Advertentie

OVSE ontdekt massagraven Oekraïne..


De ultra-rechtse 'legereenheden' nemen hun taak zeer serieus. 'War is HELL' staat er op de helm.. Moordpartijen door het Oekraïense leger zijn gefilmd en er is verslag van gedaan. Kennelijk past het niet in het beeld van de vriendelijke Westerse wereld en de bandiet Poetin, die achter de separatisten dient te zitten.
De ultra-rechtse ‘legereenheden’ nemen hun taak zeer serieus. ‘War is HELL’ staat er op de helm.. Moordpartijen door het Oekraïense leger zijn gefilmd en er is verslag van gedaan. Kennelijk past het niet in het beeld van de vriendelijke Westerse wereld en de bandiet Poetin, die achter de separatisten dient te zitten.

x

x

OVSE ontdekt massagraven Oekraïne..

2014 ©WantToKnow.nl (dank aan JH)

x

De OVSE heeft in de buurt van Donetsk drie massagraven ontdekt. Bij het grootste graf werd een plaquette gevonden met de inscriptie ‘Gestorven voor Poetin leugens’. De graven bevinden zich in een gebied dat op het moment van overlijden van de slachtoffers werd gecontroleerd door de Oekraïense militie. Deze milities vechten aan de kant van het Oekraïense leger tegen de separatisten. De Kiev-regering, die wordt gesteund door de EU en de VS moet deze oorlogsmisdaad opklaren, aldus de Linke-politicus Andrej Hunko.

2 Van de daders in beeld..? De leider van de ulta-rechtse partij in de regering van Oekraïne, En natuurlijk de leider van de Amerikaanse goeddoeners.. John McCain, volop aanwezig voordat er ergens in de wereld Amerikaanse wapens en 'adviseurs' geleverd worden..
2 Van de daders in beeld..? De leider van de ulta-rechtse partij in de regering van Oekraïne, En natuurlijk de leider van de Amerikaanse goeddoeners.. John McCain, volop aanwezig voordat er ergens in de wereld Amerikaanse wapens en ‘adviseurs’ geleverd worden..

Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft verklaard dat er in het oosten van Oekraïne verwijzingen naar massagraven bestaan. Een woordvoerder van de speciale OVSE-waarnemersmissie in Oekraïne bevestigde het bestaan van deze graven aan die ‘Deutschen Wirtschafts Nachrichten’. De woordvoerder zei dat de OVSE door de rebellen werden gewezen op de ongemarkeerde graven. Hierop begaven de medewerkers van het OVSE naar de aangegeven plaatsen. “Het gevonden massagraf gisteren bevestigde de mate van wreedheid die begaan worden door de Oekraïense paramilitaire bataljons,” zei de afgevaardigde van de Linke, Andrej Hunko.

De OVSE meldt:
‘De ‘militaire politie’ van de Volksrepubliek Donetsk, vestigde de aandacht van de OVSE Special Monitoring Mission (Special Monitoring Mission – SMM) op drie ongemarkeerde graven. Twee van de graven bevonden zich op het terrein van een mijn, in de buurt van het dorp Komunar Nyzhnia Krynka, een ander werd ontdekt in het dorp zelf (35 km ten noordoosten van Donetsk). In de twee massagraven op de mijnbouwlocatie vond het OVSE-personeel op 23 september, telkens twee lijken. Alle vier lichamen waren al in verre staat van ontbinding. De SMM vond ook acht 9-mm patronen van Makarov pistolen, op ongeveer vijf meter afstand van de lichamen.

Dichtbij het grensdorp, ontdekte de SMM een hoopje aarde, die soortgelijke vormen van een graf bevatte. In de aarde stak een plakkaat met in het Russisch de vijf namen van de lijken en de datum van overlijden stond: 27/08/2014. Aan de andere kant van het plakkaat stond geschreven: “Gestorven voor Poetin’s leugens”.

Dit waren de eerste beelden bij de opstand in Kiev, begin dit jaar. De neo-Nazi-banden waren nog volop te zien. De gezichten voor een deel nog herkenbaar.. Hoe anders is de geraffineerde aanpak nu, ingefluisterd door 'adviseurs uit de VS'..!
Dit waren de eerste beelden bij de opstand in Kiev, begin dit jaar. De neo-Nazi-banden waren nog volop te zien. De gezichten voor een deel nog herkenbaar.. Hoe anders is de geraffineerde aanpak nu, ingefluisterd door ‘adviseurs uit de VS’..! Deze mensen, van de partij van Oleh Tyahnybok hebben inmiddels uniformen aan van het, door het Westen gesteunde, en door de VS bewapende, Okraïense leger..!

