Advertentie

Juval Aviv, MOSSAD-agent versprak zich.. 2x..!


x

x

x

Aviv:

‘Mossad zat achter de aanslagen in Londen’
(7 juli 2005 (= 7-7-7))

x

Juval Aviv, MOSSAD-agent verspreekt zich..

2017 © WantToKnow.nl/be

x

Dit artikel gaat o.a. over een YouTube, waarvan we het bestaan kenden, maar die we van de week wéér voorbij zagen komen. Hij is weer uiterst actueel en feitelijk hebben we deze video nog nooit op de site gehad. Het gaat over de rol die de MOSSAD speelt in het Zionistische ‘stratego-spel’ hier op Aarde. Het ‘spel’ dat verantwoordelijk is voor moord, manipulatie, doodslag, heftige oorlogen, terroriseren en vooral: het camoufleren van de daden van de Mossad, de Israëlische geheime dienst. De lafheid die van de acties van deze boevenbende afstraalt, is ongekend. Natuurlijk bestaat geen enkele geheime dienst uit lieverdjes, maar waar deze Mossad voor staat, is het summum van doortraptheid. En voor de goede orde, nogmaals: dit alles heeft NIETS, maar dan ook helemaal NIETS met de essentie van het Jodendom te maken..

Sterker nog: ook het Jodendom dient als camouflage van deze laffe Zionistische macht, die regelrecht verbonden is met de krachten-achter-de-schermen, die de wereld in een houdgreep houden; die voorkomen dat wij als mensheid kunnen floreren, zónder oorlogen kunnen leven. Dit specifieke artikel laat hier bewijs van zien. In de vorm van -hoe simpel kan het zijn- 2 versprekingen van een Mossad-agent. Het artikel gaat namelijk over deze agent, Juval Aviv genaamd, alias Yuval Aviof. Een 70-jarige Israëlisch-Amerikaanse Zionist, die zich uitgeeft voor ‘veiligheidsconsultant’ en auteur. In die laatste rol, neemt hij de naam aan van Sam Green. de auteur die 4 boeken publiceerde, allemaal onder het thema ‘veiligheid’. Juval Aviv is vooral bekend om zijn werk voor de Israëlische geheime dienst, de Mossad, waarvoor hij vaak in interviews het woord lijkt te doen..

Juval Aviv is echter bekend bij de alternatieve nieuwsmedia, als de man die zich 2x versprak.. En niet zo’n beetje ook..! Een maal over de betrokkenheid van de Mossad bij de 9/11-aanslagen, zoals je hier kunt zien. De interviewer vraagt naar de voorkennis die de ‘dansende Israëli’ gehad moeten hebben, toen ze rustig filmapparatuur opstelden en de aanslag op de Twin-torens konden filmen, van de overkant van de Hudson.. Hij bevestigt dat deze 4 jonge mannen, over wie we HIER een heel artikel hebben geschreven, voorkennis ‘kunnen’ hebben gehad.. Hij ontkent het dus niet, maar bevestigt deze verdenking dus..! Zoals ook al mochten opmaken uit de woorden van deze jongens zelf.. ‘We waren daar (NY 911) alleen maar om het evenement te filmen’.. Voorkennis dus..!!

De tweede maal dat hij zich verspreekt, gaat het nota bene over de AANSLAGEN IN LONDEN, op 7 juli 2005, waarbij de Mossad een bus liet ontploffen, zo blijkt uit zijn verspreking..! ‘AS WE DID… AS HAPPENED IN LONDON’… Kijk en oordeel vooral zélf. .!

Een boek uit 1980 over de Mossad, zegt veel…
Het was de voormalig Mossad-officier Victor Ostrovsky, wiens boek op 12 september 1980 in de ban werd gedaan door Michael J. Dontzin, Hoge Raad rechter aan het New York State Supreme Court Justice, op verzoek van een aanklacht van de Israëlische regering. Maar heel bijzonder, de volgende dag werd het hoger beroep al ingewilligd en verdween de ban, waardoor het boek natuurlijk ineens als warme broodjes werd verkocht.. Het was een gok van de Israëlische regering, gestuurd ongetwijfeld door de leiding van de Mossad, die tot voor een aantal jaren nog de werkgever was van Victor Ostrovsky. Een gok die dus VOLLEDIG verkeerd uitpakte, want in plaats van een verbod op verkoop van het boek, bleek alle publiciteit een mega-promotie te zijn geworden..!

Het was in de tijd dat de VS nog niet zo in de ban was van de Zionistische krachten als het tegenwoordig is. Dat verklaart waarom we nu gek aankijken tegen het vrijgeven van publicatie in de VS van een dergelijk boek van een klokkenluider. Sowieso hebben geheime diensten een probleem met boeken over hun diensten; ze vinden het gewoon niet leuk om in de picture te komen. Ook al is het lichtje nog zo klein.. Het enige dat in dit geval in het voordeel was van de Mossad, is dat deze Ostrovsky geen écht grote jongen was, maar gewoon ‘slechts’ 14 maanden in dienst was, volgens de Israëlische overheid.

