Advertentie

‘UFO’s bestaan!’


Afgelopen zaterdag besteedde dagblad De Telegraaf een volle pagina aan een interview met Dr. Coen Vermeeren, hoofd van het Studium Generale van de TU-Delft. Vermeeren is een man naar ons hart, omdat hij voor ons de houding van de wetenschap op erudiete wijze personificeert. Hij is als wetenschappelijk opgeleid mens in staat om zaken in twijfel te blijven trekken. Vermeeren is niet, zoals veel wetenschappers in de ivoren toren van het wetenschappelijk bastion geklommen om zich met hand en tand te verzetten tegen de aanvallen op de wetenschappelijke dogma’s, die het bastion vormen.

“Twijfel is een mooi uitgangspunt voor een wetenschapper.is zijn uitspraak, die het bovenstaande mooi samenvat..! Afgelopen zaterdag stond het onderstaande artikel in De Telegraaf, ten teken van -naar onze mening- snel veranderende tijden. Zowel van de kant van ‘De Telegraaf’, als van ‘de Wetenschap’ komen signalen dat het ook gewoon mensen zijn, zoals jij en ik, die achter wetenschappelijke studies zitten en kranten volschrijven. En ook déze mensen verwonderen zich,’twijfelen’, om het zo maar even te noemen. Hier het hele artikel:

* * *

‘UFO’s bestaan!’,

december 2011 © De Telegraaf
Marie-Thérèse Roosendaal

x

Dr. Ir. Coen Vermeeren, directeur van Studium Generale van de TU-Delft

Ruimtevaartwetenschapper TU Delft Coen Vermeeren verdiepte zich in buitenaards leven en bekent: “UFO’s bestaan!” Als 12-jarige stond Coen Vermeeren (49) in de achtertuin om ruimtestation Skylab voorbij te zien komen: “Één grote bol fel licht.”

Een jochie dat gefascineerd was door het luchtruim en met het hoofd in de nek naar boven tuurde. “De luxe van een sterrenkijker had ik niet, maar met een verrekijker kwam ik een end. Ik was aangestoken door het enthousiasme van jullie gerenommeerde ruimtevaart-verslaggever Piet Smolders, en zijn begeestering gaf ook de doorslag bij mijn studiekeus. Een moeilijke, want ik was net zoveel alfa- als bèta-man, goed in taal en wiskunde, en ik wilde óók psychologie studeren en óók medicus worden.”

De cover van het bewuste boek van ruimtevaartdeskundige Piet Smolders.

Dr. ir. Coen Vermeeren, in zijn vrije tijd musicus en schilder, is nu docent Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek aan de TU-Delft. Een wetenschapper, die net als diezelfde, oerrationele Piet Smolders het bestaan van ufo’s en buitenaards leven erkent. Móet erkennen, en niet langer kan ontkennen. “Smolders wilde op zijn 65ste voor eens en altijd afrekenen met dat gespeculeer over ufo’s, want die bestonden niet, punt uit. Hij dook erin, en moest het tegenovergestelde concluderen in zijn boek ‘E.T., geen mythe maar werkelijkheid’.” (zie afbeelding)

Zo verging het ook Vermeeren, die als Hoofd Studium Generale algemene workshops en lezingen verzorgt voor de TU. “Mijn hoofdtaak, daarnaast doceer ik ook aan onze 500 eerstejaars Lucht & Ruimtevaart; de ‘Youtube-generatie’. Ze vroegen me hoe ik dacht over ufo’s, en mailden me foto’s en Youtube-filmpjes. Op mij maakten die eerst weinig indruk, totdat ik op sommige filmpje het NASA-logo zag. Beelden van de Spaceshuttle met daarnaast bewegende lichten.” NASA, de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie.

Vermeerens nieuwsgierigheid was geprikkeld. “Ik besloot me grondig in ufo’s te verdiepen. Uit onderzoeken is gebleken dat 95% van de honderdduizenden ufo-meldingen verklaarbaar is. Dat gegeven is niet interessant voor een wetenschapper, die onverklaarbare 5% wel!

Het UFO-fenomeen werd al waargenomen tijdens en vlak ná de Tweede Wereldoorlog, toen de cameratechnologie krachtiger werd.

Ufo-meldingen genoeg. Die gaan grosso modo over lichtbollen, die in formaties zweven en dan in een hoek wegzwenken, driehoekige platforms die geluidloos boven een weiland hangen, de ‘klassieke’ schotels die in het niets verdwijnen. Vliegende voorwerpen die geen meteorieten, geen weerballonnen, geen disco-laser-projecties kunnen zijn.

Voor mij was er geen weg meer terug. Ik spitte door getuigenissen van een scala aan zwaar opgeleide en getrainde professionals, van mensen die met beide benen op de grond staan. Piloten, astronauten, generaals, politiemensen, en ingenieurs. Mensen die weten hoe luchtballonnen en straaljagers eruitzien en wat onze techniek kan. Uitgesproken macho’s als F16-vliegers deden heel emotioneel hun verhaal. Mensen die op een gegeven moment de boel opengooiden en zeiden: ik héb dit gezien. Militairen met zwijgplicht, die aan het eind van hun leven, in de tachtig, toch hun verhaal wilden doen, omdat ze het voor zichzelf moesten.
Ook over het befaamde Roswell-incident roerden getuigen zich laat in hun leven. In 1947 zou in de woestijn bij het Amerikaanse Roswell een vliegende schotel zijn gecrasht en buitenaardse lijken zijn geborgen. Veel getuigen hielden die lezing tot hun dood toe vol, al werd het officieel ontkend.

Twee keer zag Coen Vermeeren zelf een ufo: “Raar is het niet natuurlijk, voor iemand die beroepshalve altijd omhoog kijkt. Veel mensen zien ze. Samen met vrienden heb ik er eentje een meter of honderd boven onze buurt gezien, een grote oranje bol. Minutenlang. Het kwam niet eens in me op om naar binnen te rennen en een camera te pakken. Zo overweldigend is het.”

Maar Vermeeren is er voor de volle honderd procent van overtuigd dát er van hogerhand ufo-zaken onder de pet worden gehouden. “Waarom dat gebeurt weet ik niet. Misschien omdat we nou eenmaal in een patentwereld leven. Het recept van Coca-Cola is geheim, en Boeing maakt ook niet alles openbaar. Als wetenschapper steek je je nek uit als je zegt dat ufo’s bestaan. Ik durf het publiekelijk te zeggen, er staan twee van mijn lunchlezingen hierover op internet, binnen een maand waren er tienduizenden hits. Ik heb heel veel positieve reacties gekregen. Niet veel van mijn vakbroeders, wel van de buitenwacht en ook van studenten.”

Verguisd
“Door Skepsis werd ik verguisd, maar die branden je altijd af zonder zinnig argument. Een student, een grote Fries, was na afloop van mijn lezing stil en zei: “Ik heb het nooit geloofd, maar nu twijfel ik.”.. Kijk, twijfel is een mooi uitgangspunt voor een wetenschapper.

Ook de Belgische generaal Wilfried de Brouwer had eerst zo zijn twijfels. Ik had twee weken terug een tête-à-tête met hem. Als kolonel speelde hij van 1989 tot 1991 de hoofdrol in het onderzoek naar een enorme ufo-golf met duizenden getuigen boven zijn land. Twee Belgische F16’s kregen de ufo’s op hun radar, tegelijk met een grondradar, bewijs geleverd. Zelf ufo-sceptisch moest De Brouwer erkennen dat deze luchtvloot niet van aardse makelij kon zijn. Zijn rapport was objectief, maar afgezien van een plukje Waalse pers, negeerden de Vlaamse en internationale media het. In Zuid-Amerika en, nota bene, China, is meer openheid over buitenaardse bezoekers.”

Onlangs berichtten wij over het verhaal dat Russen al weken bezig houdt. De Siberische Marta Yegorovnam zou een dood marsmannetje hebben gevonden naast een gecrashte ufo. Ze zou het alien-lijk twee jaar hebben bewaard in haar diepvrieskist. De beelden gingen snel de wereld rond via internet.

We zitten in Delft in het hart van de luchtvaarttechnologie, als dit aards zou zijn, waarom kennen we het dan niet? Hoe kan het dat die objecten zich zo kunnen versnellen? Dat ze tien meter boven je hoofd geluidloos stil kunnen hangen of haakse bochten kunnen vliegen? Alles zonder die grote brandstoftanks? Die techniek zou de hele CO2-discussie oplossen, alle vervuiling, brandstofproblematiek, de discussie rond kernenergie…”

Overweldigend
Twee keer zag Coen Vermeeren zelf een ufo: “Raar is het niet natuurlijk, voor iemand die beroepshalve altijd omhoog kijkt. Veel mensen zien ze. Samen met vrienden heb ik er eentje een meter of honderd boven onze buurt gezien, een grote oranje bol. Minutenlang. Het kwam niet eens in me op om naar binnen te rennen en een camera te pakken. Zo overweldigend is het.”