Het verslag van de speciale OVSE-waarnemersmissie geeft een indicatie van de voor de hand liggende brutaliteit, gepleegd door de aan de zijde van het Oekraïense leger vechtende milities. Velen van hen komen openlijk op met hakenkruisen en runetekens en erkennen hun nazi-ideologie.

“Het massagraf dat gisteren gevonden werd, bleek dezelfde mate van wreedheid te vertonen die begaan worden door een Oekraïense paramilitaire bataljon. De wet is een duidelijke schending van het internationaal strafrecht en vormt een oorlogsmisdaad”, zei Andrej Hunko, lid van de Fractie van de Linke Partij in de Bundestag en de Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa.

In het massagraf dat werd gevonden in de buurt van Donetsk gisteren, vonden de rebellen ook nog de lichamen van drie vrouwen en een man. Of er meer lijken in het graf liggen is nog niet bekend.

Onder de kop “Kiev moet zijn bloedhonden terugfluiten“, schrijft Hunko: “De misdaden begaan tegen de burgerbevolking, moeten volledig worden onderzocht en de verantwoordelijken moeten berecht worden. Het kan niet dat door Kiev gesteunde paramilitairen, burgers vermoorden en hun Oekraïense leiders hen vrij spel geven. Ik vorder een onafhankelijk onderzoek door de vertegenwoordigers van de VN, de OVSE en de Raad van Europa.”

De door de EU gesteunde overgangsregering in Kiev heeft nog niet gereageerd op de OVSE rapport. De Oekraïense regering heeft op geen enkel moment nog de rechtse groepen terecht gewezen, omdat ze een belangrijke militaire steun voor de Oekraïense reguliere leger betekenen.

xExpress Zeitung

x

Zondag 28 september komt eenzelfde bericht uit deze Zwitserse krant

x

OEKRAÏNE – HET KON NIET LANG MEER UITBLIJVEN:

2 MASSAGRAVEN GEVONDEN MET TEKENS VAN FOLTERING EN ZWARE OORLOGSMISDADEN …

x

Als onderdeel van de herpositionering van de strijdkrachten tijdens de wapenstilstand in het oosten van Oekraïne, zijn al enige tijd geleden, twee massagraven ontdekt, waar lijken van burgers gevonden werden. Verantwoordelijk hiervoor zouden de eenheden van de Oekraïense Nationale Garde zijn, die echter elke schuld op zich afwijzen. Nu rijst de vraag hoeveel van zulke massagraven mogelijk nog meer bestaan…

Met name voor de leden van de Nationale Garde Oekraïense en de zogenaamde ‘vrijwillige verenigingen’, die hoofdzakelijk bestaan uit West-Oekraïense nationalisten en extreemrechtse groeperingen, is de oorlog van de interim-regering in Kiev, tegen de separatisten in het oosten, ook een etnische strijd. Uitspraken zoals die van Julia Timosjenko, dat men de ongeveer 8 miljoen in het oosten van Oekraïne wonende Russen met kernwapens moet vernietigen, krijgen in deze gelederen veel goedkeuring. De vijand zijn ‘de Russen’, zelfs als de in Rusland geboren Oekraïners er al generaties in het land wonen…

Nog minder moeten we verbaasd zijn wanneer, na alle beschuldigingen van gedwongen verplaatsing, verkrachtingen, plunderingen en moorden ook daadwerkelijk de eerste massagraven opdagen. In de loyaal aan het regime door oligarchisch Oekraïense massamedia, gecontroleerde gebieden wordt voortdurend tegen de Russische minderheid in het land opgehitst. Dit ten volle ondersteund door de verklaringen van de rechtse ‘Euromaidan’-afgevaardigden en president Poroshenko.

Poroshenko dreigde er mee dat bij iedere gedode Oekraïense soldaat honderden rebellen de dood zouden vinden. Rebellen, terroristen – dat zijn voor de aanhangers van het regime in Kiev eigenlijk alle mensen in Donetsk en Lugansk. Wroeging over de moord op vrouwen, kinderen en oude mannen heeft blijkbaar bijna niemand… Poroschenko’s oproep voor oorlogsmisdaden vond blijkbaar gehoor bij zijn troepen. Anders kun je de tot dusver gevonden massagraven nauwelijks uitleggen.

