Advertentie

Obama: “Rusland bestrijdt ook CIA-terroristen”..!


Het is volledig begrijpelijk dat de VS, als hoofdsponsor van IS, niet zo in haar sas is met de komst van Rusland naar Syrië..! Hoe ver zijn we van de publiekelijke ontmaskering van IS als Zionistische camouflage..??
Het is volledig begrijpelijk dat de VS, als hoofdsponsor van IS, niet zo in haar sas is met de komst van Rusland naar Syrië..! Hoe ver zijn we van de publiekelijke ontmaskering van IS als Zionistische camouflage..??

Eigenlijk is het té idioot om er niet om te hoeven glimlachen..! Het is nauwelijks te beschrijven wat een paniek de deelname van Rusland in het Syrische conflict tot gevolg heeft bij de Westerse landen, onder aanvoering van de VS. Het blijkt een meesterzet te zijn van de Russische president Vladimir Poetin, om het dubbelspel van de Amerikanen aan te pakken.

Het dubbelspel om tegelijk ISIS te ZIJN en ISIS aan te pakken. En dan is dat laatste dus propaganda en je reinste fake, want je gaat niet je eigen mensen ombrengen.. Maar je geeft de wereld wel de indruk dat je ‘goed bezig bent met het bestrijden van de Warrrrr on Terrroooorrrrrr’..! Ben je al weer bang..? Mijn hemel, wat een poppenkast is dat hele verhaal van ISIS..

Want zo langzamerhand is ieder weldenkend mens toch wel op de hoogte van de ‘geheime deelname’ van Amerikanen in het ISIS/IS-complot, geleid door het Amerikaans-Zionistische bestuur vanuit de VS en krachten vanuit Israël..? Niet alleen in de vorm van het leveren van bewapening en andere strategische hulpmiddelen, maar vooral dat het leveren van het complete idee en draaiboek van IS-ISIS..!

En met zijn deelname aan de bestrijding van IS/ISIS, heeft Vladimir Poetin natuurlijk een meester-schaakzet gepleegd, want op deze wijze worden de Amerikanen in hun dubbelspel ontmaskerd. Dat gebeurt niet alleen in de vorm van ernstig schade die wordt toegebracht aan de infrastructuur van hun zelf-bedachte IS-boze wolf. Maar het is vooral de wijze waarop de Westerse imperialistische machten monddood worden gemaakt door de handelwijze van Poetin.

Isis fighters, pictured on a militant website verified by AP.
Wie het ook naar buiten brengt, het wordt doodgezwegen door de MSM.. Waar is het NOS-journaal, waar is Arnold Karskens bijvoorbeeld, met zijn waarheidsvinding omtrent deze ISIS-fakery.. Luister anders ook naar een klokkenluider in de persoon van Steven Kelly, ex-CIA-huurling. (klik voor artikel)

Neem daarnaast de -bijna letterlijk- aan de horizon opdoemende, maar hoogst ongebruikelijke, hulp van de Chinezen, die toch wel heel opmerkelijk genoemd mag worden, en het diep-vernederende plaatje is compleet voor Barack Obama. Wat valt er méér dan propaganda uit te brengen door hem dan Oblabla..

En precies daarover gaat dit artikel.. Het besluit lijkt te zijn gevallen om een deel van de ISIS-camouflage op te lichten, zodat de wereld kan worden verteld dat natuurlijk de CIA al in Syrië aanwezig was en dat Poetin zelfs deze geheime dienst aan het bestoken is..! Een ragfijn draadje rest nog, voordat het hele kunstmatige ISIS-IS-bouwwerk in elkaar dondert en de VS en haar ‘partners’, waaronder Nederland, in hun hemd staan.

Zelf de feitelijke daders zijn van de gepleegde massamoorden en valse-vlag-operaties die al bijna twee jaar plaatsvinden..

x

x

Robin Cook Al Qaeda

x

x

x

Obama: “Rusland bestrijdt ook CIA-terroristen”..!

2015 © Professor Michel Chossudovsky

2015 © vertaling WantToKnow.nl/.be

http://www.veteransnewsnow.com/2015/10/04/522003-obama-accuses-russia-of-going-after-americas-good-guy-terrorists/x

al-ciaedaCIA al qaeda left rightHet blijft maar uit het mainstream nieuws.. ISIS is een creatie van de inlichtingendiensten van de VS, zoals ook Al Qaida dat was. (zie de uitspraak van oud-UK-minister Robin Cook) Waarom verschijnt het niet in het nieuws, want er zijn bewijzen te over, dat ISIS wordt bewapend én bemand door Amerikaanse lieden van de inlichtingendiensten. Er zijn genoeg berichten over het recruteren, trainen en financieren van IS-ISIS door de Amerikanen en hun ‘bondgenoten’, zoals Engeland, Frankrijk, Saudi Arabië, Qatar, Turkeije, Jordanië en natuurlijk.. Israël (HIER).

