Advertentie

The Royals en hun nazi-sympathieën..


queen salut

x

The Royals en hun nazi-sympathieën..

2015 WantToKnow.nl/.be

x

Royal Sieg SalutEen schokkende video van de Engelse koningin die de nazi-groet ‘oefent’, is door de Engelse tabloïd The Sun’ in de openbaarheid gebracht. Zowel Elizabeth als haar moeder brengen deze groet. De video wordt geschat uit de periode 1933/34 te komen, en ook Prince Edward, de oom van de huidige Engelse koningin staat geregistreerd als nazi-groet-oefenend.. Het is bekend dat deze ‘Prince of Wales’ sympathieën had voor nazi-Duitsland in het algemeen en Adolf Hitler in het bijzonder. Hij werd later King Edward VIII.

Meer dan 8 decennia heeft deze film opgeborgen gelegen en lijkt afkomstig te zijn uit privé-archieven. De korrelige zwart/wit-film is geschoten in de tijd dat Hilter in nazi-duitsland langzaam zijn wurgende greep op het volk kreeg. In het 20-seconden durende filmpje, staat Edward de prince of Wales, op het gras van Blamoral Castle, naast zijn schoonzuster, de Queen Mother en haar kinderen. Edward die ooit werd gefotografeerd al saluerend voor Hitler, liet ooit weten dat volgens hem Hitler ‘not a bad chap’ was..

En hoewel er geen enkele suggestie door de Sun wordt gedaan dat de huidige koningin en haar moeder, de ‘Queen Mother’ nazi-sympahtisanten zouden zijn geweest, is het duidelijk dat de links van de prins of Wales, Edward, uiterst goed gedocumenteerd zijn. Volgens geschiedkundigen werpt het filmpje een volledig nieuw licht op de houding van de ‘koninklijken’ ten opzichte van het Duitsland uit de jaren 1930, en de invloed van nazi-bewonderaar Edward in de jaren 1930.

Dr Karina Urbach is nazi-expert en lid van het vooraanstaande ‘Institute of Historical Research’, vindt het filmpje opmerkelijk. “De video is behoorlijk schokkend, terwijl de koningin een trots Tweede Wereldoorlogsverleden heeft, waarbij ze haar plichten naar haar vaderland vervulde en niemand zal ooit suggereren dat ze sympathieën voor de nazi’s heeft gehad. Ze was een kind van 7 jaar in dit filmpje en het was vér voordat de uitwassen van het nazi-regime bekend zouden worden. Maar het was Edward die het regime van Hitler eigenlijk al welkom heette en pro-nazi bleef ná het uitbreken van de oorlog in 1939. Het kan zomaar zijn dat het Edward is, die hier de koningin en haar zusje probeert te leren hoe je moet saluëren.”

De academie van de Universiteit van Londen voegt hieraan toe: “De beweging rondom Hitler was snel gegroeid, sinds de start in 1929, en vele familieleden van Duitse afkomst van de koninklijke familie, werden erdoor aangetrokken. Wellicht dat ze deze groet hadden gezien op de nieuwsuitzendingen bij bioscoopfilms en de groet kopieerden. De film toont onze vorstin en het is een belangrijk historisch document, dat serieuze vragen oproept over de Engelse koninklijke familie..
Het is volstrekt juist dat deze film in het publieke domein is beland en het wordt de hoogste tijd dat de koninklijke archieven open worden gesteld voor serieus onderzoek naar de gebeurtenissen in de jaren 1930 en de implicaties die de pro-nazi-houding van Edward had op de politiek in Engeland en op deze generatie van het Engelse koningshuis.”

Eerder was de Engelse koninklijke familie al in het nieuws gekomen met foto’s van prins Harry, waarop te zien was dat hij deel had genomen aan een feestje dat een nazi- thema had.. (13 januari 2005)

x
Volgens Juliet Gardiner, voormalig hoofdredacteur van ‘History Today’ en onderzoekster is het heel juist dat het volk dit te zien krijgt: “Het geeft een kijkje in de Engelse houding tegenover Duitsland ten tijde van de jaren 1930. Vér voordat mensen doorkregen wat Hitler voor plannen had met Europa en de wereld. Het is volstrekt juist dat het volk dit te zien krijgt.”