En hoeveel van deze graven nog bestaan, weet waarschijnlijk bijna niemand. Ondertussen meldt Alexander Sacharchenko, hoofd van de regering van de zelfverklaarde Volksrepubliek Donetsk tegen ‘Life News’, dat bij sommige lijken in de massagraven blijkbaar de inwendige organen zijn verwijderd, terwijl andere organen/lichamen tekenen van foltering vertonen. Zo werden in sommige gevallen de handen vastgebonden op de rug, voordat deze mensen door de regime-troepen werden doodgeschoten. Maar doordat lichamen al in vergevorderde ontbinding zijn, moet gewacht worden op de eindverslagen van de onderzoekende artsen, voordat er definitieve uitspraken over deze zaak gedaan kunnen worden.

 x

* * *

45 gedachten over “OVSE ontdekt massagraven Oekraïne..

 1. Dit kwaad het Nazisme, is niet uit-teroeien, ten minste niet door de huidige generatie watjes, de Russen hebben ooit op twee fronten tegelijk tegen dit kwaad gevochten, in Mantjoerije tegen Japan, en in Rusland tegen Hitler Duitsland, en alle aanverwante EUropese en balkan Nazi’s, het totaal beeld geeft 20 millioen dode Russen, en net nu we dachten dat het verdwenen was steekt het opnieuw zijn kop op, ik weet van mijn eigen weten en bevindingen dat het altijd latent aanwezig is geweest.
  En nu zijn deze beesten weer bezig, ik bid God op mijn blote knieën dat Putin, de hele Oekraine inneemd en dat tuig uitrookt en opruimd, zo niet blijft dit smeulen en gaat zich verspreiden over Europa, er zijn overal nog zaadjes van aanwezig, Spanje, Italie, Balkan, en zelfs Duitsland.

  1. En niet te vergeten het USA superlatieve Nazi denken, veel rijke Amerikanen dragen het Nazi zaad met zich mee, McCain bijvoorbeeld en vele anderen,
   Nazisme wil zeggen Industrie in staats handen, wel het is de FED die alles bezit, en de aandeelhouders van de FED bezitten de USA.

  2. Yep en vervolgens 20 mil Ukrainers laten verhongeren.. Stalin was een held niet? Als er tegenwoordig ergens een dreiging vanuit gaat is het wel communisme/marxisme. Hoe lang blijft men nazi spoken zien? Putin is niet anders dan onze elite. Dit is gewoon een good cop bad cop routine. Einddoel is wereld communisme onder navo, dan beginnen de horrors pas echt. Maar eerst zijn ze een flinke crisis nodig….

  3. 1.2 Zolang men nog door nazies vermoorde mensen vinden blijven wij het erover hebben, GOED?.

   Stalinisme nog putin heeft niets met de moorden in oekraine van extreem rechte partijen te maken.

  4. Ach beste Drago, op het moment dat ik dit heb geschreven, weet ik dat er dit soort reactisch zullen volgen, maar die argumenten zijn niet steekhoudend, om dat het één niets uistaande heeft met het andere.

  5. Jenne

   wat kun je verwachten…. een vredes overeenkomst of verdrag van overgave betekent NIET dat men anders gaat denken… waarschijnlijk vaart de groep een periode op low profile, broed lekker verder en wacht op de volgende kans….het enige wat iets kan brengen is respect voor elkaar ook al hebben we totaal verschillende overtuigingen.. het hele Isis Is Isil whatever gedoe is begonnen met Amerika die zijn ideeën daar wilde implementeren niet goedschiks dan maar kwaadschiks helaas helaas ONZE ideeën passen vaak niet binnen een andere cultuur en wat wij nu een dictator vinden kan daar ter plekke bijzonder functioneel zijn.
   Laat een land in het eigen tempo groeien onderhoud open contacten en zie hoe zich gaat ontwikkelen. Het midden-oosten loopt nog over het algemeen een paar honderd jaar achter ..ergo dat kun je dus niet optillen en in 2014 smijten..dat kan alleen maar fout gaan.
   Overigens is de achtergrond alweer macht en het bezitten van de grondstoffen het heeft niets met het brengen van democratie te maken.