Tot voor kort was ISIS bekend onder de naam Al Qaeda in Irak (AQI), totdat het in 2014 werd omgedoopt tot Islamitische Staat (Islamic State of Iraq and Syria, Islamic State of Iraq and the Levant). En plotseling is Rusland nu betrokken bij de oorlog tegen het terrorisme.. Je kunt wel zeggen een historisch keerpunt in de dynamiek rondom de Syrië-Irak-oorlog is zich aan het ontvouwen. Samen met Syrië, maar ook samen met de Irakese overheid (!) is Rusland bezig met een contra-terrorisme-campagne.

En daar waar Washington eerst de betrokkenheid schoorvoetend verwelkomde, loopt Obama nu te klagen over een bijzonder fenomeen.. De Russen blijken, aldus Obama, ook de ‘goede terroristen’ te bestrijden. En onder goede terroristen verstaan we dan natuurlijk die jongens die door Washington worden gesteund en werden uitgezonden om IS/ISIS te ondersteuen..

Wie had gedacht dat Washington zó met de billen bloot zou gaan..?? Hoe desperaat zijn ze daar, door steun te vragen voor smerige CIA-operaties.
Wie had gedacht dat Washington zó met de billen bloot zou gaan..?? Hoe desperaat zijn ze daar, door steun te vragen voor smerige CIA-operaties.

rusland china syrieZoals je ziet wordt de WallStreet Journal gebruikt om het verhaal van de regering Obama te vertellen: ‘Russian Airstrike in Syria Targeted CIA-Backed Rebels, U.S. Officials Say’ Met andere woorden, de Russen hebben ook de goede terroristen aangepakt. En mocht je twijfelen, dan hebben we het dus over het CIA-gespuis dat er rond loopt. Het blijkt dat in het bijzonder één gebied was getroffen door de Russische luchtaanvallen, waar rebellen’  aanwezig waren, die fondsen ontvangen, wapens en training van de CIA en ‘haar bondgenoten’..!

Het blijkt dus keihard uit dit artikel uit de ‘WallStreet Journal’, dat de CIA betrokken is bij het ondersteunen van terroristen, met het doel om een ‘regime-verandering’ tot stand te brengen in Syrië. En dat de CIA dus op Syrisch grondgebied bezig is met deze invloed uit te oefenen. En ja, dan is het maar een klein stapje naar wie of wat ISIS/IS precies is, hoe het ondersteunt wordt en vooral wie erachter zitten..!

‘Deze Amerikaanse spionagedienst is al sinds 2013 bezig om rebellen in Syrië te bewapenen en trainen teneinde het Assad-regime te bestrijden. (WSJ, op 30 september jl.) Deze Amerikaanse aanwezigheid is het gevolg van de strijd die plaats vond tijdens de oorlog van maart 2011) Deze statements zijn op weinig andere manier uit te leggen en worden nu (met name door de Russische bombardementen) naar buiten gebracht om de ‘onder vuur liggende geheime diensten te steunen’.. Maar waarom, nogmaals, haalt deze informatie niet gewoon keihard het grote wereldnieuws..?

Al Nusra: ‘Good Guy Terrorists’; er zijn dus ook goede terroristen..!
Terwijl het Pentagon schoorvoetend moét toegeven dat de CIA keihard bezig is om Al Qaeda-gelieerde groepen, zoals Al Nusra, te ondersteunen, op het grondgebied van Syrië, blijkt het precies omgekeerd te reageren.. Want ze zouden ze niet blij moeten zijn, met deze Russische steun om deze terrrrrorrrristen te bestrijden..? Een woordvoerder van de Al Nusra-terroristenclub liet weten, dat Rusland nu ook de ‘Goede terroristen’ aanpakt, de jongens die gesteund worden door Washington:

‘Een van de Russische luchtaanvallen werd uitgevoerd in een gebied dat voornamelijk in handen is van rebellen die gesteund worden door de CIA (Central Intelligence Agency) en aan hen gelieerde spionagediensten’, aldus US-overheidsfunctionarissen.. ‘Onder de 7 gebieden die door de Syrische staatsmedia zijn aangewezen als doelen voor Russische luchtaanvallen, blijkt maar één gebied -in het oosten van de stad Salamiyah in de provincie Hama— de aanwezigheid van IS-strijders te hebben. De andere gebieden worden vooral door gematigde rebellengroepen bezet, zoals Ahrar al-Sham en het aan Al Qaeda-gelieerde Nusra Front.’  (WSJ, 30 september jl.)

obama isis weaponsAl Nusra is een, door de VS gefinancierde ‘jihadistische’ terreurorganisatie, die verantwoordelijk wordt gehouden voor talloze oorlogsmisdaden. Sinds 2012, hebben Al Qaeda en Al Nusra, bieden dus gefinancierd door Amerikaanse spionagediensten als CIA, hand in hand samengewerkt bij verschillende terroristische activiteiten in Syrië. En nu de Syrische overheid haar prioriteitsgebieden heeft gedeeld met de Russische contra-terrorisme-luchtdoel-activiteiten, bestaat deze aanpak vooral in het aanvallen van Al Nusra.

