Advertentie

Israel: zorg dat Palestijnen ‘Zionistische eed’ afleggen..!


Keer op keer blijkt dat ‘Zionisten’ het alleenrecht op het bestaan van de staat Israël claimen. Ondanks wereldwijde protesten van Joden, zoals hier op de foto, die zich volledig afkeren van de Zionistische ideologie. Nu zijn het weer de uiterst huichelachtige praktijken van de Likud-partij van premier Netanjahu, die probeert haar politieke ideologie tot ‘de waarden van de staat Israël’ te verheffen. Dat Zionisme echter wordt verdoemd door veel Joden, laten zij volledig buiten beschouwing..!

x

Israel: zorg dat Palestijnen ‘Zionistische eed’ afleggen..!

By Ali Abunimah – December 2011 ‘Electronic Intifada
© vertaling WantToKnow.nl / Guido Jonkers

x


Danny Danon, een lid van het Israëlische parlement, de Knesset, stelde afgelopen zondag in het Israëlische parlement voor, alle Israëlische burgers, met name de 1,4 miljoen Palestijnen met een Israëlisch paspoort, die binnen de grenzen van Israël leven, te dwingen onder ede te verklaren, dat zij loyaal zijn aan de politieke ideologie van het Zionisme. Dit dient dan te gebeuren om uiteindelijk een ID-kaart te verkrijgen. Danon is lid van de partij die nu regeert, de partij van de havik, de Israëlische premier Benjamin Netanyahu’s, de Likud-partij die nu regeert.
De Facebookpagina van Danny Danon. De volgende vraag is misschien hoe hij het zou vinden als alle Palestijnen een gele ster zouden gaan dragen, om hen eenvoudiger op heterdaad te kunnen betrappen als zij hun ‘eed’ zouden overtreden..!

Danon heeft ook al nagedacht over de woorden die de Palestijnen dan zouden moeten gebruiken, zo blijkt uit zijn Facebook-pagina’s…!

“Ik heb nagedacht over de woorden van deze eed, deze ‘loyaliteitsverklaring’-wet: “Hierbij verklaar ik mij loyaal aan de staat Israël en de democratische staat, als Joodse Zionist en ik zweer plechtig om de waarden te handhaven van deze staat en me daarbij niet te begeven in illegale daden tegen de staat, of enige van haar instituten.” Ik zou graag jullie mening horen over deze opzet!.”
Het trouw zweren aan de ‘Zionistische ideologie zou een voorwaarde moeten zijn om een ID-kaart te ontvangen van de staat.
Dit nieuwe boek belicht het lot en het verleden van de vergeten groep Palestijnen, de 1,4 miljoen mensen die een Israëlisch paspoort hebben, maar met de nek aangekeken worden, omdat zij tot een ‘ander soort’ behoren..

Maar het blijft niet bij dit opzetje van Danon, want de ultra-rechtse website IsraelNationalNews.com doet deze quote van Danon nog dunnetjes over en verklaart meteen het ‘doel’ van dit wetsvoorstel:

‘Loyaliteit aan de Staat is iets wat eigenlijk heel normaal zou moeten zijn. Maar ik ben bang dat in de huidige situatie de loyaliteit in de Arabische sector uiterst zeldzaam is. En om deze belangrijke waarde van de Staat te beschermen zouden we de voorwaarde moeten stellen dat ID-cards alléén zullen worden uitgereikt aan hen die de loyaliteitsverklaring aan de Staat Israël hebben afgezworen.’

Het wetsvoorstel van Danny Danon is een nauwelijks verdekt voorstel om de oorspronkelijke Palestijnse bewoners van de staat Israël te forceren onder de druk te leven, die hen is opgelegd door oorlog en ná hun verkregen staatsburgerschap van de staat Israël. Het is best mogelijk dat deze daden en voorstellen een opmaat zijn om hen definitief uit te wijzen, zodat Israël helemaal ‘Joods’ kan worden en zal blijven..! Met het weigeren van het afleggen van de eed, heeft ‘de staat Israël’ dan immers een duidelijke spreekwoordelijke ‘stok in handen om de hond te slaan’..