   Een ander punt is laten we nu in vredesnaam eens ophouden met het beschuldigen van bevolkingsgroepen De joden DE moslims… kletskoek…allemaal mensen die ook in vrede willen leven….
   het zijn slechts een aantal malafide exponenten die de problemen veroorzaken en dat zijn dus echt niet alleen de joodse mensen of de moslims

   Het is het LATEN escaleren van verkeert gedrag dat ons hier weer gebracht heeft .. precies wat de gevestigde orde graag wil onrust en elkaar in de haren vliegen geeft hun het excuus om steeds meer een politie staat te creëren.. het eeuwige verdeel en heers.. nou dat werkt weer PRIMA… ik lees helaas te vaal DE joden en DE moslims…
   Het merendeel van alle deelnemers aan geweld komt uit allerhande bevolkingen het is maar net wie voor loze beloften en veel geld zijn ziel aan de duivel wil verkopen.
   Als wij niet wakker worden en dit beter doorzien eindigen we als afschrijfbare waardeloze wezens die gewoon geëlimineerd kunnen worden.

   We zijn al hard op weg… bejaarden plukken ,zieken geen zorg geven en in de media iedereen die niet succesvol is stigmatiseren als een prutser die nergens meer recht op heeft, want ja die prutser KOST GELD en wij werken natuurlijk niet voor de ander, wij schijnen het woord solidariteit langzaam maar zeker niet meer te begrijpen.
   Alleen al die mentaliteit past in het Nazidom…dus zijn we zelf medeverantwoordelijk voor de groei van deze kwalijke groeperingen.

   Een samenleving die niet op respect voor leven en het individu is ingesteld holt naar de afgrond en legt de basis voor oer geweld.. het recht van de sterkste om te overleven… elkaar de kop inslaan voor wat eten.

   het is ONZE taak van ons ALLEMAAL om dit niet te laten gebeuren, besef dat wij met solidariteit de omkeer en het verschil kunnen maken.

  6. Het stalinisme heeft er alles mee te maken. Deze ruslandhaat is niet van gister en valt historisch prima te verklaren. Putin wil de sovietunie herbouwen. De rechtse partijen zijn niet meer dan een reflex gesteund door eurofielen en neoconservatieven. Snap niet dat men zo makkelijk partij kiest. Alsof de russen schone handen hebben. Lekker factfree debaten zonder historische context, erg jammer. Ik beloof je dat ze binnen 10 jaar ook wel een massagraf vol met “nazi’s” vinden in novo russia. Oorlog is zelden schoon. Na ww2 heeft er een slachting plaatsgevonden in oost europa waarbij de holocaust vergeleken slechts een zomerkamp was. Met dank aan stalin en marx. Maar dat heeft er niks mee te maken volgens jenne…

  7. Drago

   Stalin was inderdaad ook een dictator en heeft net zo goed bloed aan zijn handen, als jij het over historische context wil hebben prima neem dan gewoon even mee dat Stalin wel door het Westen gebruikt werd om het nazidom terug te dringen. En hij slaagde,goddank, wel met miljoenen dode russen die het leven lieten RIP. Om vervolgens wederom tot de dictator omgetoverd te worden door het westen.

   Overigens waar haal jij vandaan dat Putin met expansie bezig is niet is minder waar en onbewezen. Het westen echter is explosief “gegroeid”.
   Was het niet van Rompuy die de HELE balkan en verder bij Europa wil trekken of wij het er nu mee eens zijn of niet. Bewijs jij evenwaar Rusland land erbij heeft getrokken los van de Krim dat is een heel verhaal op zich waarbij hij het RECHT aan zijn zijde had.
   Oorlog is nooit schoon nee inderdaad maar het lijkt jou niet te deren dat er op dit moment massagraven gevonden zijn met mensen die gemarteld zijn door nazi’s. Kunnen we het daar even over hebben?