De dubbele moraal van Oblabla en consorten..!!
En terwijl het nog maar 3 jaar geleden is dat de Amerikaanse regering in Washington Al Nusra bestempeld als ’terroristische organisatie (begin 2012), blijkt de regering Obama, deze smerige terroristenclubje te ondersteunen, met geld, adviezen en trainingen. Want volgens Washington zijn het ook ‘gematigde terroristen’. De Amerikaanse steun komt indirect tot stand via de bondgenoten in de Arabische golfstaten, waaronder Qatar en Saudi Arabië, maar ook via Turkije en.. Israël!

En de dubbele moraal ging zelfs zóver, dat ook de VN moest meedoen met de VS, via een in stemming gebrachte motie, waarin ‘de Syrische afdeling van Al Nusra, als een alias van Al Qaeda in Irak’ werd bestempeld, namelijk als ISIS..! Door deze stemming zou het mogelijk zijn om sancties uit te voeren tegen Syrië, waaronder een wapenembargo, reisverboden, het bevriezen van tegoeden, aldus diplomaten. Volgens de US-afvaardiging in de VN, was NIEMAND van de 15 leden van de permanente veiligheidsraad, tégen de kwalificatie van Al Nusra, als alias voor Al-Qaeda in Iraq.

‘Al-Nusra, dat een van de meest agressieve groepen is, die de Syrische president Bashar al-Assad bestrijdt, heeft vorige maand een samenwerkingsverbond gesloten met Ayman al-Zawahri, de leider van Al-Qaeda.’ (Al Jazeera, May 2012)

En nu wordt RUSLAND voor de voeten gegooid, dat het terroristen onder vuur neemt..???
Terroristen die niet alleen op de VN-zwarte-lijst voorkomen,

maar die ook banden hebben met ISIS/IS-ISLAMIC STATE..!


WAT IS HET BELANG VAN DEZE BESCHULDIGINGEN…?

ISIS terrorisme

Terwijl het grootste deel van de westerse media wel bevestigen dat de Russen hun contra-terrorismecampagne zijn gestart in Syrië, betekent het feitelijk dat de Russen, praktisch direct, maar diplomatiek en theoretisch indirect in gevecht zijn gekomen met de coalitite van VS-NATO-coalitie.  coalition  by supporting the Syrian government against the terrorists, who happen to be the foot soldiers of the Western military alliance, with Western mercenaries and military advisers within their ranks. In practice, what Russia is doing is fighting terrorists who are supported by the US.

Conclusie. last but nog least..
Natuurlijk is het allemaal niet zo heel moeilijk om deze poppenkast te ontmaskeren.. De verboden waarheid mag weer eens niet aan het licht komen..!  Door Syrië te hulp te schieten, staat de VS feitelijk volledig in zijn hemd en kán niet anders dan steeds meer van de (verborgen) waarheid onthullen. en die is keihard.. DE VS IS DE GROTE MOTOR ACHTER DE TERREUBEWEGINGEN AL QAEDA EN AL NUSRA. Maar dus OOK ACHTER ISIS/IS..! Rusland is indirect de confrontatie met de VS aangegaan met een meesterzet. Het helpt nu de VS en haar bondgenoten om ISIS te bestrijden..!!

Latuff_on_Russia_in_Syria

Over de auteur van dit artikel:

Michel-ChossudovskyEmeritus professor Michel Chossudovsky is een gelouterde econoom van de ‘University of Ottawa’ in Canada. Hijis ook oprichtere van het ‘Centre for Research on Globalization’ (CRG) en redactielid van de website ‘Global Research’.  Als gastdocent gaf hij colleges in West Europa, Zuid-Oost Azia en Latijns Amerika. Hij is redacteur bij de prestigieuze ‘Encyclopaedia Britannica’. Zijn artikelen wordne in meer dan 20 talen vertaald. En in 2014 ontving hij de ‘Gouden medaille voor het belang van Servië’. Specifiek werd hij beloond om zijn artikelen rondom de agressieve oorlog die NATO voerde tegen het oude Joegoslavië. Daarnaast was hij economisch adviseur van verschillende overheden van ontwikkelingslanden en consultant voor diverse internationale organisaties. Hij schreef 11 boeken, waaronder:

 • ‘The Globalization of Poverty and The New World Order’ (2003),
 • ‘America’s “War on Terrorism’ (2005),
 • ‘The Global Economic Crisis, The Great Depression of the Twenty-first Century’ (2009) (Editor),
 • ‘Towards a World War III Scenario: The Dangers of Nuclear War’ (2011),
 • ‘The Globalization of War, America’s Long War against Humanity’ (2015).
Het was John McCain die als postillion d'amour het pad baande voor de bekrachtiging van ISIS in Syrië. Financiële middelen zouden er komen, na zijn gesprekken met.. ISIS-leider Al Baghdadi.
Het was John McCain die als postillion d’amour het pad baande voor de bekrachtiging van ISIS in Syrië. Financiële middelen zouden er komen, vanuit het Amerikaanse congres ter beschikking gesteld. Ná zijn gesprekken met.. ISIS-leider Al Baghdadi.