 

* * *

[bol_product_links block_id=”bol_5464b0fc9cadf_selected-products” products=”9200000009985136,9200000009187082,1002004000096694,9200000035857040,9200000022643601″ name=”ufo’s coen vermeeren” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”B5C1FF” border_color=”2619D2″ width=”728″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 


44 gedachten over “‘UFO’s bestaan!’

 1. Samen met vrienden heb ik er eentje een meter of honderd boven onze buurt gezien, een grote oranje bol. Minutenlang. Het kwam niet eens in me op om naar binnen te rennen en een camera te pakken. Zo overweldigend is het.”

  cmon !!!!! minuten lang !!!

  1. Jij hebt zeker nog nooit stomverbaasd naar iets staan kijken met je verstand op nul.
   Nooit iets verbazingwekkends gezien of totaal verbijsterd door iets.
   Dacht ik al.

 2. Een oranje bol, wat raar. Ik heb in de zomer van 2010 een rode verlichte bol gezien, gewoon vanuit de achtertuin, kwam van links en ging in een behoorlijk tempo in een rechte lijn naar rechts. Net als een sateliet, maar deze was veel groter om te zien en zat veel lager. Ik kreeg hem niet op de foto met mijn mobieltje toen, en dacht toen ook net als Coen, laat maar, want wilde niets missen. Toen hij weg was keek ik een tijdje later weer en zag een apart lichtverschijnsel. Was net een soort ster die uit het niets opkwam, groter werd en daarna weer uitging als het ware. Om het nog gekker te maken, eerder diezelfde maand in augustus 2010 zag ik een rood vliegend object door de wolken komen vanaf links. Het leek wel een vliegende krab met 4 poten, maar de poten waren vierkant verlicht ipv rond zoals bij een krab. Dit object maakte van die abrupte bewegingen naar boven, beneden etc.en ging heel snel. Ik was stomverbaasd. Hij ging naar rechts en verdween met zo’n abrupte beweging omhoog weer achter de wolken. Ik was nog niet bijgekomen en keek weer naar links en toen zag ik er weer eentje. Het kan ook dezelfde zijn geweest. Deze deed precies hetzelfde. Ik heb geen idee wat deze objecten waren, maar niets leek op wat ik al ken zoals ISS of gewone satelieten die je voorbij zit komen. Het waren ook geen helicopters oid. Kortom het is mij ook een raadsel. Helaas geen beeldmateriaal maar wel in mijn geheugen gegrift.

  1. Ik reageer maar even op mijn eigen reactie, ik moest zelf ook wel even lachen toen ik mijn vliegende krab verhaal teruglas, maar ik zou werkelijk niet weten hoe ik ze anders moet omschrijven. Of dit UFO’s waren of wat dan ook, ik heb geen idee, ik weet alleen 1 ding zeker, ik had dit nog nooit gezien en heb het ook nooit meer gezien. Het vond ook allemaal in dezelfde maand plaats. Wat lastig is aan dit soort dingen, dat je het eigenlijk amper aan kwijt kunt. Je wordt aangekeken of je ze zelf ziet vliegen, dus ik heb het na 3 pogingen verder ook maar voor me gehouden. Als er een “gewone verklaring” voor is, dan is dat ook prima, maar tot nu toe zou ik het echt niet weten.

  2. Haha Avalon, maar je zag ze toch ook vliegen? Ik heb afgelopen zomer half uit mijn raam gehangen vlak voor het naar bed gaan. Ineens een groot rond wit licht daarbuiten. Het deed denken aan een helicopter maar het was groter, dichterbij en geluidloos. Ik wilde vanalles tegelijk; naar beneden rennen om mijn vriend te roepen, camera zoeken. Ben toch maar blijven kijken hoe het voorbij zweefde en uiteindelijk ineens weg was. blijkt dat m’n vriend in de tuin stond en het ook gezien te hebben. Tja, wat het nou was?

  3. @ Imke
   Ik weet natuurlijk niet wat jullie allemaal zagen…maar misschien zijn het ook van die chinesische papieren vuurlampions. Die gebruiken mensen b.v. bij begrafenissen of herdenkingen, feestjes enz. Je steekt ze aan en ze vliegen de lucht in…ook nog op redelijke hoogte te zien….

  4. Grappig Monika, ik had het er nog bij willen zetten dat het beslist geen papieren lampion was. Daar heb ik nl zelf een keer mee staan te stunten toen ik helemaal zen op een bepaalde datum dat ding symbolisch de lucht in wilde laten. 1 waxine lichtje zit er in maar het was G*ds onmogelijk omdat ding de lucht in te krijgen- iets met warmte enzo- de straffe wind hielp ook niet echt. Affijn, het sfeerlicht dat 1 zo’n waxine lichtje geeft is niet wat ik zag. En ik weet dus zeker dat zo’n papieren lampion geen bouwlamp omhoog krijgt.

 3. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics

  Militairen met zwijgplicht,
  die aan het eind van hun leven, in de tachtig, toch hun verhaal wilden doen,
  omdat ze het voor zichzelf moesten.
  Ook over het befaamde Roswell-incident roerden getuigen zich laat in hun leven. In 1947 zou in de woestijn bij het Amerikaanse Roswell een vliegende schotel zijn gecrasht en buitenaardse lijken zijn geborgen. Veel getuigen hielden die lezing tot hun dood toe vol, al werd het officieel ontkend.
  Wie heeft hen permanent het zwijgen opgelegd en met de dood bedreigt zelfs hun familieleden, dit zijn geen leugens, zelfs tot op de dag van vandaag..

  Ook de Belgische generaal Wilfried de Brouwer had eerst zo zijn twijfels.
  De ufo-coverups gelden ook op defensiegebied binnen de Navo Evere, generale staf
  Ik had twee weken terug een tête-à-tête met hem. Als kolonel speelde hij van 1989 tot 1991 de hoofdrol in het onderzoek naar een enorme ufo-golf met duizenden getuigen boven zijn land. Twee Belgische F16’s kregen de ufo’s op hun radar, tegelijk met een grondradar, bewijs geleverd

  Vermeeren: Op elke hoek van de straat is geen vliegtuigfabriek, Apenkool
  in deze fabrieken weet men maar al te goed welke toestellen voor ruimtevaart-, defensie-, burger- en vrijetijds luchtvaart worden geproduceerd, dus wat is en was niet op gebied van ruimtevaart van Aardse makelij.
  Dus controle te over om zich de juiste uitspraken te kunnen permiteren de leugens
  omtrent de ufo-cover-ups made in de VSA sinds 1947.

  Exacte ruimtevaartwetenschappen is de volledige studie van het universum dus
  spacedefensie-exopolitiek, de Aarde is een oorlogsvoerende planeet, bestaan er nog
  oorlogsvoerende intelligente planetaire kosmoscivilisatie. Waar is het juiste antwoord zonder leugens op deze vraag?

  Zonder het vuile ufo-politieke spel de mensen belachelijk te maken en voor zot uit te schelden, daarover is het laatste woord nog niet gevallen…..

 4. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Velen verwarren de stand van zaken in de toekomstige relaties met Extraterrestrials op de Aarde tegenover de Aardelingen zelf. Zich hier over zinloze uitspraken over de tong laten rollen is oerdom. Deze Extraterrestrials zelf kunnen observeren tijdens hun ruimtevaartwerk in het universum, in het eigen zonnestelsel kort bij de Aarde of thuis is een eerste stap. Voor zichzelf moeten deze Etnauten zelf zorgen om veilig zonder kleerscheuren door de ruimte te kunnen reizen, daarom is overbodig zorgen maken dom.
  Eerlijk gezegd, zelf ben ik tuk om eens te kunnen reizen door de ruimte, maar met de huidige stand van zaken op de Aarde, voldoen mij absoluut niet, kan de gedroomde gading niet vinden, weinig waardvols opsteken als AMATEUR Space-future-exopolitiek
  Dat is een persoonlijke hobby, wat het blijft ook strikt privé, dus buiten de zone
  van de public relations and marketing :buiten de pers, publiek en politiek gekrakeel

 5. Coen Vermeeren zijn lezing over ufo’s zag ik een paar jaar geleden al op de site van de TU Delft.
  Ik vond dat toen fantastisch en hoopgevend.
  Maar de overheid en wat er dan óók nog zou kunnen praten, blijft doodstil.
  Dat is onvergeeflijk. Maar dat vind ik van veel dingen tegenwoordig. En ik ben niet de enige. Maar schijnbaar nog steeds deel van een minderheid.
  En dit is nog de minst angstaanjagende waarheid die verborgen wordt gehouden.
  Als we bang moesten zijn waren we er al lang niet meer volgens mij. Dus waar wordt nu nog moeilijk over gedaan vraag ik mij af.