Het origineel van het filmpje blijft achter slot en grendel, maar kopiën ervan zijn jaren geleden gemaakt, en op niet vermeldde wijze heeft de Sun kennelijk hiervan een kopie in handen gekregen. Het enige wat de Sun erover meldt, is dat deze persoon ‘gelooft dat het van belang is voor begrip van onze geschiedenis en een grote publieke belangstelling zal krijgen’..

Andere ‘experts’ geloven niet zo in het serieuze karakter van het filmpje en geloven dat het spelenderwijs is gemaakt.. De gerespecteerde militaire historicus James Holland hierover: “Kijk, ze hebben allemaal lol en je ziet veel lachende gezichten, dus is het eigenlijk één grote grap. Ik geloof dat er niet één kind was in die jaren die géén nazi-saluut heeft uitgebracht als geintje. Ook de koninklijke familie is niet meer dan menselijk”.

(Bron: thesun.co.uk/Their-Royal-Heilnesses.html)

Ook de Nederlandse koninklijke familie sympathie voor nazi-Duitsland..?
Door de enorme affectie die wijlen prins Bernard von Lippe Bisterfeld, echtgenoot van Koningin Juliana, had voor nazi-Duitsland, is het voor ons Nederlanders de vraag, waar de sympathie ophield en daden zichtbaar werden..! Het staat daarbij buiten enige twijfel, dat Juliana geweten moet hebben van het verleden bij en de sympathieën van Bernhard voor de nazi’s en nazi-Duitsland.

Hitlergroet Bernard Juliana feest

Prins Bernhard von Lippe Bisterfeldt was o.a. lid van de nazi-partij NSDAP, de SA en de paramilitaire Reiter SS (dit was zijn lidmaatschapsnummer:  2 583 009). Bernhard werkte ook ook als bedrijfspion voor het Duitse Chemieconcern IG Farben en de Duitse militaire inlichtingendienst de ‘Abwehr’… Voor bronnen kijk je naar ‘Quest Historie’ en het boek ‘Bernhard Gate’ door onderzoeksjournalist Ton Biesemaat: HIER, HIER, HIER en HIER.

Inmiddels is duidelijk wat voor rol Prins Bernhard heeft gespeeld, door het ontdekken van zijn lidmaatschapskaart in zijn privé-archief..!
Geen van zijn officiële dochters heeft ooit afstand genomen, in woord noch daad, van de verraderlijke praktijken van hun vader..!

https://www.youtube.com/watch?v=ofS9Ytvow

48 gedachten over “The Royals en hun nazi-sympathieën..

 1. De banden die ons Nederlands koningshuis heeft met het Engelse koningshuis zijn al oud en ooit nog niet zolang geleden heeft een Nederlander Willem zoveel de troon in Engeland bestegen.
  Verder als ik tijdens koningsdag mensen Oranje boven hoor zingen dan denk ik bij mezelf dat zou wel eens kunnen kloppen want ga gewoon maar eens na met wie ons koningshuis allenmaal banden had/onderhield.
  De familie Perron(Bernhard heeft Evita Perron zelfs dure cadeau,s gegeven).
  Perron was ook nazi voorstander getuige zijn handelen met het tot zijn land toelaten van de grootste nazi oorlogsmisdadigers.
  Bernhard zou bij een dochter van Werner von Braun een kind hebben verwekt (Werner von Braun was raket geleerde met vele doden op zijn naam omdat dwangarbeiders de door hem ontwikkelde V1 en V2 raketten in elkaar moesten zetten wat vele levens heeft gekost na de oorlog was deze von Braun werkzaam voor NASA en was hij bij de ontwikkeling van de Apollo die de eerste mens op de maan heeft gezet)inplaats dat hij voor zijn daden bestraft is.
  Spanje was ook fascistisch en kijk naar de vriendschap die bestaat tussen het Nederlandse en Spaanse koningshuis (laatst is Willem daar nog op bezoek geweest).
  Dan hebben we de Bilderberggroep mede opgericht door wijlen prins Bernhard Bilderberg is niets anders dan een ontmoeting van hen die totale wereldheerschappij nastreven wat daar besproken wordt daarom denk ik dat Oranje boven een correct lied is omdat zij tot de top van de wereld behoren terwijl de meeste Nederlanders dit lied zingen met meer de gedachte van ik worstel en kom boven wat geheel iets anders is.

