Advertentie

De Soesterberg-Ufo en Coen Vermeeren..


x

Het is grappig te zien hoe de wervelingen rondom de Coen-Vermeeren-UFO-commotie hun sporen achterlaten in  het nieuws. Het lijkt erop alsof verschillende redacties van TV-stations, in dit geval RTV-Utrecht, geïnspireerd zijn geraakt door het statement van Dr. Ir. Vermeeren rondom UFO’s. (Kijk voor het hele verhaal HIER).

In de onderstaande reportage zie je hoe de reporter van RTV-Utrecht op pad gaat om aan deskundigen, betrokkenen en aan boeren en buitenlui te vragen, óf zij herinneringen hebben, en zoja, welke, aan de UFO-waarneming boven Soesterberg in de provincie Utrecht. Aan het woord komt ook Coen Vermeeren zelf en ook oud-verkeersleider van Soesterberg Jan van Esseveld, die niet gelooft in de UFO. Hij beroept zich zelfs op zijn geheimhoudingsplicht..! Je ziet een ex-medewerker van de vliegbasis, die al zijn kunde en vaardigheid inzet om neutraal over te komen.  Vergeefs in onze ogen.

Boven vliegbasis Soesterberg zouden dus in februari 1979 UFO’s zijn gezien. RTV Utrecht besteedt in een aflevering van Kwaaie Tongen aandacht aan het intrigerende verhaal. Zoals vaker, durfden mensen er in 1979 niets over naar buiten te brengen, bijvoorbeeld dhr. en mw. Keimpema waren getuige van de UFO en delen nu wel hun verhaal. Is Soesterberg in 1979 bezocht door buitenaardsen? We horen onder het artikel graag wat jij ervan vindt.
x

14 gedachten over “De Soesterberg-Ufo en Coen Vermeeren..

 1. Dit is een deel van de mail die ik aan RTV Utrecht schreef:

  Kwaaie tongen van 2012-02-11: UFO’s bij Soesterberg!

  Op 2012-02-10 heb ik vier maal wat gepost onder de naam “Bert ( A W RvB)”
  bij http://tech.groups.yahoo.com/group/DossierX/

  UFO’s boven de stad Utrecht:

  Ik heb zelf bij mij thuis, terwijl ik naar de sterren stond te kijken, een vliegende schotel (vliegende driehoek) geluidloos naar de vliegbasis Soesterberg zien vliegen op zo’n 80 meter hoogte net voor het einde van de ‘Koude Oorlog’ en de val van de muur. Het luchtruim boven mijn huis, Cornelis Dirkszstraat 21 te Utrecht, en omgeving werd gebruikt door Soesterberg dus er vlogen altijd vliegtuigen van en naar de vliegbasis Soesterberg over. In de jaren rond 1980 heb ik een UFO gezien heel hoog in de lucht, boven fort de Klop en hij ging naar fort de Gagel en bleef erboven hangen, terwijl ik naar de sterren stond te kijken, juist naar een groepje sterren waar die UFO in stond, en wat die aan vliegbewegingen deed kan een vliegtuig niet en een helikopter ook niet.

  Waarom het stikt van de UFO’s op Aarde:

  Een overlevende buitenaardse van de 1947 Roswell NM USA crash, een van de drie crashes in 1947, zei waarom het in ons Zonnestelsel en op Aarde stikt van de UFO’s en de reden is dat de Aarde als leefbare planeet in een afgelegen gebied ligt in het sterrenstelsel en dat de Aarde daarom als tussenstop wordt gebruikt. Dat is heel wat anders dan Anton Teuben van Niburu suggereert want de USA weet van het bestaan van zo’n 57 soorten buitenaardsen (http://projectcamelot.org/lang/en/clifford_stone_interview_transcript_en.html) terwijl de bewoners van het sterrenstelsel de Pleiaden weten van het bestaan van 1.700.000 soorten buitenaardsen en (als ik me niet vergis zijn zij dat) de bewoners van de Pleiaden waarschuwen ook dat er een soort buitenaardsen bestaan die vergelijkbaar zijn met de Borg uit Star Trek. De snelheid waarmee door het Heelal wordt gereisd is onder andere een lichtjaar per minuut.

