Advertentie

‘Het mysterie van ISRAEL’… Opgelost..??!


Natuurlijk, mensen met gezond verstand willen geen oorlog, niet in Rusland, niet in Engeland,
niet in Amerika, om wat dan ook, niet in Duitsland.
Dat is begrijpelijk.

Maar het volk kan altijd worden gebruikt om de leiders te volgen. Dat is gemakkelijk.
Alles wat je moet doen, is hen vertellen dat ze worden aangevallen,
met het aanklagen van de pacifisten
voor hun gebrek aan patriotisme en als zijnde een gevaar voor het land.
Het werkt op deze manier, en in elk land.

Herman Göring
(nazi-voorman)

Een false flag/valse-vlag operatie is een gruwelijke -vooropgezette- gebeurtenis, vaak in gewelddadige vorm, die wordt toegeschreven aan een (politieke) vijand, en vaak wordt gebruikt om een oorlog te starten. Of die gebruikt wordt om draconische maatregelen af te kondigen over burgers/instanties, onder het motto van ‘nationale veiligheid’…

Dus een overheid, inlichtingendienst of organisatie pleegt een geweldsdaad en schuift de schuld vervolgens in de schoenen van een andere partij. Vandaag de dag zijn dat vaak de vooraf al gebrandmerkte ‘terroristen’, zodat de ‘ziejewel’-factor ondersteunend is. Het hele complot vaart bij het hoog houden van het officiële versie van de gebeurtenissen, zodat een zo groot mogelijk deel van de bevolking zich ‘gerust’ achter deze versie kan verschuilen.. Onder het motto:

‘ZOIETS ZOUDEN ZE TOCH NOOIT DOEN; HUN EIGEN VOLK VERMOORDEN?’

Het probleem bij dit alles, is dat het volk/burgers té goed van vertrouwen is/zijn. Mensen kunnen zich niet voorstellen dat hun overheid tot zoiets in staat is. De wereld valt op deze wijze, langzaam maar zeker, in handen van een klein clubje, de elite, dat volledig vertrouwt op de naïviteit en de goede wil van de mensen. Bovendien bestaat het psychologische fenomeen ‘cognitieve dissonantie’, dat ervoor zorgt, dat dezelfde burgers het gewoon NIET KUNNEN GELOVEN en allerlei motieven zoeken en opperen, die hun waarheid (de leugen!) tot ‘waarheid’ blijft houden.

De onderstaande film/video is gebaseerd op de Bijbelse teksten, wijsheden en vermeende duidingen. Vaak zijn die duidingen gemaakt, op basis van ‘eigen voordeel’, m.a.w. de interpretatie van de woorden, is voor meerdere uitleg vatbaar. En juist die andere uitleg, die alternatieven, zijn ESSENTIEEL. Want de belangrijkste basis van het Midden Oosten-conflict, ligt in de GEZAMENLIJKE BASIS, in de stam van Juda. Kijk rustig en oordeel vooral voor jezelf.

*

‘Het mysterie van ISRAEL’… Opgelost..??!

2023 © StopWorldControl | deze versie WantToKnow.nl/be

Een introductie van David Sorensen


Deze film ‘Het Mysterie van Israel – Opgelost!’ explodeert wereldwijd. Vele van de grootste kanalen voor recht, waarheid en vrijheid in Amerika delen de film. Maria Zee, And We Know, We The People, en vele anderen roepen hun honderdduizenden volgers op de film te bekijken. Anderen, zoals The Peoples Voice, verwerken informatie van de film in hun eigen producties. In enkele dagen tijd werd hij reeds een half miljoen maal bekeken, terwijl het snel richting een miljoen views gaat. Hier zijn enkele reacties die de makers kregen:

“Het is ongelooflijk krachtig en belangrijk! De wereld moet deze film zien.” Elisabeth

“Een van de meest briljante verklaringen van wat er echt aan de hand is, die ik heb gezien.” – Flow

“Dit werk is ongetwijfeld het meest goddelijke en vitale werk dat gedaan moet worden in deze wereld.” – Hatley

“Briljant werk. De wereld moet dit zien”. – Reinhardt

In Nederland en België is de film al door zo’n 300.000 mensen gezien, met duizenden nieuwe kijkers per dag. Het zet echt een beweging in gang van waarheid en ontmaskering. Als je de film nog niet gezien hebt, bekijk hem dan. Je zult versteld staan van de waarheid die je onder ogen krijgt. Alles feitelijk onderbouwd met solide bewijzen en officiële documenten.

