprak premier Mohamad:

“Ze beschuldigen Rusland, maar waar is het bewijs? We weten dat de raket die het vliegtuig neerhaalde een raket van het Russische type is, maar deze zou ook in Oekraïne gemaakt kunnen zijn. Je hebt sterk bewijs nodig om aan te tonen dat het projectiel daadwerkelijk door de Russen is afgevuurd. Het zouden bijvoorbeeld ook de rebellen in Oekraïne kunnen zijn geweest; ja, zelfs de Oekraïense regering, omdat ook zij dezelfde raket hebben”. 

De Maleise premier deed zijn uitspraken in een dialoog en mediaconferentie met de Japanse Foreign Correspondents Club (FCCJ) in Tokio. Volgens Mahathir zijn de Russische militairen en mensen en ze zouden weten dat MH17 een passagiersvliegtuig is. In zijn woorden:

“Ik denk niet dat een zeer sterk gedisciplineerde partij verantwoordelijk is voor de lancering van de raket”

De eerste minister zei dat hij het normaal vindt, dat Maleisië ook betrokken dient te worden bij het onderzoek van de zwarte dozen van het vliegtuig, de Boeing 777, vlucht MH17. Om de simpele reden, dat het vliegtuig tot Maleisië behoort en er heel veel Maleisische passagiers waren.

“We hebben misschien niet de expertise, maar we kunnen deze expertise kopen. Om de een of andere reden mocht Maleisië de zwarte doos niet aanvinken om te zien wat er gebeurd is. We weten niet waarom we van het onderzoek zijn uitgesloten, maar vanaf het begin zien we er téveel politiek in. Het idee was niet om erachter te komen hoe dit gebeurd is, maar lijkt zich te concentreren op het proberen om het op de Russen af te schuiven. Dit is geen neutraal soort onderzoek.

Moeilijk ontkennen dat de Maleise premier ongelijk heeft toch? Het interne onderzoek moest op last van de rechter, na een WOB-procedure van NOS/RTL en Volkskrant worden vrijgegeven. En kijk eens hoe Rutte cs. hun best doen, de onderste steen begraven te laten..??

Feitelijk zijn dit diplomatiek keiharde woorden van premier Mahathir, die daar nog doodleuk aan toevoegde:

“Had een neutrale partij deze zaak onderzocht en deze conclusie getrokken, dan was Maleisië bereid de bevindingen te accepteren, maar hier hebben we partijen met politieke belangen in de kwestie..”

Zoals je weeet, is het Nederlandse Joint Investigation Team (JIT) ervan ‘overtuigd’, dat een BUK Telar-raket werd gebruikt om MH17 neer te halen. En dat deze afkomstig was van de 53e Luchtafweerbrigade (53e Brigade), een eenheid van het Russische leger in Koersk in de Russische Federatie. Premier Mahathir Mohammad zei tegen persbureau Bernama dat hij deze conclusies van het Joint Investigation Team (JIT) kan onderschrijven. Maar alleen tot het punt dat de raket waarmee MH17 werd neergehaald van Russische makelij was.

Ja zo val je wel op.. Midden op de dag in het plaatsje Torez in Oost-Oekraïne je BUK-installatie neerzetten.. Om een patatje te halen..??

Of Rusland het projectiel ook heeft afgevuurd betwijfelt hij. “Ik denk niet dat zo’n gedisciplineerde partij verantwoordelijk is voor de lancering van de raket”.. Het JIT concludeerde eerder dat de raket werd afgevuurd vanuit een gebied in handen van pro-Russische separatisten, met een BUK-raketinstallatie afkomstig uit Rusland, die vervolgens weer is teruggereden naar Rusland. “Ze blijven Rusland beschuldigen, maar waar is het bewijs?”, vraagt Mohammad over de conclusies van het JIT.  “Nogmaals, we weten dat de raket van een Russisch type is, maar hij kan ook in Oekraïne zijn gemaakt.”

BOER MET KIESPIJN-reactie Nederlandse regering
De Nederlandse regering heeft inmiddels de regering van Maleisië om opheldering gevraagd over het in twijfel trekken van de verantwoordelijkheid van Rusland voor de MH17-ramp. Volgens Buitenlandse Zaken heeft Nederland kennisgenomen van de uitspraken van de Maleisische minister-president, maar dat ‘Maleisië zich altijd, zowel bilateraal als in het kader van het JIT, volledig achter de bevindingen van het onderzoek heeft geschaard.’

