Advertentie

Oekraïens neo-NAZI-vakantiekamp voor jongeren..!


x
x

Rekrutering van Oekraïense ‘kindsoldaten’
wordt gefinancierd door..  Amerikaanse militaire hulp?

Militaire training voor jonge kinderen

Oekraïens ‘Neonazi-zomerkamp’..!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Dit waren de eerste beelden bij de opstand in Kiev, die begin 2014 startte. De neo-Nazi-banden waren nog volop te zien. De gezichten voor een deel nog herkenbaar.. Hoe anders was de geraffineerde aanpak later, ingefluisterd door ‘adviseurs uit de VS’..!

Dit artikel is gebaseerd op een publicatie van Global Research uit 2015. De invloed van én de VS én de neo-nazi’s in Oekraïne, zo vlak ná de ‘revolutie’, op het besturen van het land is overduidelijk. Kinderen met AK-47’s op zomerkamp…?? En ja, Vladimir Poetin heeft dus wel dégelijk een punt in zijn duiding van de neo-nazi-regering in Kiev, ook al staat er dan een stand-up comedian presidentje te spelen. Hij is niet méér noch minder dan een marionet, een vazal van de Verenigde Staten.

En natuurlijk speelt Poetin hetzelfde spelletje met marionetten, maar als Russen érgens een diepe, diepe afkeer van hebben, zijn het de tot leven geroepen overblijfselen van het nazi-ultra-rechtse gedachtegoed, dat in de Tweede Wereldoorlog aan tientallen miljoenen Russen het leven kostte..!

Ten aanzien van die revolutie in 2013/4 hebben we te maken met een coalitieregering (waarin twee neonazipartijen werden opgenomen!!), gesteund door de ‘Westerse democratie’, waar de rechtse Europarlementariërs Hans van Baalen (VVD) en Guy Verhofstadt de letterlijke spreekbuis voor waren. Daarnaast werd de nieuwe regering in Kiev gesteund door.. ‘de internationale gemeenschap’. De NewYorkTimes deed er 7 jaren geleden als volgt verslag van:

“De VS en de EU hebben de revolutie in Oekraïne omarmd als een ‘nieuwe bloei van de democratie’, en tegelijkertijd een klap voor autoritarisme en kleptocratie in de voormalige Sovjet-ruimte. Maar de grimmige realiteit is anders. Wat op het spel staat is een door de VS-EU-NAVO gesponsorde staatsgreep in flagrante strijd met het internationaal recht.. De verboden waarheid is dat het Westen – via een zorgvuldig geënsceneerde geheime operatie – de vorming van een proxy-regime in de hand heeft gewerkt dat door neonazi’s wordt gesteund.

Bevestigd door Assistant Secretary of State (onderminister van BuZa), Victoria Nuland, werden belangrijke organisaties in de Oekraïne, waaronder de neonazistische partij Svoboda, royaal gesteund door Washington. Zo verwoordde Nuland deze ‘financiering’: “We hebben meer dan US$ 5 miljard geïnvesteerd, om Oekraïne te helpen deze en andere doelen te bereiken. … We zullen Oekraïne blijven bevorderen naar de toekomst die het verdient.”

Opnieuw vraag je je af, waar westerse journalisten waren om deze wereldwijde valse-vlag-operatie te analyseren en te verslaan.. Niet of nauwelijks woorden werden besteed aan het neo-NAZI-karakter van de nieuwe regering. Foto’s van Nuland met de leider van een van deze naziclubs, werden niet geplaatst. De westerse media hebben achteloos vermeden om de samenstelling en de ideologische onderbouwing van de regeringscoalitie te analyseren. Het woord ‘neonazi’ was een taboe en het woord ‘democratie’ was kennelijk de valse-vlag, waar ook de media mee te koop liepen..

‘Neo-NAZI’ werd kennelijk uitgesloten van het woordenboek van de mainstream media. Het woord kwam niet voor op de pagina’s van de New York Times, de Washington Post noch op de pagina’s van de Britse ‘The Independent’. Journalisten hebben kennelijk de instructie gekregen om de term ‘neo-NAZI’ niet te gebruiken om de politieke ‘Svoboda’-partij en de Rechtse Sector aan te duiden.

