Advertentie

En de stembusfraude gaat door…!


Het stemcircus is al in volle gang in de VS. Straks is de Republikeinse presidentskandidaat bekend die het tegen Obama gaat opnemen. Wat een circus nietwaar? Het wordt het land genoemd, de VS, het land van de free en het voorbeeld van democratie in de wereld.

En zo simpel is het nou! Elke dummy kan het leren.. (klik voor het opzienbarende artikel)

Hoe anders is het écht..! WantToKnow-diehards, die de achtergronden achter veel piepschuim-verhaaltjes kennen, en dus ook het piepschuim, democratische-Amerika-verhaal, weten dat de VS al lang geen democratie meer is, maar een dictatuur.

Een keiharde dictatuur waarbij de krachten áchter de schermen zich schuil houden en de marionetten op het toneel, waar we met z’n allen naar kijken op de wereld, het lijken te doen.. Marionetten die lijken te regeren, belangrijke beslissingen lijken te nemen, beslissen over oorlog en vrede..

Wij plaatsen hier, in de aanloop naar de verkiezingen in de VS, alvast een artikel waarvan je de haren te bergen zullen rijzen. Het verhaal is afkomstig uit de archieven van onze Amerikaanse zustersite WantToKnow.info, maar heeft sinds 2005 NIETS van zijn kracht verloren. Integendeel, de verwachting is, dat de krachten achter de schermen hun posities alleen maar verstevigd zullen hebben..!

Over de keiharde stembusfraude in de VS al vaker artikelen hier op de site. Fraude die onder het kleed wordt geveegd, met agressie wordt afgestraft en vooral gebrek aan aandacht krijgt van ‘WeTheSheeple’, het grote, domgehouden deel van het Amerikaanse volk dat klakkeloos de uitspraken van de marionetten nablaat…

Kijk hier eens naar DIT artikel waarin je leest dat getuigen van en strijders tegen verkiezingsfraude, het met hun levens moesten bekopen. En HIER waar je ziet hoe schaapachtig simpel, de stemcomputers in de VS al vele tientallen jaren gemanipuleerd worden..!! Over o.a. een rechtszaak, waarbij de rechter vraagt aan computerdeskundige en klokkenluider Clint Curtis of er computerprogramma’s zijn die de uitslagen kunnen beïnvloeden.. “YES!” is het alleszeggende antwoord van Curtis..

 

Media meldt grote problemen met elektronische stemmachines

WantToKnow.info 2005

2012 © vertaling Tineke de Jong

Hieronder zijn links naar een krachtige documentaire en onthullende artikelen over de ernstige problemen met de elektronische stemmachines, door de grote media blootgelegd. Tevens daarbij fragmenten van een uitstekend artikel, waarin de kernproblemen binnen het verkiezingssysteem wordt uitgelegd. Hoewel één partij meer dan andere partijen profiteren kan, is dit niet speciaal een partijgebonden kwestie. Wij nodigen iedereen uit, die om democratie geeft, zich bij ons aan te sluiten en  bij het streven naar eerlijke verkiezingen die echt de wil van het volk weerspiegelen.

* * *

Wij van WantToKnow zouden klokkenluider Clint Curtis graag, via onze Amerikaanse zustersite, in contact brengen met Nederlandse parlementariërs en of pers.

New York Times – een artikel getiteld ‘Stemcomputers zijn gemakkelijk te frauderen’, presenteerde de verontrustende resultaten van een gedetailleerde studie van de Johns Hopkins University naar stembusfraude. “Wij vonden sommige bizarre en adembenemende gebreken. De kiessystemen konden worden misleid door iedereen met simpele computerapparatuur ter waarde van US$ 100. Stembiljetten kunnen worden gewijzigd door iedereen met toegang tot een machine, zodat een kiezer denkt te kiezen voor één kandidaat, terwijl de stem wordt geregistreerd voor een tegenstander.” (New York Times, 24/7/2003)

Fox News/Associated Press‘Kiezers melden landelijk ongeveer 1.100 problemen met elektronische stemmachines op dinsdag, met inbegrip van problemen bij het kiezen van hun beoogde kandidaat. Meerdere kiezers in 6 staten zeiden dat de verkeerde kandidaat verscheen op het controle scherm..’  (FOXnews – 11/3/2004)

Washington Post“In één departement van North Carolina, zijn meer dan 4.500 stemmen verloren gegaan, omdat ambtenaren, de hoeveelheid gegevens die elektronisch door een computer kunnen worden opgeslagen, verkeerd hadden ingeschat.”   (Washington Post– 11/6/2004)

Miami Herald – een artikel getiteld ‘Defecte Software verloren stemmen’ verklaart:  “Tijdens onderzoek naar de ‘nek aan nek’-uitslag van de stemming,  ontdekten advocaten dat de stemming op een totaal onverwachte manier veranderde, nadat 13.000 definitieve stembiljetten werden geteld. Verkiezingsambtenaren stelden al snel vast, dat het probleem werd veroorzaakt door Unity Software. Omdat geen politiedistrict meer dan 32.000 kiezers heeft, de software caps de totale stemmen op dat nummer. Vandaar begint het neerwaarts te tellen. Deze glitch werd twee jaar geleden ontdekt, en moet zijn gecorrigeerd door softwarefabrikant ES & S.” ( Miami Herald – 11/4/2004)

De mening van ‘We the Sheeple’ wordt met de pap-TV-lepel naar binnen gegoten..