Maar het is vreemd, dat als deze man werkelijk zo kort in dienst was, hoe hij dan aan de relatief brede kennis over de werkwijze en operaties van de Mossad te weten is gekomen, zoals hij claimt. Het antwoord is waarschijnlijk tweevoudig. In de eerste plaats is hij natuurlijk opgeleid en hebben zijn instructeurs veel verteld over deze Mossad-operaties en werkwijzes, waarvan verwacht werd, dat hij die in de toekomst ook zou gaan uitvoeren. En in de tweede plaats is het boek gebaseerd op, wat Ostrovsky beschrijft: “De open toegang tot Mossad-computers, stelde me in staat om een stevige kennis op te bouwen over de Mossad-organisatie en haar activiteiten.”

De inhoud van het boek..
‘By Way of Deception’ is geschreven met hulp van co-auteur Claire Hoy, een Canadese journalist. Het boek beschrijft heel nauwkeurig de training die Victor Ostrovsky als nieuwkomer kreeg als project-officier. Hoe je spionage kunt ontdekken, hoe je een Arabische agent in een café ontmoet, hoe je een nieuwe agent recruteert, etc. Dit verhaal maakt ongeveer de eerste helft van het boek uit.  In het tweede deel komen operaties van de Mossad aan de orde, waarvan de auteurs ongetwijfeld ook informatie hebben verzameld buiten Mossad-bronnen om, omdat veel over deze acties al bekend was.

Maar de meest sensationele beschuldiging van Ostrovsky is die, welke hij zegt te hebben verkregen van een informant in Beirut/Libanon over een aanslag in 1983 met een Mercedes vrachtwagen. Deze was geprepareerd om bommen te verbergen en bedoeld om een Amerikaanse installatie te verwoesten. Deze informant heeft deze info echter nooit overgedragen aan de VS. Deze informant, waarvan hij de identiteit onthuld, Nahum Admoni, een Mossad-chef, besloot om een ‘algemene waarschuwing’ te geven, door bekend te maken dat ‘de Mossad van plannen had gehoord om operaties tegen de Amerikanen te houden’. Toen, op 23 oktober, reed een gele Mercedes-vrachtwagen tegen de barrières van de Amerikaanse kamp in Beiroet en werden 241 Amerikaanse mariniers vermoord door de enorme explosie..

Een valse vlag operatie, zoals we die in de tientallen jaren daarna, enige honderden keren hebben gezien, met de handtekening van de Mossad eronder. Zelfs de aanslagen van 11 september 2001 dragen het valse-vlagbrandmerk van de Mossad. Kijk hierboven naar beide verhalen over de aanslag in Londen en de aanslag op 11 september 2001.. Als deze mensen het al weten, dan weet toch veel meer rapalje achter de schermen dat dit doorgestoken kaart is (geweest)..?!

Een tweede beschuldiging van Ostrovsky die de aandacht van de pers trok, was het gegeven dat Israël een spionagenetwerk in de VS zou hebben, dat bekend stond/staat bij Mossad als A1. Het feit dat zowel Israël als de VS -waarschijnlijk beide vanuit een ander belang- dit verhaal sterk ontkenden, maakte het alleen maar aannemelijker, toen in 1985 Jonathan Pollard, een US-marine-inlichtingendienst-analist werd gearresteerd op grond van spionage voor Israël. Na de publicaties van het boek heeft Victor Ostrovsky een tijdje ondergedoken gezeten, omdat hij bang was, dat hij ontvoerd zou worden om in Israël berecht te worden voor verraad en openbaarmaking van staatsgeheimen. Zoals kernfysicus Mordecai Vanunu ook is overkomen, toen hij informatie de wereld in bracht over Israëls nucleaire wapens (HIER). Na diens ontvoering naar, en berechting in Israël werd Vanunu voor 18 jaar cel veroordeeld..

* * *

x

Een van de meest laffe valse-vlag-operaties die Israël uitvoerde op een Amerikaans verkenningsschip. Zelfs grote broer de VS dient kennelijk rekening te houden met ‘wie de baas’ is..

66 gedachten over “Juval Aviv, MOSSAD-agent versprak zich.. 2x..!

 1. Altijd zoveel mogenlijk de Mossad/Zionisten/Israel aanpakken!
  Ik wilde zelf tot een paar jaren terug nooit iets negatiefs over Israel lezen. Zoals hun medewerking/organisatie van de vernietiging van MH17. Ik dacht altijd maar, ach Israel dat zijn toch die lieve Joden. Dus niet!