Uiteindelijk is natuurlijk de vraag wat voor een democratie er dan overblijft, wanneer deze ‘democratie’ haar burgers, met Israëlische paspoorten, dwingt om een eed af te leggen voor één specifieke politieke ideologie, het uiterst omstreden ‘Zionisme’.. Een ideologie die bewezen heeft de rechten van deze burgers volledig te negeren en bovendien de haat laat zien van de ‘Staat Israël’ tegenover deze bevolkingsgroep én de intolerantie van hun feitelijke bestáán..!

 

36 gedachten over “Israel: zorg dat Palestijnen ‘Zionistische eed’ afleggen..!

 1. Het is normaal dat mensen die in een land willen wonen, loyaal zijn aan dat land. In deze context is het nog eens extra interessant dat de meeste arabieren onverhuld de vernietiging van Israël nastreven. In die zin is het geen gek voorstel.

  Aan de andere kant is het bijzonder merkwaardig een arabier over zichzelf te laten zeggen dat ‘ie een “Joodse Zionist” is. Wat een onzin.

  Maar voor de rest; niemand zeikt erover dat mensen die Amerikaan willen worden een eed van toruw moet afleggen. Kennelijk is zeiken vooral interessant als het om Israël gaat. Niemand die verder kritisch kijkt naar hoe de arabieren zoal met hun burgers omgaan – ze kunnen een voorbeeld nemen aan Israël.

  Nou, ik ben beniewd hoe deze flame war (van bezoekers die normaal hard roepen liefdevol te willen zijn) verder gaat. Het artikel zelf is al een goede start. Geschreven door een arabier en behoorlijk gekleurd. Prima om zo’n flame war op gang te brengen. Ach, wie heeft er nog interesse in de waarheid tegenwoordig… Israël afbranden is toch veel leuker?

  1. @ Nico
   Ik ben loyaal aan moeder aarde en aan mijn medemens…nou de rest nog 🙂

   Het is heel moeilijk een oordeel te geven over een zaak waar wij niet zo veel vanaf weten. Afhankelijk met wie je wanneer praat zal ‘het verhaal’ zich veranderen.

   Ik heb nooit een oorlog mee gemaakt, of een bezetting. Maar ik kan me wel proberen in te leven in mensen die onderdrukking, onrechtvaardigheid en ellende meemaken en dat al decennia lang. En daarmee bedoel ik niet de zionisten. Die willen alleen maar macht en ze zijn ook over de hele wereld verdeeld. Het gaat niet zo zeer over arabieren en joden maar meer over het hele plaatje.

   De mensen in Israël worden al decennia bang gemaakt, onterecht vind ik. Dit is ook alleen een machtsmiddel om het volk in het gareel te houden en voor hun eigen karretje te spannen.
   Palestijnen worden al jaren echt wel onderdrukt en de rest van de arabische landen ziet dat en neemt het eigenlijk alleen maar op voor hun broeders. Niks mis mee. Ik zou me wensen dat meer mensen zich voor onrecht zouden inzetten en niet ook nog boos worden op mensen die het wel doen.

   Ik denk niet dat alle arabische mensen onverhuld de vernietiging van Israel willen maar wel vrede en rechtvaardigheid.

   Israel en de VS zijn immigratie landen. In Israel leven veel mensen uit o.a. Rusland en de VS en daarvoor moeten steeds woonwijken gebouwd worden. Het is voor velen het ‘beloofde land’….

  2. @ Nico

   Ik ben van de koude oorlog, klaar voor een potje brandweerspuit met een goed nat pak, tis wat eens anders dan steeds weer aan de vlammetjes te moeten en andere gebruikelijke BBQ gewoontes.

   er zijn hele rare mensen op deze planeet aanwezig en de ne is nog geschifter dan de andere, nog vreemder als er ook nog doodnormale mensen blijken te zijn, maar wees gerust als je het programma; Man bijt hond, op de TV terug ziet hoeveel vreemd soortige mensen in je eigen Vaderlandje hun van hun beste kant laten zien, tussen al het gedrocht van RTL4 land. Danny Danon doet maar wat hij wil in zijn eigen landje zolang hij zich maar dat zelfde hier niet gaat lopen te verkondigen want hier zijn we allemaal 1 en in Zuid Afrika is de Apartheid allang afgeschaft!