CNN/Associated Press“Een fout met een elektronische steminstallatie gaf President Bush 3,893 EXTRA stemmen in de voorsteden van Columbus/Ohio. Bij onofficiële resultaten van Franklin County’s had Bush, in een politiedistrict in Gahanna, 4,258 stemmen ontvangen tegen 260 stemmen voor de Democraat John Kerry’s. Maar registratie toont aan dat maar 638 kiezers gestemd hebben in dat politiedistrict. Er hadden dus maar 638 – 260 = 378 stemmen op Bush kunnen komen, maar dat waren er dus 3893..!”

CNN, 11/5/2004 (dit artikel lijkt te zijn verwijderd uit de CNN-website niet lang na de verkiezingen. Op deze link, bieden wij een kopie, die we gedownload hebben voor de verwijdering)

USA Today “Van bijna één op de drie kiezers van de kiezers in Florida, werd verwacht dat zij hun stem zouden uitbrengen met behulp van een ATM-stijl stemmachines, machines die door computerwetenschappers werden bekritiseerd, wegens het gevaar voor hacking en defecten.” “De meeste van de machines, met inbegrip van al die in Florida, kampten met een gebrek aan papieren uitslagen die kunnen worden gebruikt om  de elektronische resultaten te controleren bij  een hertelling. Het bleek dat bij meer dan 20% van de machines, getest door waarnemers in het hele land, waren de uitslagen van de stemming niet correct.” (USA TODAY – 11/3/2004)

* * *

En dit zijn dan nog slechts een paar van de vele problemen die wij kennen. Hoeveel meer stemmen er zijn veranderd of verdwenen weten we niet en waarschijnlijk zullen we het nooit weten. Voor meer krachtige achtergrondinformatie, de uitstekende documentaire “Votergate”, die ons laat zien hoe een onderzoeksmissie in de hele VS, prachtig bewijs van gebreken en regelrechte fraude in elektronische stemming onthult.

Boeiende interviews met klokkenluiders en moedige Amerikanen, waaronder leden van het Congres en hoge verkiezingambtenaren, onthullen kritische informatie die in de massamedia zeer weinig aandacht gekregen  heeft. Bekijk deze krachtige documentaire van 30 minuten beschikbaar gratis op   Google Video.
En kijk hier naar het verhaal rondom klokkenluider, computerprogrammeur Clint Curtis.

x

x

– VoteScam –

Het probleem gaat natuurlijk weer veel dieper. Hieronder zijn fragmenten uit een meeslepend artikel dat naar de kern van het probleem gaat. De vader en oom van de auteur ontdekten jaren geleden dat er sprake was van ernstige verkiezingsfraude en zij leden vervolgens zwaar door te proberen om de waarheid openbaar te maken. In 1992 publiceerden ze het boek Votescam  waarin een grote verkiezingsfraude werd onthult, met het doel deze fraude effectief te verbannen. Beiden mannen stierven echter plotseling, in de jaren negentig. Gelieve, deze krachtige informatie die zo essentieel is voor de toekomst van de democratie in de wereld, te delen met anderen, die nog steeds té goedgelovig zijn om deze informatie goed tot zich te laten doordringen..

x

* * *

x

Een korte geschiedenis van

‘Geautomatiseerde verkiezingsfraude in Amerika’

door Victoria Collier

x

Victoria Collier

Eskaders van glanzende nieuwe touchscreens  worden, als Trojaanse paarden uitgerold over heel Amerika. Niet, zoals ons wordt verteld, om het stemmen eenvoudiger of nauwkeuriger maken. De echte reden is dat Amerika wordt overstroomd met miljarden van papierloze geautomatiseerde stemmachines zodat niemand stemfraude zal kunnen bewijzen.

Deze machines zijn niet enkel oncontroleerbaar, ze zijn in het geheim geprogrammeerd. Hun software is niet open voor toetsing door verkiezingsambtenaren of computerdeskundigen. Ze zijn ook uitgerust met modems toegankelijk voor de computer, telefoon en satelliet.

Wij, de mensen moeten de verantwoordelijkheid voor de controle van ons democratische proces terugnemen . Niemand anders zal het anders voor ons doen. We mogen niet naïef, of ongeschoold zijn op dit moment in de geschiedenis. Om de omvang van de corruptie volledig te begrijpen en om te voorkomen dat gevaarlijke fouten gebaseerd op onwetendheid plaatsvinden, moeten we de geschiedenis en de machtsstructuur achter de stemfraude in Amerika begrijpen..!

Ik ben opgegroeid met twee mannen die 25 jaar onderzoek deden naar stemfraude in Amerika: mijn vader en mijn oom, James en Kenneth Collier. Hun boek ‘Votescam: het stelen van Amerika’, werd gepubliceerd in 1992 en onmiddellijk in de ban gedaan door de grote boekketens, die het boek als ‘niet in herdruk’ vermelden, waardoor ze actief de verkoop van dit boek voorkwamen.

De Collier-broeders, schrijvers dus van de ‘Votescam’, deden baanbrekend onderzoek naar Amerika’s multi-miljard dollar verkiezingtrucage industrie, en de corporatieve regerings- en media-ambtenaren die het systeem besturen. [De eerste  eight chapters van dit boek zijn vrij beschikbaar online (Engels-talig)].