  1. Mijn opa had een gezegde namelijk VAN BOVEN BONT VAN ONDEREN STRONT waarmee hij bedoelde zij die zich voordoen als nette mensen en dat laten zien door hun dure kledij en andere dure spullen zijn vaak het grootste tuig.(niets is wat het lijkt).

 2. Prinses Catharina-Amalia bracht tijdens de inhuldiging van haar vader ook de H groet waar van ik de opnamens niet weer trug kan vinden, beetje vreemd???

 3. De vraag die ik mij stel is : waarom brengt een rioolkrant als The Sun zo’n bericht nu uit ? Welke strategie zit hier achter ? Men kan dit lek bezwaarlijk beschouwen als een ongeluk …

  1. Peter.
   Misschien is dat ter voorbereiding van wat ze in september naar voren gaan brengen?

  2. Arnold , wat staat er volgens jouw gevoel te gebeuren in September? Een natuurramp ?

  3. Haal je maar niets in je hoofd, er gaat helemaal niets gebeuren, die redacteuren van de Sun, ja ahum, je ziet wat er met de pedofillen gebeurd zowel in de UK als in Nederland, wanner het koninklijke hof er bij betrokken is, worden de gelederen gesloten, en is er geen doorkomen meer aan, toen Prins Claus in New York in de pedo kringen gesignaleerd werd, werd hij steeds zieker opgenomen en bij gezet in een pracht graf.
   In die wereld is weten goud waard, foto’s of films ja dan kun je en mag je alles, die paar foto’s van de huidige Engelse koningin, is het topje van de ijsberg, of het tipje van dit archief, chantage !!!

  4. Jenne.
   Willem 2 was de laatste officiele koning van Nederland en omdat hij geen nageslacht had is destijds Emma als gezetene aangewezen en geinstalleerd als koningin van Nederland alles daarna heeft niets met het officiele koningshuis te maken maar is gewoon op de troon blijven zitten omdat zij Emma,s nageslacht waren.
   Als je dan nagaat waar b v Beatrix aandeelhouder van is dan denk ik dat je wel kunt zeggen dat de elite hier in Nederland allang de macht hebben gegrepen(denk hierbij aan de snoep reisjes die Willem en Maxima regelmatig maken om de deuren overal open te krijgen voor de grote bedrijven).
   Denk ook aan de oprichter van de Bilderberggroep(wijlen prins Bernhard).
   Denk dan ook zoals ik al eerder schreef aan het handelen van Rutte en consoorten alles voor de multinationals en banken en niets voor de burger die alles ontnomen wordt/is.
   Hoe duidelijk wil je het hebben?

 4. De VPRO had een aantal filmpjes met bedenkelijke beelden van de Oranjes op het www; allemaal verwijderd; http://reload1.geschiedenis.vpro.nl/artikelen/43211304/
  Ook deze, waarop de boot van de Oranjes, mét hakenkruis te zien was, is verwijderd: http://reload1.geschiedenis.vpro.nl/themasites/mediaplayer/index.jsp?bw=bb&player=wmp&media=43213757&portalnr=4158511&refernr=43211304&hostname=geschiedenis&portalid=geschiedenis&themechannel=&x=31&y=8&id=vars.jsp%3Fmedia%3D43213757%26portalnr%3D4158511%26refernr%3D43211304%26hostname%3Dgeschiedenis%26portalid%3Dgeschiedenis#

  Hier is de Piet Hein nog te zien; uiteraard zonder hakenkruis.
  http://www.piethein.nu/rijkehistorie.html

  En tot slot nog een verslag van ene Bert Wagendorp (Vk 10 maart 2010);
  “We zagen bij Pauw & Witteman hoe Bernhard danste op de Piet Hein, cadeau van het volk, nazivlag met hakenkruis fier wapperend aan de mast. En Juliana maar blij lachen. Als lid van ‘de sprookjesfabriek’, zoals Van der Zijl het Koninklijk Huis omschreef, toch maar mooi een echte sprookjesprins binnen boord getrokken. De mooiste leugen vond ik die waarin Bernhard beweerde al bijna directeur van IG Farben te zijn geweest – terwijl hij op dat moment als stagiair postzegels plakte en steno leerde. Dan ben je als fantast een hele grote. Van de schavuit Bernhard krijg ik nooit genoeg. Ik kan niet wachten op het vervolg op Een verborgen geschiedenis, de jaren na 1937.”
  http://www.volkskrant.nl/dossier-archief/bernhard~a990018/