 

42 gedachten over “Obama: “Rusland bestrijdt ook CIA-terroristen”..!

 1. Wie nu nog kan blijven slapen,wil het gewoon niet zien en is derhalve mede schuldig!De tijden van ignorence is bliss zijn voorbij we kwamen er allemaal achter dat ignorence komt van to ignore , en dat is een actieve daad.Wie herinnert zich niet “das haben wir nicht gewusst

 2. Al is de leugen nog zo snellllllllllll………………….
  Er is ook op een filmpje van Poetin waar hij rustig zijn verhaal doet te vinden in de lijst van Hoezithetnuecht.nl
  Nederland wordt wakker!!

 3. Logisch dat de gewone media dit nieuws niet naar buiten brengt want dan zou blijken dat ze journalisten in dienst hebben die de naam journalist onwaardig zijn en dat zij gewoon in dienst zijn van de VS en hun maatjes en alleen uitgebracht hebben wat goed gekeurd is/wordt door hun media tycoon die Pro Amerikaans is.
  Constant is in hun berichtgeving de VS de goede en iedereen en dan met name Poetin de slechte.
  Nu Obama het steeds moeilijker heeft om de daden van zijn beleid in opdracht van de rijksten der aarde te verdedigen zou het mooi zijn als ook eens de rol van oorlogsmisdadigers in de NAVO/NATO wordt uitgezocht(vooral als men ziet hoeveel ex Nazi,s daar hun oorlogje verder hebben mogen spelen maar dan op economisch gebied).
  Wat betreft Joegoslavie Amerika erkende het Joegoslavie tribinaal in Den Haag niet maar zij waren wel hoofdaanklager(Carla Del Ponte)en tevens waren zij ook betrokken bij de financiering van dit tribunaal.
  Ook hier zou een grondig onderzoek op zijn plaats zijn omdat Milosovits alle aanklachten tegen hem had weerlegt en op het punt stond om de handel en wandel van de Navo/Nato uit de doeken te doen toen hij ineens overleed.(en was het niet Karremans die gezegd heeft dat hij misschien liever een andere uitslag van zijn rechtszaak had gezien zodat de echte verantwoordelijken naar voren konden worden gebracht)?

 4. ik ben die verrekte Amerikanen zo zat met hun propaganda tegen rusland.ik word er niet goed van. een ding staat vast die Amerikanen zijn zo oorlogzuchtig word je niet goed van. en ze denken zeker dat wij burgers alles maar geloven. droom maar lekker verder

 5. Dit wist ik al een tijdje ..en vind ook dat Putin in zijn recht staat ..en hij het geweldig aan pakt zoals die de VS voor het blok en schaakmat zet …….
  ik kan maar 1 ding zeggen Hulde aan Putin ….
  Laat de VS en de andere landen die achter de VS staan maar lekker op hun blaren zitten …….
  De waarheid is eindelijk openbaar gemaakt vooral tegen zo,n nep land als de VS PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

  1. Laten wij a.u.b. niet vergeten dat Poetin voor Sadat is om zijn eigen politieke machtswellust.
   Natuurlijk deed hij dat om America een hak te zetten
   maar laten we wel wezen en ons gezonde verstand gebruiken.

   Momenteel is er door de huidige Syrische bevolking het ‘Vrije Democratische Leger” opgericht door Christelijke Syriërs en Koerdische vrijheidsstrijders. Om Sadat te verjagen. De Russen schieten en bombarderen niet enkel I.S. maar ook de eigen bevolking van Syrie en de Koerden. De Turken doen dit ook al. Als Sadat normaal denkend zou zijn was hij allang vertrokken.
   Mocht Sadat worden verdreven door de Democraten dan staat Poetin mooi in zijn hemd en is Obama de laatst lachende!
   Maar dan zijn we er nog niet waant hoe krijgen we al die ongewenste volksverhuizers dan weer uit West Europa en ons land vandaan?

  2. Wim Warhout, U weet absoluut niet waar U het over heeft, vrije Syrise leger, hoe vrij zijn ze dan wel, hoe komen ze aan hun wapens geld etc.
   De Kurden vechten tegen ieder één, maar ze worden vervolgt door Turkije en de Saoudies, maar nu kiezen ze eieren voor hun geld, en sluiten zich aan bij Rusland, Iran, Iraq, en niet zo ver weg China.
   Putin is een Orthodoxe Christen, waar van er al heel veel zijn vermoord door de Islam, Turkije onderdrukt zijn Christenen constant en het is nooit anders geweest.
   En natuurlijk verdedigt Putin de belangen van Rusland, vind U dat vreemd, het is zo’n beetje de enigste tegen kracht, om de smerige oorlog hitsers, USA-CIA-Israel-Mossad, en dan al die Fasistische Zionisten, Oekraine, Georgia, Turkije, en hun hoofd schotel Great Britain, USA plus volgelingen, omgekochte handlangers zo als in de EU, en die arme drommeld/vluchtelingen, moeten wel gescheiden worden van het kaf/Islamistische terroristen.
   Voor ons Europa is het veel belangrijker om op goede leest met Putin/Rusland te staan, Amerika brengt onheil lees de TIIP overéénkomst maar, wij worden een kolonie van de Zionistische USA corporations, handlangers van het kwaad, en dan hun smerige consumptie goederen, over lijken gaan ze, en in oorlogs en in vredes-tijd !