  8. Madelief, het eerste stuk van je reactie ; eens
   Het over andere etnische groepen, nee, onze kerken zijn leeg hun gebedshuizen vol, waarom niet om het geloof maar het sociale contact, zo als de Engelsen altijd aan imperium building doen, bouwen alle minderheden bastions agglomeraten in de landen van de meerderheid.
   Voor de Joden is dat Israel, veel grote steden in de VS, Oekraine, en kleinere in Frankrijk, Duitsland, Engeland, waar ze een enorme invloed achter de coulissen hebben.
   Je moet niet het persoonlijke gevoel wat je kunt hebben, hier in op mixen
   want het een heeft niets te maken met het ander, op het moment dat mensen mogen en moeten kiezen zal je raar staan te kijken.
   Verder de gene diens taal men niet spreekt en zijn brood niet eet is een volkomen vreemde, en is zodoende van minder belang als je eigen volk, dat is de redenatie, van de onontwikkelde analfabetische volkeren.
   Ik heb mijn Nederland met zijn warmte en welzijn, opa oma en oom agent zien verdwijnen, van wege het progresieve denken, aan mijn hoela, willens en wetens ons eigenvolkje ontdoen van zijn roots en waardes, en nou zitten we met de gebakken peren, een grote chaos, lekker progresieve doen, van moet toch kunnen, ik word een steeds grotere racist van binnen, maar dan wel voor mijn eigen waarden, en herinneringen.
   En die mooie liefde volle wereld zie ik persoonlijk absoluut niet zitten, sorry ik wil je geen pijn doen in je denken en ilusie, maar in mijn provotijd zag ik het wel zitten, maar Europa is te veel verwaterd in zijn denken.
   Toch vriendelijke groet !

  9. Het H.H-teken, is een zeer beladen uitdrukking!
   Het roept een duistere kracht op.
   ook als je zonder bedoelingen en gezond denkend mens deze uitdrukking uitoefent ontstaat vanzelf de negatieve bijbehorende energie in je. Ieder die dit doet voorziet zich van deze negativiteit. Het is een krachtdadige zeer negatieve uitdrukking.

  10. @Frans 1.10. Lange Frans? 🙂 Ik las net een hoop goede zaken van Lange Frans op Facebook. Altijd goed wakkere BN’-ers!

 2. Pravdy sektor en zijn “adviseurs” komen uit tel aviv en washington. De symboliek is rechts en daar houd het wel op. Men tracht een wig tussen Rusland en Europa te drijven. Genoeg foto’s te vinden met pravdy sektor leden met kepeltjes.. Was op maidan al duidelijk. Het predicaat nazi word er snel geplakt. Natuurlijk zijn er extreme elementen. Maar om Ukraine als nazi weg te zetten is gewoon voorbij simpel. Poroshenko heeft een israelisch paspoort.. De russen Kunnen op deze wijze het ww2 trauma gebruiken om de eigen populatie te mobiliseren. Er is geen goede kant in deze strijd. Maar probeer aub door de propaganda en retoriek heen te kijken.

  1. ????????

   Wil je nu beweren dat het geen nazie’s zijn ??? Wat betekend die hitlergroet dan volgens jou “ha fijn je weer te zien?”
   Ga je schamen!!!

  2. Nee dit zijn geen nationaal socialisten, Eh nou eh. Men zoekt aansluiting bij de eu en nato.. Deze retoriek en symboliek dient slechts om de simpele zielen in Ukraine de illusie te verschaffen dat er daadwerkelijk voor hun gestreden word. Dit zijn globalisten in een nazi sausje hooguit. Extremisten zijn erg handige instrumenten om je geopolitieke doeleinden te bereiken. Het beeld dat geschetst word heeft zelden met de realiteit te maken. Dit gaat om gas en niet om een nationaal socialisme.

  3. Drago, dat het om gas gaat is duidelijk dat het om geld gaat is duidelijk dat het om globale macht gaat is ook duidelijk.
   Dat NAZI’s ervoor worden ingezet is nog duidelijker. Dat er mensen door die nazi’s gemarteld leeggeroofd en vermoord zijn is overduidelijke en je kan het niet maken alleen al om de slachtoffers van deze afschuw hun rust te gunnen, dit wel te erkennen. Ook om de nazi’s/ pissebedden terug onder hun tegel te krijgen.

  4. Drago
   Even wat opfrissers:
   http://www.globalresearch.ca/the-u-s-has-installed-a-neo-nazi-government-in-ukraine/5371554

   http://www.globalresearch.ca/there-are-no-neo-nazis-in-the-ukraine-and-the-obama-administration-does-not-support-fascists/5370269

   http://www.globalresearch.ca/ukraine-and-the-rebirth-of-fascism-in-europe/5366852

   een van de meest actieve partijen daar is Svoboda en er is niemand die zal ontkennen dat dit een van de slechtste en oudste Nazi groeperingen is in Ukraine….
   Ja het gaat om gas en ja het gaat om macht nl.de wereldhegemonie van Holy America en de grootmeester in kwaad Obama

   het gaat om het op de knieën brengen van Rusland en China , naast het feit dat Amerika eigenlijk volledig bankroet is en zoals men weet een oorlog is de beste oplossing voor een financiële afgang.

   het is aan ons de burgers van de wereld om dit spel te zien en ons vinger op te heffen ..het kan niet zijn dat wij ons mond houden als er mensen in koele bloeden vermoord worden… daar kunnen we niet vaak genoeg aandacht voor vragen.
   een mensenleven is een kostbaar goed wat bescherming verdient onder alle omstandigheden… als wij ons mond houden wie komt er dan nog voor ze op ..geven we dan eigenlijk niet een vrij kaartje voor moord op nog grotere schaal…. het aloude .. wie zwijgt stemt toe!