  1. Madeliefje.
   Volgens mij staat er eerst een toespraak op het schema van de Paus (het vaticaan).
   Volgens velen hier op de site en ook andere sites wordt dan ook agenda 21 bekend gemaakt zeg maar uitgerold.
   Wetende dat het vaticaan betrokken is geweest bij oorlogsmisdadigers naar bv Argentinië te helpen ontsnappen en nog meer van dat soort dingen en als ik zie dat banken en de meeste grote bedrijven in het bezit zijn van een bepaalde groep wat volgens mij betekend dat wij op velerlei gebied nu al afhankelijk zijn gemaakt van hen verwacht ik niet veel goeds en daarom verwacht ik dat zij zullen beginnen met ons onderdrukken.(voor zover dat al niet gaande is).
   Veel van die oorlogsmisdadigers zijn gebruikt zogenaamd om hun kennis door de elite en ik denk dat we daar straks de vruchten van zullen plukken.

  2. Sorry dit moet eigenlijk 2.3 zijn als reactie op de vraag van Madeliefje.

  3. Bert, heb ooit een foto van Bernard in een SA uniform gezien staande in een auto de Hitler groet brengend, die circuleerde in Duitsland, daar noemde zij hem de Scheibsprins.
   Luister naar je intuïtie wat betreft het kwaad op deze wereld, de schijtjournalisten noemden hem ondeugend, nou lijkt dit een zachte uitdrukking, maar goed beschouwd iemend die niet deugd, is nog al ver voerend, ze kunnen moeilijk zeggen dat het ongelovelijke schofterige kerel was, het zal je vader of opa maar wezen.

 5. Is het toeval, dat gedurende een relatief korte tijd de z.g. Koningen en koninginnen van het toneel verdwijjen? Spaanse koning, Belgische koning Nederlandse koningin en ik denk, dat Willempe ook zijn langste tijd heeft gehad. Ook toeval dat Maxima uit Argentinië komt, waar heel veel ex-nazi’s naar gevlucht zijn.? Ook wist (net zoals de vorige paus) de Engelse queen van het kindermisbruik, waaruit veel kinderen zijn geboren! Waar zijn die gebleven?
  Opstellen in rijen van 10 a.u.b.!

  1. Trees.
   Eerder heb ik al een stukje geschreven wat wel van toepassing op twee van je vragen is en misschien het een en ander duidelijk zal maken namelijk de vragen met betrekking op de ex nazi,s en maxima.
   Dit staat bij mijn reactie in punt 1 (onder VS nazis kregen US $ 20 miljoen).
   Ook kun je bij google intoetsen De Groene Amsterdammer en daarna Bariloche de laatste tango.

  2. Ja Trees, en Bernard die voor Philips Eindhoven wapenmaterialen verkocht aan Argetinïe tijdens de jaren ’60, nauwe contacten had met de familie Zorreguita etc.

   Er is niets nieuws onder de zon.

   De elite’s zijn niet rijk geworden door er voor te werken…….
   Het is altijd zo geweest.

   Vraag is uiteindelijk wat je er zelf mee doet, wat je met je eigen leven doet.

   Durf je de sprong naar werkelijke vrijheid te maken door je eigen verantwoordelijkheid te nemen?

   Stay Human,

   Jos.

 6. ‘Arnold , wat staat er volgens jouw gevoel te gebeuren in September? Een natuurramp ?’

  Welnee, de zoveelste ‘voorspelling’ van Niburu. En vooral dat ‘ze’ vind ik altijd weer fascinerend. Wie zijn ‘ze’ in godsnaam?

  1. Boppy.
   De toespraak van de paus is al aan gekondigd op ik meen 26 september.
   De paus heeft vorige week uitgehaald naar regeringsleiders en sommigen lafaards genoemd.
   Mijn idee van het vaticaan is dat ook zij dingen doen/gedaan hebben die het daglicht moeilijk kunnen verdragen.
   Wat er precies gaat gebeuren weet ik ook niet omdat ik niet helderziende ben en geen glazen bol heb.
   Maar als ik alle veranderingen/gebeurtenissen op een rijtje zet dan verwacht ik niet veel goeds en dat heeft dus niets met de voorspelling van niburu te maken.
   En wat betreft ZE dat zijn zoals ik het zie bankiers/industrielen zeg maar die 2% die net zoveel financiele middelen hebben als de rest van de wereld samen.
   Verder kan je in de reacties van mij lezen hoe ik erover denk en waarom.