  3. wim warbout, Putin grijpt in, omdat hij niet vals beschuldigd wenst te worden en omdat hij al dat gajes van IS niet in eigen land wilt hebben, wat wel gebeuren zal als er nu niet opgetreden wordt tegen IS.

   Het zgn Vrije Democratische Leger is mogelijk weer een nieuw verzinsel uit de hoge hoed der VS om Assad uit de weg te ruimen. Op NOS staat zelfs, dat de VS wapens en munitie hebben geleverd. 1x Raden waar die waarschijnlijk weer terecht gaan komen.

   Er is er maar één de viezerik in dit spel en dat is niet Rusland. Ook niet IS, maar wel de VS.

  1. Volgens mij moet her en der de tekst van het liedje aangepast worden, ‘idioot’ 😉

 6. OOk het verhaal van de gematigde rebellen is een spin. Er zijn geen gematigde rebellen. Vreemd gegeven is ook nog dat de Amerikaanse defensie enkele maanden geleden aan gaf dat de gematigde rebellen gevlucht waren naar buurlanden en nu Rusland acties uit voert blijken deze gevluchte rebellen ineens half Syrië te bezetten.

  Ik verneem net dat Putin zich ook los aan het maken is van de Rothschild invloed op hun centrale bank, de CBR. China zal volgen en ongetwijfeld de rest van de BRICS groep en meer landen die sympathiseren met deze groep. Volgens sommigen is dit allemaal voor opgezet. Ik kan daar vooralsnog geen bewijzen voor vinden. Pure aannames tot nu toe. Echter dit signaal, het loskoppelen van de Rothschildbank, is in mijn ogen de meest duidelijke aanwijzing dat de intenties van Rusland zuiver zijn. Door de loskoppeling hebben de FED en Wall Street geen invloed meer op de economie van Rusland, kan de bank waar ze wil steun leveren waar ze nu nog moet vragen aan de FED. Zodra deze stap gezet wordt zijn de poppen aan het dansen. In de VS zelf gaan ook stemmen op om de FED te onderwerpen aan zeer kritische testen en op corruptie. Bernie Sanders is daar een groot voorstander van. De positieve energieën die wij met zijn alleen uitzenden lijken opgepikt te worden door de ether. Het is nu wachten op het honderdste aap effect. De weg die Rusland en China, Iran en anderen zijn ingeslagen kent geen retour. Er zal zich een nieuwe realiteit manifesteren, de acties van Rusland zullen die nieuwe realiteit alleen maar versnellen.

  De macht van de elite is gebroken! Het opruimen kan langzaam aan beginnen.

  1. Heel goed Nexus, natuurlijk zijn er geen gematigde terroristen. (Zie de afbeelding van het verschil van éééén klein Amerikaans vlaggetje..!!) Het is het laatste richeltje, waar de heel ISIS-IS-ISIL-lulkoek nog op rust.. Hoe moeten ze anders het verhaal vertellen..?? Het laatste stukje afgepelde leugen dat nog enigszins als gelovenswaardig ZOU kunnen zijn..

  2. als je maar ‘gematigd’ into godin Isis plezieren bent met bejaarde archeologische wetenschappers martelen en koppie hakken in romeins amfi theater mag je uncle sam gerust om nog meer wapens vragen van malle allieh die in den hemelen zijt;

   http://www.nujij.nl/algemeen/isis-vraagt-de-vs-om-anti-aircraft-wapens-om-zich.33727353.lynkx

   http://rbth.com/international/2015/10/06/syrian_rebels_ask_us_for_arms_to_defend_against_russian_strikes_49841.html

   http://www.thedailybeast.com/articles/2015/08/19/isis-beheads-a-great-archeologist-as-its-murderous-orgy-goes-on.html

  3. Wat mij nu opgevallen is is dat de VS nu ineens wil weten hoe het komt dat IS met Toyota,s rijdt en waarom het er zoveel zijn.
   Hiervan kan het alleen maar de bedoeling zijn om een ander te schaden omdat de VS dondersgoed weten hoe dat komt en dat niet alleen Toyota is een bedrijf en dan is het logisch dat zij hun product willen verkopen en aan wie of wat dat gaat hen niets aan.
   De vraag die ik liever beantwoord zie is waarom er door terroristen zo vaak oorlog gevoerd wordt met Amerikaanse wapens en Humvee,s en hoe zij daar aankomen.

