Advertentie

Verraadt de Oekraïners NIET en stem ‘NEE’..!


De verkiezingen uit 2010, toen alles nog redelijk rustig was in Oekraïne, geven de werkelijke stemming aan in het land. Het donkerblauwe deel van het land is feitelijk Russisch-georienteerd. Dit is de werkelijk prooi voor de VS-NAVO-EU-elite..!
De verkiezingen uit 2010, toen alles nog redelijk rustig was in Oekraïne, geven de werkelijke stemming aan in het land. Het donkerblauwe deel van het land is feitelijk Russisch-georienteerd. Dit is de werkelijk prooi voor de VS-NAVO-EU-elite..!
x

x

Alleen jouw ‘NEE’ biedt kans op nodige hervormingen..!

x

“Vrienden in Nederland:
X
verraad Oekraïne niet en stem ‘NEE’

X
tegen het associatieverdrag!”

x
Vladimir Kornilov/politiek analist en historicus.
Deze versie © WantToKnow.nl/be
x

Vladimir Kornilov is duidelijk over het thuisland Oekraïne:
juncker geen peil“Als Oekraïense expat in Den Haag volg ik het debat over het referendum van 6 april met grote interesse. En ik ben werkelijk verbijsterd over de schier eindeloze stroom leugens en propaganda die over de Nederlanders wordt uitgestort. Het lijkt wel alsof jullie media filialen zijn van het ministerie van informatie van Kiev! Neem de opschepperij over ‘handelsbetrekkingen’. Die zouden wel € 400 miljoen gaan worden, maar waarom zegt niemand erbij dat de Nederlandse export naar Oekraïne vóór het associatie-akkoord, al méér dan US$ 1 miljard bedraagt?

Tegelijkertijd bedroeg het handelsverkeer tussen Rusland en Nederland vóór de Oekraïense crisis meer dan € 70 miljard! Als we de waarde van de overeenkomst in zakelijke voordelen gaan meten kunt u deze cijfers dus maar beter met elkaar vergelijken.

Window dressing om de Europeanen om de tuin te leiden..
Ook werd de Oekraïense parlementariër Sergej Leshchenko onlangs prominent in de Nederlandse media opgevoerd. Hij beweerde dat het nieuwe Oekraïne grote successen heeft bereikt op het gebied van corruptiebestrijding, rechten voor LGBT’s en in hervorming van het politie-apparaat. Maar op de dag dat Leschenko deze grote overwinningen in de strijd tegen corruptie aan de Nederlanders presenteerde, verscheen hij ook in het Oekraïense parlement, en trad hij op in alle Oekraïense tv-programma’s. Hij stond daar uit te leggen dat Oekraïne door een corrupte regering, een corrupt parlement, een corrupte presidentiële administratie en door corrupte oligarchen wordt bestuurd!

Oleh neo nazi oekraine 2
Oekraïne, het land van de ultra-rechtsen, onder leiding van deze Oleh Tyahnybok. Zijn contacten met de Amerikaanse senator John McCain leiden direct tot de revolutie in februari 2014.

Uitgerekend déze parlementariër – die mooi weer speelde richting Nederland – vertelde aan de Oekraïners hoe parlementariërs worden afgekocht (met een functie in de presidentiële staf). Een overgrote meerderheid van het parlement heeft vervolgens de anti-corruptieprogramma’s van de Oekraïense overheid veroordeeld. Het ging volgens hen om een ‘imitatie van hervormingen’: niets anders dan window dressing om de Europeanen om de tuin te leiden.

US$ 10.000 voor ’n functie bij het Nationale Anti-Corruptie Bureau..!!
In diezelfde dagen werd in Kiev een officier van justitie gearresteerd. Hij had geprobeerd om voor US$ 10.000 dollar een functie bij het Nationale Anti-Corruptie Bureau te bemachtigen – precies het bureau dat door Leschchenko zo werd geprezen. Denk eens goed na! Die persoon was dus bereid om te betalen, zo’n US$ 10.000 dollar om precies te zijn, voor een positie met een maandsalaris van 300-400 dollar! Waarom zou dat zijn?