Het Votescam-onderzoek begon, niet zo héél verrassend, in 1970, in het ‘Dade Departement’, Florida, waar Ken Collier kandidaat was voor het Congres (met broer Jim als zijn campagnemanager). Ken verloor de verkiezing door middel van een stemmingszwendel, die, zoals de beide Colliers later ontdekten, al decennia lang in het hele land werd toegepast.
Dat proces ging zo in zijn werk: de lokale nieuwslezer zou, tijdens de uitzending van verkiezing aankondigen, dat de verkiezingsuitslagen-computer kapot was. In plaats van de officiële uitslagen te geven, vanuit de rechtbank van het departement, zouden de netwerken de lopende stemming, ‘zoals de te verwachten uitslag’ gebracht hebben, voor de rest van de nacht.

Jim en Ken, die 30% van de stemmen hadden opgeslagen, merkte dat toen de stemmingstotalen terugkwamen op het scherm na de aankondiging, ze maar liefst 15 procentpunten op mysterieuze wijze hadden verloren..! Zij kregen geen enkele andere stem meer de rest van de nacht. En toen ze de ‘officiële’ verkiezingsresultaten onderzochten van  de eerste stemming in September, de tweede in Oktober en van de uiteindelijke verkiezing in November in het Dade Departement, vermeldde de registratie een totaal van 141.000 stemmen voor de gouverneursrace in elke verkiezing.
Exact hetzelfde totaal aantal stemmen werd uitgebracht voor de 3 verkiezingen met een verschillend aantal kandidaten. Dezelfde identieke cijfers werden vermeld bij de race om de Senaat, zowel in de eerste, de tweede als in de definitieve verkiezingsronde. Dit is natuurlijk een statistische onmogelijkheid..!!!

Toen de broers de ‘officiële’ stemmen vergeleken met de resultaten van een print-out van de stemming die ‘geprojecteerd’ werd uitgezonden door de Tv-netwerken op de laatste verkiezingsnacht, vonden zij dat ‘Channel 4’, met een bijna perfecte nauwkeurigheid de resultaten  had ‘geprojecteerd’ van 40 verkiezingsonderdelen met totaal 250 kandidaten..!
En dat slechts  4 minuten nadat de peilingen gesloten waren!! ‘Channel 7’ liet echter nóg iets krankzinnigers zien.. Bij hun ‘projecties’ over de einduitslag lieten zij het totaal van de eindstemming op 96,499 stemmen uitkomen. En wat bleek..? Toen de Colliers het ‘officiële’ stemmenaantal controleerden… was dit ook preciés 96,499..!!

De netwerken maakten vervolgens de verbazingwekkende bewering bekend, dat deze projectieresultaten van één enkel stemapparaat afkomstig zouden zijn geweest. Een computer die ergens in het ‘Dade Departement’ stond en die door één computerprogramma waren gegenereerd. Elton Davis was de computerprogrammeur die verantwoordelijk was voor het bedenken van ‘de magische formule’ die met de resultaten van één stemmachine, in staat bleek een perfect geprojecteerde stemming van totaal 40 verkiezingen en 250 kandidaten te converteren…! Wanneer Jim en Ken, Davis, in zijn kantoor aan de Universiteit van Miami, confronteren met deze gegevens, antwoordt hij: “U zult dit nooit kunnen bewijzen, en nu eruit.”

Tot slot beweerden de TV-netwerken dat leden van de ‘Liga voor Vrouwelijke stemmers’ buiten waren tijdens de verkiezingsnacht, om daar de totalen van de stemming naar de TV-kanalen 4 en 7 door te geven. Maar toen de broers Collier vervolgens het hoofd van deze Liga, Joyce Deiffenderfer, confronteren met deze uitspraak, geeft ze toe dat er geen leden van de LWV ‘in het veld’ waren die nacht. Ze brak in huilen uit, en stamelde: “Ik wil gewoon niet betrokken raken bij deze kwestie”.

Toen de TV-netwerken beweerden dat het contact met de computer in het gerechtsgebouw werd afgebroken, zodat zij niet langer de rapportage van de werkelijke stemming totalen, konden weergeven, logen ze dat ze scheel zagen. Ze hadden nooit de werkelijke stemmingstotalen gerapporteerd…!  Maanden later verscheen een officieel persbericht van stemcounty Dade over de gegevensverwerking, waarbij superieur Leonard White nadrukkelijk verklaarde: “De computer bij de rechtbank was nooit kapot  en nooit traag”…

Dit was het begin. De gebroeders Collier hadden het topje van een reusachtige ijsberg ontdekt. Ze bleven onderzoeken en waren zeer  geschokt, tot een grotere ontdekking te komen, dat er geheime afspraken bestonden over stemmingsfraude, tussen belangrijke personen in elke tak en op elk niveau van het Amerikaanse politieke systeem. Degenen die niet van de fraude profiteerden waren echter te bang om deze wel te bestrijden of er ook maar ruchtbaarheid aan te geven…

Maar het streven naar gerechtigheid van de gebroeders Collier leidde tot impasses; hun levens werden bedreigd en ze werden belasterd een neergezet als samenzweringstheoretici. Vooral door de grote perskanalen… Maar toch zetten zij door..!

De volgende kwart eeuw besteedden de broers aan het compileren van een schat aan FBI-gedocumenteerd bewijsmateriaal, waaruit blijkt dat de verkiezingen in de VS, onder de strakke controle van een handvol machtige en corrupte mensen is  gekomen. Jim en Ken zijn beiden jong gestorven gedurende de jaren 1990, als helden. Helden voor de vele duizenden die de broers hadden horen spreken op de radio of op politieke bijeenkomsten in het hele land. Ze zijn geholpen door individuen en groepen bij hun streven naar eerlijke verkiezingen in de gemeenschap. De laatste hoop van de Collier-broers was dat ‘Votescam’ zou worden gebruikt als bewijs in een onderzoek naar uitermate ernstige verkiezingsfraude voor een Congrescommissie.

