Advertentie

Buitenaards leven en UFO’s, grootse menselijke ontdekkingen..?


earth from space cloud

x

x

x

Buitenaards leven, aanwezigheid van Ufo’s:
x
de grootste Menselijke ontdekkingen.?
X

2015 © Martijn van Staveren/deze versie WanttoKnow.nl/.be

x

martijn small
Martijn van Staveren

De aanstaande wereldwijde grootste ontdekking zal niet zijn, dat Buitenaards leven bestaat. De grootste bekendmaking zal ook niet zijn dat de huidige Mens afstamt van Buitenaardse rassen en dat Ufo’s bestaan. Deze fantastische constateringen zullen een logisch gevolg zijn van andere opportune vaststellingen, die ten grondslag liggen aan de wijze waarop het fenomeen zich voordoet in de huidige globale werkelijkheid. De grootste ontdekkingen zullen na verloop van tijd blijken te zijn:

Dát onze vorm van waarneming plaats vindt op basis van interpretatiemodellen van ons brein en dat ons bewustzijn hiermee ontelbare lagen van Universele Werelden op zich kent.

Dát wij op basis van deze grotere realiteit gaan ontdekken dat onze huidige werkelijkheid er één is van intercepties en interventies in ons brein.

Dát er een verscheidenheid van bewustzijnsbeheersingsprogramma’s op de Aardse Menselijke soort actief is, juist om te voorkomen dat de Mensen grotere delen gaan “zien” van het Masterplan van deceptie en juist daardoor “zichzelf” gaan herkennen in het Masterplan van Creatie.

gandalf great power everyday thingsDát  wij onze huidige realiteit ook daadwerkelijk als een legitieme realiteit kunnen beschouwen met een geheel eigen historie én dat deze werkelijkheid door misinterpretaties een spirituele agenda aanhangt ten dienste van het Masterplan van deceptie.

Dát onze huidige realiteit een onderdeel is van een veel groter proces, waar andere mechanismen werkend zijn, anders dan de oorspronkelijke op eigen ervaring gebaseerde levenslessen van de Mens.

Dát ons vermogen om waar te nemen een splinter is van een gigantisch metafysisch vermogen, een vermogen waar de Mens in een ander frequentiewereld volledig toegang toe heeft.

Dát een deel van deze volledige vermogens zich op het ogenblik aan het her activeren zijn in de huidige realiteit en dat dit het ‘grote gevecht’ is waar de Mensheid op dit ogenblik mee te maken heeft.

Dát  vele geschreven theorieën over spiritualiteit een nieuwe baanbrekende richting in zullen slaan en dat de huidige Wetenschap zich volledig zal gaan richten op de werking van de Menselijke neurale en zelfherstellende vermogens.

Dát  er een machtige manipulatiegroepering op deze planeet actief is met zeer geavanceerde hersentechnologie, juist om te voorkómen dat deze zeer belangrijke onthullingen zullen worden geopenbaard in het publieke domein door het in scene zetten van zogenaamde openbaringen (Non-Disclosure Agreement door het uitvoeren van Full-Disclosure).

Dát deze machtige manipulatiegroepering werkelijk in alle takken en lagen van de huidige samenleving doordrongen is en op zich geen enkele weerstand te duchten heeft gehad van “gezond denkende mensen”, vanwege het hoge gehalte van ridiculisering van personen en organisaties welke zich bezig hielden met zogenaamde “complotdenkers” en de schaamte en angst van mensen om hierover vrijelijk te durven spreken.

Dát de Mensheid een volwaardig vrije beschaving is en voortdurend verblind wordt door keuzes op basis van voorgelegde modellen en de daaruit voortvloeiende gevolgen accepteert, zonder te beseffen dat deze gevolgen inherent zijn aan de vasthoudendheid aan de eigen persoonlijke raamwerken.

Dat er na de bevrijding van de manipulaties in de Menselijke neurale stelsels
en de Globale economische modellen,
herstel van openlijk contact met vriendschappelijke Galactische beschavingen zal zijn,
uit naam van alle vrije bewoners van Planeet Aarde en op uitnodiging van de bewoners van Planeet Aarde.