Maar hoe vér deze neo-NAZI’s reiken, kun je hieronder lezen, wanneer het bestaan van ‘neo-NAZI-jeugdzomerkampen’ wordt onthuld. Wist jij hier van? Is dit geen essentiële info, achter de hele gruwelijk oorlog in de Oekraïne..?? Hoewel het opnemen van nazi-partijleider Oleh Tyahnybok in de regering Victoria Nuland té ver ging, werden er genoeg neo-nazi’s op belangrijke posten gestald.

De leden van Svoboda en de Rechtse Sector gingen sleutelposities op het gebied van defensie, wetshandhaving, onderwijs en economische zaken bekleden en zitten daar vandaag de dag nog steeds..!! Kennelijk ook verantwoordelijk voor de neo-NAZI-jeugdkampen, waarover we in dit artikel berichten. Verantwoordelijk ook voor de contacten met de FINANCIERS van deze kampen, namelijk… DE US-REGERING..!!

De neo-NAZI-jeugdtrainingskampen..!
De meeste Amerikanen weten niet dat de VS-regering, financiële steun, wapens en opleiding verstrekt aan een neonazistische eenheid in Oekraïne. Deze eenheid maakt deel uit van de Nationale Garde van Oekraïne. Deze eenheid heet het ‘Azov Bataljon’ (Батальйон Азов) en werd in 2014 opgericht. Er is ook bevestiging dat Canada en Groot-Brittannië eveneens steun verlenen aan deze Nationale Garde en daarmee aan dit neo-NAZI-onderdeel. Dit ‘Azov Bataljon’ draagt ‘officieel’ het embleem van de Nazi-SS en wordt door het ‘democratische regime’ in Kiev opgericht en omschreven als ‘vrijwilligersbataljon voor de territoriale verdediging’.

Het is een onderdeel van de Nationaal Garde en dat ligt in de jurisdictie van het Oekraïense Ministerie van Binnenlandse Zaken. Officieel was het -voor de inname van De Krim door Rusland, gestationeerd in Berdyank aan de Zee van Azov. Daar werd het Azov-bataljon door het regime opgericht om de opstand van de oppositie in de Donbass regio te bestrijden. (Oost- en Zuid-Oekraïne).

Dit door westerse partners gesteunde Azov bataljon, is niet alleen betrokken bij para-militaire operaties in Oost-Oekraïne, zoals de Donbas-regio. Volgens berichten in onder meer de Kyiv Post (mainstream media van Oekraïne) organiseert het bataljon een zomerkamp voor jonge kinderen ‘als onderdeel van haar bredere trainings- en indoctrinatieprogramma’.

Nieuwszender RT bericht:

“Het kamp is opgericht om de kinderen te laten zien dat er dingen in het leven zijn -naast school en mobieltjes- én om hen “Onze liefde te geven,” vertelde Oleksii, een pelotonscommandant van het Azov-bataljon en instructeur op het kinderkamp, aan de Oekraïense zender ICTV. “Men moet sterk zijn; moet moedig zijn om de territoriale integriteit van ons moederland te verdedigen,” voegde hij eraan toe.”

Westerse mediabronnen (geciteerd door de Kyiv Post) bevestigen dat kinderen vanaf zes jaar (zie onderstaande afbeeldingen) deelnemen aan het Azov Zomerkamp dat zich bevindt in het Vodytsya district, even buiten Kiev. De foto’s in dit artikel bevestigen, dat veel van de kinderen in feite jonge kinderen zijn in plaats van adolescenten. De Kiev Post – die de westerse media verwijt dat zij een bevooroordeelde berichtgeving hebben – erkent niettemin de duivelse aard van het militaire trainingsproject:

… dit kamp wordt geleid door het Azov Bataljon, opgericht door de wetgever en voormalig commandant Andriy Biletsky. Gelegen in het bosrijke gebied van het Kyiv’s Pushcha Vodytsya district, spelen de kinderen op dit zomerkamp niet alleen soldaatje – ze krijgen echte militaire training van soldaten die in de frontlinie hebben gevochten in de oorlog tegen Rusland. Het kamp, ‘Azovets’ genaamd, is negatief belicht in de Russische media, op pro-Russische websites en zelfs in de Britse tabloid ‘The Daily Mail’.