 6. Die techniek zou de hele CO2-discussie oplossen, alle vervuiling, brandstofproblematiek, de discussie rond kernenergie…”

  Daarom worden deze zaken niet naar buiten gebracht. Men wil geen schone energie, men wil de miljoenenwinst op de vervuilende energie niet verliezen. Dat de aarde naar de klote gaat,is niet belangrijk. De winst daar gaat het om.
  Ik las dat men verwacht dat buitenaards contact misschien nog wel 50 jaar kan duren. Ik hoop dat deze verwachting niet klopt, ik wil het zelf heel graag meemaken. Ook ik ben overtuigd dat wij niet de enige bewoonde planeet in het universum zijn.

 7. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics

  STIL HANGENDE UFO RICHT LICHTBUNDEL NAAR BENEDEN OP EEN KERNRAKETSILO
  OP LUCHTMACHTBASIS ELLSWORTH TGepensioneerde ICBM lanceerofficier zegt dat dit incident er slechts één
  van de vele waarnemingen op de basis is Door: Robert Hastings
  Vertaling: Paul Harmanse te lezen op de ufowijzer.nl DD 7/12/2011

  Velen verwarren de stand van zaken in de toekomstige relaties met Extraterrestrials op de Aarde tegenover de Aardelingen zelf. Zich hier over zinloze uitspraken over de tong laten rollen is oerdom.
  Men denke toch niet een planeet zoals de Aarde met diverse oorlogaarden om welke redenen, dat deze Extraterrestrials zich door het defensiegeklater van hier gaan laten scheren… welke zijde sluiten deze ETnauten zich aan, mits een grondige kennis van zaken. Meer hoeft men er niet aan toe te voegen……

 8. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Wat vooral opvalt en een blijvende hinderpaal vormt in samenwerking met Extraterrestrials speelt zich ook af op monetair vlak waaruit het voornaamste te
  onthouden valt in negatieve zin van het woord:

  Bron : financiële analisten van het internationale persbureau Reuters

  De belangrijkste oorzaken: het ontbreken van voldoende regulering om ongebreideld speculeren tegen te gaan en de keuzes van onze politici, die ten koste van alle door de bevolking opgebouwde welvaart het falende bankensysteem met belastinggeld overeind proberen te houden.

  De kern van het probleem dat nu begint te ontploffen is gelegen in het her-hypothekeren van financiële assets (bezittingen / tegoeden). Omdat hier in Groot Brittannië geen enkele limiet aan verbonden is. Omdat her-hypothekerings transacties niet op de balansen van de banken hoeven te worden gezet, bestaat er nauwelijks toezicht op. Hierdoor kan hetzelfde onderpand door meerdere banken worden gebruikt om hun financiële status weer te geven. Het behoeft weinig uitleg dat dit enorme risico’s met zich meebrengt.Een particulier kan zoiets onmogelijk voor elkaar krijgen, want voor hem hanteren de banken en overheden strakke regels. De banken, voor wie dat soort regels niet of nauwelijks bestaan -vooral niet in Londen-,

  Omvallen van het Amerikaanse MF Global blijkt een kettingreactie in het wereldwijde systeem van schaduwbankieren teweeg gebracht te hebben,
  Zoals we al zagen worden deze transacties volgens het IMF door slechts 25% kapitaal gedekt. Dat houdt in dat de banken gigantische bedragen aan financiële bezittingen hebben die in werkelijkheid uit enkel lucht bestaan.
  Voor alleen al de Amerikaanse megabanken JP Morgan en Morgan Stanley bedragen de her-hypothekeringen gezamenlijk bijna 1 biljoen dollar.
  Het totale schaduwbankierssysteem in de VS heeft een waarde van inmiddels 15 biljoen dollar, wat betekent dat als één belangrijke speler omvalt er een financiële instorting dreigt die de crisis van 2008 en ook de huidige schuldencrisis volledig in de schaduw zal stellen.
  Voor alle andere centrale banken in de eurozone -en kort daarna de hele wereld- zal de betonnen muur waar we nu op afstormen even plotseling als fataal uit de door de commerciële banken gecreëerde mist opdoemen. En dat allemaal dankzij ongebreidelde hebzucht, slapende, omgekochte en corrupte wet- en regelgevers en overheden die de banken feitelijk carte blanche hebben om onvoorstelbare financiële risico’s te nemen, die nu worden afgewenteld op de belastingbetalers. De gevolgen hiervan zullen even permanent als verschrikkelijk zijn.

  Dus is het geen overbodige luxe maar uit voorzichtigheidshalve alle spaarmiddelen
  van de kiezers = de belastingbetalers, alle spaartegoeden zelfs de pensioenfondsen
  door de wisselvallige beursnoteringen, van de beurs te laten verwijderen en veilig onder te brengen in de spaar- of depositobanken.
  Als de ECB zich veroorlooft lenende interest van 1% op leningskapitalen aan de privé-banken te verschaffen, kan door wetgevende terugwerkende kracht de spaartegoeden en pensioenfondsen
  volledig worden gerecupereerd zelfs met rekeninghouden met inflatie % per 365 dgn en bankwerkingsonkosten …enz enz steeds koopskrachtbehoudend enz enz enz
  Dus is er een groot wantrouwen bij de bevolking, welke corrupte en criminelen binnen en buiten de banken en politiek, indien Extraterrestrials met de
  verkeerde Aardelingen in contact komen of kwamen tijdens hun eerste ontmoetingen met Aardelingen, een kwestie van het gezond verstand te gebruiken ufo-coverups made in de VSA sinds 1947. Een andere politiek etterbuil …. die zal openbarsten tegen wil en dan…….

 9. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Einde VN-klimaatconferentie nog niet in zicht in Durban Zuid-Afrika

  Men belet niet U werk verder te zetten….
  Dit even terzake, de kennis, technologie en werkmethodes aanwezig om de CO2-uitstoot
  planetair te verminderen en niet gebruikt worden door de industriestaten en groeilanden, stop aan die politieke blufstatus kan het politiek bestuurlijk nog dommer dan dom….
  Al jaren het Worldwatch Institute, Future World society en exopolitics.org volgend
  Hier zijn knappe intelligente personaliteiten aanwezig om met Extraterrestrials samen te werken en planeten te koloniseren ……
  Voor velen klinkt die als goud in de oren, ook in Durban, de ruimte in trekken met Etnauten, zo geraken sommigen hier van een dik pak lastposten af of verlost..Men gaat toch niet zeggen dat dat slecht in voorstellen zijn …

 10. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org.

  Einde van de klimaattop in Durban Zuid-Afrika…..

  Een resultaat bijn van zerowaarde…..
  Dit even terzake, de kennis, technologie en werkmethodes aanwezig om de CO2-uitstoot planetair te verminderen en niet onmiddellijk gebruikt worden door de industriestaten en groeilanden, stop aan die politieke blufstatus kan het politiek bestuurlijk nog dommer dan dom….en waar geen Extraterrestrialras voor verantwoordelijk is..
  De brandverzekeringenpolisprijzen zwingen de pan uit….de verantwoordelijken zijn
  bekend, wordt het ook onbetaalbaar via het rampenfonds op rug van de belastingbetalers , waar geen Extraterrestrials
  voor verantwoordelijk zijn en wetenschappelijke en of technoligische bijstand jegens de Aarde zijn zij niet verplicht…
  Exacte ruimtevaartwetenschappen is de volledige studie van het universum dus
  spacedefensie-exopolitiek, de Aarde is een oorlogsvoerende planeet, bestaan er nog
  oorlogsvoerende intelligente planetaire kosmoscivilisatie. Waar is het juiste antwoord zonder leugens op deze vraag?
  Zonder het vuile ufo-politieke spel de mensen belachelijk te maken en voor zot uit te schelden, daarover is het laatste woord nog niet gevallen…..
  van de public relations and marketing :buiten de pers, publiek en politiek gekrakeel
  De grondige geschiedenisstudies van Extraterrestrial civilisatie is nodig om zich de juiste uitspraken te kunnen te permiteren.
  Men denkt hier via de publicrelations and marketing door de op holgeslagen reklamebureaus opgezet, iedereen is niet opgezet om dit spel
  mee te speken, de leugen in praktijk door politiek, banken, bedrijven enz
  Velen verwarren de stand van zaken in de toekomstige relaties met Extraterrestrials op de Aarde tegenover de Aardelingen zelf. Zich hier over zinloze uitspraken over de tong laten rollen is oerdom. Deze Extraterrestrials zelf kunnen observeren tijdens hun ruimtevaartwerk in het universum, in het eigen zonnestelsel kort bij de Aarde of thuis is een eerste stap. Voor zichzelf moeten deze Etnauten zelf zorgen om veilig zonder kleerscheuren door de ruimte te kunnen reizen, daarom is overbodig zorgen maken dom. Eerlijk gezegd, zelf ben ik tuk om eens te kunnen reizen door de ruimte, maar met de huidige stand van zaken op de Aarde, voldoen mij absoluut niet, kan de gedroomde gading niet vinden, weinig waardvols opsteken als amateur Space-future-exopolitiek.
  Al jaren het Worldwatch Institute, Future World Society en Exopolitics.org volgend
  Hier zijn knappe intelligente personaliteiten aanwezig om met Extraterrestrials samen te werken en planeten te koloniseren ……
  Voor velen klinkt die als goud in de oren, ook in Durban, de ruimte in trekken met Etnauten, zo geraken sommigen hier van een dik pak lastposten af of verlost..Men gaat toch niet zeggen dat dergelijke voorstellen slecht zijn …
  Op politiek vlak zijn burgers geen slaven of privé-eigendom van een staat, bedrijf of bank, maar vrije wezens in de zich voorstellende democratische rechtstaten ?!, ook om door de ruimte te reizen kosmoscivilisaties, de tegenwerpingen zet U op papier en worden onderzocht. Welk of wat soort subversime, laten klinken omdat in
  een bepaald voordeel van derden uitstekend past… Het woord is aan U tot het gepaste wederwoord. Met kennis van zaken en niet onverrichter zaken…