De makers kregen al diverse doodsbedreigingen, naar aanleiding van deze film. Deze doodsbedreigingen laten zien welke machten erachter zitten. Intense haat
en geweld. Blijf deze zeer cruciale film bekendmaken aub. Israel is opgericht door de wereldtop van het satanisme, de Rothschilds, met als doel om Jeruzalem tot
hoofdstad te maken van hun wereldregering.

Alles wat we gezien hebben afgelopen jaren, op gebied van het kwaad in de wereld, vind zijn ultieme verwezenlijking in dit plan, om een satanische wereldregering te vestigen vanuit Jeruzalem. Dat is waar het uiteindelijk allemaal om te doen is. Daarom verlenen zoveel landen wereldwijd (die allemaal gecontroleerd worden door de Cabal) hun onvoorwaardelijke steun aan Israël.

Denk daar eens even over na: waarom zouden de grootste machten op aarde zich bemoeien met het kleinste landje ter wereld, wat slechts een strookje woestijn is? Dat slaat nergens op…. behalve als je weet dat de agenda is om daar het wereldcentrum voor tirannie en werelddominantie te vestigen. De Verenigde Naties en de Lucis Trust verklaren openlijk dat er een Wereldleraar aankomt, die vanuit Jeruzalem de wereld zal regeren.  Deze zal zetelen in een nieuwe tempel van Salomo, die opgericht moet worden in Jeruzalem.

Dat is het einddoel van alles wat we de laatste jaren gezien hebben: de hele wereld domineren vanuit Jeruzalem, via een ‘Wereldleraar’ die alle religies zal verenigen en de mensheid naar ‘vrede’ zal leiden. Daarom was Israël het eerste land om vaccins te verplichten, en iedereen buiten de samenleving te sluiten die zich niet voortdurend opnieuw laat injecteren.

Digitale ID’s, digitale munt, vaccin paspoorten, sociale controlesystemen, extreme buitensluiting als je er niet aan mee doet, normaliseren van pedofilie, promoten van LGBTQA+ en de transgender waanzin, Smart Cities, het is allemaal in volle gang in Israël. Dit land is in haar korte bestaan een van de belangrijkste wereldcentra geworden voor de meest extreme seksuele perversie, die maar denkbaar is.

Israël heeft ook het meest uitgebreide netwerk voor surveillance, spionage en manipulatie van de mensheid in de vorm van de Mossad, de misdadige geheime dienst die dag en nacht iedereen op internet bespioneert, en belangrijke tegenstanders van Israel vermoordt.

Yuval Noah Harari, de beruchte adviseur van het WEF, WHO en VN, die openlijk verklaart dat de mensheid vervangen zal worden door robots, komt ook uit Israël. Deze man verkondigt openlijk dat de elites als goden zullen worden, in de vorm van onsterfelijke cyborgs, die over de rest van de mensheid zullen
heersen. Hoeveel duidelijker kunnen ze het nog zeggen, voor we allemaal wakker worden?

Het ontmaskeren van de ware identiteit van Israel en de agenda om er het centrum van een satanische wereldregering van te maken is cruciaal. Daarom
bedreigen ze me met de dood. Blijf deze film bekendmaken aub! Samen voor een betere wereld, in vrijheid, waarheid, liefde en recht,

David Sorensen
StopWorldControl.com

* * *

 

‘Het mysterie van ISRAEL’… Opgelost..??!

We plaatsten hier al 3 artikelen over de mogelijkheid dat de onmenselijke, gruwelijke aanval van Hamas op de zuidelijke gebieden in Israël op 7 oktober jl. een regelrechte ‘valse-vlag-operatie’ kan zijn geweest. Een valse vlag operatie is een gecamoufleerde aanval op eigen mensen. Een aanval die vooropgezet is, en die de wereld de indruk geeft, in alle facetten (incl. mediakanalen), dat een derde partij,

Efrat Fenigson

Een voorbeeld uit de film…
Journalist Efrat Fenigson diende zelf in het Israëlische leger en stelt uiterst ongemakkelijke vragen. Hoe kon Hamas zo gemakkelijk Israël binnendringen? En waarom werden zij urenlang (zo’n 6 uur!!) ongemoeid gelaten? ‘Een kat die langs het grenshek loopt, activeert alle troepen. Dus hoe kan dit?’