Veel mensen, die nog steeds aan de macht zijn, moeten verantwoordelijk worden gehouden voor medeplichtigheid en aanzetting tot stemfraude. Hier alvast 2 belangrijke voorbeelden.

Janet Reno, oud-minister van Justitie

De beroemde Miami-advocaat Ellis Rubin, gaf het oorspronkelijke ‘Votescam’-bewijs aan de assistent landsadvocaat in Florida, wat in die tijd Janet Reno was.  In het bewijs was opgenomen: de geschoren wielen van hefboom stemmachines, gesmede canvas bladen en voorgedrukte stembiljetten.  Reno verdomde het om tot vervolging over te gaan.
Ze claimde volkomen onterecht dat een aantal beperkingen rondom deze zaak, buiten deze misdaad viel. Jaren later, zou Rubin achter gesloten deuren aan mijn vader vertellen, dat Reno niet vervolgd kon worden. Waarom? Omdat ze in haar getuigenis veel van de meest machtige mensen in de staat zou meeslepen in deze fraudezaak…!

Nog zo’n stembusfraude-crimineel is de persoon die nu op de zetel zit van de hoogste rechtbank van de VS. Het gaat hier om Antonin Scalia, de rechter uit de Supreme Court, die terwijl hij nog steeds rechter was die een Federaal bezwaar moest behandelen als rechter, eigenhandig ervoor zorgde dat feiten werden vernietigd, die hadden kunnen leiden tot een rechtszaak van enorm kaliber.

Rechter van het Supreme Court Antonin Scalia.. “I know nothing’…

Een zaak tegen de officier van justitie, advocaat Graig Donsanto, die had geweigerd om tot vervolging over te gaan van enorme stemfraudezaak die hem was aangereikt door de Colliers. Een van de bewijzen in deze zaak bestond uit gevideo-taped materiaal, waarop te zien was hoe de groep vrouwen, bekend als ‘the League of Women voters’ met stembiljetten aan het rotzooien was, in een achter gesloten deuren gehouden, stemmen-’tel’wedstrijd… De vrouwen bleken illegaal gaatjes te maken in nog te tellen stembiljetten..

Hier een korte lijst van lessen geleerd in de loopgraven tijdens 25 jaar bestrijding van stembusfraude

1)        Het in het geheim tellen van uitgebrachte stemmen is illegaal. Ook het ‘sneller willen tellen’ is geen rechtvaardiging voor tellen in het geheim.

2)        De eerste hefboom machines die verschijnen waren op een aantal manieren niet betrouwbaar. Een tuig kon de hefboom machine zelf bedienen of door middel van het elektronisch scannen van de machines,  de stemmen tellen.

3)        Geautomatiseerde stemmachines zijn makkelijk op te tuigen. Hun software is niet open voor controle door het publiek, of voor  toetsing door gekozen  toezichthouders. Er zijn oneindig veel manieren om de machine zo te programmeren dat frauduleus stemmen tellen mogelijk wordt. Omdat ze toegankelijk zijn via een modem, kunnen zij worden bediend vanuit een externe, centrale locatie

4)        Fabrikanten van stemapparaten opereren volledig zonder federaal toezicht, certificatieprocessen, of andere normen en/of beperkingen. Daarbij in acht nemend dat slechts twee bedrijven, ‘Election Systems & Software’ (ES & S) en ‘Diebold vote systems’, ongeveer 80% van de telling van de stemmen in de VS controleren.

5)        Zowel de Democraten als de Republikeinen zijn medeplichtig aan verkiezingsfraude voor decennia, tot wederzijds voordeel. Verkiezingsfraude is geen partijpolitieke kwestie.

6)        De coöperatie van grote medianetwerken speelt een vitale rol in het bedekken van  stemfraude.
Opiniepeilingen over de verkiezingen in de media zijn op zijn best onbetrouwbaar.

Eén van de grootste beoordelingsfouten in  deze dagen komt van hervormers die oprecht geloofden dat hét antwoord op de stemmingsfraude van 2000 is het  omarmen van een biljetloos geautomatiseerd stemapparaat. Met deze computer is er geen schaduwregistratie en dus geen manier om een discrepantie, onnauwkeurigheid of fraude te bewijzen . Alleen het feit dat bedrijven als ES & S en Diebold zelf een biljetloze machine maken, zou oorzaak voor het congres moeten zijn voor onderzoek. (Er zijn ook vele andere redenen om onderzoek naar hen te doen. Voor een gedetailleerd onderzoek van deze sinistere bedrijven, check out blackboxvoting.org

Eén van de meest ernstige beoordeling fouten komt van degenen die denken dat het op één of andere manier onmogelijk is om terug te keren naar een hand geteld papieren stemming systeem. Uit een MIT/Cal Tech studie gedaan in 2001 blijkt dat handmatig geteld papieren stembiljetten het  meest nauwkeurige systeem is uit de 5 systemen die werden gebruikt in de laatste 4 presidentsverkiezingen. Het is volledig controleerbaar, en in vele landen over de hele wereld wordt dit handmatige systeem nog steeds gebruikt, waaronder Canada die hun laatste presidentsverkiezingen in vier uur berekenden.