  Israel = Rothschild zijn persoonlijke boevennest, facisctische militaire dictatuur.
  Mossad = Rothschild zijn persoonlijke huurmoordenaars en ander tuig.
  Joden in Israel = Rothschild zijn “useful idiots”.
  Zionisten in Israel = Rothschild zijn “useful” medeplichtigen (zij zijn zich meer bewust van hun eigen rol)

  GeenStijl zit vol met IDF (Israel Defense Force) psyops and GeenStijl doet ook voortdurend aan propaganda voor Israel.

  Israel zal worden vernietigd door thermonucleaire wapens, dat hoop ik. Ik vrees doch dat de Arabieren het niet willen vervuilen met plutonium en een overwinning op de lange termijn verkiezen. Wat ook zal gebeuren omdat ze gewoon veel meer kinderen krijgen.

  Israel heeft een landverbinding naar de EU nodig. Daar is een lange termijn plan voor. Onder andere Turkije bij de EU en dan Libanon door middel van “Balkanization” veroveren (versplinteren zoals is gedaan met Joegoslavie). Belangijkste steden in Syrie die nodig zijn voor dit plan (EU landverbinding) zijn Aleppo en Idlip.

 2. Ze kunnen alleen maar hun afschuwelijke werk doen, om dat men hen “”MOET”” tollereren, hoe nu dat zijn van die publieke geheimen, van corruptie – Chantage en dies meer zij.
  Het is jammer voor de goede onder hen, maar een groot stuk van het Joodse geheel inclusief Israel, is pourri.
  In het verleden, hebben veel Goyims veel geld verdiend met en door de Joden, dat kun je maar niet even uitvlakken, en ik van uit mijn lange leven en ervaring, je kunt niet alles over één kam scheren, en dat geld voor alles en ieder één.

  1. Je kan er ook heel weinig aan doen als individu. Ik denk dat ik zelf wel aan het maximale zit wat je kan doen met een computer, toetsenboard en internet verbinding. De vijand van Israel helpen met ideeen. Dat is een beetje het maximale.

 3. Strange ! Ik kom er op uit dat de MOS in Mossad voor MOS-KOU blijkt te staan. Blijkbaar is in “hun” kringen Moskou de absolute hoofdprijs in hun wereldominantiespel. Is ook wel logisch als je het rekenmachientje er weer bijpakt. Sowieso is MOS natuurlijk een anagram voor SOM (oftewel rekenen!) Maar goed, MOS = 47 oftewel 77.77. Maar ook KOU blijkt 47 oftewel 77.77 te zijn !
  Nu komt de grap: GOUD !! = ook 47. Vandaar dat dat Moskou blijkbaar zo geliefd is in hun strategospel. Wie Moskou heeft, heeft dubbel goud en is DE man of DE winnaar !
  Ongelovige Thomas ? Denk maar eens aan de eerdere verwoede pogingen van eerst Napoleon (stond bekend om zijn uitstekende rekenkunst) om Moskou te veroveren en later nog weer eens ome Adolf en het mag duidelijk zijn dat de NAVO nu weer, al dan niet via slinkse omwegen, een nieuwe poging aan het ondernemen is.
  DE MOSSAD is dan ook: MOS(kou) DE D.(uivel)(in de) AS !!

  1. Erik wat heb je dan te zeggen over de Moscou genaamde wijk in Gent België

  2. Weet je Erik mos kan inderdaad heel erg koud zijn. Zeker als het bevroren is. 🙂

  3. Arend, is een goeie vraag bevriest Mos ?, indien dit zo zou zijn, kunnen de rendieren, die hoofdzakelijk van Mos leven, dit dan eten,
   Jenne

  4. En waarom is de brandweerauto rood? Nou, op een brandweerauto zitten twaalf man. Iedere man heeft een pens. 12 Pence zitten in één shilling. Achterop de shilling staat de Engelse koningin. De Engelsen hebben een vloot en die vaart op zee. In de zee zwemmen vissen en die hebben vinnen en de Finnen hebben jarenlang gevochten tegen de Russen en die zijn rood.
   Vandaar dat de brandweerauto rood is, snap je?

 4. Ja hoor, het was weer het juiste spoor. Ik had werkelijk geen idee wat en of er uberhaupt een connectie was met Jodendom en Rusland. Maar Wiki vertelt weer het hele verhaal: “de Russische grondgebieden waren ooit de Thuishaven van de GROOTSTE Joodse bevolking in de WERELD !!!”
  Lees het allemaal maar eens na onder: De geschiedenis van de Joden in Rusland. Blijkbaar nog HEEL veel historisch oud zeer tussen Israel en Rusland, nou dat verklaart dus weer een hele boel over de motieven in dat schimmige spel.