Parlementariërs van de Verchovna Rada gaven zelf het antwoord op die vraag. Op dezelfde dag verklaarden ze namelijk dat de meest corrupte instellingen van Oekraïne juist de anti-corruptie organisaties zijn – want zij worden gecreëerd op kosten van de Europese en Amerikaanse belastingbetalers (en worden dus door niemand gecontroleerd). Dit betekent dat het Westen Oekraïne feitelijk nog corrupter maakt dan het al is!

Rechten voor homo’s en andere minderheden..?
Inderdaad werd afgelopen juni een ​​gaypride gehouden in Kiev – iets dat nu blijkbaar op het conto van het associatieverdrag wordt geschoven. Maar vergeet daarbij dan niet te vermelden dat de deelnemers van de pride nog geen 500 meter hadden afgelegd of ze werden al aangevallen door honderden opstandelingen van de ‘Pravi Sector’ en andere rechts-extremistische organisaties. Deelnemers aan de Pride werden zwaar geslagen en de parade werd verstoord.

Wat was nu precies de ‘prestatie’ van de nieuwe regering in dezen? Het enige wat het ‘Nieuwe Oekraïne’ heeft gedaan, is de radicale extremisten officieel onderdeel te maken van het Oekraïense leger, ze dus ook wapens in handen te geven (waaronder pantservoertuigen en artillerie), en ze de swastika en andere nazisymbolen op officiële banieren van militaire eenheden van Oekraïne te laten gebruiken. De ‘vrienden van het nieuwe Oekraïne’ vertellen hier uiteraard niet over. Het is een waarheid voor Oekraïense lezers, niet voor Europese.

En dan de politie-hervormingen
De militie is omgedoopt tot ‘politie’ (wat Rusland een paar jaar eerder overigens ook had gedaan). De nieuwe patrouillepolitie kreeg in de volksmond direct de bijnaam ‘selfie-politie’ vanwege de luidruchtige PR campagne die eromheen werd gebouwd. Maar wat is het resultaat? Volgens het Ministerie van Binnenlandse zaken werden er in 2013 ruim 500 auto’s in Kiev gestolen; in 2015 waren dat er… 2000…!!

Het aantal woninginbraken in het afgelopen jaar is in Kiev gestegen met 41% ten opzichte van 2013. Twee jaar geleden werden in Oekraïne 5.900 moorden geregistreerd; afgelopen jaar waren dat er 8.200. Het aantal ernstige misdrijven steeg van 13.000 naar 21.500. En vergeet niet: de gegevens van 2013 omvatten ook nog eens een veel groter gebied (inclusief de Krim en Donbas namelijk). Voor de gegevens van 2015 werden deze regio’s niet meegerekend, omdat zij buiten de controle van de Oekraïense handhavinginstanties vallen.

Maar het belangrijkste is: de scherpe groei van de criminaliteit in Oekraïne is juist aan deze ‘hervormingen’ te wijten: omdat ervaren politiemensen erdoor werden gedwongen met pensioen te gaan, om plaats te maken voor niet goed opgeleide, onkundige agenten die slechts zijn geselecteerd op jeugdigheid en fotogeniekheid. Ook hierover wordt u niet geïnformeerd. Dit zijn de werkelijke ‘prestaties’ van de Maidan en de Associatie tussen de EU en Oekraïne. Niet in mooie woorden, niet in holle frasen, maar in de harde, gruwelijke feiten van het huidige Oekraïne.

Alleen jouw ‘NEE’ biedt kans op hervormingen..!
Tot slot. Als gevolg van de strijd voor en tegen het associatieverdrag is in mijn geboortestreek Donbas een bloedige burgeroorlog uitgebroken. Er zijn nu al meer dan 10.000 slachtoffers gevallen. Hoeveel onschuldige burgers moeten nog sneuvelen in de doldrieste ambitie van het ‘nieuwe Oekraïne’ om bij de EU te komen? De bekende Oekraïense mensenrechtenactivist en dissident Vladimir Chemeris (tevens een fel criticus van Poetin) heeft onlangs de Nederlandse kiezers opgeroepen om ‘nee’ te stemmen.