 11. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  De klimaatconferentie is Durban, de voornaamste oorzaak is dat de klimaatproblemen
  niet op te lossen zijn in de derde wereldlanden met 100 miljard $, zelfs niet binnen
  de Eurozone per land, ook niet op het continent Amerika, Oceanië, Afrika of Azïe.

  Spacefuturisten worden ook regelmatig uitgescholden ook die gekke visionairen, wat gaat er van het geheel overblijven indien Extraterrestrials ooit aan de voordeur komen aanbellen, wat dan gedaan, valt iedereen met de mond open, laat ze bellen….

  Het huidige probleem om de klimaatproblemen aan te pakken zijn de financiële middelen vinden niet op de rug van de belastingbetalers als consumenten en bedrijven, dat olie met vuur blussen…… aangezien de hoge staatschulden

  De aanwezige vlamingen in Durban verwijten de politiek aan gebrek aan leiderschap:
  letterlijke overname uit een krantartikek :”Het gebrek aan politieke verantwoordelijkheid op wereldvlak is stuitend, cynisch en immoreel: de zaak vooruitschuiven tot 2015 tot 2020 is volstrekt onverantwoordelijk. Heel opvallend de voorbije twee weken was het absoluut gebrek aan politiek leiderschap op het hoogste niveau. Geen enkele wereldleider heeft zich tijdens de klimaatconferentie doen opmerken, door een overtuigende toekomstgerichte visie en een vernieuwd engagement of enige andere vormen van politiek leiderschap. Sarkozy, Merkel, Cameron en Barosso zijn bezig de redding van de € en van de EU. Het klimaat kunnen ze er nu even niet bijnemen. Obama
  in een verkiezingsjaar, dus climate-change krijgen ze nog nauwelijks over de lippen.
  Het wordt ook steeds moeilijker om aan jonge mensen uit te leggen dat deze generatie van politici heel bewust bezig is om hun toekomst te verknoeien. Politieke korttermijnbelangen, het vasthangen aan een soevereinconcept uit de vorige eeuw
  het afwijzen van internationale inmenging terwijl globale problemen daar precies om schreeuwen en effectief lobbywerke domineren de besluitvorming.

  De gebeurtenissen in de hogere sferen genieten mijn uiterste interesse, het is onmogelijk alles te volgen, voor het bestuderen van buitenaards leven zitten kassa’s ook zonder poen om het te doen. Dus dit onderstaand artikel lezen daar hebben ze af en toe ook over ufo’s………

  Klimaatafspraken Durban regelrechte oorlogsverklaring aan de mensheid
  Maatschappij | Natuur-Weer-Klimaat | 12 December 2011 | 16:12:37

  Klimaatafspraken Durban regelrechte oorlogsverklaring aan de mensheid
  UNFCCC fungeert achter de schermen reeds als wereldregering

  Als alle klimaatdoelstellingen van de VN zouden worden gehaald zijn we in 2050 in een nieuwe (kleine) ijstijd beland, met dramatische gevolgen voor planten, bomen en de wereld voedselproductie. Overigens zal onze planeet de komende tientallen jaren ook zonder enige reductie van de uitstoot van broeikasgassen gaan afkoelen.
  Nederland en de EU toonden zich tevreden met de uitkomst van de klimaatconferentie in Durban (2); milieugroeperingen zoals Greenpeace waren juist erg teleurgesteld dat er geen harde afspraken zijn gemaakt om klimaatverandering tegen te gaan (3), maar een bindend akkoord is uitgesteld tot 2015 – 2020. Zoals gebruikelijk lezen we in de reguliere media echter niets over de inhoud van de klimaatmaatregelen die de VN aan de hele mensheid wil opleggen. Een kijkje in dit 138 pagina’s tellende document onthult dat als de VN, de EU en de milieugroeperingen hun zin krijgen, de mensheid letterlijk de oorlog wordt verklaard en er in 2050 vrijwel niets meer over is van de Westerse beschaving.
  De maatregelen die in het document -dat de lijvige titel Ad Hoc Working Group on Long-Term Cooperative Action Under the Convention draagt- worden voorgesteld kunnen ronduit krankzinnig worden genoemd:
  * Een nieuw International Klimaat Gerechtshof krijgt de macht om de Westerse landen te dwingen hun ‘klimaatschuld’ te betalen en via de VN enorme sommen geld over te maken naar de Derde Wereldlanden, die zelf NIET onder dit gerechtshof zullen vallen en daar geen enkele verplichtingen aan zullen hebben.
  * ‘De rechten van Moeder Aarde’. Tot nu toe werden dit soort neo-religieuze termen alleen door milieu extremisten gebruikt, maar nu stelt ook de VN de Aarde letterlijk voor als een levend wezen dat rechten heeft.

  * Partijen die bedreigd zouden worden door klimaatverandering krijgen het recht op overleving. Dit omvat ook de stijging van de zeespiegel. Wat niet wordt vermeld is dat deze volgens de nieuwe Jason-2 satelliet al drie jaar aan het dalen is. Daarom is er van de 10 jaar geleden gedane voorspelling dat eilandengroepen zoals de Malediven nu zouden zijn ondergelopen, helemaal niets uitgekomen.

  * Oorlogen moeten worden gestopt omdat ze bijdragen aan klimaatverandering. Alsof er geen andere redenen zijn waarom er geen oorlog meer zou moeten worden gevoerd!
  * De wereldwijde temperatuur moet 2 graden dalen om uit te komen op 1 graad boven het ‘pre-industriële niveau’. Dit betekent dat we ergens halverwege de laatste ijstijd belanden. Voor de wereld voedselproductie en het plantenleven is een kouder wordende planeet rampzalig.
  De laatste ruim 300 jaar is de wereldwijde temperatuur 3 graden gestegen, waarvan 2,2 graden tussen 1695 en 1745, dus toen er nog geen enkele industrie bestond. De door de VN gewilde waanzinnige daling met 2 graden brengt ons dus zo’n 300 jaar terug in de tijd.
  * Broeikasgas reductie alleen voor het Westen. De komende 8 jaar moet alleen het Westen de uitstoot van broeikasgassen met 50% verminderen en in 2050 zelfs met ‘meer dan 100%’ (dat staat er echt!). Meer dan 100%?? Dat betekent geen auto’s, geen gas- en kolencentrales, geen vliegtuigen, geen treinen – kortom, terug naar het Stenen Tijdperk, met dit verschil dat we in onze grotten niet eens een vuurtje mogen stoken omdat dit Co2 uitstoot veroorzaakt. Alleen windmolens (waar binnenkort alleen al in Nederland jaarlijks 1 miljard euro op bijgelegd moet worden), zonnepanelen en andere alternatieve energiebronnen worden toegestaan.
  De Derde Wereld hoeft de uitstoot maar met 15%-30% te beperken, en dan nog alleen als het Westen dit volledig betaalt. Verplichte Co2 reductie gaat daarom alleen voor het Westen gelden, niet voor de rest van de wereld.
  * Co2 afspraken doden planten en bomen. De VN wil het aandeel broeikasgassen in de atmosfeer terugbrengen van 560 ppmv naar 300 ppmv. Dit houdt een reductie van Co2 naar 210 ppmv in. Op dit niveau beginnen planten en bomen echter af te sterven, die hebben namelijk een veel hogere concentratie Co2 nodig.
  * Piekuitstoot broeikasgassen gesteld op 2011 – alleen voor het Westen. Vanaf nu zijn enkel de Westerse landen verplicht om koste wat het kost alle uitstoot te verminderen, ongeacht de gevolgen voor onze toch al onder grote druk staande economieën. De piekuitstoot voor Derde Wereldlanden mag jaren later plaatsvinden; de terugdringing hiervan hangt opnieuw enkel af van de bereidheid van het Westen om voor alle kosten op te draaien.
  * Het Westen moet alles betalen. De VN vindt dat het Westen de ‘historische verantwoordelijkheid’ heeft voor het ontstaan van ‘global warming’ en daarom alle kosten van klimaatverandering en de gemaakte afspraken moet betalen. Voorlopig gaat het om 100 miljard dollar per jaar. De Derde Wereldlanden hoeven niets bij te dragen. Het is dus zo niet vreemd dat de door islamitische en Derde Wereldlanden overheerste VN dit soort maatregelen, die de Westerse wereld ten onder zullen brengen, voorstelt.