Hoewel Fenigson geen veiligheidsexpert is, heeft zij wel gezond verstand én de nodige praktijkervaring. In het Israëlische leger werkte ze bij de inlichtingendiensten en was gestationeerd op een grensovergang met de Gazastrook. Net als de rest van wereld was ze geschokt door de wreedheden die Hamas beging op 7 oktober jongstleden, maar ook was en blijft ze kritisch.

Het zijn gewaagde vragen bij dit uiterst gevoelige onderwerp.
Want hoe kon het dat één van de meest geavanceerde legers ter wereld deze grootschalige aanval niet zag aankomen? Haar woorden laten niet veel aan verbeelding over:

“Het is vreemd en het stinkt, ik heb geen antwoorden, maar ik kan wel alle aandacht op de evidente vragen vestigen, op alle vragen die er zijn.  Maar er zijn mensen nodig die zich uitspreken, en deze vragen stellen namens degenen die nu lijden onder het verlies van dierbaren.”

The Mystery of Israël, deze film dien je te zien!!
Deze film onthult iets zo snode, zo kwaadaardig, zo verbijsterend dat velen het moeilijk kunnen geloven. Toch is het waar. De schokkende geheimen die deze ongelooflijke documentaire onthult, zullen een fel licht schijnen op degenen die zich altijd achter zowel de staat Israël als Hamas hebben verscholen. Deze film kan een fatale klap toebrengen aan de satanische elites, die een wereldregering willen vestigen vanuit Jeruzalem, om de hele mensheid tot slaaf te maken.

1 gedachte over “‘Het mysterie van ISRAEL’… Opgelost..??!

 1. Tijdens een debat in de tweede kamer op 25-10-2023 om ca 13.50 uur sprak Piri over de bewapening van 700.000 kolonisten door een Israëlische minister die Palestijns grondgebied betraden.Dat vind ikzelf een onderbelicht gebeuren en sterker nog onbegrijpelijk aangezien veel joodse mensen door soortgelijke groepen in de tweede wereldoorlog zijn vermoord zoals de einzatsgruppen die onder leiding stonden van hoogopgeleiden.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Einsatzgruppen
  Doen deze kolonisten nu hetzelfde met Palestijnse kinderen,vrouwen,opa,s en oma,s?
  Waren het geen kolonisten die vanuit stoeltjes op een berg toekeken hoe Palestijnse mensen werden afgeslacht?
  Zouden holocaust overlevenden en nazaten nu dezelfde middelen inzetten als toendertijd de nazi,s deden? Wat nu gebeurd is massamoord gepleegd door naar mijn mening zionisten en dat zijn echt geen holocaust overlevenden maar aanhangers van het kwaad onder leiding van de Israëlische regering.Ook las ik dat het WEF zich ermee gaat bemoeien en met de Israëlische regering wil praten en dat is vreemd omdat het een “private club is” die nooit gekozen zijn en zelfs niet in regeringen zitten tenminste voor velen niet zichtbaar.Ook de EU is nooit gekozen en ook daar zie ik veel wat te vergelijken is met “nazi”
  invloeden waar ik al veel over geschreven heb.De WHO staat dan weer onder leiding van een man die van wandaden verdacht zou worden. Dépopulatie gebeurd op verschillende manieren zoals nu in Palestina en hier door mogelijk vaccinaties en dat gaat erger worden want is Bill Gates niet 7 farmaceutische fabrieken aan het bouwen zodat er snel veel vaccines gemaakt kunnen gaan worden? Dergelijke zaken worden door de corrupte MSM zoveel mogelijk verzwegen en liever zien ze niet dat voor dergelijke zaken aandacht is en proberen ze dat te verzwijgen.Rutte,Kaag en Ollongren hebben toch ook het WEF bezocht of ben ik nu mis? Het kwaad rukt steeds verder op dat is mijn mening weer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.