Advertentie

Gigantische asteroïde op weg naar Aarde.


 

Gigantische asteroïde op weg naar Aarde

2 juni 2011  Bron: HIER

x

Ruimterots #YU55 zal op 8 November van dit jaar, op een afstand van zo’n 325.000 km, langs onze planeet Aarde razen.

Een massieve asteroïde zal dan binnen de baan van de maan, langs de Aarde scheren, waarbij de Aarde rakelings wordt gemist, om in ruimtetermen te spreken (afbeelding). De afstand van deze asteroïde tot de Aarde zal dan dichter bij zijn, dan de afstand van de Maan tot de Aarde, die gemiddeld zo’n 360.000 km bedraagt.

De baan van asteroide YU55 ten opzichte van de van de Aarde en cirkelende maan.

Met een doorsnede van een kleine 400 meter, en met een gewicht van 55 miljoen ton, zal YU55, het grootste object zijn dat de Aarde zo dicht nadert. Zegsman Don Yeomans van NASA over dit object: “Het dichtstbijzijnde punt tot de Aarde zal zo’n 325.000 km zijn en deze astroïde is de grootste geidentificeerde ruimterots die zo dicht bij de Aarde zal komen, tot het jaar 2028.

Ondanks de kleine afstand tot de Aarde, zal de invloed van de zwaartekracht van deze astroïde op de Aarde, uiterst beperkt zijn, bijna onmeetbaar. Het zal dus geen invloed hebben op onze getijden en dat soort zaken.”

Deze astroïde staat momenteel nog wel te boek als een ‘potentieel gevaarlijk object’, wanneer het de Aarde zou treffen. Een inslag van deze rots zou gelijk staan aan de inslag van het equivalent van 65.000 atoombommen en de inslag zou een krater veroorzaken  van zo’n 10 kilometer doorsnede en een slordige 600 meter diep..

De inslag van een asteroïde zou een mega-impact op Aarde hebben.

YU55 is in December 2005 al ontdekt door Robert McMillan, hoofd van het, door NASA gefinancierde ‘Spacewatch Program’ aan de Universiteit van Arizona, Tucson in December 2005.

Deze astroïde voltooid elke 14 jaar een baan om de zon, maar zal de komende 100 jaar de Aarde niet raken, aldus Yeomans.

Wetenschappers over de hele wereld spreken al geruime tijd over de mogelijkheden om een potentieel gevaarlijke astroïde van baan te laten veranderen, waarmee een mogelijk inslag op Aarde wordt voorkomen. Er is daarbij sprake van het laten inslaan van een kernbom op een dergelijke ruimterots, waardoor haar baan volledig zou wijzigen. Fysicus David Dearborn van de Lawrence Livermore National Laboratory uit de VS, heeft een dergelijke ingreep voorgesteld, speciaal waar het grote asteroïden betreft, waarbij weinig tijd nog rest om maatregelen te nemen.

84 gedachten over “Gigantische asteroïde op weg naar Aarde.

 1. “Deze astroïde voltooid elke 14 jaar een baan om de zon, maar zal de komende 100 jaar de Aarde niet raken, aldus Yeomans.”

  Je kunt trajecten eeuwen vooruit ( of terug ) berekenen, dus ik vraag me dan,complotter tot het bot dat ik ben, natuurlijk direct af waarom alleen de komende 100 jaar en niet een heel stuk later als veilig wordt beschouwd..

 2. Als we “gaan” gaan we met z’n alle, ook wel weer gezellig:-) Als ik het mag geloven wordt het een erg druk najaar…wat gaat er allemaal gebeuren in space en wat is waar en wat niet?

 3. en we hebben het maar even niet over de komeet Ellenin, en de planeet, of dwerg ster Nibiru. die ook komend najaar in onze buurt is. nee nee niet vertelen hoor, sssst montje dicht… marja ik moet ook eerlijk zijn, als we het nu zouden weten, wat zou je dan doen. juist ja, dan breekt er nu al volledige panniek uit, wel moeilijk hoor, om het te vertelen of niet.

  1. Dat bedoel ik precies Arnoud. Het is mij duidelijk, het wordt zeer “spannend” komend najaar.

 4. Zo te zien raakt deze asteroïde de maan.

  Dat zou betekenen dat ons spaceship moon, dat ons in een beperkt bewustzijn houdt op z’n minst zwaar beschadigd raakt en wij weer VRIJ zijn. (als we dat al niet waren 🙂

  Ik hoop maar dat dat ook zo is….