Met een ‘JA’ zult u de huidige koers van de corrupte regering en de Oekraïense oligarchen handhaven. Alleen jouw ‘NEE’ biedt kans op hervormingen. Na volledige ratificatie van het associatieverdrag zal het lot van de Donbas beschoren zijn. De inwoners van de regio zullen nooit toestaan ​​dat de economische banden met Rusland verbroken worden – want daar staan ze simpelweg te dichtbij. Komt dit associatieverdrag er, dan zal de oorlog dus gecontinueerd worden, en zullen nog eens duizenden mensen sneuvelen. Oekraïense oligarchen zullen hun zakken vullen met geld van de Europese belastingbetaler, terwijl zij u vrolijk zullen blijven rapporteren (lees: voorliegen) over de ‘prestaties van de Maidan.’

X

Als burger van Oekraïne roep ik u, Nederlanders, de unieke kans die u nu heeft,

te benutten en bij te dragen aan een hernieuwde dialoog tussen Oekraïne en Europa,

tussen Oekraïne en Rusland, en tussen Oekraïne

en de afgescheiden regio’s van de Donbas.

Stem TEGEN, stem ‘NEE’ en steun ons land.”

Vladimir Kornilov / politiek analist en historicus

X

En dan gewoon maar een ‘gewone Nederlander’..?
Een man die zijn zaakjes op orde heeft, met betrekking tot zijn afwegingen over ‘JA’ of ‘NEE’ stemmen..! Kijk, verhelderend. Deze man legt uit dat Nederlandse kiezers alles behalve gek zijn.

Geplaatst door GeenPeil op maandag 7 maart 2016

37 gedachten over “Verraadt de Oekraïners NIET en stem ‘NEE’..!

 1. Nederland heeft zichzelf en zijn bevolking verraden door op voorhand het associatieakkoord te ondertekenen. Is dit nu een herhaling van de geschiedenis, zoals landverraders handelden in WOII?

  Ik heb respect voor mensen en ieders persoonlijke mening/opvatting, maar niet voor mensen, die zeggen uit naam van de democratie namens de bevolking te spreken en het in feite geen lor interesseert, wat democratie betekent, maar uitsluitend als marionet hun opgelegde keuzes onder grote leugens trachten te verkopen aan hun kiezers!

  Ik stem daarom NEE op 6 april aanstaande!

  Met immer vriendelijke en eerlijke groet uit Tukkerland,
  Harrie

  1. Harrie,

   Kun je liplezen? haha
   Helemaal mee eens!
   Nee is Nee! Maar dat hadden ze toen met al de andere verdragen ook lekker gewoon t o c h door onze strotjes gepropt.. denk aan de ellendige balk die geen end kon..
   zo ook de euro, ( munt van de Bezetting ) en ja.. zou het echt veel uit maken als we massaal NEE zeggen op 6 april.. ik denk het in dit geval van wel.. want we weten nu meer hoe vies er achter de schermen een agenda over ons rug wordt uitgerold
   Ook heel raar dat de stemhokjes en accommodatie daar toe onwijs beperkt zullen worden door het land, zegt al genoeg dacht ik zo!

   TIJD VOOR EEN HELE GROTE HEKS MET EEN BEZEM DIE ONS DOET VERLOSSEN VAN DE VALSE LEEUW

  2. Harrie H. Braam

   Zo lang ik zo zijdelings de politiek heb gevolgt heb ik nog nooit anders gezien, als land verraad, en verraad aan zijn inwoners, en kiezers dus !

   Willen wij dit veranderen moeten wij streven naar een ander bestuurs systeem, waar de kiezers en bewust levende inwoners mee beslissen, met wat deze inwoners belangrijk genoeg vinden om een uitslag per referendum te wettigen.

   Zo was het ooit, en in wezen werkt dit nog zo in Ijsland, we worden nu bestuurt en leeg gezogen door een club, niet door het volk gekozen criminelen.