 7. Het begin van de ondergang van de pedofiele Engelse elite (waaronder leden van het Engelse koningshuis) is begonnen! (Nu nog in Nederland!)

  Zie deze youtube:

  Aus 60mins – Paedophiles of Westminster July 19 2015

  Australian TV documentary on the dangerous paedo sadists who have been ruling the British Isles and have been protected by MI6.

  http://www.youtube.com/watch?v=0ypa1W2MK0g

  1. Paul Harmans, dit valt meer onder het ritueel slachten, dan pedofillie,
   van oudsher werden en worden er bloed offers gebracht, van ander bloed als waar toe deze religie toebehoord !
   In het oude Rusland verdwenen er voortdurend kinderen, men wist dat de Khazaren een geloof aan hingen waar bloedoffers werden gebracht.
   Na lange periodes van het verdwijnen van kinderen, volgden dan de pogroms op deze lieden.
   Pedo misbruiken kinderen, maar doden ze niet, de in Engeland wonende nazaten van de Koopman van Venice, Sherlock genaamd, die zich in alle kringen ophouden, zijn waarschijnlijk de boosdoeners, maar echte bewijzen ontbreken, en een ongelukje zit in een klein hoekje, groet Jenne

  2. Het doden van kinderen wordt slechts 1 maal aangehaald in de Australische uitzending en daarvan ontbreken inderdaad de bewijzen. Maar de rest van de 30 minuten gaat over hooggeplaatste pedofielen die met naam en foto worden genoemd, waarvan de politie alle bewijs heeft, maar er niets mee mag doen van hun chefs en waarvan vele getuigen (slachtoffers) bestaan. In Nederland bestaat datzelfde keiharde bewijs, ook hier was (wellicht is!) er een grote eliteclub die werd bediend door enkelen die de kinderen voor hen ‘regelden’ lees: uit weeshuizen en van de straat haalden.

   Het gaat hier nu even niet om fenomeen van bloedoffers (hoewel dat ook bestaat), het gaat hier gewoon om kerels van hoge stand, met een seksuele afwijking, die bescherming van bovenaf krijgen! En omdat we daarvan denken dat we dat niet kunnen aanpakken, gebeurt er dan maar niets. In Nederland hebben we dezelfde situatie, IEDEREEN WEET dat Demmink schuldig is, maar hij wordt in bescherming genomen. Ook namen van ons koningshuis gaan rond die pedofiel waren (zijn) en zich net als Demmink bedienden van jonge kinderen.

   Echte bewijzen ontbreken dus absoluut NIET en eindelijk besteedt de Australische media aandacht aan het schandaal. Wat ze dan weer niet durven, is het Britse koningshuis noemen.

  3. Paul Harmans, 5.2, Nou even niet over bloedoffers, waar zijn al die kinderen dan gebleven, maar goed, het is al heel lang aan de gang, lees over het ronde huis op de veluwe, het bordeel vol jonge meisjes, die allemaal zijn verdwenen, kelders vol begraven kinderlijkjes in de kelders van een oudweeshuis op het engelse eiland white, maar goed het heeft allemal weinig zin, de elite is de baas en mag doen met onze kinderen zo als zij het willen, in vroeger tijden regelde het volk dit soort uitwassen zelf wel, en daar zullen we weer naar toe moeten, de wet in eigen hand nemen, en dat heb ik mij ook altijd voor genomen als vader, grootvader en overgrootvader, groet

  4. Weet je Jenne, ik heb een irritante zwager die het NOOIT met mij eens was als ik op een verjaardag om het even welk onderwerp ter sprake bracht. Als we er dan over discussieerden bleek na een half uur dat hij exact als mij over het door mij ter sprake gebrachte onderwerp dacht. Ik zat hem dan meestal met open mond aan te kijken en vroeg hem vervolgens waarom hij mij in Godsnaam in eerste instantie zo aanviel, ik had het toch gedetailleerd gebracht, mijn standpunt was duidelijk en toch…????

   Vaak zit ik bij jouw reacties ook met open mond. Jij leest reacties van anderen wel, maar ik heb het idee dat de ware intentie niet tot je doordringt, alsof je een buitenlander bent die de Nederlandse taal wel kan spreken en lezen, maar nog net niet de juiste bedoelingen in een boodschap kan doorgronden.