  5. De Oekraine is het nieuwe Europese Israel, het is allemaal Joods wat de klok slaat, ze verschuilen zich allemaal achter Oekrainse en Russische namen, net als de Hollywood sterren van Joodse afkomst, en wij weten dat in wezen Israel een nazi land is, gebouwd op het racisme van de Torah.
   Dat de van origine Russies zijnde Donetz inwoners, niet onder dit regiem willen leven is hun goede recht, na de ondemocratisch putch.
   T’ zou voor de toekomst van Europa beter zijn als Putin de Oekraine zou innemen, en de hele zooi naar huis stuurde.

  6. Nationaal socialist=nazi niet? Of gebruiken we andere woordenboeken? constateer dat het woord nazi aan waarde aan het inboeten is omdat het pas en te onpas gebruikt word. Men wil de natiestaat ukraine afbreken en niet opbouwen. Hoe rijmt dat met het “nazi” gedachtengoed? Net wat je zegt jenne het mossad gehalte is erg hoog daar momenteel. Hoe moeten we dat zien dan?
   Ik zie eerder karl marx dan adolf hitlers gedachtengoed. Vind beide gevaarlijk..

  7. Etnische zuiveringen zijn er volgens mij niet door de nazi’s uitgevonden…dat is heel kort door de bocht.

  8. tja… Partijgenoot van Moshe Feiglin, LIKUD. ‘Hitler was een briljant militair’… Mijn hemel, wat voor een ziek-seniele wereld zitten we naar te kijken. Deze man maakt alléén maar van dit soort gebaren.. HOE KAN DIT.. Zoek op Google en je komt niets anders van hem tegen. Als iemand dit NIET MOET DOEN, dan is het toch de premier van Israël. Ik heb het idee dat ie PRECIES weet wattie doet…!!

  9. MONIKA 2,10

   Zeker niet uitgevonden door de Nazi’s uitgevonden, het is zo oud als de wereld, maar de Mongolen, en Romeinen waren wel de grootste uitroeiers,
   ook he Byzantynse rijk en later de Turken hadden er een handje van, en dan deed ongewild of gewild de natuur met zijn besmettelijke ziektes ook nog even mee, ach we zijn als koren-aren voor de sijs.

  10. Dat Rusland/Poetin zich zo opstelt is voor mij voorlopig een begrijpbare zaak. Je kunt toch niet Voor een NWO zijn met al zijn verschrikkingen in het verschiet.
   Deze verdeeldheid is voorlopig goed tegen het oprukkende imperialisme-jacht-op-grondstoffen. Wil jij 1 wereldmunt, onder het NWO gedoe. Of wil je verscheidenheid en ontwikkeling in progressie ondersteunen?
   Het levensgevaarlijke “jij moet denken wat wij zeggen” mag geen doorgang vinden. “en op een vraag is maar 1 antwoord mogelijk”? nl. het antwoord dat wij je geleerd hebben te antwoorden.? “Ja Meester”? (uitspraak van een Amerikaanse minister/industriëel) .

 3. even voor de context:

  http://futuristrendcast.wordpress.com/2014/09/27/russian-foreign-minster-sergey-lavrovs-straight-talk-at-unga/comment-page-1/#comment-3531

  http://rt.com/news/191216-lavrov-us-rejects-principle/

  Omdat wij nooit iets hebben geleerd over de geschiedenis van Rusland en de achtergronden is de eerste link heel interessant om meer te weten te komen over Rusland.

  De tweede link is naar de speech van de Russische Minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov, erg interessante visie heeft deze man…..

 4. Helemaal niet raar dat ik Poetin geloof en niemand van onze landverraders genaamd, politici. Dat wordt lachen met Mark Rutte als de onderste steen boven komt. Wedden dat het nooit bekend wordt want de gegevens zijn allang bij Markje op het bureau. Op naar WW3 met veldmaarschalk Rutte en bevelhebber der strijdkrachten Timmerfrans.