  1. Dat zijn die figuren die denken dat ze weg komen met liegen, bedriegen en moorden. Korte termijn mensen. Ze hadden niet gerekend op het internet. Dat de mensen wakker zouden worden. Zodra ze verslagen zijn gele populaties DNA testen. Kan je ze er heel makkelijk uit halen. Ook de medeplichtigen. Afvoeren naar Siberie voor een natuurlijk uitstervingsbeleid en fokverbod.

  2. Het bijzondere van deze Khazari-‘joden’, is dat ze telkens paspoorten stalen van doorreizigers door… Oekraïne, waar hun thuisland was/is. Met die paspoorten (en we spreken over eind 1800/begin 1900) werd vervolgens de boel opgelicht. Toen de tsaar daar voorgoed een stokje voor wilde steken, ontstak deze Ashkanazi-kliek in woede en vermoorde -onder de CAMOUFLAGE- van de Bolsjewiken, miljoenen (!!) Russen en werd de tsaar en zijn familie uitgemoord.
   De VALSE-IDENTITEIT is NOG STEEDS HÉT KARAKTERISTIEKE KENMERK VAN DE ZIONISTISCHE MOSSAD..!!!

 5. Ja dat is een goeie Arend en Odette, nooit geweten dat er nog een paar Moscou`s rondzwierven. Maar ja dat is net als Moscowickz, blijkbaar bij hen toch allemaal bedoeld in de trant van “opdat wij nooit vergeten” In ieder geval is die grap met die Belgische tramlijn van het EINDSTATION (het doel dus) Moscou en dan aan de andere eindhalte ZWIJN-AARDE-Burg wel duidelijk lijkt me.
  En FRIESLAND !? Nou als ik ERGENS adepten van een strengfanatisch-religieus-Middeleeuws-Protestants-V.M.-systeem ben tegengekomen dan is het wel in ons Friese stukje land. Groningen dan weer niet, dus dat mag wel in elkaar zakken van hen, maar Friesland is Heilig. (zit waarschijnlijk net zo veel gas onder als onder Groningen, maar goed)
  Tja en meer kan ik er ook niet over vertellen, maar DAT er een (wat mij betreft totaal onverwachte) mega-connectie tussen Israel en Moskou is lijkt me inmiddels wel duidelijk.

  1. De connectie is dat er veel Russische joden in Israël leven, en joden verantwoordelijk zijn voor het vermoorden van de tsaar en zijn gezin!

  2. Erik, laten we er maar vanuit gaan dat in deze wereld alles, op soms ondoorzichtige wijze, met elkaar verbonden is. Vele façades worden geschapen om die verbanden aan het oog van de in slaap gesuste massa te onttrekken.

 6. Ja helemaal waar Arend en MC. Het IS (IS, ISIS, SISI, ISS,SIS) inderdaad allemaal met elkaar verbonden en zeker ook in de tijd, als een soort driedimensionaal spinnenweb dus.
  Wij zijn gewend om alles in incidenten te zien, “zij” denken alleen in oorzaak en gevolg en verbanden tussen alles. Dingen gebeuren niet zomaar op de wereld, er zit voortdurend (religieus gemotiveerde-) regie achter.
  Tot gisteren had ik dus nog NOOIT gehoord of geweten dat er ooit de grootste Jodenpopulatie ter wereld op Russisch grondgebied verbleef. Maar in het stuk “de geschiedenis van de Joden in Rusland” (wiki) stond nog iets opvallends: “in de jaren 1480 werd het vorstendom Moskou het religieuze equivalent van het Kalifaat en het Heilige Roomse Rijk. Men geloofde dat de Tsaar de orthodoxe staat regeerde gebaseerd op de theorie van het DERDE ROME, omringd door Moslim- en Rooms-Katholieke staten.
  Volgens hun overtuiging waren er DRIE Rome`s. Het oude Rome en Constantinopel die reeds waren gevallen, waardoor de hoop van de wereld op MOSKOU rustte. Deze religieuze overtuiging zorgde voor maatregelen tegen ALLE VIJANDEN van dat rotsvaste geloof, waaronder dus zeker ook de JODEN werden geschaard. ”
  M.a.w. een compleet scenario voor een religieus kruidvat. De ene club die koste wat koste Moskou overeind wilde houden en de andere club met een totaal andere agenda die het liefste Moskou van de aardbodem wilde laten verdwijnen, zoals MOS-sad en co.
  300 Joodse mensen werden toen nog even verdronken daar (voor het Jodendom Martelaren dus) en de HAAT was voorgoed, en ook voor het nageslacht, gezaaid.
  Ik zal dadelijk nog wat nader uitleggen vanuit de denkwereld van de Joodse getallenleer, maar eerst maar even koffiebreak.