  1. Lijkt er inderdaad wel op, dat hij of ertegenaan of erbij langs scheert????? Hoe weten ze van te voren eigenlijk zo’n baan van iets Elenin, Niburu, taich achtigs, voor hetzelfde geld gaat hij ergens bij de maan rechtdoor toch?
   Anders gezegd, klopt die baan wel?

  2. Hij gaat langs de aarde en langs de maan, ze raken elkaar niet, zoals ik het kan bekijken. Guido ik maak er weer een post rommeltje van, oeps….

 5. A. Verstraten. ik heb het inderdaat bv over de komeet Elenin, die ook invloed zal hebben, wat nu al het geval is. maar waar ik het meer op bedoel, is dat de dwerg ster Nibiru met zijn mini zonnestelsel, dicht bij de aarde komt, en tussen de aarde en de zon komt te staan. die dwerg ster Nibiru heeft ook zijn zwaarte kracht en je kunt wel begrijpen wat dat voor gevolgen zal hebben, voor onze aarde. we worden nu al voorzichtig voor bereid op wat komen gaat, door bv die hollywood films, van een nieuwe aarde en zo. maar kijk eens op de site wordwakkerwereld, en Niburu.nl of zoek eens op youtube, bij opkomst tweede zon. of kijk naar wat litle grandmother te zeggen heeft, of kijk naar de profetien van de may`s http://www.calleman.com of de video van de sjamaan Drunvalo Melchizedek, ja je ziet wel dat ik veel onderzoek heb gedaan he. maar kijk maar eens en verbaas je, wat je allemaal niet verteld word.

  1. Ik verbaas mij er inderdaad zeer over wat er allemaal verteld wordt.

   Ik maak mij totaal niet druk over “Niburu”. Als het betreffende object (een bruine dwergster) inderdaad bestaat en op het voorspelde tijdstip op de voorspelde afstand langs de aarde “scheert”, dan zou het nu al met het blote oog zichtbaar moeten zijn en dat is niet het geval. Sterker nog, het object is door geen enkele astroloog waargenomen, ook door geen enkele amateurastroloog. Dat is heel raar, want een object van dergelijke omvang op een dergelijke afstand van de aarde is gewoon zichtbaar, ook voor u en mij.

   Al die profetieën over Niburu beschouw ik als religieus getinte visioenen, maar ik zeg grote vraagtekens bij de feitelijke juistheid ervan.

  2. A. verstraten, dat is ook iets wat door mij heen gaat wat betreft die dwergster, astroiide of planeet o ja ook word er nog beweerd dat hij mogelijk intelligent aangestuurd zou worden. Misschien bestaat het helemaal niet en is dit bedacht om ons bang te maken. Het lijkt wel alsof er enorm veel verwarring is gezaaid alleen al om de naam van deze rondsuisende X.
   Elenin, Nibiru, Taich planeet X en nog meer. Ze zeggen dat hij ergens in juli/augustus naast de zon te zien zou zijn, als een soort van tweede zon. Dan zou het voor rond de twee weken voor dag en nacht licht zijn? Wanneer hij met de zon mee zou draaien, kan dat dus misschien al niet. Maarja ik oordeel niet, want dan blijft er nog wat over om uit te zoeken. Eigenlijk zijn het gewoon vragen.

  3. maar die planeet met de vele namen, heeft een baan van 3000 jaar, de dwergster heeft ook weer een andere baan en ontwikkelin, en hier hebben ze het over een stuk rots met een baan van 14 jaar, die ook rakelings langs de aarde zou gaan. Ricardo gaf al aan, dat deze de aarde niet zal raken voor de komende 100 jaar.

  4. Als je onderzoek doet naar de platte aarde dan sta je versteld hoeveel bewijs je in de middeleeuwen tegen kwam. Als je bij de tandarts een onderzoek doet naar het gebit bij patienten in de wachtruimte, dan sta je echt verbaasd hoeveel mensen er wel gaatjes hebben.

   Ingevolge het credo, “zoekt en gij zult vinden” is internet je bij ELKE overtuiging graag van dienst. Maar het feit dat je wat vind, wil nog niet zeggen dat het waar is.