  1. Ik denk dat Rutte de bovenste steen op zijn hoofd krijgt, en dat de onderste gewoon blijft liggen.
   Het blijft toch beperkt tot woorden, woorden die de volgende verkiezingen moeten ondersteunen.

 5. Er blijkt een mogelijkheid aanwezig te zijn, van het stelen van organen, nog niet geheel duidelijk, nou voor mij wel, heb aan twee woorden, en mijn intuïtie genoeg, trouwens het is overal aanwezig, ook in Syrië is het gerappôrteerd.

  1. Ook in Bosnië, achter de oorlogskaravaan reis een handelsmissie mee die oogsten wat ze oogsten kunnen.

  2. ‘Stelen van organen’? Meen je dat werkelijk? Ik zie het voor me…zo ziek lijkt de werkelijkheid helaas in elkaar te steken, maar heb je hier echte verhalen van? En wat Cozmic noemt ‘oogsten wat ze oogsten kunnen’…echt waar? Handelsmissies?

   Is dat dan een orgaan-donor-handel die boven alles staat en overal ter wereld, bij welke oorlog of ramp ook als parasieten ‘oogsten wat ze oogsten kunnen’?

   Mmhh…hier wil ik graag meer over weten. Kanda?

  3. Thanks Cozmic! Heb het even doorgspit…ik stond er nog niet eens bij stil dat mensen puur voor hun organen een nekschot krijgen. Ik dacht voor dit gelezen te hebben nog ‘romantisch’ dat ze ‘de slagvelden’ afstruinden en zo oogsten. Maar dat is natuurlijk logistiek een zooitje. Een nekschot, een operatie, koelbox met ijs…ik zie het helemaal voor me.

   Maar zit dat nu achter bijvoorbeeld zo’n Kosovo-conflict, is dat het doel van zo’n conflict…of slechts een nare bijwerking?

  4. Beste Erick, mijn handel is gezondheidsbevorderende middelen en info. Ik heb geen idee hoe dergelijke psychopaten denken en dus handelen. Dat er heeeeeeeel veel centjes mee te verdienen valt is echter een feit, dus waarom zo’n perfecte dekmantel laten liggen? Snij een paar honderd arme sloebers open en je hebt voor een miljard aan organen in de koeling. Niemand die ze mist want het zijn zgn oorlogslachtoffers.
   Do I need to say more?

  5. Bovendien krijgen ze geen nekschot, de organen dienen uit een levend lichaam geoogst te worden, binnen 22sec. begint het bloed nl te stollen en zijn de organen waardeloos. Flinke shot antistollingsmiddel en snel snijden, no time 2 waste. Koelen en verschepen met spoed naar de hoogste bieder die zelden een zwerver in Amsterdam Oost is.
   So yes, I did say more 😉

  6. @cozmic – I get the picture…helaas.

   Maar die ’22 seconden regel’ wist ik niet. Een nekschot werkt dus niet…hoe dan? Soldaten op het slachveld bewusteloos slaan en dan opereren? Dat lijkt me dan nogal een hit-team…met artsen, commando’s en extraction-teams die iedereen verzamelen als er voldoende is geoogst.

   Ik las bijvoorbeeld het volgende:

   “The scene of the crime requires a donor, a skilled doctor, and an operating theater. Often a recipient is also nearby, since organs do not survive long outside the body.”
   [..]
   “one is even assured a replacement organ in case the first attempt at a transplant fails.”
   [BRON]

   De ‘ontvanger’ dient dus in de buurt te zijn. ‘Organen in Koelbox’ klinkt inderdaad ook alsof het een aflevering van CSI betreft…

 6. “In de twee massagraven op de mijnbouwlocatie vond het OVSE-personeel op 23 september, telkens twee lijken. Alle vier lichamen waren al in verre staat van ontbinding.” Elke slachtoffer is er een teveel of het nu blij links is of rechts, dat maakt niet uit. Ben echter wel voorzichtig met over massagraven te spreken daarmee schep je al snel een negatieve stemming hetgeen onderhandelingen over vrede niet echt bevordert. Geweld is nooit een echte oplossing

  1. U kunt zich misschien beter even informeren, voor dat U een reactie plaatst.

   Blik op NOS journaal, geeft goede informatie, in het Nederlands.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.