De kop boven het -door het Kremlin gecontroleerde RT- verhaal over het kamp:”Neo-nazi zomerkamp: Oekraïense kinderen leren schieten met AK’s door leden Azov bataljon (FOTO’S)”

“Schokkende foto’s van het neo-nazi militair kamp onthullen dat rekruten zo jong als zes jaar leren hoe ze met wapens moeten schieten (ook al is er een wapenstilstand),” luidt de kop van het sensatiebeluste en onjuiste artikel van de Daily Mail.

(Kyiv Post, 29 augustus 2015)

Hoewel het Kievse regime ontkent dat Azov een neonazistische entiteit is, dragen de logo’s van zowel het Azov bataljon als het Avovets zomerkamp (afgebeeld op de zomerkamp T-shirts) het symbool van de Nazi SS Wolfsangel met schaduwen van “de Nazi Zwarte Zon” op de achtergrond.

Rekrutering van kindsoldaten..
Het zomerkamp-opleidingsprogramma vormt de eerste fase van de rekrutering van kindsoldaten in strijd met het internationale recht. Daar hoor je mensen niet over, om de simpele reden, dat ze er niets van wéten.. Maar deze rekrutering van kindsoldaten, impliceert steevast een opleidingsprogramma dat jonge kinderen vertrouwd maakt met het gebruik van lichte automatische wapens. De militaire trainers zijn dus onderdeel de Azov paramilitairen, speciaal voor dit zomerkamp ‘uitgezonden’ (zie het nazi-SS insigne op zijn uniform hieronder):

Het artikel in de Kyiv Post beschrijft in detail het karakter van dit ‘Neo-Nazi Zomerkamp’. Die de berichten bevestigen, dat een entiteit onder de jurisdictie van de Nationale Garde van Oekraïne (gefinancierd door het Oekraïense Ministerie van Binnenlandse Zaken) kleine kinderen traint en indoctrineert in de kunst van oorlogsvoering:

‘Het Azovets zomerkamp ontvangt kinderen van leden van het Azov Bataljon, maar ook kinderen uit het nabijgelegen Obolon-district bij Kiev en van verder weg. Het kamp is geopend op 22 juni en biedt een week lang een activiteitenprogramma’s voor groepen van 30 tot 40 kinderen. Officieel is het voor kinderen van 9 tot 18 jaar, maar er zijn ook kinderen vanaf 7 jaar en enkele kinderen hadden het kamp al meerdere weken achter elkaar bezocht.

Wat het kamp het meest controversieel maakt, is dat het wordt geleid door de Azov-strijders, van wie sommigen zijn bestempeld als aanhangers van extreem-rechts en neonazi’s. Critici zeggen dat het symbool van het bataljon een omgekeerde Wolfsangel is, die een vage maar ongemakkelijke associatie met het nazisme heeft.

In eerdere interviews met Oekraïense media zei Biletsky dat de symboliek verkeerd begrepen wordt. De letters ‘N’ en ‘I’ vormen de insignes van Azov, die volgens hem staan voor ‘Nationale gedachte’. Biletsky richtte in Oekraïne een neo-nazigroep op, de ‘Sociaal-Nationale Assemblee’, en er zijn zeker neonazi’s in de gelederen van het bataljon, sommigen met nazi-tatoeages.

Sommige media hebben gemeld dat tot 20% van het Azov-bataljon neonazi’s zijn, hoewel de persvoorlichters van het bataljon altijd proberen te benadrukken dat Azov, als militaire formatie, de ideologie van zijn stichter Biletsky niet deelt, of enige andere ideologie heeft dan.. vurig patriottisme.