  1. Ach beste Erik de Joden staan in het centrum van de politiek, op zich is dat al heel bijzonder te noemen, maar kost veel energie om dat gaande te houden, er komt een dag en dan zakken ze terug in het peleton, of ze gaan bij de uitvallers horen, Joden vind je overal, net als Nederlanders, en het zijn allemaal individuen, wezentjes op zich, die constant door de anderen met een haat liefde saus worden overgoten.
   Ik persoonlijk wil niet zo mee gaan, ik kan dat ook niet, om dat ik mijn Eigen ervaringen heb uit de tijd, dat het niets uitmaakte, en het ook niemand iets uitmaakte waar je van daan kwam, of waar je heen ging, en zo hoort het ook, in de mensen een welbehagen, Groet Jenne

  2. Jenne,
   Weet je een keer val je over de joden heen, en dan zijn het weer je beste vrienden. Zullen we het eens worden over het feit, dat er OVERAL ‘slechteriken’ tussen zitten, ook onder de joden?
   Nu is het zo, dat er maar 0,02 % van de wereldbevolking zich joods noemt, en daarvoor zijn ze dik vertegenwoordigd in het wereldgebeuren. Zelfs achter Theresa May zitten er 2 met keppeltjes. Dus ze hebben macht, omdat ze al sinds eeuwen op een bepaalde manier te werk gaan.
   En ja, die joden die ik persoonlijk ken, zijn aardig. Ofwel ik ook verschillen zie bij hen, de ene hebben Hongaarse achtergrond en de anderen zijn Sefardische joden, die dus vanuit Tunesië in de 50er jaren naar Israël zijn geëmigreerd. In Tunesië leefden ze er 200 jaar, en daarvoor leefden ze 400 jaar in Spanje. De Sefardische joden hadden ook in Israël gedeeltelijk een zwaar lot (ringworm children).

   Waar ik nog attent op wil maken is dat er zat niet joodse handlangers bestaan, die graag uit eigenbelang ook lelijkheid uithalen. In de mensen een welbehagen 😉

  3. mc, absoluut waar, ik ben vreselijk aan stemmingen onderhevig, ben bezig de oorzaak te zoeken, hou van mensen, maar het wordt me wel moeilijk gemaakt, ben een romanticus en ook daar is bar weinig van over, veel van onze vrienden zijn niet meer, of als de helft over is, zitten die te versomberen, nou we geven niet op, hebben we nooit gedaan, en doen we nu ook niet.
   Maar het wordt wel eenzaam en stil om ons heen, en om nu steeds op de loop te gaan, nee dat ligt ons ook niet echt.
   Ik ga zo thé zetten, met een muziekje van Louis Armstrong, O what a wonderfull world, o yeeeessss, groet Jenne

  4. Cozmic, voor mij liever Jauke, mooi van uit je diepe intuïtie gevoed door je hart, mooi, en je bent een Tweeling net als ik, 13 Juni word ik 81, en wat moet ik er mee, volgens jouw Lemmiscaat zijn 18 -81 dicht bij elkaar, ja ik ben een enorme twijfelaar, ook om dat ik weet dat weten en onwetendheid dicht bij elkaar liggen, en je als mens je graag je zelf iets wijs wilt maken, om er maar van af te zijn en in de diepe la verstoppen, en te vergeten, jé jonge je begaat wat domheden in zo’n lang leven, veelal door overschatting van je zelf, ja een hollands tintje, bedankt Jenne

  5. Marie Anne, Je hebt volkomen gelijk… was wat impulsief. Het loslaten en in het nu leven is vloeibaar wat ik zelf al eerder en tijdje geleden aangaf hier.
   Alles vanuit een eigen perspectief benaderen creëer je hemel of hel.
   En ‘wetenschappelijk’ bekeken is er ook iets waar we mee zouden moeten ‘dealen’, komt goed…
   https://motherboard.vice.com/nl/article/er-is-steeds-meer-bewijs-dat-we-leven-in-een-enorm-hologram
   en
   https://motherboard.vice.com/nl/article/wat-de-fuck-bedoel-je-het-universum-is-een-hologram
   Hartegroet, Odette