  5. Paul en Jenne,
   Jullie hebben allebei gelijk en staan daarin niet zover van elkaar.
   Jenne gaat al wat langer mee, oudere generatie, en denkt misschien dat het allemaal niet meer uitmaakt.
   Ik ben nog iets jonger, en ik denk dat het alles uitmaakt…
   Daarvoor hebben we ook de oudere generaties nodig, ondanks dat ze denken dat het niet meer uitmaakt.
   Het ronde huis was uit de tijd van Jenne, en ondanks dat het met de grond gelijk is gemaakt, de generatie van Jenne kan er daarom nog over verhalen.
   Wij jongeren (…) moeten er wat mee.
   Ik roep op tot wederzijds begrip, omdat ik weet dat we het hier over hetzelfde hebben.
   En ik roep de jongeren op om eens wat te doen met al deze informatie 😉

  6. Paul Harmans,

   HAd jij er maar één ik had drie irritante zwagers, en één hete Paul, maar goed ik geloof je en zal niet meer op je réageren.
   Laten jullie het dan maar eens zien en horen, het internet is één doorgeef luik, wheels in wheels, zo als de Engelsen zeggen, herhaling na herhaling !
   Ja juist Anna II, wij oudjes zijn bijna allemaal de laan uit, en met dat een groot stuk weten, maar ook sentimenten, gevoelens, het komt toch zo als het komen moet, vriendelijke groet beste Anna, Jenne!

  7. Jenne, ik wil dat je weet dat het me alles uitmaakt!
   Ik heb al jouw postings geabsorbeerd….
   En daarmee jouw ervaringen, die evenwel niet de mijne zijn.
   Heb echt respect voor jou Jenne, en als de anderen dat niet hebben, laat ze maar gaan…
   Adopteer mij maar, ik ben hoe dan ook een virtuele dochter 😉
   En met een opa zoals jij had ik de wereld nog meer aangekund.
   Heel veel liefs van mij!

  8. En ik ben ook voor Paul!
   Een man van een ietwat jongere generatie, net als ik 🙂
   Paul, hoe dan ook zitten we in hetzelfde schuitje…
   Jong of oud lijkt er niet toe te doen.
   Val evenwel niet Jenne aan, hij heeft genoeg gedaan, én vat dat niet te lichtzinnig op.
   Hoe dan ook Paul, moeten we mensen in liefde omarmen, die op hun manier hun allerbest hebben gedaan.
   Val Jenne aub niet meer aan, Jenne is een mens die meer dan goed heeft gedaan!
   Laten we het erover hebben waar jonge mensen van ouderen kunnen leren, heel belangrijk….
   En laten we het erover hebben hoe we ”het” dan beter kunnen doen…
   Hoe dan ook Paul, vind ik jou een fantastisch mens, evenals ik Jenne, en de nodige anderen fantastische mensen vind 😉
   Heel veel liefs om deze aardkloot te veranderen in een liefdesplaneet <3

  9. Anna II, 5.7 5.8

   Heel lief van je, maar je moet jouw nek niet uitsteken, om mij te verdedigen,
   ik loop al een heel tijdje mee, en kan ook nog steeds tegen een stootje, in mijn jeugs praten en schreven we minder maar deden meer, goed de Provo beweging heeft niet gebracht wat wij graag gewild hadden, maar het was een opening, tegen over dat regerings gespuis met hun viese handlangers, heb jaren kromme vingers en pijn gehad van zo’n mepper met een lange lat, ze konden zich eens even lekker uiten, die hypokrite boeren lullen, want ze kwamen uit de provincie, ik heb zijn gezicht niet vergeten, en een paar weken later kwamen ze weer aanscheuren motor met zijspan, ik had een grote kleermakers schaar en die heb ik ergens ingeprikt weet niet meer waar, maar het moet wel pijn hebben gedaan.
   Ach en dan Paul met zijn fijne diepzinnige beetje gereformeerde opmerking over een irritante zwager, wat moet ik er mee, dat vrijzinnige gezwam !
   Nou beste Anna, maak je niet druk, luister maar eens naar de woorden, van het mooie lied I did it my way, ik deed het ook op mijn manier, en die was en is niet volmaakt, maar ik ben er een stuk mee gekomen, groeten beste meid, Jenne

  10. Jenne, je mag best op mijn reacties reageren, je mag er ook commentaar op hebben, je mag een heel andere mening hebben, dat mag allemaal en dat is ook logisch. Maar waar ik op doel is dat als je bijna exact hetzelfde als mij denkt, waarom je daar een reactie op schrijft die de indruk wekt dat je het niet met mij eens bent.