18 gedachten over “Maleisië is het zat: ‘Waar is bewijs tegen Russen MH17’

 1. Ik verwijs in eerste instantie naar mijn reactie in het onderwerp : 15 vragen aan Max. Ik stelde daar dat de sleutel tot de oplossing van dit drama zich bevindt in Tel Aviv. Een bijkomend probleem is m.i. de Smolensk vliegtuigramp van 10.04.2010., waar zich de zelfde problemen stellen met het zoeken naar de ware toedracht, zoals bij de MH 17. Bij Smolensk was Rusland echter wel betrokken op één of andere manier. Dit gegeven wordt nu gebruikt als chantagemiddel tegen Rusland, waar men imo perfect weet wat er gebeurd is, maar men moet er zwijgen. In Kiev weet men dit nog beter, gezien daar door de USA en “Fuck the EU” Nuland een zionistische clan aan het bewind werd gebracht via een staatsgreep. Het is ook opvallend dat Rusland, telkenmale het geweer van schouder verandert, als Israël in het spel komt. Dit blijkt sinds jaren in Syrië, maar ook recent in Iran… en zijn zo gezegde partners dan laat vallen.
  Ik zie maar één verklaring : de Lubavitch sekte die zowel Putin, Bibi als Trump in zijn macht heeft.
  https://washingtonmonthly.com/2017/11/27/the-odd-chabad-connection-between-putin-and-trump/
  Over de relaties tussen al de betrokken partijen : Kiev – Moskou – Tel Aviv en Washington : een opsomming in de volgende link :
  https://www.henrymakow.com/2018/04/-jews-israel-andrussia–brendo.html
  Afgezien van het afleiden van de aandacht van de Israëlische aanval op Gaza, zullen er m.i. . nog andere motieven een rol gespeeld hebben bij het neerhalen van de MH 17, en dit zoals bij alle false flags, maar welke deze andere motieven zouden kunnen zijn is mij momenteel nog niet duidelijk. Nederland vervulde hier blijkbaar alleen maar de ondergeschikte rol van
  valiezendrager.. maar werd wel beloond met het terugsturen van een deel van het NL goud uit New York, een deel dat eerst beloofd werd aan IM Erika Merkel. In Den Haag moet men dan ook weten wat er werkelijk gebeurd is en vooral waarom ?? In de huidige stand van zaken zie ik dan ook dat Maleisië voor een onoverkomelijke hindernis staat voor het bekomen van de waarheid over MH17.

  1. Sub Rosa.
   https://nos.nl/artikel/2287245-israel-schiet op-militaire-doelen-in-syrie.html
   Citaat:Israël houdt het Syrische leger verantwoordelijk voor die beschietingen omdat ze kwamen vanaf Syrisch grondgebied.(einde citaat).
   Vreemd dat ze dat als excuus gebruiken,maar het geeft wel aan dat ze te pas en te onpas drogredenen gebruiken al naar gelang het ze uitkomt en in het straatje past.
   Ter vergelijking en om aan te tonen dat met meerdere maten gemeten wordt deze verwijzing.
   https://nos.nl/artikel/2287225-ook-nabestaanden-mh17-protesteren-tegen-uitspraken-premier-maleisie.html
   De vraag die bij mij boven komt is waarom Oekraine NIET verantwoordelijk wordt gehouden voor de aanslag op MH 17 omdat de beschieting toch ook vanaf het grondgebied van Oekraine kwam?
   Er wordt ook gesproken van onweerlegbaar bewijs maar is dat zo?
   Zolang er geen rechtszaak is geweest kan het goed mogelijk zijn dat de rechter niet met het bewijs materiaal akkoord gaat en daarom vind ik die brief wel erg voorbarig en mogelijk onterecht.Dat van verraad wordt gesproken is natuurlijk helemaal uit den boze omdat juist Maleisië het volste recht zou moeten hebben om de waarheid boven tafel te krijgen en dat zelfs te eisen.
   Zelfs nu bestaat de mogelijkheid dat bewijs geleverd wordt op vraag van Maleisië maar dat doen ze kennelijk niet maar ze gaan wel bakkeleien over een terecht verzoek waar je natuurlijk ook weer vraagtekens bij kunt zetten.

