Advertentie

Harvey Weinstein werkte samen met.. de MOSSAD..!?


Het verhaal wordt op internet gedeeld, dat filmproducer Harvey Weinstein, die in het centrum van de #MeToo-beweging staat als dader, in staat zou zijn geweest, agenten van de Israëlische geheime dienst, de MOSSAD, in te ‘huren’ om slachtoffers van zijn seksueel misbruik, in toom te houden. Afgezien van het feit dat de MOSSAD zich -in onze ogen- niet laat inhuren, is het dus de vraag wat de essentie van het verhaal dan wordt? Wanneer de MOSSAD de club is, die wél in relatie tot al dit misbruik staat, in groter kader. We laten je hier gewoon het hele artikel lezen, dat we tegenkwamen op de website ‘hang-the-bankers’. (HIER) Zodat je zelf je conclusies kunt trekken.

Kun je je de kracht voorstellen van een boek van een Franse oud-minister, die de klok luidt en vertelt dat de MOSSAD de Franse Geheime Dienst bestuurt..?

Want er wordt nog maar weinig gesproken over de relatie van al het misbruik in het grotere plaatje van mind-control en de wereldwijde verdeel-en-heers-politiek van deze krachtige club áchter de MOSSAD. De Zionistische krachten achter Israël zijn veel Joodse mensen oprecht een doorn in het oog en veel van het nieuws rondom de daden van deze krachten, haalt de kranten en het main-stream-media-nieuws niet. Zoals Arend Zeevat ook zo vaak al heeft aangetoond in zijn onvolprezen columns hier op de site, is het Zionistische gedachtengoed, dat dus nogmaals NIETS met het Joodse te maken heeft, één van de grote ‘verdeel-en-heers’-krachten in onze samenleving.

Deze achtergronden van de MOSSAD, zijn van vele kanten bevestigd, bijvoorbeeld door ex-MOSSAD-agenten, zoals je HIER je het relaas van Juval Aviv op de site kunt lezen. Het staat zelfs in het ‘wapen’ van de MOSSAD, deze verdeel-en-heerspolitiek, dus we gaan ervan uit, dat je dit meeneemt in het verhaal hieronder. Dat er een enorm stuk mind-control in het seksuele misbruik op veel niveau’s zit, zal iedereen dus duidelijk zijn.

En ‘dus’ kun je in dit kader de MOSSAD ook plaatsen. Vergeet daarbij ook niet het boek van de oud-minister van Buitenlandse Zaken van Frankrijk, Roland Dumas, waar we HIER al een stuk over schreven. Hij gaat zo ver om te beweren, dat de MOSSAD de Franse geheime dienst volledig heeft geïnfiltreerd en feitelijk de dienst uit maakt..! Een relatie met de aanslag op het Bataclan-theater en de Charlie Hebdo-redactie valt dan plots ook in een ander perspectief voor velen..

x

* * *

x

x

Harvey Weinstein werkte samen met..

de MOSSAD..!?

X
2017 © WantToKnow.nl/be (vertaling en deze versie)
x

Harvey Weinstein, zo gaan de geruchten, zou een ‘leger van spionnen’ hebben ingehuurd, waaronder voormalige Mossad-agenten, in een poging om te voorkomen, dat de slachtoffers van zijn seksuele misbruik van vrouwen, publiek zouden gaan, met de informatie over dit misbruik door Weinstein. Dit meldt het gezaghebbende tjidschrift/website ‘The NewYorker’ onlangs. (HIER). Bij dit leger van ingehuurde privé-agenten, dat zou zijn opgebouwd door Weinstein sinds 2016, was volgens dit tijdschrift een ‘Black Cube’. Een organisatie van, schuilnaam voor een groep ‘voormalige’ Mossad-agenten. Een andere club zou de inlichtingenorganisatie ‘Kroll’ zijn.

Actrice Rose McGowan

Alles wat officieel door agenten, ex-agenten én de Mossad wordt geroepen en gemeld, nemen wij in ieder geval met een grote korrel zout, zo niet een hele zak. Want hun enige doel is de waarheid verbergen onder één grote camouflagedeken van valse en gelogen informatie. De vraag in dit geval is natuurlijk of het ‘BlackCube’-verhaal werkelijk door EX-agenten wordt gedreven, of dat het gewoon een manier is om met échte agenten te werken.. En dus officieel gezien te kunnen worden, zónder dat de onzichtbare Mossad daar direct ‘last’ van zou hebben.