   Ik ben iemand die al 15 jaar de mensheid wijs op onrecht, op graaien, op beduvelen, enz. Ik omarm de uitspraak: ‘alles wat je denkt te weten, is fout!’ (dat geldt dan natuurlijk in de eerste plaats voor het deel van de mensheid dat diep in slaap is) Ik heb altijd gedacht dat als je die mensen de waarheid brengt, je ze ‘wakker’ krijgt en dat bijna iedereen door die waarheid eindelijk eens wat gaat doen om deze corrupte wereld te veranderen. Helaas, de mensheid is niet wakker te krijgen, een heel klein deel wel, maar de overgrote meerderheid bevindt zich in een coma waaruit ze niet willen ontwaken, ze krijgen de kans, maar ze willen niet. En de graaiende, corrupte en beduvelende elite doet daar schaterlachend haar voordeel mee.

   Ik ben inmiddels ook op een leeftijd gekomen (59) dat ik er geen zin meer in heb om vele uren per dag aan mijn websites te werken, het levert niet op wat ik ervan verwachtte. Mijn instelling gaat meer en meer naar: ‘mijn leven is al een eind gevorderd en de veranderingen die ik graag zou zien komen voor een groot deel voor mij te laat, dus laat maar. Jammer voor de jongere generatie, maar als ze niet willen, dan willen ze maar niet’. Deze houding vind ik steeds vaker bij mensen die ook jarenlang getracht hebben iets aan de wereld te veranderen, maar nu toegeven dat het onmogelijk is, dat het in feite te laat is omdat de elite te machtig is geworden, we hadden het kunnen stoppen, maar dan hadden we met zijn allen veel eerder ‘wakker’ moeten worden.

  11. Anna II,

   even een kleine ahum, rectificatie, dat verhaal van die kromme vingers en kleermakers schaar is niet de mijne, liegen onder vrienden kan en mag niet, dus hoop dat je mijn excuses wilt aanvaarden, hoe dom kan je zijn als mens !
   Groet Jenne

  12. Paul,

   ja dat is een misrekening, je had misschien meer de klassieken moeten lezen, de L’etarchie die plaats vindt, aan de oevers van de rivier de L’ète, door al het zinvolle geboden, zo is het ook in de samenleving, soms heel soms is er een spontane tussen haakjes volks opstand, en dan begint opnieuw de mannipulatie, tegen het zinvolle zou je zeggen moet het boven zinvolle kunnen helpen de metafysica gaat hier niet op, daar is het gemiddelde IQ niet groot genoeg voor.
   Heb aardige en hele brainy mensen mogen ontmoeten, maar ze hadden allemaal aan het einde afgezakte schouders, van het vechten tegen de bierkaai het onverstand, het verzande dan uiteindelijk, hun intellectuele leven, inhele mooie uitspraken en idéeen maar die eigenlijk niet meer ter zake doende waren, b.v. Jean Paul Sartre, Bertrand Russell, en anderen.
   Laat je licht schijnen, er zijn altijd individuen die het oppikken, en er ? misschien iets mee doen, raad je om René Descartez te lezen, deze man heeft zoveel waars gezegt, mijn schoondochter briljante denkster, afgestudeerd als Fylosofe aan de Sorbonne, heeft mij op hem gewezen, de prachtige diepe denkregel, dat onze waarheid voortkomt uit onze intuïtie is van hem, nou ik laat je, wens je courage vriendelijke groet Jenne

  13. ze konden zich eens even lekker uiten, die hypokrite boeren lullen, want ze kwamen uit de provincie, ik heb zijn gezicht niet vergeten, en een paar weken later kwamen ze weer aanscheuren motor met zijspan, ik had een grote kleermakers schaar en die heb ik ergens ingeprikt weet niet meer waar, maar het moet wel pijn hebben gedaan.

   Blij dat jij mn Opa niet bent, kan zo solliciteren bij ISIS. Oude mannetjes kunnen ook viezeriken zijn, oud of jong, respect moet je verdienen.

