Advertentie

De aarde is plat en wij zien ze vliegen


De laatste jaren lijkt er wereldwijd sprake van een ware UFO-invasie. Mexico, Canada, Engeland, Amerika maar ook in Nederland komen steeds meer meldingen binnen. Mensen zien schotelvormige objecten, driehoeken en lichtbollen. De objecten veranderen vaak van kleur, grootte en kunnen zich splitsen in meerdere lichten of verschijnselen. Ze duiken op uit het niets en zijn in staat tot wonderbaarlijke manoeuvres. Vertonen intelligent gedrag, alsof ze bestuurd worden, iets zoeken of in de gaten hebben.

Als je bedenkt dat het heelal circa 17 miljard jaar geleden is ontstaan met de bigbang en het zo’n 100 miljard sterrenstelsels en dubbel zoveel planeten herbergt, dan lijken we niet veel slimmer dan onze voorouders. Zij dachten dat de aarde zo plat was als een pannenkoek. Op Aarde is er leven, dus waarom ook niet daarbuiten? Het bestaan van UFO’s zou je zo ongeveer het best bewaarde geheim ter wereld kunnen noemen. Maar waarom die geheimzinnigheid? Ik heb me in de materie verdiept en ik ben ervan overtuigd dat de geheimhouding haast een groter raadsel is dan het fenomeen zelf.

Waren de Goden kosmonauten?

Vliegende schotels bestaan al sinds mensheugenis. Op eeuwenoude bijbelse voorstellingen zijn duidelijk ruimteschepen en lichtbollen afgebeeld. Maar ook in de bijbel staan verhalen over mystieke gebeurtenissen in de lucht. Moet God niet meervoud zijn? Waren de Goden soms kosmonauten? De bijbel is door de eeuwen heen talloze malen vertaald en aangepast. Volgens de bijbel nu zijn wij het enige volk in het heelal! Hoe zit dat? Aangezien de bijbel – op de Ikea-gids na – het meest gelezen boek ter wereld is, heeft dit grote gevolgen voor ons wereldbeeld. Wie leidde Mozes door de woestijn? Was de ster van Bethlehem wel een ster? En staat er niet in Openbaringen 1:7 dat de terugkeer van Christus ‘op de wolken van de hemel’ zal zijn?

Buitenaardse interventie

De bijbel is niet de enige oude bron met verwijzingen naar UFO’s. Iedere eeuwenoude cultuur, zoals die van de oude Egyptenaren, de Hindu’s, Hopi-indianen en de Maya’s, maken geen geheim van onze ruimtebroeders. De Maya’s zeggen zelfs dat ze hun kennis hebben ontvangen van ‘Goden die uit de lucht kwamen’. Over de hele aarde zijn indrukwekkende sporen gevonden die zouden kunnen duiden op buitenaardse interventie. Wie waren de makers van de Nasca-lijnen in Peru? Hoe verklaar je de afbeelding van een helikopter op een 5000 jaar oude Egyptische hiëroglief?

Operatie Paperclip

De term ‘unidentiefied flying object’ dateert uit de jaren ’40. Maar deze beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Het lijkt erop dat nazi-wetenschappers lang voor de Tweede Wereldoorlog al bekend waren met buitenaardse technologieën. Direct na de WO11 werden Duitse wetenschappers – o.l.v. Werner von Braun, vader van de eerste raketten op aarde – ingevlogen naar de VS onder de noemer Operatie Paperclip. Doel is het opsporen en werven van ondermeer nazi-wetenschappers en experts in biologische oorlogsvoering en massavernietiging.

De aarde is niet plat

De massa had er in die tijd nog niet zo een notie van. UFO-meldingen werden mondjesmaat gedaan omdat men bang was voor gek verklaard te worden. De invloed van de kerk was groot. Maar de aarde is niet plat en steeds meer mensen vallen van hun geloof. Dus toen de Amerikaanse luchtmacht in 1947 een persbericht naar buiten deed over een neergestorte vliegende schotel in Roswell, een gehucht in de woestijn van New Mexico, begon bij de massa serieuze belangstelling voor UFO’s. Even later werd het persbericht ingetrokken en bleek het ineens te gaan om een weerballon.

Area51

Sindsdien wordt er van ‘bovenaf’ een hardnekkig rookgordijn rondom het fenomeen opgetrokken. Het gerucht gaat dat het wel om een neergestort buitenaards toestel ging, dat samen met de buitenaardse wezens is geborgen door de Amerikaanse luchtmacht. Area51 is vooral bekend geworden na het Roswell-incident. De lichamen schijnen naar die militaire basis te zijn gebracht. Tot op de dag van vandaag wordt dit gebied in Nevada gebruikt voor het testen van supergeheime vliegtuigen en wapens. Zowel het terrein als luchtruim zijn verboden gebied, zelfs voor militaire piloten.

De waarschuwing van Eisenhower

Hoewel de president van Amerika door velen als de machtigste man van de wereld wordt gezien, is het de vraag of dit wel zo is. Jimmy Carter – de 39ste president van Amerika – zei in 1976 dat als hij gekozen zou worden als president, hij ieder stukje informatie dat Amerika heeft over UFO-meldingen beschikbaar zou stellen aan het publiek en de wetenschap. Carter heeft zich nooit aan zijn woord gehouden. Zijn voorganger Dwight Eisenhower waarschuwde in 1960 bij zijn afscheidsrede als president voor de macht van het militair-industriële complex.

Disclosure-Project

Het officiële bewijs voor het bestaan van ruimteschepen is nog nooit afgegeven. De Amerikaan Steven Greer komt met zijn Disclosure-Project nog het meest in de buurt van sluitend bewijs. Hij heeft door de jaren heen 400 getuigenissen verzameld van voormalige werknemers uit de top van de overheid, van NASA tot CIA. Doel is het Amerikaanse Congres zover te krijgen dat ze een hoorzitting organiseren. Op maandag 12 november 2007 hebben 24 ex-overheidsfunctionarissen en ex-piloten in een persconferentie nabij het Witte Huis nog geëist dat het het UFO-onderzoek heropend wordt.

Politici komen over de brug

De Mexicaanse regering is de enige in de wereld die niet zo geheimzinnig doet over UFO’s. (…) Ook de eerste politici komen in het openbaar over de brug. De voormalig Canadese minister van Defensie – Paul Hellyer – spreekt vrijuit over buitenaardse bezoekers en geheimhouding van de regering. En presidentskandidaat Dennis Kucinich zei onlangs dat hij wel eens een UFO heeft gezien.

Waarom bespieden ze ons?

De vraag die bij jullie allemaal opkomt is ongetwijfeld: waarom bespieden ze ons? Ik heb het idee dat buitenaards leven geen bedreiging vormt voor de wereld. Dan had het allang moeten gebeuren. Ik vrees eerder voor de verborgen krachten achter het wereldtoneel. Heeft het soms met onze vergaande nucleaire activiteiten te maken? Dat Amerika het zelfs nodig acht een ruimteschild te bouwen?

Wakker worden!

Het is duidelijk dat hun technologieën ver uitstijgen boven de verbrandingsmotor. Stel je eens voor dat deze worden vrijgegeven? Het zou de wereld voor altijd veranderen! Een hoop ellende in de wereld hangt nauw samen met olie. Dan hebben we het nog niet eens over de catastrofale klimaatverandering. De wereld is nu warmer dan hij in de laatste miljoen jaar is geweest. Alles wijst op de noodzaak om zwaar in nieuwe energiebronnen te investeren. Wordt het niet hoog tijd dat we wakker worden?