De basis is dat een geautomatiseerde stemmentelling een geheime telling  is, en dat is onwettig. Technologie kan niet de constitutionele en wettelijke bepalingen van de kieswet, waaronder  open en controleerbare verkiezingen, vervangen. Het is onmogelijk een openbare stemmentelling uit te voeren met computers. Tellingen moeten met de hand worden gedaan, in het openbaar, opgenomen op video en live worden uitgezonden op televisie, en de resultaten dienen direct bekend gemaakt. De stemmen moeten worden geteld op dezelfde dag als de stemming plaatsvindt, waardoor het veel moeilijker wordt stembiljetten te wijzigen. Handgetelde, papieren stembiljetten en eeuwige waakzaamheid is de enige hoop die ons is overgebleven.

* * *

De schrijfster en politiek activiste, Victoria Collier blijft het publiek informeren over het onderwerp stemfraude, in plaats van haar vader en haar oom. Wil je de vastberadenheid van James Collier zien, kijk dan naar dit filmpje waarin hij wordt geïnterviewd over zijn jarenlange onderzoeken naar verkiezingsfraude.
x

x

* * *

Zie www. WantToKnow.info voor betrouwbare, controleerbare informatie over andere belangrijke doofpotaffaires die rechtstreeks gevolgen hebben voor onze democratie. Het WantToKnow.info-team is een groep toegewijde onderzoekers van over de hele wereld die zich inzetten voor het onthullen van kritische informatie die wordt achtergehouden voor het publiek, en methoden ontwikkelen om samen te bouwen aan een betere toekomst voor ons, voor onze kinderen, en voor onze wereld. Om je te abonneren op de lijst WantToKnow.info (één e-mail om de paar dagen): http://www.WantToKnow.info/subscribe. Samen, kunnen en zullen we een verschil maken.  Wij vragen iedereen dit belangrijk nieuws te verspreiden door dit artikel te sturen naar vrienden en collega’s.

Voor vele andere uitstekende verkiezingen artikelen: WantToKnow.info/electionsnewsarticles

Abonneren door een bezoek aan WantToKnow.info en zet jezelf op de lijst voor nieuws en informatie over grote doofpotaffaires (één e-mail om de paar dagen). HIER

29 gedachten over “En de stembusfraude gaat door…!

 1. Luister goed: ik kan jou alles laten doen wat ik wil.

  Ook dingen die je nu absoluut niet wilt doen.

  Dat regel ik door jou een huis te geven (ik leen je dat geld) een auto (ik leen je dat geld) en een baan bij een leuk bedrijf (waar ik geld aan geleend heb). Vervolgens bouw jij een luxe bestaan op en met jou doen miljoenen en miljoenen anderen hetzelfde tot ze er aan verslaafd zijn. Ik geef je ontspanning met televisie, muziek, films etc.

  Als je daar helemaal aan gewend bent en denkt dat je vrijheid hebt, dat je financieel onafhankelijk bent, dan neem ik wat terug van wat ik je geleend heb, steeds meer en meer en je dreigt jouw baan te verliezen, ik ga geen nieuwe hypotheken meer verstrekken dus niemand kan jouw huis nog kopen. Jouw besteedbaar inkomen loopt terug omdat alles steeds duurder wordt maar jouw inkomen niet meer toeneemt. Ik speculeer nl. met grondstoffen en zorg dat bij de bron problemen ontstaan. De aanvoer van olie, gas, voedsel etc. laat ik af te toe uitvallen en ik laat je via het nieuws horen dat alles niet zo goed meer gaat.

  Al die miljoenen met je die in hetzelfde schuitje zitten weten niet meer wat ze moeten doen want hun hele bestaan dreigt grondig te veranderen en ze kunnen niet meer zonder, ze zijn aan mij verslaafd, ze kennen niet eens iets anders.

  Dan zeg ik je dat je meer belasting moet betalen, dat je in een zuiniger autootje moet gaan rijden, dan je harder moet werken, dat jouw vrouw ook mee moet werken anders kun je niet in je huis blijven wonen. Nu werken twee mensen voor het geld van eerst één.

  Uiteindelijk doe je dus alles wat ik je ga zeggen zodat je alsjeblieft maar mag blijven wonen, blijven leven en televisie kijken.

  Nu is de vraag waar ik jou naar toe wil leiden. Wel, ik wil dat jij hard voor mij werkt en dat je precies doet wat ik zeg. Als je Libië of Iran moet bombarderen, dan moet je dat doen, ook al doodt je daarbij onschuldige mensen. Als je in Irak of Afghanistan onschuldige mensen moet doden, dan heb je maar te luisteren. Verder eet je het voedsel wat ik je voorzet met alle gifstoffen. Als je daar ziek van wordt, dan koop je mijn medicijnen en laat je je door mijn doktoren behandelen.

  Uiteindelijk wil ik dat alle mensen zoals jij naar één leider gaan luisteren. Eén wereldheerser. Als ik iedereen, door ze van mij financieel afhankelijk te maken onder één wereldheerschappij kan bijeenbrengen is mijn doel geslaagd. Ik laat me door niemand stoppen.

  Ik ben de elite van deze wereld, de grote bankier, de eigenaar van alles.

  De Rothschilds

  1. Is er ook een jan de rothschild? Maar duidelijk verhaal en helemaal waar!

  2. Ja dat kan zo werken, maar niet als je doorhebt wat er gebeurt.
   Steeds meer mensen onwaken en stappen uit deze illusie die we zelf hebben gecreerd, om zo te ontdekken dat we zelf scheppers zijn.