Stand-up Human Race!

get of your knees david icke
Op dit moment worden voorbereidingen getroffen om de bewoners van planeet Aarde in te lichten over ontdekkingen van Buitenaards Leven. Deze agenda zal worden uitgevoerd door onafhankelijke wetenschappelijke afdelingen, niet gelieerd aan een land of een regering. Op deze wijze kunnen regeringen en wereldmachten zich ‘soeverein’ opstellen en hun eigen standpunten innemen, ter afstemming op de eigen bevolking en religieuze achtergronden. De aangeleverde en vastgestelde bewijzen, zullen allerminst ongeloofwaardig lijken, waarmee de collectieve reactie er één zal zijn van algemene aanvaarding.

De grotere werkelijkheid is echter, dat er verscheidene ultra geavanceerde zeer vriendschappelijke beschavingen al gedurende lange tijd observeren, hoe de Mens in staat zal zijn zichzelf te confronteren met deze niet-dienstbare activiteiten, waaraan het onderworpen is. Na het herkennen en het opruimen hiervan, zal de Mensheid terugkeren in een open samenleving. Deze stap zal de Ambassadeurschap van ieder mens herstellen en zal een fundamentele spirituele, psychische en emotionele upgrade in gang zetten.

extra terrestiral races

2016 en 2017 Worden excellente jaren om alle aangenomen en aangeleerde referentiekaders en persoonlijke patronen, overtuigingen en overlevingsmechanismen van onszelf te onderzoeken. Hoe vrij zijn wij, als het erop aan komt onderscheid te kunnen maken tussen verschillende nieuwe richtingen van bewust-zijn? Het herstel van wezenlijke autonomie en soevereiniteit zal volledige toewijding van en aan onszelf vragen, zonder vorm, vanuit onze kracht van bereidwilligheid, toegankelijkheid, verbinding, samenwerking, openheid en respect. Ambassadeurschap vertegenwoordigen van planeet Aarde, zonder vast te zitten aan welke overtuiging dan ook maakt de weg finaal vrij voor Open Contact..!

Juist deze stap is aan onszelf en de werkelijk dienstbare Galactische beschavingen laten onszelf tot dit inzicht komen op basis van eigen ervaringen. Wat zou dit allemaal kunnen impliceren? Als Aardse beschaving zelf verantwoordelijkheid nemen?

januari 2016

 

42 gedachten over “Buitenaards leven en UFO’s, grootse menselijke ontdekkingen..?

 1. Weer zo eentje die het allemaal weet, maar deze keer duurt het nog een jaartje of 2…hoe weten die mensen dat? pilletjes of zware doop? Het is echt een zooitje, en er wordt dus een kiek op je genomen (geopserveerd) wat een zielige hufters moeten dat dan zijn….Zitten te genieten van anders ellende, die dan weer door anderen veroorzaakt wordt, maar mogen dan niet ingrijpen, van dan weer een hogere HUFTER…..PFFFF zielig, dit wordt niet geschreven door mensen, maar Debielen

  1. Inmiddels staat de wereld op instorten, complete chaos in het midden-oosten, christen en joden worden gemarteld, gedood of verkracht, de tsunami van de gelukszoekers stroomt binnen en de islam heeft inmiddels zijn ware gezicht laten zien, de ineenstorting van de dollar komt eraan, de dreiging van een derde wereldoorlog. Daarnaast staat ons een poolshift te wachten.
   De wereld is letterlijk doodziek geworden en dan gaan de goede buitenaardsen ons redden en de regeringen zullen meewerken om tot een disclosure te komen? Wakker worden, de roze bril wordt gedragen door de wegkijkers en ontkenners. George Orwell en Albert Pike krijgen gelijk, zoals ook Nostradamus zijn voorspellingen zullen uitkomen.
   Vele valse profeten zullen komen en die komen inmiddels met bosjes hun verhaaltjes vertellen. Trap er niet meer in mensen!

  2. Volgens mij was Nostradamus ook een Profeet van de duivel, hij schreef Kwatrijnen (vier zinnen) die op veel verschillende manieren te interperteren zijn …. er zijn veel Mensen mee bezig geweest, en allemaal komen ze weer met iets anders… in zijn tijd verdiende hij een aardig zakcentje aan die zooi, en mensen begrepen er toen ook niets van… Hij schreef in het Frans en Latijns, en als iemand het vertaald kan hij schrijven wat hij wild … Ik Kan geen Frans of Latijns …Maar hoe kwam Nostradamus aan zijn kennis dan? …Hij was Arts …Eigen gemaakte LSD? zou ook kunnen toch?