  4. Zoals autokenners wellicht zullen weten is/was Opel ook General motors.
   Daarom lijkt het mij wel interessant om eens te kijken welke materialen in de Opel Blitz uit de tweede wereld oorlog zijn gebruikt en gelijktijdig ook in Amerikaanse voertuigen het zou me niets verbazen dat deze fabrikant aan beide partijen heeft verdient ook van Henry Ford is bekend dat hij een fascist was en contact had met Hitler.
   Hoe egocentrisch zou het zijn als deze Amerikaanse bedrijven de oorlog langer hebben laten duren door aan beide strijdende partijen te leveren (is verdienen) terwijl diezelfde Amerikaan nu zoveel ophef over manipulatie van VW maakt(die overigens ook gebruik van dwangarbeiders hebben gemaakt)maar wie hadden daar profijt van?

  5. De toyata’s humvee’s en andere wapens zijn door IS buitgemaakt op het Irakese leger.

  6. Johannes, dat is de lezing van de VS elite. Maar dan vraag ik je. 18.000 toyota’s buit gemaakt? Want dat zijn de aantallen waar het om gaat.

  7. Guido,

   Het is bovendien algemeen bekend, dat hebben de VS ook al toe moeten geven, dat er met een budget van 500 miljoen dollar slechts 4 of 5 mensen opgeleid zijn die daadwerkelijk gevochten hebben. De rest zou overgelopen zijn. Ook een enorme spin om de geldstromen te verantwoorden die naar alle waarschijnlijkheid uitgegeven zijn aan IS.

  8. Wie zijn kop in het zand steekt communiceert met zijn …..? Grijns, of hebben we hier weer met een Troll van doen. Zout toch op man met je pseudo-redelijkheid. Als jij de bewijzen niet vinden kunt terwijl je er over struikelt op internet, wat zegt dat da over jou?

  9. @nexus
   “Ik verneem net dat Putin zich ook los aan het maken is van de Rothschild invloed op hun centrale bank”
   Heb je hier een bron van want dat zou geweldig nieuws zijn!

 7. Heel fijn dat Putin in het MO orde op zaken stelt, maar wie gaat dat hier doen? Vooralsnog lopen Merkel, Hollande En Junker nog altijd voorop in de EU parade en gaan ze nog lekker door met de islamisatie van Zowel Europa als Amerika. Ik durf te betwijfelen of de macht van de elite gebroken is.

 8. http://www.dailymail.co.uk/news/article-3201073/Stolen-Toyota-Hilux-prestige-utes-Sydney-shipped-Middle-East-used-armoured-vehicles-Islamic-State.html

  Rusland heeft al een ernstige waarschuwing richting Australië laten gaan, dat ze zullen worden afgeschoten als ze zich in het luchtruim boven Syrië durven laten zien. E.e.a. had te maken met het feit dat Rusland constateerde dat de Toyota Hilux voertuigen uit Australië werden verscheept.
  Het raadsel waar de 18.000 Toyata Hilux vandaan komen , kan dus beantwoord worden met Australië. Ze worden aan de lopende band gestolen en verscheept.

  Ik heb even het artikel erbij gezocht waar ik de info tegen kwam over de Toyotas Hilux.
  http://www.whatdoesitmean.com/index1925.htm

  1. Quasimodo.
   Mede dankzij het boek van u komt er nu veel naar buiten over de zogenaamde elite die kennelijk van mening zijn dat zij alles mogen en kunnen zonder daar voor te hoeven boeten.
   Het kwaad straft zichzelf en ook zij zullen vroeg of laat ter verantwoording worden geroepen.
   Ook wat betreft de Toyota,s dank want nu kan ik ook begrijpen waarom de Turken afgelopen week zo moeilijk deden over een paar Russische vliegtuigen die door hun luchtruim zouden hebben gevlogen.
   Het is zoals ik het bekijk vreemd dat een land dat zegt net als Rusland IS te bestrijden hun bondgenoot gaan lopen beschuldigen van schending van hun luchtruim want als beiden hetzelfde doel dienen wat is dan het probleem?
   Als Rusland in de gaten heeft dat via Turkye Toyota,s die door Australie naar hen verscheept zijn aan IS geven dan wordt de wrijving een stuk begrijpelijker.
   Er komt momenteel zoveel naar buiten wat niet gezien had mogen worden dat ze Poetin nu op alle mogelijke manieren zullen zwart maken ten nadele van hen zelf waardoor Poetin zich alleen maar gesterkt zal voelen met alle gevolgen vandien voor de Eurolanden en hun grote bondgenoot de VS.
   Aanstaande dinsdag zal daar misschien nog een schepje boven op doen in verband met het rapport over MH 17.

  2. whatdoesitmean is dacht ik niet zo’n betrouwbare website.
   maar ik ben het wel met je verhaal eens.