  2. Arnold : – 1- 1 :
   De reacties van de nabestaanden illustreren hoe ver de druk reikt van de “olifant in de kamer”. Ik verwijs naar mijn voormelde reactie 1.
   Over de speech van de Maleisische eerste minister nog een bron :
   https://www.zerohedge.com/news/2019-05-31/jaw-dropping-speech-malaysian-pm-says-no-evidence-russia-shot-down-mh17
   met citaat :
   “He ultimately questioned the objectivity of the investigators in what major regional media described as a “jaw dropping speech”.
   Australia’s prime state run news service ABC News noted the Malaysian PM’s speech has sent shock waves through the region as it questioned everything Australia’s own leaders have said. “From the very beginning we see too much politics in it,” Mahathir said in reference to the official Dutch-led investigation. ….”
   Op te merken valt dat de Mal. eerste minister in zijn speech twijfelt aan de officiële versie. Dit is blijkbaar al het drama van de eeuw. Hij heeft het dan nog niet gehad over de “olifant in de kamer”. Ik voeg nog een reactie toe :
   “55 minuten geleden
   MH17, not impossible for me indeed to believe that Rutte knew that the plane would be shot down. The day affter the disaster Dutch objections against sanctions to Russia were over, though at that moment knowledge of what had happened was nil.
   The possibility of an accident, caused by Ukraine, cannot be ruled out, however.Ukrainian bombers seem to have used overflying passenger planes as shield against SAM missiles.
   I suspect Israel of recently having used the same trick near Damascus, Israeli jets hiding behind commercial planes, possibly with the hope that Syria would shoot down one or two paassenger planes. *Nothing new. British admiralty signals to the Lusitania are still secret, as far as I know. From what is known I get the impression that the British wanted the Lusitania torpedoed. …. “(=einde citaat). Uit dit citaat kan ik nog een ander motief afleiden : het stoppen van het NL verzet tegen de sancties tegen Rusland. Uit dit citaat blijkt ook een mogelijke voorkennis van de NL regering. Ik verwijs naar de andere reacties in de link, die interessanter zijn dan de tekst zelf. Ik heb de indruk dat hoe dieper men graaft, hoe dieper de beerput wordt. Ik denk zelfs dat de waarheid zo gruwelijk is, dat niemand ze zal kunnen geloven… en /of aanvaarden. Vandaar de woedende reacties van de nabestaanden… die dan uiteindelijk niet geïnteresseerd zijn in de waarheid, maar enkel in de leugens die in hun kraam passen. In België doet zich iets gelijkaardigs voor met de zaak Dutroux – Bende van Nijvel e.a. beerput dossiers.

  3. Australië heb ik altijd gezien als een groot land waar ze vrij leefden en konden doen en laten wat ze wilden binnen de regels van de wet natuurlijk.Maar de laatste tijd krijg ik daar steeds meer twijfels bij vooral na de weigering om David Icke tot dat land toe te laten en de opvang van mensen in een soort gevangenis.
   https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/toppunt-censuur-david-icke-geweigerd-in-australie/
   Australië lijkt ook steeds meer in het moeras van corruptie en censuur weg te zakken wat natuurlijk ook de reden is om mensen te weigeren die de waarheid aan het licht kunnen brengen met verhalen die niet overeen stemmen met de officiële versie.
   Volgens de beruchte protocollen zullen regeringen zichzelf buitenspel zetten en ze lijken al aardig op weg te zijn.Wanneer inderdaad zou blijken dat Rutte voorkennis heeft gehad zou dat natuurlijk een schokgolf van jewelste wezen en de vraag is dan wat oa de Russen en/of Maleisië gaan doen,Poetin heeft al eerder gewaarschuwd dat hij niet zal twijfelen landen die nucleaire wapens op hun grondgebied hebben staan en tegen Rusland zijn dat hij die landen indien nodig zal aanvallen.Alleen al als zou blijken dat Rutte voorkennis had zal dat in Nederland (Europa) tot ellende leiden wat natuurlijk helemaal compleet zou zijn als de Russen zich ook nog op Nederland zouden richten met maatregelen.
   Volgens de protocollen zullen zij achter de schermen tevoorschijn komen als redders wanneer de ellende lang genoeg heeft geduurd,is dit het begin?
   Ook de Bilderbergers zitten weer om de tafel en daar hoeven we ook niet veel goeds van te verwachten.Mogelijk komt er nu een periode aan waarin men de ware aard van de “leiders” zullen kunnen zien. Ik vertrouw niemand van welk land dan ook omdat het heel goed mogelijk is dat het allemaal één pot nat is.