  3. De Wereld staat niet op instorten….het leven gaat er aan onderdoor, maar als wij er niet meer zijn, draait de Aarde nog gewoon door, en na een poolshift de andere kant op misschien…pool shiften hebben waarschijnlijk al eerder plaats gevonden, (waarom heet het Noorden van Egypte NEDER Egypte, en het zuiden OPPER Egypte?)….Maar als de mens uitgestorven is, Maken de Annunakie wel weer NIEUWE…..Ik hoop dan BETERE….Robots???

 2. “Some believe…. Bla, bla, bla, ” Met de groeten van Gandalf. Nu God als wijze grijsaard is afgeschaft, moet Gandalf maar zijn plaats innemen. En binnenkort dus een eikelmannetje-mier hybride.
  Droevig, says it all.

  1. Het IS niet droevig jij VINDT het droevig.. Een universum van verschil.
   Zoals Gandalf niets méér doet dan zeggen wat HIJ heeft ondervonden.
   En zoals ik VOEL dat het een mooie tekst is om erbij te zetten.
   Tja.. Mooie uitdrukking vindt ik: ‘Een koekje van eigen deeg’. 🙄

  2. Dat lijken mij bijzonder smakelijke koekjes Guido. Doe mij maar een pondje daarvan 😛

   Veel lekkerder dan gemalen eikelmannetjes met mieren 🙄

  3. Ik erger mij persoonlijk, wezenloos aan bovenstaand artikel. Dat wilde ik graag hier ventileren, en met mijn eigen redenen omkleed. Dat dat blijkbaar niet altijd bij iedereen in goede smaak valt is te verwachten. Geloven in engelen, elfjes, kabouters, god, ET, ligt nogal gevoelig.

   Soms heb ik het idee dat geloven in god als redder in de nood, passé is. Na wijze oude man en ‘er is meer tussen hemel en aarde’ is er nu ET de de klus maar moet klaren.
   Als er buitenaardse intelligentie is, prima, spannend. Indien niet, jammer.
   Ik zou als ET zijnde met een grote boog om de aarde ‘heenlopen’ of anders mijn aanwezigheid, bemoeienis met alle mogelijke middelen verhullen. Neergeschoten, en als proefkonijn misbruikt worden (indien waar) lijkt mij geen pretje.
   Er lopen naar mijn smaak op deze prachtige aarde nogal etterbuilen rond. Waarvan een deel volgens mij veinst of ze contact met ET’s hebben.
   Een nep Disclosure met alle desastreuze gevolgen van dien, acht ik ook mogelijk.

   Het lijkt mij dat ET’s als ze echt openlijk contact willen, ze dat perfect zelf kunnen regelen. Alleen als je heel erg tegen ze opkijkt, lijkt het mij moeilijk voor hen om het veelgeprezen concept van vrije wil in stand te houden.
   Misschien dat (sommige soorten) ET’s hier al duizenden jaren zijn (oude schilderijen) en de aarde gewoon gebruiken zoals wij dat doen met onze oerwouden: Beetje beschermen, beetje erg leegroven.

   Zo goed Guido? 🙄

  4. Ontwaar ik hierooh enige poreuze doorlekkende nijdige spinnen koppen penisnijd gecombineerd met wat ingeslagen p.m.s. agressie ontaarde Kwakjes-vrouw? Ze heeft ergens wat losse flarden opgevangen over alien insectoïds en ziet dat graag degelijk gedegen met ingestoken scherpe degens gekruist aangeregen met de deegrol klap bot hard over de gedegenereerde afgeplatte harses van een gesocial engineerde gedowngrade trans dwerg burgerwachtsufmans met rituele eeltige voorhuidsverminking met bijkomende vaatverwijdering in de paarse verlinkingswinterwangetjes en dito dwars zeilende ddr flaporen, toch maar wat vaker naar Alfred Lambremont Webre luisteren.

   http://www.dierengedragsbegeleiding.nl/honden/index.php/ervaringen/44-tinkel-kruising-chuihuahua-jack-russel