  1. Het is allemaal wel duidelijk beste Jos, maar het veranderd er allemaal niets aan.

  2. Interessant,zo zie je maar dat niets is wat het lijkt en mijn opa had gelijk van boven……. het sluit mooi aan bij het stukje waar ik in 4.1 naar verwees wat Guidoj nog aangevuld heeft met een kranten knipsel wat je hier o.a ook terug ziet.
   Dit betekend wel dat al die jaren de oorlogs veteranen door ons koningshuis voor de gek zijn gehouden tijdens de jaarlijkse defile,s want hieruit blijkt uit welk hout zij echt zijn gesneden en dat heeft echt niets met Oranje te maken maar meer met rood en een zwart kruis.

 8. Hitler was 1938 ´man of the year´ in het Times magazine…
  https://bit.ly/31dUjDs

  Ik weet niet maar na alle info over de oorlog, stelt zich de vraag, was het toch niet zo ´erg´ hoe men hem achteraf door ´het geld´ heeft beschreven. Want Hitler gooide ‘het geld’ eruit, dat is hem niet in dank afgenomen…überhaupt zijn kritiek richting ‘het geld’ en loges etc. Daarom was die een ‘held’ omdat hij tegengas gaf en goed voor zijn volk was. Dat betogen alle beelden die men kan zien. Het volk heeft hem op handen gedragen, ze waren blij eindelijk weer een lichtpunt na al het ellende.
  Zodoende lijkt het me ‘normaal’ dat men enthousiast was over hem als persoon….ook in Engeland, Amerika, Nederland…ws over de gehele wereld. Dat is natuurlijk voor degene die de wereldmacht wil(d)len hebben, een probleem…dus ‘slecht maken’ de handel. Ik heb van iemand uit Nijmegen gehoord diens vader hoorde Hitler spreken, en hij zei dat die man urenlang praatte, bevlogen en bewogen, rustig en er worden steeds maar de ‘schreeuwpartijen’ vertoond. Waarin hij vanuit zijn hart zijn visies ventileerde. Daarom ook de koningshuizen… tegenwoordig zwaaien we met de vlag van Israël en de VS….en zijn ‘blije’ slaafjes…

  1. Beste Monika, elk mens heeft twee gezichten, het is de zijde die de media wil belichten die teld !
   Hitler was voor Duitsland in die tijd de oplossing, om te voorkomen dat Duitsland het eerste en enigste Socialistische land zou worden in Europa,
   na de Russische revolutie wat later zou blijken geen volksrevolutie maar in elkaar gezet door de Bolsjewieken lees Joden, die enorme massa’s Russische orthodoxe gelovigen liet vermoorden uit naam van de revolutie.
   Mensen ppff, wat is wat, en wie is wie, ik kan er geen touw meer aan vast knopen, ach dan zet ik pavarotte op O Solo Mio, dat is uit eindelijk het echte leven, groet Jenne

  2. Ja juist, aardige vingerwijzing, tuurlijk dit soort heeft niets in onze samenleving, leven op zich te zoeken !

 9. LS…

  Ik mis nog het plaatje van de Oranjes die met de Piet Heijn door de Duitse wateren voer met de Hakenkruis vlag in top ! Zie het hele verhaal op het blog van Gerard de Boer. En nog meer voorbeelden van ultiem verraad !

 10. Heeft iemand hier ooit de moeite genomen, te luisteren naar, wat die ‘Adolf’, nou werkelijk uit-kraamde in zijn ‘Jengel-speeches’? Zou de moeite eens nemen, ook al is dat maatschappelijk ‘NOT DONE’! Verder zou ik een ieder aanraden, dit eens te bekijken http://www.tgsnt.tv/
  Wat de waarheid is, laat ik in het midden, dat mag ieder voor zich bepalen, vragen blijven er voor mij volop. Dank U.

 11. Misschien een idee het woord ´nazi´ opnieuw te definiëren.
  ´Het geld´…wel done, de verwarring wordt alleen maar groter.
  De echte boeven? nooit gezien…

 12. Beste Jenne, ik hoop dat je dit leest, je schrijft namelijk in 1 van je reacties, wanneer het dan te veel gaat worden dan zet ik Pavarotti op en luister naar O Sole Mio.

  Luister misschien ook eens naar de Russische Bariton Dmitri Hvorostovsky die het lied Kak Molody My Byli zingt. Je kunt het vinden op joutube en bij zomergasten met ondertitels. Veel luisterplezier.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.