  3. @ Cozmic….het probleem is…ook spreken de jongens in Duitsland ‘de waarheid’ ze komen gewoon van de verkeerde kant (voor veel Duitsers dan).
   CSU is tamelijk rechts en conservatief…..om ze te serieus te nemen….en de Freiheitspartei is gewoon sowieso foute boel voor de meesten daar. Want de Partei der Freiheit wordt in een brochure van de overheid met o.a. Wilders genoemd en als rechts-extremistisch gecategoriseerd. No chance!

  4. @ Cozmic…maar deze Gauweiler (CSU) weet in ieder geval meer…dat betekent dat hij daardoor geen vrienden maakt met de brede politieke partijen.
   Heb een tijdje geleden de late nieuws gezien op de ARD en toen zei hij tegen de spreker….’U moet niet alles geloven wat ze (de regering) u vertellen…dat geef ik u me de nacht in’…hij had toen zeker een punt….maar aub geen populistische Nep-vrijheid partij…ly

  5. @ Monika , ik bedoelde dat de tekst van Jan gepikt was van anderen zonder dat er bij te vermelden .
   Hier de hele orgineel gecopieerde text :

   @Spyfromthesky

   Wil je weten wat er eerst was?
   een schuldencrisis of een huizencrisis?
   Je focust op een detail wat volstrekt onbelangrijk is.

   Luister goed: ik kan jou alles laten doen wat ik wil.

   Ook dingen die je nu absoluut niet wilt doen.

   Dat regel ik door jou een huis te geven (ik leen je dat geld) een auto (ik leen je dat geld) en een baan bij een leuk bedrijf (waar ik geld aan geleend heb). Vervolgens bouw jij een luxe bestaan op en met jou doen miljoenen en miljoenen anderen hetzelfde tot ze er aan verslaafd zijn. Ik geef je ontspanning met televisie, muziek, films etc.

   Als je daar helemaal aan gewend bent en denkt dat je vrijheid hebt, dat je financieel onafhankelijk bent, dan neem ik wat terug van wat ik je geleend heb, steeds meer en meer en je dreigt jouw baan te verliezen, ik ga geen nieuwe hypotheken meer verstrekken dus niemand kan jouw huis nog kopen. Jouw besteedbaar inkomen loopt terug omdat alles steeds duurder wordt maar jouw inkomen niet meer toeneemt. Ik speculeer nl. met grondstoffen en zorg dat bij de bron problemen ontstaan. De aanvoer van olie, gas, voedsel etc. laat ik af te toe uitvallen en ik laat je via het nieuws horen dat alles niet zo goed meer gaat.

   Al die miljoenen met je die in hetzelfde schuitje zitten weten niet meer wat ze moeten doen want hun hele bestaan dreigt grondig te veranderen en ze kunnen niet meer zonder, ze zijn aan mij verslaafd, ze kennen niet eens iets anders.

   Dan zeg ik je dat je meer belasting moet betalen, dat je in een zuiniger autootje moet gaan rijden, dan je harder moet werken, dat jouw vrouw ook mee moet werken anders kun je niet in je huis blijven wonen. Nu werken twee mensen voor het geld van eerst één.

   Uiteindelijk doe je dus alles wat ik je ga zeggen zodat je alsjeblieft maar mag blijven wonen, blijven leven en televisie kijken.

   Dat is de vraag en gelijk ook het antwoord van mensen die vragen of de crisis voorbij is: ‘het gaat nu toch wel weer goed nu met de economie hè? (laat het aub zo zijn, zeg ja!!!)”

   Nu is de vraag waar ik jou naar toe wil leiden. Wel, ik wil dat jij hard voor mij werkt en dat je precies doet wat ik zeg. Als je Libië moet bombarderen, dan moet je dat doen, ook al doodt je daarbij onschuldige mensen. Als je in Irak of Afghanistan onschuldige mensen moet doden, dan heb je maar te luisteren. Verder eet je het voedsel wat ik je voorzet met alle gifstoffen. Als je daar ziek van wordt, dan koop je mijn medicijnen en laat je je door mijn doktoren behandelen.

   Uiteindelijk wil ik dat alle mensen zoals jij naar één leider gaan luisteren. Eén wereldheerser die binnenkort terugkomt en waar ik sterk in geloof. Als ik iedereen, door ze van mij financieel afhankelijk te maken onder één wereldheerschappij kan bijeenbrengen, dan komt mijn meester snel heeft hij gezegd en leef ik voor altijd.

   Ik verlang naar zijn komst en alles mag kapotgaan om mijn ideaal te verwezenlijken. Ik laat me door niemand stoppen.

   Ik ben de elite van deze wereld, de grote bankier, de eigenaar van alles en mijn meester is Lucifer.

   Maar helaas voor mij heeft mijn meester ook tegen mij gelogen, alleen weet ik dat nog niet. Ik zal niet voor eeuwig leven en hij komt niet terug. Wat er met mij gebeuren zal? dat is een veel interessantere vraag of er eerst een schuldencrisis was of eerst een huizencrisis.

   door: svirmus 2011-06-12 17:04:31

  6. @ Jan

   Heb je wel eens mijn middelvinger ontmoet?! zowel links als rechts kan je krijgen als je een Rothschild bent… Waarom?! omdat je me al eerder eens geheel hebt uitgekleed, van een kale kip zoals ik kun je niks meer plukken, wel me opvullen met pek & veren!

