Advertentie

Anti-bacteriële zeep bereikt het tegendeel..!


Of het nou om bacteriële zeep, anti-biotica of vaccinaties gaat, het resultaat is hetzelfde: We bereiken precies het omgekeerde dan dat we denken te bereiken..!!

Onze angst om ‘alles-wat-eng-is’ te vermijden, is niet de meest gezonde instelling. Kleine kinderen lekker in aanraking laten komen met bacterieën, om weerstand op te bouwen, werd ‘vroeger’ als een heel normaal proces gezien, om het immuunsysteem te activeren en sterk te maken.  Maar sinds de ‘briljante’ gedachte van o.a. Big Pharma, om geen zieke mensen beter te maken, maar om ‘gezonde mensen gezond te houden’, is het hek van de dam. Voor de gezondheidsindustrie is het duidelijk: hun doelgroep van zieke mensen, laten we zeggen 2 to 5% van de bevolking, wordt ineens vergroot naar gezonde mensen, de rest dus, 95 – 98%..!

Een koortsig kind, een zegen in vermomming..! Het lichaam groeit in weerstand!

Nou, vanaf die tijd was het dweilen met de kraan open. Vaccinaties, om iedereen ‘maar niet ziek te laten worden’, werden bij dozijnen ‘bedacht’. Want is het niet heerlijk, dat we in staat zijn onze waardevolle dierbaren te beschermen? Maar natuurlijk zit er een andere kant aan de medaille.. We plaatsten hier al eerder het artikel van ing. Harry Zandvliet, die alle aanwijzingen heeft dat we met het vaccineren van kinderen, de oude ‘weerstandopbouwende’ kracht uit baby’s weghalen. Hen dus KWETSBAARDER maken dan vóór de vaccinatie..!

En wat dacht je van de waanzinnige gekte om elke, mogelijk schadelijke bacterie uit te bannen.. En dat dan niet met natuurlijke middelen, maar met synthetisch-chemische stoffen in vooral schoonmaakmiddelen.. Het resultaat..? Resistentie van de bacterie, omdat die zich wapent tegen de oppervlakkigheid van de bestrijder..  
De opkomst van de superbacterie in ziekenhuizen verscheen, omdat er zo nodig met deze chemische middelen gewerkt moest worden. Natuurlijke schoonmaakmiddelen waren uit den boze.. In dit artikel meer over deze superbugs en de manier waarop we ze zelf hebben gecreëerd..

x
* * *

Antibacteriële handzeep en – schoonmaakmiddelen stimuleren resistente superbacterie!

2012 © vertaling WantToKnow.nl/.be – Guido Jonkers

x

Medicijn-resistente bacterieën, zoals de uiterst sterke string van tuberculosis, duikt wereldwijd nu overal op, en stuurt schokgolven door de medische wereld.. De basisgrondslagen voor de medische wetenschap lijkt te falen. En vergis je niet, dit is geen natuurlijke ‘evolutie’ van deze ziekte, maar het resultaat van het excessieve gebruik van TBC-medicijnen, aangezwengeld door onze ‘vrienden’ van Big Pharma en hun knechten, gezondheids’topfunctionarissen’ wereldwijd. Zelfs medewerkers van de afdeling ‘Stop TB-partnership’ binnen de WHO, de wereldgzezondheidsraad, zijn woest over de voortschrijding van deze ziekte. 

De gewone, ouderwetse handzeep, ook te gebruiken voor schoonmaak en was, bleek en blijk de goedkoopste en meest duurzame zeep. Terug naar af dus, en weg met die superzeep die je 'onoverwinnelijk' zou maken.. Het tegendeel blijkt weer een waar.

Lucica Ditiu is lid van deze raad en doet een duidelijke uitspraak dat deze medicijn-resistente TBC-variant ‘volledig door mensen gecreëerd is’ En Dr. Zarir Udwadia, ook een TBC-specialist uit India, heeft  zich ook al in soortgelijke verklaringen uitgelaten. Vooral zijn uitspraak dat dit ongeluk er vroeger of later aan zat te komen, tonen aan dat het Big Pharma alleen te doen is om korte-termijnwinsten..!

Dr. Udwadia heeft vorig jaar een rapport gepubliceerd in het tijdschrift ‘Clinical Infectious Diseases’ waarin hij uitgebreid 4 gevallen van een totaal medicijn-resistente variant van Tuberculose documenteert. En op dit moment zijn hem zelfs 12 gevallen bekend van deze uiterst besmettelijke ziekte, waartegen dus geen enkele behandeling mogelijk is. Het blijkt dat de TBC-bacterie volledig resistent is tegen 12 TB-medicaties. Dr. Udwadia legt duidelijk uit dat, om een dergelijke resistentie op te wekken bij een bepaalde bacterie, in dit geval dus de TBC-bacterie, het volledig en ernstig misbruik van anti-biotica hieraan ten grondslag MOET liggen.