  VN houdt wereldwijde armoede in stand
  Twee Westerse landen, Japan en Canada, beginnen zich op grond van onder andere Climategate 2.0 -dat opnieuw bewees dat de VN werkt met doelbewust verdraaide en vervalste wetenschappelijke gegevens- los te maken uit de klimaatprogagandatrein en hebben verklaard er niet nog meer geld aan te willen uitgeven.
  En gelijk hebben ze; aangezien zelfs een 100% reductie -dus volledige stopzetting- van ALLE door mensen veroorzaakte broeikasgassen geen enkel meetbaar resultaat zal opleveren -laat staan dat klimaatverandering er ook maar enigszins door beïnvloed wordt- is de VN het allergrootste obstakel geworden om de armoede in de wereld te bestrijden, aangezien de Westerse miljardenstroom naar de Derde Wereldlanden afhankelijk wordt gemaakt van in hoeverre deze landen de noodzaak inzien klimaatverandering tegen te gaan.
  Wereldregering reeds een feit
  In het Verdrag van Kopenhagen (2009) werd al gesproken over de oprichting van een wereld ‘regering’ die ongelimiteerde politieke en economische macht krijgt om in landen in te grijpen en hen (Co2 / klimaat) belastingen op te leggen. Een jaar later in Cancun werden er zo’n 1000 bureaucratische instellingen opgericht, die centraal worden aangestuurd door het secretariaat van de UN Framework Convention (UNFCCC), die tentakels heeft in ieder land en die achter de schermen feitelijk al volledig als een wereldregering functioneert.
  Vanaf 2013-2014 zijn alle Westerse landen verplicht om iedere twee jaar verantwoording af te leggen aan de UNFCCC wereldregering, die hulp kreeg van de anti-democratische EU-Commissie bij het verkrijgen van zoveel mogelijk macht over de Westerse landen en volken. Als een Westers land niet aan de verwachtingen voldoet, krijgt het ‘aanbevelingen’ die uiteindelijk bindend zullen worden. Eén van deze verplichtingen is dat de Westerse landen de financiële hulp aan de Derde Wereld fors zullen moeten verhogen.
  De EU werkt mee aan eigen ondergang
  Als het aan de VN, de EU en de milieugroeperingen ligt worden al deze afspraken in 2015 bindend en zullen ze uiterlijk vanaf 2020 worden uitgevoerd. Omdat de grootste Co2 uitstoot veroorzaker China echter alleen maar heeft toegezegd een eventuele reductie te overwegen en daarnaast ook Japan en Canada zeer sceptisch zijn, lijkt een wereldwijd ondersteund verdrag dan ook een illusie. Naar alle waarschijnlijkheid zullen de Europese landen opnieuw als enigen besluiten om éénzijdig alle valse ‘aanbevelingen’ uit te voeren, waarmee ze hun economieën, maatschappijen en burgerbevolking definitief de vernieling in zullen helpen.

  Wat denkt u hierover:het world watch institute site kan u verhelpen en op een speciale manier geld verkrijgen en vrijmaken, even aandachtig lezen, men is druk in de weer om de Euro Centrale Bank te hervormen, de gepaste stokken staan op verschillende redenen achter de deur om over te stappen naar een internationale
  handelmunteenheid den Bancor gekoppold aan een wereldcentrale bank, wie weet
  maar deze zaken zijn niet in één twee drie gereged…

  Hoe wel en niet anders :
  International Klimaat Gerechtshof : Neen
  momenteel bestaat er geen Bancor Wereldcentrale Bank om iedere staat haar financiële werkingsmiddelen te geven vb voor bestrijdig van het klimaatsproblemen, maar op de rug van de Eurobelastingbetalers geen sprake van, de actuele belastingsdruk is nu al veel te hoog, totaal onaanvaardbaar
  recht van overleven : is Euromuntstaten de nodige financiële middelen om de eigen milieu en klimaatproblemen te bestrijden uit de Eurocentrale bank door een speciale
  inventarisboeking en controle organisme in het leven te roepen…….Geen bezwaar voor
  eigen Euromensen met financiële middelen uit de Eurocentrale bank laten te werken in derde wereldlanden. Met analfabeten, slechtgeschoolden of verkeerd geschoolden dit is duidelijke taal
  Oorlogen moeten stoppen zijn milieuvervuilers en veroorzakers van klimaatproblemen
  Broeikaseffecten moeten planetair bestreden worden, met de huidige kennis van zaken, techniek en werkmethodes, geldvoorzienning zie hoger
  Men kan best te rade gaan met de ervaringen van World Watch Institute
  Beste xander zo kost het niemand een cent en iedereen vaart er goed mee u zelf,
  een vette honingpot voor werkgelegenheid maar de corruptie en criminialiteit binnen de politiek, banken en bedrijven ……..

 12. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Het is opvallend dat men te weinig aandacht besteedt binnen de exopolitiek aan
  Extraterrestrial rassen buiten bijna 70 tal bekenden bij dr. Steven Greer, in het bijzonder afkomstig uit de Andromeda Nevel zie nader Alex Collier.

 13. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Ondanks Durban de klimaatconferentie, de eerste vegen uit de pan, Canada trok eruit.
  Het verschil in werkmethode, de nodige financiële middelen ter beschikking stellen uit de ECB, zonder leningen zoals toegestaan aan de banken, niet gratis niet terug te betalen, geen schuldenprobleem achteraf,en de nodige controles erop….Dat is een geheel ander politiek engagement….niet op de rug van de belastingbetalers op staten met overheidsschulden…..

  Indien hier in Vlaanderen Extraterrestrials raseen wensen ruimtevaartprogramma’s op te starten, zal het niet gebeuren met financiële middelen van de ECB, of belastingsgelden van een Eurolidstaat……De normaliteit eerst poen verdienen om het te kunnen en mogen doen achteraf. Niet debiezen pakken van ufo’s naar de space, geen politieke blunders. Men zou er best niet mee lachen al is lachen gezond.

  De Future World Society, Exopolitics.org and World Watch Institute, vele wetenschappers in talloze vakdomeinen hebben hun sterren verdiend zonder omkoperij of bedrog. De beste werkmethode met Extraterrestrials is eerst hen zich laten presenteren als ruimtevaartwerkers in de ruimte, de geschiedenis van hun eigen civilisatie leren ontdekken en kennen en grondig bestuderen…..
  Via ruimtevaarttrips zoals hier de gewoonte, als spacetoeristen, met hun ruimtetuigen reizen naar hun civilisatieplaneten, de waarheid onder ogen krijgen…….
  ufo’s Challings en dergelijke meer kunnen weinig op sympthie rekenen.

 14. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Indien hier in Vlaanderen Extraterrestrials rassen wensen ruimtevaartprogramma’s op te starten, zal het niet gebeuren met financiële middelen van de ECB, of belastingsgelden van een Eurolidstaat……De normaliteit eerst poen verdienen om het te kunnen en mogen doen achteraf. Niet de biezen pakken van ufo’s naar de space, geen politieke blunders. Men zou er best niet mee lachen al is lachen gezond.

  De Future World Society, Exopolitics.org and World Watch Institute, vele wetenschappers in talloze vakdomeinen hebben hun sterren verdiend zonder omkoperij of bedrog. De beste werkmethode met Extraterrestrials is eerst hen zich laten presenteren als ruimtevaartwerkers in de ruimte, de geschiedenis van hun eigen civilisatie leren ontdekken en kennen en grondig bestuderen…..
  Via ruimtevaarttrips zoals hier de gewoonte, als spacetoeristen, met hun ruimtetuigen reizen naar hun civilisatieplaneten, de waarheid onder ogen krijgen

  Ruimtevaarttoerisme met Extraterrestrials heeft veel repons gekregen.
  Maar men verkoopt hier geen tickets voor een ET-zoo-evenement of een in premiere gaande ET-film voor een bioscoopzaak of een ET-vakantieticket via en reiskantoor, vergeet het!!!!
  De eindejaarfeesten staan voor de deur, iedereen heeft zijn of haar drukte voor het het jaarseinde. De aandacht zal vooral gaan naar Extraterrestrial ruimtevaartgeneeskunde in verband met de problematiek van de misterieuze genezingen,
  waarom gebruiken Extraterrestrials deze werkmethodes binnen de hun eigen ruimtevaartorganisaties. Dit is academische en universitaire praatstof voor het wetenschapsdomein ook voor amateurs wat ook Aardse adecademicus is en blijft tgv Extraterrestrial ruimtevaartwetenschappers…..

