Advertentie

Documentaire: Maya’s en buitenaards contact!


De Maya-ruïnes in Calakmul (Mexico)

x

Documentaire over de MAYA’s: bewijs van buitenaards contact.

 Bron The Wrap, HIER

december 2011 © vertaling WantToKnow.nl/.be – Mariël

x

Producer Raul Julia-Levy

Een nieuwe documentaire over de Maya beschaving zal bewijs leveren van buitenaards contact met de oude cultuur, volgens een Mexicaanse regeringsambtenaar en de filmproducent. ‘Openbaringen van de Maya’s 2012 en verder’, die op dit moment in productie is, zal beweren dat de Maya’s contact hadden met buitenaardse wezens, onthuld producer Raul Julia-Levy aan de Holywood-website ‘TheWrap’.  Mexico zal codices (de geschilderde boeken), artefacten en belangrijke documenten vrijgeven met bewijs van de Maya’s en buitenaards contact en alle informatie zal worden bevestigd door archeologen, zegt Julia-Levy, de zoon van acteur Raul Julia.

Luis Augusto Garcia Rosado, de minister van Toerisme van de Mexicaanse staat Campeche, vertelde TheWrap, dat er nieuw bewijs is bovengekomen van “contact tussen de Maya’s en buitenaardsen, die ondersteund worden door vertalingen van bepaalde codices die de overheid voor een bepaalde tijd veilig bewaard heeft in ondergrondse kluizen. Hij sprak ook, tijdens een telefonisch onderhoud, over ‘landingsplaatsen’ in de jungle van 3000 jaar oud..!  Raul Julia beweert dat er bewijs is dat de Maya’s de bedoeling hadden de wereld duizenden jaren te leiden, maar dat zij gedwongen werden te vluchten door een invasie van ‘mannen met duistere bedoelingen’, met achterlating van het bewijs van het bestaan van een geavanceerd ras.

“De Mexicaanse overheid geeft deze verklaring niet op eigen houtje af – alles wat we zeggen, daar staan wij achter”, aldus Raul Julia. De film/documentaire wordt geregisseerd door Juan Carlos Rulfo, die in 2009 de ‘Humanitas Prijs‘ won voor ‘Those who remain’, en de ‘Sundance Grand Jury Prize for International Documentary‘ in 2006 voor ‘In the Pit’ in 2006. Juan Diego Rodriguez Gonzalez zal optreden als de Guatemalteekse uitvoerend producent, en Eduardo Vertiz als de Mexicaanse uitvoerend producent.

En ja, zij verwachten dat de mensen dit alles serieus nemen, want de boodschappen die hij van plan is te geven zijn cruciaal voor de menselijke overleving, benadrukt Julia-Levy. Toen het productieteam samenwerking met de Mexicaanse regering aan hun documentaire aankondigden in augustus, waren zij zich bewust van de consequenties die hun beweringen over buitenaards contact konden hebben. Julia-Levy gaf toe dat hem te verstaan was gegeven hier niets over te zeggen. (Kijk naar de presentatie van Nasim Haramein en zijn opmerking over het ‘niet filmen van deze presentatie’..)

Een van de objecten die Klaus Dona in zijn bezit heeft. Deze eigentijdse Erich von Däniken verzamelt deze bizarre artifacten. Afkomstig van de Maya’s..?

Eerder schoof deze Minister Rosado nog een vraag over buitenaards contact terzijde, door ontwijkend te verklaren dat zijn land de filmmakers simpelweg toegang had gegeven tot voorheen onontdekte delen van een Maya opgraving op Calakmul (links).  Maar nu speelt Minister Rosado een heel ander deuntje en ook de Guatemalteekse overheid heeft zich aangesloten bij het project, en heeft toegang gegeven tot artefacten en nieuw ontdekte profetieën.  De Guatemalteekse overheid geeft echter geen informatie over buitenaardsen, maar hebben zich wel aangesloten bij Mexico in het ondersteunen van dit project.

“Guatemala, net als Mexico een thuishaven van de oude maar geavanceerde Maya beschaving, heeft ook bepaalde provocatieve archeologische ontdekkingen geheim gehouden, maar gelooft nu dat het tijd is om deze informatie vrij te geven ten behoeve van de nieuwe documentaire”, aldus de Guatemalteekse minister van Toerisme, Guillermo Novielli Quezada in een verklaring. Ook hij zei dat het land samenwerkte met de filmmakers ‘voor het welzijn van de mensheid’. Volgens Raul Julia komt de opdracht om met hen samen te werken direct van ’s lands president, Alvaro Colom Caballero.