  1. Dat heeft NASA niet gedaan. Dat zouden ze ook helemaal niet kunnen doen, dat is godsonmogelijk.

   Wat ik niet begrijp is waarom u niet gewoon ’s avonds eens naar de hemel kijkt, naar de loop van de planeten bijvoorbeeld. Dan zult u zien dat er helemaal niets veranderd is aan de omlooprichting..

  2. Excuus, u bedoelt het fimpje. Foutje misschien gewoon? Het heeft toch helemaal geen zin om zo’n filmpje “expres” om te keren? Iedereen weet immers dat het niet klopt.

   Overigens draait niet alles met de klok mee. De planeten draaien ook nog om hun eigen as en Venus, Uranus en Pluto roteren tegen de klok in om hun as.

 6. mirakel multi D
  6 juni 2011 om 12:03

  A. verstraten, dat is ook iets wat door mij heen gaat wat betreft die dwergster, astroiide of planeet o ja ook word er nog beweerd dat hij mogelijk intelligent aangestuurd zou worden. Misschien bestaat het helemaal niet en is dit bedacht om ons bang te maken. Het lijkt wel alsof er enorm veel verwarring is gezaaid alleen al om de naam van deze rondsuisende X.
  Elenin, Nibiru, Taich planeet X en nog meer.

  Of men dit doet om mensen bang te maken, daar waag ik mij niet aan om zoiets te zeggen. Wat ik wel weet is dat men zich lijkt te baseren op geschriften uit de oudheid. Daaruit leidt men dan weer bepaalde voorspellingen af. Nu is het zeker niet zo dat de ouden minder intelligent waren dan wij, maar wel is het zo dat zij over minder technische, wiskundige en natuurkundige kennis beschikten. Die is immers in de loop der eeuwen stukje bij beetje en met vallen en opstaan vergaard. Op basis van die oude geschriften doen nu bepaalde personen voorspellingen over een hemellichaam (eerst was het een planeet, inmiddels is het een bruine dwergster) met een omlooptijd van 3600 jaar, wier baan zich in 2012 zeer dicht bij de aarde zou bevinden. Als gevolg van de veronderstelde enorme zwaartekracht van het object zou deze passage zeer veel invloed uitoefenen op de aarde en ons gehele zonnestelsel en zelfs kunnen leiden tot de ondergang van de aarde.

  Welnu, op basis van al deze voorspellingen valt met vrij grote nauwkeurigheid uit te rekenen (volgens de wetten van Kepler) wat de vorm van de baan van “Nibiru” moet zijn om in 3600 jaar om de zon te draaien en tevens zo dicht bij de aarde te komen. Ook valt de massa van een dergelijk hemellichaam bij benadering te bepalen, op grond van de beweerde zwaartekracht. Op basis van al deze gegevens zou het al geruime tijd met het blote oog zichtbaar hebben moeten zijn aan de hemel, wil het al in 2012 vlak langs de aarde scheren. Enigszins vergelijkbare hemellichamen qua afstand en grootte (Jupiter, Uranus) zijn immers ook met het blote oog zichtbaar. Toch heeft niemand Niburu ooit gezien. Dat vind ik erg vreemd.

  1. Nou misschien zou dat kunnen komen, omdat hij hier niet zo vaak langs komt, wat je zelf ook al aangeeft eens in de ongeveer 3000 jaar, zeggen ze. Het is nu de 9e maya golf, en de 9e planeet komt dan weer terug, zo hadden ze dat misschien een beetje bekeken? Die schijnt wel aantrekkingskracht te bezitten.

   Maar hier hebben ze het over een stuk rots dat iedere 14 jaar rakelings langs de aarde scheert.Ze zouden deze rots nucleair willen opblazen om hem in een andere baan te zetten. De komende 100 jaar zou hij zonder schade langs de aarde scheren???????
   Is het handig om dit zo met een kernbom te corrigeren, hoe willen ze dit dan doen?
   Waarom nadenken over een stuk rots, terwijl, er schijnbaar misschien een hele planeet aan komt zeilen. Waarom maken ze zich daar dan niet druk over? Of doen ze dat wel?

 7. mirakel multi D
  6 juni 2011 om 12:03

  Dan zou het voor rond de twee weken voor dag en nacht licht zijn? Wanneer hij met de zon mee zou draaien, kan dat dus misschien al niet. Maarja ik oordeel niet, want dan blijft er nog wat over om uit te zoeken. Eigenlijk zijn het gewoon vragen.