 15. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Ex-Lockheed-medewerkers over ufo’s en buitenaardsen!!!
  Door GuidoJ. – maandag, 13 juni 2011
  Gelieve eerst deze bovenstaande tekst aandachtig te lezen
  We hebben al láng de deskundigheid én de middelen om tussen de sterren te reizen, maar deze technologieën zijn opgesloten in de zg. ‘black projects’ en het zou een daad van God benodigen, om deze uit de donkere catacomben te halen, om er de mensheid voordeel mee te doen. Alles wat je je maar kunt voorstellen, kunnen we al maken en
  weten we hoe we het moeten doen…..
  Ook op de vlak van geneeskunde, verborgen gehouden en enkel voor wie beschikbaar
  natuurlijk vragen die rijzen……
  Wie hier dit geheel grondig lezen, begrijpen als juist geschoolde en politucus, dat
  voor de Aarde, als toekomstige space-civilisatie, eerst de juist geschoolde wetenschappers voorhanden moeten zijn, om de gelijke rechten en plichten
  mogelijk te laten worden, planeten koloniseren is eerst nodig, om vb aan
  extra grondstoffen te geraken…
  De gecrashte ufo in de VSA 1947 Rosswell, de ufo-brokstukken zijn
  eigendom van VSA-staat, politiek wat men er achter de schermen wenst
  mee te bereiken?!
  Er zijn vele Eurostaten die wensen samen te werken met Extraterrestrials,
  die de privé-eigenaars zijn en blijven van hun ruimtetuigen en ruimtevaartprogrammma’s,
  geen VSA of VN gaan dat beslissen.
  Indien alles naar wens verloopt hoeft zich niet te verbazzen
  dat de er interesse tot stand komt onder bevolking om deel te kunnen uitmaken
  van Extraterrestrial civilisaties, die zich ook hoeven te schikken naar hun wet
  en orde en als Aardelingen niet minder of meer… dus Extraterrestrial
  ruimtevaarttechnologie komt niet in verkeerde handen terecht, van
  de Aardse bevolking.. Openbaarheid van politiek bestuur en
  deftige debatten aangaan is een noodzakelijkheid. Hier voor Vlaanderen
  Belgie beslist de eigen volkvertegenwoordiging geen regering alleen voor
  de kiezers.Dit geheel opent mooie perspectieven aangezien de werkwijze

  Lees dit geheel volledig Rasecht Berensiroop 14/12/2011
  De eindejaarfeesten staan voor de deur, iedereen heeft zijn of haar drukte voor het het jaarseinde. De aandacht zal vooral gaan naar Extraterrestrial ruimtevaartgeneeskunde in verband met de problematiek van de misterieuze genezingen,
  waarom gebruiken Extraterrestrials deze werkmethodes binnen de hun eigen ruimtevaartorganisaties
  Indien waardvol nieuws wordt men op de hoogte gebracht, prettige eindejaarsfeesten

 16. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  De beste wensen voor het nieuwe jaar 2012, werden de spookgordijnen opgerolt, des ovni’s lichten op en te zien tijdens het Antwerps,Brussels en Vlaamse West-kust vuurwerk?

 17. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  De eindejaarsvakantie is voorbij. Binnen de Aardse ufo-coverups geschiedenis worden druk vragen gesteld. Exacte ruimtevaartwetenschappen is de volledige studie van het universum. Ufo-coverups sinds 1947, juiste vragenstelling, welke daden werden gesteld door Aardse politici en Extraterrestrials in het verleden tot op de dag van vandaag, met een negatieve inslag voor verhoging van het sociale welvaartspeilvan de bevolking, en het afblokken van de kwaliteit van de ruimtevaartunifs in Vlaanderen en de rest van de Eurozone. Vele rare zure gezichten binnen het politieke en universitaire veld. Verwijten sturen naar de juiste verantwoordelijken.
  De verkozen politici worden betaald met belastingsgelden van de kiezers om elk politiek probleem aan te pakken ook van de ruimtevaart en het bestuderen van buitenaards leven dat de Aarde bezoek als sinds jaren en dagen ook op vandaag.
  Het probleem verdonkermanen leidt onmiddellijk tot politieke onbekwaamheid…
  In het geheel bekeken zijn er spitsvondige werkmethodes genoeg om daar komaf mee te maken zonder leugens, de geschiedenisbestuderig van de wederzijdse cosmoscivilisaties. Binnen elk van de wederzijdse cosmoscivilsaties, wie was verantwoordelijk op het moment van het geschiedenisgeheel verantwoordelijk voor de negatieve of positieve daden, niemands iets verwijten, de juiste personen, verantwoordelijkheid dragen, waarvoor men betaalt werd, de juiste dame of heer op de juiste stoel. Na de grondige onderzoeken zal er besloten worden, geschikt of ongeschikt voor mandaatstellingen in samenwerking met Extraterrestrials na grondig overleg met de democratische volksvertegenwoordiging….

 18. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  VS-admiraal Byrd’s in 1947 reist naar de holle Aarde of naar het binnenste van Aarde met behulp van ruimteschepen van Extraterrestrials Agatha’s
  De ufo-coverups, tip van de sluier worden opgelicht:

  Enkele beschouwingen op dit onderstaand artikel:
  Verschillende Extraterrestrial rassen kunnen goed vertrouwd zijn met
  het dagelijkse reilen en zeilen op de planeet Aarde, dat valt er duidelijk
  uit af te leiden. Maar omtrent de geschiedenis van deze Extraterrestrial
  rassen is hier wel en wat niet bekend?
  De geschiedenis van het ontstaan van leven op de Aarde is verre van volledig
  bekend bij archeologen en antropologen. Op gebied van het ruimtevaartwetenschappelijk terrein ‘ kennis en techniek’ maakt men kennis hoe een planeet op diverse manieren kan geëxploiteerd worden
  voor nieuwe woongebieden enz…. zeer uitzonderlijk interessant!!
  Dom te verschieten dus Extraterrestrials kunnen leven en aanwezigheid zijn met ruimteschepen in het binnenste van de Maan, Mars, Venus, Jupiter (sigaarufo’s) enz
  Spacedefensie : exacte ruimtevaartwetenschappen is de volledige studie
  van het universum. Bestaan er nog oorlogsvoerende kosmosplanetaire
  civilisaties? Noopt tot uiterste voorzichtigheid, zonder voorbarige conclusies
  De Extraterretrails Argatha’s zijn tegen hot nuclear fusion voor oorlogs- en vredelievende doeleinden, met gegronde aanvaardbare redenen, enkel
  medische chemotherapie voor behandeling van kankerpatiënten…