Guatemala herbergt een groot aantal precolumbiaanse Maya nederzettingen in het Mirador Basin, inclusief de uitgebreide en goed georganiseerde stad El Mirador. Een merkwaardig aspect van de nieuwe aankondiging: Guatemalteeks minister Quezada wordt geciteerd als dat hij gezegd zou hebben ‘Mirador, de grootste piramide ter wereld’. Maar Mirador is vooralsnog niet de naam van een piramide; het is de naam van de gehele nederzetting die een aantal piramides omvat, waarvan de grootste La Danta is – een feit waarvan men zou verwachten dat de Guatemalteekse minister op de hoogte zou zijn.

Oude Maya-artifacten, solide bewijs voor ET-Contact..?!
Van de informatie die 80 jaar is beschermd wordt verwacht dat deze het Maya-geloof in toekomstige rampen en wijsheden zal onthullen, en die men het beste als ‘schokkend’ kan beschrijven, zo vertelde producer Raul Julia-Levy. De overeenkomst met de regering van beide landen, geeft Julia-Levy toestemming om te filmen op nog nooit eerder getoonde locaties.

“De Maya’s bouwden de ene piramide over de andere piramide heen”, vertelde Luis Augusto Garcia Rosado, de minister van Toerisme van de Mexicaanse staat Campeche, “Werkers van het INAH (Nationaal Instituut voor Antropologie en Geschiedenis) hebben bij opgravingen in Calakmul (zie foto boven dit artikel), kamers in de piramide ontdekt die nog nooit eerder gezien en onderzocht zijn. En we laten de documentaire daar filmen om te laten zien wat er in de piramide is ontdekt.”

Julia-Levy (boven) zei dat hij in kennis is gesteld van de geheime Maya informatie door voormalig Mexicaans president Vicente Fox – een vriend van de familie – en dat het vier jaar aan telefoontjes heeft gekost om toestemming te krijgen van de huidige president Felipe Calderon.

“Dit is erg belangrijk voor de gehele mensheid, niet alleen voor Mexico”, zei Julia-Levy. “Deze informatie is 80 jaar geheim gehouden, en is nu belangrijk voor de mensen om de reeks komende gebeurtenissen, en de gevolgen daarvan voor ons allemaal te kunnen begrijpen”. Elbert zei dat de filmmakers in gesprek zijn met investeerders, en dat zij wachten tot de overheid hen een eerste blik gunt op het materiaal en de opgraving. Een grote voorwaarde van de Mexicaanse overheid is dus dat de film volgend jaar in het najaar in première gaat, zegt Ed Elbert, de co-producer.

“De film moet uitkomen voor het einde van de Maya kalender op 21 december 2012” zei Julia-Levy, de datum waarop de Maya kalender – die volgens sommigen een wereldwijde ramp voorspelt – tot een einde komt om weer te starten met een nieuwe 5126-jarige cyclus. Er is Julia-Levy uitdrukkelijk bevolen niet te praten over andere meer mystieke mogelijkheden die de geloofwaardigheid zouden kunnen schaden nu Mexico zich voorbereidt op de lancering van het vergaande (en natuurlijk toerisme-stimulerende) 2012 Maya-Wereldprogramma. De productie van ‘Openbaringen van de Maya’s 2012 en verder’, gaat in première in de theaters eind 2012, voor het einde van de Mayakalender. Terwijl doemscenario’s zich richten op het einde van de wereld met het eindigen van de kalender, wijzen veel geleerden er op die 21ste december 2012 ‘gewoon’ een nieuwe 5126-jarige cyclus start.

Hoeveel geheimen komen er nog onder het bladerdak van de Zuid-Amerikaanse jungle vandaan, met gebruik van de moderne technieken..

Op een bepaald moment werd Rosado in een persbericht geciteerd over het contact tussen de Maya’s en buitenaardsen. Deze verklaring is inmiddels ingetrokken, en schildert Rosado het nu af als een eenvoudiger, meer archeologisch georiënteerde documentaire. “Op dit moment over de Maya’s spreken is een groot goed”, zei Rosado. “We hebben meer dan 3 miljoen websites geteld die gaan over het einde van de Maya kalender, en er hebben veel producers contact met ons opgenomen om toestemming te krijgen om te filmen bij onze opgravingen”.