  3. Altijd eerst een artikel GOED lezen Nico.. Je mist de pointe met je concluderende zin:
   “Arabieren praten graag over zionistisch gevaar. Israëlieten wijzen echter op het gevaar van criminaliteit, terrorisme etc. Zo ook in dit geval.”

   Het gaat er steeds om, hier op de site dat er een Zionistische kliek is, die zich verheven voelt boven Joden die geen ‘wij-zijn-beter-dan-onze-medemens’-houding uitstralen. Joden die met spandoeken lopen om zichzelf te MOETEN onderscheiden van de Zionisten, die de halve wereldpers beheersen. En… Wat jou veel meer zorgen zou moeten baren: NIETS, maar dan ook niets met Jodendom te maken hebben. Verdiep je in het Zionisme en kom dan terug. Het gaat over
   Joden die over het Zionistische gevaar spreken, om je maar even te verbeteren.

  4. Een hele tijd terug al weer had ik het druk met ‘video’s snijden’ zoals ik dat toen noemde.
   En dan na de video snijplank iets plaatsen op YT of op DVD of USB of MP4 speler.
   Bij deze een video filet American à la Hyper.
   Vele video producties zijn zo complex qua informatie dichtheid, ik als autie achtige had en heb altijd sterk de behoefte gehad om ‘samples’ te maken van Allesz.
   Bij deze een spontane ‘Sample’ van een bestaande docu, ik ga dit misschien wel weer vaker doen.
   Om onze gedachten te prikkelen.
   Schilderen met woord en geluid en beeld, alleen Imke is nog de missing link voor mij, met echte natuurlijke materialen en een Atelier, dat kan een schuur zijn of een hangar of een zolder kamertje, een oude melkfabriek, een Atelier is heilig en tegelijkertijd een Vuilnishoop, een soort kerk..

   De korte titel van het video fragment heb ik zelf bedacht, dat is een label, een voorlopig etiket, dit is werk in uitvoering van een mediale kunsten fratsen schopper die z’n vorm nog moet vinden..
   Rauw van de snijplank..
   Verdacht simplistisch, snijden is toewijden en portretteren, een foto moment opname van een bewegende Movie Picture.
   Ik moedig jullie aan om ook zuk zoort dingen vaker te doen.
   Een paar jaar terug toen ik nog veel wereld schuchterder wasz, toen raakte ik bijkans in shock bij de ervaring dat YT, ook toen al, maar zo kan besluiten om je geplaatste Video er af te halen, allerlei vermeende juridische redenen, heel vaag en heel eng vond ik dat toen, nu vind ik het niet meer eng, dankzij LX Jones, ik weet nu wel ongeveer hoe het werkt in de rare hypocriete YT wereld..

   Misschien dat ik dit fragment er na 3 dagen, of 3 uur zelf spontaan afhaal, dat ik hetzelfde doe als YT, maar dan reactiever en sneller, als het er niet meer staat ben je te laat en komt er wat anders

   AHLA is not a Name
   http://www.youtube.com/watch?v=5ZJvG4ztRtI

  5. @ nico
   Zullen we beginnen om de hele zaak even duidelijk te stellen, door het omdraaien wat die meneer in de knesset zegt
   .
   Hij stelt namelijk dat de burgers loyaal aan de staat moeten zijn.
   Ik denk dat je dat dient om te draaien namelijk de staat dient loyaal aan de burgers te zijn. Heeft die staat enkele gebieden bezet dienen ook de rechten van de daar wonende burgers te worden gediend. Immers de burgers maken de staat en niet andersom. Vervolgens zou het een staat sieren als het de internationale rechten handhaaft. Zodra een staat verzuimt dat te doen kan ik me voorstellen dat er burgers zijn die daarop reageren op een wijze die een dergelijke staat niet past.( waarbij ik direkt het geweld daarbij gebruikt, afkeur )

   Ik denk dat alleen eerlijke en open onderhandelingen dit probleem kunnen tackelen. Een eed op de staat staat daar haaks op en lijkt me in deze contraproduktief.