 7. Uit alles begint zich dus steeds meer een beeld af te tekenen dat RUSLAND het Beloofde Land was/is voor het Jodendom. Een belofte die natuurlijk gestand moet worden gedaan. Maar zoals zo vaak met die Stiekeme V.M.-spelletjes/complotten loopt het in de praktijk dan toch net weer even anders. Maar zij kijken niet op een paar eeuwen om uiteindelijk hun doel te bereiken, dus only work in progress voor hen.
  Maar goed de getallen dus. De letters/anagrammen zijn uiteraard van wezenlijk belang in dat hele V.M.-spel om boodschappen over te brengen, zeker in een tijd toen men het nog zonder www en telefoon moest doen. Maar de getallen zijn LEIDEND in hun systeem, immers wereldwijd overal even absoluut en eenduidig.
  Zo kwam ik al regelmatig het getal 34 tegen als zeer belangrijk voor hen. Uiteindelijk zag ik dat het de letters N + T opgeteld waren oftewel het Joods-Prot. Nieuwe Testament. Maar gisteren zag ik nog een belangrijke 34-er namelijk HALACH (had er ook nog nooit van gehoord) de HA-LACH (ja, inderdaad: HA ! LACH !) is de verzameling van Goddelijke en Rabbijnse Wetten in de Thora. Goed, 34 oftewel 444 is dus belangrijk. Schetst mijn verbazing dat de beginletters van Rome, Constantinopel en Moskou samen nou net die 34 vormen !
  Ook de 34 van “geheel toevallig” C.D. oftewel Christendemocraten.
  Regelmatig hoor ik Nederlandse politici roepen dat Nederland is gebouwd op Joods-Christelijke waarden en tradities, JUIST, met vooral dat JOODS voorop dus.
  Er is dus een mega-religieuze, historische connectie tussen Rome, Constantinopel en Moskou. En de laatste staat op het verlanglijstje van de Joods-christelijke machtselite bovenaan.
  Brengt mij dan ook op het vreemde fenomeen van de OBELISKEN op bepaalde plaatsen in de wereld zoals Rome, Parijs, Constantinopel, Londen etc. Wellicht eens interessant om al die plekken waar die dingen zijn neergezet in kaart te brengen en wie die wanneer, waarom daar heeft neergeplant. !? (het heeft in ieder geval iets met dit hele spel, de N.W.O en de Vrijmetselarij te maken)
  Groet, Erik.

  1. Odette,

   persoonlijk heb ik nog steeds veel contact met Joden, Marannos gewezen Marannos, nou noem maar op, in mijn Amsterdamse tijd, had ik veel contact, en mooie vriendschappen, waar van ik mij later réaliseerde dat dit waarschijnlijk misschien van afkomst Joden waren, nou ja we hadden allemaal niets, en probeerden er wat van te maken.
   In Barcalona vind je dit nog steeds terug, wie is Jood en wie niet, wie is mens en wie niet, ik wil hier niet mee zeggen, dat ik het billijk wat het Zionisme wil, of hoe Israel zich in stand wil houden,
   maar uit mijn contacten weet ik dat heel veel Joden het ook niet billijken, wat er uit hun naam gebeurd, zij willen net als wij allemaal, lekker leven met hun familie vrienden en kennisen,
   op de eerste plaats zijn we toch mens ! dat hele kleine dingetje op twee poten, die zich zelf voor zo buiten gewoon belangrijk vinden,
   wat een onverstand, nou groeten Jenne
   Groet Jenne

  2. Ik neem aan Jenne dat dit antwoord voor Erik Iedereen bedoelt was, ik heb hier met geen woord over gerept…
   Groet, Odette

  3. Neem me niet kwalijk, Odette een Evert Jan Poortman Berenburg drinkende ENKI, dat moet bijzonder zijn, beerenburg was voor de jongens van de Bruine vloot, wij dronken Ouwe Klare, en joints roken nou graag, heerlijk hoor, love and peace men groet Jenne

 8. Erik,

  er bestond in het oude Rusland, een bijzondere regel, als de Kozakken, DE cavalarie van het Russische rijk, zich verveelden, of geld nodig hadden, kregen ze toestemming om Progrommes te houden op de Joodse Dorpen en Steden, met het nodige stelen roven en verkrachtingen, ja en dat vergeet een volk niet gauw, en die haat die groeide, en ontplofte en dat is de zo genaamde Russische volks revolutie, en dit gaat nog steeds door, het zijn de Russische Joden die deze haat mee dragen, anderen kennen die niet, en daar bij komt dat de Khazaren in wezen geen Semitische Joden zijn uit het midden oosten.
  Maar goed Friesen worden nu ook tot de Nederlanders gerekend, weet je wel toen Karel de Grote zei, de Friesen zijn een vrij volk zolang de vogels Vliegen, en de wolken langs de hemel gaan, Groet Jenne

  1. @Jenne
   Ik ken iemand die hier in het verleden ook wel reageerde die na grondige studie voor het schrijven van een boek , ten zeerste betwijfelde of Karel de grote wel werkelijk bestaan had. Bovendien zijn de friezen in friesland slechts een splinter van de friezen waar dit over ging. En ze zijn allemaal net als wij geknecht ondertussen, dus waarom je daar steeds weer op terug komt ?

  2. De kozakken zijn afgemaakt mbv de Engelsen, 40.000 mensen bewust met de trein naar het oosten gestuurd en daar afgemaakt door de bolsjewieken. Ik geef geen stuiver om Stalin, Lenin, Marx etc.,
   het communisme, de internationale wereldheerschappij herinnert geweldig aan het zionisme, en komt uit dezelfde koker.