Het project lijkt op sommige punten op een verhaal dat Julia-Levy aan het schrijven was, afwisselend getiteld ‘Kronieken van de Mayatunnel’ en ‘Geheimen van de Maya tijdmachine’. Verschillende verhalen uit die tijd vertelden dat het achtergrondverhaal werd geschreven met behulp van ‘geheime informatie’ die nog nooit eerder naar buiten was gebracht door de Mexicaanse overheid. In Augustus weigerde Julia-Levy nog antwoord te geven op de vraag of de film ingaat op zaken als buitenaardsen, mystieke elementen en doemscenario’s die hebben bijgedragen aan de publieke populaire verbeelding, ook rondom 2012. Hij verklaarde toen veelbetekend:
“Ik mag hier niet over spreken; alles komt te zijner tijd naar buiten, maar ik kan niets zeggen over buitenaardsen of over 2012. Ik kan alleen maar zeggen dat de Mexicaanse overheid zich voorbereidt om de mensheid zaken te vertellen die belangrijk zijn met betrekking tot onze manier van leven, en hoe wij met onze planeet omgaan”.

x

* * *

x

x

Nasim Haramein en Klaus Dona.

Het bijzondere aan dit verhaal is, is dat het parallel loopt met de onthulling van artifacts die Klaus Dona in Duitsland openbaarde. Klaus Dona is de hedendaagse uitvoering van auteur/onderzoeker Erich von Däniken en hij stuurde foto’s van Ufo’s en ‘buitenaardse activiteiten’ die op stenen te zien zijn, aan fysicus Nasim Haramein. Deze was totaal verbouwereerd en na overleg besloten ze een presentatie te geven over deze afbeeldingen op de stenen.
De afbeeldingen zijn volledig passend in de idee van Nasim Haramein, dat onze zon een groot wormhole is, een doorgang of ‘portaal’. Bijvoorbeeld naar andere universa, die door astro-fysici voor mogelijk worden gehouden. De (foto’s van de) stenen tonen eenzelfde beeld; vliegende objecten die dóór deze wormholes lijken te gaan..

Een 15-minuten durende samenvatting van de presentatie van Dr. Nasim Haramein en Klaus Dona, kun je in de onderste video zien. We tonen je echter eerst de video, waarin ook een stuk van dezelfde presentatie van Nasim Harameins naar voren komt, evenals de waanzinnige foto’s van UFO’s bij onze zon. We laten het aan jouw interpretatie over hoe deze zaken gelinkt zijn..!
Uiterst vreemd vinden wij de opmerking van Nasim Haramein tegen de persoon die video-opnames maakt, dat hij deze opnames eigenlijk niet zo moeten maken..! (afbeeding hierboven!)
x

x
En hier dus een klein stukje (15 minuten) uit de presentatie van Nasim Haramein en Klaus Dona, van 11.06.2011:
Z

x

x

14 gedachten over “Documentaire: Maya’s en buitenaards contact!

 1. Ik zou zeggen, kom maar op met die film! Jammer, dat we toch nog even moeten wachten. Het begint er op te lijken dat steeds meer stukjes van de puzzle samenvallen en ik hoop dat de puzzle bijna af is…

  Nog een tip voor Klaus en Nasim, even iets beter voorbereiden zo’n presentatie 🙂

  1. Helemaal eens Gertjan, aan de andere kant is het geklungel ook wel weer een bewijs van een niet té gelikte presentatie..!

 2. Ik ben er achter gekomen dat in onze huidige wetenschap ons hebben beperkt om alleen in 2 Demmenies alles te bekijken en mee te rekenen. Daarom is ons huidige kijk op ons zonnestelsel volkomen fout. De aarde kan niet om de zon heen draaien, want dan zou het fenomeen noorderzon voor moeten komen en dat is nooit het geval geweest. Dus klopt onze interpretatie die we nu hebben over ons zonnestelsel niet. Wat veel logischer is dat onze aarde in een draaikolk van de zon af draaien en dat onze aarde dan een omwenteling maakt per jaar in de vorm van een “EI”. Maar dan moeten we wel 3 dimensionaal denken. Dat is waarschijnlijk de reden, waarom de landing op de maan in studio’s op de aarde zijn gemaakt, omdat ze geen flauw benul hadden hoe ze op de maan moesten komen c.q. landen en van daar weer terug naar de aarde. Nu met een toekomstige missie richting Mars heb ik ook mijn bedenkingen, als ze geen idee hebben hoe ons zonnestelsel daadwerkelijk eruit ziet en in zijn werking gaat. Tevens maakt het geen donder uit hoever een planeet van de zon afstaat om zijn temperatuur, want de warmte van de zon is n.l. infrarood en met infrarood maakt het niet uit of je vlak bij de zon bent of dat je tig miljard km. er vandaan staat. Je moet wel in straling nevel stroom zitten (in de draaikolk). Hiermee wil ik aangeven dat de Maya’s van toen veel hogere wijsheden hadden, dan we nu denken te hebben.

