Advertentie

Opnieuw blijkt: Mars is niet ‘dood-rood’..!


Dit is het beeld dat we van Mars te zien dienen te krijgen.. Onherbergzaam en stofwolken en stofstormen. Onherbergzaam’, dat is de kwalificatie die we er dus onbewust aan gaan geven. Of zit hier, zoals zo vaak bleek, ook weer manipulatie achter? (foto NASA van de ‘Rover Curiosity’)

x

Opnieuw blijkt: Mars is niet ‘dood-rood..!

2012 © WantToKnow.nl/.be

x

Onlangs maakte NASA een collectie kleurenfoto’s openbaar, die naar Aarde gezonden zouden zijn door de pas gelandde ‘Mars Rover Curiosity’. Maar dit gebeurde nádat er commentaar kwam uit diverse hoeken dat NASA eerst zwart/wit-foto’s had vrijgegeven. Op de foto’s is duidelijk te zien dat het oppervlak van Mars erg op het Aardse oppervlak lijkt. Mars is helemaal niet rood, zoals we al 10-tallen jaren voorgelogen krijgen door NASA; elke amateur-astronoom kan je dit vertellen. Hier op de site besteden we al menig artikel aan dit onderwerp en opnieuw is de aanleiding er om het weer te doen.

Deze video toont een compilatie uit 2008, waaruit deze Aarde-Mars vergelijking uit de doeken wordt gedaan: een blauwe atmosfeer en een teken van de aanwezigheid van zuurstof op Mars.

x

En hier in deze video een aantal foto’s die niet zijn gefotoshopped, waarbij bijvoorbeeld de lucht van Mars duidelijk anders naar voren komt, dan de fake-foto hier boven het artikel. Kijk ook hoe de originele foto’s ineens veranderen.

x

Mocht je meer willen weten van deze materie, kijk dan eens op DIT artikel. En op de vraag waarom er over Mars zo geheimzinnig gedaan moet worden, is het verhaal van klokkenluidster Laura Eisenhower, de kleindochter van oud-president van de VS, Dwight Eisenhower, een uiterst steekhoudend verhaal… Dát verhaal vind je HIER.

Een persconferentie bij de eerste Rover-missie.. Wie goed kijkt ziet dat er een foto is ‘doorgeslipt’ van het Marsoppervlak, op de achtergrond, waaruit duidelijk op te maken valt, dat we worden beduveld met het ‘beeld van Mars’..

15 gedachten over “Opnieuw blijkt: Mars is niet ‘dood-rood’..!

 1. spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space Scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Mars is helemaal niet rood, zoals we al 10-tallen jaren voorgelogen krijgen door NASA; elke amateur-astronoom kan je dit vertellen, en de sinds 1947 de VSA ufo-coverups….

  De niburu.nl van Anton Teuben: eigenaardig de channelings over de dame Salusa van Siruis, deze beschikt over de nodige ruimtetuigen en accomodatie, een ruimtetrip naar Mars met nodige Aardse cameraploegen
  en rechtstreekse Live-TV, zet heel de VSA-NASA zonder slippen…
  Dat is de gepaste politieke public relations and marketing, waarheid zonder leugens, wie komt er niet opdagen!

 2. spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space Scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Nog 2 weken genieten van zon, zee en zand, ver weg of dicht bij thuis.
  Veel vragen maar zonder duidelijke antwoorden. Veel senioren zowel mannen als vrouwen in goede gezondheid hebben interesse voor ruimtevaartreizen met Extraterrestrials,zelfs als het bij hun gewoonte is voor samen te wonen, leven en werken met andere kosmoscivilisaties.
  Extraterrestrials zijn op ruimtevaartwetenschappelijk vlak en alle takken van de wetenschap in haar onderverdelingen verder ontwikkelt dan de Aardelingen. Een onbeantwoorde vraag welke gewoonten,of gang van zaken op de Aarde kunnen Extraterrestrials niet aanvaarden binnen hun civilisatie. Eerst de nodige voorstudies, dan kan praten en geen laster verkopen doorgang vinden…

 3. Volgens Erik von Daniken waren er vroeger regelmatige reizen tussen mars en de aarde er zouden dan ook sporen moeten worden gevonden.
  Zijn laatste boek De goden wáren astronauten vond ik meer dan de moeite waard.
  Ben benieuwd naar de reactie,s.

 4. Vergeet het maar.
  Waarschijnlijk komen de meesten van ons er vandaan.
  De maan ook. En nog veel meer bijplaneten.

  Maar wat heeft het nog voor zin ?

  Ik wil alles weten. Ook al is het niet goed voor mij.

 5. Hier zat ik al zolang op te wachten! Eerst geloofde ik niet eens dat ze op Mars waren door die vage foto’s. Nu de scherpere zijn aangekomen is het toch duidelijk dat Mars helemaal geen rode planeet is. Ben benieuwd wanneer en of er leven wordt gevonden.

 6. Ik geloof niet in de missie van Mars die NASA door onze strot probeert te duwen, en ik heb ook nog nooit in de missies naar de maan geloofd! Met de huidige techniek zijn er nog steeds geen duidelijke foto’s v.d. maan, maar nu wel van Mars? Allemaal hoax big time!

  1. Zullen we dat maar aan anderen overlaten, ik houd van moeder aarde.
   Maar even kijken en verwonderen is toch je blik verruimen nietwaar?
   Er is nog veel meer tussen hemel en aarde en ik blijf nieuwsgierig.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.