Advertentie

Rutte ontkent Klaus Schwab met… LEUGENS…!!!X
X

Mark Rutte als Judas…

Rutte ontkent Klaus Schwab met… LEUGENS…!!!

2021 © WantToKnow.nl/be
X

Als een ware  Judas die Jezus verraadt, zo handelde Mark Rutte deze week in de Tweede Kamer, toen hem door Gideon van Meijeren een vraag gesteld werd, over het boek ‘The Great Reset’ van World-Economic-Forum-oprichter en directeur, Klaus Schwab. Kijk hieronder naar de vraagstelling van het FvD-kamerlid aan de minister-president van alle Nederlanders. En vooral naar de slimme manier waarop hij Rutte in een val lokt. Immers, onlangs werd een brief openbaar gemaakt, van diezelfde Mark Rutte aan diezelfde Klaus Schwab, over DATZELFDE BOEK..! Kijk dit is die brief:

Na de geraffineerde ontkenning dat hij het boek kende, werd Rutte geconfronteerd met diezelfde brief, waarna Rutte even glad als altijd, de leugen gewoon achter zich liet en het verhaal van conspiracy etc. weer naar de realiteit bracht. Waarin hij moest toegeven dat hij het boek wel kende, en Klaus Schwab erg bewonderde. Dat dit opnieuw een teken is, dat Rutte het liefst de invloed van het World Economic Forum buiten beschouwing wil laten, zal iedereen duidelijk zijn. Maar waarom is de man dan zó close met Herr Schwab…?

Het was Klaus Schwab die Mark Rutte de Atlantic Council Global Citizen Award uitreikte in september 2019 (foto boven) als ‘award’. Dus Mark Rutte is het hele verhaal hier aan het downplayen; hij probeert het kleiner te maken dan het is..!! Dus neem goede notie van dit verhaal, want de gluiperigheid (we hebben er helaas geen ánder woord voor) waarmee Rutte deze vragen van Van Meijeren beantwoordt, zegt in onze ogen genoeg..

Kijk ook eens naar de video onderaan, waarin hij als premier de VN toespreekt in 2020. Zij konden door Corona-maatregelen niet bij elkaar komen en dus hield Rutte zijn verhaaltje via deze videostream.  Kijk hoe hij als een ware  ‘AMBASSADEUR VAN SCHWAB’ de ‘build, back, better’-slogan gaat promoten..! Want er is toch immers nu een ‘UNIQUE OPPERTUNITY’ aangebroken om dat op te pakken.. Spreekt hij dan over het ei of over de kip…!?

 

2 gedachten over “Rutte ontkent Klaus Schwab met… LEUGENS…!!!

 1. Rutte en aanhang zijn liegers en bedriegers die door middel van list en bedrog de WEF plannen door drijven tot ze het voor elkaar hebben dat er een NWO is.
  Het begon na het aftreden van Rutte 3 al direct met de bewering dat Rutte bleef zitten om gehoor te geven aan de laatste verkiezingsuitslag.Grotere onzin is niet mogelijk want de verkiezingen toen hadden betrekking op de VVD van toen met de VVDers van toen.
  Nu heeft hij heel veel nieuwe gezichten op belangrijke posten gezet die toen nog niet eens in beeld waren en veel andere VVDers zijn opgestapt of weggestuurd na schandalen.Daarom klopt zijn bewering niet en hadden er gewoon nieuwe verkiezingen moeten gehouden worden.Waarom de Raad van State daar niets over zegt of de kamer is onbegrijpelijk behalve wanneer ze dezelfde doelen dienen natuurlijk.Deze middag keek ik naar een debat met Vijlbrief en dat ging over gas voor Duitsland en de gevolgen voor de Groningers en wat hij ging of wilde doen.Zoals bekend is is Maxime Verhagen een hoge pief bij bouwend Nederland (in de bouw dus) maar ook een Bilderberger en Vijlbrief wil in gesprek met hem over fysieke problemen zoals woning tekorten en onderdak voor mensen die door gaswinning niet in hun eigen huis kunnen wonen maar ook geen andere (tijdelijke) woning kunnen vinden.De uitslag is voorspelbaar en waarschijnlijk niet op zeer korte termijn realistisch denk ik.
  Gerard Aalders die verbonden was aan het Nederlands Instituut Oorlogs Documentatie schreef aan de achterzijde van zijn boek “De Bilderberg conferenties” onder meer het volgende en ik citeer:De invloed van de Bilderbergers kan niet worden onderschat.Bijvoorbeeld bij de totstandkoming van het kabinet Balkenende IV speelden drie Bilderbergers een sleutelrol:Maxime Verhagen,Koningin Beatrix en de informateur Herman Wijffels.Tot op heden hebben zo’n tweeduizend personen zich met deze club ingelaten,onder wie wereldleiders als Bill Clinton,Tony Blair,Valéry Giscard d,Estaing en Angela Merkel ,figuren uit de Nederlandse en Belgische politiek als Ruud Lubbers,Wim Kok ,Bert Koenders en Jean-Luc Dehaene,de kroonprinsen Willem- Alexander en Filip,maar ook prominente journalisten als Ben Knapen (NRC) en Max Boot (The Wall street Journal).Einde citaat.Het is dus niet alleen dat VVDers op belangrijke posten zitten maar ook zelfs Bilderbergers.Ollongren (zo stond op teletekst) wil aan Litouwen Nederlandse militairen sturen om aan te geven waar de grenzen voor de NAVO zouden liggen.
  Vorige week nog was de kamer tegen Nederlandse militairen naar Oekraïne sturen en dat was de bedoeling ook niet maar waarom denkt Ollongren dan dat militairen naar Litouwen sturen wel zou kunnen? Opvallend vind ikzelf dat veel landen die aan de kant van Duitsland stonden in de oorlog nu (NAVO) bondgenoten/vrienden zijn. Japan gaat zelfs schepen met gas naar hier laten varen zolang ze dat gas niet zelf nodig hebben.(Japan en Duitsland waren bondgenoten) Litouwers en Oekraïners waren in de kampen de grootste misdadigers volgens tal van overlevenden. Het kan toch geen toeval meer zijn dat zoveel overeenkomsten of vergelijkingen met toen te maken zijn? Nog een boek wat Gerard Aalders heeft geschreven heet “De prins kan mij nog meer vertellen” Een stukje citaat wat op de achterzijde van het boek staat;Maar hoe is het mogelijk dat iemand die liegt,draait,smeergeld aanneemt,zijn vrouw bedriegt,uitsluitend eigenbelangen najaagt,zich met louche types afgeeft,ministers corrumpeert en voortdurend fantasieverhalen over zichzelf de wereld instuurt,zo mateloos populair kon worden?(einde citaat).
  Was hij misschien ook Ruttes leermeester en wil die nu ook zo populair worden? Ook Rutte was tenslotte Bilderberg bezoeker toch? Beide boeken komen uit 2007-2009.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.