  Als hij met de zon mee zou draaien, kan dat inderdaad niet.

  Een bruine dwerg op de beweerde afstand van de aarde zou heel goed zichtbaar moeten zijn, zeker zo zichtbaar als de planeet Jupiter, die een van de helderste objecten aan de hemel is. Maar er is helemaal niets te zien.

 8. mirakel multi D
  6 juni 2011 om 13:33

  Nou misschien zou dat kunnen komen, omdat hij hier niet zo vaak langs komt, wat je zelf ook al aangeeft eens in de ongeveer 3000 jaar, zeggen ze. Het is nu de 9e maya golf, en de 9e planeet komt dan weer terug, zo hadden ze dat misschien een beetje bekeken? Die schijnt wel aantrekkingskracht te bezitten.

  Ik zeg niet dat dat ding eens in de 3600 jaar langskomt, dat zeggen al die voorspellers. Op basis van die voorspelling valt uit te rekenen waar het object zich nu moet bevinden en dat het te zien zou moeten zijn. En er is niets te zien. Persoonlijk geloof ik helemaal niet dat er een bruine dwerg genaamd Niburu langskomt, want ik geloof niet dat die bestaat.

  Maar hier hebben ze het over een stuk rots dat iedere 14 jaar rakelings langs de aarde scheert.Ze zouden deze rots nucleair willen opblazen om hem in een andere baan te zetten.

  Van “nucleair opblazen” is me niets bekend. Dat is ook niet nodig want de afstand is nog zo ruim dat wij er geen last van zullen hebben.

  De komende 100 jaar zou hij zonder schade langs de aarde scheren???????

  Deze asteroïde is voor het eerst waargenomen in 2005. Sindsdien wordt het object gevolgd met de radar. In 2009 passeerde hij ook de aarde, ik meen op een afstand van meer dan 2 miljoen kilometer. Op 8 november passeert hij de aarde op een afstand van ongeveer 300.000 kilometer. Met behulp van de nu bekende gegevens omtrent de baan is met behulp van computersimulaties bepaald dat YU55 de aarde in elk geval niet zal raken.

  Is het handig om dit zo met een kernbom te corrigeren, hoe willen ze dit dan doen?

  De baan van YU55 hoeft niet gecorrigeerd te worden.

  Waarom nadenken over een stuk rots, terwijl, er schijnbaar misschien een hele planeet aan komt zeilen. Waarom maken ze zich daar dan niet druk over? Of doen ze dat wel?

  Als een “stuk rots” maar groot genoeg is en op de aarde botst, kan het zeer grote schade aanrichten. Alle reden dus om je druk te maken. Wat de beste manier is om het gevaar van een naderende een asteroïde af te wenden hangt af van meerdere factoren, dat valt zo niet te zeggen. Maar er is zeker aandacht voor en terecht.

  terwijl, er schijnbaar misschien een hele planeet aan komt zeilen.

  Er komt geen planeet aanzeilen. De zieners zeggen overigens nu dat het niet om een planeet gaat maar om een ster, te weten een bruine dwerg. Maar ook die komt er niet aanzeilen.

  1. Ik zei:

   Met behulp van de nu bekende gegevens omtrent de baan is met behulp van computersimulaties bepaald dat YU55 de aarde in elk geval niet zal raken.

   Excuus, dit moet zijn: Met behulp van de nu bekende gegevens omtrent de baan is met behulp van computersimulaties bepaald dat YU55 de aarde de komende 100 jaar in elk geval niet zal raken.

 9. mirakel multi D
  6 juni 2011 om 14:16

  De schepping lijkt wel te poolen.

  Dat valt wel mee hoor. Het is juist betrekkelijk rustig in en om ons zonnestelsteltje, lang gelezen was het een stuk drukker. Dus we mogen eigenlijk nog blij zijn. 🙂

  1. En nu Mirakel, lekker naar je bedje, oogjes dicht, snaveltjes toe. Wel-te-rusten.
   Als je last hebt van al de lichtblauwe lampjes van Ome A., dan zal die deze wel uitdoen, niewaar?