 9. Weet je wat ik het ergste vind? Dat wij jaarlijks verplicht een vermogen naar de belastingdienst brengen, en zo mee betalen aan die troep zielloze dwazen die voor politicus willen doorgaan. Als we niet betalen worden we opgehaald, financieel uitgekleed en monddood gemaakt. En waarom….? Omdat die zielloze troep het zo lekker vind om in de schaduw van Oblama te mogen staan. Kijk mij eens belangrijk zijn. Gutgut. Goor tuig wordt overeind gehouden (Demmink) met belastinggeld. We mogen juichend toezien hoe we dankzij die troep zielloze dwazen via TTIP straks nög verder worden uitgekleed door die Amerikaanse uitvreters…… die door Rutte en Kereltje Pechtold de hemel in worden geprezen omdat we der toch economisch maar zo lelijk afhankelijk van zijn. Kristos, wat een doodzieke wereld. Uiteindelijk betalen we dus mee aan deze smerigheid. Uiteindelijk betalen we voor de/onze eigen staatsterreur.
  Iemand vroeg zich af hoe het komt dat er niets over in de kranten verschijnt. Tja…..Wie heeft persbureau Reutel in handen? Wie heeft alle Nederlandse kranten ondergebracht in de Persgroep, inmiddels voor 51% in handen van de Persgroep België…geleid door Christiaan van Thillo met 385 miljoen op zijn bankrekening. Dergelijke types zijn een onderdeel van dat kapitalistische systeem (met zijn old-boys netwerk)dat er belang bij heeft dat wij buigen of barsten. Luyendijk heeft het al laten zien en had er geen antwoord op (terwijl hij daar alle gelegenheid toe had !)
  Wil je weten hoe het komt? Volg het geld. Er blijft een klein groepje machtsgeil schorum over met de touwtjes in handen van marionetten als Oblama, Rutte, kranten en verdere media en de verdere rest aan naar de top gemanipuleerde presidentjes. Ik geef je op een briefje dat, als er niemand meer gaat stemmen, de hele hufterbende gewoon door walst en het leger zonodig inzet bij protest uit de bevolking.
  Het stort vanzelf in…..dat is al gaande. Blijf bij jezelf.

  1. Qbach
   Een minister president (RUTTE) die ten tijde dat zijn land in chaos en ellende dreigt terecht te komen het vertikt om orde op zaken te komen stellen omdat hij de belangen van de rijken zoals multinationals en allen die daar zaken mee wensen te doen voorop stelt vertegenwoordigd niet het land maar de multinationals.
   Een minister van defensie (HENNIS) die een land bedankt wat mogelijk betrokken is bij het neerhalen van bijna 300 onschuldige mensen is knettergek.
   Een minister (PECHTOLD) die het liefst Nederland onder leiding van de EU ziet en alle plannen heeft gesteund om de bevolking uit te melken zoals laatst dat gezegd werd dat er een gat in de begroting zat van 30 miljoen en dat daarom WATER net zo duur moest worden als Coca Cola om vervolgens 80 miljoen voor een schilderijtje aan de Rotschild familie te geven is gewoon een,is gewoon een,eh,eh zegt u het maar en daarbij komt dat hij gisteren lang heeft gedebatteerd omdat hij zogenaamd de uitgaven aan de “Oranjes” wel eens verklaart wilde zien en natuurlijk het voorspelbare kwam ook hier weer naar voren namelijk alles is acceptabel behalve dat ze nu de kosten van de Groene Draak onder de loep gaan nemen want zo lijkt het toch of hij iets bereikt heeft en hoopt daarbij dat de bevolking dit weer accepteert.(Mensen meer dan 450 miljoen Euro voor een hekje rond een villa,45 duizend Euro loonsverhoging voor Alexander,59 miljoen voor het opknappen van een gebouwtje enz enz enz)waarom moet heel Nederland bezuinigen als ze zo met het geld omgaan?
   Qbach wat ik bedoel is dat we wakker moeten worden en deze lieden ter verantwoording moeten roepen want doen we dat niet dan zal dat Nederland kapot maken.
   Dit kabinet breekt alles af zo ook van de Steur die het probleem met de politie makkelijk kan oplossen maar dit bewust niet doet want dan kan hij straks roepen ik heb niets aan de politie dus gaan we het leger inzetten daar willen ze naartoe de mensen onderdrukken en monddood maken.

  1. sorry hoor heb deze site eens bekeken, maar ik vind het meer een enge site vol vooroordelen, met af en toe een rake uitspraak.

 10. IS/ISIS is een creatie van zowel de CIA, British Inteligence en de Mossad.
  Wat ik erg vind, is dat IS/ISIS onschuldige mensen vermoord en oudheidkundige Monumenten etc. vernielen en belangrijke archeologische kunstwerken verpatst.
  Ik vind het grandioos dat Putin “Öblabla” en kornuiten een hak zet. Israel schijnt zich stil te houden m.b.t. de ISIS farce.

