Advertentie

Een kroon met doornen..


Wat als de remedie tegelijk ook de kwaal is..!

Een kroon met doornen..

Uit recent wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit van California San Diego in samenwerking met het Amerikaanse Salk instituut (dat de slogan ‘Where cures begin’ hoog in het vaandel heeft), blijkt, dat het in vele gevallen niet het coronavirus zélf is dat verantwoordelijk is voor de beschadiging van cellen, maar wel het spike proteïne (de ‘stekels’ op de kroon rond het virus).  Deze constatering werd al ruime tijd als juist bestempeld, maar deze is nu bevestigd in een paper die gepubliceerd werd in het tijdschrift Circulation Research door het team rond professor Uri Manor.

Een pseudovirus..!
Dit onderzoek geeft voor het eerst een gedetailleerde verklaring van het mechanisme waarmee het spike proteïne de bloedvaten beschadigt. In België was het dokter Jeroen Van der Hilst van het Jessa ziekenhuis in Hasselt die al vroeg in de pandemie doorhad dat Covid19 geen ademhalingsziekte was, maar eerder een aandoening van het vasculair systeem.  Dat vergt uiteraard een andere aanpak in de behandeling van de ziekte.

De onderzoekers creëerden voor dit onderzoek een ‘pseudovirus’ waarin de virale lading  onschadelijk was gemaakt, maar dat wel de klassieke SARS-CoV2 kroon met de stekels had.  Dierenproeven wezen uit dat blootstelling aan dit onschuldige pseudovirus toch nog voor schade aan de longen en aders zorgde, wat er op wees dat het alleen het spike proteïne was dat voor de ziekte zorgde.

mRNA -vaccins en spike proteïnes
‘Als je de replicatie-mogelijkheden van het virus verwijdert, beschadigt het virus dus nog altijd ernstig de vasculaire cellen’,
besluiten de onderzoekers. Kortom: of er nu een virus in de verpakking van de kroon zit of niet, door de spikes op het proteïne worden de cellen op de aderwanden toch nog beschadigd.

Dat is vervelend, vooral omdat de mRNA-vaccins een code inspuiten die je lichaam de opdracht geeft om – daar komt ie – spike proteïnes aan te maken.  Het systeem is dat je lichaam dan dit spike proteïne herkent en antistoffen aanmaakt, zodat je antistoffen meteen een echte besmetting met SARS-CoV2 ontdekken en onschadelijk maken nog voor je de ziekte kan ontwikkelen.

Spike proteïne doorheen het hele lichaam
Vermits je lichaam na het krijgen van een mRNA vaccin zelf spike eiwitten aanmaakt die je cellen mogelijk kunnen beschadigen is dat wellicht een verklaring voor de bijwerkingen van de mRNA vaccins: bloedklonters die een trombose kunnen veroorzaken en ontstekingen van de hartzakjes (pericarditis) of een ontsteking van de hartspier (myocarditis).

Bij het ontwikkelen van de vaccins werd oorspronkelijk gezegd dat het vaccin op de plaats van inenting (in de arm) zou blijven.  Het spike proteïne zou daar de antistoffen oproepen en vervolgens weer verdwijnen. Al snel werd het spike-proteïne echter ook aangetroffen in de lever, de milt, de eierstokken en de teelballen. En al snel werd het spike -roteïne echter ook aangetroffen in de lever, de milt, de eierstokken en de teelballen.

Bij een klein percentage werd het ook in de hersenen teruggevonden..  Dat was een grote ‘oeps, foutje’, want op die manier kan de door vaccinatie aangemaakte spike-proteïne door het lichaam heen schade aanrichten, ook als het niet ‘geladen’ is met het virus.

Of een persoon overleden was aan het virus dan wel aan de gevolgen van de vaccinatie is dus niet altijd duidelijk. Alleen autopsies kunnen dat uitwijzen en die worden niet standaard bij elk overlijden uitgevoerd.  Het zou interessant zijn om dat nu wel te doen, vooral bij plotse overlijdens van jongen mensen om uit te maken wat hier precies aan de hand was.

Kijk naar deze video en trek je eigen conclusies.. Sterftecijfers uit vele landen in de wereld, na de start van de vaccinaties..!!

 

Terughoudendheid graag
Overigens zijn die ontstekingsreacties na het toedienen van mRNA- vaccins niet nieuw.  Toen ik de Amerikaanse Dr. Robert Malone interviewde voor de Tegenwind documentaire – hij is de man die aan de wieg stond van de techniek om het mRNA te gebruiken als ‘vervoermiddel’ voor vaccins – vroeg ik waarom hij eigenlijk lang geleden al gestopt was met zijn onderzoek naar mRNA vaccins.  Zijn antwoord: ‘Omdat ik de ontstekingsreacties op geen enkele manier weg kreeg.’

Waarom hij zich dan toch liet vaccineren bij het begin van de uitrol van de vaccins als hij wist dat er ontstekingsreacties konden optreden? Malone kreeg een aanval van morbide hypertensie na het vaccin? Malone’s antwoord: Omdat ik dacht dat daarvoor wel een oplossing hadden gevonden, meer dan twintig jaar later en ik dacht ook dat de FDA haar huiswerk goed had gemaakt.’ Nou niet dus..!

In België en Nederland, staan de ministers van Volksgezondheid, Frank Vandenbroucke en ambtsgenoot Ernst Kuipers, alweer in de startblokken, om in het najaar aan het massale boostercampagne te beginnen. Let wel: met oude vaccins tegen een nieuwe variant. Nu we weten dat -net als bij de griep het geval is- een oud vaccin nog nauwelijks werkt tegen een nieuwe variant, maar dat het wel deze spike proteïnefabriek in je lichaam in gang wordt gezet, zou het van voorzichtigheid getuigen als de ministers zich wat terughoudend zouden gaan opstellen.

 

 

1 gedachte over “Een kroon met doornen..

  1. ‘T ziet eruit als een drol, het ruikt naar stront, ’t heeft de kneedbaarheid van stront, ’t smaakt naar stront…dus zal ’t wel stront zijn!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.