  6. Vergeet ik haast nog even duidelijk te maken dat wanneer een staat zich boven de burgers stelt, dat geen vertegenwoordiging meer van het volk is, maar een overheersende entiteit. En derhalve kan zij dan niet verwachten dat de burgers vrijwillig deze staatsvorm zullen ondersteunen . Het is dan een vergelijkbare situatie met bezet nederland in ’40 ’45. en ik hoor je toch niet stellen dat het nederlandsch verzet een terrorristische organisatie was die alleen door een eed aan het duitsch gezag te zweren kon worden ontmanteld.

  7. Marcel , mocht de RNF ooit een politieke partij worden , dan ga ik voor het eerst in mein leben stemmen .

  8. Heel mooi Marcel, je hebt er echt kijk op. Cozmic, dat zou mooi zijn. Een Tegenpartij met rode neus op, helemaal top!

  9. Tsjonge wat een berg reacties …

   @GuidoJ. 1.4: Ja, ik heb het artikel goed gelezen. Het zijn vooral arabieren die klagen over ‘zionisten’. Interessant genoeg kom ik de zinsnede waarin de arabier zegt een ‘joodse zionist’ te zijn nergens in Israëlische informatie tegen. Interessant. De arabier gaat uit zijn dak, omdat de Israëliërs niet afgemaakt willen worden. Dat is eigenlijk het verhaal. En ja, dat is voor arabieren niet leuk, want dat is nu precies wat velen van hen willen. Overigens wil ik niet iedereen over 1 kam scheren, want er zijn ook fatsoenlijke en vredelievende arabieren. Maar die moet je met een microscoop zoeken. De PLO, Hamas en allerlei buren van Israël hebben maar 1 leus: Een goede Jood is een dode Jood. Guido, je hebt je gewoon onvoldoende in de materie verdiept en roept maar wat. En als Nico commentaar heeft, dan gaat het inmiddels niet meer om wat Nico zegt, maar om het gegeven dat je Nico’s bloed inmiddels wel (zeer liefdevol uiteraard) kunt drinken 🙂

   @Marcel W in 5D 1.6
   Hoewel we het vaak niet eens zijn, op dit punt wel. Inderdaad behoort een staat loyaal te zijn aan haar burgers en niet andersom. Helaas gaat de loyaliteit vaak de verkeerde kant op, en meestal niet vrijwillig. Dat neemt niet weg, dat in dit geval de staat Israël een daad van loyaliteit naar haar eigen burgers voorstelt, namelijk, dat arabieren d.m.v. hun loyaliteitsverklaring aangeven dat ze – plat en kort gezegd – niet het doel zullen nastreven zoveel mogelijk Joden te vermoorden. Dus hoewel ik het zeer met je eens ben om dit punt, is dit nu net een situatie waarin de staat iets doet wat goed is voor haar burgers. Dus in dit specifieke geval is het best een goede zet, die kan leiden tot minder geweld. Ik neem aan dat je het daar mee eens bent.

  10. De Likud is niet de staat Israël; een partij-propaganda-onderwerp is niet de staat Israël. Simpel.

  11. Als de Likud partij niet gelijk is aan de staat Israël (wat inderdaad zo is, hoewel het er wel deel van uitmaakt), dan wordt het artikeln nog kwalijker.
   De titel van dit artikel: “Nieuws: Israel: zorg dat Palestijnen ‘Zionistische eed’ afleggen..!”