“Om tot dit stadium te geraken, is het nodig dat je jarenlang de weerstand van de TB-bacterie dient te hebben gestimuleerd, met een heleboel misbruik van antibiotica. En geen enkel ander land ter wereld smijt zo met tweede-lijn medicijnen (patentvrije medicijnen) als India dat doet.”

De bacteriedodende zepen en schoonmaakmiddelen
Het krankzinnige gesmijt met anti-biotica in situaties waarin dat onnodig is, bijvoorbeeld door het volpompen van de veestapel met anti-biotica als ‘voorzorgsmaatregel’, is één van de belangrijkste oorzaken van de multi-resistentie. Wist je dat maar liefst zo’n 80% van alle anti-biotica in de VS naar dit soort gebruik gaat…?? Anti-bacteriële producten zijn de gewoonste zaak geworden vandaag de dag. Overal vind je deze wonderzeep, in huishoudens, op scholen en in ziekenhuizen en gezondheidsinstellingen natuurlijk. Maar vooral in India waar wetenschappers al jaren waarschuwen voor het krankzinnige gebruik van anti-biotica in schoonmaakmiddelen en medicijnen.

Vroeger een uitzondering, tegenwoordig steeds meer als gemeengoed: de superzeepjes, waarmee je ook je angst schijnt kunnen wegwassen..

In handzeep en schoonmaakmiddelen wordt gebruik gemaakt van het ingrediënt ‘Triclosan’, waarmee de anti-bacteriële handzeepjes en ‘ontsmetters’ mede verantwoordelijk zijn voor de onstuimige groei van de superbacterie, die een werkelijk bedreiging vormt voor de volksgezondheid. In ieder geval als je ze tracht te bestrijden met dezelfde farmaceutisch ‘oplossingen’ die ervoor gezorgd hebben dat ze überhaupt zo agressief aanwezig zijn! Feitelijk komt het er op neer dat deze anti-biotische zeep en schoonmaakmiddelen, niet alleen de slechte, maar ook de goede bacteriën de nek omdraaien..! Deze pro-biotica zijn absoluut noodzakelijk voor een integraal en gezond functioneren van het menselijk immuunsysteem en het algehele welbevinden, wat wij ‘natuurlijke gezondheid’ noemen.

Zonder het floreren van deze ‘goede’ bacterieën, wordt je vermogen om ongeachte welke infectie te bestrijden, laat staan deze superbacterieën, uitermate beperkt. In een studie die werd uitgevoerd door het ‘CERS’ (Consumer Education & Research Society), en die werd gepubliceerd in het consumententijdschrift ‘Insight’, dat NORMALE ZEEP EN WATER evengoed, zo niet beter werken om de onwenselijke bacterieën en ziektekiemen van je af te wassen, zonder dat je de superbacterie stimuleert. En dat het goedkoper is dan de producten van onze Big Pharma-vrienden en de schoonmaakmiddelen van onze multi-nationale conglomeraten, zoals Proctor & Gamble, is alleen maar een extra voordeeltje.. Voor normale zeep betaal je ook niet de reclamecampagnes die nodig zijn om de anti-bacteriële supermiddelen in onze hoofden te stampen.

En of het allemaal nog niet genoeg is, blijkt dat het allom in dit soort middelen aanwezige wondermiddel ‘Triclosan’ ook nog eens in staat is om het menselijke hormoonsysteem ernstig te beïnvloeden! Triclosan blijkt invloed te hebben op de uitscheiding van de schildklierhormonen en sexhormonen.

Triclosan is een gemeen spulletje; klik op de illustratie voor een lead naar meer info over Triclosan.

19 gedachten over “Anti-bacteriële zeep bereikt het tegendeel..!

 1. Sunlight zeep kost per duo verpakking bij de Plus maar 1,25….. en bij DA iets van 2,50. Sunlight ligt bij de schoonmaakmiddelen.

  I.v.m. alle parabenen etc. ben ik al mijn douchespullen ook aan het vervangen voor ouderwetse zeepblokjes. Heb het idee dat je er nog schoner van wordt ook!

  1. Het is ook van deze tijd om ‘geurloos’ en ‘bacterieloos’ door het leven te gaan. Het hoort mij ons ‘maakbare’ leven. En daar voor moet je dokken. 3x maal. Eenmaal voor het product, dan voor dat het je ziek maakt en als laatste om weer beter te worden. Want al het ‘goede’ komt toch altijd in drieën is mij ooit verteld?