  2. A. verstraten, het is verre van rustig momenteel! Het is niet rustig, en er gebeurd veel! vele mensen en ikzelf kunnen nu niet meer niet slapen! Het heerlijke intense warme zonlicht maakt dat wij onze ogen open kunnen houden! we worden wakker! Kijkt u maar eens om u heen! U denkt dat er niets aan de hand is, en ik merk dat u dit iedereen aan alle kanten duidelijk wilt maken, maar tot hier kan ik mij niet vinden in uw stellige manier van overrulen. Wetenschappers vallen momenteel van de ene verbazing in de andere, ze weten het allemaal even niet meer. Misschien bent u er ook een, of niet en zit u in hetzelfde schuitje. Een stenen muur op u heen, die symbolisch staat voor al uw aangeleerde overtuigingen! Het niet weten, maakt dat de grens van de hersenen is bereikt! Het kan zijn dat dat u angstig of verwart maakt! Misschien zou u kunnen gaan proberen om vanuit uw hart te gaan denken. Kijk om u heen wat er allemaal in de wereld gebeurd, stel uw hart open en ga dan ten rade bij uzelf wat u voelt! Misschien gaat er een wereld voor u open, en dat gun ik u van harte! Veel succes veel warmte en liefde!

 10. mirakel multi D
  6 juni 2011 om 14:36

  Er schijnen er 6 op ons af te komen. YU55 raakt ons niet, volgens “hun” gegevens, mits goed berekend.

  heb tamelijk veel vertrouwen in die berekeningen en maak bij daarom niet ongerust. Ik hoop dat er iets van te zien is aan de hemel.

  De Bruine dwerg? Of is dit Jupiter???? Wel zichtbaar in iedergeval:
  Nee, het is niet de bruine dwerg. Het is ook Jupiter niet, daarvoor is het te groot. Ik denk dat het een vertekening is door het vliegtuigraampje of door de wolken zelf.

  Op het ogenblik is Jupiter te zien in het oosten aan de ochtendhemel, voor zonsopgang. De planeet is zeer helder, het is echt de moeite waard om eens te gaan kijken. Op 26 juni is er ook iets moois te zien: dan is in alle vroegte, laag in het oosten de planeet Jupiter zichtbaar pál onder de afnemende maan. Tussen 3 en 4 uur ’s ochtends is dit op zijn mooist te zien.

 11. mirakel multi D
  6 juni 2011 om 15:08

  Het lijkt er op dat u per se wil geloven dat er zich binnenkort allerlei rampen voltrekken. Dat is uw goed recht. Wat ik niet begrijp is waarom u zo’n houding tegen mij denkt te moeten aannemen. Voor zover ik weet heb ik niets miszegd en steeds netjes gereageerd. Toch word ik nu ineens weggezet als een gevoelloos wezen met een stenen muur om zich heen en wordt mij “overrulen” verweten. Ik ben heel verbaasd moet ik u zeggen.

 12. Beste lezers (essen),

  In de discussie die ik snel heb gescanned merk ik een aantal bijzonderheden op.
  Eerst dat geruime tijd alle bijzonderheden die worden bewezen door de aantoonbare
  gebeurtenissen als c-class flares van de zon, aardbevingen, vreemde licht effecten, krediet crisis, overstromingen, instabiele weers patronen, vogels die uit e lucht vallen, ziektes die ons worden opgedrongen, …nog meer!!

  En dan zeggen dat er niets bijzonders gebeurt of aan de hand is!!!

  Over die dwergster of asteroïden, de NASA laat al genoeg door sijpelen dat er veel gebeurt en op ons af komt. Wie de oude geschriften dus incl. grottekeningen bestudeert (dat is beter als zeuren), zie je dat het al vaker heeft plaatsgevonden.

  Als je op deze manier je werk doet i.p.v. als (pseudo-)wetenschapper niet onderbouwd te zeggen “Ik geloof enz”, dan pas leer je ervan.

  Heel opvallend is dat de wetenschap steeds meer toegeeft dat ze de wetten niet meer kunnen toepassen, oh ja ik bedoel natuurkunde of meta- fysica wetten.

  Ook wil ik u erop wijzen dat vliegmaatschappijen door de veranderde magneetvelden of -polen van de aarde, steeds hun balens moeten bijstellen, of ze vliegen enkele dagen helemaal niet. Hoezo er gebeurt weinig i.p.v. in het verleden meer.

  Tis maar over welke periode je het hebt.

  Oke, ik wil zeker niet de wijsneus uithangen, hoewel dat nu zo overkomt, maar ik heb mijn huiswerk gedaan.
  Of in andere woorden, ik sluit mijn ogen niet voor wat er allemaal plaatsvindt nu.
  Of denken er nog dat er echt economisch herstel plaatsvindt.