  Explosies van atoombommen kunnen het Heela laten scheuren en de dampkring van de Aarde (ernstig) beschadigen:

  Buitenaardsen waarschuwen dat explosies van atoombommen het Heelal kan doen scheuren met alle gevolgen van dien en ook dat door explosies van atoombommen de damkring wordt vervuild (wat de buitenaardsen steeds opruimen) en dat de dampkring onstabiel kan worden met als gevolg zeer veel doden of nog erger! Buitenaardsen hebben er dus zelf belang bij om de Aarde leefbaar te houden wat een heel ander licht werpt op hun doen en laten dan mensen zoals Anton Teuben van Niburu verklaren. Nou geloof ik best dat veel soorten buitenaardsen geen reden hebben om agressief te zijn ten opzichte van anderen als ik afga op wat ik allemaal heb gelezen op serieuze websites maar sommige buitenaardsen komen hier om te zien of ze thuis betere dieren en of planten kunnen kweken met behulp van de hier opgedane kennis of met het materiaal wat ze hier weghalen en dat materiaal omvat planten en dieren en ook mensen. Wat zichtbaar is is dat zowel mensen als dieren worden onderzocht en dat er monsters van worden genomen (en blijkbaar ook DNA) en dat de rest soms dood wordt gedumpt (en dat gebeurt ook in Nederland)!

  1. ik ben het voledig met je eens wat je verteld en zo is het ook wat je zegt.
   Heb weer een intervieuw bekeken op camelot met ANTHONY SANCHEZ EN JAY WEIDNER.
   over SKYNET,AI,NANOTECH,THE TERMINATOR hij staat ook op youtube.

   annunaki 12 e planeet

 2. minuutje 18

  kijk naar de doordringende donkere blik (vrouwer power) van de interviewster van de ouder gediende militaire radar Mannequin…
  sjaah en toen kon ie ineens niet meer echt ontwijken dat het gedrukt staat..
  en dan krijg je deze typerende pracht van een opmerking;

  Quote:

  “Wij zijn militairen, wij praten niet”

  Quote:

  ” A mannequin (also called a dummy, lay figure or dress form) is an often articulated doll used by artists, tailors, dressmakers, and others especially to display or fit clothing. The term is also used for life-sized dolls with simulated airways used in the teaching of first aid, CPR, and advanced airway management skills such as tracheal intubation and for human figures used in computer simulation to model the behaviour of the human body. During the 1950s, mannequins were used in nuclear tests to help illustrate the effects of nuclear weapons on human beings.

  Mannequin comes from the French word mannequin, which had acquired the meaning “an artist’s jointed model”, which in turn came from the Middle Dutch word mannekijn, meaning “little man, figurine” ”

  http://en.wikipedia.org/wiki/Mannequin

  1. Ha, ha, Jan van Esseveld (radarspecialist) is een man die graag een lolletje maakt. Door niks te zeggen, zegt hij toch een heleboel!
   En inderdaad een stuk van het Amerikaanse deel werd afgeschermd en bewaakt door ervaren Vietnam-militairen. Ze hadden de opdracht om meteen te schieten als iemand in de buurt van de bunkers kwam. Een paar Nederlandse onderhoudsmensen dachten dat ze zich wel een lolletje konden permiteren en deden alsof ze door wilden rijden. Ze werden onmiddellijk onder schot genomen en dropen verschrikt af. Er werd gefluisterd dat er kernbommen lagen. In de jaren tachtig werden bij het vliegveld trouwens verschillende demonstraties gehouden tegen de bom.
   Tja, toch niet eerlijk. Je woont jarenlang vlak bij het vliegveld en je ziet nooit iets vliegen…

  2. Niet alle driehoeken die stil in de lucht hangen zijn ufo’s. De Amerikanen beschikken al jaren over vliegende voorwerpen die met behulp van buitenaardse technieken zijn nagemaakt,toch?

  3. @ joyce
   Ook jij lijkt hier een klassieke fout te maken
   UFO staat voor ( vertaald) ongeidentificeerd vliegend object Zodra jij weet wat het is dat je ziet vliegen is het geen ufo meer. Dus ook al is het amerikaans en je kent het niet vanwege dat het niet bekent is gemaakt dat het bestaat is het een ufo. Zodra je zeker weet dat wat je ziet vliegen een pleiadische beamship is is het geen ufo meer.
   Is het een vogel maar kan jij het er niet van maken en zie je dat niet maar je ziet wel “iets “vliegen is het weer een ufo.Simpel toch?