  1. Je bedoelt wanneer je wanttoknow.nl/.be op je I-pad kunt bekoekeloeren..? Daar zijn we ook al mee bezig..!

  2. WTK op de ipad werkt prachtig, er zit een mooie reader in de browser waardoor je comfortabel elk artikel kunt lezen. Niets aan doen dus!
   Ik gebruik zelf bij voorkeur nooit de mobiele sites.. ze werken vaak niet als je de ipad horizontaal houdt en ik wil graag het design van de originele site zien.
   Alleen de videospeler die WTK gebruikt, doet het standaard niet op de ipad..

  3. Veel plezier met je digitale peperdure privé plaat.
   Het werkt zoooooooh goed joh, pure innovatie met al die malle eppie apps, je kan er geen eens filmpjes mee bekijken..
   Typen met max 1 wijsvinger per letter op nep sms lettertjes.
   Echte vooruitgang zo’n ’toetsenbord’, rijke interactie, en oooh zoooh On Topic, als je maar On Topic bent, dan zit alles kits ben je flits..
   Leuk ook als je live visite hebt, of in de winkel of op je werk, je bent er wel maar je bent er niet.
   Doodzwijgen als het nieuwste devies, ook een vak.
   Mag ik even een teiltje?!
   Ze hebben nu ook al een grote zonnebril, met inwendige Aye plaat projectie, hoef je nooit meer iemand echt aan te kijken, zit je altijd midden in je playstation, zonder filmpjes natuurlijk, daar is nog geen malle eppie app voor beschikbaar, pure vooruitgang allemaal.
   En een duidelijke verrijking van de postings op WTK is ook zichtbaar de laatste tijd, veel rijkere reacties dan een tijdje terug, toen nog niet iedereen een malle privé eppie plaat voor z’n kop had (Not)..

   En hier een liedje dat je niet kan afspelen om dat de malle eppie appie voor filmpjes nog niet geupdate beschikbaar isz, moet je vast er apart bijkopen, zo geweldig die vooruitgang joh..
   Je kan niet zo goed tegen een plaat praten.
   Het was me weer een warm genoegen vandaag.

   Neko Case – Things That Scare Me
   http://www.youtube.com/watch?v=nql3TXTozsk

 3. Die bevallige Duitse Tolk die Nassim Haramein vertaalt, zou dat Monika zijn?!
  Cozmic als je je baard laat staan lijk je meer op Nassim, trekt nog meer bevallige verTolksters aan!!
  Ex ski leraar wat wil, dan heb je het sowieso aan je achterste hangen, niet alleen de gulle lach.
  Duidelijk een exobiologische planeet met een atmosferische ring er om heen..
  Doet me weer denken aan het oudste symbool aller tijden..
  Even Terra VFormen en hoppa pizza, je kan weer ergens je nieuwste Disney pretpark plaatsen, liefst een beetje in een uithoek van de melkweg, dat je galactische ouders niet kunnen controleren hoe schunnig het er aan toe gaat onder de nieuwste genetische zweeds slavische attracties.
  Flower of Life, Medicijn Wiel etc..
  Trouwens valt me nu op, Nassim schrijf je met 2 s’en, niet met 1 s, klein detail.
  Ik ga alsnog leren skiën.

 4. Wat weer een heerlijke vrije interpretatie van de artefacten die gevonden zijn!
  De ene ufo jaagt achter de komeet aan en de ander duwt hem voort?
  Dit leidt onherroepelijk tot een botsing.
  Ik ben absoluut overtuigd van het bestaan van andere wezens.
  Maar de menselijke interpretatie van beelden schiet nogal eens te kort.
  Verder vraag ik me af hoe authentiek deze artefacten zijn.
  Eén van de laatste kaarten die gebruikt zullen worden om de wereld te misleidden is die van de buitenaardsen.
  Om zo een dreiging van buitenaf te creëren en de samenvoeging van de mensheid te vergemakkelijken onder de supervisie van 1 wereldregering.
  Ach, wie weet is dit wel heel erg 2011 denken.
  En past dit in 2012 niet meer in ons denkkader.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.