 2. De verontwaardiging onder de nabestaanden is een psychologische reactie die is ontstaan na veel gepiepel door met name de hoererende vernederlandse regering.
  Die mensen willen, terecht een duiding van de zaak nadat er alles aan gedaan is om de toedracht zoveel mogelijk te dramatiseren. Net als in de kwestie Marianne Vaatstra bestaat er mogelijk een zekere mate van rust nu ze mogen denken van de regering dat de ‘dader’ is gepakt. Een boertje uit de buurt. Iets om naar te wijzen. Dat deze man het absoluut niet was speelt geen rol. Hij is aan de paal genageld. Door te vertellen dat er een afgedwongen bekentenis heeft plaatsgevonden, zal de groep wrakende familieleden van Marianne niet in dank afnemen. Maleisië speelt in die zin een gelijkende rol en geeft daarmee aan dat de zaak nog lang niet beklonken is.

  1. Rob.
   Wat je schrijft over de zaak Vaatstra zou je dat aub willen onderbouwen met een verwijzing of iets van dien aard?
   Wat betreft psychologie dat staat ongeveer gelijk met brainwashing in mijn ogen.
   Zoals bekend is worden de Duitsers beschuldigd dat zij gehersenspoeld waren in het voordeel van Hitler voor en tijdens de oorlog.Nou zag ik op de Nederlandse publieke tv afgelopen week een reportage wat ging over D-Day en ook zag ik dat mensen die toen als vijanden tegenover elkaar stonden nu bevriend geraakt waren.
   Een Duitse militair zei dat van alle landen die toen gestreden hebben de leiders ze misleidt zouden hebben wat gelijk staat aan verraad door die leiders denk ik dan maar wel ten koste van veel levens.
   Wat ik me ook afvraag is of hersenspoeling nog steeds voorkomt in elk land?
   We hebben allemaal kunnen zien dat mensen in Groningen VOOR een bedrijf demonstreerden en ook dat zij de politie tegen zich kregen (later hebben zij excuses aangeboden) maar feit is dat deze demonstranten niets anders deden dan voor zichzelf opkomen omdat zij door de overheid aan hun lot overgelaten zijn in verband met schade veroorzaakt door dat bedrijf waar zij voor zaten.Nou is de reputatie van de Nederlandse politie toch al niet zo denderend omdat zij tijdens de oorlog ook niet correct gehandeld hebben.Wanneer beseffen mensen nu eens dat gehoorzamen zonder vragen te stellen niet meer van deze tijd is?Waarom denken mensen dat zij het vermogen hebben gekregen om zelf na te denken? Maak daar dan ook gebruik van om ellende te voorkomen.
   Wanneer ik de Duitser als voorbeeld neem dan geldt hetzelfde voor militairen zo lijkt het.
   Ik heb grote waardering voor alle slachtoffers en veteranen omdat zij dachten en mogelijk nog steeds denken dat zij voor de goede zaak vochten zonder te weten dat ze mogelijk besodemieterd werden.Daarom zet ik vraagtekens bij zogenaamde vredesmissies omdat voor veel landen geldt dat zij er alleen maar slechter vanaf kwamen en als puinhoop achterbleven.Vaak wordt de leus gebruikt dat het voor onze eigen veiligheid zou zijn,maar klopt dat? Wanneer iemand zijn vrouw/gezin wil beschermen kan dat alleen als hij of zij in de buurt van hen is want doe je dat vanuit het buitenland dan staat de vrouw of gezin er alleen voor waardoor ze vatbaar zijn voor gevaren die van elders komen (bv mensen met kwade bedoelingen die al in Europa zijn).Hetzelfde lijkt mij te moeten gelden voor het verdedigen van het vaderland en wanneer ieder land zo redeneert kan er nooit een inval komen want dan zijn ze simpelweg bezig hun eigen land tegen indringers te beschermen.
   Problemen in andere landen dienen door de “leiders” aldaar opgelost te worden en niet met militair geweld om regeringswisselingen te bewerkstelligen en rijkdommen te veroveren.Het probleem zit kennelijk dan bij verkeerd beleid van de “leiders” .
   Het zijn ook leiders die het onderling niet met elkaar eens zijn die de problemen veroorzaken en dus ook moeten oplossen.Helaas doen ze dat niet altijd en dan volgt er vaak militair geweld,maar hoe normaal is het dat mensen die de problemen niet hebben veroorzaakt elkaar wel gaan lopen afschieten terwijl de veroorzakers aan de champagne met kaviaar zitten? Dat is mijn mening en niet meer dan dat.