  Tevens wil ik de lezers(essen) erop wijzen dat op deze site er weer oproerkraaiers actief zijn.
  Het is maar hoe je het ziet

  1. Ik denk dat ik sterk de neiging voel om het heel erg met je eens te zijn, ouwe Druïde.. Dank voor je bijdrage! En van die oproerkraaien.. ze liggen onder schot.. 🙄

  2. Angst heeft de boventoon bij ontkenning.
   Vergeef het deze mensen. Angst is namelijk een slechte raadgever zoals iedereen ondertussen wel weet. Een kat in het nauw maakt rare sprongen. En zo voelen veel mensen zich waarschijnlijk op een moment als deze. Als je dacht dat je leventje rustig voortkabbelt en je leest iets als dit artikel dan begint de aarde te beven denk ik.
   Je kunt het opruiers noemen maar beslissen we niet zelf welke reacties we als waar ervaren en welke niet. Beslissen we niet zelf wat we wel of niet lezen. Oordelen over wat we niet ter zake doende vinden is eigenlijk toch energie verkwistend? We weten het beter te gebruiken lijkt mij. Het is wel vervelend om sommige reacties te lezen maar doodzwijgen heeft nog altijd het beste effect in mijn ervaringen. En als je eenmaal de tendens van een reactor door hebt kun je hem gewoon overslaan lijkt me.

 13. @ panoramix
  6 juni 2011 om 16:51

  Ik heb niet gezegd dat er niets aan de hand is. Ik heb juist gezegd dat er veel aandacht is voor asteroïden en de mogelijke risico’s die daarmee gepaard kunnen gaan.

  Ik heb gezegd dat er naar mijn mening van de bruine dwergster voorheen planeet, Niburu genoemd, niets te vrezen daar ik het zeer onwaarschijnlijk acht dat deze bestaat.

  opvallend is dat de wetenschap steeds meer toegeeft dat ze de wetten niet meer
  kunnen toepassen, oh ja ik bedoel natuurkunde of meta- fysica wetten.

  Dat zou inderdaad zeer opvallend zijn. Er is mij echter niets van bekend, dus ik zou daar graag wat meer informatie over zien. Ik denk overigens dat u fysica bedoelt en niet metafysica.

  1. Nu hoeft de haan nog maar 2x te kraaien.. Een citaat van omstreeks 14:24:

   Dat valt wel mee hoor. Het is juist betrekkelijk rustig in en om ons zonnestelsteltje, lang geleden was het een stuk drukker. Dus we mogen eigenlijk nog blij zijn. 🙂

  2. U wilt graag met het wijze vingertje doorgaan.
   Weet waar u aan begint!

   Als u het verschil niet kent tussen fysica en metafysica, verzoek ik u om verder onze
   discussies niet meer te vertroebelen.

   Fysica = oude natuurkunde.

   Meta fysica = evolutie in het manifest, of te wel creëren en manifesteren.
   Of ook nieuwe natuurkunde.

   De kosmos is niet constant en is dat ook wel, vb. uitdijen en weer krimpen.
   Push ’n pull

   In de oudheid is dit al vaker gedaan.

   U acht het onwaarschijnlijk, dat betekent dat u het niet met zekerheid kunt aantonen.

   Als u verder niet op de hoogte bent van de wetten die veranderen, adviseer ik u om
   uw waarnemings vermogen te onderzoeken.

   Verder is dit de laatste reactie die u van mij krijgt.

   Ik heb middels deze laatste reactie van u het bewijs dat het u alleen om “het verzieke van gaat..”.
   Daar doe ik niet aan mee tenzij u uw echte identiteit onthult.

   Ik laat me niet meeslepen in negativisme

 14. GuidoJ.
  6 juni 2011 om 17:21

  Nu hoeft de haan nog maar 2x te kraaien.. Een citaat van omstreeks 14:24:

  Dat valt wel mee hoor. Het is juist betrekkelijk rustig in en om ons zonnestelsteltje, lang geleden was het een stuk drukker.

  Ik doelde op de hoeveelheid rondvliegend puin in ons deel van de ruimte. En dat vindt u een goede reden om de verloochening van Christus door Petrus er bij te halen?

  1. toppie
   6 juni 2011 om 21:01

   Bent u religieus?

   Ja dat ben ik. Maar ook als ik het niet zou zijn zou ik het het absurd vinden om dit er bij te halen.