   En dan an passant Nederland tot Republiek maken, groet Jenne

 2. Door de dagelijkse provocatisch richting Rusland, nu de laatste het verbieden om Russies te spreken, in bepaalde gelegen heden, en dit uitgevoerd door criminele niet Slavische Khazaren en consorten, ja niet echt moeilijk die conclusie denk ik, en velen gaan dit toejuigen als Putin ingrijpt.

  1. over stemmen ngesproken !
   Tijdens de arrestatie in België van die kleine moordenaar, was het zo dat de hele buurt er van op de hoogte was dat deze moordenaar zich daar ophield, tijdens de arrestatie kwamen uit het niets meer dan twee honderd jongeren licht getint, die de politie met vlessen en stenen begonnen te bekogelen, nergens gelezen toch gebeurt! in wezen handlangers dus !
   De parallele samenleving is al reeds aanwezig, dan weet U wat er opU afkomt, het één heeft te maken met het ander!

 3. WAAROM N E E ??

  Omdat het, als het een JA zou zijn er een grote vuilnisbak bijkomt in deze zieke en door en door corrupte EU. met al zijn al aanwezige lieden die in Brussel elkaars ….. …… al moeten ze er hun moer voor verkopen aan de duvel.
  Ook zal die ” onderste steen ” van rotte Rutte dan helemaal NEVER NOOIT meer worden opgegraven, want reken maar dat er heel wat mis is met alles omtrent de mh17 en alles heeft te schaften ( nee… niet de Duitse versie )!
  Kortom NIET STEMMEN IS JA ZEGGEN TEGEN DE ON-DEMOCRATISCHE mafketels die de dienst hier verder even denken uit te gaan maken, er zijn zelfs al ” ingehuurde boksers ” las ik ergens ( niet alles geloven..maar toch..het staat er wel ) bij geenstijl.nl
  NEE, EN NOG EENS NEE!! en voor de zekerheid : NEE IS DAT NU MET EEN N of niet ?

  KOM OP ALLEMAAL, DURF DEZE SLAPPE SLAAF IN DEN HAAG EEN SCHOP ONDER DE REET TE GEVEN! Ook die misselijkmakende timmerfrans en dat varken van Baalen, landverraad heet dat

  sorry. moest het kwijt..

  1. Ik herhaal mijzelf als ik zeg dat een JA alleen goed is voor de Oekraïense oligarchen en een enkele kippenboer, maar zo is het. Als we dan toch graag handel willen drijven adviseer ik om het embargo tegen Rusland te beëindigen.

 4. Normaal stem ik niet voor de 2e kamer of europeesch omdat ik geloof dat wanneer de macht dusdanig is gecentraliseerd je er vrijwel geen invloed meer op kunt uit oefenen. Een referendum ben ik normaal ook geen fan van omdat ik denk dat de meeste mensen te weinig af weten van wat dan ook om een goede afweging te kunnen maken.
  Toch ga ik nee stemmen, al is het maar om de NWO georienteerde eurofielen een loer te draaien.

 5. wow, tanx.
  as you origin from that region.
  this took me a lot of work out of my hands.
  tanx, we will victory someday.
  much strenght and love wishes for you and your beloved ones.
  sun on your path
  Ptr

 6. een referendum??
  Het is weer het oude liedje.
  Geef de burger het idee dat hij/zij iets te zeggen heeft over beslissingen die al lang genomen zijn.
  Het laatste referendum over de toetreding van Nederland zelf tot de Europese Unie was ook zo`n klucht.
  Dat zijn we toch niet alweer vergeten hoop ik?

  1. Paul,

   Tja.. de klucht na de – klucht is na de ” aanslagen” in Brussel al in de maak, we worden hierdoor weer op een vieze manier afgeleid door het komende referendum en opnieuw zal onze tong er uit worden gerukt..