   Voor al die duffe schaapjes hier, hahaha doe al dik 10 jaar niet meer mee met die hele meuk show voor die brutosociaalprodukt;

   http://www.youtube.com/watch?v=Asn-pVWuReA

  7. @ Cozmic….ik ben altijd van de inhoud dat weet je wel.
   Ik wist trouwens niet dat je voor de ‘recherche’ werkt…
   En van wie heeft het dan die spyinthesky?? Kan je daar ook nog achter komen…als je al bezig bent 🙂
   Anyway….wat ik schreef is uit mijn eigen handjes…en het is waar ook…whaaaaaa 😉

  8. @ Monik@
   Ikke niet van recherche , wel vaak dingen uitzoeken als ik voel dat er iets mee is . Ennuh , tja , iemand moet het voor het eerst geschreven hebben .
   En natuurlijk weet ik dat je van inhoud houdt . 😉

  9. Jan, ik ben echt benieuwd wie het ‘monoply’ spel heeft uitgevonden. Daar heeft het ‘iets’ van weg. En is ‘de bank’ niet al te vaak de winnaar?

  1. @ Cozmic…Hij vat het allemaal prachtig samen….zo is het, ook voor mij…De westelijke wereld wordt voor de gek gehouden…en oh de goede VS…aan wie we zoveel te danken hebben….not!

  1. Oke, het is allemaal een teringzooi. Wat is nou het allerergste. Je kunt aan het loon van mensen zien wie werkelijk gerespecteerd wordt in deze wereld. De rest van de mensheid is individueel gezien helemaal niet belangrijk. Wij zijn misschien belangrijk, aan de onderkant, ons willen ze kwijt. Grote voetballers verdienen 12 miljoen per jaar, Jay-Z heeft 350 miljoen, heb ik het nog niet over zijn madame Beyoncé. Zij zijn belangrijk, zij maken de dienst uit. Waar het volk naar luistert. Of het volk nu 7 miljard vertegenwoordigd of 1 miljard, de helft? dat maakt ze niets uit. Het is Hét Volk. Das Reich, ahum.

  2. Precies, de Elite schuift de minderheid aan de kant, je hebt niks in te brokkelen, zowel ‘JA’ dan ben je gelijk psychisch niet in orde, dan kom je over als betweterig, arrogant, opstandig, betweterig en zeer eigenwijs over.

   Van de week zelf weer aan de lijve ondervonden, dat wat je voor een boel centjes heb moeten aanschaffen achteraf blijkt dat het niet goed is, tot frustratie steeds weer te moeten bewijzen dat je als klant wel degelijk koning bent. Maar toch ondertussen wordt er bij je BSN een toevoeging gedaan, die landelijk verspreid wordt dat je opstandig bent aan hun orde en dat je niet genoegen neemt met wat men probeert te verduisteren. Elk ander had allang opnieuw z’n portemonnee getrokken…

   http://dutch.faithfreedom.org/2010/11/26/de-opstandigheid-van-henk-en-ingrid-verklaard/

  3. Laatste Nieuws van Fulford, Morgen, 13 maart, zal er op het World Wide Web een aankondiging én ultimatum gesteld gaan worden aan de Elite door Anonymous en de zogenaamde Gnostic Illuminatie… Als de Elite geen response geeft, zal er een revolutie gestart gaan worden.
   Bill Gates zit volgens hem echt vast en op 15 april treedt de zittende paus af. Als tijdens de viering van de komst van de lente in Japan op 20 maart alle westerse ambassades aldaar worden ontruimt, verwacht hij een grootschalig vervolg op Fukushima en zal als antwoord, Rome en Tel Aviv ophouden te bestaan en zal de Las Palmas rots opgeblazen gaan worden om de Oostkust van Amerika weg te spoelen als vergelding.

   Oh ja, ook nog opbeurend nieuws, China gaat grootschalig een combinatie van Wind en Zonne-energie apparaten leveren om ons allen onafhankelijk te maken van de energiemaffia en Toyota heeft inmiddels een auto productie gereed die 1 op 100 verbruikt om de oliebaronnen het vuur na aan de schenen te leggen…

   Nou, denk er van en doe er mee wat je wilt, Als hij zó stellig is nu, zal de nabije toekomst ons gaan leren of hij al die tijd uit zijn nek lulde of…

   Pak de popcorn er alvast maar bij.

  4. @ Simba
   Ik heb een beetje een open mind gehouden bij BF , onder andere vanwege het feit dat er toch redelijk wat verifieerbare feiten in zijn verhaal zaten . In deze wereld waarin de waarheid vaak in 180 graden gedraaide vorm wordt uitgezonden zou het me niet verbazen dat hij de deurmat onder een paar personen vandaan heeft getrokken .
   Ik blijf echter skeptisch , nu betrekt hij Anonymous en de Gnostische illuminaten erbij , 2 gezworen vijanden( check it out op armageddonconspiracy website ) en bovendien klopt er iets behoorlijk niet aan die sites van rondetafelbeleid en armageddonconspiracy . David Wilcock lijkt opgezogen in het hele verhaal , eigenlijk heb ik medelijden met hem .
   Zoals je zegt …. we zullen zien of ‘ie uit zun nek lult , ik ben bang van wel .

  5. @Cozmic, dat het 2 gezworen vijanden waren, heeft hijzelf vorige maand ook gesteld maar ze hebben kennelijk een modus gevonden om zij aan zij te strijden… het feit dat hij nu zó stellig is, zal zijn geloofwaardigheid behoorlijk onder druk zetten of zelfs vernietigen als het tegendeel blijkt… We zullen zien.

