Advertentie

Nieuwe VaccinVrij-site online..


header Vaccinn Vrij

x

x

De nieuwe site van Vaccinvrij is on-line! – Doe je mee?

2016 © Door Frankema – deze uitvoering WantToKnow.nl/be

x

Hoeraahhhhh, helemaal vernieuwd en eindelijk in de lucht. Tot nu toe was www.vaccinvrij.nl alleen gericht op het verstrekken van aanvullende informatie over vaccins en opgroeien zonder vaccins. We zijn heel snel gegroeid en het is tijd voor de volgende stap. Vaccineren is geen verplichting. Het is een mogelijkheid; een keuze. Hoe gaan we ervoor zorgen dat we allemaal beseffen dat vaccineren een keuze is en geen verplichting? Hoe gaan we ervoor zorgen dat aanvullende informatie ouders bereikt? Hoe gaan we ervoor zorgen dat we onze keuzevrijheid behouden?

“Vaccineren is niet verplicht, maar je moet stevig in je schoenen staan om je eigen keuzes te maken. Voor jezelf verantwoorden wat je doet, maar ook voor de buitenwereld..!
Goede informatie is hard nodig en deze website is een geweldige steun! Veel onweerlegbare feiten, en een dringend beroep op je eigen gezonde verstand.”

Flora Kleynjan, moeder/oma van ongevaccineerde (klein)kinderen

Verandering komt van binnenuit en van onderaf. Veel kinderen hebben last van vaccins, en steeds meer kinderen zitten prima in hun vel zonder. Reguliere informatiekanalen hebben echter weinig tolerantie voor ‘afwijkende ervaringen’. De starre boodschap van politici en medici is al ruim 150 jaar dat vaccins veilig, effectief en noodzakelijk zijn. En als we kijken naar de tendens die wereldwijd gaande is, zou het goed kunnen dat onze keuzevrijheid binnen niet al te lange tijd op de tocht komt te staan.

Voortrekkers hebben ‘wat ons verteld wordt over vaccins’ tot op de draad toe uitgeplozen. Leugens zijn ontmaskerd, en de realiteit is in talloze artikelen en boeken onderscheiden. Maar hoe bereikt de informatie over ‘de andere kant van het vaccinatie-verhaal’ de grote massa?? Deze vraag houdt mij nu al twee jaar bezig. En ik denk dat er maar één mogelijkheid is. Het gaat er niet om dat een paar mensen veel doen. Het gaat erom dat veel mensen iets doen.

De nieuwe site van ‘Vaccinvrij’ is met dat doel herschreven, en uitgebreid met een stuktuur waarin we door middel van kleine, constructieve acties allemaal kunnen bijdragen. Een aantal handelingen kosten slechts enkele minuten van je tijd.

Al heel lang hebben artsen en specialisten hun twijfels bij vaccinaties. Zoals de quote van Dr. Boyd Haley hier ook aangeeft. Twijfels die steeds vaker volkomen terecht blijken te zijn.. !
Al heel lang hebben artsen en specialisten hun twijfels bij vaccinaties. Zoals de quote van Dr. Boyd Haley hier ook aangeeft. Twijfels die steeds vaker volkomen terecht blijken te zijn.. ! Maar zelden het nieuws halen; het past kennelijk niet in ‘het plaatje’ aangaande vaccins en vaccinaties..

Sommige duren wat langer; misschien een minuut of twintig. Het is eigenlijk niets, maar vergis je er niet in: het gaat om aantallen. De kracht van de groep is zeer groot;  maar we zetten natuurlijk alleen iets in beweging, als we – ik en U – in beweging komen!

Wat is er nieuw bij www.vaccinvrij.nl?
Onderstaande you-tube staat nu op de homepagina om nieuwkomers en oude bekenden welkom te heten, en een overzicht te geven van wat de site te bieden heeft. Laat het je er niet van weerhouden daadwerkelijk even te gaan kijken. En vooral: doe mee! Met volgen en wachten gaan we niet bereiken wat we willen. Als keuzevrijheid en gezondheid je lief is handel ernaar.

https://www.youtube.com/watch?v=GRacTJo4ev8

X

Door Frankema schreef dit boek over deze materie, dat we je van harte aanraden,
wanneer je hierover meer wilt weten.
Klik voor lead naar de WantToKnow-bookshop op de cover.

x

Het meest complete boek over vaccinaties; geschreven door de auteur van dit artikel. (klik voor lead naar WantToKnow-bookshop)
Het meest complete boek over vaccinaties; geschreven door de auteur van dit artikel. (klik voor lead naar WantToKnow-bookshop)

 

5 gedachten over “Nieuwe VaccinVrij-site online..

 1. Hai Door,

  Van harte gefeliciteerd met de nieuwe opzet van vaccinvrij.nl. Jouw introvideo heb ik als tegenstander van vaccins met belangstelling bekeken. Ook wij hebben de laatste 30 jaar het een en ander via bezochte en zelf georganiseerde medische symposia in Duitsland veel info gekregen en gedeeld met medische therapeuten uit binnen- en buitenland. Jouw website is een prachtige aanvulling en rubricering van onderwerpen m.b.t. vaccinatie, die ik van harte ondersteun en zal delen met velen.