  De grootste doofpotaffaire aller tijden is dat er beschavingen leven in het binnenste van de Aarde. Voor sommigen is dit moeilijk om te geloven.
  Het eerste echte wetenschappelijke bewijs stamt uit 1947 toen admiraal van de Amerikaanse marine Richard E. Byrd over de Noordpool vloog. In plaats van dat hij de pool passeerde vloog hij de Binnenaarde in.
  Zijn vliegtuig werd begroet door luchtschepen die Byrd nog nooit eerder had gezien. Ze escorteerden hem naar een veilige landingsplaats en hij werd hoffelijk begroet door afgezanten van Agartha.
  Ze vertelden hem dat ze bezorgd waren geworden nadat Amerika atoombommen had gegooid op Hiroshima en Nagasaki. Na het bezoek werd Byrd teruggeleid naar zijn vliegtuig en zijn leven was voor altijd veranderd.
  januari 1956 leidde admiraal Byrd een andere expeditie waarbij men 3.500 kilometer in de Binnenaarde reisde.
  De Amerikaanse pers berichtte over de ontdekking van admiraal Byrd, maar de geheime regering spaarde geld noch moeite om het verhaal te ontkrachten. . De federale regering van de Verenigde Staten kocht, stal of vernietigde vrijwel iedere kopie en nam de platen van de drukpers in beslag. Dat de Amerikaanse regering geen vliegtuigen boven de polen tolereert.
  In 1964 verscheen het boek The Hollow Earth van Dr. Raymond Bernard waarin wordt uitgeweid over de onbekende vliegende objecten die uit het binnenste van de Aarde komen. In het boek bevestigt Dr. Nephi Cotton uit Los Angeles het verhaal van admiraal Byrd. Hij vertelt dat één van zijn patiënten, een man van Noorse afkomst, hem het volgende verhaal vertelde:
  “Ik woonde in Noorwegen, dicht bij de poolcirkel. Tijdens een boottocht in de zomer probeerden een vriend en ik zo ver mogelijk naar het noorden te gaan. We namen genoeg voedsel mee voor een maand en gingen in een kleine vissersboot de zee op. Tegen het einde van de maand waren we voorbij de Noordpool en kwamen we in een vreemd nieuw land. We waren heel verbaasd, want het was ’s nachts soms te warm om te slapen. We zagen een vreemde berg. In die berg leek de oceaan op een bepaald punt leeg te worden. Verbaasd gingen we verder en we merkten dat we in een groot ravijn voeren dat naar het binnenste van de Aarde leidde. Er is daar een Zon die in de Aarde schijnt.”
  “Planten zijn er enorm groot, bomen gigantisch en uiteindelijk kwamen we uit bij de reuzen. Ze woonden in huizen en steden net zoals wij op het oppervlak van de Aarde. Ze gebruikten een soort monorail om mensen te vervoeren die langs de rivier van stad naar stad liep. Verscheidene inwoners merkten onze boot op en keken nogal verbaasd, maar toch waren ze best vriendelijk. We werden uitgenodigd om met hen te eten. In de Aarde smaken alle vruchten en groenten veel beter dan aan de oppervlakte. We bleven een jaar bij de reuzen.”
  Een ander bezoek aan de holle Aarde vinden we terug in het boek The Smokey God van de Noorse zeeman Olaf Jansen. In het boek wordt de centrale Zon in de Aarde omschreven die kleiner en minder fel is dan onze buitenste Zon.
  Het boek gaat over de ervaringen van een Noorse vader en zijn zoon die in een klein vissersbootje proberen om ‘het land achter de Noordenwind’ te vinden waar ze over gehoord hadden. Een storm bracht hen naar de opening van de Noordpool. Het boek werd in 1908 gepubliceerd, maar bij terugkomst werd de zoon vastgezet in de gevangenis omdat niemand hem wilde geloven. Op zijn sterfbed gaf hij al zijn landkaarten die hij had gemaakt van de Binnenaarde en zijn manuscript met zijn ervaringen aan zijn goede vriend Willis George Emerson.
  In The Smokey God is te lezen dat de mensen die ze tegenkwamen in de holle Aarde tussen de 400 en 800 jaar oud worden en veel wetenschappelijke kennis hebben. Ze kunnen elkaars gedachten lezen en hebben andere bronnen van elektriciteit. Ze maken vliegende schotels met behulp van elektromagnetisme uit de atmosfeer. Deze mensen zijn tenminste 3,5 meter lang.
  In 1942 ondernamen twee prominente Duitse nazi-wetenschappers een expeditie naar de ingang van de holle Aarde. Göring, Himmler en Hitler juichten dit project van harte toe. De Führer was er van overtuigd dat de Aarde hol was en dat er mensen in woonden.
  Raymond Bernard vertelt in zijn boek The Hollow Earth ook over een foto die in 1960 werd gepubliceerd in de Canadese Globe and Mail en een prachtig groen en weelderig landschap laat zien. Een piloot beweerde dat de foto is genomen vanuit zijn vliegtuig toen hij ‘voorbij de Noordpool vloog’.
  Er zijn zoals gezegd ingangen naar de holle Aarde in Egypte en Tibet, maar ook in Yukatan, de Bermudadriehoek en op plaatsen in Rusland en Afrika.
  Sommige regeringen zijn zich bewust van de Binnenaarde en stoppen het in de doofpot, net zoals UFO’s en buitenaardsen.
  Het dagboek van admiraal Richard B. Byrd
  Ik moet dit dagboek in het geheim schrijven. Het gaat over mijn vlucht op 19 februari 1947. Er komt een moment waarop het rationele van de mens zal afzwakken en dat men onvermijdelijk de waarheid zal moeten aanvaarden. Ik ben niet vrij om de volgende documentatie te onthullen en misschien zal het nooit het publiek bereiken, maar ik moet mijn plicht doen en het opschrijven. In een wereld van hebzucht en exploitatie van een bepaald deel van de mensheid kan men niet langer de waarheid onderdrukken.
  Logboek: basiskamp Noordpool 19 februari
  Bron lees volledig op niburu.nl :Admiraal Byard’s wonderlijke reis naar de holle Aarde 17/09/2011

 19. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Houdt UFO-gebulderend geluid de wereldelite in Davos uit hun slaap
  vijf dagenlang ingaande vanaf 25/1/2012 buiten de Azoren?
  Veiligheid :Circa 5000 Zwitserse soldaten zijn opgeroepen voor de veiligheid van de gasten. Het luchtruim boven het jetset-oord is bijna geheel gesloten.

  De afgelopen dagen zijn onder meer vreemde geluiden vastgelegd boven het Ierse graafschap Armagh en de Duitse stad Mönchengladbach.
  De getuige uit Armagh merkt op hoe dieren reageren op het geluid en dat lokale bewoners uit hun huizen zijn gekomen om te kijken waar het geluid vandaan komt.
  Het geluid is ongeveer een kwartier te horen en verdwijnt dan plotseling.
  Het geluid was volgens de getuigen erg hard en doordringend. Merk op dat op internet veel nepvideo’s worden verspreid over dit fenomeen om het zoveel mogelijk te ontkrachten. De reguliere media besteden geen aandacht aan de vreemde geluiden. Welke Aardse legerclowns waren hier wel of niet aan het werk?

  Sinds donderdag 25/01/2012 verzamelde de weredelite uit de politiek en internationaal zakenleven zich in het Zwitserse Davos, het Wereld Econoisch Forum
  De debatten hebben dit jaar als titel ‘Schiet het 20e-eeuwse kapitalisme tekort in de 21e-eeuwse samenleving?’. Andere discussies gaan over ‘Repareren van kapitalisme’ en ‘Heeft globalisering zijn economische en politieke grenzen bereikt?’
  Schwab : Het huidige wereldmodel van de oude garde is top op de draad versleten,
  een nieuw wereldmodel? Het huidige kapitalisme zal verdwijnen.
  Het gevaar is dat het politieke leiderschap wordt overweldigd!
  De politieke burn-out, zonder oplossingen blijven als er
  oplossingen zijn……..

  In Brazilië is gelijktijdig de grootste anti-kapitalistische bijeenkomst ter wereld begonnen. Vlaggen met teksten als ‘Een andere wereld is mogelijk’ waren te zien bij de opening van het jaarlijkse Wereld Sociaal Forum, de tegenhanger van het Wereld Economisch Forum.

  DE VN-UFO-RESOLUTIE 33-426 dd 16/1/2005 was duidelijk!!!!

 20. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  De straatpraat over ufo’s, wat een apekool rolt over die tongen, zonder kennis van zaken..

  Begin jaren negentig, zo’n twitig jaar geleden, werd België bezeten door een ware ufo-rage. Iedereen zag overal vliegende objecten.
  Er volgden tal van legeroperaties, waarna toenmalig kolonel De Brouwer alleen maar kon besluiten: ‘we hebben hier te maken met iets wat nooit door mensenhanden kan zijn gefabriceerd’. Wel….
  Op elke hoek van de straat is geen vliegtuigfabriek, men weet binnen de vliegbouwconcerns, welke vliegtuigen worden geproduceerd voor de burgerluchtvaart-, vrijetijd-, defensie- en ruimtvaart…Men weet zeer goed wat al dan niet van Aardse makelij was en is…
  De huidige Belgische premier, Elio Di Rupo, was in november 1991, Europarlementslid en diende een voorstel via het Europarlement in voor een Europees
  waarnemingscentrum voor ufo’s.
  De VRT maakte het programma hartelijke groeten aan iedereen in de ruimte in het najaar 2008 en voorjaar 2009, waaraan toppolitici meewerkten, de CD-gegevens werden de via de ESA satelliet Probo1, door middel van radiosignalen de ruimte ingezonden.
  De VN ufo-resolutie 33-426 dd 16 december 2005 handelt over diplomatieke relaties met buitenaardse ruimtevaartcivilisaties en eventuele samenwerkingsverdragen, ook
  binnen de veiligheidsraad van de VN.
  Alle gebeuren op de Aarde welke via de TV-actualiteiten, nieuwsmedia worden uitgezonden, om het letter te zeggen iedereen die op Aarde rondloopt staat met de
  twee voeten in het dagelijkse gebeuren, Extraterrestrials en Aardelingen.
  De dames en heren politici worden door de belastingbetalers, via het belastingsgeld worden hun lonen uitbetaald, om ieder politiek probleem te behandelen, ook ruimtevaart met of zonder Extraterrestrials.. Geen flauwe grappen….

