Advertentie

WEF is ‘praatclubje’.. Dan 6 ministers naar Davos..?!


Kijk, ook Mark Rutte is samen met Kaag druk bezig, op sluwe, geraffineerde, subliminale wijze, de Nederlandse burgers klaar te maken voor de heerschappij van het WEF..!! Is dit jouw/onze premier..?

*

‘Het hele verhaal is simpel:
Het WorldEconomicForum ondermijnt
onze nationale soevereiniteit!
Onze regering gaat naar de pijpen
dansen van het WEF.

Daarbij gaan de ‘rijken en machtigen’,
-in plaats van het volk-
de dienst uitmaken.

Ook al vind je dit wellicht onvoorstelbaar,
het betekent niet dat dit niet waar is!

Onze regering neemt al gecamoufleerde beslissingen,
en blijft deze nemen, onder ‘valse vlag’,
die in het voordeel zijn
van de vermeende elite, in plaats van
onze democratische samenlevingen te dienen.’

*

*

WEF is een ‘praatclubje’..
Gaar er dan 6 ministers naar toe..?!

2023 © WantToKnow.nl/be

x

Behalve de NEDERLANDSE premier Mark Rutte gaat een hele delgatie kabinetsleden naar Davos, het World Economic Forum bezoeken. Het is de jaarmeeting, waar ‘leiders uit de hele wereld elkaar ontmoeten en INFORMEEL met elkaar van gedachten kunnen wisselen’. Naast Rutte zijn aanwezig de ministers Sigrid Kaag (Financiën), Wopke Hoekstra (Buitenlandse Zaken), Karien van Gennip (Sociale Zaken en Werkgelegenheid), Kajsa Ollongren (Defensie) en Liesje Schreinemacher (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. ‘Slechts’ één staatssecretaris is uitverkoren, het selecte groep te completeren: Vivianne Heijnen van Infrastructuur en Waterstaat.

Dikke maatjes, waarbij steeds duidelijke wordt dat Mark Rutte het Nederlandse belang ondergeschikt maar aan de WEF-belangen.

De meeste kabinetsleden, onder wie Rutte en Kaag, zijn er afgelopen woensdag en donderdag geweest. Van Gennip, Schreinemacher en Heijnen gaan al een dag eerder. De bewindspersonen spreken officieel onder meer over de ‘economieën in opkomende landen’, ‘circulaire economie’, de ‘stabiliteit in het Midden-Oosten’, de ‘4-daagse werkweek'(jawel!) en ‘groei in de Europese Unie’.

Op het WEF komen officieel ‘vertegenwoordigers’ van onder meer regeringen, het zakenleven, de wetenschap en maatschappelijke organisaties bij elkaar. Maar inmiddels zijn het geen vertegenwoordigers, maar de staatshoofden zelf, die aanwezig zijn.

Het WEF: gevaarlijk en heimelijk democratie-ondermijnend!
Hoewel een groot deel van het programma voor iedereen te volgen is, is het ook een plek waar invloedrijke mensen elkaar op een informelere manier treffen en over zaken spreken, die helemaal niet ‘oppervlakkig’ zijn in het kader van democratie en zelfs buiten de nationale parlementen om, WORDEN GEREGELD/BESLOTEN..!!

Met name dat laatste levert de kritiek op dat het WEF in het geheim te veel macht uitoefent. Zo beweert Forum voor Democratie dat Rutte geheime afspraken met het WEF maakt en het kabinet die uitvoert. Helemaal geen ‘complot’-gedachte oid, want er zijn vele, vele bewijzen, dat onze ministers zich FEITELIJK TE BUITEN gaan aan ‘heulen met partijen, in strijd met de Nederlandse grondwet’. Zie HIER de observatie van jurist mr. Frank Stadermann!

Het WEF ondermijnt onze nationale soevereiniteit en dat is extreem problematisch. Het betekent dat onze regering naar de pijpen danst van de rijken en machtigen in plaats van naar ons, het volk, te luisteren. Het betekent dat onze regering beslissingen neemt die in het voordeel zijn van de elite in plaats van in het voordeel van ons allemaal.

Daarbij is de directeur van het WorldEconomicForum, een gevaar, simpel en direct gezegd. Kijk eens naar de uitspraken van deze Klaus Schwab maar ook van Schwab/WEF-adept Yuval Harari, over bijvoorbeeld het implanteren van chips in het menselijke brein..! Schwab is fervent aanhanger van de globalisering, waarbij nationale soevereiniteit historie is..

De wereld is voor hem één groot, aan te sturen bedrijf, zonder landsgrenzen en de macht ervan in handen ligt van een select groep mensen. De wereldbevolking zijn slechts ‘opvreters’ en ‘vervuilers’ en dienen te worden gereduceerd tot  ‘werkenemer’-niveau, waarbij de elite over hen beslist..!

En dat duidelijke standpunt is kennelijk voor Mark Rutte geen enkel probleem. Sterker nog, hij werkt er graag aan mee. Wat Frank Stadermann tot de vraag brengt of hier geen sprake is van JAWEL: LANDVERRAAD !! (HIER) De simpele vraag is, waarom al die journalisten in Den Haag en bij kranten/media in Nederland en in de wereld, zich laten afschepen met kletsverhaaltjes over het ‘WEF-belang’..!?

In het kader van de hele WEF-materie, raden we je aan,
voor zover je het fragment nog niet kent, even
te kijken naar deze ‘JUDAS’-ontmanteling door
FVD-TK-lid en jurist mr. Gideon van Meieren.
Het was het eerste optreden van hem in de Tweede Kamer,
en gelijk werd
Mark Rutte ontmaskerd als Schwab-adept.
Wat hij keihard trachtte te ontkennen met een zwabber-verhaal!

Maar ontkennen had geen zin meer, Mark Rutte viel door de mand,
simpel en voor iedereen duidelijk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.