Advertentie

Rutte ontkent Klaus Schwab met… LEUGENS…!!!X
X

Mark Rutte als Judas…

Rutte ontkent Klaus Schwab met… LEUGENS…!!!

2021 © WantToKnow.nl/be
X

Als een ware  Judas die Jezus verraadt, zo handelde Mark Rutte deze week in de Tweede Kamer, toen hem door Gideon van Meijeren een vraag gesteld werd, over het boek ‘The Great Reset’ van World-Economic-Forum-oprichter en directeur, Klaus Schwab. Kijk hieronder naar de vraagstelling van het FvD-kamerlid aan de minister-president van alle Nederlanders. En vooral naar de slimme manier waarop hij Rutte in een val lokt. Immers, onlangs werd een brief openbaar gemaakt, van diezelfde Mark Rutte aan diezelfde Klaus Schwab, over DATZELFDE BOEK..! Kijk dit is die brief:

Na de geraffineerde ontkenning dat hij het boek kende, werd Rutte geconfronteerd met diezelfde brief, waarna Rutte even glad als altijd, de leugen gewoon achter zich liet en het verhaal van conspiracy etc. weer naar de realiteit bracht. Waarin hij moest toegeven dat hij het boek wel kende, en Klaus Schwab erg bewonderde. Dat dit opnieuw een teken is, dat Rutte het liefst de invloed van het World Economic Forum buiten beschouwing wil laten, zal iedereen duidelijk zijn. Maar waarom is de man dan zó close met Herr Schwab…?

Het was Klaus Schwab die Mark Rutte de Atlantic Council Global Citizen Award uitreikte in september 2019 (foto boven) als ‘award’. Dus Mark Rutte is het hele verhaal hier aan het downplayen; hij probeert het kleiner te maken dan het is..!! Dus neem goede notie van dit verhaal, want de gluiperigheid (we hebben er helaas geen ánder woord voor) waarmee Rutte deze vragen van Van Meijeren beantwoordt, zegt in onze ogen genoeg..

Kijk ook eens naar de video onderaan, waarin hij als premier de VN toespreekt in 2020. Zij konden door Corona-maatregelen niet bij elkaar komen en dus hield Rutte zijn verhaaltje via deze videostream.  Kijk hoe hij als een ware  ‘AMBASSADEUR VAN SCHWAB’ de ‘build, back, better’-slogan gaat promoten..! Want er is toch immers nu een ‘UNIQUE OPPERTUNITY’ aangebroken om dat op te pakken.. Spreekt hij dan over het ei of over de kip…!?

 

Advertentie

1 gedachte over “Rutte ontkent Klaus Schwab met… LEUGENS…!!!

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.