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Penisnijd

   https://en.wikipedia.org/wiki/Insectoid

   https://en.wikipedia.org/wiki/Hexapod_%28robotics%29

   http://www.encyclo.nl/begrip/poreus

   Kwak
   http://www.bakkerijgorthuis.nl/php/data/articles/images/big/b_683.jpg

   Tell Mama ~ Etta James
   https://www.youtube.com/watch?v=1bwZSEtoUVU

  5. Koekkie het volgende interview heeft een tijdje terug veel indruk op mij gemaakt, een aanrader, Randy en Simon waren al eerder bij Kerry langs geweest, gaat onder andere over insecten beestjes op Mars en meer;

   “Roundtable: Pleiadian nuke destroyed Mars ecology. Cheney ran Mars Colony Corporation”

   https://youtu.be/bc0RIUsWWUQ

 3. Ik geef slechts 1 reactie: sla dit artikel op en kijk over twee jaar wat ervan terecht is gekomen. Ik heb een hele stapel van dergelijke artikelen met dergelijke beweringen van de afgelopen tientallen jaren liggen en daar ben ik heel wat wijzer van geworden wat dit onderwerp betreft!

  1. Mis je de essentie van Paul zijn betoog ? Ik niet, al honderden jaren wordt er over aliens en ufo’s gesproken die de aarde komen bezoeken ! Leuke verhalen voor op een verjaardag GuidoJ, maar dat is het dan ook wel !

   Ook ik geloof dat het statisch gezien moet wemelen van het leven in het heelal. Het werkt mij op de lachspieren dat noem maar eens een Robbert v/d Broeke of een Janet Ossenbaard de ufo’s alleen maar zien vliegen, sterker nog, contact met de aliens hebben. Vreemd eigenlijk dat een select groepje
   dit soort gebeurtenissen altijd ziet aankomen. Miljoenen Nederlanders zien de mooie en creatieve graancirkels en niemand ziet een ufo landen, en ook niemand lukt het op de film of foto vast te leggen !

   Is er ook een grens aan jullie fantasie ?

  2. Mijn fantasie kent geen grenzen mijn waarnemingen wel.En ik neem aan dat je i.p.v. statisch, statistisch bedoelt?

  3. ik geloof niet in ufo of buitenaards leven,als het zou bestaan zouden ze zich allang hebben laten zien,goedschiks of kwaadschiks.over de geluiden die over de hele wereld gehoord zijn, samen met de dode vissen die aangespoeld zijn. denk en voel ik dat het geluid een afleiding is en de dode vissen het gevolg als een experiement is wat in het diepste van de oceaan is gedaan, omdat er vissen zijn aangespoeld die we niet kennen.buiten dat de geluiden die ik via internet heb gehoord zijn gemaakte geluiden en geen natuurlijke geluiden.er is zeker iets bezig maar niet buitenaards wat ze ons willen laten geloven en hoe krijgen ze het zover dat niemand zijn mond open doet????
   het gaat zelfs nog iets verder het lesmatriaal wat we op school krijgen, kregen is om de rechter hersenhelft te stimuleren en de linker helft te verzwakken.de linker helft hebben we nodig om juist anders te denken en niet met de flood mee te gaan.wat er dus al van jongs af aan wordt ingestampt.even een simpel voorbeeld: waarom zijn kinderen zo eerlijk,gevoelig en spiritueel en als ze ouder worden veranderd dat,totdat mensen nog ouder worden en weer terugkomt bij de meeste dan.
   dit is wat ik denk en voel,misschien zijn er mensen die hier wat mee kunnen of wat aan toe kunnen voegen.

 4. Raar eigenlijk, dat het heelal al uitvoerig wordt beschreven zo’n 8000 jaar geleden.
  En dat alleen vrijmetselaars en genootschappen gelieerd aan het vaticaan schijnbaar deze kennis te ge(mis)bruiken. (Gelukkig hebben ze niet alle boeken/delen)
  De profeet Henoch beschrijft al 15 planeten en al het leven wat zich daarop bevindt. De heilige geometrie, de tijd (min uren dagen etc etc) beschrijving van de geneeskrachtige werking van alle planten op de wereld komen van zijn hand en bedoeld voor de GEHELE mensheid, en daar zit nu de angel. Oplossing; https://en.wikisource.org/wiki/Haile_Selassie%27s_address_to_the_United_Nations,_1963 There’s only one race and it’s the human race.