Het rapport dat werd gepubliceerd op 6 november, beweert dat 2 van deze ‘Black Cube’-onderzoekers een ontmoeting zouden hebben gehad met acteur Rose McGowan, die later in een publieke verklaring, beschuldigingen van seksueel misbruik aan het adres van Weinstein deed. (HIER) In het geval van deze actrice, ontkent Harvey Weinstein elke aantijging over ‘seks zonder instemming’.

The New Yorker rapporteert ook dat één van de onderzoekers, die met McGowan in gesprek kwam, in de minimaal 4 ontmoetingen, geheime opnames gemaakt zou hebben, terwijl zij zich uitgaf als een ‘womens-advocate. Een vrouw met een zogenaamde ‘juridische achtergrond’, die kennelijk heeft beweerd, dat zij het voor McGowan wilde gaan opnemen in een mogelijke rechtszaak. Het artikel citeert een dozijn pagina’s en 7 mensen die direct betrokken zouden zijn, bij deze pogingen van Harvey Weinstein. Het doel van al deze inspanningen was erachter te komen, hoeveel de vrouwen vrij zouden gaan geven over de feiten rondom hun seksueel misbruik.van Weinstein.

Harvey Weinstein met een van zijn -evenzo omstreden- vriendjes uit de ‘elite scene’, oud-president Bill Clinton..

The New Yorker zélf doelwit van Weinstein..
Een ‘onderzoeker/journalist’ van Black Cube, zou daarenboven een aantal keren gebruik hebben gemaakt van een fake-identiteit, om een journalist/redacteur van The New Yorker te ontmoeten, die de beschuldigingen aan het adres van Weinstein aan het onderzoeken was. Deze vrouwelijke BlackCube-medewerker zou ook geprobeerd hebben een ontmoeting te plannen, tussen haarzelf en NewYorker-journalist Ronan Farrow, diemaar liefst 13 claims tegen Harvey Weinstein verwoordde in de maand ervoor en ook het artikel van 6 november heeft geschreven. (Farrow is overigens de zoon van actrice Mia Farrow en acteur/regisseur Woody Allen.)

Harvey Weinstein en de privé-onderzoekers zouden volgens het magazine, ook diverse andere journalisten hebben gebruikt, om informatie te weten te komen over de vrouwen die claims in de openbaarheid hadden gebracht, inzake zijn seksuele misbruik. Weinstein en zijn ’team’ worden ervan beschuldigd, dat ze jarenlang informatie hebben verzameld van tientallen mensen, waarbij een psychologisch profiel werd opgebouwd van deze personen, waarin o.a. hun seksuele geschiedenis werd opgetekend. Zodat ze in staat waren om deze personen te intimideren met dreiging van in-diskrediet-brengen..

Eerder al was het acteur Elijah Wood die het pedofiele netwerk belichtte.

Het tijdschrift The New Yorker rapporteert dat Weinstein de assistentie zocht van ex-medewerkers van zijn filmondernemingen, teneinde namen te verzamelen en telefoontjes te plegen. Kun je je voorstellen, wat een ongelooflijk krankzinnig idee hier achter zit en dat het dus niet ‘zomaar’ gaat over seksueel misbruik. Zeer waarschijnlijk is deze Weinstein ook een wiel(tje) in het hele misbruik-netwerk, zoals dat eerder o.a. door ‘In-de-ban-van-de-ring’-acteur Elijah Wood aan de kaak werd gesteld. (HIER)

Zelfs advocaten(bureau) gaat vér over de schreef..!
En deze onderzoeken werden -naar zeggen van The New Yorker- ook regelmatig uitgevoerd door het advocatenteam (het bedrijf) van Weinstein. Onder hen zou ene David Boies zijn, die in 2000 hielp bij het oplossen van het conflict tijdens de presidentsverkiezingen tussen Al Gore en George Bush jr., inzake de stemmentelling.

Boies zou een overeenkomst hebben getekend, waarin de opdracht aan ‘Black Cube’ gedaan werd, dat zij informatie dienden te vinden, die ertoe zou leiden dat de publicatie van The New Yorker over dit Weinstein-onderwerp, inzake zijn seksueel misbruik, niet zou plaatsvinden. Dit omdat The New Yorker in een andere rechtszaak al te maken zou hebben gehad met ‘Black Cube’ en er dus een ‘kwetsbare’ relatie mee had.. Boies meldde de redactie van het tijdschrift doodleuk, dat het ‘een grote fout’ zou zijn, te publiceren over Weinsteins misbruik..

