Advertentie

‘Buitenaards leven zoekt contact’


Het aantal meldingen van licht- en ruimteschepen boven Noord-Holland was deze zomer extreem hoog. Niet alleen in Alkmaar worden met regelmaat vreemde objecten gesignaleerd, maar ook in Amstelveen, Hilversum, Uithoorn en Heemstede. Volgens UFO-deskundige Anton Teuben kunnen we er niet langer omheen: er is buitenaards contact. Naar zijn mening is het belangrijk dat hier serieus aandacht wordt geschonken. ‘Het is van essentieel belang voor de toekomst van onze aarde.’

Felle oranje lichtbollen aan de hemel, die ineens wegschieten. Het is de unanieme omschrijving van de getuigenverklaringen die deze maand massaal zijn binnengedruppeld bij de diverse landelijke- en regionale media en bij het UFO-meldpunt van Teuben in Zuidlaren. De verklaring is simpel: “Het is zomer, de mensen leven buiten, dus worden er ook meer objecten waargenomen,” zegt Teuben (56) nuchter. UFO-meldingen zijn niet van de laatste jaren maar van alle tijden. Liever spreekt Teuben van licht- of ruimteschepen. “UFO’s worden inmiddels teveel geassocieerd met sensatie, entertainment en dus: onzin.”

Recht op informatie
Dat laatste is allerminst waar. Teuben verwacht zelfs dat het aantal meldingen de komende maanden nog wel toeneemt. “Getuige het aantal dagelijkse bezoekers (duizenden per dag) op mijn website Niburu.nl, willen de mensen niet langer door de overheid of de media afgescheept worden, maar de waarheid weten over het fenomeen UFO’s.” De media zijn nog terughoudend. Vrijdag heeft RTL 4 in het land nog aandacht besteed aan de meldingen, maar het item duurde slechts anderhalve minuut. Toch is Teuben er blij mee: “De mensen hebben recht op informatie. Ik hoop dat dit het begin is van nog meer media-aandacht.”

Wakker worden
Niet verwonderlijk dat de media terughoudend zijn. Zodra Teuben begint te vertellen over de reden van de mysterieuze verschijningen, dan is het inderdaad net science fiction. “De evolutie van de aarde blijft achter bij de rest van de planeten. Aangezien alles met elkaar samenhangt, is het hoog tijd dat de mensen hier wakker worden.” Het feit dat ‘buitenaardsen’ dit al decennia lang proberen te doen door hun verschillende soorten ruimteschepen aan het hemelgewelf zichtbaar te maken, is niet iets om bang voor te zijn. Teuben: “De vreedzame manier waarop ze zich in ons luchtruim vertonen, geeft dat wel aan.”

Bovenaardse technieken
Voor de evolutie van de aarde zou het handig zijn wat meer met onze buitenaardse vrienden samen te werken. “Als wij voor ons vervoer bijvoorbeeld gebruik zouden maken van hun technieken en materialen, zou er geen vervuiling zijn. Bovendien beschikken zij over technieken waardoor de aarde in rap tempo schoongemaakt zou kunnen worden.” Volgens Teuben, die zich al meer dan twintig jaar bezig houdt met de luchtvaart, is bij de diverse militaire bases wereldwijd (ook in Nederland) al veel meer bekend over UFO’s, en zijn ze ook letterlijk niet langer meer: unidentified flying objects. “De wereldburger weet nog niet 1% van wat er gaande is. Begrijpelijk: de hele economie zou in elkaar storten.”

First Contact
Wanneer het zover is dat de ruimteschepen daadwerkelijk op aarde landen, kan Teuben nog niet zeggen. “Met de talloze verschijningen proberen ze de mensheid als het ware voor te bereiden op ‘First Contact’. Aangezien de wereld in een enorme crisis verkeert – kijk bijvoorbeeld nu naar het Midden-Oosten – dringt de tijd.” Even is het een tijdje stil. Dan zegt Anton: “Is het niet arrogant om te denken dat wij de enige in het universum zijn? Mensen hoeven mijn woorden helemaal niet te geloven, maar moeten zelf op onderzoek uitgaan. Alle informatie ligt dankzij het internet binnen handbereik.”