  2. De ware toedracht van de moord op M.Vaatstra is een van de best toegedekte zwarte vlekken. Ik wil je hierbij wijzen op het relaas van Wim Dankbaar welke in geuren en kleuren vertelt over wat er werkelijk is gebeurt. Tenzij je wil blijven geloven in wat de lakei p. er de viezerik namens het O.M. de wereld in moest slingeren.

 3. Ik vond dit artikel van Benjamin Fullford online over o.a. de MH17 ramp (zie de we transfer link). Waarschuwing: het is een gruwelijke video. Bij mij heeft dit filmpje nog meer vragen opgeroepen en is het verhaal wellicht nog veel ingewikkelder dan we tot nu toe dachten:

  https://benjaminfulford.net/

  1. Saskia, dit schiet niet zo op. Via de link komt je op de algemene site van BF. Heb je specifieke URL van exact dát artikel..?? Volgens mij heb je ook een login nodig om het te lezen. Wellicht wil iemand het kopïeren en hier in PDF plaatsen..? anders naar contact@wanttoknow.nl

 4. https://tpo.nl/2019/06/01/deel-mh17-nabestaanden-boos-omdat-maleisie-verantwoordelijkheid-rusland-in-twijfel-trekt/

  Citaat: De werkgroep,die naar eigen zeggen zo’n dertig families vertegenwoordigt,schrijft dat “bizar en contraproductief” te vinden in de zoektocht naar de waarheid achter “de moord op 298 mensen die zich niet kunnen verdedigen”. (einde citaat).

  Ik vind het erg jammer dat er nu weer onenigheid is ontstaan over een man uit Maleisië die niets misdoet maar gewoon niet alles geloofd wat uit het onderzoek onder leiding van Nederland naar voren zou komen.Bij onderzoeken naar waarheden is het nu eenmaal noodzaak alles te onderzoeken en moet het mogelijk zijn (hoe pijnlijk ook) alle vragen te stellen die nodig zijn.
  Naar mijn mening heeft de werkgroep en de Nederlandse regering geen enkele reden om boos te worden wanneer een betrokken partij nog met vragen zit en die vragen ook stelt.
  Waarom vertegenwoordigd die werkgroep maar ongeveer dertig families en niet alle families?
  Dit feit roept bij mij ook weer vragen op zoals: worden hier niet alleen families vertegenwoordigd die goedgelovig zijn en geloven wat officieel beweerd wordt?
  Dat niet alle families vertegenwoordigd worden betekend dat dan dat er ook families zijn die ook zo hun twijfels hebben?
  Daar komt dan ook nog de vraag bij of Oekraine het luchtruim niet had moeten sluiten.
  Nog een vraag is waarom gevraagd is de koers te verleggen.
  Rusland wordt telkens beschuldigd van het niet voldoende meewerken ,maar wordt er niet gewoon niet of nauwelijks naar hen geluisterd?
  Ze hebben gezegd dat de raket van Russische makelij is,maar dat betekend niet dat dan automatisch gezegd/beweerd mag worden dat Russen hem ook hebben afgeschoten.
  Waarom zit Oekraine in het onderzoeksteam terwijl de ramp boven hun grondgebied is gebeurd? Hadden zij juist geen verdachte moeten zijn en geweerd moeten worden bij elk onderzoek?
  Waarom nu boos als jezelf zegt bewijs te hebben?Overleg dat dan gewoon maar wordt niet boos wanneer iemand gewone vragen stelt.