   Alles is volgens de agenda gepland en het zal en moet tot een ware rampspoed komen zoals ” de elite ” het heeft uitgedacht, kortom :
   angst aan jagen en mensen tegen elkaar op te zetten, het zal ze dit keer niet zo makkelijk vergaan, want er is een fraaie planeetstand die het koren van het kaft zal scheiden,

   – leuk zal het niet worden de komende tijden en zeker niet voor de heersende elite, de mensen die er nog in trappen dat wat er allemaal speelt( allemaal ) e c h t is en gebaseerd is op ” veiligheid ” door van je land een politiestaat te maken zien nog steeds de leugens niet die de m s m je door de strot duwen..
   Gelukkig zat Arnold er vanavond bij Pauw, dat is echte journalistiek, wel een beetje raar dat hij in dat programma zat bij de verenman Pauw, maar dit ter zijde, kan ook wel eens doorbraak opleveren in de media die alleen maar mogen vertellen wat ze is opgedist.

   Kortom.. DE KLUCHT IS DAT NEDERLAND EEN GROTE CLOWN AAN HET ROER HEEFT STAAN DIE ALTIJD BLIJFT LACHEN.. JA MENSEN … we zijn met meer.

   Zelf blijven denken en analyseren is mijn advies en geloof niet alle beelden want er is al gefaked met beelden uit MosKau

   gr.

  2. Ook een Clown heeft publiek nodig, ga eens protesteren met een paar millioen burgers in den Haag, dat maakt alle verschil van de wereld uit, maar Nederland is verdeeld en heel angstig, en de nieuwe ingezetenen intereseerd het geen fuck !

  3. Misschien moesten ze deze man hebben…helaas kwam die eerder aan dat men dacht..??
   http://www.gva.be/cnt/dmf20160317_02187577/meest-gezochte-pedofiel-opgepakt-in-zaventem?ref=yfp

   Brussel staat bekend om zijn pedofielen etablissementen, ook vlak bij het EU-gebouw. Ergens zullen er misschien mensen zijn, die wraak willen voor dat wat hen is aangedaan…?
   Nou ja, dit is natuurlijk vanuit een compleet andere hoek de zaak belichten en deze plot is zeker niet realistisch genoeg…en daarom wordt ook meteen naar ’terroristen’ gezocht, dat is realistischer en leidt ook zo mooi af van het echte ellende.
   Ofwel ik denk dat een georganiseerde groep van ’terroristen’ echt wel in staat zou zijn om iets ‘groters’ uit te voeren dan een ‘kleine’ aanslag op een vliegveld zodat er echte chaos uitbreekt…

   Een soort 9/11 hebben we iig niet meer gezien…en dat komt vast wel van de ‘war on terror’?
   Wel een hoop oorlogen met onschuldige slachtoffers, genocides aan gehele bevolkingsgroepen, voor grondstoffen en de belangen van de gelegaliseerde criminelen aan de macht, vooral uit het westen.

  4. Parabola, ik weet uit wel ingelichte kringen, dat er wel het één en ander verijdeld is, maar roep de duivel niet op, hoe en waarom daar gelaten, maar er bestaan wezens met het uiterlijk van een mens die tot alles in staat zijn, zelfs hun moeder doden !

 7. Gelukkig was ik altijd al een Putin vriend, vergeleken met wat er in US was,is, en gaat komen..OMG. Hitlery Clinton wil koste wat kost doordrukken dat Oekraïne bij EU komt, dat zegt wel wat…

  1. sigaar in haar mond proppen zodat ze niets meer heeft te willen!
   zij genoot van de ondergang in het midden oosten

   dat mens is uit op oorlog geloof me, de vrouwelijke bush..
   heel klein dicta – torretje die H(e)ilery Kingkong

 8. Beslist een Poetin reactie. Dat zelfde hebben ze gedaan in Letland en zullen zo door gaan tot het ja uitgebannen word in Nederland. Open je ogen en doe zie de valsheid van het Kremlin die achter het geld aan lopen.

