Advertentie

Murdoch, gaat nu zíjn boekje open..?


x

Rupert Murdoch, het topje van de ijsberg!

x

Gordon Duff (‘Veterans Today’):

“Rupert Murdoch zit achter de 9/11-aanslagen,

achter de invasie in Irak en Afghanistan,

maar ook achter de economisch-financiële ineenstorting in 2008.

 

x

Rupert Murdoch, met 2 van zijn paradepaardjes, waar het het beïnvloeden van de publieke opinie betreft.

Volgens Gordon Duff, de hoofdredacteur van een veteranenkrant in de VS, ‘Veterans Today’,  heeft “Media-magnaat Rupert Murdoch een doorslaggevende rol gespeeld in de verkiezing van 3 Amerikaanse presidenten, evenals een aantal cruciale gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld tijdens hun regeringsperiode. Inclusief de 9/11-aanvallen, de oorlogen in Irak en Afghanistan en de economische ineenstorting.”

Hier is het transcript van een deel van de video die je hieronder ziet met een interview met Gordon Duff:

“Rupert Murdoch heeft met zijn miljarden een rol gespeeld in de wereld, en doet dit als een soort vertegenwoordiger van de staat Israël. Maar dat is een vals masker; Murdoch is een trawant van een uiterst crimineel samenzweringsnetwerk, van industriëlen, bankiers en politici. Hij is zelfs de vlaggendrager..

Hij is de figuur die deze mensen controle geeft over overheden, via afpersing en omkoping. En uit deze nachtmerrie zijn de Engelsen nu wakker geworden.
Ze realiseren zich dat de afgelopen 20 jaar, Rupert Murdoch hun overheden heeft gecontrolleerd. Hun minister-presidenten werden welhaast door hem uitgekozen, ze werkten in zijn dienst.

Én wij hebben hier in de VS, 3 presidenten gehad, die feitelijk door Rupert Murdoch zijn benoemd in hun ambt en door hem volledig werden gecontroleerd, gedurende hun presidentschap.

En welke zaken dienden dan te worden uitgevoerd? Een economische ‘meltdown’ in de VS, nu is de EU aan de beurt, we spreken over 9/11, waarop 2 krankzinnige oorlogen volgden. Murdoch is uiterst betrokken bij de wijze waarop deze gebeurtenissen allemaal hebben plaatsgevonden.
Hij heeft namelijk de enorme macht om het publiek het nieuws voor te toveren, dat nodig is aan ‘gemeenschappelijke opinie’. Hij en zijn uiterst nabije kliek, controleren de grote meerderheid van de nieuwsbedrijven in de VS.

De gedachte dat dit het geval was, dát deze mensen in staat waren om het nieuws te controleren en het grote publiek te desinfomeren, is niet nieuw. Maar nu, nu hebben we een duidelijk bewijs van de schaamteloze werkwijze van deze lieden, van omkoping tot chantage, niets wordt geschuwd. De bedrijven van Murdoch hebben feitelijk de politici in hun zak gehad.”
X


In de VS is de FBI, gelijktijdig met de aanklachten en het onderzoek in Groot Brittanië, tegen Murdoch’s conglomeraat van nieuwsbedrijven, een onderzoek gestart. Het zou dan gaan, zoals je weet, om het afluisteren van telefoongesprekken van familieleden van de slachtoffers van de 11 September 2001-aanslagen. Het patroon is duidelijk.. Het is dus mogelijk om mobiele voicemailboxen te kraken en uiterst privé-gesprekken en dito informatie te pakken te krijgen.

Dit nieuws over het FBI-onderzoek, kwam nadat Amerikaanse politici riepen om een onderzoek in de VS naar de praktijken van Murdoch’s imperium. De FBI in New York heeft inmiddels bevestigd, dat dit onderzoek in gang is gezet. Vanuit het Murdoch-kamp is op dit onderzoek nog niet gereageerd.
Daarnaast heeft een vooraanstaand Congres lid, óók een onderzoek geëist naar de vermeende, onwettige omkooppraktijken in de VS door ‘News Corp’, het bedrijf van Murdoch.

Gordon Duff liet zich eerder al over Murdoch uit; een samenvatting van zijn eerdere beschrijvingen van Murdoch.

Wie is Rupert Murdoch?
Hij is in ieder geval niet de man die hij officieel is.. Hij is GEEN ultra-rechtse Australische miljardair, maar hij is geboren in Australië en is burger van de staat Israël en Joods. Maar is dat belangrijk? Wereldwijd wordt erkend dat Murdoch in staat is het politieke spectrum in Engeland én de VS te bepálen, let wel, niet alleen te beïnvloeden, maar te bepálen!
Waar kwam deze macht vandaan? Het is bekend dat Murdoch het niet nauw neemt met nationale wetten, dat hij zich niet afkeert van omkoping, chantage en propaganda.