  1. Arnold 2 :
   Met mijn kennis van gelijkaardige dossiers in België, acht ik het niet uitgesloten dat zwijggeld werd betaald aan bepaalde betrokkenen, in welke hoedanigheid ook. Dit kan dan een mogelijke verklaring geven voor de tweespalt binnen de kring van de nabestaanden. Zoals gezegd : dit is een loutere hypothese !!! Anderzijds kan er normaler wijze geen probleem zijn met de zoektocht naar de waarheid, want de waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is. Zolang dat m.i. deze waarheid niet als een paal boven water staat, is de zoektocht gerechtvaardigd. De vraag is imo dan ook : waarom verzet een gedeelte van de nabestaanden zich tegen deze zoektocht naar de waarheid ??
   De vragen die Hoeder 5 dan ook stelt, zijn dan meer dan pertinent.

 5. Het is op zijn zachts gezegd opmerkelijk dat Maleisië zich zo distantieert van het JIT. Op zich logisch, want dat deze affaire stinkt, is overduidelijk. Nabestaanden die nu boos zijn op Maleisië
  hebben zich in de luren laten leggen door leugenaar Rutte. Ik sta versteld dat er nog steeds zoveel mensen vertrouwen hebben in deze rat. Maleisië heeft heel veel recht van spreken, itt Oekraïne. Iedereen hoe corrupt dat land is met hun chicoprince. Maar ja ze zullen en moeten lid worden van de NAVO en de EU. Dat zulks ten koste gaat van onschuldige mensen, deert Rutte cs niet.
  Waarom heeft NL goud terggekregen na dit incident? Hoe kun je een verdacht land als Oekraïne, met vetorecht opnemen in het JIT. Waarom zijn er geen getuigen gehoord? Vragen genoeg, maar onze corrupte Rutte cs blijft doorgaan met zijn leugens. Maar de onderste steen zal inderdaad bovenkomen Mark.

  1. Er is nog veel meer wat niet geweten mag zijn natuurlijk en dat bereiken ze door verkeerde,informatie te geven via voornamelijk de MSM en andere handlangers.
   Nu met dat pensioenakkoord bv moet de MSM kennelijk promoten vooral toch akkoord te gaan terwijl het gewoon een sigaar uit eigen doos is of gewoon gebakken lucht zo u wilt.
   Multinationals zouden we nodig hebben,onzin want ze kosten meer dan ze opleveren vooral door geen winstbelasting te betalen wat neerkomt op het bestelen van het volk omdat die meer belastingen opgelegd krijgen juist omdat de kosten niet evenredig verdeeld worden.
   Moesten de Multinationals wel correct belasting betalen dan zou dat kunnen betekenen dat de belastingen voor het volk naar beneden bijgesteld kunnen worden.
   Mensen die ontslagen worden zodat zij meer overhouden komen voor kosten van eveneens die belastingbetaler.Zieken worden uitgebuit omdat het goedkope krachten zijn die met behoud van uitkering moeten werken tot ze er bij wijze van spreken bij neervallen.
   Vaak wordt gezegd dat de vergrijzing de oorzaak is dat pensioenen onbetaalbaar worden maar dan vraag ik me af wanneer ze nu goedkope krachten uit het buitenland halen die ook later grijs worden,hoe ze die dan pensioen gaan betalen want dan zit je niet alleen met Nederlandse grijze mensen maar ook nog met mensen van elders die ook recht op pensioen hebben.Of is het gewoon zo dat zakken vullen voorop staat wat mogelijk gemaakt wordt door de kosten op de belastingbetalers af te wimpelen?
   Dat zou neerkomen op wel de lusten hebben en de lasten voor rekening van anderen te presenteren wat neerkomt op parasiteren.Het is wel erg gemakkelijk om telkens voor alles de belastingbetaler te laten opdraaien zoals dat ook gebeurd is met banken die miljarden hebben gekost terwijl ze nog steeds bonussen blijven uitdelen en zelfs criminele activiteiten mogelijk maken of er aan mee werken.
   Stelt u zich dan eens Nederland voor zonder deze parasieten en vraag u dan af of we niet beter af zouden zijn zonder hen?En wanneer we dan toch bezig zijn stuur dan Rutte en maatjes ook gelijk weg want die wilde deze gasten toch ook belonen voor hun schandalige gedrag door de dividendbelasting af te schaffen wat ook miljarden voor de belastingbetaler zou hebben gekost.