  1. Markus, inderdaad een schande, en eigenlijk een misdaad tegen de mensheide, het achter houden van, wat uiterst belangrijk is voor de mensheid, en ook hun/ons goed recht.

   Ik kom altijd weer terug op Albert Einstein, jaren lang, de aangevraagde patenten in Zwitserland als ambtenaar beoordeeld, afgekeurd verzwegen en door gegeven aan ?

   Vooral in de Africaanse landen waar de bewoning en pseudo beschaving ouder is als in Europa, is veel vernietigd gestolen, en als de mensen te mondig worden creéerd men een bevrijdings oorlog, op de USA-CIA wijze.

   Men heeft het altijd over de verborgen schatten van het Vatikaan, maar er zijn veel meer van die verborgen schatten op de wereld, één van de grootste schatkamers is de Smidtsonian institution in de USA.

   We zitten duidelijk in een door verkeerde mensen be-ivloede periode, en we schijnen dit niet goed schiks te kunnen be-eindigen, jammer had het allemaal wel graag willen mee maken !

 5. De live-uitzending die Martijn van Staveren en Arjan Bos gisteren (15-01) presenteerden, heeft mij veel inzicht gegeven in de “programmering” van de mensheid en hoe we als autonome legale aardbewoner ons bewustzijn weer kunnen claimen. De manipulatie van het bewustzijnsveld kan alleen tot een einde komen als we dat collectief dragen.

 6. we worden al ons hele leven zwaar voor gelogen, 9/11 is ruim van te voren geplant, en zonder Vliegtuigen. Het is b.v. Nooit voor gekomen , dat tijdens een kaping, de Piloot of Co-Piloot, de geheime code 2500 Niet intoetste op de Transponder, Echt nog NOOIT…. en op 9/11 hebben we ACHT(8)!!! piloten die het GEEN van ALLE ingetoetst hadden!!!…????. En er hebben “onwetende/blinden”aan mee gewerkt…het is bekend dat minstens 2/3 van de Mensen moet verdwijnen(zie Guidestone’s) weet je veel wat ze nog meer aan het plannen zijn, …neem b.v. de “slimme” gas en elektra meters …stel dat je zegt, dat het explo,s zijn, die op afstand geactiveerd kunnen worden, je kan en mag er niet inkijken, en degenen die ze plaats weet van niets…dan wordt je echt voor Gestoorde uitgemaakt of nog erger….Je weet het maar nooit…. Neem B.V. Chemtrails …Als je daar over begint tegen “slapenden” (de grote meerderheid) ben je GEK…. we moeten maar af wachten wate er komen gaat…. of we moeten onze krachten bundelen….maar hoe????…. heeft iemand surgestie’s O.K. dood ga je toch een keer ,maar hoe leg je dit uit aan je Kinderen (heb ik gelukkig niet) we zijn ontstaan uit het absolute NIETS , ECHT IETS HEEL BIJZONDER….maar dat het dan DIT is, kan ik ook niet bij

 7. Ik zeg NIET dát het zo is met “SLIMME(Duits voor ERG) METRS” … maar ik kijk nergens meer gek van op …en de Code 2500 betekent “we zijn gekaapt” dan weet de verkeersleiding dat ze gekaapt zijn …en mobiel Telefoneren op 10km hoogte was toen echt onmogenlijk…

 8. Ik had een stukje op 9fornews geschreven….Dat ze alles maar kwakkeloos na APEN ….en geen inhoud heeft…alleen maar BULLSHIT en nog MEER Reklame Reklame op de side ….en dat “HOEZITHETNUECHT” meer van die sides huisvest ….en dat ze volgens mij OOK onder Censuur staan zoals de mainstream media….hebben ze maar niet geplaats…..TE CONFRONTERENT????

  1. Hoi G…… goed bezug hoor….wel raar indedraad dat ze wel kwakkeloos artiekeltjes na apen……en goed ondergebuowde reaksies niet…zal inderdaad wel te confronterent zijn voor die duistere satanisse kliek!!!