Naar welk doel is Murdoch op weg? Het antwoord is simpel, Murdoch’s primaire motivatie komt niet eens voort uit het feit dat hij ‘voor’ Israël zou zijn. Maar hij is waarschijnlijk wel de meest invloedrijke Israëli, machtiger dan de minister-president van dat land, Netanyahu.  Murdoch is een ‘ultra-nationalist’, hetgeen betekent dat hij oorlogen ondersteunt, terroristische activiteiten goedkeurt, burgers manipuleert om racisme te ondersteunen, angst en paniek voedt en financiële puinhopen gebruikt voor zijn doel. Hij gebruikt daarbij zijn kranten, tijdschriften en/of TV/Radio-stations. En degene die Murdoch daarvan niet in bezit heeft, wil hij niet..

FOX-news in de VS is misschien wel het meest afzichtelijke voorbeeld van massa-manipulatie en beïnvloeding. En toch vreten tientallen miljoenen Amerikanen dagelijks de des-informatie die bijvoorbeeld Bill O’Reilly uitbraakt. Kijk naar het onderstaande filmpje als voorbeeld van de –door Murdoch goedgekeurde- manier van ‘nieuwsverzorging’.. Jeremy Glick is familielid van de 9/11-slachtoffers en wordt door Bill O’Reilly, het boegbeeld van FOX-news volledig kapot gemaakt.
X

X

Hoe dit allemaal zo kon komen in de VS? Heel simpel, het was Ronald Reagan, die als oud-hollywood-acteur, de kracht van nieuwsmedia kende. Hij was het, die Murdoch het Amerikaanse burgerschap schonk in ruil voor het oprichten van FoxNews, dat een krachtige spreekbuis zou worden van het Republikeinse front. FoxNews zou, ongeacht hoe vals en groot de leugen, alles roepen om de Republikeinse boodschap te ondersteunen. Eén van de vele, vele voorbeelden van de werkwijze van Rupert Murdoch. (nomen est nomen? Murder Dog?)

FOXnews in dienst van Monsanto!
Maar dat FOXnews in dienst staat van de grote industriële boeven in deze wereld, blijkt uit het artikel dat we al eens eerder op WantToKnow plaatsten. Toen FOXnews nog een klein TV-station was, waren er 2 reporters die probeerden een reportage te maken, á la Zembla op de Nederlandse tv. Het ging over Monsanto, dat het groeihormoon Bovine op de markt had gebracht, en dat zóveel bijwerkingen en schadelijke gevolgen bleek te hebben, dat velen zich afvroegen hoe in hemelsnaam dit ‘middel’ door de keuring was gekomen. Het duurde niet lang of ‘van hogerhand’ werd bepaald dat de uitzending niet door mocht gaan.. Lees HIER het hele verhaal, als je interesse hebt.
Het resultaat zul je vragen? Is ‘Bovine’ nu van de markt..? Nee, natuurlijk niet..! Hoewel het in veel landen is VERBODEN, wordt het middel nog steeds gebruikt in de VS, met dank aan de FDA, waar we hier al eerder hele artikelen aan hebben gewijd. Maar vooral met ‘dank’ aan FOXnews, dat een kritisch geluid over de toediening van dit kankerverwekkende groeihormoon aan melkvee, deed verstommen.
Een van de vele, vele, vele programma’s, films en documentaires, waarmee de publieke opinie wordt beïnvoedt. Dagelijks, 24/7. Het topje van de ijsberg heet Rupert Murdoch.

* * *

 

3 gedachten over “Murdoch, gaat nu zíjn boekje open..?

  1. — Outfoxed: Rupert Murdoch’s War on Journalism is a 2004 documentary film by filmmaker Robert Greenwald that criticises the Fox News Channel, and its owner, Rupert Murdoch, claiming that the channel is used to promote and advocate right-wing views. The film says this pervasive bias contradicts the channel’s claim of being “Fair and Balanced”, and argues that Fox News has been engaging in what amounts to consumer fraud.

    -text source : http://en.wikipedia.org/wiki/Outfoxed

    — Orwell Rolls in His Grave is a 2003 documentary film written and directed by Robert Kane Pappas. Covered topics include the Telecommunications Act of 1996, concentration of media ownership, political corruption, Federal Communications Commission (FCC), the controversy over the US presidential election of 2000 (particularly in Florida with Bush v. Gore), and the October surprise conspiracy theory.

    -text source : http://en.wikipedia.org/wiki/Orwell_Rolls_in_His_Grave

    Nos – Foxnews – Jeff Chester about Rupert Murdoch – Outfoxed Rupert Murdoch’s War on Journalism : http://youtu.be/ENm9Si33qxs

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.