  2. Het feit dat Prof. Van der Pijl het in de video heeft over een Lockerbie scenario met Lybië, toen als zondebok, in ruil voor het opheffen van de sancties is m.i. veelzeggend. Lybië dat geen betrokken partij was, maar wel werd afgeperst en op de koop toe schadevergoedingen diende te betalen. Rusland maakt nu ook het voorwerp uit van sancties… !!! Het feit dat Pompeo hoopvol is doet denken :
   https://www.youtube.com/watch?v=HHTR7ant4AU
   met titel :
   “RTL Nieuws Gepubliceerd op 3 jun. 2019
   De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo vindt dat Rusland verantwoording moet afleggen voor wat er is gebeurd met vlucht MH17. Dat zegt hij in gesprek met RTL Nieuws-verslaggever Fons Lambie. “Ik ben hoopvol dat Rusland zal zien dat het ook in hun belang is om verantwoording af te leggen. Ik hoop dat ze het zullen doen en de VS zal Nederland daarin blijven steunen.” (=einde citaat).
   MH 17 had zoals reeds gezegd verschillende doelen.. Is het uiteindelijk doel Rusland afpersen voor geld ??? Dit in ruil voor de opheffing van de sancties. Ik denk hier aan het Fukushima scenario waarover recent een artikel verscheen bij Jim Stone. Willen de banksters van Wallstreet en The City hun geld terug van Rusland dat ze er al die tijd hebben ingestoken, ik denk aan de USA burgeroorlog waar de betaling voor de Russische steun werd verdoken via de aankoop van Alaska , de financiering van Lenin en nadien de steun aan USSR tijdens WO II… Bedragen weliswaar aangepast aan de inflatie en met rente ?? Ik durf dan ook niets meer uitsluiten. Ik zie het dan ook als een conflict tussen verschillende clans binnen de NWO structuur… waarbij het dan gaat om geld.. en de ramp met de MH 17 een middel was om het financiëel geschil te regelen. IK denk dan ook dat Prof. Van der Pijl hier de steen in de kikkerpoel heeft gegooid met het Lockerbie scenario.

  3. https://www.volkskrant.nl/economie/shell-wil-fundamenten-olieplatforms-in-noordzee-na-gebruik-laten-staan~b6a12b89/
   Logisch wanneer je alleen de lusten in eigen zak steekt en de kosten telkens op anderen kan verhalen (zelfs eventuele latere generaties) waarom zou je dan kosten maken om JOUW TROEP waar aan verdient is op ruimen? (Schamen de aandeelhouders zich ook niet?).

   Wat waren Hamer (SER) Koolmees en onder andere H.de boer trots op hun bereikte pensioen akkoord zeg.Nou Nou.
   https://nos.nl/artikel/2287821-pensioenen-van-metaalmedewerkers-mogelijk-toch-omlaag-ook-met-akkoord.html
   NEGEN JAAR hebben ze daar over gedaan.Knap hoor.

   https://nos.nl/artikel/2287789-rutte-noemt-kritiek-uitstel-klimaatcijfers-onterecht-zou-het-weer-zo-doen.html
   Steeds meer vraag ik me af of de Nederlandse regering nog wel iets te vertellen heeft.
   Telkens blaast de “oppositie” hoog en vaak met veel bombarie van de toren,maar wanneer puntje bij paaltje komt en ze de kans hebben om Rutte weg te sturen doen ze het niet.
   Dit is niet eenmaal het geval maar meer routine,zo lijkt het waardoor het ook te voorspellen is.
   Wordt onze regering in gijzeling gehouden en zo ja door wie dan?
   Dat is wat ik me steeds vaker ga afvragen.