  6. @ Simba ,
   On my own account : de zogenaamde Gnostische Illuminatti is TOTAL FAKE , een goed opgezette website met meritocratie als gedachtengoed , rightbrained to the limit . Ze knopen dingen aan elkaar die niet te knopen zijn en ontkennen een deel van de zielsbeleving , ik was er bijna voor gevallen . Er klopt iets NIET aan . Waarheidsverneuking 1ste klas .
   En Anmyanus pffff , vul het zelf maar in .

  1. Tja alles draait om geld. En wie niet wint gaat ‘gewoon’ vals spelen. Het klinkt als een open deur. Maar dat is nooit anders geweest.
   Het is niet veels ‘soeps’ bij die voorverkiezingen in de usa. Allemaal ‘eenheidsworsten’ prefab zoals alleen de hema (hollandse eenheidsmaatschappij amsterdam) ze kan verkopen. Een ‘zappige’ waar we lekker in bijten. En het is altijd mosterd na de maaltijd. Het was ‘lekker’ maar nu heb ik buikpijn. Dat noemen ze verborgen gebreken. Helemaal ‘gratis’ dus voor niks. Wij NL-ers zijn toch allemaal dol op ‘gratis’. Daarom krijgt u het volgende ook voor ‘riente krente’.

   Wat mij wel ‘goed’ dunkt is dat onder die ‘gasten’ ene Ron Paul een ‘krasse’zeventiger met een charisma van hier tot tokio de ‘de boel’ opstelten zet en in discussie met ‘medekandidaten’ iedereen van de tafel veegt. Helaas wordt hij ‘monddood’ gemaakt door msm(maistreammedia).

   En de winnaar is? Dat weet u inmiddels al. Iemand met heel veel geld en goede marketingmachine a la Benneton achter zich, gaat het winnen. U weet wel zo’n nitwit met zonnebrandbruin uit een tube, die gelijk de ‘beloofde’ messias ons gaat redden van al het kwaad. Vergeet het maar. Zit ie op de pluche dan haalt ie zijn (verborgen) agenda naar voren. Ook sponsors moet uiteindelijk terugbetaald worden.
   Hopelijk zijn daar in de usa genoeg ‘wakkeren’ die ‘dat soort marionetten’ het land ‘uitschoppen’.

  2. Ik vrees dat verkiezingsfraude overal de kop zal opsteken waar electronisch gestemd wordt. Zo zou Sarkozy zijn vorige presidentsverkiezing gestolen hebben via het electronisch stemmen dat hij als minister van Binnenlandse Zaken ingevoerd had.
   En zie wat er nu gebeurd is in Frankrijk : in volle eindsprint naar de verkiezingen, waar Sarko nb. een flinke achterstand had, schiet een ‘eenzame wolf’ blindelings een aantal mensen dood. En natùùrlijk gaat het weer om een doorgedraaide allochtoon, terwijl getuigen over een struise blanke man met litteken in het gezicht spraken en de politie in het rechts-extremistische milieu van ex-militairen ging zoeken. Om dan plots een bocht van 180 graden te maken en het al Al Qaida is wat de klok slaat.
   A qui profite le crime ?
   Rarara…

 2. Jan Klaasen de trompetter van het ‘slechte’ nieuws of is het Jan Klaasen met Katrijn achter het gordijn. Met de de Dood van Pierlala op de loer. Want ben je toch een grote ‘ouwehoer’. Zeggen en doen zijn echt verschillende zaken. Je moet het toch echt ‘zelf’ maken. De Angst voorbij van een ‘ kale kip’ kun je niet plukken en de Wereld in hun ‘zak’ dat gaat echt niet lukken. Blijf jij maar ‘nukken’ in dat negatief spiraal, wij ‘zwaardvechters’ kennen maar 1 woord dat is Liefde voor een mooie Aarde voor ons Allemaal. Doei.

 3. De Verenigde Staten is GÉÉN LAND maar een particuliere, buitenlandse corporatie, die wordt bestuurd vanuit de City of London (ook bekend als de Temple Crown).
  The City of London is NIET onderworpen aan de Britse wet; het heeft zijn eigen rechtbanken, zijn eigen wetten, een eigen vlag en een eigen politiemacht. Dit geldt eveneens voor Vaticaanstad en voor Washington DC.

  The United States INCORPORATED is een privé-bedrijf, waarbij de president wordt benoemd tot CEO van het bedrijf. Zijn trouw is aan de “raad van bestuur” en niet aan de Amerikaanse burgers.
  Door het passeren van The Act of 1871 kwam er een geheel nieuwe grondwet voor het District of Columbia (de zelfstandige staat Washington DC), waarmee het Congres de weg vrijmaakte voor een particuliere, buitenlandse corporatie als regering. En waarmee alle rechten van de soevereiniteit werden beëindigd.
  Als de president de ambtseed aflegt, zweert hij trouw aan de grondwet van het District of Columbia, oftewel The United States INCORPORATED. Zijn loyaliteit ligt bij het District of Columbia (Washington DC), een particuliere, buitenlandse corporatie die financieel wordt gecontroleerd door de City of London, de internationale bankiers en uiteindelijk door het Vaticaan (de Jezuïeten/ de black pope).

  Voor meer informatie Google ’the United States corporation is controlled from the City of London’

  https://www.youtube.com/watch?v=_IB15IE1JC0

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.