 9. Wij van Vrede en Recht zijn vandaag in Dronten en bezoeken nog 6 steden van de in totaal 36. Wij zijn verenigd in het -NEE- kamp.
  Na de 6e april gaan we verder met het schoonmaken van Nederland.
  Weg van de corrupte, liegende, veel belovende en daarna hun eigen gang gaande politici die ronduit schijt hebben aan de bevolking. Ze hebben je stem nodig en niet jouw mening. De totale pers laat ons ‘links’ liggen en zelfs de politie legt ons niets in de weg om aandacht te voorkomen.
  Het is een nationale schande dat de NOS de lulligste feiten als nieuws weet te brengen en ieder initiatief i.v.m. het Nederlandse NEE veronachtzaamd.
  www. vrede-recht.nl en bekijk de vele filmpjes die een beeld geven wat en hoe het referendum in Nederland leeft

  1. hey Rob, ben jij Rob van de lange mars??
   wat goed dat het een groot NEE is geworden, maar nu begint het pas
   hulde aan Thierry en Roos, echt
   ze hebben het wel even geflikt dat de meerderheid opstond!

   groetjes Luna

 10. Reuze bedankt Guido, voor de informatie in je artikelen over het associatieverdrag met Oekraïne. Dat door Amerika bedreven geopolitiek veel gewicht in de schaal legt, wist ik wel. Dat er ook op militair gebied vergaande afspraken worden gemaakt, is iets waar ik geen idee van had. (Mensen in mijn omgeving met wie ik erover sprak, stonden ook met hun oren te klapperen.)
  Dat we de Oekraïners niet in de steek moeten laten, vind ik je reinste propaganda. Eén deel van het land kijkt naar het Westen, het andere naar Rusland. Er woedt zelfs een burgeroorlog. Zouden we hier dan níet allemaal hetzelfde vinden en de mensen daar wel?
  Er zijn trouwens meer argumenten: Oekraïne kent een gigantische bio-industrie waar de dieren het nog erbarmelijker hebben dan in onze megastallen. Daarnaast komt kinderarbeid voor. Op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, RVO.nl, stond: “vooral als u in de agrarische sector of in de bouw onderneemt, is de kans aanmerkelijk dat een productiebedrijf of onderaannemer gebruik maakt van kinderarbeid.” Kort geleden heeft men deze waarschuwing verwijderd! Als het verdrag getekend wordt, moeten de EU-landen producten uit Oekraïne toelaten zonder importheffing. Gevolg: oneerlijke concurrentie. (Meer info hierover: https://www.partijvoordedieren.nl/news/partij-voor-de-dieren-start-nee-campagne-referendum-associatieverdrag-oekraine.)
  Oekraïne, één van de graanschuren in de wereld, is nagenoeg failliet. Het IMF schoot te hulp, zoals men dat noemt. Als tegenprestatie moest de deur wijd open worden gezet voor Monsanto en dat is gebeurd. Ik weet niet of het verdrag er toe zal leiden dat er meer GMO-graan in Europese producten verwerkt gaat worden, maar verdiept heb ik me daar verder niet in. Net als onze minister van Defensie vind ik namelijk dat ik al genoeg informatie heb. Ik ga dus stemmen en het wordt geen ‘ja’.

  1. @ Janneke

   Goed zo Janneke, dus een ferme NEE!

   Ik had tot mijn grote verbazing nog geen stempas ontvangen en heb dus de gemeente Enschede waar ik woonachtig ben en ingeschreven sta vanmiddag gebeld met de vraag:”Weet u als (r)overheid misschien waarom ik geen stempas per post heb ontvangen?”
   Hierop kwam alleen als antwoord:”U kunt deze digitaal aanvragen of op het Stadskantoor direct regelen”. Dus meteen de stoute schoenen aangetrokken en me op weg begeven naar het ‘Praathuis’. Hier werd ik na ongeveer 10 minuten correct geholpen door een medewerkster van het ambtelijk orgaan en even later kon ik de op mijn naam gestelde STEMPAS in ontvangst nemen. Expliciet werd er door haar nog gezegd, dat de stempas wel verstuurd was!?

   Natuurlijk kan er iets fout gaan per post. Maar het vreemde gevoel, om niet te zeggen de wrange smaak, die op mijn tong licht, werd door deze opmerking niet weggehaald.

   Is mijn vertrouwen in de (r)overheid dan al zover onder het nulpunt gedaald? JA, met alle leugens, corruptie, malversaties op mondiaal/landelijk/provinciaal en gemeentelijk politiek niveau in de afgelopen jaren een dikke vette JA!!!!!!