 6. Het feit dat het Rutte regime een werktuig is van grote corporaties laat zich wel zien door de tomeloze collaboratie met de oorlog-met-Rusland lobby, de VS dus.
  De schaamteloze medewerking aan het EU-construct een ander feit.
  En de uitbuiting van de staatskas ten behoeve van de grotere bedrijven ligt ook in het feit dat ontslagvereenvoudiging gedekt wordt door de staatskas in de vorm van een uitkering. Kijk hoeveel winkels er leeg staan. M.i. een duidelijk bewijs dat het MKB géén enkel zuchtje wind in de zeilen krijgt en de kleine ondernemer dient te verdwijnen. Dat zal dan weer ten goede komen voor de grote bedrijven want een klein ijzerhandeltje of verfwinkeltje weg dirigeert de klanten naar een Praxis of Gamma. Trouwens wie zijn dan die nabestaanden die bij monde van het Rutte-regime zo kwaad zijn? Hadden deze dan wél het idee dat de ‘onderste steen boven’ was?? Voor zover ik weet zijn de radarbeelden van de Russische autoriteiten nooit geraadpleegd. Hoe kan dan z’n oetlullig land als vernederland meedoen aan het eenzijdig schuldig verklaren van Rusland?

  1. Robvdz-7.
   Het gaat natuurlijk nog veel verder want veel ellende zou voorkomen kunnen worden wanneer overheid en hun instellingen hun werk naar behoren zouden doen,helaas lijkt het erop dat juist zij (de instanties die blind te vertrouwen zouden moeten zijn) niet te vertrouwen zijn.
   Voorbeelden geen probleem.
   TBS ers die een gevaar voor de maatschappij kunnen zijn worden gewoon met verlof gestuurd met goedkeuring van vaak psychiaters en/of anderen waarvan we zouden moeten kunnen uitgaan dat zij weten wat ze doen,helaas blijkt het tegendeel waar te zijn.
   Het OM
   Het lijkt erop dat vriendjespolitiek schrikbarende gevolgen aannemen zo blijft het OM lage straffen uitdelen aan oa banken zoals de ING ivm het mogelijk maken van witwaspraktijken boete € 750 miljoen wat ze voor een groot deel op de klanten kunnen terugvorderen.Waarom niet gewoon sluiten?
   Dit was niet de enige miskleun want dan hadden we nog de zaak die te maken had met de aanschaf van duizenden politieauto,s waar de hoge heren gewoon hun zakken konden vullen terwijl alleen de lagere rangen wel bestraft werden.
   https://zembla.bnnvara.nl/nieuws/waarom-de-overheid-gewoon-zaken-blijft-doen-met-frauderende-omkopende-bedrijven
   Bonnetjes affaire enz.
   UWV
   Polen krijgen onterecht 3 maanden gratis geld,gevangenen krijgen uitkering doorbetaald,ik meen dat laatst bekend werd dat maar een deel van de UWV artsen hun werk naar behoren goed deed maar ook dat ze artsen in opleiding zouden inzetten bij de keuringsprocedure wegens gebrek aan volleerde artsen,en dat is niet zo fraai wanneer de toekomst van mensen afhankelijk wordt van mensen met onvoldoende kennis omdat ze nog in opleiding zijn.
   IND
   https://www.nrc.nl/nieuws/2019/06/05/ind-stuurde-criminelen-niet-weg-a3962818
   Eerder werd verzwegen dat er misstanden in de opvangcentra plaats vonden.
   Politie
   Ook de politie werd verzocht dat ze geen mededelingen mochten doen over misstanden met vluchtelingen (dit was ook het geval in oa Duitsland).
   De top vierde feest in hotels met champagneontbijten terwijl de organisatie (politie) ondertussen naar de vaantjes geholpen werd.Verder werden ze ingezet tegen demonstranten waarvoor ze later excuses hebben aangeboden.
   Dan hebben we nog de privatisering van veel dingen waar alleen maar ellende van komt terwijl anderen ongegeneerd hun zakken kunnen vullen en de dienst gaan uitmaken zoals zorgverzekeraars die gewoon uit winstbejag ziekenhuizen kunnen sluiten.
   De staat geeft goedkeuring om goedkope krachten uit het buitenland te halen ter vervanging voor Nederlandse mensen.
   Dat een paar jaar eerder duizenden mensen bij bosjes ontslagen zijn telt niet mee en dan gaan ze roepen dat Nederlanders het werk niet willen doen en dat vaccatures niet opgevuld kunnen worden door Nederlanders.
   Maar het goede nieuws is HET GAAT GOED MET DE ECONOMIE tch meneer Rutte?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.