 2. Tja, ik kan als mens mij zelf het wel helemaal moeilijk maken. Ik loop de ‘voedselfabrikant’ als een schaap achteraan. Echt voedsel komt toch niet uit een fabriek. Alle mooie praatjes ten spijt die op de verpakking staan zoals gezond, uitgebalanceerd, natuurlijk, voedzaam, vitaminen toegevoegd, vetarm, suikervrij, cholesterolarm, caloriearm, ga zo door is maar ‘afleiding’ en ‘volksverlakkerij’. Natuur komt toch helemaal niet uit fabriek en is noch gepatenteerd of heeft al die etiketten helemaal niet nodig. En niet te spreken over die ’toegevoegde’ E nummers ‘kunstmatige voedingstoffen’ ook niet patentloos en gmo’s maken het product geheel af. En dat ze mij ‘afmaken’ zo voel ik mij ook.
  Ik zeg niet dat je ‘niets’ mag eten uit fabriek maar wees wel ‘bewust’ wat je eet. En waarom alleen eten ik besta toch meer dan 70% uit water? En let wel als iedereen het eet, hoef het toch niet voor mij ‘goed’ te zijn? Geniet van eten en drinken. Maar doe het met (je) mate(n)!

 3. 20 jaar geleden vertelde onze toenmalige huisarts (ondertussen al meer dan 10 jaar met pensioen) dat de hedendaagse mens veel te veel stond te soppen onder de douche. Hij raadde bacteriën dodende zeep ten stelligste af en adviseerde de zeep wat vaker links te laten liggen en gewoon met water alleen te douchen. En stinken doe je meestal als je veel afvalstoffen hebt te verwerken. Let op wat je eet en drinkt.
  Ik mis die dokter nog steeds. Wees zuinig op je huid. Ik weet zeker dat hij het helemaal eens zal zijn met de stelling; smeer op je vel wat je kunt eten en anders niks.

  1. @Selene: zachte groene zeep (bij de zuiderburen gouden of bruine zeep), Aleppo pure olijfzeep voor huid en haar, Sunlight zeep, helaas niet meer de ruwere tabletten te verkrijgen, soda, azijn en afwasmiddel uit het reformhuis, helaas is FROGGY, natuurzuiver, die in diverse supermarkten te koop was, niet meer gezien, was ook goedkoop en heel goed.
   Wat mijn favoriet is is UNIVERSEEL-STEEN. Dit is een echt te gek product. Daar kun je praktisch alles mee schoonmaken en je doet heel erg lang met een pot. Het ruikt heerlijk natuurlijk fris ook. “Samenstelling: De Universeel Steen bestaat uit vuiloplossende bestanddelen van natuurlijke grondstoffen: groene zeep, plantaardige vetten, glyzerine, pijpaarde, reukolie. De Steen is gif- en zuurvrij, verder biologisch volledig afbreekbaar, millieuaanvaardbaar, fosfaatvrij en huidvriendelijk. Al mijn vrienden heb ik ook enthousiast gemaakt. Verder was ik in de wasmachine met wasmagneten (dus geen zeep nodig) (heb ook wasbollen, maar die hebben een beperkte levensduur, en soms een heel klein beetje parfumvrije millieuvriendelijke waspoeder erbij, ook doe ik soda en/of een kloddertje groene zeep in de wasmachine als het wasgoed echt heel erg vuil is en met vlekken enzo. Gaat fantastisch.
   Ga maar googlen.
   http://www.universalstein.de/
   http://www.universalstein.com/nederlands/page15.html
   http://www.universalstein.com/onlineorder/nl-best.html

  2. Oh ja, nog even dit: Univeerseel-Steen is op het eerste gezich wel prijzig maar je doet er echt heel erg lang mee, is heel zuinig!

  3. Dankjewel Willie. Weer wat wijzer. 🙂 Alle beetjes helpen. Ik ben al heel lan voorzichtig met schoonmaakmiddelen en gebruik vaak soda en schoonmaakazijn. Zo min mogelijk gif in huis. Mijn huid reageert acuut als ik rotzooi gebruik.

 4. Vraag eens aan een kind uit de stad waar de melk vandaan komt? Wedden dat hij zegt: “Uit de fabriek…”?

  Echte melk komt van koeien, en is een lekker en voedzaam product (ten minste, als de koeien gezond zijn en niet zijn behandeld met allerlei chemische troep!).