Toen de Kyiv Post op 19 augustus een bezoek bracht aan het Azovets-kamp, waren de kinderen druk bezig met allerlei activiteiten, waaronder het demonteren en in elkaar zetten van AK-47 aanvalsgeweren, schietoefeningen (met luchtdrukpistolen), het afleggen van stormbanen, en het oefenen van gevechtshoudingen en patrouilleren. Ze deden ook mee aan verschillende sporten en spelletjes, deden aan abseilen en klimmen, en oefenden andere meer traditionele scouting- en houtbewerkingsvaardigheden zoals het aanleggen van special touwknopen.’

Één van de kinderen in het kamp vertelt aan de Kyiv Post.”Ik ben hier nog maar drie dagen, maar ik heb me gerealiseerd dat dit geen kamp is waar je alleen maar spelletjes speelt. We krijgen hier militaire training,” In het bos naast het kamp kreeg een groep kinderen advies van een Azov-trainer over de veiligheid van wapens. De trainer blaft de kinderen toe: “Weet je wat er zou gebeuren als je je vingers aan de trekker zou houden? Als het een echt pistool was, zou je je kameraden kunnen doden. Dus, doe het niet!”

“Ja meneer!” antwoorden de kinderen. De kinderen oefenen vervolgens met het medisch evacueren van gewonde soldaten van het slagveld. De militaristische sfeer in het kamp, inclusief de strenge discipline, heeft sommige kinderen duidelijk beïnvloed. Een jongen zegt: Ik heb gisteren mijn haar heel kort laten knippen. Gewoon omdat ik dat wil. Ik lijk nu meer op een soldaat.”

Twee oudere kinderen, die net als veel van de kinderen in het kamp namen de guerre-namen hebben aangenomen (Medic en Physicist) in navolging van de echte soldaten van Oekraïne, zeiden dat ze nu bij het Azov Bataljon wilden. “Ik wil mijn vaderland verdedigen. Er zijn kameraden die mijn idee steunen. Ik denk dat als het nodig is, ik zal vechten.” vertelde de 17-jarige natuurkundige aan de Kyiv Post.

De kinderen in het kamp zijn ingedeeld in vier groepen, afhankelijk van hun leeftijd, waarbij elke groep onder toezicht staat van een trainer en verzorger. De dag van het kamp begint vroeg, om 7 uur precies, en eindigt om 11 uur ’s avonds. De kinderen slapen in tenten. Toegang tot Azov’s eigen website en ondersteunende websites werd afgelopen september afgesloten voor het publiek toen het bataljon werd geïntegreerd in de Nationale Garde van Oekraïne, maar het kamp heeft een pagina op het Russische sociale netwerk Vkontakte (HIER) waar het wordt gepromoot, en waar mensen zich kunnen aanmelden om vrijwilliger te worden, of contact kunnen opnemen met het kamp om hun kinderen erheen te sturen.

“De missie van het kamp: Het vormen van de Oekraïner van een nieuw tijdperk – een patriot, die bereid is om actief deel te nemen aan het opbouwen en verdedigen van Oekraïne,” luidt de beschrijving van de pagina. De militair-patriottische liederen die de kinderen elke dag zingen als onderdeel van het kampprogramma, lijken een van de populairdere activiteiten voor de kinderen te zijn.

’s Avonds laat, zittend rond een laaiend kampvuur, zingen ze hun favorieten – patriottische liederen die dateren uit de vorige onafhankelijkheidsstrijd van Oekraïne in het begin en het midden van de 20e eeuw. De Kyiv Post luisterde naar de tekst van een van de liederen. De tekst ging over Oekraïense soldaten die hun vijanden versloegen. Vandaag is die vijand Rusland. Een jongen die op een boomstam zit fluistert zachtjes: “Ik wil dat deze oorlog eindigt en dat we alle Russen doden.”

(Kyiv Post, 29 augustus 2015, HIER de link)

Militaire hulp van de VS..