Sally Hofmeister is de woordvoerder van het moederbedrijf van Weinstein, waar hij zich telkens privé achter blijft verschuilen. Zij meldt dat het rapport van The New Yorker ’totale fictie is inzake de suggestie dat er ook maar een beetje sprake zou zijn van het onder druk zetten van individuën, noch dat deze mensen doelwit waren van enige actie’. Veel journalisten hebben zowel Boies als Hofmeister om aanvullend commentaar gevraagd, wat systematisch geweigerd wordt.

The New York Times (HIER) noemt het gedrag van Boies ‘niet voor enig excuus vatbaar’ en meldt dat het deze krant op haar beurt zou zoeken naar ‘geschikte remedie’.. In eens statement van deze krant werd dit gemeld:

“Wij hebben vandaag begrepen dat de advocatenfirma Boies Schiller & Flexner, in het geheim heeft gewerkt aan het trachten stop te zetten van onze reportages over Harvey Weinstein, terwijl deze firma ons op een ander vlak vertegenwoordigde in andere juridische procedures. Wij classificeren dit als niet te accepteren gedrag, een grove inbreuk op de vertrouwensband en een breuk met de professionele standaard, die alle advocaten dienen in acht te nemen.”

Actrice Rose McGowan heeft onderzoeksjournalist van TheNewYorker, Ronan Farrow inmiddels al veel complimenten gegeven, voor zijn baanbrekende werk in deze Weinstein-zaak. En daarbij blijkt zich nu een andere actrice te hebben gemeld, Asia Argento, die de onthulling over het vermeende onderzoek door Weinstein en de achtervolging van zijn slachtoffers door ex-Mossad-agenten op Twitter omschrijft als ‘schrikbarend’. (afbeelding) Inmiddels is Harvey Weinstein aangeklaagd, officieus en officieel-juridisch, via politieverklaringen, door meer dan 90 vrouwen!

Al deze informatie heeft natuurlijk allemaal bijgedragen tot de schorsing voor het leven van Harvey Weinstein, van de ‘Emmy Awards’-organisatie, de Television Academy. Ook is, zoals je weet, deze Weinstein geschorst bij de Britse filmacademie en natuurlijk bij de Amerikaanse Academy of Motion Picture Arts and Sciences (HIER). 

Een woordvoerder van deze Emmy Awards-organisatie zei het als volgt, daarbij vermeldend, dat de Academy zich binnenkort zou gaan beraden op het aanscherpen van haar ‘code of conduct’. :

“De Academy steunt alle personen, die zich uitspreken tegen dit misbruik en de mensonwaardige behandeling, in alle vormen. Wij staan achter hen, die door de acties van Weinstein zijn geraakt. We zijn vastberaden een rol te gaan spelen, in het beschermen van alle professionele televisie-professionals, zodat ze hun dagelijkse werk op een veilige wijze kunnen uitvoeren en niet ten prooi vallen aan dit soort praktijken van seksuele-roofdieren”.

Tot slot, last but not least..
De conclusie die wij trekken, is dat het verband met de Mossad-‘ex’-agenten en andere politiek-juridische krachten uit het verborgen netwerk, rondom deze zaak, nog niet eens begonnen is. Het grotere plaatje is bij velen bekend, en heeft direct te maken met de misbruik-commissie die president Trump in februari ‘inzegende’. Dit ‘grotere plaatje’ zal ongetwijfeld de komende tijd wél onderwerp gaan worden van reportages en journalistiek onderzoek. Wij hopen het van harte, want het betekent opnieuw, dat de smerige en manipulatieve zaakjes van de Zionistische krachten-achter-de-schermen méér zichtbaar gaan worden. Mocht je nog steeds, in dit verband, niet het verschil tussen Joods en Zionisme beseffen/weten, dan raden we je aan dit artikel van Auschwitz-overlevende Hajo Meyer te lezen (HIER).

3 gedachten over “Harvey Weinstein werkte samen met.. de MOSSAD..!?

  1. Het gaat grof gezegt gewoon over het naaien van de Khazaarse Joden, van niet Joodse vrouwen, voor hen zijn alle niet Joodse vrouwen hoeren, wel teverstaan onze moeders en grootmoeders etc., en daarom zijn voor mij alle khazaarse Joden, vul maar in !!!, minder als het vuil onder mijn schoenen !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.