   Gezien je reactie Guido, doet wanttoknow.nl dus bewust aan stemmingmakerij tegen Israël.
   In de eerste plaats omdat het twijfelachtig is (en niet bewezen op grond van materiaal wat Likud heeft gepubliceerd) dat Israél (of Likud) arabieren wenst te gaan afdwingen dat ze een Joodse zionist zijn.
   In de tweede plaats omdat jij, de redacteur, zelf aangeeft dat Likud niet hetzelfde is als Israël en tegelijk een artikel plaats met een kop die suggereert dat Israël al staat een racistische eis heeft gelanceerd.
   Als ik het dus goed begrijp zet deze site bewust aan tot jodenhaat. En dat klopt wel aardig met de teneur van andere artikelen op deze website en comments eronder.
   Jammer Guido. Hoewel je enerzijds soms goede artikelen plaatst, wordt het niveau van deze site anderzijds door je eigen comments en slecht geslecteerde andere artikelen behoorlijk omlaag gehaald.

  12. @Nico, ik zou er ook niet aan beginnen. Als woorden Israël, Joden en/of Zionisten ergens in voor komt, op iets negatieve wijze belicht, dan is er altijd gedonder.
   Ja, over moslims kun je beter ook maar niet te veel zeggen en zeker geen spotprenten maken met Allah of Mohammed er op afgebeeld. Moeilijk conflict waar buitenstaanders schijnbaar maar beter niks over kunnen zeggen als ik het goed begrijp.

  13. aanzetten tot amerikanen haat aanzetten tot duitsers haat aanzetten tot vrouwen en mannen haat aanzetten tot indianen haat aanzetten tot je bloed eigen maten naaien?!

   als we het niet met wollig EU container retoriek alles kunnen basculeren wat recht is dan gaan we op programma 2 over, dan zetten we aan tot, jah tot wat, tot nadenken?

   Vers van de pers, en geen Jhournaal dat er aandacht aan heeft besteed, dat zet aan tot denk haat?!

   Kampeer Kampen van de Staat
   http://youtu.be/BDF5Zy5jj1Y

  14. Nico, ik ga niet eens meer inhoudelijk reageren. Niet alleen ‘beauty’, maar ook ‘hate’ is in the eye of the beholder.. Ik wens je wijsheid en onderscheidingsvermogen, vooral bij het schrijven van allerlei aanmatigende teksten.
   Ik vind je reactie deerniswekkend, bijna zielig en miezerig. Of zoals de Engelsen het omschrijven: ‘Pathetic’..! Het spijt me, maar dat VIND ik; het ga je goed.

  15. Nico,overal waar de zionistische ( Jood ? ) heen gaat,neemt hij de dood met zich mee!
   Dit soort parasieten met als duivelse leider de Rothschild zijn de grootste schoften die er bestaan en eigenaar van 3/4 van Israel of was het israhel.

  1. Goed Marcel, je hebt helemaal gelijk. Ook ik kan mijn bek daar niet voor in de plooi houden. Mijn moeder, mijn vrouw maar zelfs klanten zeggen het. Jij kan niet liegen. Dan maar eerlijk zijn, haha!

  2. Yes Marcel en je geweten en ziel worden er ook niet zo smerig van 😉
   Ik was altijd al eerlijk tegen iedereen, alleen als je niet eerlijk bent tegen jezelf, dan gaat het soms nog niet goed. Dat probleem had ik dus mijn hele leven. Duurde even om dat nu eens echt goed te doorzien. Dat was ook wel even janken moet ik zeggen maar dan is de shit er ook uit na een tijdje. Daarom nog steeds dank voor je spiegelend vermogen.