Dit duivelse streven, dat onschuldige kinderen aanzet tot haat tegen zowel etnische Russen als tegenstanders van het regime in Kiev, wordt breed gesteund door militaire hulp van de VS die via het ministerie van Binnenlandse Zaken naar de nationale garde van Oekraïne gaat. Het MIA coördineert de “antiterrorisme-operatie” (ATO) in Donbass.

Hoewel het Amerikaanse Congres amendementen heeft aangenomen op zijn “Department of Defense Appropriations Act of 2015.’ om de training van de neonazi’s van het Azov-bataljon te blokkeren, sijpelt het geld in de praktijk naar beneden. Bovendien heeft de Nationale Garde van Californië, naast de militaire hulp die onder de jurisdictie van het Pentagon valt, een partnerschap gesloten met de Nationale Garde van Oekraïne, waartoe ook het Azov Bataljon behoort:

“De missie van het State Partnership Program (SPP) Californië-Oekraïne [onder auspiciën van de Nationale Garde van Californië] is het bevorderen van democratie, vrije markteconomieën en militaire hervormingen, door institutionele banden op lange termijn aan te gaan … Het partnerschap Californië-Oekraïne ondersteunt rechtstreeks zowel de doelstellingen van de Amerikaanse ambassadeur in Oekraïne als die van de commandant, U.S. European Command. … (Office of Defense Cooperation (ODC), hoofd: LTC Tracey D. Rueschhoff)

Kijk, tot slot eens naar deze mannetjes’, die het AZOV-bataljon vormen. Inclusief hun nazi-symbolen op de shirts..!! Dit zijn dus de mensen die Oekraïense kinderen leren omgaan met AK 47’s in het Neo-Nazi zomerkamp.

Het is natuurlijk allemaal voor
– om in de woorden van de New York Times te spreken-

een goed doel: de bloei van de democratie”.

 

3 gedachten over “Oekraïens neo-NAZI-vakantiekamp voor jongeren..!

 1. De propagandamachines werken op volle kracht en vooral bij de MSM media valt op dat ze vaak geen onderbouwde berichtgeving doen maar zomaar wat beweren en geen vragen die belangrijk zijn aan de juiste personen stellen.Zo spreken ze nu over een kinderziekenhuis dat door de Russen beschoten/gebombardeerd zou zijn schande en in het nos journaal van deze morgen om 09.00uur was er een kale man aan het woord van het Klingendaalinstutuut die kennelijk wist dat er echt zwangere vrouwen en kinderen getroffen waren zonder daar natuurlijk bewijs van te leveren.
  Andere geluiden zouden zijn dat het ziekenhuis door Oekraïnse militairen gebruikt werd en dat kinderen en burgers als menselijk schild gebruikt zijn.De man van Klingendaal deed dat af als totale onzin wat hij kennelijk vanuit zijn stoel in Nederland kan bepalen.
  https://nos.nl/artikel/2420515-kinderziekenhuis-in-apocalyptisch-marioepol-verwoest
  In het artikel hierboven kunt u lezen dat ze zelfs kinderen trainen om oorlog te voeren.
  Dat betekend wel dat ze geen schaamte hebben om kinderen als kanonnenvoer in te zetten en dat geldt ook voor burgers want feit is dat mannen van 18-60 jaar in Oekraïne moeten blijven om te vechten tegen een overmacht wetende dat ze dat zonder hulp nooit zullen winnen.
  Dit rukt gezinnen uiteen en maakt moeders weduwe en kinderen vaderloos omdat velen zullen omkomen of al om gekomen zijn. Dan kan Zelensky wel proberen de Russen van oorlogsmisdaden te beschuldigen of van genocide maar wat doet hijzelf dan? Hoe noemt het westen kinderen inzetten om te vechten dan? Natuurlijk zal het westen eerder ontkennen dan bevestigen dat kinderen voor oorlog getraind worden omdat ze anders zouden toegeven steun te geven aan een fout systeem/regime. Mijn mening is dat dit onafhankelijk onderzocht moet worden eer conclusies getrokken kunnen worden maar de MSM weet het natuurlijk al en brengen dat als nieuws.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.