  Sojamelk en andere kunstmatige voedingsmiddelen zijn vaak verkregen uit GMO’s en daardoor dus ongezond. Doordat we tegenwoordig steeds vaker alle bacteriën dood wil hebben raakt ons immuunsysteem van slag en worden we ziek. Vaak met heel ernstige gevolgen!

  Puur natuur is het beste, al is dat helaas niet altijd mogelijk.

  1. Hoho mijn kinderen komen uit de stad en die weten echt wel van 9 van de 10 dingen waar die vandaan komen. Generaliseren is ook een vak.

 5. Hehe, ik ben niet voor niets begonnen met het maken (en verkopen) van ambachtelijke zeep! 🙂

  En alle soorten melk zijn natuurlijk voor de bijbehorende kalfjes. Maar wil je toch iets goeds, probeer dan kamelenmelk. Helpt zelfs tegen de hinderende symptomen van autisme: http://www.naturalnews.com/035354_autism_camel_milk_symptoms.html
  En het is lekker! Gewoon in Brabant verkrijgbaar: http://www.kamelenmelk.nl
  In de VS mag het niet verkocht worden (!!) vanwege de paranoia rond rauwe melk…

  1. Eye , misschien een idee om één van je zeepjes ‘Onschuld’ te noemen ? Zal goed verkopen in Den Haag 🙂

  2. Oh, je bedoelt de kameelkalfjes? Juist wel! Kamelen kunnen alleen worden gemolken als het kalf erbij is. Het kalf drinkt eerst, dan wordt de moeder gemolken. Moeder gaat meer melk aanmaken dan 1 kalf op kan. Verhoudingsgewijs (of misschien ook wel netto) krijgt men uit 1 melkbeurt bij een kameel minder melk dan van een koe.

   “De handen in onschuld wassen” he? Krijg ik toch de neiging om een zwarte zeep te maken voor dat doel, hihi!

 6. Micro-organismen (bacteriën, schimmels, gisten, actinomyceten, …) zijn de meest succesvolle levensvormen aller tijden. Op een koffielepeltje kan je er meer dan een miljard vinden, dus we kunnen ze beter tot vriend houden!
  En dit gebeurt ook met het natuurlijk fermentatiedrankje EM (Effectieve Micro-organismen) die al 30 jaar (!) bestaat en op een zachte manier de wereld verovert.

  In de natuur bestaan twee dynamische, tegengestelde krachten: opbouwende en afbrekende. De opbouwende kracht stimuleert productiviteit en vitaliteit. De afbrekende kracht leidt tot afbraak en ontbinding.
  Beide worden aangedreven door de kleinste levensvormen, de micro-organismen. Beide soorten hebben een samenwerkende rol, de ene soort zorgt voor de instandhouding van het leven, de andere breekt alles af wat giftig is, niet deugt of uitgediend is.

  EM staat voor Effectieve Micro-organismen en is het levenswerk van de Japanse hoogleraar tuinbouwkunde Teruo Higa. Zijn jarenlange zoektocht bracht hem tot het inzicht van de werking van beide dynamische, tegengestelde maar complementaire krachten.
  Hij stelde vast dat slechts enkele stammen van micro-organismen zo dominant zijn dat zij de richting kunnen bepalen. De grote massa is neutraal, het zijn als het ware meelopers die de richting volgen van hetzij de dominante opbouwende, hetzij de dominante afbrekende organismen.
  Het is dus belangrijk dat de opbouwende micro-organismen de overhand krijgen.

  Op zoek naar vervangende stoffen voor kunstmest en pesticiden in de landbouw onderzocht hij ongeveerd tweeduizend soorten goede micro-organismen en hield er uiteindelijk tachtig goede soorten over. Deze mix noemde hij EM [Effectieve Micro-organismen].
  De belangrijkste groepen van de mix zijn fotosynthetiserende bacteriën, melkzuurbacteriën, schimmels en gisten. Deze mix leeft in symbiose. De afvalstoffen van de ene soort zijn weer voeding voor de andere soort. Het resultaat is een afscheiding van grote hoeveelheden voedingsstoffen, waaronder vitaminen, aminozuren, organische zuren en antioxidanten.
  Belangrijk hierbij is dat de hierin voorkomende anaërobe soorten de eigenschap hebben om zware gifstoffen te verteren. EM heeft bovendien een sterke anti-oxidatieve werking en zorgt voor verspreiding van positief werkende resonantiegolven.
  Hoe werkt EM?
  NIET: ongezonde bacteriën verdelgen.
  WEL: zoveel mogelijk regeneratieve micro-organismen verspreiden die de omgeving zo veranderen dat de ongewenste soorten zich niet verder kunnen voortplanten en zo verminderen en verdwijnen.