 21. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  De straatpraat over ufo’s, wat een apekool rolt over die tongen, zonder kennis van zaken..
  Even langs het boek de Reis naar de toekomst anno 2100 met pr. Michion Kaku

  In nasleep van de kredietcrisis 2008 en de huidige schuldencrisis gaan ermee stemmen op dat eeuwige groei een illusie is, dat er is iets fout is met het kapitalistische systeem.
  **** Zinloze overproductie
  **** Productie per product wat nodig is voor de bevolking met een veilige overschot
  Historici en economen noemen menselijke tekorten, hebzucht, gebrek aan regulering en falend toezicht de voornaamste oorzaken.
  Wetenschappen is de motor van verniewing en voorspoed, zeker voor de ruimtevaart met of zonder Extraterrestrials,zonder wetenschappen zouden we terugkeren naar tijden van eeuwen geleden.
  Robotten en computers zullen het werk overnemen, wat noodzakelijk is voor preciezie
  werk.
  Het warenkapitalisme wordt een intellectueelkapitalisme.
  Het intellectueelkapitaal behelst precies wat robots en kunstmatige intelligentie nog niet kunnen, patronen herkennenen, het gezond verstand gebruiken.
  De huidige overheden nemen geen sociale beschermende maatregelen voor de uitbouw van de non-profitsector. De kloof tussen arm en rijk zal nog toenemen.
  Het opwaarderen van het wetenschappelijk potentieel, vb binnen de groene industrie, biotechnologie en medische sector, milieuproblemen en klimaatsveranderingen moeten planetair worden aangepakt.
  *****De huidige economische macht centraliseert zich in handelslandenblokken en multinationals of politieke financiële economische industriele defensie machten, de wedijver op heden in de ruimtevaart, het bezitten van de maanrijkdommen is een voorbeeld en stimulatie van de spacedefesiewedloop.De technologische ontwikkelingen in de ruimtevaartsector zullen dit bevestingen de eerste tien jaren….
  Dit kan leiden naar geweld van dictaturen, terrorisme van allerlei slag, niet enkel religieuze fanatici, nationalisme en milieu-extremisme.

  De ontdekking van buitenaards leven zou een doorslaggevend element kunnen zijn in de evolutie naar een planetair bewustzijn dat het pure economische overstijgt….
  ***** sinds 1947 made in de VSA ufo-coverups, al meer dan een decennia plaatsten landen binnen en buiten de Navo de defensie-ufo-archieven op het web.

  Een definitieve ondergang door de mensheid voor de mensheid.
  Een vraag hoe zal de mensheid met al die technologische vooruitgang omgaan, zal de ontwikkeling van de filosofie en wijsheid gelijke tred houden.
  Een vraag komen deze fabelachtige mogelijkheden ten goede voor enkel de beperkte rijke elite, die de wetenschap zal hanteren om de rest van de mensheid in het gareel te laten lopen en onder de knoet te houden of door blijvende oorlogskisting…

  Wat ziet men binnen Vlaanderen, Euro-Europa!
  Stimulatie van het dualisme door de huidige centrum rechtse Europolitiek.
  Alle macht en machtscontrole wordt op economisch niveau geconcentreerd, de politici zijn marionnetten, die uitvoeren wat de economische machtselite dicteren.
  In een democratie van een ongebreidelde vrije markt heeft men enkel iets mede te delen mits de draagkracht van je koopkracht.
  In tal van Eurolanden hebben overheden in tal van sleutelsectoren meer te beslissen. Gelijke rechten en plichten van de investeerders op de vrije markt is ver zoek, vb de reclame-rechten van de commerciële TV-zenders en openbare omroepen, bankschandalen,onnodige uitgevoerde openbare werken kosten miljarden, nutteloze bruggenbouw.. via de wafelijzerpolitiek….

  1. heb ik ook indertijd gelezen…het collectief oergeheugen.
   Wijlen Piet Vroon in zijn : “tranen van de krokodil” over de “zeer oude hersenen”…allemaal heel mysterieus.
   Het niet loslatende “Atlantis”…enz..

  2. @ Guido, opvallend of misschien ook weer niet 😉 dat je dit artikel hebt geplaatst op 5 december en nu ook deze reactie plaatst op 5 december. Kunnen we Sinterklaas ook onder de archetypes van Jung scharen?

  3. @ Dick

   Je kan nog aan de Sint een andere bril vragen, de Guido is niet de GuidoJ in spé… Er zijn meer hondjes die Guido heten, net als Dick! En pasop! voor laag vliegende pepernoten…

  4. @ Paul, dank je, ik ben blij dat jij, zoals gebruikelijk, nog steeds heel scherp ziet 🙂
   Mijn vraag blijft trouwens of we Sinterklaas ook als een archetype van Jung mogen beschouwen

   Volgens de inhoud van onderstaande link zou Jung Sinterklaas ( en ook de Paus) als een mannelijk archetype beschouwen van “de oude wijze man” Mijn gevoel zegt dat hier wel enig vraagtekens bij kunnen worden geplaatst!

   http://home.wanadoo.nl/a.heer/Jung_archetypen.htm

  5. Dick 25.4: En volgens mijn “inzicht” vieze ouwe man! Mijn moeder noemde hem niet voor niets “Stinkende Gerrit” en het is gebleken dat het vieze (ouwe) mannen zijn, weinig fris en ethisch tot helemaal niet, gewetenloos en schijnheilig. Sorry Dick, dank voor je link! 😉

  6. @ Dick

   Sinterklaas is voor mij NIETS meer en of Minder dan de eerste beste Turk die als eerste Gastarbeider met Marokkaanse instemming ons land van oudsher al aan deed. Gezegen viert mede reeds de gouden tulpen bollen en de appeltjes van oranje en moorkop soezen na de 80 jarige oorlog met de Koning van Hispania die we nooit hebben geëerd. Of het nou een Jung of een Archetype is geweest, kan me niks verder Schelen, wel dat Hij ooit de Buurman van St. Germain moet zijn geweest, anders was het een scheinheilige vertoning toen der tijd al geweest ons huis voorbij geweest.

   Kortom waar we ons elke dag in het Journaal ons moeten vertoefen om schandalig heden betreffende pedofilie, is dit volksvermaak nummer 1 naast de Kerstman waar elk kind van vreemde snoep en schootbezoekjes mag afleggen. Nederland staat krom in dit soort zaken met deze contrasten, wiens schoot (kruis) wordt de volgende?!

 22. zo makkelijk om te zeggen dat buitenaardsen niet bestaan als je er zelf nog nooit eentje hebt kunnen waarnemen.er zijn veel mensen die ze wel hebben waargenomen. ik heb het nu niet over ufo’s want dat is gewoon aardetechnologie door buitenaardsen reeds aan de nazi’s gegeven. dat is alom al bekend. Ik heb het over buitenaardse wezens en voor mij bestaan ze want ik heb er al zo’n stuk of 20 verchillende kunnen waarnemen. ze zien er niet allemaal uit zoals die grey en zeta en dracons want er zijn ook mooie wezens bij die op mensen lijken en die zijn ong 2.50 meter lang en hebben gewoon normaal haar net zoals wij. Er zijn zoveel mensen die met buitenaardsen kontakt hebben dat het wel erg je kop in het zand steken is om dat anno 2012 nog te gaan ontkennen omdat je er op school en van je ouders, je universiteiten geen info over hebt gehad en het is wel heel erg naief te denken dat mens de enige in al die universa is. Er zijn ook mensen die zeggen bewijs het maar en dan denk ik,er zijn 3,5 miljard mensen die een geloofsovertuiging van de één of andere religie aanhangen, allemaal met een andere visie over de aard van de werkelijkheid, Laten die met zijn 3,5 miljard eerst eens even hun bewijzen tonen . Dat kunnen ze niet maar ze verwachten wel dat mensen die HSP zijn en in andere werkelijkheden kunnen inscannen dat bewijzen. Slaat helemaal nergens op dus. Overal op fora is het hetzelfde Mensen die anderen belachelijk moeten maken omdat ze zelf niets weten. Als je nu nog ontkent dat er niets aan de hand is met deze planeet en zijn bewoners heb je niet goed opgelet. De tekenen zijn overduidelijk. De aarde is een stervende planeet en dat is de realiteit en de bewijzen zijn overal zichtbaar.

 23. PIET SMOLDERS= EEN LEUGENAAR!!!ER IS NOOIT IEMAND OP DE MAAN GEWEEST!!!YOU TUBE:BART SIBRIL DOCU(MUST SEE!!)YOU TUBE:SPACE HOAX DEEL 1 EN 2!!ETC…ETC…BEWIJS GENOEG!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.