 2. @Marcel W in 5D 1.6

  @ nico
  Op een punt ben ik het wel eens met jouw comment , en dat is dat we het vaak oneens zijn. Zo ook nu weer.
  Je zegt dat Israel een daad van loyaliteit voorstelt aan haar burgers. Daar ga je al op een aantal punten de fout in.
  1. Israel wil het niet voorstellen als iets op vrijwillige basis maar denkt het te gaan voorschrijven.
  2. Een staat is (imo) gehouden de belangen van al haar onderdanen te dienen, niet slechts een groepje daarvan , en kan dus een dergelijke eed niet afdwingen aan een overheerste bevolkingsgroep.
  3. Je stelt dat dit nu net een situatie is waarin de staat iets goeds doet voor haar burgers. Wederom vergeet je te vermelden dat het hier om een groep niet vrijwillige burgers van de staat israel gaat. Veelal woonachtig in door israel bezet gebied waarin ( tegen de regels van het internationaal recht in) settlements voor de eigen burgers worden gebouwd op land dat is onteigend van de oorspronkelijke arabische bewoners. Nu moeten deze van al hun eigendomsrechten ontdane “burgers “een loyaliteits eed afleggen aan de (in hun ogen) dieven van hun eigendom.
  Laat me dat eens even in perspectief zetten . Ik steel de eigendomsrechten van jouw huis en land, schop je naar een getto en ga wonen en leven in jouw huis en land, en dwing je een loyaliteitseed jegens mij af te leggen. Zou jij dat doen ?
  Verder ga je geheel voorbij aan het feit dat loyaliteit verdient/ gegeven dient te worden en niet kan worden afgedwongen. sterker nog je denkt dat dit het geweld zal kunnen verminderen? vraagje, wie leeft hier nu in een droomwereld? De arabieren hebben nooit gewild dat zij van hun boomgaarden en landbouwgrond verdreven werden , en willen daar niet als dank hun loyaliteit schenken aan hen die dat op hun geweten hebben, ik vind daar in het geheel niets vreemds aan.
  Dus neen , ik kan het in het geheel niet met je eens zijn.

  1. Ja, zeggen die Joden dan. Maar dat land was ooit al eens van ons. Dit land behoort tot ons want wij leefden daar altijd tot we verdreven zijn. Ik vind het toch een beroerd moeilijke kwestie, vooral omdat beide partijen niet met elkaar kunnen samenleven. Anders was het probleem zo opgelost. Het is net als met Ajax en Feyenoord supporters, door alles wat er de laatste tijden heeft voorgevallen worden de spanningen alleen maar sterker.

  2. Die joden waren na woii erg zielig en nu zijn de palestijnen ook zielig door de staat israel en nu is het aan ons om te oordelen wie er echt zielig is. Te zielig allemaal, kan er echt geen kant mee op in mezelf en zal dit conflict dus maar naast me neerleggen. Of iemand moet nog een goede oplossing weten voor mijn hoofd wat er nu even niks mee kan?

  3. Alles heeft zijn schoonheid, alleen ziet niet iedereen deze.

   -Confucius (551 – 479 v.Chr.), denker en sociaal filosoof

   Ja, alleen in deze zie ik de schoonheid niet. Vreemd om zo’n eed af te leggen voor ze lijkt me in deze. Krijgen ze dan ook een fatsoenlijke uitkering en sociale steun?

  4. @ martijn
   Mogen wij wel oppassen dat de spanjaarden of de fransen of de duitsers ons landje niet gaan claimen, ons landje was ook een tijdje van hun. Maar dat zal wel een beetje meevallen het weer daar is toch een stuk beter dan hier.
   Stomme domme mensen die denken dat rechten uit het verleden rechten voor de toekomst garanderen. Ik ben het erg eens met de noordamerikaanse indianen “wij begrijpen niet hoe je het land en de hemel kunt kopen,die zijn van alle wezens.

  5. Zo is dat. Ik wil weer een vrije Fries kunnen zijn. Het oude Friesland was behoorlijk groot. Ik was kustbewoner. Te zien aan m’n haar. Geen enkel stukje land is van mij. Ik hoef dat ook niet want je zit er ook gelijk aan gebonden. Ja, voor een paar maanden ben ik gebonden, meer niet.