 11. De VS ligt na de ingreep van Rusland in Syrië voorlopig even machteloos op z’n rug. Maar ik ben bang dat dat niet al te lang zal duren, ze zullen alles uit de kast halen om het tij te keren. De media worden al stevig bespeeld door vrijwel alles om te draaien:
  Het Russische ingrijpen zou escalatie veroorzaken terwijl overduidelijk is dat de Amerikaanse werkwijze tot de huidige chaos heeft geleidt;
  Rusland zou niet ISIS maar de “gematigde” oppositie bombarderen echter voor het eerst sinds het bestaan van ISIS zijn ze gericht gebombardeerd (door de Russen); Russische gevechtsvliegtuigen hebben het Turkse luchtruim geschonden, wat te zeggen over het illegale bombarderen op Syrisch grondgebied door de VS en allies?
  Inmiddels worden de NAVO leden voorbereidt op een mogelijke oorlog tegen Rusland:
  http://www.globalresearch.ca/nato-vows-biggest-buildup-against-russia-since-cold-war/5481024
  Ik hoop met heel mijn hart en ziel dat het gezonde verstand gaat zegevieren en iedereen die ook maar enige invloed heeft, de smerige tactiek van de Amerikaanse ‘war mongers’ (H.Clinton o.a.) doorziet en op de rem trapt.
  Het wordt tijd dat de dolle hond Amerika terug in zijn hok geschopt wordt.

  1. @Nic Kester:
   Klinkt heel logisch zoals het daar uitgelegd wordt en zeer geraffineerd gespeeld door de hoofdspelers.

  1. Ikzelf denk dat het proces al op gang is. Ik hoor steeds meer mensen om mij heen die heel anders over de Rusland/VS verhouding denken dan we in het gangbare nieuws voorgeschoteld krijgen. Er leeft natuurlijk nog veel angst voor Rusland omdat het nog veel met de Sovjet Unie geassosieerd wordt. Als je de toespraak van Poetin voor de 70 jarige VN leest krijg je een ander beeld. (Op voorwaarde natuurlijk dat je hem gelooft).
   http://thesaker.is/un-70th-general-assembly-live-vladimir-putin-speech/
   Dankzij internet en sites als WTK prikken steeds meer mensen door propaganda heen (of dat nu vanuit Rusland of de VS komt).
   Gisterenavond hoorde/zag ik Paul Tang van de PvdA over de Russische acties. Tsjongejonge, of hij is nog dommer dan de domste PVV’r (mag ik dit wel zo zeggen?) of hij weet donders goed hoe het zit maar spreekt bewust platte anti-Poetin propaganda. Zelfs de VVD’r die tegenover hem zat corrigeerde hem regelmatig.
   De protestacties tegen TTIP en de publiciteit hierover geven ook aan dat men steeds meer in opstand komt tegen de Amerikaanse hegemonie en expansionisme.
   Politici hebben een email adres, laat ze weten wat je ervan denkt. (Ik denk dat ik Paul Tang wat leesvoer ga toesturen).

 12. Ieder één vroeg zich af, ook Putin, waarom bombardeerden twee F16 een electriciteit complex één week geleden, en waarom nu laatste Zondag opnieuw,
  de 2,5 millioenen grote stad Aleppo kamt nu met energie tekort, en hun waterzuiverings instalaties werken niet meer, en de rivier de stad is aangelegen, is vervuilt, wat willen de USA-CIA-Israel nu, een Cholera epidemie om de hele boel te verlammen, de Russen wisten dit al langer want de grote USA biologische wapen fabrieken staan aan hun grenzen in Georgia, dit beestachtige kwade regiem, heeft het al een keer besmet met ziekte kiemen, en is nu werkelijk tot alles instaat, ook hebben de Russen Israeliese Jets terug gedreven die het Syriese luchtruim binnen kwamen.

 13. Het leuke is dat niemand het geheel ziet. Misschien fantaseer ik ook wel teveel maar. Wat gebeurt er als je in verschillende landen groepen tegen de regering kan laten vechten en bewapenen. Vrijheidsstrijders CQ Rebellen. Als je deze rebellen hun regering laat verslaan. En voegt ze samen onder het mom van sisi. Een nieuwe wereld macht die beheerst word door gaos zonder menswaardige wetten! Dus makkelijk leeg te zuigen. Mensen daar zijn echt de sigaar :(.

  Alleen nou steekt Puttin er een stokje voor. Want Syrië licht wat in de weg. Die isis of sisi mensen laten zich echt gehersenspoeld leeg zuigen. Kunnen denk beter vertrouwen op assad dan alla in dit geval!

  Nu dus geen de gehersenspoelde met hen leven betalen. Want Russen hebben het niet op terroristen!

  America zet deze techniek door naar Europa. Want de ISIS groepen lopen gewoon EU in. En onze levens zijn ook niet meer veilig door de gehersenspoelde. Zou me niet verbazen als we straks americaanse soldaten op iedere hoek krijgen van de straat. Zo word er verdient!

  Mensen vertrouw niet op de Maya’s en hun kalender. Want een ieder die wil zien. Kan alles al zien en bessen als deze dat wil! De wereld kan op deze manier niet veel langer verder.

  Niet leiders moeten de macht. Maar een ieder moet voor zig zelf denken. Zo verdwijnt corruptie en macht misbruik alleen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.