  EM is een levende stof en werkt niet op dezelfde manier als een antibioticum of een chemisch middel. EM vergroot de populatie van gunstige micro-organismen
  EM doodt niet. Het is geen antibioticum, maar juist een mengsel van levenstimulerende micro-organismen, bekend bij verschillende voedselbereidingen zoals: bier, wijn, zuurkool, miso, yoghurt, enz. Het voordeel daarvan is dat er zich geen nieuwe afwijkende stammen ontwikkelen met een nog grotere resistentie.

  EM werkt geleidelijk. Afhankelijk van de toepassing, mag je een effect verwachten na enkele minuten (bv. geurhinder) tot soms enkele jaren (bv. bodemvruchtbaarheid).
  De werking van EM is deels gebaseerd op een combinatie van fermentatieve micro-organismen. De stofwisselingsproducten, die bij een fermentatie ontstaan, zijn alom bekend als antioxidanten, vitaminen en enzymen.

  Het komt erop neer dat we de Effectieve Micro-orga­nismen net zo veelvuldig gebruiken als lucht en water.
  EM is toepasbaar:
  • Tegen geurhinder.
  • In het huishouden en het dagelijkse leven.
  • Bij het omzetten van gft (groente-, fruit- en tuinafval) in waardevol organisch materiaal.
  • Om de natuurlijke immuniteit van planten, dieren, bodem, mens en water te verhogen.
  • Voor allerlei huisdieren.
  • In aquaria, zwembaden en viskwekerijen.
  • In fruit- en bloementeelt.
  • In land- en tuinbouw en in de veeteelt.
  • In bedrijven voor het oplossen van allerlei milieuproblemen, zoals water-, lucht- en bodemverontreiniging.
  • In siertuinen en bij het groen- en bosbeheer van steden en gemeenten.
  • In verbrandingsmotoren, verbrandingsoven (micro-organsimen zijn zelf in staat om met ons huidig bestaand wagenpark milieuvriendelijke te gaan rijden… met brandstofbesparing !
  • enz…

  De ontdekker Teruo Higa heeft hier een boek over geschreven die onomwonden de titel heeft: An earth saving revolution.

  Dus met andere woorden: problemen zijn er om ons bewust van te maken en er zijn ook oplossingen ervoor. Meer zelfs, de snelheid dat het milieu door ‘anti’ nu berfafwaarts is kan zelfs sneller terug hersteld worden. Kwestie van het niet alleen in theorie maar vooral in de praktijk toe te passen.
  Nog veel plezier !

 7. mijn vrouw vraagt me telkens ik van de yuin kom (hobby) of ik mijn handen gewassen heb .ik zeg stevast ja hoor in die emeer met slootwater dij bij mijn huisje staat dat water haal ik uit de sloot/vijver achter mijn tuin .ik wort telkens zieker van die rotsooi die ik van mijn huisarts krijg dan van dat sloot/vijver water aan mijn handen .en dan zegt ze stevast gatverdamme ga je handen toch wassen hier bij de kraan dan zeg haar dat is niet nodig hoor ze zijn schoon .

 8. Bacterien helpen ons…

  Maar op de een of andere manier zijn we zo ver van onszelf vandaan en geloven we het systeem waar we in beland zijn…

  We hebben niks nodig, alleen ons vertrouwen in onszelf en de natuur…

  De natuur is perfect.. En zoekt naar de beste op lossing….

 9. Goed artikel. Ik heb dit allemaal met verbazing steeds bekeken, zeker de Amerikanen lopen voorop met deze gekte, die zien overal bacteriën.

  Ik denk dat dit overmatige gepoets juist veel allergie bij kinderen oproept. Enja zeker, ze kunnen geen weerstand opbouwen.
  Geven we ze eerst supergezonde borstvoeding en daarna doen we dit alles weer teniet.

  Terug naar de Sunlightzeep, al vind ik die bepaald vies ruiken, maar ja, je moet er wat voor over hebben.
  Ik gebruik zo min mogelijk schoonmaakmiddel, dit ook ivm het milieu. Wat een extra vrije tijd krijgt iedereen er zo bij met minder poetsen, geniet ervan, zou ik zeggen !

 10. Ik heb me er nog nooit druk om gemaakt. Ok, ik leef misschien niet gezond volgens anderen. Maar ik leef WEL.
  Ja, ‘K’ heb ik overwonnen, dus… wat zou het.
  Brood op de tegelvloer gevallen.. Gewoon opeten.
  Vreselijk gedoe.. Hijg hienaas

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.