  2. hoi Koekie….wat dacht je ? dat ik dat niet weet? Ik bedoel juist elke Side die daar gehuisvest is….als z’n side een bericht plaats, dan neem ik aan dat die side er wel achter staat wat ze plaatsen….b.v. lees eerst op Niburu.co dat een Piloot Foto’s maakt van iemand die op wolken loopt… en dan twee dagen later lees ik op 9fn, dat een passagier die foto heeft gemaakt. op 10km hoogte heb je niet zulke wolken…alleen chemtrails…. dus BULLSHIT … wat ze schrijven ….en als je in de tijd terug kijkt schrijven ze eerst zus en dan zo …. en een hoop onzin…. volgens mij gaat het niet om wat ze te schrijven hebben, maar om Reklame inkomsten …. het is nog erger dan de Televisie…. ik had dus een bericht gestuurd naar 9fn en werd niet geplaats …..

 9. Goed lezen is best moeilijk als ik sommige reacties zo lees. Volgens mij schrijft Martijn juist dat er GEEN disclosure komt van ET’s en dat dit door het zogenaamde disclosure programma’s in scene wordt gezet. En als ik het nog een keer goed doorlees, al helemaal geen voorspelling dat er binnen 2 jaar iets gaat gebeuren wat door zogenaamde ET’s zal worden gedaan. Grappig hoor en best spannend dit artikeltje en de reacties van sommigen. Blijkbaar heeft het eerdere werk van voorspellers zoveel “goed werk” verricht, dat zelfs doorgewinterde UFO onderzoekers en sceptici dit artikel niet kunnen doorzien. Goed werk Martijn, laat ze maar eens goed nadenken in plaats van in de auto-reactie-modus schieten. Is het artikel misschien daar voor geschreven?

  1. Hoi Erik …..ik had het inderdaad niet helemaal goed gelezen ….maar het is best wel lastig geschreven… zeker als je het even snel leest zoals ik deed, met al die andere des”Informatie” die je al jaren te lezen krijg

 10. En: is er ook een tijdsplanning voor dit gebeuren?
  Of is dit weer zo’n bericht waarbij het mogelijkerwijs in wellicht de komende 300 jaren waarschijnlijk zal gebeuren?

 11. Er valt weer een stukje critisch denken weg bij mij, bij het zien, van waarschijnlijk een stuk technic van een drone op het oppervlakte van de Planeet Mars.

  Waarom pas nu ?, mogen wij het niet weten soms ?!

  1. AAHH ik heb het druk met mijn spirit, eerst bowie en nu een echt stuk weg, glenn frey, now take it easy, heb genoeg te doen hier op aarde, en het ligt voor de hand, dat ik me daar mee bezig houdt !, gewoon om still standing te zijn, in deze oceaan van plastic, ooit was de vis het symbool van het christen geloof, maar we zijn graatloos, onze vrouwen worden onder de trein geduwd, voor dat ze voor after shoot kunnen zorgen, ooit een boek gelezen, liep een oude grijse man, lange mantel lang krulhaar, langs het strand, het zou de laatste van het blanke aryan volk zijn, gaan we terug naar onze Orion planeet, om rust te vinden, bij de tequilla sunrice !

  2. roepnaam Aahaah, Jenne dit is hoe ze dat financieren, wij zijn dusz wisselgeld Jenne voor hun offplanet ‘Breakaway Civilization’, weggooi artikelen, op afstand bestuurbare a.t.m. geld machientjes, direct een verklaring van de teloorgang van onze uitgeperste gestagneerde gedegenereerde maatschappij, het gaat om de samenhang, niet de afzonderelijk delen, en inderdaad gouden materiaal voor heel veel boekengeschrijf, misantropische miserabele HermanusBrusselZwagerJostieJoostmansen schrijven meestal over Niets, ook knap, wij kunnen eindelijk eens over Iets gaan schrijven, nouh jah niets, z’n 30 jaar jongere muze vriendin, daar had ie het laatst over op Canvas tv, Manon vindt het niet meer goed dat hij over haar schrijft, geruzie ge-eikel, wel eerst de vruchten van de popmuzikant in het vangnet oogvizier willen scoren maar naderhand niet de bijkomende opoffering zelf onder ogen willen zien, je mag jezelf eerst voor het grote amusement van haver tot gort tot op het bot voor de leeuwen gooien en dan ineens ‘wil zij het niet meer onder zero tolerance voorwaarden’, even de stockholm spelregels veranderen zoals het uit komt, is dat het kenmerk van veel vrouwvolk door de eeuwen heen? loyaliteit als ijdel tuitende lipjes tijdelijkheid (idee voor een boektitel, schiet me zo te binnen), online kan je zo met gemak tien titels gelijktijdig schrijven met meerdere auteurs, let’s do it!! Now is the Time;