 15. Daar doe ik niet aan mee tenzij u uw echte identiteit onthult.

  Ik ben A. Verstraten. Kan er niks aan doen.

  Ik dacht dat dit een normale website was waar je gewoon in nette bewoordingen een commentaar kunt plaatsen, je mening kunt geven of iets kunt toelichten. Maar ik merk dat het hier anders toegaat en dat men dat beschouwt als ontoelaatbare kritiek die men mag pareren met vergaande beledigingen.

  1. U hoeft er niets aan te kunnen doen; dat gaan wij doen. Wij zeggen u gedag en wensen u een fijn leven nog. Het ga u goed; maak er wat moois van. Carpe diem, of: Wie de schoen past trekke hem aan.
   Het was kort maar krachtig, het had zo leuk kunnen zijn, en nog zo wat van die tijdvullers en/of positief lijkende berichten.

 16. GuidoJ.
  6 juni 2011 om 18:0

  U hoeft er niets aan te kunnen doen; dat gaan wij doen. Wij zeggen u gedag en wensen u een fijn leven nog. Het ga u goed; maak er wat moois van. Carpe diem, of: Wie de schoen past trekke hem aan.
  Het was kort maar krachtig, het had zo leuk kunnen zijn, en nog zo wat van die tijdvullers en/of positief lijkende berichten.

  Ik vroeg u wat de reden was om de verloochening van Christus erbij te slepen. Ik heb hier geen onvertogen woord gezegd en ik vind uw reactie dan ook totaal onbegrijpelijk en beneden alle peil.

  U lijkt extreem bang voor andersdenkenden of diegenen die u daarvoor aanziet. U wekt daarmee de indruk dat uw overtuigingen zo zwak zijn dat ze al door een onschuldige opmerking gevaarlijk aan het wankelen worden gebracht.

  1. VOLGENS JOU Verstraten, VOLGENS JOU..!! Je lijkt F001 wel.. 🙄

  2. Mb
   6 juni 2011 om 19:12

   Moet het nog een paar x bekijken, maar de rotatie van de planeten schijnt verandert te zijn of gaat veranderen….

   http://www.disclose.tv/action/viewvideo/73716/COMET_ELENIN/

   Wat denken jullie? Chaos bij nasa, of chaos creëren om verwarring te veroorzaken?

   Komeet Elenin is te licht en te ver weg om een dergelijke invloed te hebben. Als de komeet het dichtst bij de aarde is – op 16 oktober 2011 – is hij evengoed nog 35 miljoen kilometer van de aarde verwijderd. Dit volgens de berekeningen van vooraanstaande en zeer ervaren sterrenkundigen. Onder lichte hemellichamen als kometen behoort Elenin ook nog tot de kleinere, wat het nóg onwaarschijnlijker maakt dat er zoveel invloed uitgaat van het hemellichaam als wel wordt gesuggereerd.

   Een paar dagen voor 16 oktober is de komeet op zijn helderst, maar gezien de afstand is het de vraag of we daar veel van kunnen zien, zeker met het blote oog zal dat vrijwel zeker zeer moeilijk zijn. Je hebt op zijn minst een goede kijker nodig en dan nog is het de vraag of er veel van te zien valt. Dat is jammer, want een passerende komeet is altijd een prachtig en indrukwekkend gezicht.

   Nu maar hopen dat dit comment op de goede plaats staat, anders is het dadelijk weer verdwenen. 🙂

 17. Charles
  6 juni 2011 om 19:15

  Als je onderzoek doet naar de platte aarde dan sta je versteld hoeveel bewijs je in de middeleeuwen tegen kwam.

  Het is een misverstand dat in de middeleeuwen algemeen werd gedacht dat de aarde plat was. Er waren wel mensen die dit dachten, maar zij waren toch in de minderheid.

  1. GuidoJ.
   6 juni 2011 om 20:57

   JOU Verstraten, VOLGENS JOU!!

   U suggereert dat het hier slechts een mening van mij betreft, niet gestaafd door feiten. Maar dat is niet zo, zoals u zelf ook zult constateren als u de moeite neemt u er even in te verdiepen. Zoals ik al zei, zeker waren er in de middeleeuwen mensen die meenden dat de aarde plat was. De meerderheid wist echter heel goed dat de aarde rond was, hetgeen blijkt uit een overvloed aan bronnen. Dat kunt allemaal hier lezen: http://en.wikipedia.org/wiki/Myth_of_the_Flat_Earth

   Ik vind het heel vreemd dat mensen die het niet met u eens zijn, van u overal bij moeten zeggen: volgens mij, terwijl uzelf met enorme stelligheid de meest grootst mogelijke nonsens verkondigt.