 3. Op 21 oktober 2015 (afgelopen woensdag)baarde Netanyahu van Israel opzien door te stellen dat het idee van de Endlossung een idee zou zijn van Al Hoesseini.
  Dit zou volgens Benjamin Netanyahu voorgesteld zijn tijdens een gesprek tussen Al Hoesseini en Adolf Hitler eind 1941.
  Volgens Netanyahu zou Hitler aanvankelijk enkel deportatie voor ogen hebben maar Al Hoesseini zou hem overtuigd hebben ze te verbranden.
  Echter volgens een verslag van dit gesprek spreekt Hitler zelf al over een strijd zonder compromis tegen de joden in en buiten Europa.
  Op dat moment was de bouw van vernietigingskamp Belzec al begonnen.
  De uiteindelijke plannen voor de endlossung kregen begin 1942 vorm in de beruchte Wannsee conferentie.
  Mohammad Amin Al Hoesseini geboren ca 1893 en gestorven op 4 juli 1974 was een PALESTIJNS-ARABISCH NATIONALIST en een ISLAMITISCH LEIDER.
  Hij speelde een belangrijke rol in het ARABISCHE VERZET tegen de ZIONISTISCHE POLITIEKE AMBITIES in het Britse mandaat gebied Palestina.
  Netanyahu wil dus een Palestijn beschuldigen van het tot stand brengen van de endlossung waarmee hij niet alleen een aartsvijand van het zionisme maar ook Duitsland (Merkel)wil beschadigen op valse gronden.

  1. Het gesprek waar Benjamin Netanyahu het over heeft is gedateerd op 28-11-1941.
   Het volledige (duitse verslag) van dit gesprek kunt u vinden via internet bij NS-Archiv:Dokumente zum Nationalsocialismus:Der Grssmufti von Jeruzalem beim Fuhrer.

  2. Ha,avara-Abkommen.
   Dit was een akkoord dat tussen Duitsland en de Jewish Agency gesloten is op 25 augustus 1933.
   Dit hield oa in dat joden uit Duitsland mochten vertrekken naar Israel met achterlating van al hun spullen maar bij aankomst in Israel zouden zij geld ontvangen om hun bestaan daar weer op te bouwen.
   Hieruit kan men afleiden dat Hitler geen plannen had om de joden uit te roeien maar wel dat hij wilde dat ze Duitsland verlieten.
   Op zijn hoogtepunt was Hitler bijna een afgod omdat hij weer voor welvaart had gezorgd en het ging weer goed met Duitsland.
   Zoals steeds meer naar buiten komt dat Rijke bankiers en industrielen Hitler de financiele middelen hebben gegeven om zijn legers op te bouwen en wetende dat deze lieden niets voor niets doen zijn er hoogstwaarschijnlijk eisen aan hem gesteld.
   Netanyahu heeft nu wel praatjes dat een mufty de endlossung tot stand heeft gebracht maar zou het niet zo zijn dat zionistische rijke lieden dat hebben gedaan?
   Hitler had in 1940 geen reden om verder op oorlogspad te gaan simpel omdat Duitsland er weer bovenop was en hij al het verloren gegane land dat voor de eerste wereldoorlog bij Duitsland hoorde weer terug bij Duitsland had veroverd maar het is wel opvallend dat juist toen Duitsland op 22 juni 1941 Rusland binnenviel waarschijnlijk omdat de financiers van Hitler nu waar voor hun geld wilden en hem tot deze daad hebben aangezet.
   Als het Hitler was gelukt hadden zij namelijk alle rijkdommen van Rusland in bezit gekregen en tegelijkertijd een grotere afzetmarkt voor hun producten en goedkope slavenarbeiders.
   Vorige week is een Palestijnse studente bij een israelische grens controle dood geschoten waarschijnlijk omdat ze de Israelische militair niet heeft verstaan zij is eerst in haar been geschoten en toen ze op de grond lag in haar buik en toen ze eindelijk hulp kreeg was het natuurlijk te laat.
   Ook is bekend dat de zionisten geen moeite hebben om joden op te offeren als het ze uitkomt en dat is niet zo moeilijk want deze Militair heeft twee mogelijkheden hij wordt gezien als iemand die een terrorist heeft dood geschoten of ze offeren hem op om naar de buitenwereld net te doen of ze rechtvaardig zijn.
   Daar staat tegenover als een Palestijn een Israelier dood dan is hij/zij altijd een terrorist.

  3. PS.
   Het meisje heette Hadeel al-Hashlamon 18 jaar oud.
   Zei kreeg vermoedelijk een bevel in het hebreeuws maar dat verstond ze niet dus schoot hij maar.
   U kunt dit lezen bij:Een moordenaar gezocht Alexandrina.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.