  3. Hé Marcel Wiersum, nou ze bestaan nog steeds ook hun taal, nou Karel de Grote heeft wel zeker bestaan, zeker in de literatuur, prachtige verhalen Roeland met zijn horen Olifanth, die de Moren tegen hield, ja in deze spijker harde tijd is er weinig plaats voor romantique, maar ik heb het nodig om te leven ! groet Jenne

  4. mc het zijn allemaal broertjes en zusjes van elkaar, alle isme’s !

 9. Bedankt voor de tip Odette, maar ik zie dat Evert-Jan een boel met sterren heeft en ik ben meer van de aardse zaken. Maar ik zal hem eens mailen. Overigens had je het over VIJF, in de V.S. hebben ze natuurlijk (ook niet voor niks) het PENTAgon.
  Maar geen hond weet dat onze eigen Hofvijver dusdanig is gemanipuleerd dat die inmiddels ook VIJF hoeken heeft terwijl hij eerst slechts een rechthoek was.

  1. Waar heb ik het over 5 gehad? Wel 3 voor de WTK numerologie…
   Je moet niet zoveel denken en wijzen naar anderen. Je verzand telkens in je eigen gefabriceerde hersenspinseltjes.

 10. Kort geheugen Odette op 7.1 typte jij zelf het getal 5.
  En verder bedankt voor de aardige woorden aan het adres van iemand die je totaal niet kent.
  Zo komt het nog wel eens goed met de werelvrede. En sorry dan voor het denken, ik zal wat minder denken en wat meer jou aan het woord laten. Dan krijgen we nog eens echt zinnige dingen te horen.
  Fijn weekend !

  1. Schrijf dan eens iets positiefs, dat is zinnig voor wereldvrede…

  2. Wereldvrede komt er niet voordat Londen/Parijs/Brussel en misschien ook nog Washington vernietigd zijn door thermonucleaire wapens. Engdahl zegt ongeveer hetzelfde. Ze gaan echt niet hun project dat al minstens 170 jaar aan de gang is en honderden miljoenen mensen het leven heeft gekost opgeven. Dan tel ik niet eens de gewonden, mensen in armoede, etc. Nee die stoppen echt niet vanzelf.

   https://twitter.com/crimesofbrits

   https://youtu.be/RDaLnvCAfJA
   Engdahl: Trump is a project

 11. Aha ! Arend en Guido, ik heb een uurtje zitten rekenen en ik ben er helemaal uit.
  Om te beginnen is die naam MOS-sad natuurlijk ook ontleend aan hun grootste profeet ooit namelijk MOS-es. En dat hele S.S. gedoe komt daar ook vandaan: M.(eester) O(verwinning) ES,S.
  Wat begon met een sterk vermoeden is nu door de (hun favoriete-)cijfers bevestigd.
  Al die tijd was het grote plan: Rusland zou een nieuwe Joodse staat worden en wel genaamd: MOSESLAND.
  Vandaar ook dat er in het begin al zoveel Joodse burgers-kolonisten-pioniers zich in Rusland hadden gesetteld.
  Echter die @#$% Tsaar gooide roet in het eten en de rest is geschiedenis.
  Vervolgens werd Napoleon helemaal in hun gelederen opgeleid, klaargestoomd en van het nodige geld voorzien om het klusje alsnog even te klaren. Echter ook dat liep fout af. Hitler was de volgende poging echter hij had de omgekeerde agenda, namelijk zorgen dat Moskou en Rusland NOOIT in Joodse handen zouden vallen.
  En nu gooit die Poetin weer roet in het eten.
  Maar nu zijn ze dus bezig met de alles of niets-strategie van de NAVO, EEN groot Europees leger, Rusland steeds meer insluiten, isoleren en opjagen etc. etc.
  En zoals de geschiedenis al eerder uitwees wordt er niet op een miljoentje meer of minder dode schapen gekeken om hun religieus doel te bereiken.
  Dat hele Israel is dus maar een tijdelijke “parkeerplek” en zal later alleen nog maar gebruikt worden als een soort Bedevaartsoort / vakantiepark en het bewaken van het Joodse Erfgoed, de muur om het park wordt al beetje bij beetje aangelegd.
  Lebensraum dus en heel Rusland om te gaan exploiteren en bevolken en natuurlijk de nieuwe Tempel op te richten voor alle Mosesvolgers !
  Overal in Europa zitten de getrouwen al op de cruciale (hoge) posten, straks dat grote Europese hersenloze leger, Russen van de kaart, daar ook datzelfde leger en we zijn ingesloten en geknecht, en voor diegenen die het daar niet mee eens zijn resten nog slechts Schiphol of de Zee.
  Schrijf dus maar ergens op: op 09.06.20.17 heeft Erik dit ultieme complot-scenario onthuld op Wanttoknow en aldus zal het geschieden !