 3. Ik verdenk die lui in al die ufo’s er steeds vaker van, dat ze onze aarde zien als een touristische attraktie. Ergens bij Jupiter zweeft een loketje met een slagboom en de tekst : “Beste Ufonaut, wilt u ècht in een deuk liggen? Doe eens een rondje aarde, voorbij de slagboom linksaf, niet stil gaan hoeveren boven de bewoners want dan worden ze gek. Praat ook niet tegen de bewoners, die kunnen soms wat agressief uit de hoek komen, maar vlieg er gewoon eens overheen en kijk hoe het NIET moet. Kinderen mogen gratis afgevoerd worden van deze planeet, u doet ze een plezier daarmee. Pas op want er is veel vervuiling in de lucht, op het land en onder water… (De loket houder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor krassen in de lak van uw ufo als aardbeesten toch per ongeluk een, in hun ogen supersonische, kernraket op u afsturen)”

  Moet toch hilarisch zijn als je door het sterrenstelsel kunt scheuren van planeet naar planeet, en DAN INEENS … zie je een helicopter vliegen HAHAHA meteen stuur je dan een 3D hologram naar je familie op planeet X$883-400,3 toe natuurlijk!
  Vind je het gek dat die ufo’s nooit iets fatsoenlijks tegen ons zeggen als wij zelf niet fatsoenlijk met elkaar en de planeet aarde om kunnen gaan? Ik niet.

  Wees gegroet, Ernie.

 4. Er stond een artikel in UFO UpDates – Toronto” <post@ufoupdateslist.com en ik las juist weer dat luchtgevecht van 1977!

  Was het
  http://tinyurl.com/6rn73qx

  The 'Wow!' Signal: One Man's Search for SETI's Most Tantalizing Trace of Alien Life

  soms verbonden met het luchtgevecht ten noorden van de Waddeneilanden in 1977?

  ****

  Broer van een van de omgekomen piloten bevestigt gevecht met UFO!

  Luchtgevecht ten noorden van de Waddeneilanden in 1977 tussen een UFO en een

  tweepersoons gevechtsvliegtuig van de luchtmachtbasis Soesterberg eindigt

  met de dood van de twee USA gevechtspiloten!

  http://whynotnews.eu/untoldmysteries/xmenu/13.html

  http://zapruder.nl/portal/tellafriend/10074

 5. Coen V. kijkt me teveel op internet en naar allerlei vage filmpjes, geloof daar alsjeblieft niet teveel van! Er zijn mondiaal massa`s mensen die graag interessant willen overkomen en zich daarvoor in alle bochten wringen. Ook zijn er nogal wat maatschappelijk verongelukten zoals Donald Keyhoe, die hun inkomen bij elkaar scharrelen door veel geld te vragen voor lezingen over ufo`s e.d. en schrijven er zeer interessante boeken over waarin zij allerlei “onthullingen” doen… Hecht ook niet teveel waarde aan de zogenaamde deskundigheid van allerlei luchtmacht personeel.

  Dat valt buiten hun kennis van bekende luchtvaartuigen en de meteo voor de luchtvaart alsmede enige technische kennis nogal tegen. En koketteren met de vele titels van de opgevoerde deskundigen als IR, Dr.of PROF. zoals Coen van zichzelf ook niet nalaat als de gelegenheid zich voordoet; of de man met 7000 (!?) vlieguren helpt ook niet echt. Ik ben intussen al een eind gevorderd in Coen`s boek maar heb grote twijfels bij alle complot theorieën van regeringen en de vele volksleiders die al in het geheim met de ufonauten gesproken hebben.

  Ik ben nog niets tegen gekomen over de werkelijke afstanden tot de vaste sterren, waarvan de dichtst bijzijnde zo`n 4,5 lichtjaar van ons af staat: met de huidige aandrijving iets naar boven afgerond zo`n 20 km/sec. zouden we er 40.000 jaren over doen haar te bereiken. dat zijn 500 generaties. Maar deze ster (Alfa en Proxima Centauri) zijn een dubbelstelsel waar waarschijnlijk geen planeten bij voorkomen. De volgende is Wega Lyra op zo`n 20 lichtjaar afstand.(!) De lichtsnelheid is onmogelijk te bereiken, en zelfs de helft hiervan waarschijnlijk nooit. De natuurwetten gelden in het gehele heelal. Er is tot dusverre nog geen radiocontact met een buitenaardse beschaving geweest; ondanks vele tientallen jaren gericht zenden en ontvangen met grote radiotelescopen. Sterrenkundigen nemen over het algemeen aan dat we in ruimte en tijd bestendig van buitenaardse beschavingen gescheiden zullen blijven.