   Quote: wunmansho • 2 years ago:

   “Now you know why they dont control the border. The CIA provides only cursory government services. Most of it is a totally unaccountable and essentially a private operation that has various means for profting from the drug trade…money that is being funneled into the ‘breakaway civilization’…that has been largely payed for and has been specifically to the detriment of the American taxpayer…because theyve had an alternative plan”

   http://www.infowars.com/mexican-narcos-invade-u-s-airspace-with-ultra-light-aircraft-for-drug-drop/

   http://cobra.canvas.be/cm/cobra/boek/1.2207425

   cavia konijntje op mars

   http://exopolitics.org/squirrel-on-mars-photo-goes-mainstream-evidence-of-martian-life/

   voor tijdloze ouwe knarren zoals jij en ik, boven een bepaalde leeftijd zijn we ‘knar’ en vooral ‘kras’ en daarom nog lang niet afgeschreven voor onszelf, al denkt de scum uitzend-uitzuig-wereld daar informeel geheel anders over, dwars tegen de anti discriminatie wetten in, het tuig, de mond vol over ‘racisme en ondertussen eigen volk inderdaad laatst, ik ben niet verbaasd over dode brabantse varkens aan de boom, oude symbool taal heb ik mij laten uitleggen, kennelijk wil de staat graag een burgeroorlog, laat ik daar nou net geen zin in hebben, militante klantjes daar weten ze wel raad mee, brusselzwagermansjes met een onderwerp al veel minder, dusz meer kansen om ongehavend over het voetlicht te blijven komen;

   One Of These Nights – Eagles – San Jose, California 2014
   https://www.youtube.com/watch?v=XIKsBPAS2vQ

   http://www.thefreedictionary.com/scum

   https://en.wikipedia.org/wiki/Automated_teller_machine

   http://www.encyclo.nl/begrip/muze

   “Hans Teeuwen, dat is bullshit op hoog niveau.”
   http://www.canvas.be/video/de-afspraak/voorjaar-2016/dinsdag-19-januari-2016/herman-brusselmans-nieuw-boek

  3. onder het motto van ken uw klassieken een beetje steviger warm ronkend Ampgloeibuizen vuurwerk, van Joe Walsh, in plaats van dat beetje weeë commercieel compleet uitgekauwde country western rock crossover plattelands gedoetje van de Eagles wat ik heus wel kan waarderen hoor, zo op z’n tijd, wedstrijdje sentimentaliteit, van voor mijn tijd, al moet ik het al wel langs hebben horen komen over de aether van radio Veronica op zee via mijn portable futuristisch startrek ronde snoepjes blauwe panasonic Japanse naar weeë print platen elektronica en plastic batterijen ruikende transistor radiootje, zo rond 1974 op de middengolf, beneden stond nog een Philips gloeibuizen radio van oma, en jah er zat toen meer GEvoel in de Aether, van beloften en vergezichten en wat mensen zoal met elkaar kunnen hebben, dat wat nu klinisch ruim weg guh FBeet is met veel chloor nephartjes en dito virtueel opgetrokken mondhoeken smileys des doods die meestal niks zeggen..

   Joe Walsh & The James Gang – Walk away (1971, HD)
   https://www.youtube.com/watch?v=l_4iQDYDVNo

   Juweel van een plaat zeg “herinnert U zich deze nog nog nog nog?!!” even tijdreizen;

   Joe Walsh – Turn To Stone (1972)
   https://www.youtube.com/watch?v=UC9sRIsvjXI

   Gevonden! dit was hum, Iconisch, ik had een blauwe en mijn zus een rode;
   http://www.alleewillis.com/blog/wp-content/uploads/2009/12/panasonic-panapet-radio_4891.jpg