   Bereik ik er iets mee door me zo op te stellen? Waarschijnlijk zeer weinig tot niets, want zoals al eerder aangeven in punt 1 van deze reacties, is het zogenaamde associatieakkkoord al getekend door de (r)overheid.

   Toch ga ik stemmen. Mijn morele plicht zegt nu dit wel te doen, al is het alleen maar om een dikke vette NEE te laten horen als teken aan de wand. dat ik het niet meer pik om als slaaf te zijn overgeleverd aan instanties/organisaties etc., die de democratie al lang begraven hebben en nog denken te kunnen leven/voortbestaan over de ruggen van miljoenen andere slaven!

   Je doet er dus verstandig aan NEE te stemmen, al is het maar voor je eigen gemoedsrust!

   Geen STEMPAS ontvangen?
   Vraag dan persoonlijk een vervangende stempas aan bij jouw gemeente. Dat kan schriftelijk tot en met vrijdag 1 april 2016 of aan het loket bij de gemeente tot en met dinsdag 5 april 2016, uiterlijk 12.00 uur.

   Met immer vriendelijke en eerlijke groet uit Tukkerland,
   Harrie

  2. @ Janneke

   Goed zo Janneke, dus een ferme NEE!

   Ik had tot mijn grote verbazing nog geen stempas ontvangen en heb dus de gemeente Enschede waar ik woonachtig ben en ingeschreven sta vanmiddag gebeld met de vraag:”Weet u als (r)overheid misschien waarom ik geen stempas per post heb ontvangen?”
   Hierop kwam alleen als antwoord:”U kunt deze digitaal aanvragen of op het Stadskantoor direct regelen”. Dus meteen de stoute schoenen aangetrokken en me op weg begeven naar het ‘Praathuis’. Hier werd ik na ongeveer 10 minuten correct geholpen door een medewerkster van het ambtelijk orgaan en even later kon ik de op mijn naam gestelde STEMPAS in ontvangst nemen. Expliciet werd er door haar nog gezegd, dat de stempas wel verstuurd was!?

   Natuurlijk kan er iets fout gaan per post. Maar het vreemde gevoel, om niet te zeggen de wrange smaak, die op mijn tong licht, werd door deze opmerking niet weggehaald.

   Is mijn vertrouwen in de (r)overheid dan al zover onder het nulpunt gedaald? JA, met alle leugens, corruptie, malversaties op mondiaal/landelijk/provinciaal en gemeentelijk politiek niveau in de afgelopen jaren een dikke vette JA!!!!!!

   Bereik ik er iets mee door me zo op te stellen? Waarschijnlijk zeer weinig tot niets, want zoals al eerder aangeven in punt 1 van deze reacties, is het zogenaamde associatieakkkoord al getekend door de (r)overheid.

   Toch ga ik stemmen. Mijn morele plicht zegt nu dit wel te doen, al is het alleen maar om een dikke vette NEE te laten horen als teken aan de wand. dat ik het niet meer pik om als slaaf te zijn overgeleverd aan instanties/organisaties etc., die de democratie al lang begraven hebben en nog denken te kunnen leven/voortbestaan over de ruggen van miljoenen andere slaven!

   Je doet er dus verstandig aan NEE te stemmen, al is het maar voor je eigen gemoedsrust!

   Geen STEMPAS ontvangen?
   Vraag dan persoonlijk een vervangende stempas aan bij jouw gemeente. Dat kan schriftelijk tot en met vrijdag 1 april 2016 of aan het loket bij de gemeente tot en met dinsdag 5 april 2016, uiterlijk 12.00 uur.