  1. Oh ja en deze vergat ik nog: MOSES = maar liefst 115.000.000 hits op Google. (en dat na al die eeuwen !)

 12. https://youtu.be/3vD1pJR98dA

  Wat willen ze toch zo graag een oorlog met Iran. Zodra Iran de 50 mega ton waterstofbom heeft is het afgelopen met Israel. Geen Jood zal dan meer rustig slapen in zijn bed in Israel. De macht van Israel om de Arabieren te terroriseren zal dan stoppen. -off topic verwijderd-

 13. Over de USS Liberty en de Zionistische lobby :
  https://www.davidicke.com/article/414969/israels-liberty-attack-not-begin-end-1967
  met citaat :
  “Twice, US warplanes from the US Sixth Fleet responded to distress calls from the Liberty, only to be recalled by direct order of the White House and the US Department of Defense. In retrospect, it is clear that Lyndon Johnson and Robert McNamara in turn got their orders from the Israel Lobby and the Israeli leadership. 34 were killed and 174 wounded, with many permanently disabled…..”.

  1. Een ezel stoot zich in het algemeen niet tweemaal aan éénzelfde steen…

  2. Only You,

   dat valt nog te bezien, er zijn hier zeker valsheid in geschriften te vinden, het zo graag willen zijn, het met hun ellebogen werkende groepje, het uitverkoren volk waren de Areméers, Jezus was een Areméer,
   en sprak ook die taal, U gelooft toch niet dat als hij zou bestaan, zich inderdaad met dit soort futiliteiten zou bezig houden.
   Hoe kan je het verzinnen, en wat een zelfoverschatting, maar dit komt meer voor bij groepen met veel inteelt.
   Jenne

  3. onlyyou 15 :
   Om het heden te kunnen begrijpen moeten we terug naar de oorsprong :
   “Deuteronomy is Blueprint of the New World Order ”
   met citaat :
   “Therefore Deuteronomy is also the basis of the political programme, of worldly dominion over nations despoiled and enslaved, which has been largely realized in the West during this Twentieth Century.”
   – See more at: https://www.henrymakow.com/2017/06/deuteron-Blueprint-of-the-New-World-Order.html#sthash.HDCVChfm.dpuf
   De volledige tekst is van belang. Zie ook de laatste paragraaf.

  4. Ik denk dat er weinig mensen zijn die zin hebben in deze slavernij. Dus zodra men wakker is kiest men liever voor de hele thermonucleaire vernietiging van de aarde dan slaaf zijn van dit sort figuren. Hadden ze niet aan gedacht!

 14. Zit net naar Leonard Cohen te luistere, Hallaluja hoe kun je dan alle joden verachten, nee ik wil op de eerste plaats mens blijven, leven met “”MIJN”” gevoelens en geweten, en niet verkrampen in iets zieks en onmenselijks, in de mensen een welbehagen, Jenne

  1. https://youtu.be/1oO0_1oS_oU
   De beste Jood ooit!

   https://twitter.com/loomisroberto
   De beste op dit moment!

   Het gaat hiet om een kleine zelfbenoemde elite. Rothschild-Zionisten. De Joden zijn ook gewoon hun slachtoffer. Useful idiots.

   http://www.rense.com/general86/zelephant.htm

   “Zionism means Rothschild just as Israel means Rothschild. When we see the extraordinary number of Zionists in key positions around the world we are looking not at ‘manipulating Jews’, but manipulating Zionists representing the interests and demands of the Rothschild’s.”

   “Let’s get this straight. Zionism doesn’t give a damn about Jewish people. To the Rothschild’s and their Zionist gofers and thugs the Jewish people as a whole are merely cattle to be used and abused as necessary – just like the rest of the human population. The networks of the House of Rothschild were behind Hitler and the rise of the Nazi Party in the Rothschild heartland of Germany where they had changed their name from Bauer in 18th century Frankfurt and launched the dynasty that was to control global finance.”

  2. Ja Thucydides en jij voor een meet and greet van WTK, vond je veel te gevaarlijk… sneu

  3. Ik Twitter bijna nooit. Maar de afgelopen 2 dagen heb ik een manier gevonden om Twitter effectief voor propaganda te gaan gebruiken. Ik heb 3 topics getwittert en werd toen verbannen voor 12-14 uur. Ik snap nu ook hoe dat dan werkt. Ik heb bijna geen ervaring met Twitter omdat ik het net als YouTube and Facebook als een “instrument van de vijand” zie. Ik ga nu even kijken wat de grenzen zijn waar binnen ik kan opereren. Ik denk dat mijn commentaren ten aanzien van Rothschild/Israel/Zionisten ze ongelukkig hebben gemaakt. Dus ik ga eerst maar even London pushen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.