   Waarom wilt u beslist dom overkomen?

  2. Feiten vragen uiteindelijk om een SUBJECTIEVE interpretatie, hoe wetenschappelijk ook doorwrocht. Per definitie is de ‘wetenschappelijke’ conclusie niet alles-omvattend, noch alles-wegend. PER DEFINITIE dus SUBJECTIEF!!

  1. Waarom verwijdert u zomaar comment? U kunt mij vragen het op een andere plek neer te zetten, maar u gaat het toch niet zonder meer verwijderen? Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt.

  2. Niet ‘zomaar’ toch?
   We proberen het een beetje overzichtelijk te houden.

 18. @ toppie en MMD

  Bedankt voor het delen, had dit soort foto’s wel eens voorbij zien komen, echter nooit bekeken vanuit dit standpunt. Idd een vreemde vorm voor een komeet…

 19. Volgens Jomanda zal er in augustus 2011 “iets” in zee vallen voor de kust van Noord-
  Holland, wat een tsunami veroorzaken zal die de hele provincie Noord Halland onder
  water zal zetten en misschien nog meer delen van Nederland.
  Zijn er meer lezers die dit weten? Gaarne reactie.

  Bert

  1. Hier hebben hyper alert en ik een keer een stukje over geschreven. Hyper alert had het ook continu over deze uitspraak. Volgens mij staat het bij het artikel van de zingende grotten, en de grote ring die op de weerkaart van Nederland zichtbaar was.

 20. Ik ben niet zo gek op Yomanda, maar er kan wel een vorm van waarheid in haar voorspelling zitten. Lees maar eens het boek “Boodschappenmeisje” van Marianne Notschaele. Te koop bij bol.com of haal het bij de bibliotheek. Het is geschreven in 2001 en gaat over een dame die een enorme aardbeving en overstroming in Nederland voorspeld.
  Je kunt Marianne Notschale ook volgen op twitter, ze is gespecialiseerd in vorige levens, maar echt dat boek is een aanrader. Je kunt maar beter voorbereid zijn.
  Niet lezen als je bang uitgevallen bent. Het is nogal confronterend als je het boek combineert met alle veranderingen op en rond de aarde en de zon en alles er omheen.
  De barsten in de aarde overal, de toenemende zonne-activiteit, de kometen, vulkanen, dode dieren. En ga zo maar door.
  Heel interessant om ook even te lezen is de voorspelling van mother shipton op http://www.crystalinks.com/shipton.html
  Ik ben erg benieuwd hoe alles gaat lopen. Blijf vooral positief denken!
  Hoe meer mensen een positieve gedachtenstroom hebben, des te beter het ons allemaal afgaat.
  En zeg nou eerlijk, als er al iets onderweg is naar de aarde vanuit de ruimte, dan houdt je dat toch niet meer tegen nu.

 21. de iluminati card game heeft alles corect voorspeld check het bewijs maar na van 9/11 tot obama tot de japan rampen check het zou ik zeggen.de kaart komeet impact wordt ook voorspeld.nostradamus heeft ook 1 voorspelling gedaan en dat is een impact met een komeet.de iluminati heeft als getal 11 voor oculte aanvals rituelen kijk maar naar 9/11 ook 33 is een belangrijk iluminati getal.11-11-11 is zo een datum 3 keer 11 maakt 33.de iluminati heeft de piramide driehoek als logo de driehoek staat in rekenkundige meting voor 666 elke hoek heeft 6 eenheiden wat staat dus maal 3 hoeken voor 666.dit zijn satanisten die armegeddon plannen dat houd in komeet impact,wereld oorlog 3 bacterie en virus aanvallen,haarp deze elite satanisten hebben een masterplan.

  1. Bij de wereldelite laat de geschiedenis zien dat zij zich vaak gedragen als goochelaars. Als de kaarten zitten in de linkerhand, kijk dan vooral naar de rechterhand.
   Als je alle feiten op een rijtje zet zou het dus inderdaad zomaar kunnen.
   De tijd ( en dat zal snel zijn ) zal het bewijzen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.