  1. Dan zijn we eruit Hans! En heel fijn opgelost ook binnen de kaders van jouw denkpatronen en aannames. Maar wellicht is, na je zeurderige referaat, het eens tijd voor een frisse wind door het hoofd. Wellicht is in dat kader, enkele citaten van Dr. Ben Rich (sorry voor de titel!) van Lockhead’s ‘SKUNK WORKS’ interessant, om je vastgeroeste denken op te frissen..? ‘En wie is dan die Ben Rich wel niet’, horen we je denken..

   Ben Rich was directeur van een afdeling van vliegtuigbouwer Lockheed, die genaamd is ‘Lockheed Skunk Works’. Op deze afdeling werd al het top-secret onderzoek uitgevoerd, dat nodig was om de opdrachten van de Amerikaanse regering te realiseren. Feitelijk is Ben Rich daarmee de vader van de Stealth-bommenwerper, jeweetwel, het voor radar ‘onzichtbare’ vliegtuig. Wat Ben Rich heeft onthult is voor menigeen nieuw vandaag de dag, maar als je weet dat Ben Rich al in 1995 overleed, dan begrijp je ook, dat zijn onthullingen geen voorpagina-nieuws zijn geweest. De ongeëvenaarde werking van de doofpot, zoals je ziet.

   “We hebben al láng de deskundigheid én de middelen om tussen de sterren te reizen, maar deze technologieën zijn opgesloten in de zg. ‘black projects’ en het zou een daad van God benodigen, om deze uit de donkere catacomben te halen, om er de mensheid voordeel mee te doen. ALLES WAT JE JE MAAR KÚNT VOORSTELLEN, KÚNNEN WE AL MAKEN EN WETEN WE HOE WE HET MOETEN DOEN.

   Wij hebben de technologie om ET weer naar huis te brengen. En nee, het duurt niet zo lang als een mensenleven om dit te doen, want dát is een fout in de calculaties.. We wéten wat het is; we hébben de capaciteiten om tussen de sterren te reizen. In de eerste plaats is het daarbij van belang, dat je begrijpt dat we hiervoor géén chemische aandrijvingstechniek gebruiken. En in de tweede plaats is het nodig dat we een nieuwe aandrijvingstechnologie ontwikkelen; we dienen uit te vinden, welke fout Einstein maakte..”

   Toen Ben Rich werd gevraagd hoe de aandrijvingstechniek van UFO’s werkt, zei hij: “Laat mij joú een vraag stellen: ‘Hoe werkt buitenzintuigelijke waarneming?’, waarop de vragensteller antwoordde: ‘Alle punten in tijd en ruimte zijn verbonden’. “Precies!” had Rich geantwoord, “Zo werkt het precies!”. Ben Rich was op de hoogte van het bezoek van buitenaardsen met hun UFO’s.

   http://wp.me/p1gzpi-8oF

  2. Grappig als ik het zo teruglees.. Een heel andere energie dan het verhaal van Hans. Hopelijk kun je er wat mee Hans! Dank voor je reactie.

 6. Tja Guidoj, Als je er blijkbaar dezelfde goedgelovigheid op na houdt als onze vriend Coen Vermeren en de uitlatingen van deze dr. Ben Rich zonder voorbehoudt maar voor waar aanneemt dan komt er voor jouw blijkbaar nooit een einde aan wat er ooit mogelijk is. Iedereen kan om het even wat beweren, en gij geloofd het? (Zou dit antwoord ook de site halen?)

  1. Sterker nog, je antwoord staat bovenaan. Net zoals piepschuim kennelijk, dat komt ook altijd bovendrijven.. 😉
   Maar wat is je verhaal Hansje..?? Inhoudelijk vertel je niets, tenzij je het afvallen van mensen, en je eigen ongeloof als ‘Iets’ wilt kwalificeren natuurlijk.. Nee dan heb je idd veel inhoudelijks bijgedragen..!
   Ik geloof Ben niet, ik geloof Coen niet, ik denk zélf na en voel en wéét.. Het is zo simpel Hansje, en weet je wat het leukst is. Je mag het ZELF allemaal bepalen. Maar ga hier niet zitten verkondigen wat ‘waar’ en ‘niet-waar’ is..!
   Zeker niet als aanvullende verhalen tevoorschijn komen om dan aan de ‘credibility’ van die mensen te twijfelen..! Heeel, heeeeeel erg goedkoop. En dan zijn we weer bij het piepschuim. Dag Hansje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.