  4. De mens gadegeslagen van uit de ruimte, sitting in my tin can, high above the earth !

   Acchh hyper, het is een lange geschiedenis van die muziek beleving, en dus the human race, zo’n mensenleven, het begon al vroeg the flying soucers !
   Natuurlijk vind je in de rand dibielen gebieden de grootste originaliteit, want dat we debielen zijn is zeker, anders zou het er wel anders uit zien, o jee het is zo’n lange weg, zowel de muziekale als de literaire, je rolde van het ééne in het andere sentimentele gevoel, vroeger met het hart geschreven, ja nu piepeltjes land, de mensen kwijlen bij dan brown, het is één leugen, hij heeft er 250 millioen mee verdiend, het zelfde met de cinema, een stel linke joden met oer engelse namen, bakken er maar wat van.
   Wat je zegt over de grote commerciele muziek makers is waar, en ook daar weer de Joodse boy’s met de engelse namen, maar talent verlogend zich niet!
   Hugo Pratt is één van mijn favoriten, zijn getekende verhalen subliem, Corto Maltese, ja nou zeg het maar.
   Hij heeft boekjes uit gegeven, met 3 cd er in met muziek du monde, daar luister ik vaak na, Notes de Voyage ; alain tercinet – francois lê xuân ; castermans, dit ter zijde, zijn verdere verhalen zijn geladen, en met het oude avontuur door trokken, aan de mensen gespiegeld, en zijn tijd !

  5. Hoi Jenne het “Visje” van het christelijke geloof, is eigenlijk geen visje het is een klein stukje van de “Levensbloem” …heilige geometrie, waarin de platonische vormen verborgen zitten, maar die Trillingen had je het ….ergens… zelf al over. MVG:)G

 12. Ik snap niet dat hier nog altijd over wordt gedaan alsof het de GROOTSTE menselijke ontdekking zou zijn er buitenaards leven is. Ieder weldenkend mens met gevoel voor ruimtelijk inzicht had toch al lang deze vermoedens kunne en mogen hebben. Ik had als kind al (38 jaar geleden) een enorme interesse in het buitenaardse, maar heb de vork op een gegeven moment in het varken laten steken. Ook omdat er vanuit de schoolse manier van aanpak nul komma nul aan werd gedaan. En nu denk ik dus werkelijk: ‘DAT WEET IK TOCH AL LANG!’.

 13. In Buitenaarde Beschaving, het boek van onze eigen Stefan Denaerde, die in de zestiger jaren een ontmoeting had met bewoners van Iarga, wordt het allemaal uitgelegd, en ik refereer ook aan ‘De Universele Schepping’ later van zijn hand:

  1. Er zijn zeer veel (miljarden) bewoonde planeten in dit universum.
  2. Alleen de sociaal ontwikkelde planeten bereiken het technologisch niveau dat nodig is om het Zonnewiel uit te vinden, dat interstellaire ruimtereizen mogelijk maakt. (nee, geen star trek warp speed, gewoon relativistische snelheden).
  3. uit de ruimte hebben we daarom geen gevaar te duchten. We worden wel gadegeslagen.
  4. Zolang een wereld niet uit eigen kracht zichzelf opwerkt tot een zogenaamde superbeschaving, waarin alle discriminaties zijn verdwenen en een sociaal superniveau is bereikt, wordt geen contact gelegd met die wereld. Elke bemoeienis beperkt de vrije wil en die is essentieel voor de vrije ontwikkeling van een volk.
  5. Als een wereld dat niveau bereikt, wordt zijn kosmisch isolement opgeheven. Wij zijn dan volwassen geworden.
  6. Op elke wereld bestaat dit proces om tot dit niveau te komen. Wij behoren tot de werelden waarop dit het moeilijkst gaat. Daar kunnen wij zelf niets aan doen, het wordt bepaald door het ‘aarde karakter’. Wij hebben een prachtige planeet, vergeleken met andere werelden, maar het is een zgn. ‘schaarste planeet’. Het karakter van de mens op zo’n planeet is dat van een vechter, een overlever. Op zich is dat nodig om hier te overleven, maar het zorgt er nu wel voor dat we spiritueel stil staan. De man heeft hier de leiding genomen, terwijl dat op andere werelden, waar het iets makkelijker gaat, het eerst de vrouw is die de leiding neemt, als daar de spirituele ontwikkeling is voltooid, volgt de man die de technologie ontwikkelt.

 14. Er zijn mensen die verbeelding hebben en mensen die geen verbeelding hebben. En die mensen die geen verbeelding hebben kunnen dingen die een mens met fantasie in de verste verte niet kan bedenken of inbeelden.

  Daarvoor heb je geen geloof nodig in buitenaardse beschavingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.