  De opmerking, die je maakt over transparantie betreffende vaccinatie in een democratisch bestel, is voor mij gezien mijn eigen ervaring twijfelachtig. De belangenverstrengeling tussen de farmaceutisch-medisch-politieke groepering is zeker anno 2016 bijzonder groot, maar vormt een extra uitdaging voor een ieder, die zijn/haar steentje kan bijdragen om transparantie gerealiseerd te krijgen.

  Veel succes met jouw fantastische initiatief, dat ik al jaren met grote belangstelling volg. De bewustwording van mensen wordt met de dag ruimer en groter, en mensen houden hun mond niet meer, omdat zogenaamde ‘deskundigen’ zoals we kennen voormalig RIVM-lid Roel Coutinho, Ab Osterhaus (proost Ab, alweer een nieuwe drankfles aangebroken op het ‘adviseren’van weer een leugenoplossing voor een vermeende virusepidemie?) denken, dat mensen als dombo’s letterlijk en figuurlijk alles maar slikken wat zij adviseren.

  We gaan een nieuwe tijd tegemoet waarin transparantie één mogelijkheid is van vele om mensen inzicht te verschaffen over hun eigen keuzes. Nogmaals veel succes, ook de mensen wier ogen geopend zijn dan wel worden door de info op jouw website.

  Met immer vriendelijke en eerlijke groet uit Tukkerland,
  Harrie

 2. Gefeliciteerd Door, wat een geweldige prestatie!
  We verwezen mensen al naar de “oude”, die ook al heel goed was en waarover de reacties lovend waren. En verder sluit ik me geheel aan bij de tekst van Harrie Braam. In mijn optiek zijn vaccinaties misschien wel de grootste misdaad tegen de menselijkheid, waarbij van alles wordt beloofd en het tegendeel wordt bereikt en daarbij gaat het om gezondheid. Ach, aan zieke mensen is meer te verdienen….geld en afhankelijkheid.

 3. Door Frankema is ook een van de sprekers op het grote vaccinatie symposium ‘Vaste Prik’ wat morgen plaats vindt (er is nog plek):

  http://centrumzonnewijzer.nl/agenda/27-maart-vaste-prik-de-waarheid-over-vaccinaties-symposium/

  Inhoud Presentaties

  * Drs. John Consemulder zal in zijn inleidende presentatie de vraag proberen te anwoorden of vaccinaties wel zo ‘veilig en effectief’ zijn als altijd wordt beweerd en aangenomen. Ook zal hij de wenselijkheid van vaccinaties en ons vaccinatiebeleid toetsen aan wetenschappelijke inzichten en alledaagse realiteit.

  * Desiree Rover zal in haar aansluitende presentatie ‘Wat je niet weet, kan je je kind kosten’ de geschiedenis en achtergronden van vaccinaties belichten. Ook zal zij de diepte induiken als het om de daadwerkelijke inhoud en zogenaamde (bij)werkingen van vaccinaties gaat. Maar ook de ‘schuldvraag’ bij (na of door?) vaccinatieschade gaat zij niet uit de weg.

  * Cisca Buis toon haar film ‘Prik Met’ over vaccinaties en beantwoord daarna vragen (Q&A – Er komt vaak veel kijken bij het beslissen om je kind wel, niet, later of anders te vaccineren. Hoe doe je dat op een manier die bij jou, jullie situatie en bij jullie kindje past? Volg je blind de oproepen van de overheid? Of wil je je hierin verdiepen zodat het je eigen bewuste keuze wordt?). De film ‘Prik Met’ gaat over een jonge moeder, die zwanger is haar tweede kind en schrikt van heftige verhalen over vaccinatieschade. Ze onderzoekt welke keuze zij straks wil maken voor haar kind. Zie https://vimeo.com/140045940

  * Vervolgens zal Tineke Schaper in haar presentatie ‘Vaccineren, van Angst naar Vertrouwen’ de onderliggende emoties in het vaccinatievraagstuk bespreken, die alles te maken blijken te hebben met angst. Enerzijds de angst voor ziekte, anderzijds de angst voor het vaccin. Welke keuze ouders ook maken, altijd worden ze geconfronteerd met deze angst en moeten ze uiteindelijk bij hun moed uitkomen om verantwoordelijkheid te dragen voor de beslissing die ze nemen.

  * Door Frankema zal in haar afsluitende presentatie de aandacht richten op de laatste inzichten mbt het Zika-virus. Ook zal zij ruim aandacht geven aan de beleving en keuzes van ouders. En tenslotte zou in interactieve vorm de vraag willen beantwoorden hoe het roer nu om moet en wat voor rol wij zelf hier in spelen.

  Aan het einde van de dag is er een interactieve vragenronde, in de vorm van een paneldiscussie en verbinding met het publiek.

 4. Wat goed zo’n site! De leugens die verkocht worden door RIVM (Big Pharma) worden steeds meer doorgeprikt en steeds meer mensen gaan dat inzien. Vrije keuze is daarbij cruciaal. Laat je daarbij niet overdonderen.
  Hou van je kinderen en laat ze tot zelf kiezen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.