   Met immer vriendelijke en eerlijke groet uit Tukkerland,
   Harrie

  3. @ Harrie

   Dank voor het hart onder de riem, Harrie.
   Geen stempas gekregen en er dan zelf één moeten regelen??? Wat goed van je, dat je er meteen voor gezorgd hebt toch je pas te krijgen (en tijdig in de gaten had, dat hij niet in de bus lag!). Dat je bij deze gang van zaken een nare smaak in de mond krijgt, kan ik me goed voorstellen. Bij de post gaat tegenwoordig inderdaad vaker iets mis dan vroeger, met dank aan het overheidsbeleid, maar dat ze je dan – terwijl er nog voldoende tijd was – niet opnieuw je stembiljet per post toesturen, vind ongepast. Je hoeft er niet heel slim voor te zijn om te snappen dat er dan mensen afhaken. Niet iedereen kan of wil alles digitaal doen en een deel van de mensen kan niet eenvoudig de deur uit. In Enschede bemoedigen ze de participatiemaatschappij als het om het referendum gaat in elk geval niet.

   Een hartelijke groet,
   Janneke

  4. Janneke, H(e)ilary Clinton geilt op die graanschuur daar
   Ze hebben allemaal hun belangen in alles, en met het verdrag zal TIPP er ook snel door komen, want dat is uiteindelijk het grote einddoel, dus ja.. ONS OVERDUIDELIJKE NEE zal echt wel door ” onze premier ” tot een BREEDLACHEND JA leiden..
   Hij is de schoothond van oranje en de vs, de zoveelste.. moeten we daar niet eens van af ??
   Ik ben serieus aan kijken of ik kan emigreren, dus luister ik nog even naar Dansen op de maan van het goede doel..
   Die tekst is nu meer als ooit actueel

   Fijn weekend en licht op zaken

 11. Referentie anno 2016 – Een modern win/win regerings spelletje
  Beknopte definitie:
  Vragen aan het over absoluut alles voorgelogen volk, of het wel of wel eens is met wat je voorstelt. Mocht het resultaat wegens een niet voorzien hoog gehalte aan wakkere en ouderwets integere “geld is oneetbaar” typetjes, en ondanks alle voorzorgsmaatregelen, toch tegenvallen, dan overgaan op de “mijn-neus-bloedt” taktiek.

 12. Onderstaand bericht ontving ik vanmiddag van een vurig bewonderaarster van Koot & Bie als hart onder de riem voor een ieder om morgen NEE te gaan stemmen en mag ik jullie niet onthouden. Klik op de links in het bericht en geniet ervan.

  Oude tijden herleven! Oude tijden? Actuele tijden zul je bedoelen!!

  Alle stemmers succes gewenst met hun keuze.

  Met een immer vriendelijke en eerlijke groet uit Tukkerland,
  Harrie

  Date: Tue, 5 Apr 2016
  Subject: Stemmen
  From: xxxxxxxx
  To: Harrie

  Ook Koot en Bie snappen het, zie hier: https://www.youtube.com/watch?v=taGqelkUfjo&feature=youtu.be

  Geweldig lied uit 1976. Ik ben groot fan van van Kooten en de Bie en het is zonde dat niet meer leeftijdsgenoten van mij deze twee helden kennen. Als het kon, zou ik de Tegenpartij stemmen.
  https://www.youtube.com/watch?v=QSDvv0ALhlo

  groetjes,
  xxxxxxx

 13. Rutte is een ingehuurde pion van de elite meer niet en niets minder
  Die Poresjenko een mannetje met zoooooo veel geld.. wie weet hoeveel hij markie al heeft toegeschoven mbt het verdrag!?
  Ik vertrouw de hele zaak niet en zou het echt al zo erg zijn dat Soros zijn macht over nederland heeft? Dat oude rijke reptiel, met zijn 23 miljard en 40 jaar jongere vrouw.. volgens mij zit hij, als een van de ” andere grote ” achter de vluchtelingen-kwestie
  Wat dan wel apart is dat hij anti Bush is, maar wel voor Bamipakket Obama en hij wilt Trump laten …. u raadt het al..
  Er zal heel veel vuur zijn voor het weer 31 december is dit jaar
  Laten we hopen dat we ons landje kunnen behouden, maar het voelt wel alsof we zijn verhandeld.. VOC mind-ed zal ik maar zeggen.. naar oud recept ( en de laatste jaren hiervoor aangehaald door een balk die van ellende uit elkaar viel)

  Pff .. moest het ff kwijt hoor

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.